www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Visa mig lite respekt för fan!

Inlägget publicerades den 2011-10-19 kl: 10:22:14
Kategori Dagboken, 8 kommentarer
hejsan.. det har varit rätt tyst från min sida nu, men jag ligger ju inne på sjukhuset eftersom jag åkte hit i måndags för att ta prover inflör operationen som gjordes igår. Här ligger jag tillsammans med er urgullig och trevlig tjej som genomgått samma operation som mig bara ca en timme senare. Vi är i ungefär samma ålder och har ju en hel del gemensamt just nu.

jag mår i alla fall ofärskämt bra vilket läkaren också tyckte. Oerhör trevlig läkare däremot en av sköterskorna behandlar både mig och min rumskompis väldigt illa med jämna mellanrum, men mer om det sen! Jag lever och mår!

För att sedan komma till en annan sak så tycker jag att det är ganska respektlöst av er som ber om bloggdesign just nu. Småfix eller inte så vet ni om ni läst på min sida att jag sagt ifrån mig designjobb nu och ni vet även att jag ligger på operation.. en operation som dessutom är väldigt stor och faktiskt kan vara allvarlig!! Så just nu känner jag mig ärligt talat irriterad! Känns som att ni verkligen inte visar mig respekt.

Jag ligger för fan på lassarettet och har skrivit en sjukt långt inlägg för ca två veckor sen om att jag inte har tid eller ork för det här med designer! hur många gånger ska jag säga det innan ni fattar att visa lite hänsyn??

JA jag är arg! Sluta fråga mig om desin nu för fan.. låt mig vara och läs förfan mina inlägg före ni ställer era frågor. Fråga inte heller vad jag gör eller hur jag mår om de redan står i mitt inlägg.. skriv för fan nått som faktikt har med saken att göra! Jag ska inte hjälpa er med design nu. Google är din bästa vän, det var min när jag lärde mig! Prova själva, googla efter det ni söker eller sök på designadinblogg.se Jag har inte tid, lust eller ork.. jag är på SJUKHUS FOR FUCK SAKE!

Visa respekt, läs mina inlägg och lär dig att ta hänsyn! Eller du kanske vill att dina arbetsgivare ska ringa dig till jobb när du ligger sjuk på lassarettet? eller så kanske du vill att läraren ska komma med din läxa när du genomgått en stor operation?? KNAPPAST TROLIGT!!

SKÄRPNING!!
malin
Skriven den 2011-10-19 kl: 11:41:00 » http://icelandicshowjumping.blogg.se/
GUD VILKEN SNYGG BLOGG!!!!

Hoppas operationen gick bra!

Håller tummarna för att du blir bättre snart! :)
Cornelia
Skriven den 2011-10-19 kl: 14:11:41 » http://lovfeldts.blogg.se/
Hej! Så skönt att allt gått bra hittills och att du mår bra. Jag tycker det är så himla långtråkigt att ligga på sjukhus men det hjälper ju att ha en trevlig människa i samma sal. Där verkar du haft tur! Håller tummarna för att du ska fortsätta må bra och att du snart får komma hem:) Kram
Carolina
Skriven den 2011-10-19 kl: 14:34:39 » http://wwww.carolajnastankar.se
Haha du är så rolig Ida. Helt underbart skrivet från dig måste jag säga. Önskar dig lycka till med allt efterarbete nu! Kramar från Luleå!! :D
Sofie
Skriven den 2011-10-19 kl: 15:36:01 » http://skis.blogg.se/
Finns här när du kommer tillbaks igen :)

Hälsar gärna på när du har tid lust och orken till det.

Det är bara höra av sig på mobilen, hoppas du vet det.Skönt att det gått bra med operationen :), tänker mycket på dig!

Oh jag hoppas fortsättningen på den här resan kommer gå i fortsatt riktning.Finns här finaste vän <3
Mia
Skriven den 2011-10-19 kl: 15:43:13 » http://www.odjuren.n.nu
Vad skönt att du under omständigheterna mår bra! Och skönt att operationen verkar ha gått bra den me!

Krya på dig!
ALEXANDRA STRÖM - LULEÅ
Skriven den 2011-10-19 kl: 20:02:30 » http://nnorrlandsfliickans.blogg.se/
Alltså helt ärligt. Om folk ser att man skriver att man ska in på operation, inte orkar/har någon lust till designer så ska man ju inte sen fråga efter det heller. Det finns ju hur många andra människor som gör designer, varför inte fråga dom istället? Så respektlöst av dem.Kul och höra att det har gått bra med operationen & att du mår bra, även fast man kanske inte tycker det är så kul så måste man iallafall kämpa. Önskar dig all lycka och hoppas att du får en bra vecka :).
Karro
Skriven den 2011-10-19 kl: 20:11:37 » http://peddoanka.blogg.se/
Hejsan! Jag har lånat en bloggdesign av dig, och det står att man kan kontakta dig här angående det i menyn.. Hur ändrar man den infon som står där typ? Jag fattar inte :(
Matilda o Molly
Skriven den 2011-10-19 kl: 23:31:33 »
<3!