www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Åter i hemmets lugn!

Inlägget publicerades den 2011-10-26 kl: 18:11:51
Kategori Dagboken, 10 kommentarer
Nu är man åter hemma :) Och inte är det bara jag som fått komma hem igen.. Det har våran lilla Bamseplutt också fått göra. Nu ligger han här brevid mig min lilla kille <3

Jaja, så varför lasarettet och vad har sagts undrar ni säkert nu. Det är så att jag åkte in delvis för mitt stora blåmärke men även för extrem jävla smärta. Läkaren hånade mig lite först å sa att jag måste väl förstå att det är en svår operation och att man kan få väldigt ont.. Jodå, men när han sen kände på min mage och jag började skrikgråta helt hysteriskt så förstod nog även han att det var lite mer smärta än vad som är normalt.

Röntken på lungor, mage och allt visade sen en blödning dels under huden och dels i buken. Dom kunde även se att min tarm låg i kläm eller snett eller nått sånt där.. Jag fick då skjutsas vidare akut till Linköping där en inläggning blev aktuell.

Dom kollade på röntken bilderna och sånt. Nu är det bestämt att min kropp kommer kunna ta hand om blödningen själv men får jag alldeles för ont så ska jag återkomma. Lika så om jag inte lyckas bajsa på några dagar, dock så är de problemet löst sen lite tidigare idag ;)

Jag har mått mycket illa och har som inte fått i mig min mat ordentligt dom senaste dagarna. Fick drop på sjukhuset och fick testa äta flera gånger men de slutade helatiden med illamående, yrsel och allt sånt. Så idag beordrades jag att prova äta vanlig mat på morgonen, det vill säga en smörgås med leverpastej på. Förvånansvärt nog så kunde jag äta sånt uta att må illa och bli yrslig.

Senare på dagen fick jag åka hem med bättre smärtstillande på recept och order om att börja äta vanlig mat och inte flytande eftersom jag uppenbarligen inte mår bra av enbart flytande mat. Så nu är det TUGGA, TUGGA och åter TUGGA som gäller!

Smärtan är ganska hemsk från och till, men jag överlever! Bästa medicinen är VILA!
Natalie
Skriven den 2011-10-26 kl: 18:23:43 » http://kilorasaren.blogg.se/
Vad skönt att du är hemma igen =)

Och hoppas att det förbli bra.

Vad skönt att få äta vanlig mat och inte flytande, det är ju faktiskt inge roligt alls.

Hur känns det i magen då när du äter?

kram
Natalie
Skriven den 2011-10-26 kl: 18:33:04 » http://kilorasaren.blogg.se/
<vad skönt att det känns bättre =)

Jo men jag har ju aldrig haft en egen lägenhet förut så svårt att be dom ringa någon :P
Sandra- Mamma till Elvira
Skriven den 2011-10-26 kl: 22:17:44 » http://trulllsan.blogg.se/
Hej vännen :)

Hoppas att du mår någelunda bra efter allt du varit med om, och mött på vägen (dvs de oengerarande och dystra sköterskorna)

Skönt och vara hemma förstår jag, vilket blåmärke, får mig att tänka tillbaks på mitt snitt, hur ont det gjorde dagen efter, hur mör man kände sig.. tack och lov så var alla jag mötte där på förlossningen/operationen/uppvaket samt BB underbara.. mötte en sur nattsköterska men jag höll god mig och påminnde henne att jag minnsan jobbade inom vården med, mindre populärt förstårs då hahaha.. :)Har satt lösen på min blogg igen, hojta till via min mail ifall du glömt gästlösen och det :)Kyra på dig!! =) kramar
ALEXANDRA STRÖM - LULEÅ
Skriven den 2011-10-27 kl: 08:25:07 » http://saannnasplace.blogg.se/
Jag låg inne på lasarettet för någon vecka sen pga missfall och då fick jag ha drop, det värsta med drop var att nålen hade flyttat sig under huden så när dom tog bort dropet så var hela armen full med vätska. Var helt stel och kunde knappt röra den, hur hemskt som helst!Såg bilden som du lagt upp på ditt blåmärke och det såg verkligen hemskt ut, förstår inte hur en läkare kan håna någon med sånt blåmärke. Nog måste dom ändå förstå att man har ondare än vanligt, men det var iallafall tur att du fick reda på varför du hade så ont :) Krya på dig nu och ta hand om dig!
ALEXANDRA STRÖM - LULEÅ
Skriven den 2011-10-27 kl: 08:54:41 » http://saannnasplace.blogg.se/
Det är inte alls skönt! Alltså helt ärligt, egentligen undrar man ju vad det är läkare dom anställer när dom beter sig så dåligt. Men du hade iallafall tur att kirurgen kom in. Själv märkte jag ingenting förrän dom tog bort droppet, kände bara att jag var jävligt stel i armen men tänkte att den bara domnat bort för att jag inte rört den någonting (dum tanke).. Sen när man kommer hem så satt det i några dagar, usch!Hahahahahaha, om det inte hade droppat när den varit utanför kärlet så hade ju inte armen kunnat bli fylld med vätska, det är ju bara ren bullshit :o Jo precis, det räcker bara och fastna med slangen i sängen så flyttar nålen på sig och du känner ingenting men då vaknar du istället upp med svullen arm och har svin ont :s
ALEXANDRA STRÖM - LULEÅ
Skriven den 2011-10-27 kl: 08:59:47 » http://saannnasplace.blogg.se/
Usch! Det låter inte alls skönt :s Hur länge satt det i från det att du fick komma hem? :)
ALEXANDRA STRÖM - LULEÅ
Skriven den 2011-10-27 kl: 09:08:02 » http://saannnasplace.blogg.se/
Men gud, det är ju hemskt! Det är nästan så man tycker dom borde betala ut skadestånd för sånt :o
Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]
Skriven den 2011-10-27 kl: 11:04:23 » http://nilssonpettersson.blogg.se/
Förstår att det är en gastric bypass du gjort? Jag skulle gjort en sådan sommaren 2009 men blev plötsligt gravid. Sen skulle jag gjort en 2010, men blev gravid... å nu gravid igen. Men nästa år så... nästa år är det jag som ligger där ;) Lycka till nu, ska bli kul och intressant (!) att följa dig och din viktresa!
✫Familjen Bus✫
Skriven den 2011-10-27 kl: 21:42:19 » http://familjen-bus.com
Jävla läkare att håna... JAg blev hånad av en barnmorska under förlossningen.jag hade fått EDA, men jag tyckte inte alls den hjälpte. Hon sa till mig: "Sluta shåpa dig!"

Efter en timma såg dem att de var fel på droppet så edan hade inte droppats in i ryggen. Jävla idioter!Jösses, vilken tur att de såg att allt inte var som de skulle... :(kram
Annie
Skriven den 2011-11-01 kl: 14:48:03 » http://selain.blogg.se/
Ursch då! Krya på dig! :-S