www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Jävla suris!

Inlägget publicerades den 2010-09-27 kl: 11:19:27
Kategori Dagboken, 3 kommentarerLennart har varit en pina att försöka sova med inatt. Jag går på toa, kommer in i sovrummet och när jag börjar ta av mig byxorna så väner hans ig och säger i mycket irriterad ton "Vad fan håller du på med". Jag förklarade att jag klär av mig och att han kanske inte behöver låta så sur. Jag lägger mig ner, försöker lägga täcket över mig på ett bahagligt sätt och då blir han arg och säger "Ligg still förfan, jag är trött". Jag iggnorera han och la mig för att sova. Där låg jag HELT STILL frånsett att jag andades då och helt plötdligt snäser Lennart "Kan inte du gå och lägga dig på soffan eller nå. Jag vill sova". Då blev jag uppriktit förbannad och sa att "jag ligger ju förfan helt still. Krävs de att jag slutar andas för att Mr.JagÄrTrött ska få sova, eller är de bara de faktum att du är irriterad och inte vill se mig..."

Sen blev vi båda tysta och somnade. Jag vaknade vid 8 på morgonen och gick på toaletten, kom tillbaka för att lägga mig ner och jag hinner inte mer än in i rummet så reser han på sig argt och jag frågade vart han skulle. ans svar blev "Till vardagsrummet så man kanske får sova nångång" :O haha.. Alltså.. Ja, jag tror att min man har lidit av fruktansvärta aggressionsproblem inatt för han har då ta mig fan gnällt på ALLT.. han sover än och är fortfarande lika sur om man andas lite för högt. Men nu är klockan så mycket så jag tar då ingen hänsyn till dom som sover denna tid i den här familjen.

Jävla surgubbe! Jag älskar dig ;)

Christel
Skriven den 2010-09-27 kl: 12:56:27 »
hahha.. ibland är det inte så skoj att sova med nån. hoppas han är på bättre humör nu. :)
Mia-Marie
Skriven den 2010-09-27 kl: 13:43:57 »
Hejsan

kanske han har tröttsjukan, för lite vitaminer/mineraler eller nått... =)hoppas dagen slutar bättre och att han vaknar upp snart till sitt vanliga glada jag!!!
Hanna
Skriven den 2010-09-27 kl: 18:07:51 » http://hannaxen.blogg.se/
Hej.Inte kul med en suris i hemmet:PNja tycker att det är ganska tråkit att simma.. Jag har pojkvän, vi har varit tillsammans i 7½ år och bor tillsammans i vårat hus med 3 katter och en hund. Inga barn.. Jag har en 1 år yngre bror som bor i stan. Har du gjort idag då?