www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Jag avskyr dokumentärer.. som jag älskar!

Inlägget publicerades den 2016-05-11 kl: 12:00:00
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

 
Jag är ingen människa som brukar välja att titta på dokumentärer när jag till exempel sitter vid datorn och försöker hitta nått nytt TV-program eller någon serie att se på. Om jag kollar på SVTplay, TV3 eller what so ever så brukar jag per automatik dissa det som benämns som "dokumentär". Egentligen förstår jag inte varför, för att om jag sitter och ser på TV där man lixom bara kan välja att se på de som just i detta nu visas på de kanaler som finns, då kan jag se i kanallistan något som låter intressant på namnet och då kolla in vad det är. 3 minuter senare sitter jag som paralyserad framför TV:n och glömmer tid och rum för att det jag ser på är så fängslande och intressant så man inte vill missa en sekund.. av DOKUMENTÄREN!

Den enda gången jag fastnar så hårt i ett TV-program så jag har 100% fokus på det jag ser, det är när det är just dokumentärer. Därför ställer jag mig frågan: Varför dissar jag allt som heter dokumentärer när jag sitter online på nätet för att hitta nått jag vill se?

Jag kan söka efter nått roligt att se på i en timme, hitta något som låter bra på titeln, kollar vad det är och ser "dokumentär om.." och backar för att söka vidare. Men på sista tiden har jag faktiskt sett två dokumentärer online, och det är nog faktiskt dom enda tå jag själv valt att se! som vanligt.. heeelt inne i det jag ser.

Brukar du se dokumentärer? finns det någon dokumentär som du tycker att jag borde se? Behöver fan lära mig att dokumentärer inte är tråkiga bara för att jag inte gillar ordet ;)
Maria Odjuren
Skriven den 2016-05-11 kl: 20:37:08 » http://odjurensnyaliv.blogg.se/
Har du sett fokumentären från Crufts hundutställning i England? Där visar dom bla hur hundarna har utvecklats till människans fåfänga. Riktigt intressant!
Svar: nä.. den ska jag söka upp.. tack! <3
Ida Tallhed
Maria Odjuren
Skriven den 2016-05-12 kl: 21:11:17 » http://odjurensnyaliv.blogg.se/
Den är riktigt intressant och samtidigt skrämmande hur vi människor förstör hundar för att vi tycler att dom ser bättre ut på ett anmat sätt
Maria Odjuren
Skriven den 2016-05-12 kl: 21:34:04 » http://odjurensnyaliv.blogg.se/
Pedigree dogs exposed heter dokumentären!