www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

God natt

Inlägget publicerades den 2010-10-31 kl: 23:55:10
Kategori Dagboken, 8 kommentarer

Denna kväll avslutar jag med att önska er alla en riktigt... god jul ;) Nejdå, men en riktigt härlig nattsömn och en mycket god start på den nya veckan imorgon!

Ni får gärna lämna lite mer kommentarer ;) Roligare så!

Idoltankar för fredagsfinal nummer.4

Inlägget publicerades den 2010-10-31 kl: 21:07:50
Kategori Idol 2010, 1 kommentarer
Bättre sent än aldrig. Har sett vackans idolansnitt först idag, jag valde att spendera min fredag med mina grannar och ha trevligt istället för att bänka mig framför TV:n. Här kommer då denna veckas idoltankar till er. Vet ju att vissa knappt ka berga sig efter mina åsikter ;) haha.. (Ja, Anna.. det är dig jag syftar på)


Daniel: Ingen höjdare. Dålig låt, inte allt för bra sång och lite "stela" rörelser.


Olle: Olle gjorde det faktiskt riktit bra. Är nog första gången jag gillar det han gör. Gjorde låten till sin egen, bra och tonsäker röst ikväll och med gitarren är han mer än utan! Lite dålig artikulering idag!


Elin: Fantastiskt underbar låt, en typisk låt som skulle kunna passa hennes röst. Idag sjöng hon dock rätt surt och missade mycket toner. Dåligt uttal.. nej, ingen höjdare!


Geir: Tråkig låt tycker jag och tyvärr inget vidare framträdande. Måste tyvärr vara de sämsta framträdandet av han, men rösten är ju oklanderlig!


Linnea: Underbar låt! Hon har något så skört i sin röst som verkligen gör detta framträdane helt underbart! Hon sjunger rakt in i hjärtat på en och hon känns så säker på det hon gör. Däremot hennes outfit var hemsk!


Andreas: Han är så galen på något roligt vis. Allt han gör görs med en nypa humor och ett stort lass stjärnstatus. Jag har varit lite osäker på om han verkligen hör hemma på en scen för det syftet han är i idol eller om han ska stå på en scen som stå-upp-komiker! Men ikväll visade han att en kombination av det blir ett underbart uppträdande i idol! Han växer verkligen i sin roll som stjärna :)


Jay: Otroligt modigt att ge sig på en sån låt av honom som egentligen är "rock'n roll". Han gör det riktigt bra och jag blir verkligen berörd av honom! Det blir jag alltid. Han är min idol-favorit detta år. Dock så var inte detta hans bästa framträdande, men han gjorde de bättre än jag kunde ana när han sa vilken låt han skulle sjunga! Han är ju grym! Gillar att se hans mjukis-sida lite ;)


Minnah: haha, hon är så charmigt sööt! Låtvalet är helt perfekt och jag älskar ju verkligen både henne och låten. Verkligen en låt som framhäver rösten och som kräver bra uttal. Hon misslyckades med uttalet på 2-3 ställen, men de skadade inte så mycket! Hon berör och det var faktiskt riktit bra!
VECKANS...
Topp:
Hör och häpna... OLLE!
Flopp: Daniel och Geir
Överraskning: Jays låtval!
Besvikelse: Att Olle var så sjukt bra.. jag vill ju ha ut han ;) haha. Men frånsett det så är det nog Geirs låtval.


(BILDERNA I DETTA INLÄGG ÄR INTE BILDER FRÅN VECKANS FREDAGSFINAL)

Tillsammans

Inlägget publicerades den 2010-10-31 kl: 19:47:38
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Du säger att jag är vacker, men har du tittat på dig själv? Du säger att jag är den finaste partnern man kan önska sig, men har du tänkt på hur du är? Du säger att du kan drunkna i mina vackra ögon, men har du tittat i dina egna? Du säger att du älskar mig till solen och tillbaka, men har du tänkt på att vi gemensamt bygger den kärleken?

Lennart, du är allt det jag är för dig, du är allt det där underbara som du ser i mig och framförallt så tillhör du mig på samma sätt som jag tillhör dig! Tillsammans så fläter vi en vacker lång fläta genom livet och tillsammans bygger vi det underbara som finns emellan oss. Mellan oss kan vi bygga precis vad vi vill tillsammans.. Åh herregud vad vi är bra <3

Jag älskar dig gubben!


Tillsammans blir vi oslagbara!

God bless the broken road!

Inlägget publicerades den 2010-10-31 kl: 19:35:08
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Sådär, nu har jag bytt bild i menyn till höger. Känns ju lite bättre att ha en ny bild där istället för en gammal! :D Kanske inte världens bästa bild eftersom den är tagen med mobilen, men vad gör det! Inte världens bästa motiv heller direkt :P haha

Nu sitter jag och lyssnar på denna underbara låt!

Jag

Inlägget publicerades den 2010-10-31 kl: 17:39:27
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Fler av mina läsare börjar hitta tillbaka till mig. Blev lite lessen när ni försvann! :/

Idag har jag haft en sjukt dålig dag måste jag säga. Allt har känts tråkigt, meningslöst och jobbigt. Men med stöd av min man och min fantastiska mamma så känner jag mig väldigt glad istället.

Som omväxlingsskull så ska jag bjuda er på en bild föreställande mig själv! Wohoo! ;) Ska någon dag byta ut bilden i menyn till höger också mot en ny bild. Kanske tids nog även den i headern?! hmm.. ja vem vet!


Migrän

Inlägget publicerades den 2010-10-31 kl: 09:27:29
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Igår låg jag med migrän hela dagen. De startade ordentligt vid 11.00, tog medicinen vid 12.00, den vägrade jälpa och i samrådan med lassarettet så tog jag en dos till. Liiiiiiite bättre blev det, men fortfarande var de hemskt! Låg bara i sängen från 11.00 - 19.00 Sen låg jag i soffan restrerande av kvällen :( Utöver den lilla atund jag hade kraft nog att ta mig till datorn, lägga in designen jag hade gjort förut till Paulina.

Idag mår jag bättre. fortfarande lite ont i skallen men deffernetivt inte som igår för att då var jag verkligen dålig. Jag kräktes 5 gånger på grund av den kraftiga migränen! FYFAN!

Design till Paulina :)

Inlägget publicerades den 2010-10-31 kl: 00:01:30
Kategori Designer av mig, 2 kommentarer
Idag fick Paulina glädjas åt en ny snygg design till sin blogg. En härligt färgglad design som med all säkerhet är snyggare än någon av orginaldesignerna som finns klara att välja på blogg.se :) Den duger väl tills vidare i alla fall.. antar jag ;)

Lycka är att ha dig!

Inlägget publicerades den 2010-10-30 kl: 10:22:22
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Denna morgon vaknade jag lite tidigare än vad som var planerat, men vad gör det när man vaknar av att mannen i sitt liv stryker en på kinden, i håret och kollar med glansiga, vackra ögon på en där man ligger. När man vaknar av att samtidigt få höra hur man förgyller hans liv. Att man är vacker, bäst och helt fantastisk!?

Han förklarade hur mycket han älskar mig och att han är så lycklig över att ha mig. Jag vaknar hellre för tidigt av det innan han åker på jobbet än att vakna alldeles ensam när han redan har åkt! <3

Att jag sen har fått huvudvärk på grund av för lite sömn, de skiter jag i!

Min man är verkligen helt underbar ich jag fullkomligt älskar att få höra när han förklarar för mig hur mycket han älskar mig. Man känner sig verkligen så bra och man känner verkligen att man är heeeelt perfekt i hans ögon! Tänk vilken lycka att verkligen ha någon så fantastisk att dela allt med! <3

Älskling, du är mitt solljus!
LYCKA!

Sofi <3

Inlägget publicerades den 2010-10-30 kl: 10:11:36
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Jag längtar helt obeskrivligt mycket till den 13 December klockan 9 på morognen! Då får jag träffa min bästa, underbara vän Sofi <3 Sofi, Christoffer och hundarna Bosse och Kuta kommer hit och hälsar på då. Jag saknar henne så sjukt kävla mycket för jag har inte träffat henne sen vi flyttade hit. Eller alltså hon och Christoffer var ju hit med oss när vi flyttade. Dom var här i två veckor innan dom pkte hem, men sen dess har vi inte träffats.

Sofi är ju helt enkelt Sofi! Det fnns ju ingen som henne, ingen lika fantastisk vän! Hon är så underbar och hon får mig att känna mig bra. Vi har alltid roligt tillsammans och vi har verkligen alltid haft det sen den dagen för nått år sen när vi träffades! <3

Underbara människa kom hit nuuu!
Love, Love, Love <3

Rosa bandet

Inlägget publicerades den 2010-10-30 kl: 00:53:30
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Just nu ser man rätt mycket om rosa bandet. Funderar på att göra en rosa bandet inspirerad bloggdesign till er. En enkel design bara :D Kanske är de av intresse?! :) Har redan börjat spåna i en header:

Grannarna

Inlägget publicerades den 2010-10-29 kl: 23:01:56
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Har nyss kommit hem efter en stund nera hos grannen Jane. Har varit där tillsammans med en annan granne som heter Laila! :) Är faktiskt glad över att ha så mycket trevliga grannar. I Piteå hade vi ju världens bästa grannsämja och den får man väl aldrig tillbaka här, eller rättare sagt så blir det väl aldrig samma sak, men jag fullkomligt älskar mina grannar Jane och Laila. Så sjukt trevliga.. och roliga är dom också ;)

Nu ska jag ta mig en titt på idolavsnittet som jag missade ikväll och sen är de läggdags för mig.

Vill bara säga att det är sjukt så mycket jag älskar min man! han är bara helt fantastisk och jag vet inte riktit vad jag vore utan honom! Tänk att jag fått lyckan att bli gift med denna fantastiska människa. Att jag var så ung när jag träffade mannen i mitt liv, de ger oss fler år att vara lyckliga tillsammans! <3 Puss

Skit under min sko...

Inlägget publicerades den 2010-10-28 kl: 21:52:21
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
... Just det! Du är skiten under min sko, det jag trampar på när jag går ut med hundarna och de jag skyfflar åt sidan när de är i vägen! Du är det jag spolar ner efter ett toalett besök och det du säger sätter jag i samma låda som det katten skiter!Tur!

Inlägget publicerades den 2010-10-27 kl: 23:13:37
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Kommer ni ihåg när jag berättade om den där superduper stöten jag fick!? Skakade hur länge som helst efteråt å hade jätte ont! Kände stöten genom hela kroppen, upp i huvudet och ner i fötterna!

Idag kom vaktmästaren å sa att det som orsakade det var att hjorden inte var ikopplad å de utger en stöt på "blablabla ampär" (eller vad de kallas) och jag hade jääävligt tur för hade den bara varit liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite högre så hade jag fastnat för att sötens kraft blivigt för stor! Risken att fastna redan som det var var otroligt stor och chansen att ta sig lös väldigt liten och de tyckte han var ett under!

Han ville ocksdå att jag skulle boka tid på VC för att fdå dokumenterat de som hände utifall att de blir problem frammåt i tiden för det. jags a att de nog inte behövdes. hade ju bara ont en dag efteråt men inte nu! men han ville jag skulle göra de ändå!

Men tro mig kära vänner.. de var läskit! Kändes även soma att håret på huvudet hade rest sig rakt upp fast de inte hade det! Det var läskit och gjorde sjukt ont!

Nu ska jag sussa!
Sov gott!

Ida alá Redhead :)

Inlägget publicerades den 2010-10-27 kl: 21:41:35
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
För er som redan viste de så stämmer inte min visningsbild på sidan med hur jag ser ut nu. Jag är baa så sjukt dålig på att ta bild på mig själv.. det finns så mycket snyggare motiv ;) haha.. Nu har jag sedan över två månader tillbaka rött hår istället för det bruna. Det bruna på bilden här till höger om bloggen är den hårfärg som jag har som "orginal".

Jag har alltid gillat rött hår men varit för feg för att prova, men så i början på förra vintern så provade jag! Fyfan vad jag trivdes i den färgen. Men sen kom våren och slen blev allt starkare, så inför sommaren färgade jag håret brunt för att de röda bleks så snabbt i solen. De tvättas ur nog fort utan sol :D

Jag bestämde att jag efter sommaren skulle göra rött igen :D Sagt och gjort! Jag älskar verkligen att ha rött hår, de är dock väldigt jobbigt eftersom de färgar av sig på handduken dom närmsta 10 tvättarna efter man färgat och de tvättas ur på en månad. Färgen är finast den första veckan så man får färga ofta om de ska hållas riktit snyggt :/ själv färgar jag inte alls ofta. Men vem bryr sig! hahaha ...

Detta är en bild jag tog för ett tag sen med webcamen! gillar dock när håret är ännu knalligare än så :D

10 bra anledningar till att ha sex

Inlägget publicerades den 2010-10-27 kl: 21:19:46
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 0 kommentarer1. Sex för friskare tänder?
Mannens sperma innehåller både zink och kalcium, ämnen som är kända för att påverka munhygienen positivt.

2. Vibrerande väg till lycka. Enligt amerikanska Museum of Sex skapades vibratorn för att lindra kvinnlig hysteri. Den orgasm som maskinen framkallade verkade både avslappnande och lugnande på patienterna.

3. Ligga sig till en snygg kropp? Ja, det är fullt möjligt: 30 minuters sex bränner ungefär 200 kalorier - men då måste du vara aktiv...

4. Bättre immunförsvar. Enligt en amerikansk studie gör regelbundet sex ett ökat antal antikroppar, vilket stärker hälsan och gör kroppen mer motståndskraftig.

5. Naturlig smärtlindring. Tack vare hormonerna oxytocin och endorfinerna, som båda skjuter i höjden vid sex, kan kroppens smärta lindras. Att skylla på huvudvärk är alltså ingen bra idé...

6. Sex stärker självförtroendet. Bra sex kräver ett bra självförtroende - och ger också självkänslan en skjuts i rätt riktning. En klart uppåtgående spiral värd att haka på alltså!

7. Starkare hjärta.
Äldre personer kanske undviker sex av rädsla för att drabbas av stroke. Men enligt en engelsk studie är oron obefogad. Sex två gånger i veckan halverar risken att drabbas av en hjärtattack med dödlig utgång, jämfört med de män som bara har sex en gång i månaden, menar forskarteamet som följt 914 män och deras hälsovanor under 20 år.

8. Sov sött.
Att du eller din partner somnar snabbt efter myssexet kan tolkas olika. Men faktum är att hormonet oxytocin gör oss sömniga och avslappnade. Tänk på det nästa gång du möts av en snarkning när du tigger en puss!

9. Sex hindrar inkontinens.
Tanken att kissa på sig kan verka absurd för många unga kvinnor. Men faktum är att barnafödande och stillasittande arbete kan påverka bäckenmuskulaturen så att en nysning inte bara lättar på trycket i näsan.

Starka bäckenmuskler ger inte bara bättre hållning och minimerar risken för urinläckage - det ger också bättre sex. Börja öva redan idag med att spänna underlivet som om du skulle avbryta urineringen, håll i tre sekunder - och slappna sedan av. Upprepa så ofta du kan!

10. Regelbundna samlag - regelbunden mens. Enligt en studie gjord vid Colombia och Stanford Universities har kvinnor med regelbundna sexvanor också mer regelbunden menstruation än kvinnor som är mer sporadiskt aktiva på samma front.

(Källor: newsweek.com, webmd.com, sheknows.com)

Sex, samlevnad och relationer

Inlägget publicerades den 2010-10-27 kl: 21:12:51
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Jag märker att allt fler börjat hitta tillbaka till min blogg igen! Va kul. Jag undrar om ni själva har nå tankar på vad ni skulle vilja läsa om, ge mig gärna tips, förslag och dela med er av era tankar om min blogg. Vad är bra, vad är mindre bra, vad vill ni se, läsa, höra?

Jag har fått mejl av två stycken som bland annat vill se lite uppdatering i min kategori om sex oxh samlevnad. För er som är nya hit så kan jag ju tala om att förra året hade jag ganska mycket i den kategorin, innan denna blogg startades om från grunden. Där hade jag svarat på frågor om preventivmedel, sjukdommar och lite annat kring just samlevnad, sex och relationer. Hade ibland roliga "viste ni att..." -listor. Så jag ska ta och göra eran önskan till verklighet och starta upp den kategorin igen och som förra gången så är era frågor inom ämnet välkommna! :D

Saker jag inte kommer att skriva särskilt hett om är mode och kändisar. Varför? Jo, för att nästan alla bloggar handlar om det och det äör dessutom inget som intresserar mig. Vill ni läsa om kändisar eller mode så hänvisar jag er till överiga 99% av alla bloggar. haha!

Disney

Inlägget publicerades den 2010-10-27 kl: 13:05:28
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Ni som känner mig vet ju att jag är en sucker på disney -kanalerna! Dom spelas varmt här hemma och det gäller alla dysney -kanalarna. Diseney cahnnel, Disney XD, Playhous Diseny och utöver dom även Nicolodeon och cartoonnetwork ;) Vad vore livet utan barnprogram och meningslöst bra otecknade fjantserier som Hannah Montana, Zek and Luther, Magi på waverly plae, Sonys chans och Zack och Codys ljuva hotelliv/havsliv? :) Dom är ju kung <3

Ja, kanske är jag en tönt som är 22 år gammal och fullkomligt älskar dom, men vem fan bryr sig!? Smaken är ju som baken... delad!

Idag hade jag fått ett mejl om ett eventuelt samarbete med Disny -kanalen Disney XD. Hjälpa dom genom att publicera lite saker på min blogg om jag gillar deras kanal! Vad tror ni jag svarade på det? JAAAAA så klart! <3 Det är klart jag vill vara med i ett samarbete med världens kanske bästa TV kanal ;) haha ♥ För vad vore världen i all sin glans om inte underbara Disney XD fans? ;)

bloglovin'

Inlägget publicerades den 2010-10-26 kl: 19:15:12
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Nu har jag lagt in en ikon till att följa mig på bloglovin under fliken "bildlänkar" i menyn. Jag har lagt in aå man följer min idatallhed.blogg.se -adress för de ville inte funka med idatallhed.se, men de är väl skitsmma, man kommer ju ändå till samma sida :D Så ni som gillar min blogg och läser den kan väl varsa snäll och lägga till mig? :D

bloglovin

Back to start.

Inlägget publicerades den 2010-10-26 kl: 18:49:47
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Sådär ja! Nu kan du åter bli nöjd Sofia, för nu är min header länkad tillbaka till startsidan, så har ni bläddrat rutn på min blogg och vill tillbaka till start så kan ni alltid klicka på "tillbaka till startsidan" i menyn eller också klicka på headern bara! :D

Smått och gått från min dag :)

Inlägget publicerades den 2010-10-25 kl: 17:51:59
Kategori Dagboken, 4 kommentarer

(så här snällt står jag alltid och väntar på att dörren ska öppnas både när vi ska ut och in)

Idag har vi köpt en jacka till Bamse, 149kr på kampanjpris för en ordentlig jacka. Otruligt nog så hoppar hans ben ut vid halsen för kragen är för bred :( Men han växer nog i det rätt dnabbt.

Ante har fått nya skor, Tindra har fått dentastix men det böev ingen jacka för mig. Jag ska beställa en från Ellos sen som jag hällre vill ha.

Idag är de sjukt billigt med godis i Motala ;) Vet inte varför, men gott är de ! haha.. 29,90kr/kg så jag köpte massor av godis idag. För 20kr.. haha. Tur det inte alltid är så billigt, då skulle man väl rulla fram ;)

Här kommer lite bilder på Bamseboy, ingen bild på Tindra! Det var bara jag och Bamse ute när bilderna togs. Nu är många bilder gråa och tråkiga. Dels på grund av de gråa vädret men också på grund av fel inställning. Vissa bilder ska jag göra lite finara i photshop sen, men nu sitter jag vid min lilla mini PC och har inget program för att fixa bilderna :D
Glömde ju nästan att berätta hur duktig killen var idag när vi tog 12 veckors vaccinationen! (12 veckor blir han och hans syskon på onsdag) Inbte ett pip! Han hade ju fullt upp med att äta på godisen som han hade fått så han märkte inte ens när sprutan kom :) "Oj, närmen nu är godiset slut, då åker vi hem då.." ;)Linköping imorgon!

Inlägget publicerades den 2010-10-24 kl: 20:15:42
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Är de något ni undrar över som har med design att göra så får ni gärna fråga så får vi se om jag ids göra ett inlägg om just det eller inte! Jag gör inlägg om det som dom allra flesta brukar fråga om! :D

Idag har varit en bra dag, har gjort bloggdesign, ätit, diskat, varit på cykeltur med Tindra, tagit det lungt och faktiskt njutit av dagen!

Jag njuter av att vara med min familj, njuter av att vi har varandra! <3

Imorgon bär det av till linköping centrum! Jag ska ha en jacka för jag akn inte vara utan längre. Ante har fått min jacka som är för stor åt mig, Ante älskar stora jackor så han var bara nöjd :D Ante ska få sig ett par skor imorgon och Bamse ska få sig en jacka. Tindra blir utan saker imorgon för hon fick blinkhalsband för ett tag sen coh jacka fick hon ju förra året. Jacka köper vi till Bamse för att hans lilla mage är ju opälsad för han är så liten än och därför behöver han jacka i vinter. haha..

Detta är en fin bild frpån linköping :D

Hur man lägger in YouTube -klipp på bloggen

Inlägget publicerades den 2010-10-24 kl: 17:49:23
Kategori Blogg & Design -tips, 1 kommentarer
Till den stora, eviga frågan! Hur laddar man in youtubeklipp på bloggen? Och hur gör man så de bara är "play-remsan" utan själva videon? Jo, det ska ni få lära er nu! Bilderna i detta inlägg förstoras när du klickar på dom. Bilderna visar hur jag menar med det jag förklarat!

Börja med at gå in på YouTube :)
Gå sedan in på det klipp du vill ha in på bloggen!
Till höger ovanför kommentarerna/under videon finns det en knapp som heter <Bädda in>, klicka på den!

När du har klickat på den kanppen så kommer de upp en kåd till vänster. Den kåden ska du kopiera! Men om du vill så kan man välja färg på den också genom att klicka på någon av färgerna under kåden. Men glöm inte att välja färgen före du kopierar kåden!

När du har kopierat kåden så går du in på din blogg där du skriver inlägg och klickar på den lilla knappen HTML som finns mellan där man skriver rubrik och inlägg.

Då kommer de upp en ruta och i den klistar du in kåden som du kopierat.
Om du ville ta bort själva videoklippet och bara ha "play-remsan" kvar så de ser ut så här:

Då ändrar du height i koden till 25. Tänk på att det är två ställen det ska ändras på.
Om du vill ha videon kvar så ska du inte ändra någonstans.
Nu ska du klicka på knappen uppdatera i de vänstra hörnet i rutan där du klistrst in din kåd.

Sen är de bara fortsätta skriva ditt inlägg som vanligt, sen spara och *vipps*, du har ett YouTube -klipp på bloggen :D

OM DU INTE FÖRSTÅR MINA FÖRKLARINGAR SÅ FÅR DU GÄRNA FRÅGA! :)

Två designer gjorda :)

Inlägget publicerades den 2010-10-24 kl: 15:30:21
Kategori Designer av mig, 2 kommentarer

Idag har jag suttit och gjort två designer. En design var till turturduvorna Linda och Hasse ;) Lite snarlika varandras men ändå eget! Jag blev faktiskt supernöjd måste jag säga och det viktigaste av allt: DOM ÄR NÖJDA!
Fallande snö på bloggen

Inlägget publicerades den 2010-10-23 kl: 23:35:30
Kategori Blogg & Design -tips, 23 kommentarer
Nu när snön börjat falla i stora delar av sverige så kanske de skulle passa sig med lite fallande snö i bloggen? Så här kommer en förklaring på hur du skaffar det!

Klistra in följande kod precis under <head> i din kodmall. Sedan är de bara att spara och *pang* så har du fallande snö på din blogg :)

<script type="text/javascript">

Width =1200; // ange bredden på sidan som ska snöas in...

Height =7000; // ange höjden på sidan som ska snöas in...

Count =50; // antal snöflingor OBS! ange inte för stort antal!

MaxStep=3; // max steg i rörelsen

MinStep=1; // min steg i rörelsen

MaxFlake=10; // max storlek på snöflinga

MinFlake=4; // min storlek på snöflinga

PosX = new Array();

PosY = new Array();

StepX = new Array();

StepY = new Array();

StarSize=new Array();

for (i = 0; i < Count; i++) {

PosX[i] = Math.random()*Width;

PosY[i] = Math.random()*Height;

StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep;

StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep;

StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake;

document.write("<div id='Obj" + i + "' style='position:absolute; left:0px; top:-20px; z-index:10000; visibility:hidden; color:#f0feff; font-weight:normal; font-family:Verdana; font-size:"+StarSize[i]+"pt'>•</div>");

}

function animate() {

for (i = 0; i < Count; i++) {

PosY[i] += StepY[i];

PosX[i] += StepX[i];

document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible";

if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås

PosX[i] = Math.random()*Width; ///2

PosY[i] = -20;

StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep;

StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep;

}

document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px";

document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px";

}

setTimeout("animate()", 50);// hastighet

}

setTimeout("animate()", 1000);

</script>Vill du ändra färg på snön eller byta ut "snöbollarna" mot något av följande tecken:
♣ ♥ ♦ ☆ ♫ * ¤ •
så söker du upp kodavsnittet i koden som ser ut så här:
document.write("<div id='Obj" + i + "' style='position:absolute; left:0px; top:-20px; z-index:10000; visibility:hidden; color:#f0feff; font-weight:normal; font-family:Verdana; font-size:"+StarSize[i]+"pt'></div>");

Byt ut det jag gjort med fet och understruken stil mot den färg och de tecken du vill ha. Färgtips kan du hitta HÄR!

Design nr.1

Inlägget publicerades den 2010-10-23 kl: 23:07:35
Kategori 6 kommentarer
Här kommer en mysig rosa design med en fin drop-down meny. Designen är fritt fram att låna men glöm inte att "design av" -länken ska finnas kvar där den är. Säg gärna till om du lånar designen!

OM DU INTE VET HUR MAN LÄGGER IN DESIGNEN PÅ SIDAN SÅ FRÅGA GÄRNA. MEN DU KAN JU FÖRSÖKA SJÄLV FÖRE?!

Du får göra om headern och egentligen vad du vill, men oavsett hur mycket du ändrar så ska "design av" -länken finnas kvar för koden är i grunden min ändå!
VILL DU SE DESIGNEN LIVE OCH TA KODERNA TILL DEN?
GÅ I SÅ FALL IN PÅ:
http://idatallhed.blogg.se/design

Lite regler

Inlägget publicerades den 2010-10-23 kl: 21:52:43
Kategori 0 kommentarer
Om en liten stund kommer jag att lägga upp den första gratisdesignen till er, men innan de så tänkte jag göra reglerna lite tydligare!

Ni får självklart låna designen utan att fråga, men jag upskattar om ni lämnar en kommentar om ni lånar en design! Önskemål till hur jag ska göra andra designer är självklart välkommna. Ge mig gärna färginspiration och sådant!

Om ni lånar en design av mig så ska ni vara väl medveten om att "design av" - länken ska finnas kvar! Om den länken tas bort och jag ser det så kommer jag att anmäla detta!

Om du ser någon som lånat min design och tagit bort länken, eller om du ser någon som själv tar åt sig äran av mina designer så får du gärna kontakta mig och den som kontaktar mig om detta kommer att få en belöning i form av gästinlägg eller en unik design!

Tänk på att oavsett hur mycket du ändrar i mina designer så är de i grunden mina och loggan ska vara kvar. Ska du ta bort loggan så får du göra en helt egen design från start!

Om mina regler inte följs så kommer jag att sluta göra gratismallar!

OM DU INTE VET HUR MAN LÄGGER IN DESIGNEN SÅ BE MIG GÄRNA OM HJÄLP!

Kvällens idol var en besvikelse

Inlägget publicerades den 2010-10-22 kl: 23:43:27
Kategori Idol 2010, 0 kommentarer

Jag hade fel. I kvällens idol hängde Linda och Geir löst. Jag hade rätt om att Linda skulle få lämna oss. Linda fick lämna oss, men det har jag inget emot. Idag har varit en stor besvikelse faktiskt. Idag har faktiskt 7/9 idoler varit dålig. Eller Dålig är väl ingen för man skulle ju aldrig lyckas göra de bättre själv.. men nu är de en tävling och jag dömmer ju efter hur det varit tidigare.

Bäst ikväll var helt klart Minnah och snacka om att man blev imponerad av hur fruktansvärt bra hon gjorde de för att bara ha haft några timmar på sig! Fyfan va bra <3 Hon har gjort sitt bästa framträdande i sin idolhistoria ikväll. Minnah förtjänade sin revange men jag saknar Alice.

Sämst ikväll var nog Elin. Tyckte de var gnälligt, gällt.. inte bra helt enkelt.

Bra idag var: Minnah, Jay
Sämre idag var: Linda, Olle, Daniel, Andreas, Linnea, Geir och Elin

Hoppas på bättre nästa vecka! <3Veckans...
Topp:
Helt klart Minnah som toppade allt! Hon var överlägsen, proffsig och helt amazing!
Flopp: Elin som inte kunde hålla tonerna, som var gnällig och tråkig. Ingen snygg outfit heller och jag gillade inte hennes frisyr.
Överraskning: Jay kunde till och med detta tema som om han aldrig gjort annat än diggat beatles.
Besvikelse: Alice lämnade oss, jag tycker att hon har en kvallité som jag vill se utvecklas mer!

Hänger löst?

Inlägget publicerades den 2010-10-22 kl: 22:42:36
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Här sitter jag och tittar på Idol, snart avslöjas vem som får lämna oss. Jag tror att Linda och Daniel hänger löst idag. Laila tror dock att Olle kommer hänga lös och ingen är gladare än jag om så blir fallet!


Idolernas tidigare musik-karriär!

Inlägget publicerades den 2010-10-22 kl: 19:23:52
Kategori Idol 2010, 0 kommentarer
I årets idolstartfält finns/fanns de ju en hel del bra artister, men är de inte lite orättvis att vissa av dom mer eller mindre redan har en karriär?

Finskan Elin Blom tävlade som sångare i den finska musiktävlingen Melodi Grand Prix 2007 med sitt band Sister Twister och låten Love at first sight, samt Eurovisions-Schlagertävlingen.

Rock-tjejen Linda Varg (f.d. Eriksson) är en av deltagarna som har en karriär i sin ryggsäck. Hon blev känd år 2002, då hon vann en plats i popgruppen Supernatural genom programmet Popstars på Kanal 5. Bandet släppte ett album vid namn Dreamcatcher, som totalt sålde över 40 000 exemplar i Sverige. År 2003 bytte bandet namn till Caught Up (läs anledning), men bara året efter gick bandmedlemmarna skilda vägar.


Till höger: Skivan Dreamcatcher av bandet Supernatural, som Linda Varg tidigare var medlem i (till vänster på bilden).
Till vänster: Det finska popbandet Sister Twister, med Elin Blom som frontfigur (andra personen från höger).Sebastian Krantz som redan åkt ur tävlingen medverkade år 2006 i TV4:as tv-satsning Stage Junior - programmet som TV4 tog upp efter att SVT dragit sig ur Junior Eurovision Song Contest - där han framförde sin egna låt Ta tag i situationen. Dock tog han inte hem vinsten, utan hamnade istället på en gemensam fjärdeplacering tillsammans med fyra andra bidrag. Istället vann den idag välkända sångerskan Molly Sandén Stage Junior 2006. Krantz sågs senast år 2008 i TV4:as program Talang, där han kom till finalen och i sam- band med detta fick släppa sin första singel (utöver Ta tag i situationen), Du & jag.

Slutligen har vi årets äldsta Idol-deltagare, Geir Rönning, som även han sedan tidigare har en karriär i Finland. År 2005 stod Geir för Finlands bidrag i Eurovision Song Contest, och har utöver det tävlat i den finska Melodifestivalen hela tre gånger. Han har även släppt två album under 2006 respektive 2008.


Anser du att det är ortättvist att dom har den bakgrund dom har? Dom har vanan att möta människor och ta scenen som man ska? Borde idol sätta upp regler för sånt, att dom som redan har kändisskap inom musiken inte får söka? Vad säger du, vad är dina åsikter?

Sötsta delen av detta inlägg är lånat av:
madelenesterner


 


Idol ikväll

Inlägget publicerades den 2010-10-22 kl: 19:17:42
Kategori Idol 2010, 0 kommentarer
Idag är det Idol, om bara 50 minuter! Jag längtar, men ser inte framemot en fredag utan Alice. Min fundering är hur fanken dom gör när hon hoppat av, tar dom in den som senast åkt ut eller tar dom in ett "wildcard" eller nått? Tänker för att annars blir det ju en för lite? :O

Idag tror jag att Linda kommer åka, jag hoppas dock att Olle gör det! Men de är ingen idé att hoppas för han är ju alla tjejers favorit! :(

Vem som åker basseras ju givetvis på kvällens framträdande, men jag tror att Linda är mins populär av dom som är kvar så om hon ska få stanna så lär hon vara tvungen att välja rätt låt och göra riktit bra ifrån sig!

Första snön

Inlägget publicerades den 2010-10-22 kl: 13:26:52
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Bamse har varit mycket nyfiken av sig när vi varit ute idag, det kanske inte är så konstigt eftersom de fick för sig att snöa igår :( Men Tindra har kul i snön.. Bamse har inte tid att ha kul för han måste intensivt söka asfalt eller gräs att kissa på har han bestämt ;)

Första snön är spännande. Lika spännande varje år enligt Tindra <3

Besviken, arg, snö, hundförkylning....

Inlägget publicerades den 2010-10-21 kl: 23:36:35
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Har varit rätt tyst här nu, men ahr uppdaterat lite mer i den låsta bloggen! För er som vill ha lösen så är de bara be om det! Kommer nog inte lägga in någon länk till den låstä bloggen så ni som vill ha adressen och det får helt enkelt be om den och spara ner den någonstans så ni inte glömmer den ;) annars får ni be igen!

Jag kan ju säga att just nu kretsar mitt liv kring att få ordning på allt här hemma igen. Ante, jag och Lennart njuter av att kunna leva som en familj igen utan att ha en inneboende att ta hänsyn till. Det kan för mig ibland vara lite svårt att bo på någon annan eller rättare sagt ha någon annan boende på mig/oss.

ästan 10 år har vi varit vänner, jag och min inneboende... som inte längre är min inneboende! I förrgår slängde vi ut henne och tro mig, de har hon gjort sig förtjänt av! Känns dock som att jag ifrågasätter hennes sätt att se på en vän.

I min värld är en vän något man håller hårt, någon man tycker om att vara med, någon man alltid vill vara ärlig med och någon som man gärna ställer upp för! Men de tyckte tydligen inte hon att man skulle. De märkte jag eftersom hon ljugit för mig ett flertal gånger, hon har försökt få Andreas att ljuga mig och Lennart rakt upp i ansiktet för hennes skull, hon har snackat illa om mig och Lennart till Lennarts son och dessutom stulit både medicin, smink och smycken från mig! Hon kan inte ha tyckt att våran vänskap var så mcket värld som jag trode och förmodligen så var inte allt jag gjort för henne under dess två månader värld särkilt mycket alls!

Nu känner jag mig klar med henne! jag vill inte ha en vän som säger åt mig att jag är en av hennes bästa kompisar ungefär två timmar efter att hon rotat i mina lådor, skåp och väskor och dessutom plockat på dig delar av de hon hittat!

Jag undrar om de finns mer.. som jag inte vet!? Jag undrar rätt mycket!? Men nu ska jag inte lägga så stor vikt i det, för det är det inte värt! Jag ska försöka få ordning här hamma nu och de har jag lyckats rätt bra med, me nu ska jag planera skrubben.. hur ska jag göra där.. Förråd eller extra sovrum!? det är frågan!

Det är en stor skrubb så man rymmer säng och skrivbord om man vill. Ante har ju kompisar rätt ofta så kanske blir det ett sovrum där? eller kanske kan man ha ett förråd också ställer man upp en sängmadrass mot väggen där inne och när de kommer en sovkompis till ante så kan man dra ut den till vardagsrummet eller till Antes rum? Det är ju inte så svårt? Ja, jag vet inte.. ska fundera på det!

Men helt ärligt så är de rätt skönt att bara vara vi tre och hundarna igen. Känns som att det med inneboende krävt betydligt mer enerig än de gett eftersom jag inte är van att leva på de sättet. Min ordning, mina rutiner och mina struktirer har gått åt skogen och de har påverkat mig mycket negativt. Det har påverkat både mig, Lennart oh Andreas.

Nu sover min älskade familj sött i sina sängar, snön öser ner och Bamse är förkyld. Tindra är lat och har varit de hela dagen. Undra om hon också blir förkyld nu. Hon ides inte ens skälla på brevbäraren idag, de brukar hon för de mesta göra annars. Så gjorde hon aldrig förr.. men de är klart de påverkar henne med att fltta från egen ingång till ett lägenhetshus där de dånar i trapphuset för jämnan :P haha.. man måste ju visa att man är farlig när de kommer gubbar och katar ner saker i brevlådan? ;)

Hoppas mina vovvsar blir fri sin förkylning snart och hoppas solen flyttar närmare jorden snart så sommaren komme tillbaka. Fyfan för snö, vinter och kyla! Ingen vinterjacka har jag heller....

Alice

Inlägget publicerades den 2010-10-21 kl: 22:17:08
Kategori Idol 2010, 0 kommentarer
Alice har hoppat av idol!? Men vaffan!!!! Jag gillar henne, jag tycker de känns spännande att få följaa hennes resa för jag känner ju att hon har massor som hon bara inte plockat fram än.. men nej, då ska hon sluta! Jag är både lessen och schockad över detta.

Undra om hon verkligen slutar av anledningen hon säger det? man undrar.. hoppas i alla fall att hon ångrat sig och får sin chans tillbaka! <3

I'm gonna miss you!

lösenord

Inlägget publicerades den 2010-10-20 kl: 23:00:44
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Nu har jag skaffat en privat blogg också. För er som vill ha adress och lösenord så är de bara be om det :D Skriv en kommentar eller lämna ett mejl!

Öppettider!

Inlägget publicerades den 2010-10-20 kl: 21:49:21
Kategori Humor, 1 kommentarerHahaha, ja vad ska man säga? ;)

Tjorv och hjärnsnurr :O

Inlägget publicerades den 2010-10-19 kl: 23:55:27
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Ibland kan saker verkligen bli helt tokiga. En känsla kan bli så svår och allt kan bli så dumt. Tänk att man aldrig lär sig att sluta få dåligt samvete för allt, till och med när de inte är för mig själv jag får det. Eller alltså.. ja, de här är ett så invecklat inlägg så jag knappt fattar det själv.

Just nu bär jag på så mycket så jag inte ens riktit kan få ut det. Jag känner mig stressad, arg, lessen, tom och förtvivlad på samma gång!

Och för alla er som tänkt fråga:
- Nej, jag är inte gravid
- Nej, jag har inte problem i förhållandet
- Nej, det är inget som inte går över
- Nej, jag har inte tänkt säga mer
- Ja, alla har dåliga dagar
- Ja, alla har perioder som blir knas
Äähh, skitsamma!

Jag orkar inte ens skriva mer nu för ni fick jag plötsligt en känsla av irritation mitt upp i alla andra känslor! JIPPIE!? :O

Fuck datorn nu!

Fitta.. ursäkta, men så här jävla negativ har jag inte känt mig på evigheter! min ätstörning plågar mig som fan just nu och den har fan bara blivit värre på sista tiden! Jag vet inte ens om jag orkar skriva om det heller just nu!

Men till något positivare så såg jag nu att min domän är riktad till min blogg nu :) Så nu kommer ni till samma bloggadress oavsett om ni skriver idatallhed.blogg.se eller idatallhed.se

Nu ska jag starta mig en låst blogg snart och den kommer finna länkad i menyn och för er som vill ha lösenord å inloggning så ska ni få det sen. jag ber om ursäkt för att jag tjorvat fram å tillbka med det om låsta inlägg, bloggar och sådant, men jag har varit lite virrig i den stora djungeln av design, bloggmöjligheter och annat!

VILL DU HA INLOGGNING OCH ADRESSEN TILL DEN LÅSTA BLOGGEN?
jag kommer att ha stenkoll så ger du ut inloggningen till någon annan så kommer bloggen låsas med annat lösen och jag kommer se antalat besökare i statestiken! tänk på det!

Tänkvärda meningar av barn

Inlägget publicerades den 2010-10-18 kl: 22:47:55
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Vist kan man skratta mycket när man läser om saker som barn har sagt. Jag har en hel bok hemma med saker som barn har sagt, man skrattar ju så man storknar ibland och jag skulle kunna skriva en hel novell med roliga saker ur den boken, men de ska jag inte göra. Dock så ska jag skriva lite rörande, djupa och tänkvära saker som barn säger. Eller saker som får en att tänka efter. Hur beskriver skiljsmässobarn sin familj och hur tjorvigt kan de kännas för dom? vad säger barn om hjärtat!? Ja, barn kan faktiskt säga mycket kloka och sanna saker.

En del saker kan även få en att tänka över hur detta barn lever. Som tillexempel så sa en pojke "Att uppfostra djur är inte en lätt sak, ibland får man hota dom med hammaren för att få dom att sitta.." Det är något som får en att undra vad de barnet fått se?

Nu till djupa, kloka och tänkvärda meningar:

Marie 6 år.
- Hjärtat är liksom kroppens huvudstad.

Julian 5 år.
- Näsan är en sorts vägvisare.

Kristoffer 4 år.
- Om man inte tänker med hjärtat kommer molnen att börja smälta snart.

Tone 5 år.
- Hjärtat blir väldigt varmt när vi är glada.

Herman 9 år.
- Öl gör så att kroppen blir väldigt osymmetrisk.

Robert 7 år.
- Nerver är en sorts tröja som Gud har virkat inne i oss. När en tråd går av blir man galen och ser konstig ut i ansiktet.

Ola 5 år.
- Huden är som en sorts sorts sovsäck. Inne i den kan man känna sig varm och trygg.

Helena 6 år.
- Döden är en slags solnedgång.

Hans-Oscar 6 år.
- Farmorar och Mormorar finns i alla färger och storlekar.

Helga 6 år.
- Ens Mormor och Morfar är ofta kloka, även om det inte alltid verkar så.

Elisabeth 7 år.
- Det är bara kroppen som dör. Själen fortsätter att leva.

Jörgen 6 år.
- Jag tror inte man blir lycklig av pengar, bara gladare.

Raymond 8 år.
- Skolans jobb är att utbilda barn så dom blir vuxen.

Stina 6 år.
- Det kan vara en naturkatastof för barnen om föräldrarna skiljer sig.

Matilda 5 år.
- I svåra stunder när alla föräldrar är emot en, då är de bra att ha syskon.

Filip 7 år.
- Ett syskon är någon som man både älskar och hatar. En väldigt kär skitunge helt enkelt.

Markus 6 år.
- Min pappa har haft två genomsnittsfamiljer, han! På ett sätt är jag den minsta. Och så finns den största som är över 18 år, och i mellantiden finns två andra. En är min bror och en är syster till hon som är 18.

Rudi 6 år.
- På min mammas sida har jag en mamma som har varit min mamma helatiden och på min pappas sida har jag en pappa som har varit gift en gång tidigare. Så har jag en lillebror på undersidan och en i överkant. Han som är störst bestämmer allt utom när jag bestämmer.

Hanna 5 år.
- Min pappa är lika bra som alla andra även fast han saknar en hörntand.

Det finns hur mycket som helst, men detta var i alla fall några tänkvärda rader :) Jag gillar att läsa saker barn har sagt.. Kan skriva upp lite roliga saker en annan dag :)

Tack Soooooofia

Inlägget publicerades den 2010-10-18 kl: 17:47:10
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Ååååhhh! Underbara Sofia och Nicke som har skickat ett paket till mig och Lennart som kom idag! :) En fantastiskt fin tavla med massa sommarbilder på Hera. Lite komiskt att den kom just idag, på Lennarts födelsedag! Den var i alla fall superfin och man blev lagomt överraskad när man fick brev i brevlådan att man hade ett paket att hämta ut från Sofia Nilsson ;)

Bild kommer ni att få se, dock inte just exakt nu! :D men sen <3

Tusen tack Sofia, Nicke, Bonzo och Heeeeera.
Min Hera, Herisperis, Sessan, Lillis <3

idatallhed.se

Inlägget publicerades den 2010-10-18 kl: 14:10:05
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Om jag har gjort rätt nu så kommer mitt domännamn idatallhed.se vara riktat mot denna blogg inom 1-24 timmar. Hoppas bara jag gjort rätt nu ;) har tjorvat med de i två veckor ;) haha

Grattis gubben

Inlägget publicerades den 2010-10-18 kl: 13:36:30
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Idag fyller världens bästa man år :) Han blir 38 <3

På morgonen när han klev upp så sa jag grattis älskling. Han kollade förvånat på mig och frågade till vad. haha.. när jag sa att han fyller år idag så blev han förvånad :P haha

Lennart, hoppas din dag blir fantastisk!
Jag älskar dig mest av allt!

(ursäkta mina bildlösa inlägg, sitter på min mini PC och jag har som inge bilder här)

Urstädat!

Inlägget publicerades den 2010-10-17 kl: 22:09:50
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Skönt att veta att man är nästan helt klar med att städa ur den gamla lägenheten :) Idag ahr jag städat som en tok från morgon till kväll. Men skönt att ha nästan allt klart. Har bara skrubben och balkongen kvar nu. Men de går sjukt fort! :)

Nu måste vi börja se till att få upp saker på väggarna här hemma sen börjar allt vara klart. Riktit klart kommer det inte bli förens Sofi har flyttat ut. För just nu så bor hon i skrubben och när hon är ute ska de bli ett förråd eller eventuellt en extra sovplats. Den som lever få se ;)

Nu ska jag he mig i duschen, sedan läsa ut de sista på boken jag läser (bok 5/7 i en serie som heter klass 7B). Hoppas att ni får en fantastisk start på veckan imorgon :)

Idoltankar för fredagsfinal nummer.2

Inlägget publicerades den 2010-10-16 kl: 20:56:34
Kategori Idol 2010, 1 kommentarer
Då var de dags för lite tankar om Idolernas uppträdande som var igår. Jag såg ju gårdagens avsnitt idag eftersom jag var på konsert igår :)

Har tänkt försöka lämna en kommentar om dom alla idag :)

Alice: Hon är ju som magisk på något sätt och denna vecka tyckte jag verkligen hon levde upp till de hon visade oss under sin aboslut första audition. Tyvärr så tycker inte jag att Alice har utvecklats med idolresans gång särskilt mycket och de gör mig lite lessen eftersom jag hör hennes magi som jag vet att finns där. Kanske är hon ändå inte redo för ett artisteri på riktigt än?

Linnéa: Är ju egentligen helt fantastisk. Hon har en unik röst och ett otroligt scenspråk, men idag var hon verkligen dålig! Känns tråkigt, men så var det!

Olle: Har jag aldrig tyckt om! Vet egentlgen inte riktit varför men de är något som får mig att ogilla honom :/ Ikväll var han dessutom verkligen ute och cyklade med sitt låtval. En låt som inte alls kan visa om en människa besitter kvallité eller vad man ska säga. NEJ, jag gillar inte Olle men tyvärr så verkar alla tonårsflickor älska honom!

Minnah: Var tyvärr inte särskilt bra idag, men hon var verkligen inte sämst. Hon har en speciell glans som jag gillar. Hennes röst är vacker och förra veckan var hon ju fantastisk. Tyvärr fick ju Minnah lämna oss nu och de tycker jag var synd.

Daniel: Började bra, men efter halva låten skedde något.. rösten brast vid flera tillfällen och för mig var han et enda stort magplask denna kväll. Förövrigt är han snygg, har en otrolig tonsäkerhet och är bra på scen, dock så är han lite "svag" och borde visa något rivigare!

Elin: Ikväll var det katastrof. I helhet får jag inget grepp om henne. Ibland gillar jag henne och ibland inte. Hon är ju fantastisk på scen, hon har fin stil och har verkligen den så kallade stjärnstatusen men tyvärr så tycker jag att hennes röst sviker lite väl ofta.

Andreas: Rolig, otroligt bra scenkänsla, tonsäker och en jävla pajas. Han gillar jag som person och på scen, men mer som en komiker än en artist kanske? jag vet inte. Ibland älskar jag honom och ibland gillar jag han bara. haha..

Geir: Helt, helt underbar! Tyvärr lite gammal.. men vem fan bryr sig! Han har rösten, stilen och scenspråket! Han är klar ;) Dock så tror jag inte att han har en chans att vinna eftersom att tonårstjejerna röstar på dom yngre.. antar jag! :)

Jay: Han var helt underbar, precis som alltid! Han är också vad man kan kalla färdig! Han har DET :) Jag tror att även om han skulle åka ur idol NU så skulle han få en fantastisk framtid inom musiken och ganska omgående få kontrakt! Han är sååå grym! Skulle vilja höra han med låten Jaded av Takida:

Linda: Ikväll var hon faktiskt bra, men förövrigt så gillar jag henne bara ibland! Får som inget grepp om henne.Veckans...
Topp:
Jay och Geir
Flopp: Elin och Linnéa
Överraskning: Alice "klättrade upp" igen
Besvikelse: Minnah åkte ut och att Daniel tappade tonerna fleeera gånger!

Så kan de gå!

Inlägget publicerades den 2010-10-16 kl: 20:12:48
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

W.A.S.P <3 En riktit bra konsert, en man på lyset, en cola i handen, Mc.Donalds, Lennarts kompis och en sjuhelvetes omväg hem skulle kunna vara den perfekta beskrivningen på en knasig men rolig kväll. Eller ja, stundvis rätt kaotisk.

Vi var ju på konserten där vi träffade massor med folk men framförallt fyra underbart trevliga tjejer :) Sen for vi och käkade för att sedan fara till Lennarts kompis och hälsa på en stund. Men för att komma till de knasigaste av allt så tog vi ju en jävla omväg hem. Lennart satt i bilen och guidade mig. Kör si, kör så, håll höger, far dit! Tillsist kom vi ut på storvägen som leder oss mot Motala..... eller????? hmm...

9,5 mil är det mellan Örebro och Motala. Vägen dit var så lång.. Hemresan var väl 20-25 mil längre! Vi körde och körde och körde... Tillsist kom det en skylt "Stockholm 15". Ooops! Vi bor åt andra hållet. Vi hittade ingen lämplig plats att vända och när vi väl gjode de så kollade Lennart kartan och kom fram till att de var bättre att fortsätta och sedan svänga av på ett annat ställe. De skulle bli närmare än att vända. Efter vi då forsatt ett tag så insåg vi att de vist hade varit närmare att vända.

Jadu..ibland går saker bara inte som dom är tänkt. Men ja.. de var sjuukt jobbigt att köra hela den vägen och jag var verkligen trött. Så trött så jag kände att jag ville stanna och sova. Men när jag tillsist bara hade två mil kvar så härdade jag ut. Stannade tre gånger dom sista två milen för att ta luft..

Hemma 5 imorse. Åkte från Örebro 1.

Idag har jag huvudvärk och ont i ryggen :(

Disney Channel och Mona Sahlin

Inlägget publicerades den 2010-10-15 kl: 10:07:25
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Det verkar som att alla tycker att jag är udda bara för att jag gillar barnprogram. Jag älskar kanalen disney channel. Tycker det är en bra kanal med blanade både tecknade och otecknade serier! Om det gör mig till en tönt de bryr jag mig fan inte om! :)

Nu sitter jag här och kollar på en av de tre Disney channel -kanalerna vi har och njuter av morgonen! Det är den otecknade skateserien Zek and Louther just nu :)

Måste ju bara få säga vad jag drömde inatt. Men säger det i mycket kort variant.
Jag och Lennart försökte gömma oss i en buske för att inte bli upptäckta av Mona Sahlin som skulle träffa Lennart. Vi satt och rökte i busken och plötsligt så stack Mona in sitt huvud och sa att hon hittade oss bara för att de kom rök ur busken. Mona hade hundratals män som letade efter oss. Dom for runt i bilar och var beväpnade. Sen blev Lennart knivhuggen i halsen av Mona. Jag sa flera gånger att vi måste in på akuten, att jag skulle ringa ambulans men han envisades och sa "Nej, jag ska inte in till lassarettet. Det här går bra". Han stog och höll sig för halsen. Jag fortsatte envisas att vi skulle ringa amulans men Lennart sa ifrån "Nej, de behövs inte. Jag ska gå på Mc.Donalds å käka en hambörjare..."

Haha...hmm, ja ibland drömmer man knasiga saker!

tyck-synd-om-mig-timmen

Inlägget publicerades den 2010-10-14 kl: 23:21:17
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Imorgon är de wasp. Har varit taggad som fan, de jobbiga är bara det att min fökylning är jobbig och jag för tillfället inte alls känner taggen! Men de blir nog bra i slutänden ;)

Idag har jag inte fått nått gjort alls i någon av lägenheterna. Har varit förkyld, lagt å läst och inte gjort något alls. Vaknade ju 3 i natt av feber och svettades som en gris, öppnade fönstret men de hjälpte inte. Min rygg gjorde ont också så jag gick och la mig på soffan istället, men inte har jag sovit något vidare för det! Otroligt nog så är jag inte ens trött nu.. har mest ont i kroppen. Mensvärk, känner mig febrik, snorig å blablabla...

Verkar som om det är tyck-synd-om-mig-timmen nu ;)

ps..måste bara få flika in att Lennart faktiskt varit riktit duktig i lägenheten idag. för den andra lägenheten är nu helt tom! Jag ka ta å städa utr den till veckan..men hjälp av sofi :)

El-stöt!

Inlägget publicerades den 2010-10-13 kl: 23:06:40
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Igår kväll höll jag på städa ur ugnen i våran gamla lägenhet, hade dragit ur den och skulle redgöra bakom ugnen. Konstigt nog så var det faktiskt inte ens skitit där, men för att vara extra noga så ville jag rengöra där bakom i alla fall. Jag tog med handen bakom spisen på bak-väggen så att säga och skriker pötsligt rakt ut, de högsta jag kan.. så som bara tjejer kan skrika ;) hahaha ...

.. jag fick nämligen en stöt rakt igenom kroppen. kände hur den gick genom armen, ner i benen och ända upp i huvudet. Sen skakade armen som ett jävla CP i 15 minter och jag kände värk i armen i nästan en timme. Det var superläskit! :( Huvva ... Det gjorde faktiskt riktit ont! men frågan är vadsom gjorde ondast, skriiiiiiiiiket eller stöten :P Skrek ju för fan så man trodde på efterhand att halsen skulle skäras i småbitar.

Nu lockar sängen!
hejsvejs!

Nya lyan

Inlägget publicerades den 2010-10-13 kl: 22:09:17
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Puuh! Nu kan man börja pusta ut lite... för idag! Idag fick vi nyckeln till våran nya lägenhet så de innebär att vi burit saker hela dagen. Jag är fullkomligt slut i kroppen även om jag inte burit något särskilt tungt med tanke på min trasiga rygg. Men jag är imponerad för vi är nästan helt i ordning redan. Det lär väl ta ett tag innan vi får upp sakerna på väggarna eftersom att vi inte har grejer för att hänga upp sakerna än :/ Men tids nog komme det med.

I den andra lägenheten har vi bara kvar lite småsaker som nå papper, skräp å någon kruka typ.. men allt annat är redan på plats. Det är fint och jag känner mig riktit nöjd. Men mest nöjd är jag nog över att se Antes glädje till ett eget rum :) Det bli jätte fint inne hos Ante och finare blir det när vi skruvat ihop expediten jag köpte till han på IKEA förra veckan och när vi satt upp TV:n på väggen som vi köpt till han som tidig julklapp. Men han är nöjd och det är viktigt. Ett eget rum, men egenvalda tapeter och möbler :D

Så kul att vi fått nya tapeter i hela lägenheten :)

Bilder kommer när vi fått upp lite på väggarna också :P

Mina syskon <3

Inlägget publicerades den 2010-10-12 kl: 16:24:27
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

Åååh vad jag saknar mina syskon. Kollade på pappas facebook och hittade massa bilder på mina yngsta bröder. En bild där även min äldre bror är med och en där min syrra är med :) <3

Älskar er:

Märgben

Inlägget publicerades den 2010-10-11 kl: 20:50:51
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Efter middagen idag blev de över ett märgben som vi tänkte låta Tindra njuta av. Det gjorde hon! Sen kom Bamse lunkandes och insåg vad gått de där luktade, tog sig ett smakprov och *vipps* så var benet hans. Tindra insåg nog att en mors sanna glädje är att se sitt barn lycklig! ;) Tindra vägrade äta mer från märgbenet när hon såg hur mycket Bamse njöt av det. Vi gav det till henne men hon ville bara låta Bamse njuta av det!? haha

-200 :(

Inlägget publicerades den 2010-10-11 kl: 19:10:12
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
OJ! Jag fick en chock nyss när jag kollade statestiken på min blogg som precis har sjunkit med 200 läsare!? :O Kan de verkligen stämma? Fast och andra sidan så har jag ju inte varit varken rolig eller aktiv på sistone! Men från 200 läsare om dagen till 5... Öööhh!? på bara några dagar!

Haha.. de måste man ju göra nått åt! Kanske dags för en designtävling!?

Motala-Piteå

Inlägget publicerades den 2010-10-11 kl: 09:55:29
Kategori Dagboken, 3 kommentarerHär har ni en karta över vårat avlånga land Sverige! Nu har jag markerat på kartan hur långt vi flyttade. Nere i sverige ser ni markeringen över Motala och uppe i Sverige ser ni markeringen över Piteå. Det är alltså 120 mil där emellan!

Till jul ska vi upp till Piteå och hälsa på. Det ska bli underbat att träffa barnen, familj, vänner.. men jag ser inte fram emot alla dom timarna i bilen.. bläää! haha

Valp-mejl

Inlägget publicerades den 2010-10-11 kl: 09:30:15
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Nu har ju alla Tindras valpar fått sig sina nya hem. Det känns skönt och framförallt känns det väldigt bra! Jag har lagt stor vikt i att mina valpar ska hitta fina och bra hem som är lovande för deras framtid som jag vill att sa bli bra! Men under resans gång har man verkligen undrat vad för typ av människor som skaffar hund alltså!

För det första så har 99,8% av alla intresserade skickat mejl, vilket jag tycker att kan vara okej till en början men de är väl bäst att ringa om en sån här sak kanske? Men det är det minsta problemet. Folk har i sina mejl frågat om jag är intresserad av en framtida parning med en av valparna!? För det första så vet man ju inte nu om valparna kommer vara frisk i framtiden även om allt talar för det och för det andra så vill jag inte avla hur som helst. Folk har frågat om dom får pruta på en valp, om dom kan få betala av den 500kr i månaden eller så har dom skrivit rakt av "Jag tar den! vilket konto ska jag betala bokningsavgiften på"..... HALLÅ! STOP OCH BELÄGG! hur tänker folk!?

Man börjar väl med att berätta om sig själv, syftet man har med hunden och vilka egenskaper man önskar ha i en hund. Sedan tar man de stegvis frammåt. MAn börjar inte i bakänden genom att be om kontonummer för att betala in bokningsavgiften på! Prutar gör man på ett köksbord och avbetalning kan man fråga om SIST i så fall!

JA! Det är "bara" blandraser jag har förr upp, men varför skulle de göra att jag bryr mig mindre om djurens rättighet till ett bra liv och ett fint hem? Varför skulle de göra mig så mycket mindre seriös än dom som har renrasiga valpar och varför skulle man tycka att dom har ett mindre värigt liv än dom som är renrasig? Jag förstår mig inte på hur folk tänker ibland!

Nu försöker jag att fatta mig rätt kort kring de olika mejl och sådant som mkommit in för annars hade jag fått skriva ett tre kilometers långt inlägg med alla mina tankar.. för dom är många!

Det var en tjej som undrade om valparna är rumsrena, om dom löser päls, om dom kan grunderna och om dom kan gå på långpromenader... Hennes brist på kunskap fick mig att backa, dok så förklarade jag allt för henne. Hur man gör en hund rumsren, att man måste lära den rätt och fel m.m

Jag har även pratat med en tjej som bor 2,5 mil här i från. Hon visade stort intresse. Sen var det tyst från henne i en vecka innan ett mejl plötdligt kom. I mejlet stod det att deras internet tjorvar så därför har hon inte svarat. Redan där kände jag att vi lever på 2000 -talet och det finns telefon, det finns internet på bibliotek och vart man än vänder sig. Sedan stod det också att hon så gärna ville ha en valp men kunde inte betala förens tidigast nästa månad för hon har så dålig ekonomi. Hon har ingen bil just nu och kan inte komma och träffa valpen än. Hon kan inte heller pka tpåg eller buss just nu för det har hon inte råd med. Om någon annan hinner köpa valpen så förstår hon det men hon vill så gärna ha den.

Okej!? Det är som sagt 2,5 mil att åka och har man inte ens råd med det så undrar jag hur man ska ha råd med mat, försäkring och alla andra tillhörigheter som en valp kräver. Nu var ju den valpen redan sold eftersom den flyttade i veckan som var till stockholm, men jag tänker som ändå att det var mycket ursäkter och lite brist på verklig vilja!? Men inte vet jag. Det kostar ju pengar att ha en hund. Mat, försäkring, leksaker, halsband, koppel, ben, godis m.m och dessutom kan de faktiskt bli veterinärsutgifter.

Nej, nu ska jag inte sitta här och klandra andra människor. Lite dumt av mig kanske men jag känner bara att folk inte riktit verkar förstå att det är levande varelser det handlar om! Menar inte att egentligen klandra hon som skickade det sista mejlet där, för hon aknske bara hade en jävlig månad eller så och jag ber om ursäkt om jag verkar riktigt elak :(

En hund, en räv eller en varg?

Inlägget publicerades den 2010-10-10 kl: 19:17:28
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Jag var till ICA idag och skulle handla lite. Utanför var det en fastknuten hund. En Samojed! När jag kommer ut från ICA så möter jag en pojke på ca 3 år och hans mamma.

Pojken: Mamma, är det där en hund, en räv eller en varg?
Mamman svarar inte utan ler bara väldigt mycket.
Pojken ser fundersam ut och säger: Det måste vara en räv!
Mamma: Nej, det där är en hund!
Pojken protesterar: Jag vet hur en räv ser ut och ser ju att det är en sån!

Haha.. jadu, barn kan verkligen vara söta! <3

Mini Lap.

Inlägget publicerades den 2010-10-10 kl: 15:57:23
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Idag införskaffade jag mig en liten mini PC! En vit laptop på 10,2" ;) liten och söt. Tanken är väl mer att jag ska använda den som en chat dator. Den blir lätt att ta med sig omn man ska någontans. På ett fik, bibblan, man ska plugga, man ska resa eller what so ever! :)

Blev i alla fall en Asus EEE PC 1001 PX.


Magsjuka

Inlägget publicerades den 2010-10-10 kl: 10:05:13
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

*peppar, peppar, ta i trä*
Ante har två sovkompisar här inatt, dom ligger och trängs i vardagsrummet. Två i soffan och en i Sofis säng som står där. Mitt i natten kommer Ante in till oss... "vafaaan.. ******* spyr på golvet" Lennart klev upp och kom till undsättning. ******* hade vaknat och mått illa, hade inte hunnit till toa innan de kom på hallgolvet.

Medans ******* var på toa så städade Lennart upp, sen skickade vi in ******* i duschen och serverade han en hink brevid sängen ifall de skulle ske något mer. Men han fick stana hos oss. För de förstsa så var de mitt i natten, för det andra så mådde han bättre sa han och han ville stanna och för de tredje så tycker jag att de nog är lika bra att magsjukan stannar här istället för att vi skickar hem han och han ska smitta en hel familj till..

Sånt händer! Som tur är så är Antes kompisar så avslappnade här så dom verkligen känner sig som hemma och de resulterade ju i att ******* inte behövde känna att det var pinsamt. Skönt det!

Nu sover i alla fall alla grabbar gått i vardagsrummet och jag säger *peppar, peppar....* Vill inte få magsjuka!

Idoltankar för fredag 8/10 -2010

Inlägget publicerades den 2010-10-10 kl: 00:32:04
Kategori Idol 2010, 0 kommentarer
Såg gårdagens idolavsnitt idag eftersom jag missade det igår. Från början var ju verkligen Alice min favorit men faktum är att jag tycker att hon inte alls har utvecklas något. Hon väljer fel låtar och har inte alls levererat särskillt bra... bortsett från det otroligt gulliga leéndet och hennes charmiga personlighet utanför scenen. Men jag har nog haft henne som favorit för att jag fullt och blint hoppas på att bli blåst ur stolen som jag blev vid hennes första idol auditon. I gårdagens avsnitt var hon helt okej! Men snälla, underbara Alice... Ge sverige de vi behöver.. vill ju tro på dig för jag hör ju att du har massor av kvalliteér! Plocka fram det <3Olle då... hmm... Jag kan verkligen inte gilla han. Vet inte varför riktigt men han bara stör mig. Han är inte av den kvallitén som jag tycker man ska vara som stjärna. Faktum är att man inte kan gilla alla och av någon obeskrivlig anledning så gillar jag verkligen inte han. Så irriterande att jag inte ens vet varför!?Beträffande övriga idoler så gillar jag verkligen Jay, Minnah och Liennea! Gillar många men framförallt dom.. och Alice så klart! :)

Det var lite idoltankar för denna vecka!

Speedad på hög nivå!

Inlägget publicerades den 2010-10-09 kl: 12:03:08
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Idag är jag fullkomligt, totalt jävla speedad! Lennart tycker att jag är jobbig idag, men samtidigt som han säger de så både ler han och skrattar han! ;) Hmm ... mitt myvcket speedade hummör idag beror nog på att jag missade morgonmedicinen!

Idag har jag inget särskilt planerat. Funderar på att göra en bloggdesign till någon lycklig människa.. Eller kanske göra en gratismall å lägga ut på sidan? Ja, vi får väl se vad dagen har att ge.. Egentligen känner jag mig för rastlös och upptempad för att ens kunna sitta still här!

Se idolavsnittet som jag missade igår, äta lunch och sen se vad jag ska göra!

HA EN BRA LÖRDAG!

Den lilla myran

Inlägget publicerades den 2010-10-08 kl: 23:14:06
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Idag har varit en lång dag! Vi har varit till Linköping för att sofi har haft möte, vi har varit till ikea och var inte hemma fören kvart över åtta på kvällen. Jag har så fruktansvärt ont i skallen och ryggen nu så det är obeskrivligt. Det var så obehagligt på vägen hem eftersom jag dom sista tre kilometerna hem hade så ont så jag nästan ville spy och det började flimmra för ögonen på mig. Jag ville kliva ur bilen och gå hem.. men de gick inte heller.. Sakta och försiktit körde jag hem, Lennart kom ner och abr upp grejer och när jag hade kommit upp i lägenheten så var smärtan så påtaglig så jag spydde ner hela toaletten!

En varm dusch, medicin och stillasittande har nu fått mig att må aningens bättre.

"Det var en soldat med hundra andra krigare i ett flygplan när planet plötsligt störtade på en öde ö. Alla förutom denna soldat dog! Dagarna gick och mannen kämpade för sin överlevnad när han tillsist tappade hoppet och ville ta sitt liv... sitt meningslösa liv som inte hade något värt att kämpa för. Han satte sig ner på en sten och fick plötsligt syn på en liten myra. Myran hämtade en liten matbit och skulle bära den med sig till sitt bo, det vill säga ett litet hål en bit upp efter ett träd. Myran gick en bit, tappade fästet och föll. Myran gick en bit igen, tappade fästet och föll... Efter myran hade kämpat, 99 gånger, så lyckades han äntligen ta sig till sitt bo med maten den hade hämtat. Soldaten reste på sig och tänkte att han ju inte kan vara sämre än en myra och om så är fallet så får han kämpa för att inte vara det. Med vilja, styrkan och modet så lyckades han som ensam soldat besegra kriget.."

Denna histora fick jag höra av en man på Sofis möte idag.. Det var en bra historia tycker jag och den har verkligen en kraftfull mening! Tänk hur djuren kämpar instingtivt.. Vi har alla ett val och väljer det vi gör och ändå väljer man många gånger att ge upp... GO MYRAN! GO,GO MYRAN! Myran som kämpar, om så tills den dör. Myran slutar aldrig kämpa och de är något vi bör lära oss av ... våra meningsfulla och underbara djur.. även dom "äckliga" små myrorna! <3

Lilla Bamse

Inlägget publicerades den 2010-10-07 kl: 13:02:49
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

Bamse blir så lycklig när han får komma upp i sängen en stund som mamma. Han får inte vara där allt för mycket eftersom han är så liten och risken finns att han gör illa sig om han hoppar ner själv. Men när han väl får vara uppe en stund så blir han så glad! :)


Stockholm

Inlägget publicerades den 2010-10-07 kl: 12:17:07
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Igår blev en lång dag. Vi satte oss på eftermiddagen i bilen och packade in både Tindra och hennes ena valp Duvah och reste till stockholm. Först till mamma och hennes kärlek och hälsade på en stund för att sedan bege oss till Duvahs nya ägare. Det tog oss två timmar att hitta till henne men till slut kom vi äntligen fram. Det var människor åt höger, vänster och åt alla håll. Bilar till förbannelse, tvärgator överallt och jag fick även lära mig något nytt. Nämligen att en "allégata" innebär en väg med en "refug" i mitten med massa träd i. Hur som helst så har Duvah nu fått sig sitt nya hem och de kändes bra att vi fick köra henne dit så hon tryggt fick resa med oss den långa vägen och dessutom fick jag se hur hennes nya boende blir... Det blir toppen!

Klockan TRE inatt var vi hemma och resan tog alltså bra mycket längre tid än planerat.. Men vad gör det!?

Min rygg är inte i bästa skick idag eftersom den inte riktit pallade bilresan så bra men jag bryr mig inte riktit om det eftersom det var rätt "kul" ändå! :)

Idag har jag varit över i våran nya lägenhet och sett tapetseringsresultatet som vart riktigt bra och jag längtar verkligen efter att få flytta in. Nu är den lite mer än en halv månad kvar.. men den som väntar på nått gått! :)

Nu pallar jag inte att sitta här mer.. men hörrni.. kan ni inte ge mig tips på vad jag kan skriva om? jag har en sån bloggtorka just nu och vet inte alls vad man ska skriva!

Här kommer en bild på min syrra som just nu är GIGANTISK. Hon är i vecka 32 <3

Sedan bilolyvkan

Inlägget publicerades den 2010-10-05 kl: 09:47:19
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
För sex år sen får jag ju med i en bilolycka. Jag fick dåligt i rygg och nacke på grund av det. Jag har sundvis hadt de ändå sedan dess och nu har jag ju en sånn perosd när de är fruktansvärt.. även de brukar jag ha. Igår var ja till läkaren och hade inte ens nämnt de om bilolyckan men han fattade djälv ändå att det är orsaken. Det är en typ av skada i mina långa muskler som går hela vägen från nacken och ner mot svanskotan.

Hur som helst så fick ja ut nå medicin som faktiskt funkar och blev beordrat att vila!
Nu orkar jag inte sätta här mer, för de gör ont!

AJ!

Inlägget publicerades den 2010-10-04 kl: 12:33:03
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Min rygg är fortfarande helt trasig. Jag har så ont så jag inte funkar här hemma alls. Jag kan inte gå upp och ner i trappen. Kan inte sätta på mina kläder själv och kan inte sova om nätterna. Jag for ont av att sitta men de är de enda jg typ klarar av. Står jag för länge på benen så blir jag som skelé och faller nästan igop.. Fyfan..

Idag blir de till läkaren.. pallar inte värken mer! Nu vet ni i alla fall varför jag är så tyst!

SMÄRTA!

Inlägget publicerades den 2010-10-02 kl: 23:17:46
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Fyfan säger jag bara! Min smärta som jag har i ryggen nu är obeskrivlig. Nej, jag är inte sängliggandes av den enkla anledningen att de gör mig lika ont att ligga som att sitta.. Dock så gör de förbannat ont att skriva. Så nu ska jag skriva detta inlägg och sen försöka lägga mig till sängs! hmm .. får se hur denna natt blir :(

Jag har ju en rygg och nackskada sen flera år tillbaka och ibland känner jag av den mer än annars, men de är fruktansvärt länge sen jag hade så här ont. Det gör stundvis så ont så de flimmrar för ögonen och de ser då ut som att mönstret i tapeten rör sig i vågor. Det började i svanskotan tidigare idag och i nacken, 30 minuter senare hade jag stickningar i hela ryggen, sen spred det sig över axlarna och i överarmarna och längs baksidan av ena låret ner mot knävecket. Idag har därför varit en hemsk dag. Smärtan är oändlig och tycks inte ge sig alls... inte ens när jag tagit medicin. En diclofenac och två tramadol har jag tagit idag men de hjälper inte ändå! :O

Hoppas bara jag mår bättre imorgon!
Fyfaaaan för smärta!

Nu = Sängläge!

Rosor

Inlägget publicerades den 2010-10-02 kl: 15:34:05
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Glömde ju skriva igår att min älskade, fantastiska, underbara man kom hem med en bukett blommor till mig igår. En bukett med vackra, vinröda rosor! Det är så kul att få sånt ibland. Man känner sig uppskattad och man blir ju så in i norden glad alltså!

Du är så underbar älskling! <3

Bildredigering

Inlägget publicerades den 2010-10-02 kl: 15:07:01
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Fy för mig. jag vill ju uppdatera bloggen mer än jag gör mend e finns ju så mycke viktigare saker att tänka på än bloggen ;) hur som helst så har jag suttit och redigerat lite bilder för kul skull i natt. Det är så kul när man börjar lära sig lite i alla fall. Tyvärr har jag varit klantig och sparat över orginalbilden så ni kan bara få se efter-resultatet. Men man ser i alla fall tydligt att jag ändrat ögonfärg och sådant.

Modellen på bilderna är min kompis dotter. Monicas älskade dotter som heter Engla! Världens sötaste <3Gjorde även en före/efter -bild på min kompis Zandra :)
Snyggt va?:

Sofi

Inlägget publicerades den 2010-10-01 kl: 09:16:57
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Igår la jag upp en bild på Lova som jag hade tagit ute på gården och nu ska jag lägga upp två bilder som jag tagit på min kompis Sofi också här ute! :D

Så tråkigt att ha bildlös blogg så de kan vara kul att dela med sig av lite bilder ibland :)