www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Tack för den felinformationen!! :/

Inlägget publicerades den 2011-10-22 kl: 17:42:58
Kategori Min viktkamp! (Gastric Bypass), 1 kommentarer
Tack snälla sjukhus för den "fina" felinformationen man fick. Jodå.. självklart kan jag äta min ADHD medicin trots de mediciner man fått nu för smärta och allt vad de då är. Idag började jag ta min concerta igen och har fått ångra hela dagen att jag gjort de. Har hulkat, mått illa och haft en jobbig smärta..

Undrade väldigt mycket varför och kom på att jag nog ska säkerhetskolla de med medicinerna (IGEN.. för fjärde gången då!). Sjukhuset viste uppenbarligen inte vad dom snackade om eftersom att min concerta i kombination med den lugnande medicinen för mina tarmar inte alls är en bra kombination då de kan orsaka kraftig illamående och svårigheter att andas!

Jaja, då vet jag det! Hädan efter får jag nog fråga 4 gånger istället för bara tre gånger som jag hade frågat innan eftersom att dom tre första svaren uppenbarligen kan vara fel!

Trots illamåede idag och smärtorna så har jag ändå kämpat på med att kunna äta och dricka, jag har varit på en kort promenad förut och en lite längre nu. Dock i lugnt tempo! :)

Har hunnit vara på studion och hunnit vara till Linda på besök.

Nu är de dags för att käka middagen, om någon timme är de sista måltiden för idag som då är ett mellanmål/kvällsmål och sen ska jag med gott samvete krama min varma vetekudde till söms och hoppas på en natt med bättre sömn, mindre smärta och en dag imorgon utan denna hemska illamående! :)

Förövrigt så går det bra.. bättre och bättre! Jobbigt är de så klart men inte lika jobbigt nu som dom första två dagarna för att man kommer ju mer och mer i rutin! :)
JOZ♡
Skriven den 2011-10-23 kl: 21:29:56 » http://bedeliciious.blogg.se/
läst igenom din blogg lite snabbt och tycker den värkar intressant :) Har själv adhd så fattar va du menar när de gäller sånt.. Dock funkade inte conserta på mig så ja äter strattera nu ist och de funkar okej.