www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Sex, samlevnad och relationer

Inlägget publicerades den 2010-10-27 kl: 21:12:51
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Jag märker att allt fler börjat hitta tillbaka till min blogg igen! Va kul. Jag undrar om ni själva har nå tankar på vad ni skulle vilja läsa om, ge mig gärna tips, förslag och dela med er av era tankar om min blogg. Vad är bra, vad är mindre bra, vad vill ni se, läsa, höra?

Jag har fått mejl av två stycken som bland annat vill se lite uppdatering i min kategori om sex oxh samlevnad. För er som är nya hit så kan jag ju tala om att förra året hade jag ganska mycket i den kategorin, innan denna blogg startades om från grunden. Där hade jag svarat på frågor om preventivmedel, sjukdommar och lite annat kring just samlevnad, sex och relationer. Hade ibland roliga "viste ni att..." -listor. Så jag ska ta och göra eran önskan till verklighet och starta upp den kategorin igen och som förra gången så är era frågor inom ämnet välkommna! :D

Saker jag inte kommer att skriva särskilt hett om är mode och kändisar. Varför? Jo, för att nästan alla bloggar handlar om det och det äör dessutom inget som intresserar mig. Vill ni läsa om kändisar eller mode så hänvisar jag er till överiga 99% av alla bloggar. haha!