www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Whitening tandkräm som (hör och häpna) faktiskt fungerar!

Inlägget publicerades den 2017-03-24 kl: 14:53:00
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Jag har under en tid sett olika inlägg från användare till en speciell tandkräm som heter ap24. De flesta skriver om effekten den har för att återställa tänderna till dess naturliga nyans. Då jag läst så mycket bra om den så tyckte jag att de var dags att på riktigt få prova den! Jag har hittills aldrig upplevt att en tandkräm på riktigt har gett mig ett synbart resultat just på den fronten.
 
Men trots det så drogs min tanke till denna tandkräm, om och i  igen, så jag bestämde mig för att jag helt enkelt vill se om den faktiskt är nå bättre än vilken annan tandkräm som helst. Jag valde då att kontakta en helt fantastisk människa vid namn: Christian schönefeldt på Life of Schön, och frågade om han var intresserad av att sponsra mig med en tub av tandkrämen i utbyte mot att jag delar med mig till er om upplevelsen och mina personliga åsikter. Utan desto större förväntningar om dess effekt så fick jag i alla fall hem en tub för att få testa den "tillsammans med er", och redan efter TRE DAGAR så fick jag synbart effekt av tandkrämen vad gäller nyansen på tänderna. Förvånansvärt, men sant! De fläckar som jag hade på tänderna innan har redan avtagit och jag kan deffentivt rekommendera er att prova den! Den må vara dyr i jämförelse med andra tandkrämer, men det är helt klart värt pengarna.
 
Tandkrämens smak är mild, men bevarar verkligen den där känslan av att vara fräsch i munnen. Personligen så gillar jag tandkrämen som har en starkare smak egentligen, det får en på något sätt att känna sig ren i munnen längre tid. Men trots att denna tandkräm är mild i smaken så känns munnen ren längre.. Dessutom känner jag på baksidan av mina tänder att som känns renare och slätare, vilket tyder på att plack och sådant faktiskt börjar avta.
 
Jag tog bild på mina tänder dra för dag och tänkte dela med mig åt er av bilder på hur de såg ut dom första tre dagarna. Lägg märke till att fläckarna på bild 1 inte längre finns kvar på bild 3.
 
Jag är sjukt imponerad av denna tandkräm och den levererade resultat som är lång över förväntan. Kommer deffentivt att fortsätta använda denna. När tuben är slut kommer jag att visa er bild på mina tänder vid första användning, samt en bild på hur de ser ut efter att ha använt färdigt den första tuben, så nu tydligare kan få en helhetsbild av reultatet.

 


Vill ni också köpa tandkrämen eller komma i kontakt med Christian så kan ni besöka hans facebooksida! Och >>HÄR<< kan ni läsa mer om tandkrämen! Ser fram emot att fortsätta se resultatet förändras. Viktigt att poengtera är dock att INGEN tandkräm kan bleka dina tänder till en ljusare nyans än de som du i grunden har. För att bleka mer så behöver man göra tandblekning. Men denna tandkräm ger verkligen effekt vad gäller att återställa tändernas naturliga färg! Älskar den och är sjukt imponerad av dess resultat. Mer än jag någonsin kunnat förvänta mig en tandkräm! För första gången så kände jag att "whitening" i tandkrämens beskrivning faktiskt också gör sig till känna annat än som falsk text på en tub!

Lovar fler bilder senare! 

Eftertanke och Omtanke: på burk!

Inlägget publicerades den 2017-03-20 kl: 15:04:00
Kategori Dagboken, Pyssel & Inspirtion, 0 kommentarer
Nu har jag suttit och pysslat ihop en gåva till min mamma (kom på idén själv), bara för att hon är den bästa i världen! Tanken är att hon varje dag ska dra en lapp från en burk. I burken finns lappar för varje dag, en hel månad. På dessa lappar har jag skrivit blandade saker som ska generera i att skapa tankar hos henne som omvandlas till positiva effekter och tankar. Jag vill med dessa lappar ge henne möjlighet att tänka mer på sig själv och sitt eget värde..
 
..på lapparna finns frågor om livet, hennes känslor och med henne i fokus, de finns citat, det finns uppgifter hon ska göra för att stärka sitt medvetande om hur fantastisk hon är och det finns små tankar och korta brev om hur mycket hon betyder för mig och andra!
 
Jag hoppas hon kommer att få en helt underbar månad som kan öka hennes positiva
egenskaper och som kan stärka henne lite extra 

Från himlen till helvetet; tur och retur!

Inlägget publicerades den 2017-03-14 kl: 10:53:00
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Vi är många här i världen som upplevt traumatiska saker som man inte ens önskar sin värsta fiende. Vi är många som bär på vår börda i tysthet.. Men ibland så kan faktiskt de värsta man själv har upplevt omvandlas till styrkor på olika sätt. Styrkan att förstå andra på ett djupare plan, styrkan att bättre kunna hjälpa någon annan som upplevt liknande saker, med hjälp av sin egen erfarenhet. Och kanske finns de andra som kan känna ett stöd i att bara få bekräftat att fler också fått möta motgångar som kan kännas ohanterliga?

Ibland så drabbas man av saker som man kanske inte kan påverka, ibland så leder den ena motgången till en annan. Kanske leder ens lidande av trauman till att man hamnar snett i samhället, att man känner sig hjälplös. Kanske hamnar man i fel umgänge och tvingas uppleva ännu fler motgångar efter det?Det finns en tjej som heter Emma. Hon är en av dessa personer. En av dom som mötte motgångar som i sin tur tog henne vidare mot nästa motgång. Droger, misshandel, destruktiva relationer, övergrepp och ordagrant: TORTYR!Men de kom en dag när saker började ljusna. Hon tog sig ur motgångarna levande. Idag är hon omringad av kärlek från både sina två barn och sin nyfunna festman. Egentligen är inte mannen nyfunnen, dom är barndomsvänner som efter lång tid möttes på nytt, med nya syner på livet, med större livserfarenheter och självkännedom.. Och framförllat med nya ögon för varandra. En blomstrande vänskap väcktes till liv men med en djupare känsla och spirande kärlek.Nyförlovad med sina drömmars man, och med sina två barn (vars biologiska far inte finns med i bilden) så har Emma samlat styrkan att komma ut med sin livshistoria och sin dröm om att få dela den tillsammans med er i sin egen självbiografi. En bok om hur en liten tjej växter upp i den perfekta familjen, men trots det hamnade i destruktivitet och en värld som ingen önskar sig. Men vad gick egentligen snett? Vad hände?För att Emma ska kunna nå sin dröm och då ge ut sin självbiografi, som ni sen också kommer kunna köpa, så kommer hon behöva totalt 50.000krGenom att hjälpa henne med ett bidrag, litet som stort, så hjälper ni även andra som sedan kommer kunna finna sin väg till styrkan, genom Emmas berättelse om livet som åkt en bergodalbana från himlen till helvetet i retur. Från lycka till misär, och tillbaka till blomstrande lycka igen.På Emmas egen facebook-grupp kan ni följa hennes väg mot drömmen och steg för steg få se hur boken växer fram med hjälp av era bidrag! Där redogör hon för er med jämna mellanrum hur mycket pengar hon fått in hittills, hur mycket som saknas och lite allt möjlig som rör hennes livsresa. På hennes sida kan ni även finna ett litet utdrag ur de som hittills skrivits på boken om hennes liv. Och tro mig.. Man vill bara läsa mer!Bidrag i valfri summa kan ni swisha till henne på nummer: 0733769448
Eller föra över till hennes konto med kontonummer: 8313-9. 983 477 666-9Vill ni på annat sätt komma i kontakt med denna fantastiska och inspirerande tjej så går de även bra att skriva till henne på --> hennes facebook <-- eller i --> hennes grupp <-- eller i ett mejl till: hayatiii@live.seHar du inte råd att bidra alls?
Ja då kanske du kan hjälpa till på annat sätt, till exempel genom att:
* Dela detta inlägg
* Dela hennes grupp
* Dela inlägget hon skrivit själv på sin facebook.

Då får fler möjlighet att se detta och på så sätt bidrar du till att flera andra kan bidra och att vi snabbare kan få läsa denna fantastiska självbiografi.All heder till dig, Emma! Tack för ditt mod att dela med dig av ditt liv och bidra till att andra kan finna stöd i dig. Jag har följt dig på Facebook när du haft livesändningar och sånt.. En mer inspirerande människa har jag sällan skådat! Så mån om andra också. Inte bara dina egna nära och kära, utan om alla människor som du inte känner också! Fortsätt bekämpa ondskan i världen med kärlek.. "Mer Emma åt folket" skulle vara just de vaccinet som skulle behövas som botemedel för hat 

 

Teaser / Smakprov 1 från boken:
Själv vet jag inte vad jag känner annat än att jag är stolt över dem. Stolt över mina föräldrar som verkar för att jag och storasyrran ska ha det så bra som möjligt. De tar oss ofta med till kyrkan, inte för att de är religiösa utöver det vanliga, bara det att mamma och pappa gillar atmosfären i kyrkan. Lugnet. Att sitta där och lyssna till prästens predikan. ”Det är som balsam för själen”, som de brukar 
uttrycka sig. 
Den perfekta familjen. 
Jag lever i den perfekta familjen. 
Jag måste bara vara lycklig.
Trots att jag bara är sex år gammal …

Teaser / Smakprov 2 från boken:
Sen kommer slaget mot magen, jag faller ihop på marken. En efter en börjar de sparka på mig där jag ligger. 
”Snälla sluta”, kvider jag. Det gör ont. Åtta tjejer som står i en ring runt mig. De hoppar på mig, drar mig i håret. Sparkar mig i sidan. 
I en springa mellan två tjejers ben ser jag Veronica. Och Julia. 
”Kom Julia, vi drar”, hör jag henne säga. 
Mina kompisar. 
De tänker inte hjälpa mig.