www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Idoltankar för fredagsfinal nummer.4

Inlägget publicerades den 2010-10-31 kl: 21:07:50
Kategori Idol 2010, 1 kommentarer
Bättre sent än aldrig. Har sett vackans idolansnitt först idag, jag valde att spendera min fredag med mina grannar och ha trevligt istället för att bänka mig framför TV:n. Här kommer då denna veckas idoltankar till er. Vet ju att vissa knappt ka berga sig efter mina åsikter ;) haha.. (Ja, Anna.. det är dig jag syftar på)


Daniel: Ingen höjdare. Dålig låt, inte allt för bra sång och lite "stela" rörelser.


Olle: Olle gjorde det faktiskt riktit bra. Är nog första gången jag gillar det han gör. Gjorde låten till sin egen, bra och tonsäker röst ikväll och med gitarren är han mer än utan! Lite dålig artikulering idag!


Elin: Fantastiskt underbar låt, en typisk låt som skulle kunna passa hennes röst. Idag sjöng hon dock rätt surt och missade mycket toner. Dåligt uttal.. nej, ingen höjdare!


Geir: Tråkig låt tycker jag och tyvärr inget vidare framträdande. Måste tyvärr vara de sämsta framträdandet av han, men rösten är ju oklanderlig!


Linnea: Underbar låt! Hon har något så skört i sin röst som verkligen gör detta framträdane helt underbart! Hon sjunger rakt in i hjärtat på en och hon känns så säker på det hon gör. Däremot hennes outfit var hemsk!


Andreas: Han är så galen på något roligt vis. Allt han gör görs med en nypa humor och ett stort lass stjärnstatus. Jag har varit lite osäker på om han verkligen hör hemma på en scen för det syftet han är i idol eller om han ska stå på en scen som stå-upp-komiker! Men ikväll visade han att en kombination av det blir ett underbart uppträdande i idol! Han växer verkligen i sin roll som stjärna :)


Jay: Otroligt modigt att ge sig på en sån låt av honom som egentligen är "rock'n roll". Han gör det riktigt bra och jag blir verkligen berörd av honom! Det blir jag alltid. Han är min idol-favorit detta år. Dock så var inte detta hans bästa framträdande, men han gjorde de bättre än jag kunde ana när han sa vilken låt han skulle sjunga! Han är ju grym! Gillar att se hans mjukis-sida lite ;)


Minnah: haha, hon är så charmigt sööt! Låtvalet är helt perfekt och jag älskar ju verkligen både henne och låten. Verkligen en låt som framhäver rösten och som kräver bra uttal. Hon misslyckades med uttalet på 2-3 ställen, men de skadade inte så mycket! Hon berör och det var faktiskt riktit bra!
VECKANS...
Topp:
Hör och häpna... OLLE!
Flopp: Daniel och Geir
Överraskning: Jays låtval!
Besvikelse: Att Olle var så sjukt bra.. jag vill ju ha ut han ;) haha. Men frånsett det så är det nog Geirs låtval.


(BILDERNA I DETTA INLÄGG ÄR INTE BILDER FRÅN VECKANS FREDAGSFINAL)

Anna
Skriven den 2010-10-31 kl: 22:28:14 » http://inspiration.webblogg.se/
Tack Ida, det är alltid lika kul att jämnföra åsikter med dig särskillt när det gäller musik för det ämnet verkar vi båda kunna (om du frågar mig).Jag tar det väl i din ordning då:Daniel, inte riktigt sämst den här veckan men nästan. Dåligt låtval, inte alls så bra sång som han annars haft. Han fick inte till andningen i sången vilket är viktigt för att få fram något ljud öht. Jag tyckte dock han va lite söt där han struttade runt med sina allra första danssteg. Som ett spädbarn som lär sig krypa typ :POlle, vääldigt vågat i början av låten. Jag diggar att han gör sin egna grej! Lätt hans starkaste framträdande sen audition.Elin, har aldrig gillat henne. Hon har dåligt uttal och sjunger surt lite väl ofta. Jag tycker hon skulle ha åkt för flera veckor sen.Geir, bra röst jovisst men dåligt låtval. Sämsta han gjort i idol hittils. Skärpning där. Sen att han varit med i eurovision song contest tycker jag är lite tråkigt faktiskt. Jag gillar nykomlingarna i musikbranchen. Han kan sin sak och har verkligen fått stå i rampljuset väldigt mycket och jag vet inte. Utvecklas han nåt mer av idol? Nja, jag vet inte.Linnea, ja... God morgon eller nåt? Jag snackar givetvis om stylingen. Sången var det absolut inge fel på och jag kan inte annat än älska låten. Jag kan älska Linnea också när hon för en gångs skull inte kör gasen i botten. Hennes sköra, vackra jazz-röst kommer fram så mycket mer i en sån här låt.Andreas, den lilla sprätten! Jag gillar han och tycker att det är synd dom som bara ser hans komiska sida för han har en otrolig röst och han är en såå stark sångare. Stand-up mixat med sång så har vi han, en ny liten Tomas Järvheden med bättre sång :)Jay! Min absoluta favorit. Chockad var ordet. Jag tyckte att han visade att det spelar ingen roll vad det är för låt, han gör den galant ändå. Jag gillade känslan han förmedlade också. Rakt in i hjärtat.Minnah sjöng och Anna grät. Jopp! Den låten berör mig så otroligt mycket och att hon gjorde den så jävla bra gjorde inte saken lättare. Jättebra! Minnah växer verkligen i mina ögon.Topp: Jay

Flopp: Elin

Överraskningen: Daniels söta danssteg eller Jays låtval, jag vet inte!Kramisalami