www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Alla har ett ego!

Inlägget publicerades den 2011-12-20 kl: 19:21:06
Kategori Dagboken, 8 kommentarer

Nyårslöften kan väl på många sätt vara lite överskattat, överdrivet och till och med lite väl pressande för många va? Men om man nödvändigtvis ska lägga ett löfte så kan de ju vara värt att verkligen kämpa för att hålla det också. Nu undrar jag så klart: VAD BLIR ERAT LÖFTE?

Nu kanske ni undrar vad sjuttsiken inläggets rubrik
"alla har ett ego!" har med nyårslöften att göra? Och svaret på den frågan är att mitt löfte är att ta mitt på lite mer allvar.

Jag ska med andra ord ägna detta år mer åt mig själv än vad jag någonsin gjort de övriga åren av mitt liv. Lära mig att ta mig själv mer på allvar och lära mig att jag inte alltid behöver göra saker för alla andras skull. Jag ska börja ge mig själv den tid jag är värd och börja ta hand om mig själv med samma glädja, passion och omtanke som jag gör med andra.

Visst är det lättare för mig också att hjälpa andra, finnas för andra och vara ett så bra stöd som jag vill om jag faktiskt själv tar det jag säger till dom på allvar för mig själv med ;)

Egentligen så känner jag mest att jag är värd mer av min egen tid än vad jag ger mig själv. Eftersom det är MIN tid så är det bara JAG som kan fördela den. Så mitt år 2012 ska jag göra till året där jag själv har en högre prioritering än jag haft innan. Det blir året som förändrar viktiga saker i livet och det blir året när jag sätter gränser för hur mycket man klarar av att ställa upp för alla andra.

Hur gärna jag än vill så kan jag inte rädda hela världen eller finnas för alla på jorden.

Jag tror att år 2012 kommer att bjuda på många nya erfarenheter och jag är helt övertygad om att året över lag kommer att bli ett bra år för mig. Ett bra år med mycket förändringar på både gott och ont!

Låt ingen annan slösa din tid, det är du själv som ska spendera den! Slösar någon annan din tid så är det du som går miste om stora saker att uppleva. Kom ihåg att alla har ett ego, det kan vara bra att plocka fram det lite mer :)

Julia
Skriven den 2011-12-20 kl: 19:57:23 » http://juliiabby.blogg.se/
okej . ja men skulle vilja ha en snyggare ,den här ka ju alla som har från blogg.se ha ;)
My heavenly life - johanna
Skriven den 2011-12-20 kl: 20:28:54 » http://www.myheavenlylife.com
Jag har nog inte tänkt att ha något nyårslöfte egentligen =) Då jag sällan håller dessa ändå. Men liksom dej så är detta ett år jag kommer satsa på mig själv och egen lycka. Då jag nu inte kommer jobba så mycket utan läsa vidare och då ha mer tid att jobba med mig själv. Har nu även fått tid för operation och det är ännu ett steg i arbetet med mig själv =).God Jul och Gott Nytt år!
Carina
Skriven den 2011-12-20 kl: 22:11:37 »
Härligt tjejen!!!, Vilket härligt inlägg, mycket självförtroende, det gillar jag!!!!! Fortsätt i samma stil!!!!

Kramar i massor från Motala!!!
isa
Skriven den 2011-12-20 kl: 22:46:05 » http://isablee.blogg.se/
Svar; det är lungt, tack ändå :)
emelieejansson :)
Skriven den 2011-12-21 kl: 15:28:38 » http://emelieejanssonn.blogg.se/
snygg blogdesign ! :) vill du hjälpa mig att göra en ? :)
emelieejanssonn :)
Skriven den 2011-12-21 kl: 19:58:45 » http://emelieejanssonn.blogg.se/
jaha, förlåt, jagn såg den inte, kollade för mycket på bilderna och sakerna runtomkring :)
Mia
Skriven den 2011-12-22 kl: 17:36:53 » http://www.odjuren.n.nu
Jag har två nyårslöften... Nummer ett är att jag SKA börja träna o gå ner i vikt o så och nummer två är att jag ska träna hundarna mer, mer socialträning, bussträning osv!
julia
Skriven den 2011-12-25 kl: 14:51:20 » http://swedishiam.webblogg.se/
cool klocka och jag måste tacka för designen till min blogg jag tog från dig!! :)