www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Alla mina nummer är borta!!

Inlägget publicerades den 2011-09-30 kl: 13:42:46
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Skriver även i bloggen så ni inte har missat det.. men alla mina nummer är borta och jag behöver lägga in alla på nytt. Så vad har du för mobilnummer!!!!!????

Lämna en kommentar här, skicka ett sms eller mejla det till idatallhed@hotmail.com

:(

Inlägget publicerades den 2011-09-30 kl: 13:39:26
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Snacka om att jag är på dåligt hummör! Allting bara blir fel och jag känner mig pressad, stressad och på allmänt dåligt hummör. Jag har mycket tankar och mycket känslor med kan inte ens sätta ord på allt för att skriva det till er! Men för att istället säga nått poitivt så är det att idag är de helg :) woohoo...

Lennart ligger dock i magsjuka :(

Sängmys med Tindra :)

Inlägget publicerades den 2011-09-27 kl: 01:18:59
Kategori Tindra och Bamse, 6 kommentarerMin vackra, fina tjej är trött.. så nu ska jag krypa in
under täcket för lite sängmys med henne :)
Sov gott <3ska bli skönt att sova :)

Designarbetet tar knäcken på mig.. PÅ RIKTIGT!

Inlägget publicerades den 2011-09-24 kl: 22:16:55
Kategori Dagboken, 12 kommentarer
Efter ett x antal timmars långt samtal med finaste Mia så har jag fått ventilera mina känslor om allt från rutiner till min blogg. Jag har under en lång tid känt mig missnöjd med både utseénde och inehåll på min blogg av den enkla anledningen att den inte representerar mig på det sätt som jag egentligen vill.

Anledningen till att det är så beroer inte på att jag inte skriver det jag vill skriva, utan de beror helt enkelt på att det som en gång var en rolig grej blev en stor press och tog tiden att skriva, dikta och driva min blogg för vad den skulle vara ifrån mig.

Jag skriver ju lixom om min vardag, men mer än så blir det inte för att jag hinner inte skriva långa inlägg om det jag känner, tänker och tycker... på grund av allt detta bloggdesignarbete!

Missuppfatta mig inte nu. För jag verkligen älskar att göra bloggdesign, det är roligt men inte när det blir en press och när de tar så mycket tid att jag tappar mina andra kreaktiva förmågor eller när de bryter mina rutiner i övrigt. Just nu får jag mejl DAGLIGEN om designbeställingar, hur man ändrar profilbild eller vad det kan tänkas vara. Dagligen frågar folk mig om hjälp och skickar mejl "hej, det här skulle jag vilja ha hjälp med. kan du hjälpa mig, i så fall är min inloggning....."

Plötsligt så går ALL min datortid åt till att göra andra människor glada. Jag då? vart försvann prioriteten av mig själv i allt? Jag kan sitta i timmar och slita med jobb för att andra ska bli nöjd för en snittsumma på 10-20kr i timmen. Vissa designbeställningar är så oerhört roliga att göra medans vissa är så otroligt fast i exakt vad dom vill ha och i sånna situationer är det inte roligt längre för då blir det en press och en hemsk stress.

Jag vill inte döda mitt intresse med att göra det roliga till en enda stor stressfälla, jag vill ha min krekativa sida vid fullständigt liv och syssla med det när jag vill göra det.

Designbeställningarna krockar med övriga saker som jag behöver göra och ju mer beställningar jag får, ju längre tid tar varje design att göra för att jag upplever en stress för den designen som väntar näst på tur att få bli gjord. I och med mina svårigheter med rutin så orsakar även denna designstress en ökad svårighet i rutinerna för att de krävs mer tid än det som var planerat.

Min blogg uppdateras sällan och när den gör det så är de allt annat än de intressanta som min blogg en gång repressenterade. Nu skriver jag bara vad jag gjort, hur stressad jag känner mig och hur tråkigt mitt bloggande känns. Jag har inte tid för att blogga när jag gör så mycket designer men då känner jag en förpliktelse om att förklara för er att jag är stressad så ni inte undrar vad som händer när jag plötsligt inte skriver... Då blir bloggen också en press!

DÄRFÖR har jag nu beslutat mig för att min blogg i fortsättningen ska få presentera det jag egentligen vill. Det ska inte bara skrivas för att jag känner mig tvungen för eran skull och framförallt så vill jag få tillbaka min tid att skriva om det som jag just nu inte hinner ens tänka på.. Den tiden ska jag få tillbaka genom att åtminstone för ett tag framöver lägga ner min designverksamhet.

Jag kommer alltså INTE att göra designer på beställning utan jag kommer att göra designer när jag själv känner för det och kom jag kommer göra designer som jag själv känner för att göra dom. Därmed kommer det bli mer tid över för mig att göra annat som jag tycker om och kombinera det i lagom mängd med lite bloggdesigner då och då.

Mina designer kommer jag att lägga ut som färdiga mallar att köpa och kanske nångång ibland en tävling på min blogg. Självklart så kommer jag slutföra det jobb som nu står på kö. Även dom som ställt sig på kö men inte betalat än. Men efter det så kommer jag inte orka med massa beställningar just nu.

Jag ska rensa ut en hel del i min blogg även om jag vet att nya läsare gärna vill ha ett arkiv att gå tillbaka i men just nu skiter jag i det för att som jag sa så vill jag göra bloggen till det JAG vill ha den till, göra bloggen till det den var skapt för och göra bloggen till det som representerar mig, mitt liv och mina åsikter på ett bra sätt.

Bilder, hundarna, min familj, mina känslor, det som gjort mig till den jag är och självklart min populära sex och samlevnads kategori. Hur många av mina läsare kan EGENTLIGEN beskriva mig utifrån det dom ser i min blogg.. och då menar jag beskriva mig korrekt. Finns de nånting i min blogg som visar mitt intresse för att skriva dikter, fotografera och läsa tillexempel? NEJ!

Det första man ser när man kommer in hos mig är DESIGN, DESIGN och åter DESIGN! Vilken automatiskt gör mig till Ida - bloggdesignaren. 90% av alla mina kommentarer handlar om design och frågor kring det ämnet. Och 50% av alla dom nittio precet som jag nämnde tar mig för givet.. Tar alltså för givet att jag ska hjälpa, jag ska fixa och jag kommer besvara ALLA designfrågor som dom har.

Eftersom jag är en snäll människa så försöker jag besvara de mesta som jag kan tänkas hinna och DÄR försvinner ytterligare den tiden som jag från börja så fint la ner på att presentera mig själv för världen genom min blogg.

Inte Ida - bloggdesignaren. Utan snarare Ida - hon med kloka åsikter, en god syn på livet med en god kreaktiv sida med intresse för familj, hundar, foto och livets möjligheter. Jag är ju en tänkare :) Men nu på sista tiden har det varit så mycket designjobb så allt det jag annars är har gömt sig bakom masken av design. Design är en del av mig men de kräver för mycket just nu!

så här med förklarar jag min designverksamhet för STÄNGD! Den lilla öppna delen som kommer finnas är delar av det jag gjort och även det jag kommer göra som kommer att få finnas som färdiga mallar att köpa. SJÄLVKLART får ni komma med förslag på olika teman för rätt som det är kanske just ditt förslag kommer och DÅ är de bara för dig att slå till med en köp.

Min blogg är min, för min skull så därför vill jag att den ska fortsätta vara det! eller snarare BLI DET PÅ NYTT IGEN! :)

Jag kommer i mån av tid, när alla mina beställningar är klara att fixa min egen blogg och jag kommer ta bort en hel del gamla grejer och göra bloggen mer tydlig för vad den ska vara. Jag har ju aldrig tid att göra en design som är välplanerad för mig själv och som är JAG för att alla andras sidor blir en högre prioritering när det kommer in beställning efter beställning! :)

Skönt att få det sagt och framförallt skönt att jag själv insett att det är designverkstan som tar min inspiration från bloggen. Jag vill inte säras från min blogg som e gång var de roligaste...

Ha en fin kväll!
Kramar från mig.. Ida - hon som hittat den brustna tråden till sin blogg och därmed lagat den ;)

Saknar min Bamsepluttis <3

Inlägget publicerades den 2011-09-23 kl: 21:31:35
Kategori Tindra och Bamse, 4 kommentarer
Ååhh vad jag saknar min lilla Bamse som är hos Natalie. Egentligen skulle han komma hem för ett tag sen men eftersom att jag ska opereras och en hel del händer runt omkring just nu så kommer han att få stanna kvar hos Natalie åtminstone 1-2 månader till :'( Men jag får trösta mig med att Natalie älskar honom och att han uppenbarligen älskar henne och Stella också. Tindra kommer få förja med LEnnart en hel del på jobbet under denna tid eftersom operationen kommer göra de tungt för mig att röra mig och sånt.. (har inte tänkt gå in närmare på det med op. just nu)

Stella och Bamse är ju kompisar sedan innan, men nu är dom verkligen bästisar och sover tillsamman och myser med varandra..

Åååhhh <3 <3

Nu är jag och Tindra ensam hemma till Söndag för Lennart har åkt till sin kompis i Örebro. Så idag är de chips, bloggdesign, idol och trocadero för hela slanten. Och Tindramys så klart...

Men nu får ni lite bilder på hur buskul Bamseplutten har det hos Natalie och Stella:Hur upptagen kan man bli som arbetslös?

Inlägget publicerades den 2011-09-22 kl: 16:45:27
Kategori ADHD, 2 kommentarer
Jag känner mig ofta upptagen... eller alltså.. hmm... på kvällarna känner jag mig utmattad i kroppen. Känns faktiskt hemskt att ens säga det eftersom jag egentligen inte ha nått jobb. Så vad är min anledning till att känna utmattning egentligen?

Okej, jag har en hel del att tänka på just nu då det är mycket runt omkring som sker och kommer ske. Jag gör en hel del designer och tar hand om hundarna och städar.. Känns inte som att det är särskillt mycket som ger mig rätt att befinna mig i den kroppsliga utmatting som jag gör. Eller ja, jag är rätt psykiskt utmattad också och det sätter ju sina spår i kroppen så klart.

Men samtidigt som det är mycket att ställa om just nu så är de så mycket som går frammåt!

Idag har jag varit på möte på försäkringskassan
och planerat lite mer framtid och det känns skönt för ÄNTLIGEN har någon kyssnat på det JAG vill och känner. Andra mynigheter och sånt skit har hävdat ett x-antal gånger att jag är låååångt ifrån att klara nån typ av aktivitet. MINST ETT ÅR! Jag har protesterat och talat om att jag verkligen vill komma igång med nånting. På ett sätt så tror jag att det skulle vara lättare för mig att hitta en daglig rutin om jag hade en praktik eller något att gå till varje dag.

Men eftersom det kommer en del grejer framöver så önskade jag att få starta med nått i Januari och vet ni vad... hon lyssnade! ÄNTLIGEN! Jag ska få börja praktisera via Team Linus från och med Januari.

TL (Team Linus), är ett samarbete mellan Arbetsförmedling, landsting, försäkringskassa och annat som ordnar en anpasad praktik till personer med nedsatt arbetsförmåga. Tanken är att jag får starta lätt för att öka, öka och öka tills jag klarar av ett jobb (om än en ganka anpassat jobb). MEN DE KÄNNS SÅ BRA!

Känns verkligen som ett (för att citera kishti tomita) hallelujah moment! :)

Nu ska en trött och sliten Ida göra i ordning inför middag innan jag sen ska sätta mig och fixa design, design oh åter design! :)

Det lönar sig att kämpa! Förstår inte riktigt... vissa människor är så sjuka så dom knappt fungerar och dom tvingas ut i jobb. Andra människor (som jag) skulle först bli nekad att göra nått fast jag personligen anser att jag kan till en lagom gräns att börja med..

är det bara jag som tycker dom är jävligt lika?

Inlägget publicerades den 2011-09-20 kl: 20:53:55
Kategori Idol 2011, 9 kommentarer

Design till Viktoria

Inlägget publicerades den 2011-09-20 kl: 18:29:03
Kategori Designer av mig, 1 kommentarer

Här kommer ett designjobb som jag skapat under veckan när jag har haft tid lite då och då :) Designen tillhör Viktoria som blev väldigt nöjd. Byggd på en bra kombination av hennes önskemål och mina förslag.

Kika in till Viktoria och se den live :)

Boendestöd istället för andra hjälpmedel! :/

Inlägget publicerades den 2011-09-20 kl: 12:14:50
Kategori ADHD, 9 kommentarer
Har varit på psykiatrin idag och träffat läkare, arbetsterapeft och gudarna vet allt. Med mig som moraliskt stöd hade jag mitt fantastiska personligt ombud, Lena! Vi har pratat om min medicinering, byte av samtalskontakt och lite om hjälpmedel.

Psykiatrin verkar tycka att det är för kostsamt att ge mig en handdator eller liknande som hjälpmedel i min vardag och har därför bett mig att söka om boendestöd via kommunen. Det är ju skitbra tycker många och då även psykiatrin.. Inte har dom en tanke på att jag kanske tycker det känns mindre bra?

Jag vill kunna klara min vardag SJÄLV och det vet jag att jag kan med rätt typ av hjälpmedel. Jag vill inte att någon annan människa ska behöva komma hem till mig se till att jag tar min medicin i tid och hjälpa mig att skapa mina rutiner. Jag kan det själv om jag får rätt hjälpmedel. Kanske en handifon där jag kan föra mina listor, där jag kan skriva upp allt, planera allt och som ringer när jag ska ta medicin, påminner mig var femte eller tionde minut tills jag bockat i att jag tagit den..

Men nej, dom vill att jag ska ha boendestöd för det blir lindrigare så för DOM. Billigare för dom och dom behöver inte engagera sig lika mycket då. Men detta handlar ju inte om att underlätta för DOM det handlar väl för fan om att underlätta för MIG!!!!! Men jag vill inte ha en till kontakt utöver allt annat och jag känner mig lite överumplad av att dom tycker jag ska ha boendestöd, som om jag inte skulle kunna klara av allt annars?????

Först prova boendestöd och om inte det hjälper så kan vi diskutera eventuellt en handdator eller handifon? Det stör mig också att dom itne vill hjälpa mig att få tid för att förstå mig på det med boendestöd mer, utan det får mitt PO eller LENNART fixa?

Dom vill alldeles för ofta pracka sitt ansvar kring mig på Lennart. Att Lennart ska fixa.. Lennart ska påminna om min medicin, Lennart ska, Lennart hit och Lennart dit? Men det är ju inte hans anvar. Vi har ett äktenskap men det innebär inte att han ska behöva ringa mig från sitt jobb för att påminna om min medicin! NEJDU! ALDRIG!

Jaja... nu ska jag smälta mina känslor kring den saken lite och försöka få lite ordning här hemma igen. Äta lunch, vila och försöka samla mig lite!

Fick förreste en ändring på min medicin också. Hoppas de blir bra i alla fall.

Ha en fin dag.

Hur ska jag göra?

Inlägget publicerades den 2011-09-18 kl: 17:45:37
Kategori Dagboken, 6 kommentarer
Har funderat, funderat, funderat och åter funderat på de här med min blogg.. jag fuderar på att eventuellt starta om den helt från början och göra den lättare att hitta i och ha lite mer specifikt innehåll. Men jag vet inte.

Funderar på att ha en dropdown meny högst upp på sidan med det mest populära så de blir lätt att hitta just dom grejerna i bloggen och se bara ha en ekel vanlig meny med andra kategorier, arkiv och länkar typ.

Ursäkta mina tråkiga inlägg just nu, men jag vet inte hur jag ska göra för att bygga upp min blogg på ett sätt som är trivsamt för mig och lätt för er..

hjälp mig!

Inlägget publicerades den 2011-09-18 kl: 16:33:54
Kategori Dagboken, 5 kommentarer
Hjälp mig snälla att hitta inspiration till en snygg design åt mig själv. Jag borde uppenbarligen inte gå på min egen stil aldeles för mycket för då lessnar jag snabbt :P

men skicka länkar till bloggar som ni tycker har snygga designer så jag kan inspireras av nått :)

Eller har ni förslg på hur jag borde göra så kom med dom :)

Val av partner med likheter till våra föräldrar!

Inlägget publicerades den 2011-09-17 kl: 12:59:31
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 4 kommentarer

Jag skrev för rätt så länge sen ett inlägg om det med att man medvetet/omedvetet letar efter en partner med likheter av sina föräldrar. Vill jag träffa en man så letar jag efter någon som påminner om min pappa, letar jag en fru så letar jag någon som påminner om min mamma. Nu vill en läsare till mig läsa lite fortsättning kring det ämnet eftersom jag avslutade det inlägget med att säga att en fortsättning kommer.. men de kom aldrig...

Vad tror ni om den saken?

Jag tror att vårat val av partner är både ett val vi gör medvetet och omedvetet
. Jag tror dock inte att det nödvändigtvis behöver vara att vi söker någon med likhet till våra egna föräldrar, för att oavsett vilken människa du tar fram och jämför med dina föräldrar så finns de någon likhet. Det är nog mest bara slumpen som utgör likheterna i så fall.

Däremot kan jag tro på att när vi söker efter våran rätta partner så söker vi automatiskt efter någon som kan vara en bra moders/faders gestalt till de barn vi kommer att skaffa eller som vi på annat håll redan har. Och DÄR tror jag att man kan göra både medvetna och omedvetna val i hänsyn till den uppväxt man själv har haft. HUR HAR MIN MAMMA VARIT? OCH HUR HAR MIN PAPPA VARIT?

Vad har jag saknat i min uppväxt som mina barn absolut kommer behöva, vad har jag haft i min uppväxt som mina barn absolut också kommer behöva, vad har jag haft i min uppväxt som mina barn vill klara sig utan..

Med andra ord så tror jag att man ofta kan göra valen grundade på ens egen uppväxt, vad man vill kunna ge som man själv kanske aldrig fått. Det behöver inte handla om att man söker någon med likheter till föräldrarna, utan snarare som har likheter till vad man själv anser att är en BRA MAMMA och/eller en BRA PAPPA.

Men läs mer om metvetna/omedvetna val av partner HÄR!

Kronans droghadel!

Inlägget publicerades den 2011-09-16 kl: 23:41:22
Kategori Humor, 0 kommentarer
Vet inte om jag tycker att det är ett passande namn på ett apotek även om det på sätt och vis är sant med tanke på att det mer ofta än man tror hämtas ut just starka drogklassade mediciner. Men men..

Jag satt och läste i Östgötatidningen och såg alla dessa reklamannonser. Bland dom fanns då en annons för kronans droghandel. Det komiska med det hela är att det står i annonsen "mitt emot systembolaget". Jag skrattade rätt så friskt när jag läste det.

Det låter väl lovande? Systemet och droghandeln är grannar ;)

Lite roar små...

Inlägget publicerades den 2011-09-16 kl: 21:28:41
Kategori Humor, 0 kommentarer

...brukar man ju säga. Jaja, men för den som tycker det är kul så kan ni ju alltid kolla in detta;

1. Klicka på bilden.
2. Då kommer en rörlig bild fram.
3. Försök ta med muspekaren på hans näsa.

Grannen driver mig och många andra till vansinne!

Inlägget publicerades den 2011-09-16 kl: 19:38:04
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Våran ena granne är lite knasig och skrämmande faktiskt. När det blåser som mest så står han och sopar bilvägen från löv alt eftersom löven kommer, han plockar stenar från gruset som är lite större än dom övriga stenarna, han plockar bort ogräs från gräsmattan runt om på området och lider av städmani.

Han brukar torka soptunorna och kontejnrarna med trasa och han har till och med bett sin granne om nyckel till grannens föråd för att han ville städa där!? :O

Han står naken på gatan och skakar sina kalsonger samtidigt som det finns barn ute och leker och han springer ut och in i tvättstugan för att hämta vatten. Vilket resulterar i att man nästan halkar ihjäl sig där nere.

Oerhört många har ringt hyresbolaget och klagat över hans beteénde då dom upplever att han gör olämpliga grejer med tanke på hur många barnfamiljer som bor här. Han har dessutom inte tillgång till våran tvättstuga utan tvingar alla andra grannar att öppna åt han för att han inte vill springa in i sin egen lägenhet och hämta vatten. Han vill väl inte spilla inne hos sig själv.

När man säger nej till han så blir han så arg så jag är typ rädd för människan och går hällre omvägar så fort jag ser han.

Platen (hyresbolaget vårat) har sagt att om vi öppnar tvättstugan till han så är det på vårat ansvar om något händer och inte vill jag ha nått sånt på mitt ansvar. Säg att en tvättmanskin skulle bli stulen.. då är jag plötsligt 50.000kr fattigare (har inte ens dom pengarna). Men säger man nej så blir han arg och det svartnar för ögonen på honom..

Han stod till halv två på natten och hackade bort smuts från sina plattor på uteplatsen för ett tag sedan. Det dånade ända upp i våra lägenhet som är i det andra lägenhetshuset på andra våningen!

Samtidigt tycker jag synd om honom för att han är så ensam och har en del sjukdommar. Vad för sjukdommar utöver att han är manisk ve jag inte. Men något är det. Så jag tycker lite synd om honom samtidigt som han skrämmer mig..

Vad om sex och samlevnad?

Inlägget publicerades den 2011-09-16 kl: 12:25:58
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Har fått en del svåra ämnen att skriva om just nu. Men det blir roligt pch det blir en utmaning :) Däremot du som skrev "sex och samlevnad", kan du vara mer specifik.. Just vad kring ämnet vill du läsa om? Det är ett stort ämne med många möjligheter att skriva om olika saker. Finns de något speciellt du vill läsa om kring saken?

Du bestämmer vad jag ska skriva om!

Inlägget publicerades den 2011-09-15 kl: 22:28:47
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Nu har vi börjat komma mer i ordning här hemma igen efter en vad man kan kalla höststädning. Vi har skrubbat jävlat från golv till tak, möblerat, fixat, rensat och donat.

Att min blogg just nu är så tråkig är faktiskt inget jag orkar bry mig särskilt mycket om. Jag har så mycket viktigare saker att göra och bry mig om just nu och jag står in för en stor förändring i mitt liv.

Min kamera är oladdat och därmed är det bildlöst också.

Imorgon ska jag tvätta, tvätta och åter tvätta eftersom vi tvättar ALLT vi äger just nu. Ska de storstädas så ska det ;) Inte för att det är särskilt roligt.

Jaja, jag har en hel del designjobb att göra också! :) Vill du med ha en unik, snygg design till din blogg så hittar du all info du behöver HÄR! :)

Har ni några tips på vad jag ska uppdatera min blogg med just nu när fantasin inte finns och när jag har så mycket annat att lägga tankarna på än vad jag ska skriva i min blogg? Bestäm du vad jag ska skriva. Dom tre första personerna som kommer med ett önskemål om vad jag ska skriva kan jag garantera att kommer få läsa om det dom önskat. Så komigen, det är du som bestämmer! (kan bli fler än tre i mån av tid)

VÄLJ VAD DU VILL, PRECIS VAD SOM HELST!

Svar på kommentar

Inlägget publicerades den 2011-09-15 kl: 10:37:00
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
"Hej jag undrar om du bara gör till t.ex. din blogg nu då. idatallhed.se gör du till bara (.se)?
Annar skulle jag kanske vilja ha en design du designar. Men måste fråga mina föreldrar först.
/ en som undar ;)"

Vet inte om jag förstår din fråga riktigt. Men jag gör designer till blogg.se och webblogg.se :) Även till dom som har enbart .se .com .nu eller vad det då kan vara så länge de bara är ett domännamn pekat till deras blogg.se -blogg så som jag har.

Jag loggar ju in och skrever alla mina inlägg på blogg.se jag har bara köpt ett domännamn och pekat det till min blogg så jag slipper .blogg.se :)

Förstår du mitt svar?

ååh... denna vill Tindra ha!

Inlägget publicerades den 2011-09-13 kl: 15:50:54
Kategori Tindra och Bamse, 7 kommentarer

Loggan i gratisdesignerna!!!

Inlägget publicerades den 2011-09-12 kl: 09:51:47
Kategori Gratis designer, 7 kommentarer
Gällande mina gratisdesigner! NEJ NI FÅR INTE TA BORT MIN BILDLÄNK! jag ser att det är väldigt många som gör det och om ni fortsätter med det så ser jag till att för andra gången i ordningen radera mina gratismallar. Jag sitter inte i timmar och jobbar för att ni ska få ta åt er äran själva.

Det står klart och tydligt högst upp på designa din blogg´s sida att det inte är tillåtet också!

 

Oavsett vad ni ändrar i designen så är den skapad av mig i grunden! Jag har suttit timme efter timme för att skapa designer till er gratis, för att göra er nöjd! Designer som är värda flera hundra och ni kan inte ens tänka er att ha min logga kvar??

Skulle du jobba 10-15 timmar helt gratis!?

Jag är snäll med er och skapar en design för att eran blogg också ska kunna se bra ut, då får ni gärna vara snäll mot mig och behålla den loggan jag har satt i designen! Tar ni bort den så har ni brutit mot lagen om upphovsrätt och jag kan därmed anmäla det. Läs mer om den lagen och straffen HÄR!

Ni som tagit bort min logga får helt enkelt sätta dit den igen eller ta bort designen!!!

Fråga angående gratisdesignen - sommarglädje

Inlägget publicerades den 2011-09-11 kl: 13:50:22
Kategori Gratis designer, 2 kommentarer
Fick en anonym kommentar om min gratisdesign - sommarglädje. Personen som skrev kommentaren ville gärna att jag skulle svara i ett inlägg så därför gör jag det :) Om fler har samma problemn så får ni ju också veta svaret :)

"hej :D jag har ett litet problem med din gratisdesign på designadinblogg.se.
för mig går det inte att klicka på ladda ned och jag vill så gärna ha den designen!
vet du hur jag ska göra? :) svara gärna i ett inlägg..."

Svar;
För att kunna trycka på "ladda ner" så måste du först klicka på reklamen. Vilket även står på sidan. Här visar jag nu en print så ni får se hur jag menar :)

För att komma till sidan där du laddar ner designen, klicka HÄR!

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE DEN I STÖRRE FORMAT!


Tindra i tatueringsjacka ? :)

Inlägget publicerades den 2011-09-11 kl: 00:46:00
Kategori Tindra och Bamse, 8 kommentarer
Tindra älskar ju att vara med Lennart på tatueringsstudion och har själv bestämt att hon i vinter vill passa in i miljön lite. Så hon bestämde sig för att hon ville ha en jacka i lite "tatueringsmotiv" men har beslutsångest om hon vill vara cool i svart eller söt i rosa.. så nu behöver hon eran hjälp!

Så vilken tycker du och VARFÖR!?HÄR finns dom att köpa :)

Vill ha denna!

Inlägget publicerades den 2011-09-09 kl: 21:23:41
Kategori Dagboken, 5 kommentarer

Jag är fullkomligt kär i denna vägglampa! Skulle passa sjukt bra i mitt fina
vardagsrum där jag har lila detaljer :) kostar 299kr på jotex! :)

Design till Milla

Inlägget publicerades den 2011-09-09 kl: 11:47:20
Kategori Designer av mig, 5 kommentarer
Ni kommer ihåg lilla Milla som jag skrev om förut? Den oerhört drivna och storhjärtade tjejen på 9 år som driver Bullhjälpen som räddning för svältande barn i aftika? Hur som helst så har jag skapat en design till henne för ungefär en vecka sedan, nu ligger den på plats på hennes blogg så kika gärna in och se resultatet.

Hon blev väldigt glad i alla fall!
Designen blev min gåva till en oerhört duktig tjej helt enkelt! <3

Glöm inte att kika in till henne :)

Här händer inte mycket...

Inlägget publicerades den 2011-09-08 kl: 16:56:18
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Här blir det inte mycket till uppdatering nu, men jag känner att de här med min blogg är lite pressande just nu. JAg har inget vettigt att skriva trots att ni gärna vill ha massor att läsa. Men de ger inget att jag skriver massa totalt meningslösa inlägg som ändå inte bli intressanta för er att läsa.

Har dessutom massor att göra just nu. Designer och massa annat, så ni får stå ut. Gillar inte heller min design, så det är tråkigt :/ Hinner som inte med att fixa den heller :P

Flåsande vilopaus efter 20 minuters lek :)

Inlägget publicerades den 2011-09-05 kl: 22:27:50
Kategori Tindra och Bamse, 4 kommentarer
fick precis se en bild på lilla Bamse som efter 20 minuters konstant lek med Stella har bestämt att det är dags för en flåsande vilo-paus! :) skönt för han att komma hemifrån och ha ro till lekar som han är berättigad till istället för lekar som han vill att ska leda till valpar med sin egen mamma... knashunden min <3Han ser då flåsande nöjd ut min lilla prins <3 *älska*

Bamse bor borta i 3-4 dagar nu.

Inlägget publicerades den 2011-09-05 kl: 21:56:44
Kategori Tindra och Bamse, 0 kommentarer
Nu har lilla Bamse flyttat hem ifrån i några dagar eftersom Tindra höglöper och det uppenbarligen blev för jobbigt. Tindra visade sig inte villig tidigare på morgonen/inatt... men nu, hela jävla dagen och eftermiddagen har ju även hon varit villigast i världen.

Kisskydd på Bamse, tikskydd på Tindra men ändå får man springa efter dom helatiden :P Kompostgaller emellan och det är "piip piiiiip piiiiiiiiiiiiip". Ja, idag blev bamse så frustrerat kär så han fick typ utlösning i sitt kysskydd. Stackars lilla Bamse..

Jaja, hur som helst så kom Nathalie som en räddare i nöden och lånade hem Bamse till sig och sin gamla kompis Stella så han och Tindra får lite lugn och ro kommande dagar.

Förra gången Tindra löpte så var det som inga problem. Men och andra sidan hade ju Bamse inte blivit riktigt könsmogen då, han var i könsmognadsperiod och vi bodde också mycket större än vi gör nu. Klart det blir mer påtagligt och jobbigt i en etta..

Men men, hos Nathalie får han det bra :)

Kär i planlösningen på min kompis lägenhet.

Inlägget publicerades den 2011-09-05 kl: 20:03:23
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Var in på min väns blogg och hittade planlösningen på deras nya lägenhet och jag är KÄÄÄÄR!!! Jag älskar lägenheter med lite annorlunda planlösningar. Udda lixom. Så hennes lägenhet borde flyga till motala så jag kan ha den ;)Jag är verkligen hur kär som helst!!! Bara ge mig! Snälla.. haha <3 ååhh... vad gillar du med lägenheter? gillar du udda planlösningar, snea tak, snea väggar eller kanske helt öppna pöanlösningar? Jamen berätta :)

Jag gillar som sagt udda planlösningar och i vissa fall sneda väggar och även öppna planlösningar.. denna lägga hade ju ALLT! VILL HA DEN NU!

Vilken natt...

Inlägget publicerades den 2011-09-05 kl: 12:21:23
Kategori Tindra och Bamse, 2 kommentarer

... Den har inte erbjudit mycket till sömn och jag har haft en frustrerat pilsk hanhund här hemma medans min höglöpande tik kanske inte är fullt så pilsk. Inte på Bamse i alla fall.

Utomhus gör hon sig gärna lite extra fin för att visa sin vackraste sida för de hundar hon möter. Spelar iprincip ingen roll om det är hane eller tik. Kanske är hon lite bisexuell min brutta? :P

Jag har sovit i extrasängen inatt tillsammans med Bamse och Tindra har fått ligga tillsammans med husse. Anna funkade inte. För om Bamse fick sova utanför själv så var det bara gnäll, gnäll och åter gnäll! Efter några timmar så var det bara gnäll på lillplutten i alla fall så tillsist böt jag plats på Tindra och Bamse. Tillsist blev han då tyst.

Men till min tröst så är löpen bortgjord för x-antal månader framöver sen :) Tills dess blir det att sova separat med hundarna.

En kär Bamse går gärna överllt dit Tindra gör.. Igår tillexempel så låg Tindra i sin lilla tyg-bur.. DÄR TRÄNGDE SIG BAME IN och låg tillsammans med henne i buren. Tindra brydde sig inte, för han låg i alla fall still och bara höll om henne lite.. Sådär kärleksfullt som dom annars också kan göra.

Jaja, Idag har jag möta klockan 16.00 och efter det (om jag mår bättre i ryggen och nacken) så ska jag ringa till bästa Carina och Roger och fråga om jag får komma och träffa Haidi och hennes lilla valp. Valpen Pixie har jag ju inte hunnit träffa än! <3

Ha en fin dag...

Bullhjälpen - rädda svältande barn i afrika!

Inlägget publicerades den 2011-09-02 kl: 12:44:05
Kategori Dagboken, 8 kommentarer
Av en ren slump hamnade jag på en blogg som drivs av en 9 år gammal flicka vars största intresse är att hjälpa svältande barn i afrika. Efter hon sett bilder på sjuka barn så valde hon att starta "bullhjälpen" där alla pengar går till svältande barn i afrika.. Bullhjuälpen har i dagsläget drgit in över 40.000kr redan!

Nu tycker jag att ni ska besöka hennes blogg och peppa henne och tala om för henne vilken fantastiskt god gärning hon gör och hur fruktansvärt driven hon är! 9 år gammal och kan se det så tydligt... <3