www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Flyttat

Inlägget publicerades den 2011-10-29 kl: 18:34:43
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Jag och Lennart bestämde oss för att dra vårat flyttsläp till Piteå tidigare än planerat. Vi är alltså redan här ;) Flytten gick segt och det var lite jobbigt eftersom jag har haft ont. Men förövrigt så klarade vi av det bra tack vare all bärhjälp av våra vänner eftersom jag inte får bära.

Lennart har packat och städat ur våran lägenhet själv. Stor kred till han för det!

Anledningen till en mycket tidigare flytt är att vi ville slippa dra släp vintertid för att det är ett rent helvete och även det att jag ville närmare min familj nu efter min operation. Behöver familjen, vännerna och stödet.

Vi bor för tillfället hemma hos min syster. Lite tråkigt att inte kunna springa runt och lyfta och busa med Vilja (min systerdotter) som man vill med tanke på smärtan och det.. Men de går över tids nog!

Förövrigt så mår jag faktiskt bra! <3

Nu ska jag käka, ville bara visa att jag lever! Och säga att den 1 december flyttar vi in i våran nya lägenhet :) Ni ska få se planlösningen sen! :) Våra saker står i syrrans garage tills vidare! Ha en fin lördagkväll.

Mia
Skriven den 2011-10-30 kl: 00:48:55 » http://www.odjuren.n.nu
Skönt att flytta redan nu?

Hoppar att ni kommer i ordning i eran nya lägenhet så snart som möjligt! Så skönt när man väl kommit i ordning!Hoppas på att du mår bättre snart!

Krya på dig
Annika - drömmen om 11 barn [tävlingar i bloggen]
Skriven den 2011-10-30 kl: 01:39:17 » http://nilssonpettersson.blogg.se/
Sv Oj har ni redan dragit iväg?? ^^ Kan dock förstå att du vill ha familj o vänner o så på nära håll när det varit som det varit efter operationen, men jag blev lite förvånad eftersom jag satt o pratade med min gubbe igår kväll om att det vore kul att säga till dig nästa gång vi är i östergötland o kanske få till en kopp kaffe på stan eller nåt bara för att träffa den där fina människan bakom datorn ;)

Förstår absolut att det är lite segt med uppdatering under flytt och allt, det tar ju ändå en hel del tid, även om din underbaring till man tagit hand om städningen ensam...

Stora kramar här nerifrån Västergötland ;)