www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

idoltankar för fredagsfinalen i Malmö

Inlägget publicerades den 2010-11-30 kl: 23:50:20
Kategori Idol 2010, 0 kommentarer
Bättre sent än aldrig! Jag har inte hunnit se idolavsnittet från i fredags förens nu och jag ber om ursäkt att jag missade ett inlägg för förra veckan i Karlstad men då hade jag ju besök från Karlstad :) hihi..


Jay gjorde inte bad romance särskilt bra. Det var inte dåligt men verkligen inte bra heller! Och jag hoppas att de är första och sista gången jag får säga så! Andra låten gjorde han desto bättre. Dock så var de något som fattades i hans artisteri idag.. Kan ha varit låtvalen som var felet.. men något fattades! Han har ett bra censpråk och han fångar kamerorna bra... åsså är han ju sjukt snygg ;)


Linnéa var helt klart rätt person att få lämna idol denna vecka. Hennes framträdanden var inte alls särskilt bra och jag tycker att hon är så skrikig. Andra låten idag gjorde hon till sin egen på ett väldigt bra sätt men i det stora hela så gillar jag inte henne längre! Från början gillade jag henne väldit mycket men ju längre in i programmet vi kommit ju mindre har jag tyckt om henne. Hon har dock ett bra scenspråk och en unik röst.. men jag har lessnat på henne för länge sen.


Olle är ju en bra artist, annars skulle han ju inte vara där han är. Idag var han bra, dock inte fullt så bra som jurryn verkade tycka. Olle är en idol jag har svårt att greppa. Från början avskydde jag han, sen hade han två veckor då han verkligen var bra och sen har han varit "halvers" sen dess. Jag känner mig osäker på han.


Minnah har också varit ett osäkert kort för mig lite från och till, dock så har jag gillat henne i det stora hela. Idag var hon inte på top. Sjöng surt och var utanför tonarten ibland. Hon avslutade med låten Alone idag som faktiskt är en av mna favoritlåtar och till min besvikelse så gjorde hon den inte särskilt bra :/

Trots kvällens omdömmen så hoppas jag att Jay och Minnah står i finalen och sen råder inge tvivel om att Jay tar hem hela skiten och det tycker jag är helt rätt! Han har varit min favorit länge <3

VECKANS...
Topp:
Jays andra nummer!
Flopp: Linnéa (men de är jag lite glad för)
Överraskning: Jays låtval..bad romance!
Besvikelse: Att Minnah inte klarade låten Alone bättre :/

Gissa vem?

Inlägget publicerades den 2010-11-30 kl: 20:31:22
Kategori 1 kommentarer


WHO IS THIS!?



FÖRRA GÅNGENS "GISSA KÄNDISEN":
Namn: Pamela Andersson
Känd som: Porrskådis/modell

Nästa liv

Inlägget publicerades den 2010-11-30 kl: 20:26:31
Kategori Dagboken, 0 kommentarer


Om du kommer leva ett "nästa liv", vad tror du
att du födssom då och varför? ;)

Ännumera julklappstips!

Inlägget publicerades den 2010-11-30 kl: 18:28:57
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Jag har spenderat min dag tillsammans med dammsugaren, skurmoppen, tvättmaskinen och disken ;) Nu är det i alla fall fint här hemma! Tänkte ge er två julklappstips till :)


En portabel variant av den klassiska Sega MegaDrive konsolen inkl 20st inbyggda spel. Den kan kopplas till TV:n också! Perfekt på resan eller när man vill :) Rolig present! Köp den HÄR!


Kodak Easyshare C180 Digitalkamera med 10,2 megapixel kamera! En perfekt present till tillexempel mamma? Eller kanske någon annan som du vet behöver en kamera! :) Även denna finnas att köpa hos Ellos. Köp den HÄR!

Här kommer en lista på lite mer förslag på grejer man kan köpa:
* Snygga sängkläder
* Ett presentkort på en favoritaffär
* Ett best friendshalsband till din bästa vän
* En härlig morgonrock
* Sällskapsspel
* En upplevelse av något slag
* Ett nytt fint set med handdukar
* Pengar att ladda telefonen med
* En årsprenumeration av en tidning
* En snygg tavla
* En snygg handväska
* En parfym
* En snygg neccesär

Ja det finns ju hur mycket som helst att komma på. Efter jul kommer ju mellandagsrean så att ge presentkort elle pengar kan ju vara uppskattat då man kanske får lite mer för det efter jul :)

Har ni några härliga julklappstips?
Vad står på din önskelista?

Vill ni ha fler julklappstips?

Inlägget publicerades den 2010-11-30 kl: 13:43:03
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Har varigt ett evigt designande nu på sista tiden ;) Idag ska jag se idol som jag missade i fredags, ta ut hundarna och kanske städa lite.. vi får väl se!

Kanske vill ni ha lite fler julklappstips sen.. eller????

Att vara bra i sängen som tjej..

Inlägget publicerades den 2010-11-30 kl: 01:56:20
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 0 kommentarer
"Asså, hur är man som tjej bra i sängen? folk säger att man inte bara ska ligga som en död fisk men hur ska man röra sig då? Kan en tjej vara bra i sängen?"

Klart att en tjej kan vara bra i sängen. Att man "ligger som död fisk" innebär nog att man är rätt tråkig och de finns ju många ställningar där du som tjej får jobba lite ;) Men att vara bra i sängen innebär inte alltid att man ska vara den tröttaste på slutet (det vill säga den som jobbar mest) utan de kan lika väl handla om att man ska ta initsiativ, veta vad man vill och tydligt men "diskret" med kroppens språk kunna visa det på olika sätt. Att kunna på smidiga sätt göra övergångar mellan olika ställningar.

Att vara initsiativtagande tycker jag är viktigt och att veta vad man vill. Att man aktivt deltar i ett förspel, att man tar hand dom den andra och inte bara tar åt sig äran av njutning själv och att man "jobbar tillsammans". Ta initsiativ till att prova nya saker :)

Hur anser du att en kille ska vara för att vara bra i sängen? Vet du det så kanske du har en aning om vad du kan göra som är likvärdigt ;)

Sen är de ju så att smaken är som baken ;)


Mer julklappstips.

Inlägget publicerades den 2010-11-30 kl: 01:03:02
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Här kommer lite fler sköna tips på julklapp till nära och kära. Föreviga minnen, härliga stunder ur livet genom att ge en personlig julklapp med eget tryck. Exempel på grejer:





Skärbräda, koppar, kudde, snökula, kalender, musmatta och väskor är bara några av det roliga saker du kan välja att skapa inne hos FUJI :) Absolut prisvärda och roliga julklappar. Jag har själv gett bort musmatta, kalender, mugg, fotobok och puzzel vid olika tillfällen..

Årets julklappstips!

Inlägget publicerades den 2010-11-29 kl: 21:39:48
Kategori Dagboken, 6 kommentarer





personligalmanacka.se är en otroligt bra sida där du enkelt själv kan bestämma utseénde och innehåll i din almanacka. Du kan lägga in födelsedagar och andra datum att minnas så det är färdigtryckt i almanackan redan när du får den. Du kan själv välja färg, utseénde och text. Detn finns dessutom i tre olika storlekar!

Absolut en bra present och den absolut värd sina pengar!
Den kostar 225 - 325 kroner :)

dag1,2,3 -lista!

Inlägget publicerades den 2010-11-29 kl: 21:26:50
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Jag har ju glömt att säga att jag vann 100kr på binglotto igår ;) jippie... de firas med en utlandsresa.... nja, inte riktigt. Pengarna kanske räcker till en katalog med utlandsbilder, eller så köper jag helt enkelt två lotter till nästa vecka ;)

Idag har vi köpt lite julklappar och det mesta är väl klart men nå avslöjanden på vad det är, nej.. hehehe ;)

Jag vill be er om ursäkt för att jag varit väldigt tråkig i min blogg just nu men sanningen är den att jag har en rätt kaotisk tid nu. Mycket är jobbigt och det första som sätts åt sidan är ju så klart bloggen.

Problemet är ju att jag inte heller kommer på något roligt att skriva om. Många bloggare har ju en sån där lista dom skriver efter. Dag1, dag2, dag3.... Jag har funderat på nått liknande men göra en aldeles egen lista. Ni kan få vara med och bygga den listan genom att skicka förslag på vad den ska innehålla!


(bara för det är så tråkigt med bildlösa inlägg)

Moster

Inlägget publicerades den 2010-11-29 kl: 10:48:18
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Inatt har jag blivit moster. Tillen liten flicka vid namns Liz Vilja Erica Roslin. Världens vackraste tös <3 Ni ska få se bild vid senare tillfälle, jag vill låta min syster visa upp bild själv först på sin faebook och sånt!

Design till Osin

Inlägget publicerades den 2010-11-29 kl: 00:40:37
Kategori Designer av mig, 4 kommentarer
Idag har jag gjort klar en design till bloggaren Osin. Hon är väldigt nöjd och det måste jag säga att jag också är! En väldigt unik design som passar hennes blogg perfekt!

Hur man lägger in en bild i kommentarsrutan

Inlägget publicerades den 2010-11-29 kl: 00:05:46
Kategori Blogg & Design -tips, 16 kommentarer
Detta är en fråga som många ställer.. Nämligen hur man lägger in en bild i kommentarsrutan. Så det ska ni få äran att veta :)


SÅ HÄR GÖR MAN:
1. Tryck på fliken skapa i din blogg.
2. Tryck sedan på underfliken bild.
3. Bläddra nu efter bilden du vill ha.
4. Tryck på ladda upp.
5. Nu kommer du se en miniatyr av bilden du valt. Klicka på bilden.
6. Nu ser du bilden i ett internefönster. Kopiera internetadressen till bilden.
7. Klistra tillfälligt in internetadressen i ett dokument eller något på datorn
7. Backa nu ett steg.
8. Gå in i din stilmall
9. Gå längst ner i din stilmall och klistra in följande kod:

textarea{
background-color: #ffd4ec;
background-image: url(http://din bildadress här);
border: 1px solid #ff8ecd;
color: #e3e3e3;
font-family: tahoma, arial, sans-serif;
font-size: 11px;
font-weight: normal;
width: 380px;
height: 200px;
}
input{
background-color: #ffd4ec;
border: 1px dashed #FF0087;
font-family: verdana;
color: #ff8ecd;
font-weight: bold;
font-size: 10px;
}

10. Ta nu och kopiera andressen till bilden igen
11. Klistra in den i koden du nyss klistrade in din stilmall där det står: http://din bildadress här. Det är viktigt att inomparengteserna är kvar.

(BER OM URSÄKT ATT DE BLEV EN BILDLÖS BESKRIVNING, MEN DET SKA NOG GÅ BRA ÄNDÅ! OM INTE SÅ HOJTA TILL)

FÖR DIG SOM VILL LÄRA DIG LITE EXTRA:

Här kommer en förklaring på vad som styr vad i koden så ni vet det.

textarea{
background-color: #ffd4ec;
<-- HÄR BYTER MAN BAKGRUNDSFÄRGEN I KOMMENTARSRUTAN
background-image: url(http://din bildadress här); <-- HÄR KLISTRAR MAN IN ADRESSEN TILL DEN BILD MAN VILL HA SOM BAKGRUND I KOMMENTARSRUTAN OM MAN VILLHA EN BILD.
border: 1px solid #ff8ecd; <-- HÄR BYTER DU FÄRG OCH BREDD PÅ RAMLINJEN RUNT KOMMENTARSRUTAN. öKA ANTALET PIXLAR OM DU VILL HA BREDARE RAMLINJE.
color: #e3e3e3; <-- HÄR BYTER DU FÄRG PÅ TEXTEN NÄR DOM SKRIVER I KOMMENTARSRUTAN.
font-family: tahoma, arial, sans-serif; <-- HÄR VÄLJER MAN TECKENSNITT. dEN LITSN KAN DU FLYLLA PÅ OM DU VILL, DE SOM STÅR FÖRST ÄR DET DEN VÄLJER I FÖRSTA HAND, MEN OM DET TECKENSNITTET INTE FINNS PÅ DEN DATOR MAN TITTAR PÅ BLOGGEN MED SÅ VISAS NÄSTA TECKENSNITT I LEDET.
font-size: 11px; <-- STORLEKEN PÅ TEXTEN SOM BLIR NÄR MAN SKRIVER I KOMMENTARSRUTAN
font-weight: normal; <-- DENNA BEHÖVER DU INTE BRY DIG OM.
width: 380px; <-- HÄR BESTÄMMER DU BREDDEN PÅ KOMMENTARSRUTAN
height: 200px; <-- HÄR BESTÄMMER DU HÖJDEN.
}

Hela den delen här ovanför styr kommentarsrutan och hela den delen här nedanför styr namn, e-post och url -tutorna. Av beskrivningen på delen här ovanför så förstår du även vad som styr vad här nedanför!

input{
background-color: #ffd4ec;
border: 1px dashed #FF0087;
font-family: verdana;
color: #ff8ecd;
font-weight: bold;
font-size: 10px;
border: 1px solid #ff8ecd;
}

Allt i sin ordning igen..

Inlägget publicerades den 2010-11-28 kl: 23:33:45
Kategori Blogg & Design -tips, 0 kommentarer







Sådär gott folk! Nu funkar alla mina designtips som dom ska igen :) Ber om ursäkt till er som lånat mina koder om dom inte funkat! Men nu ska de funka.









Komissarie späck - En besvikelse

Inlägget publicerades den 2010-11-28 kl: 23:02:18
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Många säger att den här filmen är så grymt kul, och det trode jag också att den skulle vara men nu efter att ha sett filmen så känner jag mig besviken! Jag är dock glad att jag inte slösade pengar genom att se den på bio. Den var stunvis rolig, helt okej.. Men ingen film man med glädje ser om några gånger :P

Mitt betyg:

















Vad har du önskat dig i julklapp i år?

Inlägget publicerades den 2010-11-28 kl: 17:10:29
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Skyltsöndag idag! Tog bilen in till stan och kikade runt lite. Det var skönt att göra nått och bara strosa för sig själv.. Nackdelen var ju att de fanns så mycket man ville ha. Men jag har inte köpt ett dugg.

Vad har du önskat dig i julklapp i år?
Jag vet inte vad jag ska önska så jag tänker att eran önskelista kanske kan ge mig tips :D

Designtips!

Inlägget publicerades den 2010-11-28 kl: 12:06:28
Kategori Blogg & Design -tips, 0 kommentarer
Jag har märkt att de av någon anledning blit fel på koderna jag gett åt er i denna kategori. Anledningen till det verkar vara att dom ligger i rutan. Därflr kommer jag att eventuellt ta bort inläggen här eller så ser jag till att fixa till inläggen så koderna ligger fritt i inläggen istället för i små rutor!

Ha tålamod gott folk! ;)

Jag kommer även att radera mina gratisdesigner eftersom att jag inte har tid eller ork att sitta och göra dom!

Gränsen för otrohet...

Inlägget publicerades den 2010-11-28 kl: 00:26:55
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 0 kommentarer
Nu har det varit rätt tyst från mig och detber jag om ursäkt för. Anledningen till detta är att jag har spenderat tid men min familj och mina grannar och jag har hållt på med massa design-arbete! Men jag tänkte besvara en "anonym" läsares fråga.

"Vart tycker du att gränsen för otrohet går?"

Det är en väldigt bra fråga och alla tycker ju så olika. Det man inte klarar av att göra framför ögonen på sin parner men man "gärna" gör bakom ryggen på den, de är utan tvekan otrohet! Det är viktigt att man respekterar sin partner. Just ämnet otrohet kan göra mig väldigt upprörd då jag av bara tanken kan känna hur fruktansvärt ont det gör! Älskar man någon så ska inte ens en tanke finnas på att vilja såra den man lever med.

Det skulle aldrig falla mig in att ens pussa en annan kille och riskera något så vackert som den kärleken jag har till min man. Pussa någon annan är inte värt risken att den man älskar blir sårad. Nu menar inte jag att en puss behöver vara otrohet men hos mig finns ingen vilja att ge någon annan en puss när jag har min mans underbara läppar.

Det här är ett ämne man kan prata om i oändlighet ur flera olika perspektiv och en gräns för otrohet drar man väl gemensamt i ett förhållande! För mig känns de i alla fall som att det inte ens behövs diskuteras i mitt och min mans situation därför att gränsen finns i hjärtat. Skulle han ge en puss åt någon tjej på en fest där vi är så finns risken att jag skulle reagera på det (nej jag skulle inte dumpa han för en puss), men jag skulle nog undra vad som fick han att vilja ge någon annan en puss bara hur som helst. Skulle han däremot ge en puss åt en av våra vänner som är en nära vän till oss, då skulle jag förmodligen inte ens bry mig.. men det är skilnad på en puss och en puss.

Hahaha... de känns som att detta var ett invecklat svar och det känns lite som att jag inte lyckas få fram de jag känner och tänker men för att sammanfatta det hela:
Gränsen finns i kärlekens gemensamma hjärta. Man går inte bakom ryggen på någon man älskar. Det man inte klarar av att göra framför ögonen på sin partner, de gör man inte heller bakom ryggen på honom/henne. Man har ju inte valt sin partner för att vilja vara med någon annan!

Vänta på en upptagen kille?

Inlägget publicerades den 2010-11-26 kl: 23:39:48
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 12 kommentarer
"Vad ska man göra om man tycker om en kille, som har en flickvän men som säger att det förhållandet är dåligt och att han tycker om dig? Men samtidigt verkar det som att han inte har några planer på att göra slut."

Svar:
Går vidare! Om han ttycker om dig och anser att hans nuvarande förhållande inte är bra så förstår inte jag vad han väntar på. Varför lämnar man inte "ett dåligt förhållande" för någon man tycker om och påstår sig kunna få det bra med? Jag skulle nog försöka gå vidare. Jag skulle nog undra om han verkligen tyckte om mig så mycket som han sa eller varför han är rädd att lämna det han har.. Men det är dumt att vänta i evigheter på någon som inte kan göra sig beväret att lämna något "dåligt" för något bra. Ställ krav. Vill du vara med mig så får du dumpa henne för jag ska inte spendera mitt liv på att vänta på någon som inte vet vad han  vill! Mitt svar var kanske inte till någon hjälp denna gång, men du är värd bättre än att behöva gå runt och vänta på en upptagen kille som uppenbarligen inte själv har koll på vad han känner <3

Morsningkorsning! :)

Inlägget publicerades den 2010-11-26 kl: 13:38:14
Kategori Dagboken, 6 kommentarer
Godmorgon hörrni! :D Idag är de fredag och det innebär Idol-kväll. Nu har jag ett par designer på listan att göra och det innebär arbete i några dagar! Vill påminna er om erbjudandet jag har på bloggen just nu om design!

Jag somnade 08.00 imorse och har sovit 3-4 timmar, men mer än så behöver jag inte just nu! Nu ska jag käka nå "frunch" och sedan ska jag fortsätta beta av min design-lista tror jag.

Ha en underbar helg!

Mitt ex är en idiot...

Inlägget publicerades den 2010-11-26 kl: 03:34:09
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 5 kommentarer
"Mitt ex är en idiot men jag har känslor. Tänker alltid att de kommer bli vi två igen, och tänker på hur. Men sanningen är den att han inte är bra för mig, någon hjälp på hur man kommer över sitt ex ?"

Svar:
Vist är det klurigt med kärlek ibland? Jag tror att det handlar om att man måste ha psykisk styrka för att motstå den dragning som du faktiskt har till honom. Kanske dags att fundera på vad det är som drar dig till den människan som faktiskt är en "idiot" mot dig. Kanske sluta drömma och fokusera på det bra stunderna man haft och lägga mer fokus i att han faktiskt INTE är bra för dig istället och om du till och med själv vet om att han har en negativ inverkan på dig så är det verkligen inte bra heller...

Man skulle kunna jämföra detta lite med en rökare som vill sluta röka! Man vet att det är faligt, det skadar betydligt mer än det hjälper, men fortfarande är suget så enormt så att viljan att låta bli kvävs av de nästan ångestfyllda behovet. Det krävs en otrolig vilja att sluta röka för att verkligen lyckas och förmodligen är det desamma som gäller dig. Hitta viljan och styrkan och arbeta för att lyckas. Ta bort han på facebook, msn, blockera han, ta bort hans nummer, iggnorera han totalt och gå med huvudet högt!

Du skulle ändå inte må bra i längden av att leva i ett förhållande med någon som faktiskt har negativ inverkan på dig!

Designerbjudande just nu!

Inlägget publicerades den 2010-11-25 kl: 22:09:00
Kategori 11 kommentarer

Har du över 200 läsare per dag i din blogg och du behöver en ny bloggdesign så passar detta erbjudande dig perfekt. Denna månad ut kommer ALLA som har fler än 200 läsare få en GRATIS UNIK DESIGN av mig om så önskas! (gäller endast blogg.se/webblogg.se)

Har man en blogg med många läsare så är designen en viktig detalj. Att ha en snygg design fångar läsarnas ögon en liten stund extra och att ha en unik design kan få en gammal läsare som hittar tillbaka att känna sig "hemma" och tänka
"jaaa, men här har jag varit förr!".

Uppfyller du kravet och känner dig sugen så kontakta mig antingen via en kommentar i bloggen eller via ett mejl till
idatallhed@hotmail.com

När jag utformar en design så gör jag den efter dina önskemål och det blir en total make-over om så önskas. Vill du dock bara ha en header så är det givetvis också okej.

Så sjunger jag... tydligen! ;)

Inlägget publicerades den 2010-11-25 kl: 20:13:08
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
I helgen när Jenny var här så satt vi och lyssnade på musik. Jag visade henne ett klipp på Cody Simpson när han sjunger sin egen låt One. Jenny lyssnar och tittar på mig helt schockat när jag sjunger med. Jag frågade henne om hon tykte låten var dålig och hon säger "NEJ! Med asså...Ida! Han låter precis som du! Ni sjunger likadant" hahaha :) Så då vet ni det ;) Så här sjunger jag...tydligen:

I look at you

Inlägget publicerades den 2010-11-25 kl: 19:28:43
Kategori Dagboken, 0 kommentarer


Detta är ju en helt sjukt bra låt och hon är faktiskt riktigt bra på att sjunga! <3

Bingolotto/pensionärspoeng

Inlägget publicerades den 2010-11-25 kl: 18:44:57
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Dags att samla lite pensionärspoeng igen då.. På söndag är de bingolotto som gäller! ;) Ja, jag fick nått infall idag när vi var och handlade och jag tänkte att de kunde vara ett perfekt tillfälle att koppla av, ägna mig själv lite egen tid.. för vem annars i familjen pallar 2 timmar bingolotto? ;P

Sen kring jul när det är uppesittarkväll.. Då är binolotto ett måste! Det är lixom tradition ;)

Brukar du spela bingolotto?
Det brukar väl inte jag egentligen. 1 gånger per år och det är uppesittarkvällen.. men i år blir det minsan två gånger ;) hahha... Det blir fan penionärspoeng x2 ;)

Promenad "med" Sofi.

Inlägget publicerades den 2010-11-25 kl: 16:14:08
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Idag har jag och Tindra varit på promenad med Sofi, bosse och Sharon..... Nästan i alla fall! ;) Vi kom på den brilianta idén att Sofi som ringer gratis till mig skulle ringa upp, sen gick vi med headset och promenerade och pratade med varandra under tideden. En timme och 37 minuter :)

Fol kkollade på en och undrade nog om de var hunden jag pratade med och skrattade till ;) haha.

Efter den nyttiga promenaden så blev det en inte fullt så nyttig Pizza ;) Jag, Lennart och Ante bestämde att vi skulle upp på jordens godaste pizzeria och beställa Pizza. Det roliga är att om man lägger på 30kr på den pizza man beställer så får man en störra pizza. Då blir den som en familjepizza för 3 personer. Så gör vi. Billigare så... Så sjukt jävla gott!

Måste visa Sofi och Christoffer denna underbara pizzeria när dom kommer <3

"Jag är för trång!"

Inlägget publicerades den 2010-11-24 kl: 22:51:35
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 5 kommentarer

Jag sitter på ett forum och bevsarar frågor som framförallt unga kvinnor har när det gäller sex, preventivmedel och relationer. Ett väldigt återkommande påstående är "Jag är för trång, han kommer inte in i mig". Men med lite eftertanke så kanske även du/ni förstår att så är inte fallet.. Man är inte för trång! Men för att förtydliga detta lite så tänkte jag berätta lite för er om just det. Och anledningen till detta inlägg var faktiskt för jag fick ett mejl av en tjej som väldigt frustrerat undrade varför hon är för trång!

Så här är det:
En kille får stånd för att möjliggöra ett samlag. Är penisen slak är möjligheten till sex inte så stor. På samma sätt som en kille får sitt stånd får vi tjejer något som kallas för lubrikation. Lubrikation är benämningen på det genmskinliga sekret som kommer från slidans slemhinna när en kvinna är sexuellt upphetsad och detta är, på samma sätt som ståndet för en kille, ett sätt att möjliggöra samlag.

Mängden lubrikation är väldigt individuell från kvinna till kvinna och givetvis finns det dom som lider av "bristande lubrikation" på precis samma sätt som det finns män som har svårt att få stånd. När kvinnan får en orgasm så ökar lubrikationen.

Men för att komma till det som detta inlägg skulle handla om så är det så att om lubrikationen inte riktigt funkar som den ska så upplevs man väldigt trång och det kan orsaka både smärta och obehag och det kan göra ett samlag väldigt svårt. En kvinna är byggd för att kunna föda barn så att man är "för trång" är inte särskilt troligt. Många som tror att dom är för trång är oftast dom som inte har någon erfarenhet av sex sedan tidigare, det vill säga dom som kanske ska ha sex för första gången. När man ska ha sex första gången så kanske man är både, spänd, nervös och förväntansfull? En viktig grej att tänka på är att vara orolig, spänd, nervös och stressad inför ett samlag är några av de många faktorer som kan förhindra våran lubrikation. De är därför visa tycker att första samlaget gör ont, de är därför vissa säger att dom har problem att bli våt och de är de som gör att vissa känner sig"för trång".

Om man då är så spänd, orolig och stressad inför sitt första samlag så kanske man bör fundera över om man faktiskt är redo på riktigt eller inte? Att lubrikationen inte vill fungera kan faktiskt vara krppen sätt att säga ifrån. Men om fallet inte är så, då finns de naturligtvis alternativa hjälpmedel som tillexempel glidmedel ;)


På denna bild (tagen från google) så ser ni skilnaden på underlivet när det är i sin "normala utgångspunkt" och när den får en ökad lubrikation (som bilden till höger visar). Då kanske ni även där kan förstå att de upplevs "för trångt" om lubrikationen av olika anledninga störs?

Ursäkta om du tyckte bilden var äcklig, men jag tycker den visar ett tydligt exempel!

Om du/ni har fler frågor till mig så är ni välkommna att ställa dom! ;)





Par i kungar (en ny serie)

Inlägget publicerades den 2010-11-24 kl: 22:02:33
Kategori 1 kommentarer

Detta inlägg pressenteras i samarbete med den underbara disney -kanalen Disney XD.

Den 3:dje December kl: 17.50 har den nya serien Par i kungar sin premiär. Spännande med en ny serie eller? Vad tror du om den nya serien? Tittar du själv mycket på Disney -kanalerna? Vad tycker du om Disney XD?


Ny Serie! Par i kungar - bara på Disney XD



Jag ser verkligen framemot denna seriestart! :D

Vill du besöka Disney XD´s egna Youtubekanal för fler underbara disneyklipp?
Då är det bara trycka på bildlänken nedan:

KORPEN eller ACTIC

Inlägget publicerades den 2010-11-24 kl: 21:34:46
Kategori Dagboken, 0 kommentarer



Sitter i valet och kvalet på de där med träningskort. Jag har ju länge nu viljat skaffa mig ett simkort och börja simma. Inser dock att ett simkort nästsan kostar lika mycket som ett kombinerat tränings/sim -kort. Problemet med mig är att jag lätt tappar intresset när de blir enformigt (simmning lessnar man väl dock aldrig på).

Det känns också helt dumt att binda sig ett helt år på ett kort om man tappar intresset efter enn halvår och därför vill jag helst bara ha ett halvår åt gången. Men problemet ä ju att de blir dyrare så om de visar sig att jag vill fortsätta ytterligare ett halvår till.

Sen är jag i valet och kvalet på om jag köper träningskort, vart jag ska köpa det. Valet står mellan ACTIC och KORPEN. Dom erbjuder lite olika och har olika priser.

ACTIC
halvår: 389kr /månad
2334kr totalt/halvår
4668kr totalt/år

helår: 259kr /månad
3108kr totalt/år

Här erbjuds gym, badhus, spinningpass och självklart instruktörsträff med jämna mellanrum.
Det ligger 4,5km hemifrån.


KORPEN
2500kr /år
1600kr /halvår
350kr /1 månad
795kr /15ggr (alla pass ingår om man vill)
595kr/15ggr (enbart gym, inga pass)
70kr/gång
245kr/månaden om man har autogiro. Bunden 6 månader åt gången i så fall.

Det erbjuds ju pass av alla möjliga slag (ex. Bodypump, yoga, spinning, box m.m), gym och instruktörsträff med jämna mellanrum.
Det ligger 1,8km hemifrån.


hmm.. Det jobbiga är att KORPEN ligger närmare och det är billigare, men ACTIC erbjuder simmning och jag älskar att simma! Jajja, vi får väl se hur de blir med den saken!

ikväll...

Inlägget publicerades den 2010-11-24 kl: 15:24:52
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Sådärja :D Nu har jag varit på bibblan och lånat lite nya böcker. Idag ska jag laga mat, plocka undan lite, tända ljus och kura ihop mig i soffan ikväll och läsa lite. Bara rå om mig själv lite.

Jenny och två andra sjunger highwayman.

Inlägget publicerades den 2010-11-24 kl: 00:15:05
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Det börjar vara dags att lägga sig och sova tror jag! Har suttit på Youtube och tittat på folk som sjunger.. rätt rogivande ;) Man hittar både tondöva människor totalt utan taktkänsla och ena riktiga sjuhelvetes bra sångare! <3

Åsså tittade jag naturligtvis på ett klipp där min kompis Jenny är med och sjunger!
Jenny som var här i helgen alltå :) Det är hon i mitten. Miiin pingla <3


Dobermann spelar piano och sjunger

Inlägget publicerades den 2010-11-23 kl: 19:17:11
Kategori Humor, 1 kommentarer



Hahahhaha..ja, vad ska man säga? <3
Så underbart söt.. men nja.. asså röstmässigt så kan de nog förbättras :P

vård-stund

Inlägget publicerades den 2010-11-23 kl: 19:07:54
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Har varit en städdag med julpyntning för mig idag och avslutningsvis så har jag haft en vård-stund med hundarna. Duschat, klippt klor, borstad tänderna och myst! :) Nu har jag två rena, fina och mjuka vovvisar som känner sig ompysslade och älskade.. fast de gör dom alltid <3

Jul hos familjen Tallhed

Inlägget publicerades den 2010-11-23 kl: 15:52:24
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Det känns som att jag skulle vilja ägna min helg åt att bara slappna av, njuta av lugnet och bara mysa i soffan så därför beslutade jag mig att tjuvstarta julpyntet lite. Några dagar hit eller dit :P Faktum är att jag nästan varje år är en vecka för tidig för jag råkar nämligen äääälska jultomtar och framförallt julbelysning <3

Men i år finns inte mycket julbelysning hos oss då vi inte fick med oss allt när vi flyttade så vi ska nog inhandla lite sånt sen. Har då fått upp julgardinerna, lite tomtar och annat mysigt. Och tusen tack älskling för mina nya julgardiner till vardagsrummet. Jag verkligen älskar dom!

(jag vet att de lila i vardagsrummet inte passar de övriga julsakerna, men jag skiter i det. Och de som ligger på den gigantiska sitt-kudden är hundarnas leksaker)












Jennys felsägningar ;)

Inlägget publicerades den 2010-11-23 kl: 00:18:31
Kategori Humor, 0 kommentarer
Jag och Jenny sitter och pratar om risgrynsgröt i helgen och jag förklarar att jag inte gillar det varpå Jenny säger "Har du provat ha lite kanilj på?" Vi båda brister i skratt. Jenny skulle säga Vanlij men det blev bara fel. Då skrattar vi och sen säger hon "Kanilj blev en blandning mellan vanel och kanilj" och åter igen skrattar vi så vi nästan storknar då det hon skulle säga denna gång var att kanilj blev en blandning av vailj och kanel, inte mellan vanel och kanilj :P

Bara några sekunder senare så går våran skärmsläckare på datorn igång och den föreställer ett akvarie med fiskar i och jenny säger "Nu kom vikarien i gång på TV". Efter det beslutade vi oss för att sova ;)

Kanilj, Vanel och Vikarie = Vanilj, Kanel och Akvarie

;)

min helg! <3

Inlägget publicerades den 2010-11-22 kl: 19:30:18
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Jag ber om ursäkt för den katastrofalt dålig uppdateringen men jag har ju haft besök av Jenny i helgen och vi har haft en fantastisk helg tillsammans. Det var 2,5 år sen vi sågs sist så det var så sjukligt jävla kul att ses!

Vi har druckit vin, spelat yatzy, suttit och sjungt tillsammans i olika stemmor ich umgåtts med mina grannar :) Vi har verkligen haft trevligt tillsammans och jag har verkligen uppskattat hennes sällskap.

Hon skulle hem på eftermiddagen på söndag men kom inte längre än ner på parkeringen. Hennes bagagelucka hade varit lite öppen över hela helgen och det hade sugit all ström ur bilen och det orsakade att centrallåset på bilen inte funkade.. I argen stängde hon igen luckan och då rök chansen vi hade att kunna krypa in genom den för att sedan öppna bilen in ifrån. Men efter många om och men fick vi upp bakluckan och Ante fick krypa in och öppna bilen in i från och sedan fick hon starhjälp av mig så hon kunde ta sig iväg... 2 timmar efter det att vi tog oss ner på parkeringen ;)

Typiskt va? :P

Nu saknar jag henne dock redan och vi ska inte låta de gå 2,5 år till nästa gång nu när vi bara bor 17,8 mil ifrån varandra!



Pratade med läkaren idag som bekräftade att jag nog aldrig får tillbaka min känsel i pekfingret sen jag skar mig för 14 dagar sen! Och det gjorde mig arg och frustrerad. Ingen försäkring har jag som täcker olyckan heller. Jag som använder pekfingret till så mycket. Skriver ju med pekfingrarna när jag skriver på datorn, men nu får jag använda långfingret istället när jag skriver på datorn och de känns lite CP. Jag använder penkfingrarna när jag spelar piano och det behöver jag ju, men nej, nu är det skitsvårt att spela piano på grund av detta. Ibland när jag lyfter ett glas, en kniv, en gaffel eller vad som helst så tapar jag det jag håller i för jag inte känner pekfingret. Det blir helt knasigt! JÄVLA SKIT! Men men.. man vänjer sig säkert... tids nog! :(

(så såg fingret ut när de nyss var sytt)

Idol i karlstad

Inlägget publicerades den 2010-11-20 kl: 02:45:22
Kategori Idol 2010, 9 kommentarer
Idag har jag inte tänkt skriva mitt idolutlåtande som jag altid annars brukar. Det beror på att jag inte kollade hela programmet för att min underbara vän Jenny kom ju hit :D Kanske får ni mitt utlåtande senare i veckan.. bättre sent än aldrig!

Att Andreas och Olle hängde löst förvånade mig inte och jag flrstod ju att Andreas skulle åka. Det hade jag gissat redan tidigare, Dock så tycker jag det är på god tid att ta farväl av Linnea också! Är less henne. En fulländad artist ska man inte lessna på efter så kort tid och därför vill jag ha ut henne. Hon har en bra röst men efter man hört henne många gånger så lessnar man. Hon är lite gäll och skrikig :(

Trevlig helg

Inlägget publicerades den 2010-11-19 kl: 19:49:31
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Nu lär ni inte höra mycket mer av mig i helgen. ska njuta av mitt sällskap! :D
men ha en fantastisk kväll och helg! <3

Det "lilla" utbrottet!

Inlägget publicerades den 2010-11-19 kl: 19:02:50
Kategori Humor, 0 kommentarer



HAHAHA... jag seriöst dör lite nu! vilket jävla utbrott. Den killen måste vara kär för att våga stanna i det huset de är då ett som är säkert :P hahaha....

Mina små älsklingar <3

Inlägget publicerades den 2010-11-19 kl: 17:38:21
Kategori Dagboken, 2 kommentarer











Cut, cu, cut jag mår så dåligt!

Inlägget publicerades den 2010-11-19 kl: 17:11:01
Kategori Humor, 0 kommentarer



hahahaha, så ful låt :P

Idolfavorit

Inlägget publicerades den 2010-11-19 kl: 16:54:19
Kategori Idol 2010, 0 kommentarer


Min röst läggs på Jay, vilket verrkar vara de självklara valet för dom allra flesta.
VEM ÄR DIN IDOLFAVORIT?

Jay Smith har testats positiv för narkotika.

Inlägget publicerades den 2010-11-19 kl: 16:34:10
Kategori Idol 2010, 1 kommentarer



Idol-favoriten Jay Smith har testats positiv för narkotika. Han ska ha brukat hasch när han befann sig i Helsingborg. Trots det kommer han inte diskas.

– Det är ett svårt beslut men vi ger honom en andra chans, säger Idols exekutiva producent Magnus Karlsson Lamm. Han ska delta i ett åtgärdsprogram.

Källa: Aftonbladet




Hahahahahaa

Inlägget publicerades den 2010-11-19 kl: 12:37:13
Kategori Humor, 3 kommentarer

Sitter och pratar mat med en kompis på msn, och så här blev konversationen ;)

Straffa vuxna som är fulla i sina barns närhet.

Inlägget publicerades den 2010-11-19 kl: 12:25:11
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

"Att som förälder supa sig full när man är med sina barn är inget brott. Det borde det vara. Det hävdar professor Madeleine Leijonhufvud på DN Debatt"

Min fråga är idag, VAD TYCKER DU OM DEN SAKEN?

Jag tycker faktiskt att de vore bra. Kanske skulle de inte förändra dagslägets situation, eller skulle de det? I vilket fall som helst så tycker jag att det skulle fara en vettig lagföring. Ett barn mår inte bra av att se sina föräldrar onyktra och förälder har inte full kapacitet att ta hand om sina barn i onyktert tillstånd!

Att ett barns föräldrar är onyktra kan bli en mycket hemsk upplevelse för barnet som inte känner sig trygg och kanske inte känner igen sidorna hos sina föräldrar som barnet tvingas se och sen anser jag att det är viktigt att som förälder ta sitt fulla ansvar och kunan vara "med" om något händer.

GRÅTER!

Inlägget publicerades den 2010-11-19 kl: 08:57:36
Kategori Dagboken, 1 kommentarer



FYFAN! Jag gråter så jag nästan skriker!
Det här händer någon annan stans i världen och här sitter folk dagligen och fikar ute på olika caféer, vi köper dubbla, trippla och ibland fyra olika TV -apparater eller datorer och dom har inte mat ens för dagen! En tanke som slog mig var ett sms jag såg för ett tag sen som gick ungefär så här: "För varje sms du sänder så är de pengar för ett afrikanskt barn om dagen. Sänd detta vidare till 7 personer så svälter vi den jäveln i en vecka!" När den personen som fick sms:et satt och skrattade åt det så blev jag så upprörd och förbannad så jag började med att skälla ut den människan och ifrågasatte om h*n vet vad fan h*n skrattar åt. Om h*n själv skulle skratta om h*n råkade ut för samma sak. Samma gäller ju handikappade människor som folk gör narr av.. skratta lagom för en dag kanske du sitter där själv! JAG FATTAR INTE HUR MAN KAN SKRATTA ÅT SKÄMT SOM HANLAR OM SÅ ALLVARLIGA SAKER SOM BARNS SVÄLT, ELLER SVÄLT I ÖVERHUVUDTAGET! Det är okej att skratta lite åt "neger -skämt" som inte handlar om att 2negern ska dö" eller liknande sånt, men de är okej om de på samma vis som vi skrattar åt norrmanshistorier eller Bellman.

Jag kräver inte att alla ska gilla invandrare men jag tycker det handlar om mänskligt jävla VETT att man inte skrattar åt svältande barn! Fyfaaaaan..... nu ä jag lessen :(

Nej, inte kan man heller rädda hela världen men tro mig, om du skippar att köpa lyx till dig själv heltiden så kan du rädda sjukt många barn i världen! När det handlar om människor men framförallt barn så är mitt hjärta så fruktansvärt sårbart. Barn står mig armt om hjärtat och det gör ont att se ett barn fara illa!

Jag önskar jag kunde ta hand om alla svältande barn i världen! <3

Dit jag vill komma med detta inlägg är: INSÉ FÖR FAN VILKEN OTROLIGT JÄVLA LYXIG STANDART VI HAR OCH LEVER I. INSER DU HUR MYCKET VI HAR SOM ANDRA DÖR AV ATT DOM SAKNAR? INSER DU HUR MYCKET DU KAN GÖRA FÖR VÄRLDEN OM DU BARA VILL OCH ENGAGERAR DIG? DU KAN INTE RÄDDA ALLA, MEN DU KAN RÄDDA NÅGON ELLER NÅGRA. DEN CHIPSPÅSEN DU KÖPER SKULLE KUNNA FÖDA MÅNGA BARN. VILL MAN SÅ KAN MAN!

Dumt at klga över livet när vi har allt det vi har!

2 av mina...

Inlägget publicerades den 2010-11-19 kl: 02:52:18
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Här är två av mina många tatueringar! :D Har 6 till utöver dessa + en påbörjad helarm. Men här är i alla fall två av mina tatueringar så ni får se. Dom sitter på utsidan av varsitt ben :)



Alla mina tatueringar är gjorda av Hans Parpala som driver Pulse Tattoo i Motala.
www.pulsetattoo.se | www.hazzepulsetattoo.blogg.se

Strandvägen 32
591 36 Motala

motala@pulsetattoo.se
0141 - 50110

Tisdag, Onsdag, Torsdag och Fredag är studion öppen 12.00-18.00
Lördagar är det öppet mellan 10.00-14.00

Design till Sandra :)

Inlägget publicerades den 2010-11-19 kl: 02:26:52
Kategori Designer av mig, 0 kommentarer

Idag har jag satt in en ny design på Sandras blogg. Är du också intresserad av en ny, personlig design till din blogg som är gjord efter dina önskemål.. Hojta då till för prisinfo :)

Nostalgi och massa minnen!

Inlägget publicerades den 2010-11-19 kl: 01:38:19
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Safari - Dr.Bambay

Prosit!

Inlägget publicerades den 2010-11-19 kl: 00:15:43
Kategori Humor, 3 kommentarer

HAHA, gick in på Tirrens blogg alldeles nyss och precis när jag klickade mig in på hennes blogg så nös jag utav bara fan. En riktigt ordentlig jävla nysning. Det första jag möts av efter jag öppnat mina ögon som jag slöt igen när jag nös var rubriken på Tirrens senaste inlägg. Nämligen "Prosit!". hahaha! Jag trodde jag skulle dö i skratt! Hur stor är oddsen lixom! :P



Måste ju bara få dela med mig av samma youtube -klipp som hon hade i det inlägget också!


Debermann VS Dinosaurie!

Inlägget publicerades den 2010-11-18 kl: 23:00:55
Kategori Humor, 5 kommentarer

Hahahaha, jag döööör! Seriöst, de var de sötaste jag sett! Hahahahaha

Jenny

Inlägget publicerades den 2010-11-18 kl: 22:13:25
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Vem är lyckligare än jag idag? Jag ska få träffa bästa, underbara Jenny imorgon! Jenny är en kompis till mig sen mååååååååååånga år tillbaka och hon bor ju karlstad. Vi har inte träffats på över två år och det ska bli så sjukt jävla kul. När jag var yngre så umgicks vi jämt. Varje dag! Gud vad hon är saknad! ÄNTLIGEN får vi ses igen <3


Bytt bil :)

Inlägget publicerades den 2010-11-18 kl: 21:28:21
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Idag har vi bytt bort våran bil. Ett bra eller dåligt byte.. ja det är upp till var och en vad man tycker. I vårat fall var det bra. Bilarna ligger på ungefär samma försäljningsvärde och vi ville ha en liten bil som är mer bensinsnål och han som tog våran behövde en större bil med kula! En röd gullig liten Nissan Sunny blev det. Så från Renault Laguna, till Nissan Sunny :)

 

Babbi

Inlägget publicerades den 2010-11-17 kl: 22:25:09
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Idag vill jag ägna ett helt inlägg till underbara Babbi för hennes hjälp. Jag har haft problem med att för få inlägg visas på min kategorisida av någon anledning. Det fattades en del i min kod och nu är allt som det ska igen! PREFEKT!

TUSEN TUSEN TACK FÖR HJÄLPEN!

Vist är de toppen när de finns andra duktiga designers där ute när man själv kör fast i något? :D Och vill ni "mot förmodan" köpa design av någon annan än mig så är Babbi varmt rekommenderad ;) haha.. Besök i så fall hennes design sida!

Bilbyte

Inlägget publicerades den 2010-11-17 kl: 21:13:02
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Joo, justdet! Jag och Lennart är ute efter att få byta bil. Vi känner att våran bil vi har nu är lite väl onödigt stor. Med tanke på att vi inte använder bilen för mer än småsaker. När vi ska handla på bråstorp-köpcentret, nä han ska på praktiken eller vi har nått möte nångång så kan vi lika gärna ha en mer bensinsnål, liten bil.

Så bor du i Östergötland eller i närheten av Piteå i Norrbotten och är intresserad av ett bilbyte så hojta! ;)

Renault Laguna 2.0 RXE -96



Vi vill ha en mindre bil med sommar och vinterdäck som är skattad och besiktigad!

Våran bil har så gått som nya Vinterdäck. Den har sommardäck (på alufälg) men två av dom bör kanske bytas. Den är skattad och besiktigad till maj 2011. Fungerande AC, Hundgaller. Den är nrrbottenbskörd och där med så gott som helt rostfri vad både vi och besiktningen säger. Dragkrok, färddator, CD/MP3 -spelare m.m

Hör av dig för mer info!

"Blogg-tråkig"

Inlägget publicerades den 2010-11-17 kl: 21:02:04
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Idag har jag städat som en tok hemma! Välbehövligt kan man väl kanske säga. Jag har även haft ett möte som jag var så nervig inför innan, men de gick ju bra och det var inget att vara nervös för egentligen så frpgas inte varför jag var det? :O

Fan vad jag känner mig "blogg-tråkig" just nu ;) haha. Vettefan vad man ska skriva om :P Men evm bryr sig? ja inte då jag i alla fall. haha

Dagens fråga...

Inlägget publicerades den 2010-11-17 kl: 11:40:27
Kategori Dagboken, 7 kommentarer

Glittra / Sia

Inlägget publicerades den 2010-11-17 kl: 01:04:46
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Fick precis et bild på en av Tindras valpar skickat på mejlen. Tänkte jag skulle visa er den :D Valpen heter nu mer Sia och ägs av Paulina. Sia kallades för Glittra innan hon flyttade från oss vid 8 veckors ålder.



Verkligen lik sin mamma! Det råder då inga tvivel på vems lilla tös de är ;) Här kommer då en bild som är tagen på Sia/Glittra och mamma Tindra när valparna fortfarande bodde hos oss :)


En fråga...

Inlägget publicerades den 2010-11-17 kl: 00:44:35
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

En rubrik ;)

Inlägget publicerades den 2010-11-17 kl: 00:39:58
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

En tanke slog mig precis.. Jag har inte bloggat nått på hela dagen! Inte riktigt likt mig kanske? :P Idag har jag i alla fall varit med Andreas på hans skola, lagat mat och bara slappat. Efter middagen låg jag och vilade!

Jag har suttit och påbörjat en design till en kompis som ska köpa en design av mig på fredag. Men jag har startat arbetet redan, mindre jobb sen då :)

Mer än så har jag inte att säga idag faktiskt!

Städa, möte, promenad och hundträning är det som står på schemat imorgon!


Bara för att jag vill ha jordgubbar!

hmm..

Inlägget publicerades den 2010-11-15 kl: 22:54:39
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Idag har faktiskt över lag varit en helt underbar dag. JAg har börjat dagen med en långpromenad med Ante vid min sida och lilla, söta Tindra så klart! Tindra fick ett super-il efter halva promenaden och sprang runt på en fotbollsplan som att någon satt eld i röven på henne. hahaha.. Sen såg vi film hela familjen tillsammans och sen har jag och Ante varit ute en stund tillsammans. En bra dag, en uppskattad dag.

Var ut med bamse för ett tag sen och gick runt våran lägenhetsgård. Han kissade, men vägrade bajsa. Men eftersom det inte ens verkade som att han var särskilt nödig så gick vi in. Väl inne sätter jag mig i soffan och kollar TV och känner stanken av något och inser att Bamse bajsat INNE! Men, inte ger det nått att vara arg då man inte tagit han på bar gärning. Jag plockar upp bajset, gåt ill vardagsrummet igen och trampar i en kisspöl! mmm, ja! Det kändes lagomt tacksamt ;) hahaha... han gissade ju för fanken ute :P vad tog det åt han?! jajja.. shit happens!

Han som är duktig egentligen.. men nejdå.. Inte nu :P min lilla skit-gris!

Design till Linda

Inlägget publicerades den 2010-11-15 kl: 14:30:35
Kategori Designer av mig, 3 kommentarer

Idag har jag lagt in designen jag gjorde i förrgår till en tjej som heter Linda. Hon är en gammal barndomsvän till mig. Linda är nöjd med designen och då är jag det också :) Det är det som är mitt mål, att mina kunder ska vara nöjd. Designerna jag gör basseras på kundens önskemål.

Har legat och läst i evigheter nu. Läser e...

Inlägget publicerades den 2010-11-14 kl: 23:31:35
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

Har legat och läst i evigheter nu. Läser en bok som är passerad på en helt sann historia. Handlar om våld, dråger, fängelse, misshandel och en jobbig barndom. Den är otroligt spännande faktiskt. Boken heter "kunde någon älska Lillebror". Starkt rekommenderad. Lennart läser som aldrig böcker och jag blev sjukt förvånad över att han plötsligt hade beställt en bok och dessutom talade om att han läst den 3 gånger... Det fick mig genast intresserad av boken. Att jag läser går i perioder, ibland läser jag inte alls och ibland läser jag massor. Men på grund av min dyslexi måste jag läsa relativt lätta böcker. Jag gillar ungdomsböcker. Kärlek, spänning och lite sådant. Har du några bra bokförslag? Ge mig bokförslag är du snäll! Varför borde jag läsa just den boken? Ja, nu när jag läst 100 sidor ur boken ska jag läsa ett kapitel till innan jag ska sova. Haha... Sov gött!

Go´kväll

Inlägget publicerades den 2010-11-14 kl: 20:19:16
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Go´kväll kära läsare! Vad har ni gjort idag? Jag ha gjort klart en design till en köpare, gjot klar min egen jul/vinter -design, dammsugit upp alla jävla småflisor av toarullen som Bamse så fint hade flisat. EN HEL TOARULLE i små små små flisor! JIPPIE! :P Sen har jag haft myspys-stund med min älskade man (vi har badad badkar) och jag har sett lite TV. Utöver det har jag till och med hunnit vila en stund efter middagen!

Farsadg

Inlägget publicerades den 2010-11-14 kl: 12:01:47
Kategori Dagboken, 14 kommentarer
Alltså hur många farsdag är det på ett år egentligen? Mer än en i alla fall, va? Det går så jävla fort mellan farsadg och de känns aldrig att gå lika snabbt mellan andra speciella dagar så som julafton eller nyår oxh därför får jag känslan av att de är fler än en farsdag på ett år! Känns som att de är fler farsdag än morsdag också?

Grattis på farsdagen i alla fall, alla pappor där ute! Gamla som unga, erfarna som nyblivna ;) Hoppas ni får en fin dag med era barn och andra nära och kära!

All I Need Is You

Inlägget publicerades den 2010-11-14 kl: 11:06:30
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

All I Need Is You - Andreas Carlsson




En riktigt bra låt faktiskt! Han är ju en helt fantastisk låtskrivare.. och sångare!
Vad tycker du om låten?

Min syster

Inlägget publicerades den 2010-11-14 kl: 10:53:13
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

V.37



V.37+3


Det är så svårt att fatta.. När jag kommer till Piteå i December så har min syster en liten flicka i sin famn! Åååh vad jag ska pussa på henne. Min älskade lilla systerdotter <3

Grattis bästa du!

Inlägget publicerades den 2010-11-13 kl: 23:37:32
Kategori Dagboken, 5 kommentarer
Idag fick jag veta att min bästa vän och hennes kille har förlovat sig.

Grattis på eran ettårsdag och förlovningsdag Sofi och Christoffer. Hoppas att ni haft en trevlig, underbar och he(l)t fantastisk dag tillsammans! Är så glad för er skull <3 Lev nu ett långt och lyckligt liv tillsammans.

Älskar dig, bästa sofi.
Finaste vännen på jorden
... Näst efter mig?! :P hahahhaha
Nej, men du är utan tvekan bäst!

Gissa vem?

Inlägget publicerades den 2010-11-13 kl: 22:57:19
Kategori 2 kommentarer


WHO IS THIS!?



FÖRRA GÅNGENS "GISSA KÄNDISEN":
Namn: Peter Forsberg
Känd som: Hockeyspelare/proffs



Juldesign

Inlägget publicerades den 2010-11-13 kl: 22:50:09
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Har idag suttit och fixat lite på en testsida så min design blir lite juligare. Det är en design jag ska ha från och med kanske imorgon till efter jul. Samma design, nya färger och ny header. Det blir kul. Efter jul kommer nog denna tillbaka! :D

Vill påminna er om att jag för en liten slant gör en design till dig efter dina önskemål.

Elin Blom

Inlägget publicerades den 2010-11-13 kl: 20:01:40
Kategori Idol 2010, 9 kommentarer

Igår fick Elin lämna idol Vad tycker ni om det?
Själv har jag inget emot det då jag inte gillade henne särskilt mycket alls.



Min gissning om vem som skulle åka och vem som skulle hänga lös var dock fel :P

Skrubben fixad!

Inlägget publicerades den 2010-11-13 kl: 16:12:38
Kategori Dagboken, 5 kommentarer

Hallå i lingonskogen ;P Idag har jag haft en städdag. Har dammsugit, skurat, dammtorkat lite och även städat ur skrubben. Hur mycket jag äns tädar så luktar det instängt så nu får dörren till skrubben/förrådet stå öppen så de kommer in lite luft.

Nu när våran föredetta inneboendes grejer ÄNTLIGEN är ute och jag haft ork att fixa till lite i skrubben så har jag äntligen fått in min dator dit och jag har en plats jag kan dra mig undan till lite. Vi använder det dessutom som förråd för tomma flaskor, burkar, verktyg och lite av varje som vi inte använder!

Nu ska jag göra det sista på städ-listan idag.. Toaletten!
(avloppen får lennart ta) hahahahaha

Skönt är det att ha en egen liten datorskrubb :D

Har precis sett en film som hette Agnes-Ce...

Inlägget publicerades den 2010-11-13 kl: 02:52:23
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

Har precis sett en film som hette Agnes-Cecilia. En sjukt konstig, invecklad och obegriplig film. Måste dock säga att namnet på filmen är de finaste dubbelnamn jag har hört. Vet du något fint dubbelnamn?

Hänger löst / åker ut

Inlägget publicerades den 2010-11-12 kl: 21:42:25
Kategori Idol 2010, 1 kommentarer

Idag tror jag att dessa två kommer att hänga löst:



... Och att Minnah får lämna oss!

Idoltankar för fredagsfinalen i Luleå.

Inlägget publicerades den 2010-11-12 kl: 21:34:54
Kategori Idol 2010, 0 kommentarer


Linnéa:
Hon var helt okej, men jag börjar lessna på hennes sångröst lite, eller lixom.. jag vet inte! Hon har kraft, energi och är ju bra på scen. Dcok så blev det lite väl energiskt denna gång och tyvärr lite stressigt och skrikit. Inte alls hennes bästa framträdande!


Minnah: Började lite surt enligt mig. Kändes lite som att hon var ett barn som kissat ner sig och inte riktigt vet vart hon ska ta vägen eller vad hon ska göra med kroppen. Hon försökte mer än hon lyckades idag och hon såg inte riktigt helt bekväm ut i sin "roll". Men hon är ju bedårande söt!


Olle: Idag var Olle tillbaka där jag innan tyckte han var.. Inte bra alls med andra ord! PLATTFALL, MAGPLASK en ÖRFIL! haha .. nej, men jag gillade inte han idag.


Jay: Som vanligt helt jävla magiskt! Vet inte ens vad jag ska säga! Han tog scenen med storm idag och jag gillade att se han lite mer "in action" än det varit innan. OTROLIGT! Vilken energi.


Elin: Fantastisk på scen idag. Sången var okej. HAr inte så starka åsikter kring henne idag eftersom jag tyvärr gjorde lite annat samtidigt :(


Andreas: Det märks verkligen att rock inte är hans tema. Tråkig låt och inte helt "rätt" scenspråk idag! Han skulle ha valt en annan låt, nått lite lugnare. Men han gjorde en chansning och ibland måste man våga kasta sig ut. Dock så gick det inte hem hos mig idag ..

PARSÅNGEN:

Jay och Linnéa: Jag gillar inte dom i kombination med varandra. Har inte mer att säga om dom. Jurryn älskade det, jag gjorde det INTE!

Elin och Minnah: Deras röster passar rätt så jävla bra tillsammans. Dom har dock delat upp sången lite dåligt tycker jag. Men annars var det rätt bra. Helt okej!

Olle och Andreas: Jag tycker att dom var bäst av paren idag. Dom passade klockrent ihop. Här blir det en "Bagge.bomb" för mig ;) Men jag tyckte verkligen inte som jurryn i denna situation! hahaha ... men jag gillade faktiskt dom! Kanske lite väl mycket på scen, men allt annat var suuuper!

Och som vanligt...

VECKANS...
Topp:
Som alltid, JAY!
Flopp: Olle
Överraskning: Jays rörelser på scen och hans energi!
Besvikelse: Minnah och Andreas


Statestiksräknare på din blogg.

Inlägget publicerades den 2010-11-12 kl: 20:35:04
Kategori Blogg & Design -tips, 2 kommentarer
Jag har fått fler än en förfrågan om hur man kan ha en statestikräknare på bloggen så besökarna kan se hur populär bloggen är :) Det kan vara en ganska rolig finess kanske? :)



Det finns många olika ställen där man kan skapa sn statestikräknare runt om på nätet men jag har valt att använda mig av Cybertools. Det är en bra sida där dom har även kontaktformulär, gästbok och annat kul. Kan visa er senare hur man använder även dessa grejer.

1. Gå nu in på cybertools och skapa er ett konto där!
2. När ni skapat er kontot så ska du logga in!
3. Nu när du loggat in så ska du klicka på "skapa räknare" som ligger en bit under rubriken "verktyg" i menyn.



4. Nu väljer du vad din räknare ska heta. (det kommer inte att synas på bloggen vad detn heter så det är oviktigt)
5. Tryck på Ändra inställningar nu.



6. Välj utseénde för din räknare.
7. När du sparat inställningarna så trycker du på HTML-kod istället.



Nu gäller det att sätta in koderna på rätt plats också :P

8. Kopiera följande kod:

9. Gå in i din kodmall och klistra in koden någonstans där du vill ha din räknare. Förslagsvis i menyn. Då ska koden i så fall klistras in någonstans på lämplig plats under <div id="side">.
10. Om du nu kollar på koden jag bad dig klistra in så kommer du att se och förstå var du ska klistra in de olika koderna från cybertools. Men för att göra det extra klart för dig så ska du ersätta texten "KODEN FRÅN CYBERTOOLS HÄR!" med rätt kod från cybertools ;) Tror du klarar det.

VILL DU BYTA TECKENSNITT SÅ DE PASSAR MED ÖVRIG TEXT PÅ BLOGGEN SÅ SKRIVER DU BARA IN NAMNET PÅ DE TECKESNITT DU VILL HA DÄR JAG SKRIVIT "NAMNET PÅ TYPSNITTET". Det är inget måste, men skrev in koden för det där utifall att du vill ändra till något annat typsnitt än det som blir automatiskt :D

Glöm inte att spara kodmallen.

Är de något ni inte förstår så får ni mer än gärna fråga så kanske jag kan hjälpa er att förstå eller hjälpa er att sätta den på plats! :)

Det var svårt att förklara :P

Google är din bästa vän!

Inlägget publicerades den 2010-11-12 kl: 19:08:38
Kategori Blogg & Design -tips, 0 kommentarer
Oj, just nu haglar det in frågor kring bloggdesign på min mejl, men jag kommer omöjligt hinna besvara alla! Däremot har jag ett litet tips. Google är din bästa vän! Ja, sök på google vad du söker så hittar du säkert andra bloggar som besvarat dom frågorna!

varför!?

Inlägget publicerades den 2010-11-12 kl: 15:20:24
Kategori Dagboken, 6 kommentarer
Jag har märkt att det som väcker folks intresse är ofta när man skriver om barn och djur -uppfostran, sex och samlevand eller när någon driver en blogg som handlar om livets alla svårgiheter, motgångar eller tunga saker som ätstörningar. Just det sistnämda får mig att fundera lite.. Jag undrar varför är de så intressant att läsa om andras misslyckanden?

Är det för att man inte längre känner sig ensam om att livet är hopplöst ibland? Är det för att man njuter av andras misslyckanden? Är det för att.... ja vad är det?!

Jag menar inte att jag njuter av det, jag menar inte alls så. Jag läser inte så mycket bloggar i överhuvudtaget utan läser mest de bloggar vasrs ägare jag känner. Finner inget intresse i att läsa bloggar egentligen.

En annan bloggkategori som är kända för att slå rekord i att vara intressant för folk är ju dom bloggarna som man anser är ett "skämt". Dom som skriver elaka saker, direkta påhopp eller beter sig som "fjortisar". Folk som gör sig mer korkade än dom är. Som tillexempel Kissie och Paow. VARFÖR är de så intresdsant att läsa sånt!? Jag kan inte förstå det.. ?

Dom gör sig korkade för publiciteten, dom får hällre negativ uppmärksamhet än ingen uppmärksamhet alls och dom gör sin framtid svår. Deras bloggar kanske är kända nu, men om ett år eller två så är dom förmodligen inte det längre.. Vad ska dom göra då? Dom söker jobb men blir nekade för deras korkade beteénde ur bloggen eller...hmm .. Ja dom bäddar knöligt! :( Vet inte om jag ska tycka synd om dom eller vad jag ska göra riktigt.

NEj, jag menar inte att klanka ner på dom utan undrar mest VARFÖR ÄR DE SÅ INTRESSANT ATT SE ANDRA MÄNNISKOR GÖRA SIG KORKADE ELLER ROLIGA PÅ ANDRA MÄNNISKORS BEKOSTNAD?

Sant!

Inlägget publicerades den 2010-11-12 kl: 14:55:51
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Ååh vad jag kan bli arg på vissa gamla klyschor iblnad, men samtidigt så är ju många av dom så sanna!

- Som man bäddar får man ligga
- Ge åt andra det du själv vill ha
- Man får det man förtjänar

Sant.. ellerhur?!

vad!?

Inlägget publicerades den 2010-11-12 kl: 12:43:33
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

Vad ska jag skriva om! ja nu är jag helt torr alltså.. har inbgen aning! Så du bestämmer.. vad som helst jag kan skriva om!

Träffa Max <3

Inlägget publicerades den 2010-11-12 kl: 00:00:38
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Idag är jag väldigt trött kan jag säga. Som vanligt har jag sovit sjukt dåligt under natten, men skitsamma :P Jag har haft en trevlig dag med min familj och Jag och Ante tog oss en promenad tidigare och avslutningsvis kollade vi två avsnitt av Grannfejden på tv3play. Sjukt underhållande program och man kan ju inte annat än skratta åt hur sjukt patetiskt det kan vara ibland. hahaha.. Programmet drivs av Robert Aschberg och Jonas Gåde och dom är ju underbar :)



Mitt finger undrar ni säkert hur det är med.. nja, de är väl sådär. Frånsett att jag fortfarande inte har någon känsel och att såret har spruckit upp i kanten så är det bra. Det är klart det gör lite ont men de som inte dödar, de härdar... eller? :P

Imorgon är de möte på VC med en läkare, undra hur det ska gå! Är spänd, nervös men förväntansfull :)

På måndag ska vi till Helen och träffa våran underbara lilla kille Max (dobermannen vi hade). Max har otruligt nog blivit sjuk och det känns rent ut sagt fördjävligt.. Lilla killen <3 Nu har vi pratat i över en månad om att hälsa på så nu är det dags känner jag. Det ska bli så underbart att få krama den underbara "skiten" igen :) ååååh... <3 KÄRLEK!




Liten blir snart stor ♥ 1 år den 19de December.

Slaktat någon i köket?!

Inlägget publicerades den 2010-11-10 kl: 19:34:59
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Ja det är sanningen... i alla fall så såg det ut som så. Jag stod i köket och skar potatis i klyftor som jag så gått skull he i ugnen med goda morötter och lök. MUMS! Men så långt han jag inte före jag skar mig i fingret. Satte kniven mot potatisen som jag skulle dela och pressade, men så kom mitt finger emellan och blodet bokstavligen sprutade ut. Blod på bänken, maten, kaklet, dörren, väggen och till och med i taket. Det hade sprutat till andra sidan köket, alltså mot balkongen.

For på akuten och när jag fick veta att de skulle sys så grät jag som en stucken gris. Jag är så sjukt jävla rädd för sånt så det framkallade en hel del panik! "Ni får limma, tejpa eller vad fan som helst förutom att sy!" Dom förklarade att när de ska sys så måste de göras inom 7 timmar från olyckan skedde för att de inte ska ha bildats för mycket bakterier, så om dom limmar och de spricker upp så måste jag skära! I paniken så tyckte jag att till och med de lät bättre för då sövs jag i alla fall..

Jag grät och hade panik men tillsist gick jag med på att de skulle sys. Det var sjukt jobbigft och tog emot som fan innan jag gick med på det. Bedövningssprutan gjorde ondast.

När jag kom in till akuten så hade jag redan tappat känseln på ett ställa i handleden och i fingertoppen. Känseln i handleden kom tillbaka i fingret är det domnat än.. kan ju bero på bedövningssprutan med.

Läkaren frågade varför jag var så livrädd för nålar. Jag sa att det är för att jag alltid blivit stucketn så många gånger varje gång dom ska testa nått. mina blodkärl är svåra att hitta och innan dom har fyllt ett rör eller två så får dom sticka mig 8-12 gånger för dom misslyckas jämt. Det har avskräckt mig. Sen fick jag sy en gång som liten och minns att det gjorde sjukt ont (dock utan bedövning). Hon frågade dåom jag hade en bakgrund som sprutnarkoman.. Jag kollade på henne som att hon vore dum i huvudet och sa "NEJ VERKLIGEN INTE!". Då kollade hon i mina armveck och sa sen "okej.. ja men jag ser ju att dina blodkärl är svåra att hitta så jag förstår om dom varit tvungen sticka mycket".

Hon sa att hon hade frågat mig för att många med den bakgrunden ofta är livrädd när andra ska sticka dom. Men att jag är rädd beror ju helt ekelt på att dom alltid feilar när dom ska sticka mig :(

Jag lever, det gör ont som fan nu, det gjorde ont som fan med bedövningen men att sy var inte så hemskt som jag minns det. Dock så var de utan bedövning den gången... och jag var barn! Men det var hög panik innan detta var slutfört!

Dagbok

Inlägget publicerades den 2010-11-10 kl: 13:44:19
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Läste på någon blogg, mins inte vart där den som ägde bloggen skrev om att skriva blogg är jämförbart med att skriva dagbok. Jag fastnade lite i de inlägget och undrar hur många här som faktiskt skriver dagbok på riktigt?

Jag skrev dagbok när jag va yngre, mest en massa skit om vad jag hade gjort och helt ärligt så tycker jag att det är bra. Jag har ju rätt dåligt minne och det kan vara ganska skönt att med korta ord beskriva en dag för att sedan kunna gå tillbaka och kolla vilken dag jag gjorde vad!

Skriver du dagbok, skrev du dagbok när du var yngre?

Jag ska köpa mig en liten kalender och börja skriva igen. Skriva lite kort bara vad jag gjort, skriva upp kommande möten och sådant.. Helt perfekt ju!

RFSU´s produkter!

Inlägget publicerades den 2010-11-10 kl: 12:14:24
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 1 kommentarer
Idag vill jag faktiskt komma med ett härligt litet tips. Brukar du raka dig? Ja, dom flesta gör ju det. Då vill jag rekomendera er RFSU´s produkter som faktiskt är SUPERDUPERBRA! Jag brukar inte använda raklödder och sådant när jag rakar mig, delvis på grund av att det är så löddrigt så man tappar "sikten" lite och jag bara ogillar det och tycker det funkar bättre utan. Men så ramlade jag över dessa produkter och dom är helt suveräna!

Alla produkterna är kalasbra faktiskt! och Easy shaving används av alla här hemma och Lennart gillar den faktiskt också riktigt mycket :D PROVA!

Funkar perfekt när man rakar underlivet också så klart ;)


Går att köpa på Ica, Apoteket och dom går att beställa lite varstans på nätet. Blandannat på Ellos.

Snö

Inlägget publicerades den 2010-11-09 kl: 23:41:23
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Efter en lång dag så ska jag avsluta min kväll med ett blogginlägg och lite läsning i boken. Men först måste jag ju kika lite på Idol -sidan på nätet.

Idag har jag fixat hemma, varit med hundarna på bus och avslutat kvällen med 2 timmar om inte mer i snön tillsammans med Ante och hans kompisar. Sjukt kul faktiskt. Var ett par år sen man bara "gled runt" ;) Vi byggde ju en fin snöskulptur som du kan se i föregående inlägg och vi vandrande runt lite. Först bara jag och Ante som tog oss en promenad men sen kom hans kompisar Olle och Kajsa också.

Var ute med Tindra och Bamse på massa kul bus i snön också. Men fyyyfaaaaan för snö! 1dm har det kommit och jag vill gråta! Fan.. snö, redan, i november i söder! Det är tidigt.. Grannarna är överlycklig till den tidiga snön, jag vill gråta och Lennart med. Vi har vuxit upp i insnöade jävla norr så de är kanske inte konstit att vi är lite mer "less" än dom här!

Förra året hade dom en kraftig vinter även i söder. En vinter som för oss i norr är helt normal (då hade ju vi i norr betydligt mer än normalt). Hur som helst så blir det så sjukt mycket katastorf i söder när de blir så. Dom är inte van och har inte resurserna för att ploga och hålla undan allt på samma sätt som vi i norr.

"två meter snö, ja men det är inge problem!" -norr
"SHIT! PANIK, KATASTORF, HJÄÄÄÄLP! Jääävlar 5dm snööö!??" -söder

haha.. Sov gott ;)


(bild från google.se)

jag vet. Lite barnsligt kanske men ack så ...

Inlägget publicerades den 2010-11-09 kl: 22:11:54
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

foto006 (MMS)

jag vet. Lite barnsligt kanske men ack så jävla roligt :) haha. Mästerverket är gjort av Mig, Ante, Olle och Kajsa :) fatta snygg? Haha. Gick förbi en granne som faktiskt tyckte den var fin :) haha. Jaja... Höjden av barnslighet, men vem fan bryr sig. Man måste ju ha barnasinnet kvar ett tag? Haha

Ung och Bortskämd

Inlägget publicerades den 2010-11-09 kl: 19:22:09
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Har ni sett Ung och Bortskämd? Om inte så måste ni ju nästan göra det! alltså man blir ju rent irriterad på hur bortskämd man får lov att vara och på hur föräldrarna faktiskt tillåter det! Helt jävla sjukt alltså. Frågan är ju om det verkligen är barnen det är fel på? Hur kan man låta sina barn bli så bortskämda när man vet att det kommer en dag då man måste klara allt själv. Låta sina barn glida runt på en jävla räkmacka, få allt serverat på ett silverfat och inte alls lära sig att ta ansvar över varken sig själv eller livet? Dom skälper mer än dom hjälper och dom förstör faktiskt väldigt mycket för sina barn (vuxna).

Vad kan vara viktigare än att lära sig att ta ansvar för saker? "Nej jag vill att mina barn ska få var aung så länge som möjligt och ägna sin tid åt vettigare saker än att hjälpa till med det här hemma..." :O WHAT!? Seriöst..

Nej, men programmet är natruligtvis underhållande, men ack så jävla irriterande!
SE DET HÄR!




Svaren på "finn fem fel" :)

Inlägget publicerades den 2010-11-09 kl: 13:05:43
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Grattis Daniel! Du vann :) Antar att du inte vill ha något gästinlägg.. eller? ;) haha .. Om du vill det så är det ju bara hojta till.Du hade i alla fall alla rätt. Hur länge satt du innan du hittade alla?



Kära mr.Svett! Jag vill SOVA!

Inlägget publicerades den 2010-11-09 kl: 00:32:41
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Nu ger jag fan upp. Jag blir säkert vaken hela jävla natten... IGEN! Jag är så less och så förbannad över att jag inte kan sova på nätterna! Jag bara ligger och svettas! Fatta att jag till och med har öppet fönstret och det är minusgrader ute men fortfarande ligger jag och svettas! Helt jävla seriöst! Jag har tagit sömnmedicin men fortfarande kan jag inte sova för jag bara ligger och svettas..... Jag är så less!

Mins inte sist jag sov en hel natt och sov skönt och varknade helt utvilad! Jag har gett upp att ta medicinen för den hjälper ändå inte just nu och till råga på allt har jag ett sår i näsan som gör ont.. åååååhhhh! Jag är så arg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill verkligen sova.. men nej "Inte sova lilla Ida. Mr.Svett kommer och kväver dig då!" Jag blir galen! SERIÖST! Varför svettas jag så mycket om nätterna! varför varför varför?

Finn Fem Fel

Inlägget publicerades den 2010-11-08 kl: 18:26:31
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Idag har min blogg inte allsvarit särskilt rolig va? Nej, så därför bjuder jag nu på en "finn fem fel" :) Första som hittar alla fel får ett gästinlägg.. om den vill ;)

ARG!

Inlägget publicerades den 2010-11-08 kl: 15:25:53
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Är så fruktansvärt arg, och less! Önskar jag kunde skriva lite mer öppet om hela den här situationen, men det ska jag inte göra utan de får bli mer i den privata sen!


(bild från google)

go'möra :)

Inlägget publicerades den 2010-11-08 kl: 09:20:01
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Godmorgon, jag har verkligen sovit skitdåligt inatt med. Tog till och med sömnmedicin men hade fortfarande svårt att sova! Ganska irriterande!

Idag ska vi mest troligt till linköping med Linda och Hazze och om de inte blir så, så ska jag fiffla med Matildas bloggdesign som jag har lovat henne <3

Ändra antalet synliga inlägg på din blogg.

Inlägget publicerades den 2010-11-07 kl: 20:12:23
Kategori Blogg & Design -tips, 6 kommentarer
Jag tänkte du att jag skulle lära dig hur enkelt de är att ändra antalet synliga inlägg på "förstasidan" i din blogg. Det enda du behöver göra är att gå in i din kodmall och söka upp området som heter: <div id="content"> och under där finns de en rad som heter: <tag:entrylist limit="15"> och det är siffran där du ska ändra! i mitt fall är siffran 15, de vill säga de 15 senaste inläggen visas på bloggen,.. ändra siffran och välj sedan att spara och då är de klart.

hoppas du förstod mitt sätt att föklara. om du undrar något så tveka inte att fråga.
undrar du något inom design?

Högerklicksskydd med pop-up meddelande!

Inlägget publicerades den 2010-11-07 kl: 20:05:46
Kategori Blogg & Design -tips, 10 kommentarer
För att få ett högerklicksskydd med pop-up meddelande på din blogg så ska du kopiera följande kod:

* Kopiera följande kod:

<title>${BlogTitle} - ${BlogDescription}</title>
 <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />
 <meta name="generator" content="${AppUrl}" />
 <link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />
 <link rel="alternate" href="${BlogUrl}index.rss" type="application/rss+xml" title="RSS" />
  <script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js"></script>
  <script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/shared/js/script.js"></script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!-- Begin
var message="Inget material tas från min blogg utan att fråga först !";
if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer'){
function NOclickIE(e) {
if (event.button == 2 || event.button == 3) {
alert(message);
return false;
}
return true;
}
document.onmousedown=NOclickIE;
document.onmouseup=NOclickIE;
window.onmousedown=NOclickIE;
window.onmouseup=NOclickIE;
}
else {
function NOclickNN(e){
if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){
if (e.which==2||e.which==3){
alert(message);
return false;
}}}
if (document.layers){
document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN);
document.onmousedown=NOclickNN; }
document.oncontextmenu=new Function("alert(message);return false")}
//  End -->
</script>


* Klistra in koden precis under <head> i din kodmall.
* Sök upp texten: Inget material tas från min blogg utan att fråga först.
* Byt ut den texten mot valfritt meddelande.
* Spara kodmallen!

(glöm inte att lägga in skyddet i alla kodmallarna. Det vill säga framsidan, arkivsidan, kategorisidan och inläggssidan. Byter mellan dom olika kodmallarna gör du uppe i högra hörnet i en rullgardinslist i kodmallen)

Länka ett ord i ett inlägg

Inlägget publicerades den 2010-11-07 kl: 19:58:39
Kategori Blogg & Design -tips, 1 kommentarer
Nu ska jag lära er hur man länkar ett specifikt ord i ett inlägg istället för att skriva ut hela adressen direkt i inlägget. Hmm.. svårt att förklara hur jag menar ;) Men jag menar så här:


1. Börja med att skriva ditt inlägg.
2. Marekera texten som ska bli en länk.
3. Klicka på knappen i "verktygsfältet" som ser ut som en länk.



4. Nu ploppar det upp en ruta. Fyll i adressen till sidan som ska länkas. Adressen måste skrivas som http:// för att funka. (ex. http://idatallhed.se istället för www.idatallhed.se)
5. Välj sedan om länken ska öppnas i nytt fönster eller i samma fönster. Det väljer du där de står "mål".
6. Tryck sedan på infoga.
7. Spara inlägget så är de klart :)

Smilisar i bloggen

Inlägget publicerades den 2010-11-07 kl: 19:26:25
Kategori Blogg & Design -tips, 12 kommentarer

Skulle du vilja ha smilisar i dina inlägg som du skriver? Det kan vara rätt så charmigt och sött. Jag tänkte i alla fall berätta för er nu hur man gör:

Vill du ha gråa smilisar så ska du kopiera denna kod:


Vill du ha gula smilisar så kopierar du denna kod:


klistra in den koden du valde i din kodmall någonstans mellan <head> och </head>



Kommandon för att använda smilisarna i inläggen:

Hör och häpna kära vänner. Jag har druckit...

Inlägget publicerades den 2010-11-06 kl: 21:37:17
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Hör och häpna kära vänner. Jag har druckit vin idag :) men de var gött... Haha. Sitter och kollar på film med min älskade familj nu och Ante har kompisar här :) imorgon är de söndag och tyvärr så är söndagarna så fruktansvärt tråkiga. Fan... De blev ett helt meningslöst jävla inlägg... Som vanligt. Haha. Sov gott sen

Sitter och kollar på Bring it on på tv. Äl...

Inlägget publicerades den 2010-11-06 kl: 19:32:52
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Sitter och kollar på Bring it on på tv. Älskar alla dom filmerna. Tycker om precis sånna typer av filmer. Lennart är dock inget fan av sånna filmer så han sitter vid datorn. Vad gör ni?

Ut med hundarna

Inlägget publicerades den 2010-11-06 kl: 16:28:55
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Nu ska jag göra någon nytta. Ta ut hundarna, börja med någon mat och bädda sängen. Sen vill jag faktiskt lägga mig och läsa. Min rygg är inte i så gått skick idag tyvärr.

Vad ska ni göra idag?

Egobilder

Inlägget publicerades den 2010-11-06 kl: 16:06:23
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Här kommer lite nye bilder på mig :D Tagna för tio minuter sen när jag hade en "egostund". Men jag tycker det kan vara kul med lite nya bilder :)









Tindra och Bamse

Inlägget publicerades den 2010-11-06 kl: 15:55:21
Kategori Dagboken, 0 kommentarer



Mina små älsklingar! <3
Mamma Tindra och sonen Bamse :)
Mina barn, mina änglar, mina pluttisar...
kärt barn har många namn ;)

Mc.Donalds

Inlägget publicerades den 2010-11-06 kl: 12:30:59
Kategori Dagboken, 1 kommentarer



Detta är en karta över alla Mc.Donalds i USA! :O

Ikväll har jag bytt lösenord till min heml...

Inlägget publicerades den 2010-11-06 kl: 02:06:30
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Ikväll har jag bytt lösenord till min hemliga blogg bara så ni som försöker ta er in vet varför de inte går. 15 läsare har denna kväll blivit 4 och dom utvalda är dom jag verkligen litar på av dom som innan hade lösenord. Allt jag skriver är väldigt personligt och därför fick de bli så. Hoppas ni andra kan förstå det. Men fortfarande är de okej att af om lösenordet men den som får det är mycket noga utvald! ligger i sängen nu, eller rättare sagt sitter. Ryggen har blivit dålig igen och risken att jag får sitta och sova denna natt är stor :( fyfan. De gör ont och de är jobbigt... Men sånt är livet. Bilolyckan som orsakade min ryggskada hade faktiskt kunnat ha värre utgång och sett från de respektive så sover jag gärna sittande någon gång om sänder på grund av denna jävla smärta. Men man ska ju försöka se saker ur den ljusa synvinkeln :) haha. Sovgött.

Energin på fel håll..

Inlägget publicerades den 2010-11-06 kl: 00:20:49
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Ibland undrar jag varför man lägger sin energi på saker, människor och allt möjligt som inte är värd det! Man lägger energi på någon eller något som egentligen får en att må dåligt när man kan lägga sin eneri på människor och saker som får en att må bra! Vist är de väl vettigare att göra det som får en att må bra va?

Det låter så enkelt "Men lägg din energi på något annat..." men det är betydligt mycket svårare att faktiskt göra det. Om något har hänt och man faktskt känner sig lessen och frustrerad över det så tar det energi varesig man vill eller inte!

Äh, nu skriver jag i gåtor igen! haha..

Nu ska jag läsa bokrn jag lånat på bibblan. Bok nummer 6 av 7 ur en serie. Dom hade inte den sista boken inne, men jag står på kö och får nog snart låna hem den med :D

Det tråkiga med att man läser en serie böcker och man lär känna karaktärerna i böckerna är att man undrar så mycket när man läst ut den sista boken. Hur mår dom nu, vad händer, vad hände sen lixom!?  hahaha..

Denna bok läser jag nu :)

Idoltankar för fredagsfinal nummer.5

Inlägget publicerades den 2010-11-05 kl: 23:13:58
Kategori Idol 2010, 0 kommentarer
Jag hade inte rätt ikväll om vem som skulle hänga löst. Min gissning på vem som skulle åka ut var dock rätt. Jag trodde att Geir och Minnah skulle hänga löst ikväll. Dåliga låtval ikväll tycker jag. Men ni ska självklart så min bedömning för denna vecka även denna gång :)

Geir: Gillar inte låten och jag tycker han börjar vara tråkig att se. Han har inte utvecklats med programmet då han var "klar" redan innan. Han tycker själv att han är färdig redan och de hindrar honom från att utvecklas. Hans sång är ju så klart bra men att han åkte ikväll tycker jag var helt rätt.

Andreas: Han utvecklas med veckorna och jag gilade hans framträdande. Bra sång, rent, snyggt och bra framträdande. Dock så ogillar jag även den låten.

Minnah: Nej, hon var INTE bra idag. Jag tycker att hon skulle ha hängt löst med Geir idag! Svag sång, rätt dålig sång, tråkig.. nej :/ Tyvärr.. jag gillar ju henne annars. Men inte idag.

Elin: Tyckte hon gjorde det riktit bra idag, dock så måste jag erkänna att jag fick tvinga mig att sitta kvar i soffan. Det är dock inte hennes fel utan felet är att jag förknippar den låten med en mycket jobbig händelse ur mitt liv. Men idag var hon bra. Bakom pianot är hon fantastisk.

Linnéa: Hon har ju verkligen scenkänsla, så även denna gång! Hon tar publiken, tar scenen och är fantastisk. Hon har en underbar röst. Dock så gjorde inte denna låten henne till rättvisa och jag tycker hon är bättre än de hon visade idag. Sången var inget vidare idag :(

Jay: Som vanligt helt jävla fantastisk! Han berör mig varje vecka. Helt klart min favorit!

Olle: Jag förvånas av att jag fan gillat Olle nu två gånger i rad. Jag har verkligen inte alls gillat han under hans resa men nu gillar jag han verkligen. Bra sång, bra på scen ochhan berör. Faaan, de stör mig.. haha .. jag har verkligen inte gillat hans "utsrålning" eller vad man ska kalla det. Hans personlighet lixom.




VECKANS...
Topp:
Jay
Flopp: Minnah och Geir
Överraskning: Att jag börjar gilla Olle.
Besvikelse: Minnahs framträdande!

Svar från frågestunden

Inlägget publicerades den 2010-11-05 kl: 22:28:21
Kategori Frågor och Svar, 1 kommentarer

Det var snålt med frågor i en frågestund som ni bett om måste jag säga, Det komiska är att ingen som bett mig om en frågestund har frågat mig något! Får göra ett nytt försök en annan dag kanske? :)

Här kommer i allla fall svaren på det frågor som kommit in:



Anonym om Dags för Frågestund!:
Innan du startade om din blogg så hade du skrivit jätte mycket bra saker om sex och du hade besvarat mycket frågor om preventivmedel, hur kommer de sig att du kan så mycket om ämnet? Skyddar p-piller mot könssjukdommar också?

Svar:
Jadu, hur jag kan så mycket om ämnet beror nog helt på att jag faktiskt intresseras av ämnet. Jag tycker det ä kul att läsa om sådant och därav kan jag en hel del om sex, samlevnad, relationer, preventivmedel, sjukdommar och allt som hör till. Jag anser också att det är otroligt viktigt med kunskap om preventivmedel och sjukdommar när man ska ha et "aktivt sexliv" eller vad man ska kalla det. Jag tycker att sex är så mycket mer än de underbara. Det medför et stort ansvar också. Inte ansvar bara för dig själv utan även för den man är med. Det gäller ju så klart båda parterna. Gällande p-piller så skyddar det INTE mot sjukdommar utan det säkraste skyddet för det är ju naturligtvis kondom.... eller att inte has sex alls ;) Är der mer du undrar så är du givetvis välkommen att fråga även när det inte är frågestund. Lämna en kommentar, ställ en fråga i "bloggsvar" som jag har i menyn eller kanske skicka iväg ett mejl.



Jelena om Dags för Frågestund!:
- Vad heter din hund? :)
- Hur kan du vara så duktig på bloggdesign?
- Har du syskon?

Svar:
- Jag har två hundar, det verkar vara många som missar att hundarna i min header inte är samma ;) Om du tittar så ser du att den ena har bruna öron, inte den andra ;) Tindra heter den älsta av dom. Hon blir 3 år i Januari. Den andra heter Bamse och är 13 veckor gammal. Bamse har bott hos oss sen han föddes eftersom det är Tindras son :) Innan har jag haft en underbar schäfer vid namn Hera och jag har även haft en Dobermann vid namn Max.
- Jag är en människa som snabbt lär mig saker när det finns ett stort intresse. När jag började med bloggdesign så lärde jag mig de mesta jag kan på bara en månad. Stor hjälp fick jag av min underbara vän Matilda och även från sidan designadinblogg som verkligen har det mesta. Sen gäller det att ha tålamod ;)
- Syskon har jag nog så de både räcker och blir över ;) haha.. Jag älskar mina syskon otroligt mycket och det finns många att älska.
Linda, 25
Jag, 22
Petter, 19
Elliot, 3
Oliver, 1
Det är väl mina riktiga syskon. Pappa och hans tjej väntar även ett tillsott till i maj. Nu kommer det "komplicerade". Min mammas föredetta har en son som är som min bror. Han heter Pontus och är 15. Sen hade han en storebror som hette Adam som tog sitt liv för två år sen. Han var lika gammal som jag. Sen har jag en "syster" som egentligen inte alls är min syster men våra familjer har vuxit upp tillsammans och vi har känt varandra sen jag sprang i blöja. Hon heter Malin och är 25. Utöver detta så finns en tjej som Heter Emlie. Vi har känt varandra i mååååååååååånga år och våran relation starade när jag gick i 5:an och blev hennes fadder på skolan. Min uppgift var att ta hand om henne och se till att hon mådde bra på skolan. Det slutade med att hon talade om att jag var som en syster för henne. Jag kände likadant och vi har alltid kallat varandra för syrran. Nu är min syster gift med hennes bror. haha.. Komplicerat va? :P



G O M E Z Z om Dags för Frågestund!:
gillar du selena gomez?

Svar:
Jag är ju ett stort fan av Disney -kanalerna och där kan man ju se henne med jämna mellanrum. Jag är nästan barnsligt förälskad i Disney. Jag gillar Selena Gomez, Miley Cyrus och alla andra där och jag tittar ofta på Magi på wverly place :)



Sosso, Bonzo & Hera (zofia1984@hotmail.com) om Dags för Frågestund!:
Så bra.. :) för jag/vi har faktiskt en fråga/undran..
Eller det är egentligen Heris som undrar... hon får fråga själv:

Hej Ida.. Heris Peris här ;)
Jag undrar vilken dag jag ska fira min födelsedag, Sofia minns inte riktigt vart mina papper ligger för tillfället, så jag tänkte fråga dej som kanske e mer säker på saken..
Vi trodde att det var den 11:e, men när vi tittade på min sida på hemsidan, så står det den 10:e.
Har jag 2 födelsedagar ;)??? :-D

Puss å Kram
//Heris m. flock.

Svar:
För er som inte vet det så är Hera/Heris min förra hund, Schäfern jag hade.
Heras födelsedag är den 10 November. Hera blir ju en stor tjej :D Herregud vilken helt fantastisk hund det är. Levnadsglad, social och helt jävla fantastisk! <3

 

Torsdag, nej!

Inlägget publicerades den 2010-11-05 kl: 19:06:08
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Fan de e ju fredag idag. Jag har gått i torsdagstankar hela dagen ;) haha.. Idol idag.. jippie! 

Glöm inte!

Inlägget publicerades den 2010-11-05 kl: 16:20:38
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Glöm inte min frågestund! Här har de tjatats om att jag ska ha en frågestund och när jag väl har det så är det typ ingen som frågar nått :P FRÅGA PÅ NU!

Stödj rosa bandet på bloggen

Inlägget publicerades den 2010-11-05 kl: 16:06:13
Kategori Blogg & Design -tips, 2 kommentarer
Vill du ha en rosa bandet -banderoll i hörnet på din blogg för att stödja rosa bandet, men du vet inte hur man gör? ja, då har du kommit rätt. så här gör man:

(klickbar bild)


1. Gå in i din kodmall
2. Klistra in följande kod precis under <body>
<script type="text/javascript" src="http://kampanj.cancerfonden.se/blog_badge/js/badge.pack.js"></script>

Sen är det bara spara skiten så är den där den ska ! :D
Vill du ha den på alla sidor i bloggen och inte bara på startsidan, ja då klistar du helt enkelt in koden i alla kodmallarna. Alltså på arkivsidan, kategorisidan och inläggssidan också :)

Om du fortfarande inte förstår så är det barja hojta till så ska jag se om jag kan hjälpa er :)

Kommentar från min älskling

Inlägget publicerades den 2010-11-05 kl: 15:57:16
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Måste ju bara visa vilken fin kommentar jag fick av mannen i mitt liv :)


Tack gubben, den kommentaren gjorde mig verkligen glad <3

Dags för Frågestund!

Inlägget publicerades den 2010-11-04 kl: 22:04:02
Kategori Frågor och Svar, 7 kommentarer



(Självklart är det tillåtet att ställa frågor anonymt, men alla som ställer en fråga och lämnar sin bloggadress blir länkad i svarsinlägget. Kom igen nu.. FRÅGA PÅ!)

Ååååh älskling!

Inlägget publicerades den 2010-11-04 kl: 21:18:11
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Alltså just nu har jag ett sånt sjukt fnissigt, underbart och busigt il genom hela kroppen som bara skriker KÄRLEK och LENNART det högsta den kan. Jag är som man var när man var alldeles så där pirrigt nykär och de flög fjärilar genom kroppen som aldrig ville försvinna, inte ens för en sekunmd!

Ni kan inte ens i er vildaste fantasi förstå vad denna mannen är fantastisk, ni förstår inte hur mycket han gör för mig, hur mycket han är villig att göra för mig och hur mycket han ställer upp för mig!

Ni anar inte hur mycket han älskar mig och hur gärna han vill finnas för mig! Det gör mitt hjärta så gladd att höra det när han säger det, men de gör mig ännu gladre att han visar det!

Jag är utan tvekan den lyckligaste kvinnan i världen!

FAN VAD JAG UPPSKATTAR DIG OCH ALLT DU GÖR FÖR MIG! DU ÄR SÅ JÄVLA BRA, HELT FANTASTISK OCH UNDERBAR! JAG ÄLSKAR DIG IDAG, IMOERGON OCH FÖREVIGT. JAG ÄLSKAR DIG NU, I NÖD OCH I LUST!

Min nöd är nu och du älskar mig ändå! Det gör kärleken så jävla underbar. Nej, DU gör kärleken så jävla underbar genom att vara precis, exakt den du är!

Gissa vem?

Inlägget publicerades den 2010-11-04 kl: 20:55:27
Kategori 3 kommentarer


WHO IS THIS!?



FÖRRA GÅNGENS "GISSA KÄNDISEN":
Namn: Selena Gomez
Känd som: Skådepelare



(bara så ni vet så är de mpnga som gissat rätt på dessa "gissa kändisen" -bilder. Men jag raderar alltid kommentarerna så andra ska ha chans att gissa rätt dom med ;)

Linköping today :)

Inlägget publicerades den 2010-11-04 kl: 20:43:01
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Idag har jag och Andreas varit till Linköping och gjort lite grejer. Han har bland annat fått nå nytt till sitt rum :D Och kanonfint blev det. Jag har i alla fall haft en bra och mysig dag tillsammans med min mans son och de känns så kul att få den där "kvallitétstiden" med varandra ibland.

Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om här idag, destomer i den privata bloggen dock. Men nu ska jag sluta babbla här och ta och ge er en "gissa kändisen" istället.

Piff och Puff hämnas...

Inlägget publicerades den 2010-11-04 kl: 20:34:28
Kategori 1 kommentarer
Här kommer veckans Disney klipp. Klippen publiceras i samarbete med kanalen Disney XD, som förövrigt är BÄÄÄÄST :D Jag kan som sagt inte leva utan Disney -kanalerna :)

Denna veckans klipp är tagen ur serien Ett gott skratt och heter Piff och Puff hämnas. Vist är dom väl alldeles galet söta dom små filuererna som gör vad som heslt för att få retas lite med Pluto? :)

Vad tänker ni på när ni ser Piff och Puff? Berätta för mig ni associerar det till. Barndommen, julen, någon speciell person? tell me... <3

Se och njut!

Ett gott skratt - Piff och Puff hämnas

Vill du besöka Disney XD´s egna Youtubekanal för fler underbara disneyklipp?
Då är det bara trycka på bildlänken nedan:

Pensionärsjävlar

Inlägget publicerades den 2010-11-04 kl: 00:59:29
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Tror jag har sett världshistioriens roligaste TV-prgram på kanal5play.se :) hahha... Pensionärsjävlar heter programmet och handlar om pensionärer som gör roliga/olagliga saker för att se ungdommarnas reaktioner typ. Alltså ni bara måste se det! Jag vek mig dubbel i skratt!

Direktlänk till avsnittet, HÄR!
Direktlänk till avsnittet, HÄR!
Direktlänk till avsnittet, HÄR!
Direktlänk till avsnittet, HÄR!

Haha, seriöst! Fan va kung serie!
Den går förövrigt 22.00 på måndagar, På 5:an.




Visste du att...

Inlägget publicerades den 2010-11-03 kl: 17:45:24
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 2 kommentarer
 • Män blir sexuellt upphetsade nästan varje gång de drömmer.

 • Karma Sutra skrev av Mallanga Vatsyayana. Det ironiska är att han själv levde i celibat.

 • Hamstrar kan ha sex 75 gånger på en dag.

 • 56% av alla med jobb har haft sex på jobbet.

 • Siderodromofil är att bli sexuellt upphetsad av att åka tåg.

 • Emetofili är att bli sexuellt upphetsad av spyor eller av att kräkas.

 • I Kalifornien arbetar fler än 12 000 människor inom porrindustrin.

 • Var fjärde person i världen dagdrömmer om sex just nu.

 • Nasofili är sexuell upphetsning genom att slicka eller suga på någon annans näsa.

 • Sko- och fotfetishism den vanligaste sexuella avvikelsen i västvärlden.

 • Enligt undersökningar så ökar risken för mannen att vara otrogen med storleken på hans testiklar.

 • 75% av alla japanska kvinnor äger en dildo, medeltalet i världen är bara 47%.

 • Kvinnor som läser romantiska noveller har sex dubbelt så ofta som kvinnor som inte läser dessa.

 • Passion Purpura är den medicinska termen för ett sugmärke.

 • 12% av alla amerikanska tonåringar blir av med oskulden i en bil, och varje dag förlorar 6000 tonåringar oskulden i USA.

 • Det finns 14 288 400 möjliga sexpositioner.

 • Den mest populära tiden att ha sex är 23.00.

Jippieyey!

Inlägget publicerades den 2010-11-03 kl: 14:44:48
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Nu är jag på betydligt mycket bättre hummör. Jag håller nu på att vädra ur lägenheten lite, det är skönt i luften ute idag. Jag har varit ute med hundarna på lek idag och jag har alldeles nyss diskat och dammsugit. Nu ska jag ta och förbereda middagen lite :D Men de är sååå underbart när en tråkig, jobbig och dålig dag bara vänder till de totalt motsatta. Men det är JAG som väljer det, JAG VÄLJER ATT HA EN BRA DAG istället för att låta mig påverkas för mycket av de negativa! <3

Ur allt dåligt kommer något bra, gäller bara att se det!


Det ser ut som jag på bilden, men de är de så klart inte.

Svar till Maijra

Inlägget publicerades den 2010-11-03 kl: 14:38:58
Kategori Frågor och Svar, 0 kommentarer
Jag skulle uppskatta om ni som frågar mig frågor i kommentarer skulle kunna lämna antingen en mejl eller en bloggadress jag kan svara till då jag ogillar att skapa massa inlägg och svara på frågor i dom. Men jag ska göra ett undantag nu.

Fick följande kommentar idag av en tjej som heter Maijra:
Hej du skrev en jätte vacker dikt åt din syster när hon fyllde år,
har du skrivit den själv? skriver du myck dikter?

Svaret på din fråga är:
Jag skriver fruktansvärt mycket dikter, jag gillar att skriva. Ibland har jag perioder då jag inte skriver alls, men ibland har jag perioder då jag skriver helatiden. Men ja, jag skriver mina dikter själv <3 Hurså? :) Vad kul att du gillar det jag skriver. Lämna gärna en mejladress eller så om du vill att vi ska prata vidare? :) Kram

Suris-Ida

Inlägget publicerades den 2010-11-03 kl: 10:57:17
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Idag har jag faktiskt en skitdag. Jag har varit så sur på morgonen så Lennart tillsist började skratta och sa "Ja, du är då verkligen sur idag! ska du inte med på studion då". Men nej, de ville jag inte! haha.

Jag tror att jag har vaknat på fel sida av den anledningen att jag vaknat typ 10 gånger mellan 01.00 - 05.00. Jag har sovit dåligt som FAN! Det jobbiga är att jag inte sovigt bra alls dom senaste 4 dagarna :/ inte konstigt man är lite sur ;) Men jag ska försöka göra någon nytta idag så är jag säkert gladare frammåt eftermiddagen :)

Gissa vem?

Inlägget publicerades den 2010-11-03 kl: 10:47:30
Kategori 3 kommentarer


WHO IS THIS?



FÖRRA GÅNGENS "GISSA KÄNDISEN":
Namn: Pernilla Wahlgren
Känd som: Sångerska/artist



Jaja ... Då var de dags att säga god natt ...

Inlägget publicerades den 2010-11-02 kl: 23:25:47
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Jaja ... Då var de dags att säga god natt igen då :) nu har jag krupit till sängs och hoppas på att få sova gott. Jag är oerhört trött. Jag som skulle till grannen idag och lämna igen en sak jag lånade igår men de har jag helt glömt bort. Är ju lite sent nu. Men hon är så gullig så, så hon bryr sig nog inte. Går till henne imorgon :) men men.... Nu lockar sängen. Sov gott och hoppas ni får en underbar onsdag imorgon. Och lennart, jag älskar dig!

Gissa vem?

Inlägget publicerades den 2010-11-02 kl: 21:36:43
Kategori 5 kommentarer

Här kommer en ganska enkel!

WHO IS THIS?



FÖRRA GÅNGENS "GISSA KÄNDISEN":
Namn: Katy Perry
Känd som: Artist


Bra dag

Inlägget publicerades den 2010-11-02 kl: 20:59:20
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Idag har varit en bra dag! Jag är dock riktigt jävla trött nu :) Jag har dammsugit, plockat lite här hemma och lagat tidig middag till Ante som nu är på bio med sin kompis Olle. Jag och Lennart har lyxat till det med pizza efter vi hade varit och storhandlat. Hela kylen och frysen så full att de inte ryms en smula där ;)

Det är så skönt att få fylla upp när de varit tomt ett tag. Fick våra pengar lite sent denna månad, blev strul.

Förövrigt så har jag bestämt mig för en sak! Jag ska skriva en bok, men när vet jag inte. Om vad jag ska skriva... ja, de ni! ;)

Hhahahaha

Inlägget publicerades den 2010-11-02 kl: 15:15:37
Kategori Humor, 2 kommentarer
Haha, har en kompis som heter Daniel, han är lite udda ;) Och naturligtvis så måste han retas så roligt när han läst reglerna för mina kommentarer.. hahaha ...



Den enda här som är "lite knäpp" det är du ;)

Lite nytt

Inlägget publicerades den 2010-11-02 kl: 15:02:32
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Sådär ja, som ni kanske ser så har jag fixat lite nytt till sidan :) Bland annat har jag lagt till en facebook gilla-knapp under varje inlägg, gjort blogglänkarna jag läser till en drop-down, lagt in en "bloggbetyg" under bildlänkar och även sett till så ni kan bildlänka till mig :D



Bloggbetyg

Inlägget publicerades den 2010-11-02 kl: 13:22:10
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Gå gärna in här och betygsätt min blogg. Vad tycker du egentligen om min blogg i helhet. Är den värd att läsa? Är den snygg? jamen ge mig ett betyg ;)

Valfri julgardin

Inlägget publicerades den 2010-11-02 kl: 10:55:35
Kategori Dagboken, 0 kommentarer



Jag tävlar om en valfri Julgardin inne hos Milliez i samarbete med Textilonnet.
Var med och tävla HÄR du med!

Sådär ja! Nu har jag borstat mina tänder, ...

Inlägget publicerades den 2010-11-02 kl: 00:57:30
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Sådär ja! Nu har jag borstat mina tänder, stängt av datorn, tagit hundarna på en snabb natt kiss och slutligen krupit in under täcket brevid min djupt sovande man. Han snarkar gött och just nu önskar jag att jag vore han. Jag är inte för fem öre trött och jag vill inte ta min sömnmedicin på här sent på natten. Imorgon har jag egentligen ett möte på feel good men jag känner att jag inte vill. Var där idag också men blev irriterad efteråt och de blev så fel. Eller alltså.... Jag vet fan inte. Men jag känner att jag inte vill imorgon. Blev för nära inpå. Han som inte ställa in mig på det. Vi får se. Ställer klockan i god tid innan och om jag känner för mycket press så ringer jag helt enkelt och talar om det. Jaja, nu ska jag göra mitt försök att sova innan jag knapprar sönder telefonen eller eventuellt får den att brinna i all hetstryckning och snabba rörelser. Haha. Sov gott kära vänner, okända och kära bloggläsare :)

hahaha

Inlägget publicerades den 2010-11-01 kl: 22:47:37
Kategori Humor, 1 kommentarer

Efter en natt med mycket sex ser mannen ett foto på en annan man på hennes sängbord. Han blir lite orolig och frågar - Är det din man? Nej så klart det inte är säger kvinnan och kryper lite närmare - Din..pojkvän då? Fortsätter han. Nej absolut inte svarar hon och nafsarhonom i örat - Är det din pappa eller bror då?.Nej nej nej svarar hon - Men vem fan är det då? Då svarar kvinnan: Det är jag, innan operationen!


(bara en random bild på johnny depp)

Tjuvkik

Inlägget publicerades den 2010-11-01 kl: 17:32:31
Kategori Dagboken, 5 kommentarer


HALLEN





KÖKET



Nu har ni fått se bild på hallen och köket, mer får ni se en annan gång ;) En liiiiten tjuvkik fick ni i alla fall. Ska ta mer bilder nångång när jag ids. Och de får bli när vi fått upp våra tavlor och sådant på väggarna. Vi har ingen slagborr och vi behöver det för att hänga upp de flesta sakerna :(

Flyttade långt ;)

Inlägget publicerades den 2010-11-01 kl: 17:25:07
Kategori Dagboken, 4 kommentarer



Längre än så här var det inte vi flyttade ;) Samma trappuppgång, samma vånging ;) Vägg i vägg med gamla lägenheten bor vi och de är alltså 3 meter mellan våran gamla ytterdörr och våran nya ;) haha

Ut och röra på sig

Inlägget publicerades den 2010-11-01 kl: 13:23:16
Kategori Dagboken, 11 kommentarer
Om man skulle ta sig en promenad med Tindra nu då? :) Jag har städat hela lägenheten idag.. eller inte riktigt hela. Inte Antes rum och inte sovrummet. Men Antes rum har jag då inte tänkt städa heller för det är han nog stor att klara själv ;) haha. Sovrummet får bli gjort senare, Lennart ligger och vilar och de tycker jag han kan få fortsätta med.

Nu ska jag som sagt koppla Tindra och ta henne med mig ut en stund :D Är egentligen lat idag men Tindra behöver ju ut så de är bara röra på fläsket ;)

Vad ska ni göra idag!?

Nu när man skaffat sig mobilbloggsmöjlighe...

Inlägget publicerades den 2010-11-01 kl: 10:34:15
Kategori Dagboken, 10 kommentarer

Nu när man skaffat sig mobilbloggsmöjlighet så lär man väl inte göra annat än att uppdatera bloggen med meningslös skit! Haha. Har precis ätit frukost och tittat på zack och codys ljuva hotelliv på disney XD. Nu måste jag städa lite här hemma för de ser förjävligt ut. Kanske ska jag ta nå bilder idag så ni får se våran nya lägenhet? Ja vi får väl se. Ha en trevlig måndag och hoppas starten på den nya månaden blir fantastisk :)

Nu gör jag ett försök till att mobilblogga...

Inlägget publicerades den 2010-11-01 kl: 09:55:15
Kategori Dagboken, 5 kommentarer

Nu gör jag ett försök till att mobilblogga :) känns både roligt och bra att kunna göra de lite när man vill :) i bilen, på stan, på toa eller vart fan som helst! TOPPEN :D haha

Mobilblogg

Inlägget publicerades den 2010-11-01 kl: 01:06:10
Kategori Dagboken, 9 kommentarer

Ingen som kan förklara för mig hur det med mobilblogg funkar?! hur man uppdaterar bloggen med mobilen. Skickar man ett sms till något nummer för att få in de eller loggar man in på blogg.se via internet i mobilen eller hur gör man!? hur går man till väga för att få igång de?


(en likadan mobil som min, jag älskar den eftersom den har både knappar och touch.. mer om den en annan gång)