www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Det finns spöken under sängen..

Inlägget publicerades den 2016-05-12 kl: 12:12:00
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
ibland.. åtminstone hjärnspöken vill jag lova!

Jag tror alla barn går igenom den där fasen när man springer och hoppar upp i sängen från en meters avstånd, för att det KAN finnas nån under sängen.
Alla barn går nog igenom det där med rädslan att någon ska ta tag i benet på en om de hamnar utanför kanten. Åtminstone så har jag gjort det..

..Och precis i den värsta perioden med denna noja så brukade jag alltid böja mig ner och kolla under sängen från så långt avstånd som möjligt innan jag la mig för att ara säker att ingen var där. i vanlig ordning så gjorde jag det på kvällen, men mamma ropade.. när jag kom tillbaka till rummet 40 sekunder senare så hoppade jag bara upp, la mig ner, och efter 10 minuter så känner jag hur någon sliter tag i foten. Då hade min lillebror gömt sig för att skrämma mig. Tror ni jag var mindre nojig efter det? ;)


Sanningen är att jag fortfarande ibland får den känslan när man sticker benet utanför. i regel så gillar jag att ha foten utanför, för att det är svalare.. men så plötsligt så infinner sig den där känslan som bilden beskrier. Som en bomb slår känslan in. Den varar sällan mer än någon sekund. och inte är de ofta.. Men 28 år gammal och i över huvud taget ha den känslan känns lite mesigt ;) Men jag skyller det på min bror och skräckupplevelsen han gav mig. Tappade andan av ren panik! hahah

Känner du så här fortfar4ande någon gång, eller är jag ensam? ;)
Anonym
Skriven den 2016-05-25 kl: 11:37:27 »
Hahahahaha ja du vet ju att till och med jag som är 53 fortfarande kan ta sats och hoppa från sängen av just den anledningen. herregud jag är ju faktiskt vuxen!