www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

VVS - läkande toastol!

Inlägget publicerades den 2016-09-06 kl: 13:58:00
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Nu har vi kontaktat vår hyresvärd sen början av sommaren angående vår ena toalett som läker. Det är båe äckligt och ohygieniskt känner jag. I slutet av förra veckan kom han äntligen hit och tittade på det, men då han inte är utbildad VVS:are så sa han att en snubbe från en firma skulle komma hit och kolla på det senast måndag, alltså igår, men än har ingen dykt upp. Börjar bli lite smått frustrerad, men jag kan inte göra något själv. 

Man kan se att ett rör bakom toaletten läker lite, men det är troligtvis något inuti toalettstolen också som har spruckit. Det är sånna gånger man känner sig glad att man hyr och inte äger huset och därför måste ansvara för att anlita folk själv. Men för er som behöver anlita en VVS:are på egen hand så kanske Rörassistansen kan vara ett alternativ? Jag gillar verkligen att dom har jour dygnet runt, de är annat än man kan förvänta sig av många andra. Dom verkar ha bra kundkontakt och fin service, och sånt uppskattas alltid!

Och på tal om VVS så måste jag ju även passa på att meddela att min fina vän Sofi har börjat sin utbilning till VVS:are idag. Är så glad för hennes skull. Hon har längtat efter just detta i evigheter nu, så de glädjer mig enormt mycket att hon tog sig in och faktiskt har börjat utbildningen nu. Det blir att pendla 12 mil om dagen, men de är de nog värt.