www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Du är bäst!

Inlägget publicerades den 2010-12-31 kl: 21:03:02
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Vill bara säga att jag älskar min man och uppskattar att ha han i mitt liv! Han gör mig både glad, varm och oerhört lycklig! Du är bäst Lennart <3

dagens smink fick bli i turkost, rosa och ...

Inlägget publicerades den 2010-12-31 kl: 15:01:02
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

foto039 (MMS)

dagens smink fick bli i turkost, rosa och lila :) rätt snyggt ihop faktiskt.

Allmän/vardags -lydnadskurs för Bamse

Inlägget publicerades den 2010-12-31 kl: 02:48:24
Kategori Tindra och Bamse, 0 kommentarer

Nu har jag anmält mig och lilla Bamse till en allmän/vardags -lydnadskurs som går av stapeln i mars månad! Börjar en kurs nu i Januari också men jag har dessvärre inte råd med det nu så här direkt efter jul! Däremot så ska jag och sofi ta med oss Bosse, Tindra och Bamse på en hundträff den 2 Januari :) Det ser jag fram emot.

Ska bli oerhört kul att gå på en kurs! Bamse är en fin hund som lär sig saker lätt så en lydnadskurs med han kommer bli otroligt kul. Det är där vi börjar. Sedan kommer jag gå en agillitykurs och en tävlingslydnadskurs med honom.. Men det är långt bort. Vi börjar med allmänlydnaden :)

Måste skaffa tävlingslicens på lillkillen sen också. Så han får tävla lydnadskladderna. Eftersom han är blandras så måste man göra det :)

KUL KUL KUL! <3


PÅ DENNA BILD VAR BAMSE BARA 6,5 VECKA GAMMAL <3

Övrigt om hundar

Inlägget publicerades den 2010-12-31 kl: 02:09:21
Kategori Övrigt om hundar, 0 kommentarer
I denna ya kategori så kommer jag att skriva om allt möjligt som rör hundar. Kanske om jag läser någon artikel som upprör mig eller lite vad som helst! :) Jag har ju trotsallt ett hundintresse och jag har börjat lessna på att ha allt i dagbokskategorin så därför har jag nu startat lite olika hundkategorier här på bloggen! :)

Ni hittar en egen box i menyn för hundkategorierna! :)

Gissa hundrasen!

Inlägget publicerades den 2010-12-31 kl: 02:05:22
Kategori 0 kommentarer

Här kommer jag med jämna mellanrum lägga ut bilder eller en rasbeskrivning och tanken med det hela är att ni ska få gissa vilken ras det är. Det kan nog bli roligt! :)

Datingsida för din hund :)

Inlägget publicerades den 2010-12-31 kl: 02:00:24
Kategori Tips till hundägare, 1 kommentarer
I denna kategori kommer jag att lägga upp lite olika tips till er hundägare! Det kan vara allt från olika övningar och inlärningssätt till snygga hundbäddar! Först ut att tipsa om i detta inlägg blir datingsidan för hundar! Det är ingen sida där man söker hundar för parning utan en sida som går ut på att hitta vänner till sina hundar (och kanske en själv) för roliga lekar och kanske någon att träna ihop med!

Här följer ett exempel på hur en annons kan se ut:

(klicka på bilden för större bild)

Jag tyckte detta var en otroligt rolig sida på många olika sätt. Hitta nya vänner med delat intresse, hitta vänner till sina fyrbenta älsklingar och lära sina småttingar att kunna umgås med olika typer av hundar. Det kan man givetvis lära sin hund på många olika sätt, men hur som helst så tycker jag att det här var en kul sida.

Jag och Lennart har inte bott i Motala så länge och jag känner nog bara en enda med hund här så någon hundkompis skulle både jag och mina hundar må bra av :)

Besök datingsidan HÄR!

Look whos talking

Inlägget publicerades den 2010-12-31 kl: 01:28:36
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Imorgon är de nyårsafton och tanken på att ett helt år redan har gått är ju nästan helt sjuk. Jag menar jäääävlar vad fort tiden går! Imorgon blir det att aktivera hundarna på dagen, spela spel, käka god mat och slutligen "skåla in" det nya året.

Idag har vi sett filmerna "look whos talking" och "look whos talking too". Imorgon blir det nog kanske att se sista filmen som heter "look whos taling now".

Hur brukar ni fira nyår? Vad är självklart med nyår för er? Smäller ni smällare/raketer?

Tindras och Bamses önskelista ;)

Inlägget publicerades den 2010-12-30 kl: 21:44:51
Kategori Tindra och Bamse, 3 kommentarer
Här kommer en liten del av Bamses och Tindras önskelista.. Det är inte alls så att matte Ida har nått med denna önskelista att göra *host, harkel* ;) Här kommer några av dom tremiljoner saker som "dom" önskar sig :)

Lite allmänt snack..

Inlägget publicerades den 2010-12-30 kl: 02:22:04
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Nu är ett datum för Sofis och Christoffers hemresa bokad. Det blir den 10:de Januari. Känns tråkigt att dom faktiskt snart ska åka, men för er blir det säkert roligare eftersom det innebär mer uppdatering här!

Jag är lite i valet och kvalet på att byta design helt och hållet på min blogg. Jag gillar dock mitt meny-upplägg men känner att det vore kul med lite förnyelse så vi får väl se hur jag ska göra med de sen i mitten på januari någongång.. tills dess så får de väl vara som det är.

Idag har min rygg inte alls varit i bra skick och deffenetivt inte igår kväll heller. Somnade vid 07.00 imorse och kunde inte sova före det mycket på grund av smärtan. Men de som inte dödar, de härdar! :)

Idag har vi sett filmen Marmaduke, många säger att den är skitdålig, men den var riktigt bra tycker jag. Speciellt när man ser den på svenksa, den blir lixom lite extra roligt då på nått vis!Christoffer har klippt håret idag, Bosse har fått sin nos klippt och Bamse har fått harkla upp päls/hår -bollar, så kan det gå när man är valp och kommer på den fyndiga idén att man måste smaka på allt för att veta vad som är ätbart. Han har dessutom kommit på den brilliata idén att när man ska äta sin mat så hämtar man en foderkula, sen springar man till mattan i vardagsrummet och äter upp den där, eller åtminstone så måste man sitta eller ligga på något mjukt och äta. Idag föredrog han min tjocksocka! :) hahahaha

Imorgon blir det film, promenad (om ryggen orkar och kan), spela spel eller kanske göra nått annat kul :) Han en fin Torsdag!

Fick ett lite försenat julkort av våra grannar på mejlen idag:

Kan inte folk hålla sig till nyår?

Inlägget publicerades den 2010-12-29 kl: 01:04:47
Kategori Dagboken, 6 kommentarer


Jag blir så jävla irriterad på alla idioter som smäller smällare och raketer
heltiden nu mellan jul och nyår. Idag har de smällt hur mycket som helst sen halv 4 på eftermiddagen. Tindra har aldrig varit smällrädd, Knappt reagerat alls. Men så var hon ju med om de värsta åskovädret på flera år i våras, de dundrade så in i helvete mitt i natten. Tindra vaknade, la sig under våran säng och ylade för att väcka oss. I x-antal timmar satt vi vaken med henne och hon skakade. Sen dess har hon varit rädd.

Nu när de smäller så skakar hon och vägrar typ gå ut.

Blir så irriterad på alla som inte kan tänka på att de finns djur som blir lidandes. Inte bara hundar utan även katter, fåglar och andra djur. Finns även barn!

Jag är inte helt emot smällare och raketer men jag tycker de borde finnas lag på att det endast får avfiras på självaste nyårsafton!

Jag ska försöka träna bort Tindras rädsla, men att börja på en nyårsafton anser inte jag är lämpligt. Kontaktade veterinär idag och har fått hämta ut en lgnande tablett till Tindra. Hon ska rastas ordentligt på dagen och ut en sista gång vid 17.00, sen få tabletten som gör henne nästintill "deckad" i 12 timmar.

Känns hemskt att ge hunden medecin men samtidigt så vet jag att det är bäst för henne. Att låta henne uppleva nyårsafton i det här läget kommer att förstöra ännu mer för framtidens träning av skotträddlsan. Hon är ju inte skvätträdd om man smäller till i en skåplucka eller så här hemma, utan det är just smällare, raketer och åskan som skrämmer henne.

Hur som helst, varför kan inte folk hålla sig till nyårsafton i respekt till djur och andra människor? Känner mig ärligt talat rent förbannad! Lier så hemskt av att Tindra mår så illa av det.

Eftersom att även Sofis hund är lite smårädd så kommer jag att ordna allt på bästa sätt här hemma nyår. Tändas lite lampor, ha på TV eller radio hela dagen/kvällen/natten, dra ner alla persienner och göra allt för att stöta bort händelserna ute lite och ge hundarna en så god nyårsafton som bara är möjligt :)

jag har hittat sean banans hus :)

Inlägget publicerades den 2010-12-28 kl: 14:41:28
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

foto027 (MMS)

jag har hittat sean banans hus :)

Ung och bortskämd

Inlägget publicerades den 2010-12-27 kl: 22:32:08
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Fyfan vad mycket tvätt vi hade! Men nu är allt tvättat. 10 maskiner tvätt + en maskin som jag tvättade igårkväll. Så 11 maskiner totalt! Men gud så skönt att ha det bortgjort. Men nu är jag helt jävla slut.

Vi såg en repris av finalen för ung och bortskämd idag. Daniel vann och det är jag väldigt glad över. Han har verkligen utvecklats till skilnad från jävla Paulina och Karolina!

Har ni följt serien ung och bortskämd?

Ny design

Inlägget publicerades den 2010-12-27 kl: 03:34:26
Kategori Dagboken, 9 kommentarer
Nu har jag tagit bort julen från min blogg. Dock så är jag inte nöjd med min header men den får duga tillsvidare! Vet inte alls hur jag ska göra den så de får bli ett senare projekt. Sängen nu :D Sov gott..

"Han utnyttjar dig för sex.."

Inlägget publicerades den 2010-12-27 kl: 00:57:30
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 0 kommentarer
Idag har jag pratat med en tjej som hade ett litet problem. Hon kände sig lite frustrerad över att hennes kompisar klagar över hennes val av kille att ha sex med. Hon har inga känslor för han utöver det sexuella och han har inge känslor för henne heller utöver det, men hennes kompisar har åsikter och säger helatiden att "fattar du inte att du bara blir utnyttjad. Han vill ju bara ha dig för sex". Detta säger dom trots att hon talar om att hon bara är med han i en sån relation även från hennes sida.

Att hon upplever det som irriterande kan jag faktiskt förstå. För det första så är det väl hennes val hur hon ser på det med sex, hennes val vem hon vill ha sex med och henns sexliv.. Ellerhur!? Men den första tanken som slog mig var att varför ska det alltid vara "tjejen som utnyttjas", Dom har ju faktiskt sex med VARANDRA och båda på samma villkor, Varför ska det alltid vara tjejen som ses som den utnyttjade då? För att hon bär på vaginan eller vad? Hon kan väl lika gärna utnyttja han även om jag anser att ingen av dom blir särskillt utnyttjade eftersom deras KK-relation bygger på enbart sex och inget annat.

Att bli utnyttja är i mina ögon en helt annan sak!

Snart blir de tävlingar!

Inlägget publicerades den 2010-12-27 kl: 00:37:57
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Imorgon är det tvättdag och det kan verkligen behövas. Passa på att städa lite och få ordning i lägenheten igen. Det är nästan heöt sjukt hur snabbt det lan bli stökigt i en lägenhet! Den 8:de Januari kommer Ante hem igen och det längtar jag som fan till. Det är som så tomt utan han här hemma.

Jag känner att min blogg just nu är allmänt tråkig, men jag vill som spendera tid med Sofi och Christoffer när dom är här. Men i början/mitten av januari så kommer det bli mer intressant igen. Blandannat så kommer jag ha lite tävlingar på bloggen. Bland annat månadens blogg, bloggsvarsinbjudan och en bloggdesign!

Så håll ut, snart är det roliga tillbaka!

Hejsan! :)

Inlägget publicerades den 2010-12-26 kl: 13:41:50
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Idag känner jag mig väldigt seg. Men vad gör det? Alla är väl lite småseg så här efter jul. Imorgon är det måndag och det innebär tvättstuga och förhoppningsvis ska vi köpa fiskar imorgon till mitt nta fiskakvarium som nu har stått förberett i några dagar så temperaturen är rätt så fiskarna ska må bra.

Tindra, Bamse och Bosse fick sig en liten promenad imorse och idag är det riktigt härligt väder. Inte särskilt kallt och inte särskilt blåsigt.. däremot snöar det lite!

Vet inte vad som flög i Bamse inatt men han lyckades pissa på sig i sängen? :O

VAD SKA NI GÖRA IDAG?


Julklappar

Inlägget publicerades den 2010-12-25 kl: 16:57:18
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Idag har jag faktiskt redan börjat stöka undan julen överallt förutom i vardagsrummet. Vet egentligen inte varför. Men jag kände bara för det. I vardagsrummet får julen vara kvar till efter nyår. Nu är det i alla fall fint i köket och nu väntar dammsugning och skurning i hallen.

Vi skulle boka tvättid idag men det var fullbokat så vi fåt vänta till sista kvällstiden på måndag. Vi har ju tvättmaskin inne så de går ju att tvätta i den, men med all den tvätt vi har så får vi väl tvätta ihjäl oss i så fall! Det är massa kläder, överkast, sängkläder, två mattor och gudarna vet allt! Så de blir skönt att få bort allt tvätt då.

Blir en riktig städdag på måndag om de behövs städas då beroende på hur mycket jag ids nu.

Sofi börjar nog bli sjuk. Hon har vrit liggandes hela dagen :(
Krya på dig älskade vän!

I julklapp har jag fått en vänskaps-kärleks-förklaring i form av en bok med söta bilder av bästa Sofi, hårfärg av Christoffer och en underbar parfym av Lennart. Komiskt nog så har han köpt precis den parfymen jag viljat ha och ändå har han inte ens vetat att jag viljat ha den :) Christina Aguileras. Han fick en parfym med tillhörande deo och showergel av mig. Bruno Banani;
Från övriga i familjen har jag fått pengar och för dom pengarna har jag än så länge köpt ett akvarium med tillhörigheter. Till veckan ska jag köpa några fiskar också :)

Efter en trevlig jul så är de nu dags att ...

Inlägget publicerades den 2010-12-25 kl: 02:22:34
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Efter en trevlig jul så är de nu dags att säga god natt :) vi har sett film, spelat spel, öppnat julklappar, umgåtts och haft de riktigt bra. Har dock lite dåligt samvete och ångestkänslor för allt man tryckt i sig idag. Mat, fika, mer mat, mer fika.... De känns i magen :( men vad fan! De är ju bara jul en gång per år. Tvättstuga på måndag och de blir att passa på att städa ordentligt då också. Har sjukt mycket tvätt. Har ni haft en trevlig jul? Vad har ni fått i julklapp? Sov gott :)

Julfina hundar :)

Inlägget publicerades den 2010-12-24 kl: 12:45:35
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

Idag ville inte hundarna alls vara med på bild :) Här kommer i alla fall några bilder. Tyvärr ingen riktigt bra :/ Men vad gör det när det är sååå snygga hundar? <3


så här fin är bosse idag. Mina hundar ocks...

Inlägget publicerades den 2010-12-24 kl: 12:03:46
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

foto025 (MMS)

så här fin är bosse idag. Mina hundar också. Men mina hundar ville inte fastna på bild idag så ni får se lilla bosse istället :)

God Jul

Inlägget publicerades den 2010-12-24 kl: 02:26:02
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Julafton

Inlägget publicerades den 2010-12-24 kl: 02:25:41
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Nu är det julafton och det känns kul, men just nu är jag på riktigt dåligt hummör av den enkla anledningen att det känns som en evig stress med allt man har att göra när man vaknar. Här hade vi städat på dagen för att slippa det på självaste julafton, men de ser redan förjävligt ut. Lennart sitter vid datorn och har lovat mig i över 7 timmar att hänga tvätten... har han gjort det? NEEEJ! Så den maskinen får tvättas om och kläderna jag skulle ha på mig imorgon  hinner alltså inte torka och jag får ha på mig något annat fult i garderoben.

Det är nog mest det som gör mig arg just nu.

Nu ska jag gå och sova och hoppas på att vakna på strålande hummör för det är ju trots allt julafton! <3

Hundhalsband

Inlägget publicerades den 2010-12-23 kl: 16:35:32
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Nu har vi städat och jag har fört in lite nya bilder i våran digitala fotoram. Nu ska jag ta och kaga lite middag så man får bli mätt även denna dag! Julafton imorgon! :)

Jag ska köpa ett halsband var till Tindra och Bamse från Minxdesign.
På Bamses halsband ska det stå "Sjukt cool kille" och på Tindras ska
det nog stå "I'm a bitch" eller nått roligt.

Ni borde beställa hundhalsband där ni med. Man designar det själv typ :)

En bild på bamse när han var 3 veckor gammal! Otroligt söt..


God natt... Eller ska man säga god morgon?...

Inlägget publicerades den 2010-12-23 kl: 04:21:56
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

God natt... Eller ska man säga god morgon? Ja i vilket fall som helst så ska jag sova nu. Vi har suttit vaken och spelat spel till 3 på natten. Idag (idag) har vi hunnit med mycket. Städa, promenera, laga mat, diska, träna med hundarna, spela spel, se film och lite av varje! Bamse har nu lärt sig att skälla på kommando, sitt, ligg, rulla, vinka, vacker tass och lite annat! Tindra har lärt sig två nya saker! Nämligen att vinka och en sak vi kallar "spasmer". Då lägger hon sig på rygg och splattrar och rycker typ... Eller lixom skakar! Haha... Var kul att träna in. Kan ladda upp en video på de någon dag. Kanske imorgon/idag. Nu ska jag sova! :)

Eran jul?

Inlägget publicerades den 2010-12-22 kl: 12:27:28
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Denna morgon har jag städat och det är skönt som fan att ha de gjort och det innebär att man resten av dagen bara kan ta de lugnt eller göra de saker man vill göra! Hundarna har fått vara ute och nu ska jag ta de lugnt en stund! :D

Imorgon är de den 23 Decmber, vilket innebär uppesittarkväll med bingolotto. Kanske blir man miljonär den här gången ;) Det skulle ju inte sitta fel.

Berätta för mig om era familjetraditioner kring jul!
Hur är eran julafton uppbyggd, spelar ni uppesittarkvällen, ser i alltid kalle på julafton, är kalle verkligen så viktig, eller lixom vad gör ni kring jul.. berätta, berätta berätta!?


för mina julklappspengar i år så köpte vi ...

Inlägget publicerades den 2010-12-21 kl: 16:54:20
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

foto020 (MMS)

för mina julklappspengar i år så köpte vi oss denna :) nu ska den stå några dagar innan dom första 3-4 fiskarna får flytta in :)

om man är stor så måste man vara snäll :)

Inlägget publicerades den 2010-12-20 kl: 17:01:44
Kategori Dagboken, 5 kommentarer

foto019 (MMS)

om man är stor så måste man vara snäll :)

I rymden finns inga känslor

Inlägget publicerades den 2010-12-20 kl: 16:54:52
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Igår har vi haft ett "svenskfilmsmaraton" här hemma och vi såg bland annat filmen I rymden finns inga känslor. Vilken sjukt bra film. Har ni inte sett den så borde ni göra det. Riktigt jävla rolig film.

Idag har jag färgat håret, skulle bli knallrött igen men av någon anledning så blev de mörkt, men de blev fint ändå. Tack för färgen Christoffer och tack för du la i färgen Sofi :)

Tidigare idag var vi på promenad till stranden och var där och busade lite med hundarna. Dom är då nöjda och glada nu. Nu är de matlagning som stpr på schemat och sedan blir de väl spela spel eller se film.

Spela spel har vi gjort nästan varje dag nu :P Men vad gör det... de är ju kul.. speciellt när man vnner.


"Allt du måste göra är att ändra på dig! du äter dina äckliga jävla kaviarmackor och du låter inte när ni har sex" Kom ihåg att du bara måste se denna film.. så jävla bra! Jag skrattade ju hur mycket sol helst.

"vad fan gör du!?"
"Jag slog dig i ansiktet"
"varför gjorde du de?!"
"För jag har asbergers"

Grattis Max

Inlägget publicerades den 2010-12-19 kl: 01:55:14
Kategori Dagboken, 5 kommentarer

Klockan är över tolv, vilket innebär en ny dag! Idag är det alltså den 19de December och det är en mycket speciell dag för en mycket speciell hund! Idag fyller älskade "lilla" Max 1 år! <3

Speedad

Inlägget publicerades den 2010-12-19 kl: 01:40:07
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Tror nog att Lennar har varit lite småless på mig idag. Jag har varit totalspeedad och studdsat runt som en galning i lägenheten och surrat som om jag inte kunde annat. Han har skrattat och idag fick jag till och med heta "Superspeedad ADHDbarn!" ... hmmm :P Jaja, sånt händer....

Har i alla fall varit en bra dag!

"Hunden, katten, glassen!"

Inlägget publicerades den 2010-12-19 kl: 01:27:17
Kategori Humor, 0 kommentarer

Dom är så jävla bra! ;)
"Hunden, katten, glassen!"

"där ett tag trodde jag att jag skulle knulla ihjäl mig..."

Inlägget publicerades den 2010-12-19 kl: 01:21:42
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Idag har vi lånat grannens bil och varit upp till bråstorp och stor handlat inför julen men eftersom klockan hann bli så mycket så lyxade vi till det med en pizza innan vi åkte hem. Sofi och Christoffer har varit snäll och hjälpt mig med städningen idag så lägenheten blivit ren och fin.. Skönt!

Vi har dessutom hunnit spela spel, suttit och pratat och avlsutningsvis så har vi sett smala sussie. Tror de var ungefär femte gången i ordningen för mig men eftersom dom aldrig hade sett den och jag fullkomligt älskar humorn så hade jag inget emot att se den igen."Oskuld..??.. neeej! Tvärtom. Där ett tag trodde jag att jag skulle knulla ihjäl mig, men de löste sig!"
hahahaha, så jävla bra film!

Ligger i sängen nu och orkar inte sätta mi...

Inlägget publicerades den 2010-12-18 kl: 02:03:11
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Ligger i sängen nu och orkar inte sätta mig vid datorn för att skriva. Jag vet att min blogg just nu är väldigt tråkig men jag känner inte för att spendera min tid vid datorn när sofi och christoffer är här. Idag har vi varit på stan hela dagen och jag har köpt min julklapp till lennart, hoppas att han blir nöjd :) christoffer har fyndat en jacka och sofi har lyckats fynda två sällskapsspel. Anneli och hennes kompis har också varit här en stund på kvällen. Nu ska jag försöka sova. Hoppas eran lördag blir bra... De kommer min bli! Jag har ju min sofi här och dessutom min underbara man, kan de bli bättre? Sov gott.

Har inte lyckats kommi in på blogg idag :(...

Inlägget publicerades den 2010-12-17 kl: 03:07:57
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Har inte lyckats kommi in på blogg idag :( men de verkar nästan igen ha kunnat! Idag har vi i alla fall gått på en typ 3 timmar lång promenad och de känns verkligen i mina fötter. Vi har sett film, haft trevligt och tagit de lugnt resten av kvällen. Nu ska jag sova. :) nattinatt

Spelat spel

Inlägget publicerades den 2010-12-16 kl: 02:00:51
Kategori Dagboken, 6 kommentarer
Idag har vi spelat spel, haft kul med hundarna, sett TV och snackat allmänt skit! :D Det har varit en bra dag och jag måste bara åter igen tala om hur jävla skönt det är att ha mina vänner här!

Annelie var också hit och spelade med oss idag och Lennart hade turen att vinna! :(

Nu ska jag ta mig till sängen och försöka sova!
SOV GOTT!

Vinn en resa till Sälen!

Inlägget publicerades den 2010-12-16 kl: 01:47:41
Kategori 0 kommentarer
Detta inlägg publiceras i sammarbete med Disney XD.

Gillar du att åka snowboard eller slalom? Är du sugen på en resa? Ja, då borde du vara med i tävlingen som Disney XD just nu har om en resa till Sälen! Chanserna att vinna är goda så jag tycker absolut att du ska vara med!

Vill inte du ha resan så är de väl en perfekt present till någon du tycker om så oavsett om du vill ha resan eller ej så kan de ju vara en bra idé att vara med i tävlingen :D

Tävlingen går ut på att man ska designa ett eget klistermärke, men för mer info så se denna video:Vill du se massa härliga, mysiga, roliga och söta disneyklipp så kan du ju alltid besöka Dinsey XD´s egna youtubekanal genom att klicka på loggan här nedan:

Min dag :)

Inlägget publicerades den 2010-12-15 kl: 02:51:23
Kategori Dagboken, 8 kommentarer
Hallå! Har ni saknat mig? Ja, de var väl det jag anade ;D

Idag har varit en bra dag på många sätt men den har varit lite smått tung också med tanke på att morgonen startade halv sju och det var bara hoppa i kläderna och promenera med Sofi och hennes hund till djurkliniken eftersom hon har röntkat sin hunds höfter som förövrigt såg kanon-fina ut :)

Efter det så var det bara att promenera hem igen, sen till stan, sen till sjukhuset och sen hem igen så det var en otroligt lång promenad! Bamse är dökär i Bosse för att han är lurvig, stor, mjuk och söt men Bosse tycker mest att Bamses boll är hans och vill hällre leka med den än med Bamse ;)

Vi har ätit middag, spelat spel, aktiverat hundarna och haft en trevlig eftermiddag tillsammans. Men efter maten var jag så sjukt trött s¨jag somnade i vardagsrummet ett tag, Ante var på rethummör och satt å skrattade åt mig när jag sov, petade mig i öronen, klappade med händerna, petede i mig och sen ropade Lennart¨på mig och min vilostund brakade tillsist lös i ett helvete! Jag blev arg och var grinig. Sur och djävlig! Men de löste sig och vi satte oss och spelade ett spel istället och *pang* så blev min dag underbar! <3

Jag är så glad att ha Sofi, Christoffer och Bosse här!Ååååhh, jag vill verkligen ha sommar nu!
Fyfan vad sommaren är underbar!
Bilden här ovan är tagen av mig i Vadstena i somras. Det är sjukt jävla fint i Vadstena och den här borgen är sjukligt vacker och faktiskt riktigt stor! Har ni aldrig varit i Vadstena så har ni missat en sjuuuukt fin stad. Det är en mycket liten stad, men ack så jävla mysig och fin!

Hon vann på bingolotto

Inlägget publicerades den 2010-12-13 kl: 00:26:50
Kategori Dagboken, 6 kommentarer
Helt jävla sjukt! :O
Annelie skickade ett sms till mig idag och skrev att hon hade vunnit på bingolotto. Hon var ju jätte glad. Jag frågade henne vad hon vunnit och hon svarade stolt "25kr" ;) Jag retades lite med henne och skrev "jaha.. själv vann man då 100kr för två helger sen!". Lagomt skrytsam var jag.

10 minuter senare ringer Annelie till mig och skriker helt hysteriskt i luren att hon har vunnit en BIL! Jajjamen.. Hon sa att hon skulle springa till mig med långkalsonger för hon hade inte tid att klä på sig. Joda, hon kom hit och nog hade hon vunnit en bil alltid!

En Volvo c30 drive på ett värde av 244.000kr!

HUR JÄVLA TUR FÅR MAN HA!?

Grattis Annelie. Sälj bilen och skaffa dig en annan bil och ett körkort ;)

Rätt tråkigt!

Inlägget publicerades den 2010-12-12 kl: 19:52:31
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Nu kommer jag förmodligen bli rätt tråkigt ett tag igen, imorgon på morgonen hämtar jag älskade Sofi, hennes kille och hunden på tågstationen i linlöping och sen blir de att umgås för hela slanten! ;)

Hoppas eran helg varit toppen!
Nu ska jag se film.

Ses imorgon Sofi!

Vad tycker du om detta?

Inlägget publicerades den 2010-12-12 kl: 19:10:25
Kategori Dagboken, 4 kommentarerDet här är så fruktansvärt hemskt så tårarna sprutar. Jag är helt förstummad, känner så fruktansvärt mycket med detta barn och ... ja fyfan! vad ska man säga? FYFAN!

Det är rent ut sagt fördjävligt hur man kan bestraffa sina barn på de där sättet, pojken är ju för fan bara ett barn.. Barn eller inte så behandlar man inte andra människor på det sättet. Det där är en fprm av barnmisshandel enligt mig och det är så fruktansvärt hur man kan "lära" sina barn att man ska så respektlöst och elakt göra andra människor illa, att man ska trampa på andra! FEL FEL FEL!

Fyfan vad jag är lessen! Slå mig gärna, gör mig gärna illa bara du låter barnet vara ifred!

Jag har inte ens ord som kan beskriva allt jag känner!

VAD TYCKER DU OM DETTA?

Tredje advent

Inlägget publicerades den 2010-12-12 kl: 10:28:53
Kategori Dagboken, 7 kommentarer

Godmorgon härliga söndag! Ja, idag är en bra dag, de är skönt ute, jag är pigg och glad och imorgon kommer Sofi, Christoffer och Bosse hit! Jag är på riktigt bra hummör nu och känner att de var skönt att vakna tidigt idag!

Jag var på affären och köpte julklappspapper tidigare och var helt bombsäker på att vi hade tejp hemma, men icke det! Jag kan i alla fall inte hitta någon så jag får vacker lov att gå till affären igen sen, men vad gö det denna underbara söndag? :)När tredje ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla männskor glädjas
att få fira advent.

Roligt eller bara idiotiskt? ;)

Inlägget publicerades den 2010-12-12 kl: 03:03:27
Kategori Humor, 0 kommentarer


Haha.. ja vad ska man säga!
Roligt eller bara idiotiskt? ;)

Skottsäker som fan!

Inlägget publicerades den 2010-12-12 kl: 03:01:35
Kategori Dagboken, 1 kommentarerSå sjukt jävla skottsäker människa alltså!
HERREJÄVLAR!

Vinnaren av "månadens blogg"!

Inlägget publicerades den 2010-12-12 kl: 02:53:30
Kategori 3 kommentarer

Vinnaren för "månadens blogg" är nu utsedd!


(klicka på bilden för att komma till bloggen)

Nathalie:
Vill du att de ska stå en kort liten text om din blogg i menyn under bildlänken? Kontakta mig isåfall via en kommentar och skriv vad du vill att de ska stå! Det kan ju locka mina läsare lite extra? ;)

Roligare kan man ha..

Inlägget publicerades den 2010-12-11 kl: 18:44:22
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Städar lite här hemma, ja roligare kan man ju ha en lördag, men har faktiskt inte så mycket annat för mig och har som inte riktigt lust att göra annat idag. När jag sen är klar med städningen för idag så ska jag slå mig ner i soffan en stund och sen ska jag hjälpa några stycken som behöver lite hjälp på sina bloggar.

VAD GÖR NI IDAG?


GE MIG SOMMAR NU.....

Otrohet

Inlägget publicerades den 2010-12-11 kl: 15:12:51
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 3 kommentarer

För ett tag sen fick jag en fråga från en läsare angående otrohet
och bara för kul skull så känner jag att jag skulle vilja fråga er detsamma.

God dag

Inlägget publicerades den 2010-12-11 kl: 15:03:28
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Min natt har varit hemsk på grund av värk, men nu har värken gett sig en aning! Idag har jag tänkt städa lite hamma beroende på hur myckewt jag orkar utan att få för ont igen :/

Att Jay vann idol igår var inte otippat för fem öre. Han var en värdig vinnare, men det var ju i och för sig Minnah också. MEn jag har trott på Jay sen första ögonblicket.

Idag har varit en lite jobbig dag av flera olika anledningar, men nu försöker jag skita i det och göra det bästa av situationen istället och en stor glädje är ju att Sofi och Christoffer kommer på måndag morgon!

Jag vet att min blogg har varit mer eller mindre ointressant på sista tiden och de ber jag så hemskt mycket om ursäkt för men och andra sidan så krväer ju inte jag att ni ska uppskatta allt jag skriver ;)

Bosse och Kuta! Det är Sofis hundar och på måndag får jag träffa Bosse, han saknar jag ju <3

Varför varför varför ska denna värk hålla ...

Inlägget publicerades den 2010-12-11 kl: 02:44:25
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

Varför varför varför ska denna värk hålla mig vaken hela nätterna? Kanske är de som veronica säger... Varken i min arm och handled kommer från min nacke? Inte vet jag! Jag vet bara att de gör så sjukt ont. Förra gången i höger arm och nu i vänster. De är nästan outhärdligt. Fy fan! Inte ens värktabletter hjälper och jag kan inte sova. Helvete! Nu sitter jag och ser barnprogram... Vad annars ska man göra? :( lennart sover, Ante och hans kompis sover också. Måste bara få säga att jag älskar min man så sjukt jävla mycket. Jag är så glad att han finns för vad vore livet utan honom? Älskar dig lennart :)

Snaaaart!

Inlägget publicerades den 2010-12-10 kl: 23:54:06
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Tänk att snart, snart, snart kommer Sofi och Christoffer hit! Jag som varit helt inställt på att dom kommer söndag morgon.. men nej, jag hade fel! Dom kommer måndag morgon.. men vad gör det, jag får ju träffa dom! <3

Så jävla underbart de ska bli!

idoltankar för FINALEN i globen!

Inlägget publicerades den 2010-12-10 kl: 21:58:23
Kategori Idol 2010, 0 kommentarer

Rond 1: Jay var helt klart bättre än Minnah, även om Minnah faktiskt var riktigt bra.
Rond 2: Jay kammade hem poeng två också även om faktiskt Minnah också var sjukt jävla bra!
Rond 3: Minnah tog hem sista poengen då jag anser att hon gjorde vinnarlåten bättre.

Av detta att dömma så är Jay fortfarande den värdiga vinnaren och det råder inge tvivel om att han vinner. Men när jag såg på omröstningen på aftonbladets hemsida så ser det riktigt jämt ut. Men jag är övertygad om att Jay kammar hem segern i IDOL 2010!

Bäst ikväll:


Måste dock säga att även Minnah är en värdig vinnare. Dom har båda utvecklats helt otroligt under denna tävling och Minnah gjorde en otroligt stark comeback!

Hörs imorgon..

Inlägget publicerades den 2010-12-09 kl: 15:26:13
Kategori Dagboken, 7 kommentarer
Ni lär inte höra så mycket av mig idag. Min smärta är hemsk! Hoppas ni har övrseénde med detta! Hörs imorgon.. Men vill ni ha lite annat att läsa under tiden som jag inte fins här så rekommenderar jag er Nadias blogg, hon skriver alltid nått bra att läsa.

Jag kan inte sova hur mycket jag än försök...

Inlägget publicerades den 2010-12-09 kl: 06:28:10
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

Jag kan inte sova hur mycket jag än försöker. Smärtan i min rygg, nacke och min arm är obeskrivlig. Faktum är att smärtan, ilningarna och stramninarna i min arm gör så ont så jag till och med har gråtit. De gör ont att bära en tvkontroll. Smärtan började igår kring tre på dagen och har bara blivit värre och värre och precis som jag skulle sova så blev de så jobbigt att jag började gråta. Jag har haft ont på samma sätt innan vid ca två tillfällen men absolut inte så här ont. Lennart hade så ofta förut och de visade sig att han har reumatist eller vad de heter... Problem med lederna. De oroar mig eftersom min smärta sitter på precis samma ställe och beter sig precis likadant som han beskrev sin smärta. På exakt samma sätt. Men kanske är nått annat... Nått tillfälligt som annars när jag känt liknande. Jobbigt bara att de gör så jävla ont :(

Deltagarna i "månadens blogg"

Inlägget publicerades den 2010-12-09 kl: 02:19:18
Kategori 3 kommentarer
Nu är de dags för er att rösta på den bloggen som du anser att förtjänar titeln "månadens blogg" inne hos mig! Här följer länkarna till samtliga deltagare i omröstningen, när du hittat din favorit så röstar du på denne!

mathilda, Nathalie, nellymalmgren, maria, Olivia Nilsson, emily och Hanna :)

webvoter-omröstning
Vem tycker du att ska bli månadens blogg?

Emily
Hanna
Maria
Mathilda
Nathalie
Nelly
Olivia

Se resultat


OMRÖSTNINGEN AVSLUTAS PÅ LÖRDAG!
MAN KAN BARA RÖSTA EN GÅNG!

Lär dig lite grunder för trummor!

Inlägget publicerades den 2010-12-09 kl: 01:51:45
Kategori 2 kommentarer
Detta inlägg publiceras i sammarbete med Disney XD och denna vecka får ni lära er lite grunder för hur man spelar trummor... Roligt nog så får du lära dig detta av Lyndsay Evans som en en duktig, proffertionell trummis som spelat med bland annat Black Eyed Peas och Ricky Martin! :)

Dom grunderna hon lär ut måste jag ju dock så skryta med att jag redan kan ;D Men kanske kan inte du de men äger ett trummset? I så fall... lär dig detta! Det kan ju vara kul kanske? :)
Vill du se fler härliga klipp från Disney XD så kan ni ju alltid besöka deras alldeles egna youtube -kanal och för att göra det så är de bara att trycka på loggan här nedan:HA NU EN RIKTIGT TREVLIG STUND MED DISNEY XD!

God morgon! Elle ska man kanske säga god d...

Inlägget publicerades den 2010-12-08 kl: 12:16:00
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

God morgon! Elle ska man kanske säga god dag! Jag somnade på morgonen sen har jag vaknat med jämna mellanrum hela tiden så nu gav jag upp! Jag känner mig så glad av många anledningar idag men samtidigt känner jag mig väldigt lättretlig på grund av att jag är trött. Idag ska jag försöka ta tag i vårat hem som ser ut som en svinstia :) jag ska försöka städa ordentligt. Dammtorka lite, dammsuga, skura, plocka undan, tvätta, vika tvätt, rengöra i skafferiet och göra massa annat. Vi får väl se hur mycket jag orkar. Toaletterna ska också rengöras och naturligtvis alla rum i lägenheten... Här hemma ska de skina ikväll...... Hoppas jag! :) ha en bra dag.

Vill du bli månadens blogg?

Inlägget publicerades den 2010-12-08 kl: 02:44:57
Kategori 8 kommentarerSå här mitt i december så är de dags att utsé en ny månadens blogg. Den som blir månadens blogg vinner alltså en bildlänk i min meny, och även en liten motivationstext till varför man ska besöka dennes blogg, i en hel månad!

Vill du bli månadens blogg inne hos mig så skriv en kommentar att du är med.

Om nog många (fler än 4 stycken) anmält sig till imorgon kväll så kommer en omrösning starta. Då är de upp till dig, dina läsare och mina läsare att rösta fram vinnaren. Hur du gör för att vinna dina röster är helt upp till dig!

Så kom igen, kommentera bara "Jag är med..." så är du automatiskt med i tävlingen! Tävlingen kommer vara helt avslutad på LÖRDAG den 11 December!

Min bästa vän!

Inlägget publicerades den 2010-12-08 kl: 00:48:20
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Nu tänkte jag skriva ett litet inlägg som ska handla om MIN BÄSTA VÄN! Den mest underbara tjej jag känner, den människan som verkligen vet hur man kan göra en Ida glad. Den bästa vännen i världen heter alltså SOFI NORÉN!

Sofi är en vacker, fantastisk och helt underbar människa
som verkligen ställer upp för dom hon älskar. Hon är stark, ärlig och envis och kämpar verkligen för det hon vill och det hon värderar. Hon är inte rädd för att uttrycka det hon tycker och det beundrar jag verkligen med denna fantastiska varelse!

Sofi är en av få som fått mig att gråta av lycka och den lyckan som denna underbara människa ger mig kommer ingen kunna ta ifrån mig. Känns inte som att någon eller något, någonsin skulle kunna krossa den vänskapen vi har för jag skulle aldrig låta nått komma emellan oss! Våra vänskap byggdes av oförstörbart material påengång!

Vi vet alltid vart vi har varandra  <3


Sofi!
Jag älskar dig otroligt mycket och hoppas (läs: vet) At du förstår det!
Du är en kompis väl värd att älska, en vän som alla önskar sig.
Du är en sån människa som alla barn borde se upp till och en sån
människa som gör mitt hjärta stolt! <3

åååååååååååååååååh vad du är bäst!"min livshistoria"

Inlägget publicerades den 2010-12-08 kl: 00:30:12
Kategori Frågor och Svar, 0 kommentarer
"Eftersom att jag är en såndär nyfiken person så Tänkte jag kolla om inte du kan skriva "min livshistoria" skulle vara kul! Hoppas allt är bra med er, Dexter hälsar"

Tjejen som skrivit denna kommentar är alltså ägare till en av Tindras valpar, det vill säga Bamses kullbror! :)Svar:
Eftersom jag levt ett ganska hårt liv
och har varit med om otroligt mycket som inte är så "bara" att prata om så kommer en ingående livshistoria aldrig att komma ut på min blogg! Jag har haft en rätt jobbig uppväxt och har fått stå ut med mycket som många andra aldrig skulle klara av och faktum är att ja knappt orkar prata ens med mina närmaste om alla saker som varit!

Jag tycker att min bakgrund kan vara rätt svår att prata om och ska jag berätta min livshistoria så innefattar det bra sakerna även en hel del som jag inte alls vill tänka på! Men det är bara nyttigt att skriva lite :) Och här kommer då en lite mer kortfattad verssion.

Min mamma är en fantastisk kvinna som alltid finns där för mig. Min mamma har hela mitt liv varit min stödpelare och kommer förmodligen alltid att vara det! Jag är född på Gällivare BB den 22 april -88 och tillsammans med mina syskon och mina föräldrar bodde jag i Gällivare tills jag var 11 år gammal.

När jag var 11 år flyttade hela familjen till Piteå. När jag skulle börja skolan här så blev allt fel och dom råkade placera mig i årskurs 6 istället för 5, men eftersom dom snabbt kom på det så fick jag hoppa ner till rätt klass. Fördelen var ju att jag fick kompisar både i åk 5 och 6 på en gång :)

Några år senare separerade mina föräldrar, jag träffade en kille som jag var med i några år och sen träffade jag min man och lämnade min föredetta för honom.. Den finaste, bästa och underbaraste mannen på jorden som jag nu delar hela mitt liv med! <3

Under mitt liv har jag haft mycket vänner och det bästa av allt är att jag faktiskt har många vänner som jag haft sen jag var liten kvar än idag.

I Juni månad detta år flyttade jag och Lennart tillsammans med våra hundar till Motala och ett tag senare kom även en av Lennarts söner hit!

Min intressen har hela mitt liv varit att jobba med praktiska saker, med händerna och skapa saker. Jag har alltid haft en förkärlek till bilar och har sen jag var liten samlat på mycket olika saker. Några av de saker jag samlat på är: Avklippta hörn från almanackor, "gummimaskar" från trosor, kapsyler, troll, porslinsdockor, hjärter S (från kortlekar), Spicegirls -kort, Muttrar m.m

Jag gillar att sjunga, syssla med bloggdesign och har bra öga för design och bra öra för musik.

Mer du undrar så får du gärna fråga! :)
Nya kläder :)

Inlägget publicerades den 2010-12-07 kl: 18:02:08
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Jag ber om ursäkt att jag är så tyst nu, har hållt på med lite bloggdesign och jag har sysslat med annat! Känner inte att jag har nån riktig ork till att blogga just nu, men ska försöka skriva nått intressant imorgon :)

Det är lite mycket runt omkring nu, mycket som händer och mycket som bara sätter mig lite i obalans. Men det ordnar nog till sig snart! :)

Idag har jag i alla fall äntligen fått mina nya kläder som jag hade beställt.


Utöver detta även ett par jätte sköna gråa byxor och 5 par trosor :)

Jag för nått år sen.

Inlägget publicerades den 2010-12-07 kl: 00:47:36
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Idag har jag varit i full fart hela dagen! Möte, ärenden och man har flängt till höger och vänster, sen Piercade jag en kompis också!

Nu har jag i alla fall slutligen landat vid min dator och har tänkt sätta mig och designa lite, har inte mycket annat för mig.. Sova?! Neeeej, de är bara för nördar :P

Men jag hittade lite gamla bilder på mig som jag tänkte visa..
Några år sen var det :P

Du har en fru va?

Inlägget publicerades den 2010-12-07 kl: 00:35:16
Kategori Humor, 0 kommentarer

Piercing!

Inlägget publicerades den 2010-12-06 kl: 00:56:17
Kategori Dagboken, 5 kommentarer

Sådärja! Nu är min sista läpp-piercing på plats.
Den har varit mycket efterlängtad!

Kopierat min header! (hjälp med en ny)

Inlägget publicerades den 2010-12-05 kl: 21:38:16
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Jag ogillar verkligen när folk kopierar/försöker kopiera det man gör i sina designer, tyvärr så är det en sak man får stå ut med som designer i bloggvärlden. Okej att göra någon liknande detalj som andra har eller lixom ta en idé lite.. men när man försöker kopiera någon annans header rakt av eller så, då blir jag irriterad!

JA! Jag har råkat ut för detta så om någon snäll jävel som har ett helt photoshop kan tänka sig att göra en ny header åt mig så får dom gärna göra det! Inge kul när någon annan "kopierat" min header!

Jag gör ju mina egna designer i normala fall, men just nu går inte det då mitt photoshop fick för sig att kruppa upp... IGEN! så vill du vara snäl att hjälpa mig så tas hjälpen TACKSAMT emot!

Bingolotto

Inlägget publicerades den 2010-12-05 kl: 21:28:37
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Ja inte blev man miljonär idag heller, men måste ju skryta lite med att en man från samma stad som mig, nämligen lilla Motala, ringde in och vann lite :)

Bingolotto blir det igen på uppesittarkvällen! Dåååå blir jag miljonär.. eller? :)

Min man <3

Inlägget publicerades den 2010-12-04 kl: 11:01:02
Kategori Dagboken, 4 kommentarer

Min man är min lycka! Jag är så glad att han någon som han att älska, någon som han att dela alla sorger och skratt med, någon som han att bara krypa upp i famnen på och någon som han att bli älskad av! Jag är så lcykligt lottad som fått äran att dela mitt liv med den finaste av dom alla! <3

Idag...

Inlägget publicerades den 2010-12-04 kl: 10:28:39
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Godmorgon! Idag har jag förbaskat ont i nacken, jag får ju det ibland efter bilolyckan jag var med om -04 och det är riktigt jävla jobbigt när smartan är så extrem som den blir ibland.

Idag hasr jag faktiskt inga planer alls emd dagen men lite sugen är jag att gå på stan, men vad ska man där och göra helt utan pengar!? BORING! En promenad med Tindra skulle också behövas men de blir ingen jätte lång med tanke på min nacke..

VAD SKA NI GÖRA IDAG?

JAAA!

Inlägget publicerades den 2010-12-04 kl: 01:49:21
Kategori Idol 2010, 0 kommentarer

JAA! Minnah gick till final och Olle åkte ut!
Att Jay skulle till Globen hade jag ju redan röknat ut ;)

Men heja Jay!
Grattis Minnah!

idoltankar för fredagsfinalen i Göteborg

Inlägget publicerades den 2010-12-04 kl: 01:29:52
Kategori Idol 2010, 1 kommentarer
i skrivandets stund så sitter jag och ser idol :)


Olle
Låt ett:
Han gjorde faktiskt låten bra. Dock är jag fortfarande inget riktigt fan av olle! Tyckte inte han tog scenen nog bra med denna låt. Rsötmässigt tog han det rätt bra!

Låt två: Ingen bra låt enligt mig, men Olle gjorde den faktiskt bra :) Dock så vill jag att han får lämna idol ikväll. Vill se Minnah och Jay i final. Olle har jag ju inte varit särskilt förtjust i alls egentligen. Fast med kvällens uppträdande är han faktiskt värd en finalplats, men de är dom allihopa! :P


Minnah
Låt ett:
Fyfan va bra! Hon gjorde låten med bravur.. herregud vad underbart!

Låt två: GO MINNAH! Fyfan vad bra hon gjorde den andra låten idag! Vad mer ska man säga? Bra scenspråk, fångade kamerorna bra, bra sång med tonsäkerhet! JA alltså.. fyfan så bra! Bättre än orginalet!


Jay
Låt ett:
Ja vad ska man säga.. bäst som vanligt! Bättre än orginalet enligt mig!

Låt två: Finns de någon bättre låt? Den låten älskar jag verkligen och han gjorde den verkligen sjukligt bra! Måste nog nästan tycka att även denna gjordes bättre än orginalet alltså... Men bara nästan! ;) LOVE LOVE LOVE! Heja Jay.. du vinner hela skiten!

Missar idol igen :(

Inlägget publicerades den 2010-12-03 kl: 20:45:44
Kategori Idol 2010, 0 kommentarer
Jag som skulle se idol idag! Jag har suttit och spelat spel med Andreas och hans kompisar och 16 minuter efter idol hade börjat så kom jag på det.. Det är ju inge kul att börja se mitt i så jag ska se de på internet sen istället. Ni ska få ett idolinlägg denna vecka ikväll någon gång! <3Jag vet ju att jag hade lovat er bilder/video på lägenheten idag, men jag har inte hunnit de!
Imorgon kanske :)

VAD GÖR NI IDAG?
VEM HÅLLER NI PÅ I IDOL?

Jag håller så klart på Jay :) Jag hoppas Olle åker idag..

Idag har jag inte skrivit något i bloggen....

Inlägget publicerades den 2010-12-03 kl: 17:21:09
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Idag har jag inte skrivit något i bloggen. De ber jag om ursäkt för :) ska ha en trevlig kväll med familjen :) men skriver sen :)

God natt

Inlägget publicerades den 2010-12-03 kl: 00:04:52
Kategori Dagboken, 5 kommentarer

Ja kära vänner.. om man skulle ta och göra kväll kanske? Sov ju bara 3 timmar i natt så de känns som att lite sömn skulle sitta på sin rätta plats nu alltså! Kanske läsa lite före bara..

Har känt mig febrig och okry tidigare idag :/ Inte kul.. vill INTE bli sjuk nu!

Om vi skulle byta..

Inlägget publicerades den 2010-12-02 kl: 23:43:03
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Jag har varit lite i tankarna på att eventuellt byta köksmöbler. Ja våra är ju typ nya men det är ju barbord. Dom är dessutom ganska mörka och jag skulle vilja få in mer ljus i köket. I dagsläget har vi två runda barbord och 5 stolar och nypriset på den köksgrupp vi har är 12.500kr. Det är sjukt fina möbler men det känns som att de tar upp en stor del av ljusinsläppet i köket. Dom är så höga och täcker ju halva fönstret då... nästan. haha!

Men nej, jag gillar dom för mycket för att ha iväg dom i dagsläget.. men skulle de någongång bli att byta så blir det dessa möbler, det har jag bestämt ;)

Roligt roligt! :)

Inlägget publicerades den 2010-12-02 kl: 23:15:35
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Idag har jag och min man gjort om våran lägenhetsförråd till ett datorrum för mig och min älskling! Som ett litet kontor och jag ärskitnöjd! Vi köpte två små vita bord på ikea som står där inne, vi har en bokhylla och en liten bädd för hundarna där inne! Det är helt perfekt! :D

Kommer nog bild imorgon så ni får se!

Jag har fyndat en matta på återvinningen för 40kr idag och sen har Annelie varit här och vi har spelat spel! Och en till rolig sak.... Lennart har hittat min mobilöverföringskabel så nu kan jag filma hundarna lite ibland och lägga över till datorn och visa er ! TOPPEN.. Sen kommer nog även en video på våran nya lägenhet inom en snar framtid. Kanske redan imorgon..bra va?! :)

Svar på läsarfråga:

Inlägget publicerades den 2010-12-02 kl: 20:14:16
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

Idag fick jag en fråga utan en av mina läsare som jag tänkte att jag skulle besvara. Dock så var frågan ställt anonymt och det ä ju lite tråkigt :P Det är alltid mycket roligare att veta vem som undrar ;)Svar:
Slutet på våran -07 träffades jag och Lennart första gången
. Eller egentligen träffades vi redan sommaren före, de var dock bara som snabbast då jag var med en kompis som han också kände. Vi träffade varandra på stan då och redan den gången gav han mig komplimanger om mina vackraögon! Men första gången vi träffades på riktigt och umgicks, det var på slutet av våren när snön hade försvunnit.

Lennart och några grannar till han stod ute och speladde kubb. Jag och min kompis satt ute på hennes balkong då Lennart frågade om vi skulle komma ner och spela lite kubb med dom (dom spelade kubb på gräset utanför min kompis balkong). Vi hade inget annat för oss så vi tog utmaningen att vinne i kubb ;)

Efter vi hade spelat kubb så for jag hem till mamma och under tiden jag var borta så hade Lennart och hans vänner gått ut en vända till för att spela kubb. Min kompis satt ännu en gång på balkongen och Lennart frågade "vart är hon med pattarna då...?". Min komps blev nog ganska tagen av frågan och såg bara förvånat på han och underade vem varpå Lennart säger "Ja, hon med dom stora brsöten!" HAHA! Ja, min kompis förklarade att jag var hemma och sedan skickade hon ett sms till mig att vi skulle spela mer kubb och jag for hem till henne.

Samma kväll blev vi bjuden på fest till Lennart och vi for ju dit så klart. Han kollade på mig rätt mycket och det syntes verkligen att han gillade det han såg. Blev rätt mycket fest hos honom under sommarn.

Eftersom jag hade en pojkvän då så visade ju inte jag något intresse åt Lennart även om jag måste erkänna att han verkligen var en människa i min smak. Han var rolig, frammåt, trevlig och stabil på något vis.

I början på augusti dumpade jag den killen jag hade eftersom det inte kändes rätt med honom och faktiskt inte hade gjot det på länge, problemet var att han bodde i norge och man inte så gärna ville göra slut över telefon. När jag kom hem den 5 Augusti igen så tr'ffade jag Lennart och sedan dess har jag varit hos han typ. Vi ägnade en hel vecka 24 timmar om dygnet på att lära känna varandra, ta hand om varandra och ha kul ihop!

Jag blev upp över öronen kär och det hade han tydligen redan varit rätt länge! :) Han hade barn och jag vlle så gärna träffa dom innan vi offeciellt blev tillsammans eller vad man ska säga. För mig var det viktigt att dom gillade mig så klart. Redan efter 2 dagar sa den ena sonen att hans pappa borde bli ihop med mig för jag var så bra och dessutom syntes de ju att han var kär i mig :P hahahaha... söta barn <3

Så man kan säga att den 17de augusti blev vi offeciellt ett par, den 24 december förlovade vi oss och redan den 17de augusti året efter gifte vi oss! Nu har vi varit gifta i 2 år och 4 månader!

En kortfaddad historia fick ni nu :)

Vill du veta mer så fråga gärna!

p.s: Måste bara avsluta med att säga att Lennart förodligen undrade över hon med pattarna/dom stora brösten för att han förmodligen ville "skämta till det" lite och framförallt så älskar han ju bröst.. men vem gör inte det? :P hahahaha *asg*


En fantastisk dag!

Inlägget publicerades den 2010-12-01 kl: 19:28:14
Kategori Dagboken, 7 kommentarer
Idag har jag haft en helt underbar dag tillsammans med min man :) Vi har varit i linköping och schoppat lite! Handlat julklappar, köpt ett billigt skrivbord på ikea och lite av varje, och av min underbara älskling fick jag en ny tröja och en BH! :) Stod och provade BH efter BH men ingen kändes bra.. Antingen så såg brösten platta ut, eller så fick man en stor bulle upp till för att bröswten är för stora eller BH:n för liten... men nej, då fanns de inga större på den affären! Jävla skitaffär som ändå var en renodlad jävla BH -butik!

Hur som helst så hittade jag tillsist en BH på en affär :) den är sköööön! och undertiden som jag provade den så kom älskling med en tröja "vill du ha den här av mig om du kan ha den..." jag provade den och den satt som handen i handsken.. heeeelt perfekt! :)

Vi har varit och käkat lunch på en restaurang och när vi kom hem bjöd jag så klart Ante och hans kompis på middag på pizzerian, varsin kebabtallrik!

Jag har köpt en tröja till Ante idag och vi har köpt lite smått och gott :)

Tusen tack älskling för den underbara dagen vi haft tillsammans idag, du är fantastisk på alla sätt och vis och jag uppskattar verkligen att göra saker med dig.. min man, min prins, min skönhet! <3

Hur har eran dag varit?

Ber om ursäkt för mina tråkiga bildlösa inlägg, jag har helt enkeltvarit för lat för att ta fram min systemkamera och min digitalkamera är trasig :(

Dianeyfilmen trassel

Inlägget publicerades den 2010-12-01 kl: 18:56:31
Kategori 3 kommentarer
Detta inlägg publiceras i sammarbete med Disney XD och denna vecka publiceras ett klipp från den kommande stora filmen Trassel som har biopremiär den 4:de februari! En film som verkar gå helt i min smak och absolut en film som jag ska se :) Jag är en sucker för roliga tecknade filmer ;)

Måste verkligen säga att jag ser fram emot denna film, den verkar ju hur bra som helst! Tycker du inte de?

ÄR DETTA EN FILM SOM DU VILL SE?
HUR OFTA ÄR DU PÅ BIO?


Trassel - Biopremiär 4 februari

Vill du se fler roliga och bra disneyklipp så kan du besöka Disney XD´s egna youtubekanal! För att komma dit så tryck på loggan här nedanför! :)

Vilja <3

Inlägget publicerades den 2010-12-01 kl: 00:25:08
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

Som jag berättat innan så har ju min syster fått en dotter nu och jag har blivit moster till jordens vackraste undervärk! Jag gråter nästan av att se bilderna.. förstå vad jag kommer böla första gången jag själv får hålla i henne! <3 aaaaw!

Älskade lilla Liz Vilja Erica Roslin!
Mosters flicka, Mosters stolthet!
Lite snabbt om karlstad-veckan i idol!

Inlägget publicerades den 2010-12-01 kl: 00:14:37
Kategori Idol 2010, 0 kommentarer
Kollade lite nu på låtarna från fredagsfinalen i Karlstad så
här kommer lite snabbt om mina tankar för det med :)Jay gjorde Like a Prayer hur bra som helst!
Men är man förvånad? nej, han är ju så sjukt bra.
Vilekn stjärna, vilken artist!
SÅ JÄVLA BRA!

Minnah
Allways on my mind! HERREGUD!..
Det var utan tvekan hennes bästa framträdande.
OERHÖRT BRA!

Andreas
gjorde tyvärr inte bra
ifrån sig alls.. fel låtval tror jag :/
SYND!

Olle
gjorde Your song rärr bra!
Han förtjänade verkligen att gå vidare.
Jag gillade hans unika klang på den låten.
Hans röst gjorde sig bra.
DET GILLAS!

Linnéa
hade verkligen ingen bra dag :/
Dock gillar jag låten the winner takes it all.
PÅ TIDEN FÖR HENNE ATT ÅKA UT!
(det gjorde hon ju i Malmö.. helt rätt!)Hade helt klart hällre sett att Andreas fick stanna istället för Linnéa!
Bra låtar karlstad-fredagen!