www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Börjar gilla det nya allt mer..

Inlägget publicerades den 2013-11-29 kl: 08:19:40
Kategori Blogg & Design -allmänt, Dagboken, 3 kommentarer
Kollar in på min blogg ofta! Mest för att överblicka om jag verkligen gillar det nya eller inte.. och mina ögon börjar faktiskt vänja sig och nu känns de helatiden mer och mer rätt :) men jag har inte fått respons från många av er, dom få som sagt nått har varit väldigt positiva.. men finns de ingen mer som har åsikter.. den gamla eller den nya designen? Vad är bättre, vad är sämre? Det är trots allt 200 personer som klickat sig in här så någon borde väl ha en åsikt va? :)
 
Ha en fin helg allihopa! Idag fyller min systerdotter 3 år så jag ska dit och gratta henne <3
 
Anonym
Skriven den 2013-11-29 kl: 08:30:27 »
Jag tycker din sida är bättre nu!
Nu orkar jag läsa den för den är "lugnare" dvs den är still när jag läser.
Den gamla va jobbig när den rörde sig.
Hoppas du för står vad jag menar ;)
Svar: Tack så mycket :) känns kul när man får respons, oavsett om det är bra eller dåligt :) tack för dina positiva ord <3
Ida Tallhed
Mizca
Skriven den 2013-11-29 kl: 17:00:37 » http://www.mizca.se
Jag utgår från mig själv och jag föredrar denna nya då den känns mer mig än den gamla du hade. Nu skall man ju dock inte tänka så, men jag håller nog med Anonym om att det känns skönare när den är still! Denna är mer färgrik än vad den gamla var tycker jag nog. Och även om man följer dig på instagram så finns det ju risk att man missar nån/några bilder och går man då in på din blogg så ser man ju de senaste bilderna och kan då se om man missat eller inte =)
Ingela
Skriven den 2013-12-07 kl: 11:07:48 »
Jag har inte svarat av den enkla anledningen att det är just DIN blogg. Vad jag eller någon annan tycker i sammanhanget spelar egentligen ingen roll. Kör på det DU gillar, det som du tycker speglar dig och din stil. Jag tvivla starkt på att någon följare är så ytlig att de slutar läsa det du skriver för att de inte gillar din design. Ha det gott!