www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Linköping imorgon!

Inlägget publicerades den 2010-10-24 kl: 20:15:42
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Är de något ni undrar över som har med design att göra så får ni gärna fråga så får vi se om jag ids göra ett inlägg om just det eller inte! Jag gör inlägg om det som dom allra flesta brukar fråga om! :D

Idag har varit en bra dag, har gjort bloggdesign, ätit, diskat, varit på cykeltur med Tindra, tagit det lungt och faktiskt njutit av dagen!

Jag njuter av att vara med min familj, njuter av att vi har varandra! <3

Imorgon bär det av till linköping centrum! Jag ska ha en jacka för jag akn inte vara utan längre. Ante har fått min jacka som är för stor åt mig, Ante älskar stora jackor så han var bara nöjd :D Ante ska få sig ett par skor imorgon och Bamse ska få sig en jacka. Tindra blir utan saker imorgon för hon fick blinkhalsband för ett tag sen coh jacka fick hon ju förra året. Jacka köper vi till Bamse för att hans lilla mage är ju opälsad för han är så liten än och därför behöver han jacka i vinter. haha..

Detta är en fin bild frpån linköping :D
Annie
Skriven den 2010-10-25 kl: 12:48:11 »
Jag fick köpa jacka för att alla mina var för små ;) Inte ens de jag fick på mig förra graviditeten fick jag på mig denna! Börjar inse att jag nog har större mage nu än då.. fast är inte uppe i samma vikt... än haha

Jacka till småhundar är ju såååå kul att köpa! Finns ju små jackor med huva & päls. Hehe.. fast dom kanske inte är så behändiga.. men så söta :)

Hoppas du hittar nån jacka du gillar :)