www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Whitening tandkräm som (hör och häpna) faktiskt fungerar!

Inlägget publicerades den 2017-03-24 kl: 14:53:00
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Jag har under en tid sett olika inlägg från användare till en speciell tandkräm som heter ap24. De flesta skriver om effekten den har för att återställa tänderna till dess naturliga nyans. Då jag läst så mycket bra om den så tyckte jag att de var dags att på riktigt få prova den! Jag har hittills aldrig upplevt att en tandkräm på riktigt har gett mig ett synbart resultat just på den fronten.
 
Men trots det så drogs min tanke till denna tandkräm, om och i  igen, så jag bestämde mig för att jag helt enkelt vill se om den faktiskt är nå bättre än vilken annan tandkräm som helst. Jag valde då att kontakta en helt fantastisk människa vid namn: Christian schönefeldt på Life of Schön, och frågade om han var intresserad av att sponsra mig med en tub av tandkrämen i utbyte mot att jag delar med mig till er om upplevelsen och mina personliga åsikter. Utan desto större förväntningar om dess effekt så fick jag i alla fall hem en tub för att få testa den "tillsammans med er", och redan efter TRE DAGAR så fick jag synbart effekt av tandkrämen vad gäller nyansen på tänderna. Förvånansvärt, men sant! De fläckar som jag hade på tänderna innan har redan avtagit och jag kan deffentivt rekommendera er att prova den! Den må vara dyr i jämförelse med andra tandkrämer, men det är helt klart värt pengarna.
 
Tandkrämens smak är mild, men bevarar verkligen den där känslan av att vara fräsch i munnen. Personligen så gillar jag tandkrämen som har en starkare smak egentligen, det får en på något sätt att känna sig ren i munnen längre tid. Men trots att denna tandkräm är mild i smaken så känns munnen ren längre.. Dessutom känner jag på baksidan av mina tänder att som känns renare och slätare, vilket tyder på att plack och sådant faktiskt börjar avta.
 
Jag tog bild på mina tänder dra för dag och tänkte dela med mig åt er av bilder på hur de såg ut dom första tre dagarna. Lägg märke till att fläckarna på bild 1 inte längre finns kvar på bild 3.
 
Jag är sjukt imponerad av denna tandkräm och den levererade resultat som är lång över förväntan. Kommer deffentivt att fortsätta använda denna. När tuben är slut kommer jag att visa er bild på mina tänder vid första användning, samt en bild på hur de ser ut efter att ha använt färdigt den första tuben, så nu tydligare kan få en helhetsbild av reultatet.

 


Vill ni också köpa tandkrämen eller komma i kontakt med Christian så kan ni besöka hans facebooksida! Och >>HÄR<< kan ni läsa mer om tandkrämen! Ser fram emot att fortsätta se resultatet förändras. Viktigt att poengtera är dock att INGEN tandkräm kan bleka dina tänder till en ljusare nyans än de som du i grunden har. För att bleka mer så behöver man göra tandblekning. Men denna tandkräm ger verkligen effekt vad gäller att återställa tändernas naturliga färg! Älskar den och är sjukt imponerad av dess resultat. Mer än jag någonsin kunnat förvänta mig en tandkräm! För första gången så kände jag att "whitening" i tandkrämens beskrivning faktiskt också gör sig till känna annat än som falsk text på en tub!

Lovar fler bilder senare!