www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

alla roliga småsaker man lekte med som barn..

Inlägget publicerades den 2015-03-24 kl: 12:00:00
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Hittade precis en sida, Kalaskompaniet, som säljer ALLT roligt som du kan tänkas behöva för att fixa med den där oförglömliga festen, barnkalaset innehållande "de där lilla extra", eller kanske den bästa dräkten till maskeraden. Inte nog med det, du kan ju hitta en hel del roliga presenter också.

Jag klickade runt på sidan och hittade massor av roliga saker som gör att man blir sådär barnsligt sugen på att fixa ett barnkalas med lite "extra allt". Problemet är ju att jag inte har några barn ;) Att just barnkalas kom i mina tankar är för att jag såg massor med saker som man blir sådär nostalgisk över att se. Sånt som man själv kunde ägna ett helt liv åt som barn. Man fick en minnesresa genom barndomen när man såg alla saker som man bara älskade som barn.

Till exempel den där älskvärda Popping Bollen. En simpel Gummiplopp som flyger upp i luften när man vänder den ut och in. Eller sån där rolig studslera som man kunde göra egna studsbollar av, som man kunde forma som man själv ville. Eller vad sägs om suddgummin som man hade en hel, stor samling av.

 Fler saker som tar mig på nostalgitripp är: Den där klibbiga slimehanden som man kastade mot väggar, golv och tak. Såpbubblor. Spiralerna som man kunde sätta fart på så dom klättrade ner för till exempel trappor. Visselpipor. Chokladpengar. Såna där vattenfyllda korvar/ormar som gled ur händerna... Ja. listan kan göras lång.
 Jag skulle fylla den klassiska godispåsen man brukar ge alla barn på ett barnkalas med lite extra. Några såna här småsaker som man själv älskade som barn. Att dom dessutom har bra priser gör ju inte att man blir mindre sugen på att flyga tillbaka i tiden och leka lite till ;)

Mycket av alla dom här sakerna brukade vi köpa på den årliga marknaden som än idag håller igång i Gällivare varje år.

Har ni några såna här små och simpla leksaker som ni minns sådär lite extra bra?

Gå in på www.kalaskompaniet.se och ta dig en nostalgitripp du med. Kanske hittar du nått till nästa fest?

 

Älskade, fantastiska make...

Inlägget publicerades den 2015-03-09 kl: 20:35:11
Kategori Dagboken, Min man ♥, 4 kommentarer
... Du vet att du är BÄST va !?