www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Bra bok, dagen, morgondagen

Inlägget publicerades den 2010-09-28 kl: 00:27:13
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Var på möte idag inne i stan. Passade på att köra Sofi så hon fick uträtta några ärenden hon med. Sedan blev det till bibblan där jag lånade 5 böcker. Det är 5 böcker som "hör ihop" eller vad man ska säga. Det tog mig 2 minuter att hitta dom.. Helt otroligt. Bibblan för mig brukar ta 40-90 minuter! Helt sjukt .. hahaha

Började läsa ena boken idag och kunde inte sluta. Så jag har läst 80 sidor. Kanske låter de inte så mycket, men med mina lässvårigheter så är det de. Riktigt bra i alla fall :)

Efter det for jag hem, kopplade Tindra och promenerade i ca två timmar. Det vr en mycket välbehövd promenad och de kändes efteråt för jag var ju helt matt och trött. Riktit så trött brukar jag aldrig bli av en långpromenad, men får väl skylla på den dåliga sömnen under natten? ;)

Imorgon har jag möte, men inget annat planerat så imorgon blir en läs, tävtt och städ dag men massa vila! Och en jäkla massa mys med valparna som i alla fall en av dom lämnar oss på Onsdag! Övriga valpar lämnar oss under andra dagar.

Fortfarnde finns en valp kvar. För er som är intresserade så är de bara hojta till.

Nu ska jag sova för jag är supertrött, men vaknade av att min astma blev riktit jobbig. Men sovgott allihopa! <3