www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

boken om mig, och att göra själen hel!

Inlägget publicerades den 2016-05-13 kl: 16:24:00
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Jag har sedan 16 års ålder viljat skriva en bok om mitt liv och de saker som jag varit med om. En bok i syfte att inspirera andra, eller kanske hjälpa andra människor som på ett eller annat sätt varit med om liknande saker. Inspirera andra till att hitta tillbaka till sig själv när någon eller något skadat dig så pass mycket att det splittrat din själ och förstört din tillvaro så mycket så livet plågar dig mer än vad det ger..

När det som skadat dig gör så ont och har satt ärr på själen som man aldrig kommer kunna skaka av sig helt. När trauman sätter skräck i din vardag, så att det som hände upprepas om och om igen inom dig så fort något påminner om det. Man kanske ser någon på stan som har ett rörelsemönster som påminner om det, känner en lukt eller får panik av att höra en viss låt på radion. När panikångesten tar över din kropp, du kan knappt få luft, hjärtat vill sprängas och kroppen krampar ihop.

Min bok ska dela den renaste sanningen om när livet når botten och vägen tillbaka till sig själv lycka, utan att ta till droger, annat missbruk eller kanske se döden som sin enda utväg. Inspirera andra att hitta sin egen kraft och ta tillbaka makten över sitt liv och bli lycklig på riktigt. Lyckligare än man någonsin varit eller ens kunnat föreställa sig att just jag kunde bli. Lära sig att älska livet, sig själv och omgivningen. inse att trots det man har i bagaget så finns det ALLTID någon som skulle göra vad som helst för att leva ditt liv och ha allt det du har.

Jag har bestämt mig för att genomföra detta. Ta det på allvar och faktiskt tro på att jag kan, och kommer att lyckas. Det får ta den tid det tar att få det klart, men redan nu har jag börjat på en plan för hur det ska byggas upp!

Drömmar är till för att förverkliga! Och jag VET att jag kommer kunna inspirera så många andra genom att blotta hela min historia. Jag får ofta kommentarer på min blogg också om hur inspirerande jag är som människa, att jag är stark och modig. Och det vet jag att jag är. Men när jag får sånna kommentarer på min blogg så handlar det om de få saker som jag faktiskt delat med er. Och kan de lilla inspirera andra så kommer min sanna historia att kunna göra underverk för någon.

Kan jag hjälpa en människa så är jag lycklig, kan jag på något sätt ge stöd till fler, då kommer jag se det som en succsé! Jag SKA klara det!


 
Mizca
Skriven den 2016-05-13 kl: 18:27:56 » http://www.mizca.se
Vad bra, kör på och tro på dig själv :)