www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Fira jul i en husvagn..

Inlägget publicerades den 2016-12-12 kl: 11:47:00
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
..vore drömmen!
 
Tänka sig att de bara är två veckor fram till jul nu! Lite ofattbart måste jag säga. De känns som att detta vintermörker börjar vara dystert nu. Även om jag njuter av de där myspysiga som juletider medför..
 
Men jag måste ju erkänna att denna kyla, snö och mörka tid får mig att längta desto mer efter att nån gång kunna uppfylla min och min mans dröm om husvagnslivet! Tänk er så mysigt att i just denna tidpunkt på året kunna sätta sig i en mysig husvagn på en fin plats någonstans. Ägna några dagar ute i naturen. Grilla, pimpla, mysa, spela spel i den värmande vagnen som är mysigt pyntad med en bordsjulgran och små julstjärnor. Dricka varm choklad, äta lussebullar och bara njuta av livet.
 
Jag hade med glädje kunnat fira jul i en husvagn. Om inte Lennarts barn var hos oss, så ensam.. Bara han, jag och vår älskade hund!
 
Bara bilden jag får i huvudet av hur mysigt vi hade haft, gör att en enorm värme sprids genom både kropp själ. Känns så fridfullt och underbart!
 
Än så länge är detta bara en dröm, men den dag, då ska den bli sann!
 
Jag skulle nöja mig med en liten husvagn. Behöver absolut inte vara stor alls. Kanske en sån som på bilden här? Eller någon annan av dom som finns på husvagnsreserven :)
 
 
Har du husvagn, eller har du vuxit upp i en familj som varit mycket i naturen, campat, fiskat och sånt?