www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Jag vill ha husbil.. helst nu! :)

Inlägget publicerades den 2015-12-09 kl: 13:26:18
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Vet ni hur fantastiskt underbart det vore att äga en husbil eller en husvagn? Eftersom att både jag och Lennart uppskattar utomhuslivet och naturen så mycket så skulle vi verkligen trivas i sällskapet av en husbil.

Tänk er själva att bara sätta sig i sin husbil, åka dit man för stunden känner att de bär, och "slå läger", fiska, elda och må gott. Om de är någongång jag känner total sinnesro och inre frid så är det när jag är ute i naturen, kan höra naturen och känna dess doft. Man kan sitta och njuta av en fin himmel eller av en brännande brasa med en fin korvbit och en grillpinne!

Bara av att skriva dessa ord så blir jag alldeles varm inombords.

Jag och Lennart pratar ofta om hur underbart de vore med husbil! Och en sak som är säker är att; VI SKA HA EN HUSBIL.. tids nog! Det är en dröm, eller kanske mer av ett mål! :)

Trivs du ute i naturen? brukar du tälta, fara med husbil eller husvagn?

När jag var yngre brukade jag fara med en kompis och hennes familj för att campa, men i min familj gjorde vi sällan sånt. Jag och Lennart har också varit några gånger trots att vi aldrig ägt en husbil eller husvagn själva.

Jag skulle kunna tänka mig att ha en liten husbil bara. En som är lagom liten för att bara vi två ska rymmas i alla fall :)

 
Mizca
Skriven den 2015-12-18 kl: 15:12:31 » http://www.mizca.se
Mina föräldrar köpte en husbil aug/sept eller däromkring, dem har sängarna så som på den fjärde bilden. Jag ser fram emot att få åka med dem ut nån gång .. verkar så underbart!
När jag var liten hade vi husvagn och var ute varje sommar =) Det var mysigt.