www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Utmaning

Inlägget publicerades den 2011-04-30 kl: 21:25:39
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Vad tomt det blir här hemma utan Lennart. Man är ju bortskämd med att alltid ha maken hemma ;) Nu sitter jag och kollar på en film men har planer på att börja ett designarbete. för en gångs skull ska jag bygga en design till en kille, det är lixom mer utmaning att göra en mer manlig design. Kan bli kul :)

Jag gillar lite utmaningar och eftersom jag bara två gånger gjort design till en kille så är det alltid mer utamning.

Roligare kan man ha!

Inlägget publicerades den 2011-04-30 kl: 11:21:49
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Denna dagen ska jag ägna åt att städa! Det ser verkligen förjävligt ut här hemma! När det sen är städat (vilekt lär ta några timmar) så ska jag ta en promenad med alla dogsen och möta Sofi och John-John :) Lennart är i Norrköping på tatueringsmässan. Jag är inte ett dugg avundsjuk :'( hahaha...

Nu ska jag diska, käka lunch och städa. Roligare kan man ha solig lördag som denna!

Överskottsenergi till tusen!

Inlägget publicerades den 2011-04-30 kl: 00:35:08
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Vilken dag.. ja, de kan man minst sagt säga! Idag har min energi varit på högvarv. Snacka om hyperaktiv gånger tio. Jag började dagen med rastning av hundarna 20 minuter. In, åt frukost, kollade mejl och annat för att sedan ta en låg cykeltur med Stella. Tindra springer otroligt bra vid cykeln och eftersom jag ofta cyklar så vill jag att mina hundar ska kunna det. Bamse cyklar jag inte med än på grund av att jag vill att han ska bli åtminstone 10 månader innan jag börjar lite försiktigt.. Hur som helst så testade jag cykla med Stella idag. Skulle börja med att sätta henne i cykelkorgen för att se hur hon reagerade på det. Men de ville hon inte alls, inte för fem öre faktiskt!

Tindra brukar jag sätta i cykelkorgen en stund ibland när jag cyklar väldigt långt. Men Stella vägrade, så de ska hon få lära sig sen, allt eftersom hon blir tryggare i sig själv. Däremot att springa brevid cykelt gick hur bra som helst. Snacka om pigg hund som orkar! Som sagt, Tindra springer bra vid cykeln men har nog aldrig haft en hund som uppskattar det där med cykelturerna på samma sätt som Stella! Hon tyckte verkligen det var skitkul.

Märker att hon gillar att dra lite när jag cyklar. Oavsett hur sakta eller snabbt jag cyklar så vill hon gärna dra lite. Det har jag ingenting emot. Hon bygger muskler, hon får arbeta lite, utan att för den skullen bli överarbetad. Cykla.. Det ska jag absolut fortätta göra med Stella när hon tyckte så mycket om det.

Idag hade hon halsband på sig och då ville jag inte att hon skulle dra lite under tiden som vi cyklade men imorgon får hon sätta på sig en fin cykelsele.

Efter en lång cykeltur med Stella så blev det promenad till stan från Hasses tatueringsstudio, sen hem. Kopplade alla tre hundar och tog mig en lång promenad från oss genom stan, till andra sidan stan, till hasses studio igen. Varit där på altanen hela dagen. Hundarna har busat, solat och myst med varadra.

Jag är ju en sån människa som helst vill ha min lägenhet välstädad och fin, för annars har jag svårt att kunna få annat gjort under dagen. Om ja inte ens haft tid och ro till att städa, då vet man att min hyperaktivitet har varit hemsk. För att städa är nått jag ofta gör för att stilla min hyper. Men idag hade jag sån överskottsenergi så jag hade inte ro att kunna ta disken och helvetet här hemma.. Istället tog jag tusen promenader, njöt i solen, njöt av sommarvärmen! helt underbart...

... mindre underbart var det att komma hem 23.00 till eländet ;) Men imorgon ska Lennart till Norrköping på tauteringsmässan. Jag skulle vilja följa, men samtidigt så känner jag inte alls för det. Jag vill gärna dit å se alla snygga tatueringar och wow,wow,wow! Men jag känner att jag hällre ägnar morgondagen åt disk, städ och fixa i ordning för att sedan ta mig ut på en härlig promenad med hundara igen!

Sen kan dom bli i Norrköping från morgon till kväll och jag vägrar lämna hundarna ensam så länge och jag känner inte för att ordna hundvakt heller, så imorgon blir en städ-och-hundmys-dag :)

Oj vad jag skriver idag. Som sagt... överskottsenergi!? ;)

Min BH fick för sig att gå sönder idag. Min ENDA HELA BH fick nog av mina pattar och sa upp sig. Den bestämde sig för att fullkomligt bryta ihop (nej, mina bröst är inte fullt så skrämmande... hoppas jag). Bygeln gick av på mitten och stack mig under bröstet... AJ! Varför ska alla BH:ar gå sönder samtidigt?

Sist men inte minst så har Lennart tatuerat sig idag :)

Lite nya designer :)

Inlägget publicerades den 2011-04-28 kl: 23:33:06
Kategori Designer av mig, 5 kommentarer
Nu har jag skapat ett par nya designer under några dagar. Här kommer tre av dom designerna som jag har hunnit med att skapa! :) Tre designer i tre heeeelt olika stilar.

Malin fick en snygg design som hon verkligen blev nöjd med!


Sandra fick sig en fin design helt efter hennes önskemål.


Carolina har fått sig en design byggd helt efter sin önskemål hon med.www.idatallhed.blogg.se/designverkstad

Min skönhet <3

Inlägget publicerades den 2011-04-27 kl: 17:57:14
Kategori Min man ♥, 2 kommentarerMin vackra underbara man! ja, vad vore livet utan han? Jag är så otroligt tacksam för att jag har
en så fin människa att få dela mitt liv med! Herregud vad lycklig jag är.
Tack för livet jag får dela med honom, Tack för all uppskattning han visar mig, Tack för glädjen vi delar!
Älskar dig gubben, du är helt fantastisk :)
        

Rodney fick lämna BB -huset :/

Inlägget publicerades den 2011-04-27 kl: 17:35:35
Kategori Big Brother 2011, 1 kommentarer


Det var faktiskt riktigt tråkigt att Rodney var den som fick lämna Big Brothet -huset i Söndags
. Jag fick mer eller mindre en chock! Jag var helt övertygad om att Madde skulle åka. Men precis som många andra så tror jag att det var lite smått fusk faktiskt. Om man kollar på Big Brothers hemsida där dom har en omröstning av vem som är årets favorit så har Rodney legat på tredje plats med 12-14% av rösterna. Dom nominerade i Söndags var Katerina, Rodney och Madde. Madde ligger på sista plats med 0,2% av rösterna. Det känns lite smått orimligt att Rodney skulle bli den som åkte ut.

Under livesändningen så sa Gry att med endast EN RÖSTS SKILNAD så får Rodney lämna huset. Det som stör mig är att det inte funkade att ringa på Rodney dom första minuterna in i omröstningen, men de funkade att ringa på Katerina och Madde. (jag har själv inte ringt in, ringer aldrig och röstar, men de stod bland kommentarerna i BB-sidan, de var många andra som hade märkt det). Om Rodneys röstning hade funkat som den skulle dom första minuterna så hade ju betydligt fler än EN PERSON hunnit ringa in och rösta.

Jag hade hälst sett att Madde fick lämna. Okej, Roddan är ett äckligt slisko.. men i kombination med det så är han underhållning och väldigt rolig. Tillskilnad från Madde som är tråkigare än tråkigast. Madde har varit tråkig redan innan Patrik lämnade huset men nu är hon ju tråkigare än tråkigast. Hon sover eller sitter tyst. Det är allt hon gör. Hon säger ALDRIG nånting. SJUKT TRÅKIGT!

Om denna omröstning inte var riggad så undrar jag hur svenska folket ser på ordet UNDERHÅLLNING!!!

Spökhunden Stella

Inlägget publicerades den 2011-04-27 kl: 15:49:06
Kategori Övrigt om hundar, 0 kommentarer

Än så länge så går det bra med lilla StelliBelli. Tindra och Stella har busat idag och Bamse och Stella är ju bästa vänner :P Dom har legat på morgonen och hållt om varandra. Bara hoppas att det får fortsätta funka bra så lilla Stella slipper ett jobbigt liv med flytt.

Inatt har Stella legat och sovit med Lennart under täcket. Precis som Tindra så gillar hon det. Tindra ligger ALLTID under antingen mitt eller Lennarts täcke. Om vi sover och Tindra vill in under täcket så buffar hon en i ryggen tills man släpper in henne eller så borrar hon in nosen så långt hon kan under täcket för att ta sig in ;)

Nu ska vi snart käka middag och sen blir det att ta en promenad med dogsen :)

Stella är förresten en spökhund! Hon har en tendens att bli genomskinlig på bild? :O


Var är Bamse? ;)

Inlägget publicerades den 2011-04-26 kl: 23:15:46
Kategori Tindra och Bamse, 1 kommentarer
"Bamse! var är du?!" Ingen Bamse kom när mamma ropade. Jag ropade igen, men ingen rekation. Tror nog att Bamse var lite väl trött när han hade gått och gömt sig under högar av täcken, lverkast och soffkuddar. Jag städade i vardagsrummet idag och la upp massa saker i våran extrasäng under tiden! Bamse gillar att mysa under kuddar i vanliga vall också. Brukar lägga sig under våra prydnadskuddar i soffan ibland.

Var är Bamse?... Där är Bamse!


"Mamma, varför väcker du mig?! Ser du inte hur trött jag är?"

StelliBelli <3

Inlägget publicerades den 2011-04-26 kl: 22:43:32
Kategori Övrigt om hundar, 1 kommentarer
Detta har varit en fullproppad dag som tagit oväntade vändningar. Tillexempel så var det absolut inte planerat att Stella, kanske/kanske inte tillfälligt, skulle flytta in till oss. Varför.. ja, de har ni helt enkelt inte med att göra. Funkar det bra med mina andra hundar så får hon helt enkelt stanna. Om inte så får jag hjälpa den nuvarande ägaren att hitta ett passande hem.

Stella är en något nervös liten dam på 3 år, väldigt vacker :) Stellas egentliga namn är Chanelle, men hon kallas så klart för Stella. För er som inte ser det så är hon en dvärgpincher. Det blev hastigt planerat idag och lägg inte ens energi på att fråga mer för jag har inte tänkt säga mer än så. Som sagt, det är INTE bestämt än ifall hon ska stanna hos oss eller inte.

ADHD

Inlägget publicerades den 2011-04-26 kl: 11:31:55
Kategori ADHD, 2 kommentarer
Godmorgon kära bloggläsare! Jag har precis varit ner i tvättstugan och satt igång en maskin med ett täcka i och en maskin med överdraget till vårn bäddmadrass. Frågan är hur rent det överdraget blir, för det rymdes knappt i maskinen trots att man använde våld för att få in det!

På tal om våld.. Jag tänkte berätta lite kring mina känslor gällande min ADHD. Just ordet våld är det väldigt många som förknippar med ADHD, folk har förutfattade meningar och tror att alla med ADHD är bråkiga, aggressiva och våldsamma. Det är dessutom väldigt vanligt att folk förknippar ordet ADHD med småpojkar i 3-10 års ålder som är överallt och ingenstans samtidigt, pojkar som är bråkiga, slåss, ljuger och är riktiga små pain in the asses! Men sanningen är den att även kvinnor lider av ADHD som förövrigt räknas som ett funktionshinder och delvis som invaliditet. Sistnämna odet stryker jag för jag tycker det låter värre än det är.

Det finns olika typer och olika grader av ADHD och i regel skiljer det sig mellan kvinnor och män. Män brukar ha mer utåtriktad ADHD medans kvinnor har den mer innåtbunden. Självklart finns de fall där kvinnor är som män eller män är som kvinnor... Jag är ett sånt fall.

Min ADHD är mer utåtaggerad och det syns med andra ord mer tydligt på mig att jag har det, än vad det brukar synas på kvinnor egentligen. Allting är så klart individuellt. Min ADHD anses som grav/svår enligt utredningsläkaren att dömma.

ADHD behöver nödvändigtvis inte vara det som många tror, att man är bråkig, att man inte kan sitta still, att man är klassens pajas eller att man ständigt måste ha nått att göra. En människa med ADHD kan ha sin hyperaktivitet innåt (vanligare hos kvinnor), alltså i huvudet. Vilket innebär att man kan känna en sån enorm stress över alla saker man har att göra så man blir utbränd i kroppen före hjärnan hunnit ta in allt och sätta kroppen till det fysiska arbetet där man verkligen utför det man behöver få gjort. Det innebär att en människa med ADHD faktiskt KAN SITTA STILL fast hjärnan arbetar som om man gjort fem gånger så mycket som en vanlig människa. Hänger ni med?

Många kvinnor (vissa män) som lider av den typen av ADHD blir från början missbedömd då dom istället för diagnoser som kraftig stress eller deppressioner. Ångest, paniksyndrom, stress och deppressioner är mycket vanliga syntom hos dom som lider av just ADHD.

Jag har stunder när min ADHD vänder sig innåt, så min stress ovh ångest blir så kraftig så jag knappt orkar överleva. Jag blir så frustrerad och förbannad över att min kraft till saker bara tynar bort innan jag hunnit få dom gjorda men till större delen av tiden så vill jag alltid ha något att sysselsätta mig med, jag blir rastlös, pratar för 18 personer, blir stressad, lätt arg och lätt lessen. Att jag blir arg innebär nödvändigtvis inte att jag är våldsam även om de faktiskt hänt att jag i ren ilska har stått och slagit min soffa eller min vägg (alltid döda ting så klart). Jag har svårt att uppfatta saker rätt och jag har svårt att förstå saker när det blir för mycket på samma gång och det i sin tur har gjort skolan till ett omöjligt ting för mig.

som exempel; Vi kanske har läst geografi i skolan och vi ska lära oss olika länders plats. Läraren visar grekland på kartan och jag sitter och anstränger mig hårt för hur jag ska komma ihåg det här. Jag sitter i mina egna tankar och funderar ut att "okej, grekland ligger till höger om blablabla och nedanför blablabla..." när jag sen är klar i mitt huvud med det och börjar uppfatta det dom andra pratar om, då har jag redan missat tio steg på grund av att dom var lixom klar med grekland redan tjugo minuter innan. Jag får stress och panik och därmed lär jag mig igenting istället.

Jag har ävöen en tendens att bli alldeles för impulsiv och gör saker utan att tänka på konsikvenserna av det före. Jag fick veta av min utredningsläkare att det också hör till mitt funktionshinder. En människa med ADHD tappar ofta förmågan att tänka i tre steg. Det vill säga Tanke-->Eftertanke av konsikvenser-->Hanling. Utan jag tänker istället på min idé och kommer direkt på att "Jaaa, vilken bra idé, så gör jag..." tills jag sen får konsikvensen.

Men för att lämna hur jag som person funkar så vill jag komma till alla det känslor man har runt omkring allt. Ska jag berätta om hur jag som person är så kommer jag få skriva i evigheter och det ids jag inte nu, en annan gång kanske!

Att ha fått diagnosen ADHD har hjälpt mig mycket, på otroligt många sätt. Jag får svar på alla de frågor jag har haft kring mig själv och mitt beteende. Jag vet inte hur mpnga gånger i mitt liv som min familj frågat "Ida, varför måste du alltid bli så arg. Varför gör du saker utan att tänka efter. Varför tänker du inte på konsikvenserna före du verkställer din handling. Varför, varför, varför...." Jag blir lessen, en stund senare så undrar jag precis samma sak som dom förutom dom gånger då jag inte fattat alls vad dom menat? :O Men nu vet jag, och nu vet dom.

Jag kan nu få mer hjälp med det saker jag behöver hjälp med, saker kan bara bli bättre och livet kan gå i ljusare dagar. Kanske kan jag få den extra hjälpen nu som jag behöver för att klara skolan. Kanske kan folk ha mer förståelse för att en skoldag på 6 timmar för mig är lika med 0,00 i inlärning för då har det blivit för mycket, medans en dag med 4 timmar skola skulle kunna vara lagom för att jag i överhuvudtaget ska kunna lära (i alla fall nu i början). Bättre lära sig något under fyra timmar än att pressa mig för hårt i sex timmar så jag istället inte lär mig nått. MEN nått som är jobbigt är att jag har alltid varit den jag är, kommer alltid vara det.. men bara för att det står fyra bokstäver A-D-H-D på ett papper så ses man plötsligt som en idiot som inte kan ta egna beslut. Arbetsförmedlingen har åsikter, alla har åsikter.. men ingen tänker på vad jag själv anser mitt i allt det där. Men som sagt.. nu kan allt bara bli bättre. Jag får medicin från och med idag och¨på så ätt kan jag bli hjälpt oerhört mycket i min vardag.

Att jag har ADHD gör inte mig till en korkad människa som inte förstår nånting, även om det verkar som att en del gärna vill tro det bara för dom ynka fyra bokstäverna i ett papper. Min allmänbildning kanske inte är så hög på grund av hur min skola har gått men trots det så är jag på väldigt många sätt en både klok, mogen och moralisk ung dam [det där med mogen kan ju i vissa fall falla bort helt och hållet ;)]

Just nu kämpar jag frenetiskt med att få ordning på allt och ta mig frammåt. Fyfan vad skönt! 10 månader senare så är min utredning klar och nu får jag äntligen börja med min medicin som bara kan göra det bättre!

Mer om detta sen, nu måste jag till tvättstugan igen!

Utredningen är klar!

Inlägget publicerades den 2011-04-26 kl: 01:04:45
Kategori ADHD, 3 kommentarer
har suttit hela eftermiddagen och försökt jobba ikapp mig med de designbeställningar jag har fått in och hamnat efter med. Imorgon får jag slutföra den designen jag påbörjade nu i eftermiddags.

I torsdags så kom min fantastiska, älskade, underbara vän Jenny hit från Karlstad och hälsade på. Passande nog till min födelsedag som var den 22 April, det vill säga fredagen! Det var verkligen trevligt att ha henne här. Tyvärr så går det för länge mellan gångerna. Hur som helst så fyllde jag som sagt år och i precent fick jag pengar av Jenny så jag och Lennart kunde följa med henne hem till Karlstad och fira hennes pojkväns födelsedag som var på söndagen. Vi åkte dit Lördag förmiddag och idag kom vi hem.

Det har varit en bra helg och en välbehövlig paus från livet nu när man varit upp till Karlstad.

Denna veckan som gått har varit fantastisk och förjävlig på samma gång. Det dåliga har jag i överhuvudtaget inte tänkt gå in på, för de förstör bara den fantastiska stämningen i mitt inlägg ;)

Det bra däremot är att jag fyllt år, Jenny har varit här, vi har varit där, jag har fått en TV-bänk och sist men absolut inte minst; MIN ADHD UTREDNING ÄR ÄNTLIGEN KLAR! Japp, ni läste rätt. ÄNTLIGEN är det helt klart. 10 månader senare. Från och med imorgon kommer jag att få mediciner då min utredning visar på mycket grav ADHD. Det är såp mycket böandade känslor i allt det här men jag tror nog att det är mer positivt än något annat. Jag ska skriva lite mer kring detta imorgon, fråga gärna om ni undrar något :)

Hur man lägger till en ny kategori på bloggen

Inlägget publicerades den 2011-04-25 kl: 16:15:46
Kategori Blogg & Design -tips, 5 kommentarer
Det är rätt många som är relativt nya i bloggvärlden och som där med inte vet hur man skapar nya kategorier i sin blogg så därför tänker jag nu beskriva för er hur man gör det :)

1. Klicka på fliken blogg
2. Klicka sedan på underfliken Kategorier
3. Klicka sen på den gröna knappen till höger där de står "ny kategori".
(klicka på bilden så den blir större, då ser du även en bild med beskrivning på hur man gör)


4. Fyll i namnet på vad din nya kategori ska heta.
5. Tryck på spara kategori.
(klicka på bilden så den blir större, då ser du även en bild med beskrivning på hur man gör)


6. För att sen spara ett inlägg i din nya kategori så skriver du ett inlägg precis som vanligt.
7. Välj sedan vilken kategori inlägget ska sparas i. Väljer kategor gör man i rullgardinslisten längst ner när man skrivit ett inlägg.
8. Spara inlägget som vanligt.
(klicka på bilden så den blir större, då ser du även en bild med beskrivning på hur man gör)

Till Karlstad

Inlägget publicerades den 2011-04-23 kl: 13:01:27
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Jag ber om ursäkt för att jag varit väldigt off här. Har varit lite väl mycket runt omkring just nu och så har min underbara vän från karlstad varit hit från torsdag till idag. Och nu är vi till henne istället. Kommer hem imorgon eller på måndag! Så nu vet ni varför jag inte är här.

Igår fyllde jag år och för första gången sen vi flyttde hit så var jag ut på krogen :P haha .. kan berätta mer sen.

Älska mig!

Inlägget publicerades den 2011-04-21 kl: 01:59:37
Kategori Dagboken, 5 kommentarer

Jag har precis suttit och sett en film som heter Älska mig. Den filmen var hemsk, men trots det så tror jag att den filmen skulle vara nyttig för alla tonåringar att se i skolan. Filmen går att se via Youtube (det har jag gjort). Det känns som att den som inte gråter till den här filmen är känslokall. Fyfan vad jag har bölat. Den här filmen speglar på många sätt en verklighet och den kan lära oss viktiga saker. Den bara MÅSTE SES!

Filmen handlar om 15 åriga Alice som blir mobbad i skolan. Ingen vill vara med henne. Josse och Alice har varit bästa vänner men när Josse fick cansen att umgås med mer populära människor så tog hon den. Josse ser vilka känslor Alice bär, men hon törs inte göra något åt det. Alice får dagliga sms som talar om vad äcklig och ful hon är och som om inte det vore nog så är det någon som hänger upp en bild på henne i skolkorridoren som absolut inte är trevlig. Alice enda vän är hennes dagbok. Allt eftersom trakasserierna blir värre så ser alice ingen annan utväg än att ta sitt liv... men vad är de som egentligen händer?; Se filmen HÄR! (på höger sida kan du sen välja del 2 till och med 6 när du sett färdigt del 1 som jag har länkat)

Big Brotherlåten 2011

Inlägget publicerades den 2011-04-20 kl: 23:20:27
Kategori Big Brother 2011, 1 kommentarer
Har ni hört årets Big Brother -låt som deltagarna i huset skapat? Om inte, så lyssna på den här;

"fest i hela huset"


Denna låt har några av deltagarna i huset (Sara, Sonia, Annie, Simon och Gurkan) skapat tillsammans med Sveriges egna partylåtsskapare.. Nämligen allas våran BassHunter! Vad tycker ni om låten? Tror ni precis som dom själva att detta blir årets nya sommarplåga, partydänga och sommarhit? Varför tror ni som ni tror?

Jag tror tyvärr inte att den blir lika sönderspelad som exempelvis Boten Anna, som iprincip varenda jävel i sverige har dansat till. Jag tror att den kommer spelas på många fjortisfester och jag tror den kommer bli spelad i många sammanhang. Det är en ekel text, låten fastnad, man lär sig den fort. Därför tror jag att många som inte alls gillar den nu, kommer att börja gilla den snart.

Jag gillar låten skarpt och hoppas dock att de blir en riktig sommarplåga ;) Jag måste verkligen få säga att dom gjort de bra. Det var första gången som BB -deltagarna gjort en låt och resultatet böev jävligt bra för att ha haft två dagar på sig. Att sen BassHunter skapat själva musiken och dessutom mixat ihop allt på totalt en vecka, de är jävligt imponerande!

Mojje!

Inlägget publicerades den 2011-04-20 kl: 16:22:22
Kategori Dagboken, 2 kommentarerJag är som ett litet barn..
jag fullkomligt älskar Mojje och hans roliga låtar. Att städa och lyssna på hans musik samtidigt, det är nästan ett måste ;) Här kommer några (få) av dom låtar jag lyssnar på;

Jag tycker att Mojje gör mycket bra saker. Han är stolt representant för Ronald McDonald Hus i Uppsala - för sjuka barn, han gör mycket bra föreställningar för barn (och sånna som mig). Men helt ärligt så tror jag inte någon har tråkit på en konsert med Mojje oavsett ålder :P Dock så har jag faktiskt aldrig sett han live.. men de måste ju upplevas nångång. Får la ta med mig ett barn som "täckmantel" för min barnsliga förtjusning och iver över att få uppleva detta. Älskar hans serier också som han gjort tillsammans med Mimmi Sandén ;)


Dom är väldigt lika varandra allihopa. Mojje, Mojjes fru och deras ena son :)


Mojje och sonen Theo :)


Mojje med sin fru :)


Hela familjen! :)

Otroligt duktig!

Inlägget publicerades den 2011-04-19 kl: 09:53:56
Kategori 3 kommentarer
Ska snart börja med en bloggdesign men innan de så har jag suttit och lyssnat på lite youtube -klipp och hittade då en oerhört bra sångare. Amy heter hon och jag har hittat till henne förut med. Men herregud vilken pipa människan har <3


*Rysningar*

Full fart!

Inlägget publicerades den 2011-04-19 kl: 09:38:01
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
full fart varje dag nu. Möten, vårdcentralen, tvätt, städning, fixa massa saker, bloggdesign och gudarna vet allt jag har att göra. Idag står det bloggdesign, städ och tvätt på chemat.

Med bloggdesignerna så har jag halkat efter två dagar så de blir att jobba hårt på det nu. Men fortfarande så är kön inte full så vill ni boka design så är det bara att göra det. För prisinformation, portfolio och all info ni kan tänkas behöva så kan ni besöka min designverkstad! :)

Ha en fantastisk dag!

Idag har jag inte haft igång min dator så ...

Inlägget publicerades den 2011-04-18 kl: 22:56:06
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Idag har jag inte haft igång min dator så mycket som en minut ens. Den har varit avslagen hela dagen. Detta på grund av att jag haft fullt upp. Långpromenad på morgonen sen ärenden, möte och gudarna vet allt. Var hemma klockan sju och då lagade vi mat och har försökt få lite ordning bland våra saker. Nu är första gången idag som jag sitter ner... Eller rättare sagt ligger. Jag har tänkt försöka sova nu. Har fullt upp imorgon med. Design, promenad, tvätt, städa och massa annat. Idag har jag halkat efter i mitt design arbete på grund av att dagen sett ut som den gjort plus att jag aldrig började med den designen jag skulle påbörja igår och slutföra idag. Blev alldeles för trött och idag har ju dagen gått till annat viktigt. Men jag ska nog försöka ta i kapp sen :) sov gott :)

Bloggtips till er!

Inlägget publicerades den 2011-04-17 kl: 15:28:57
Kategori Dagboken, 8 kommentarer
Idag har jag hittat till en blogg som jag bara måste få tipsa er om. Vilken otroligt bra blogg. Mycket bilder, bra skrivet, roligt skrivet, stilren och snygg design. Bloggen tillhör Pappa Gabriel - Pappabloggen nummer 1. Ni borde verkligen besöka hans blogg :)

Det är verkligen inte ofta jag tipsar om någons blogg. tror nog bestämt att detta är första gången i år. Så när jag väl tipsar så är de verkligen till bloggar jag gillar.

Så ta nu och besök hans blogg.

Bästis John-John <3

Inlägget publicerades den 2011-04-17 kl: 02:30:54
Kategori Tindra och Bamse, 1 kommentarer

Mosters trollunge!

Inlägget publicerades den 2011-04-16 kl: 03:28:18
Kategori Dagboken, 7 kommentarer
Idag har jag suttit i evigheters evigheter och jobbat på en bloggdesign till min troget återkommande kund Carolina. Nu är klockan halv fyra på morgonen och jag är fortfarande kvar på internet och kollar runt på facebook, familjeliv och en hel rad med hundsidor. Känns som att de är dags att säga godnatt nu :)

Under tiden som jag ligger och sover så kan ni gotta er i några fina bilder på min systerdotter, Vilja! Bilderna är tagna av Sofie som är min systers bästa vän och Viljas ena Gudmor. Sofie är en riktit bra fotograf. Kolla in hennes blogg :)

Mosters lilla trollunge <3
Älskade, underbara, vackra lilla tjejen! Den finaste på jorden.
Moster saknar dig och älskar dig obeskrivligt mycket. Jag önskar jag kunde träffa dig oftare!
*Älskad*

Skönt i cykelkorgen!

Inlägget publicerades den 2011-04-14 kl: 22:17:21
Kategori Tips till hundägare, 8 kommentarer
Dags för mig att ge er småhundsägare ett litet tips :) Om ni brukar ta längre cykelturer men eran hund inte orkar, eller ni inte vill att hunden ska springa så långt så kan det ju vara rätt bra att ha en cykelkorg. Nackdelen med cykelkorgar är ju att det är små hål i dom så hunden kan fastna med sina klor och göra sig ordentligt illa. Därför kan de vara smart att göra som jag har gjort......Jag har köpte förra sommaren en bag/väska som jag har trätt över cykelkorgen. I korgen har jag lagt en liten filt. Det blir mjukt och skönt för hunden att sitta där och det finns ingen risk att deras klor fastnar.

Tindra njuter verkligen när hon får sitta i cykelkorgen och sitter verkligen hur snällt som helst kvar där :) Har faktiskt lärt Bamse också nu att sitta där snällt.

Annars finns det fler alternativ :) Sök bara på google efter "cykelkorg för hund" :)  här kommer några alternativ till vad som finns;

Jag tycker absolut att en vanlig cykelkorg som jag har duger och spciellt om hunden sköter sig bra där den sitter. På nått sätt så känns det bättre att ha en öppen cykelkorg utifall att man av någon anledning ramlar med cykeln, då har hunden chans att hoppa ur! Men vist vore de gulligt att ha exempelvis den sista korgen med vitt ludd i ;) haha

Cykeltur med Tindra imorgon :)

Inlägget publicerades den 2011-04-14 kl: 22:11:45
Kategori Tindra och Bamse, 0 kommentarer

Nu när jag äntligen blivit lite bättre i ryggen så kanske man kan ta sig en cykeltur med Tindra imorgon! Det kommer nog både hon och jag må gott av. Framförallt hon som inte fått allt för mycket motion dom senaste dagarna på grund av både min och Lennarts dåliga rygg. Bamse ska få sig någon rolig träning imorgon och en längre promenad :)

Om man bortser från min pollenalergi så älskar jag verkligen den här årstiden. Fågelkvitter, sol, värme, gräset blir grönt, blommorna blommar och allt känns så skönt!

Deltagarna i huset!

Inlägget publicerades den 2011-04-14 kl: 21:05:41
Kategori Big Brother 2011, 0 kommentarer
Här kommer en lista på dom deltagarna som än så länge är kvar i Big Brother -huset och under respekteive person så kommer jag skriva lite kortfattat vad jag tycker om dom som är kvar. Åsikterna om dom ändras ju naturligtvis allt eftersom och vissa är svåra tt få grepp om.


Annie Almén; Jag har pendlat lite i mina åsikter om Annie. Jag tycker det är en människa som är lite svår att få grepp om. Jag gillar att hon sticker ut, eller är en "färgsprakande" person, som hon själv uttrycker det. Hon snackade från början inte särskilt mycket skit, men de har kommit mer och mer på senare tid. Något jag inte gillar med Annie är att hon har ett lite för högt bekräftelsebehob ibland, men jag antar att man får det i högre grad när man är instängd på de viset som dom är. Däremot är Annie både klok och mogen många gånger. Väldigt djup.


Christian Lundgren; Har jag faktiskt inte alls tyckt om. Tycker på nått vis synd om han. Vet inte riktigt varför men jag tror de beror på att han känns så liten bland alla andra. Han är absout jävligt rolig ibland, men känner ändå inget speciellt för han.


Gurkan Gasi; Ja, uderhållning har verkligen fått sig ett ansikte. Han är rolig, charmig och väldigt "söt" personlighetsmässigt. Han är husets lilla hus-far och springer direkt till problemen och vill lösa dom när något händer. Att han däremot är lite korkad ibland och att han har haft en tendens att snacka lite väl illa om exempelvis Vanessa som åkt ut ur BB stör mig! Från början kändes Gurkan som en SJÄLVKLAR vinnare och jag hade kunnat sätta pengar på att han skulle kamma hem hela BB. Men när han trots att han är gift började hångla, när han började snacka skit och när han gjort lite korkade saker så kännes han inte längre som en lika självklar vinnare bland svenska folket som var väldigt snabb på att skriva om han i alla dessa forum. Han sjönk i mina ögon också, men fortfarande är han verkligen underhållning him self!


Sonia Kamau; Tycker att hon vänder kappan efter vinden helatiden! Snackar skit, springer runt som skavvelkärringen kläsamaja i Emil i lönneberga. Däremot kan man stå ut med henne nu efter det att Vanessa har åkt. Innan Vanessa åkte ut så kändes Sonia mer som en liten Chiwaua som gick under Vanessas vingar oavsett vad de gällde.


Sara Jönsson; Big Brothers absolut charmigaste deltagre. Hon är rolig, glad och frammåt. Från början tyckte jag att Sara var lite tråkig. Gjorde inte mycket, syntes inte mycket. Det tycker jag att hon har tagit igen väldigt bra nu. Sara är verkligen en rolig och moralisk person med en otrolig karisma. skiner som en sol. Hon snackar inte så gärna skit om andra och bildar sig gärna en uppfattning först efter hon hört två verssioner om en situation uppstår. Hon kommer bra överens med killarna, de kan jag förstå eftersom hon är lite mer grabbig i sitt sätt att vara.


Katerina Kazelis; Henne har jag verkligen avskytt från början. Tog/tar mycket plats, skriker, snackar skit, vänder kappan efter vinden och kan inte för fem öre ta kritik. Något som däremot kan få mig att gilla henne litegran är att hon är väldigt omhändertagande och stöttande. Har lätt att lugna ner människor och ta hand om folk. Tycker dock fortfarande inte om henne på grund av hennes skitsnack. Säger en sak ena dagen, en annan sak andra dagen. Hon går till rent personangrepp gentemot andra deltagare och  vill att alla ska göra och tycka som henne. Men vad vore BB-huset utan en skrikande Katerina? ;) Nånstanns innerst inne så finns de en liiiiten del av mig som ändå gillar hennes omhändertagande sida. Dock ingen människa jag skulle föredra att ha som kompis :P


Rodney Da Silva; Eller kanske ska man säga Mindfucker Da Knullsugen? ;) Rodney är en människa jag skulle slå på käften om vi kände varandra. Förmodligen skulle de vara ett upprepat fenomen som skulle ske var tionde minut vi skulle umgås.. så ur de perspektivet så är jag glad att vi inte känner varandra. Det faktum att han förmodligen skulle skratta varje gång jag slog skulle sluta med att jag sköt aningen honom eller mig själv ;) *skämt och sido*. Däremot kan jag ibland tycka att Rodney är jävligt smart. Han är en otrolig människorkännare och läser av folk från topp till tå på två sekunder. Sen är han en jävel på att prata bort saker, en jävlen på att virra in folk i sina egna tankar och på så vis går han lltid vinnande ur en situation även om han egentligen inte hade rätt eller även om dom andra egentligen inte förstår varför. Därav namnet MINDFUCKER! Rodney är verkligen underhållning även om man stupiett vill spy på han.


Martin Garnetoft; Rolig kille med självförtroende i toppen... och väldigt kär i Sara ;) Martin har jag tyckt om helatiden. Han är dock lite mesig ibland och undviker gärna situationer där han blir centrum. Han undeviker även gärna situationer där gräl uppstår. Martin gillar att vara en i gänget, inte mittpunkten i ett gäng. De märks.


Simon Danielsson; Rolig snubbe med en dialekt jag känner igen... med tanke på att jag också är från norr, ännu mer norr i från än han.. men ändå! Måste bara få säga att norrländska är så fult när man hör de sådär på TV :P Simon är rolig, glad och känslosam. Han släpper gärna fram de känslor han har. Stor som en björn, mjuk som en björn. Simon är verkligen en härlig snubbe!


Peter Orrmyr; Ibland ser jag han som en bitter gubbe men för mycket skit bakom öronen. Men samtidigt så kan han vara underhållande, rolig och klok. Han har många bra värderingar men enligt mig har han en tendens att se ner lite på andra människor. Ibland får jag känslan av att han ser sig själv som ett snäpp högre i rang än alla andra. Att han dessutom föröker få andra att nominera samma personer som han kan man också tydligt märka om man läser mellan raderna i hans skitsnack om andra.. Exempelvis om Katerina så sent som idag!


Madelene Stigsjöö; Hon var verkligen tråkig redan innan Patrik åkte ut, men om hon var tråkig då så är hon tråkigare än fucking tråkigast nu! Hon sover, sitter tyst, sover, sover, sover! Jag har inte tyckt om Madde alls och ingen annan av tjejerna från oasen heller. Madde är säkert en fin människa men hon har ingenting att komma med i BB -huset. Lite för kär i sina bröst och lite för bitter. Vänder gärna kappan efter vinden och njuter av att komma emellan folk lite.

Så vem vill jag ska vinna Big Brother 2011? I dagsläget vill jag gärna att Sara eller Gurkan vinner. Från börja höll jag som sagt till hundra procent på Gurkan men han har gjort så mycket som får mig att känna att han inte är en lika självklar vinnare hos varken mig eller den svenska befolkningen längre. Så förtillfället så håller jag verkligen på SARA och GURKAN! Däremot så tror jag inte att Sara kommer sitta i final, men de hindrar mig inte från att hoppas :)

Dom nominerade denna vecka är..

Inlägget publicerades den 2011-04-14 kl: 19:20:07
Kategori Big Brother 2011, 2 kommentarer

Den här veckan är Katerina, Annie och Madde nominerade. Då tror jag att Madde kommer att få lämna huset. Kan vara Annie också, men jag tror med på att Madde får lämna. Jag hoppas också att Madde åker då jag tycker hon är tråkig. Hon sover, surar, muttrar! Hon var tråkig innan Patrik åkte, hon är tråkigare än tråkigast efter att han åkt!


Vem tror du får lämna huset på söndag?
Vem hoppas du att får lämna huset på söndag?
Vem skulle du ha nominerat denna vecka om du fick nominera TVÅ personer?
(jag skulle ha nominerat; Madde och Sonia)

En vacker svan!

Inlägget publicerades den 2011-04-14 kl: 19:00:01
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Idag har jag ÄNTLIGEN varit nog kry i kroppen för en liten promenad med hundarna. Vi tog oss en liten tur ner mot vattnet och njöt av solen. När vi gick där efter vätternpromenaden så fick vi promenadsällskap av en vacken, ensam Svan som tyckte det var roligt att fräsa på mina hundar som i överhuvudtaget inte brydde sig.

Jag har sett den svanen en gång förut, ensam då med, och då tycker jag så synd om den. Svanar lever väl alltid två och två åtminstone. Är dom ensam så kan dom sörja ihjäl sig. Hur som helst så tog jag ett kort på stackaren.. så vacker så vacker! och tog avstånd från den sen så den slapp oss.

För sin egen skull eller andras?

Inlägget publicerades den 2011-04-14 kl: 18:23:46
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 0 kommentarer
Vill bara skriva ett inlägg till gällande det förra inlägget jag skrev gällande killar/tjejer. Det verkar som att vissa, eller rättare sagt en viss person, missförstår det jag menar med det inlägget.

Jag menar absolut inte att det är förbjudet att sminka sig, göra sig fin eller lägga pengar på snygga kläder när man gör det för sin egen skull. Det jag menar är att jag personligen aldrig skulle klä mig i de kläder någon annan tycker att jag ska klä mig i. Jag skulle personligen aldrig sminka mig för att någon annan ska tycka att jag är snygg. Jag vill att mina medmänniskor ska tycka om mig för den jag är, inte den jag gör mig till för någon annans skull. Om jag vill sminka mig och göra mig fin för min egen skull, då är de den personen som mina medmänniskor får lov att tycka om. Det är så jag menar.

Inlägget jag hade läst var väldigt riktat på att man spederar timmar framför spegeln för att ANDRA ska tycka man är snygg. Att man spenderar massvis med pengar på kläder som man tror att killarna vill se en i. De var det jag reagerade på. Om inlägget hade varit med betonat i att man gör detta för sin egen skull och för att man helt enkelt trivs bäst så, då är de ingenting jag ens hade reagerat på. men när det två-tre gånger i samma inlägg betonas i att "jag tror inte killarna vill att jag ska ha på mig de eller de..." eller "Man sminkar sig i timmar för att se bra ut för andra..."

Förstår ni poengen? vart jag vill komma?

Jag fick mothugg gällande att jag gifte mig i brudklänning och att jag har rött hår
. Skilnaden är den att jag har mitt röda hår för att JAG vill det. Sen att folk ibland kollar snett när man har knalligt hår.. det skiter jag i. För att JAG vill ha det. Att jag gifte mig i en brudklänning var för att JAG ville det, inte för att min man bad mig göra det. Om jag hade viljat gifta mig i mjukisbyxor, då hade jag gjort det och jag kan garantera dig att min man hade sagt JA i alla fall. Det handlar om vad JAG vill, inte vad andra tycker att jag borde.

Så än en gång; det är skilnad att göra saker för att man SJÄLV VILL och att göra saker för att man tror att någon annan uppskattar en mer då.

Lite roar små? ;)

Inlägget publicerades den 2011-04-13 kl: 14:14:16
Kategori Humor, 4 kommentarerHahaha, ja vad ska man säga? Kanske att lite roar små? ;)
Så otroligt jävla söööt! Dror nästan att jag dör lite.

Tjejer/killar

Inlägget publicerades den 2011-04-13 kl: 14:01:59
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 0 kommentarer
Jag läste en blogg där det fanns ett inlägg som handlade om att tjejer sminkar sig, fixar sig och gör sig fina inför exempelvis en utgågn på krogen. Att tjejer anstärnger sig för att se bra ut inför killarna dom ska träffa medans killarna inte lägger ner någon energi i det. De i sin tur orskar att en tjej kan få känslan av att vilja vara singel forever and ever.

Okej, jag menar inte att det är förbjudet att tänka så här, självklart inte! Men inlägget fick mig att reagera därför att de man kort och gått säger är att vi kvinnor verkligen anstränger oss för att vara ett objekt i en killes ögon. Vi anstärnger oss verkligen hårt för att ses på de sättet som vi inte vill ses. "Jag tror inte killar vill att vi ska gå ut på krogen i våra slitna kläder och osminkade så därför lägger vi tjejer ner massivs med pengar på kläder och smink för att se bra ut i killarnas ögon" (ungefär så stod det i inlägget). Det man säger här är att vi spendear timmar, pengar och stora lass energi för att verka bra i killarnas ögon.

Det skulle aldrig falla mig in att köpa ett par kläder som jag tror en kille vill se mig i om det inte var för att jag personligen älskar att gå runt i dom kläderna. Det skulle aldrig falla mig in att spendera timmar framför spegeln för att fixa mig enbart för att se bra ut inför andra och det skulle aldrig falla mig in att bli sedd enbart för hur jag valt att sminka mig eller hur jag valt att klä mig. Ta mig för den jag är eller ta mig inte alls! "Visst tror jag ju att personligheten är viktig men trots det så är de personligheten och utstålningen som gör en attraherad från början" (ungefär så stod det). Utstrålning kan man ha utan smink, utseéndet också. Det finns hur många snyggingar som helst ute i världen som ör snygg utan att ha hårvax i hela håret, som är snygg utan att ha på sig dom perfekta märkeskläderna och framförallt så finns de dom som har utstrålning som ingen annan har. Att ha utstrålning är ju något som sitter i personligheten och har man en utstålning som är charmig så kvittar iprincip allt annat. Sminket skapar inte en utstrålning, en charm eller en karisma.

"Jag har faktiskt inte träffat så många tjejer/kvinnor som INTE är kära i sig själva när dom är på krogen" Om det är sminket och timmar framför spegeln som skapar en självsäkerhet och ett självförtroende så har man verkligen misslyckats. Jag är hällre kär i mig själv för den jag är än för den jag skapar, och jag ser hällre att den jag väljer att dela mitt liv med (Lennart) älskar mig för den jag är, än den jag en gång skapade.

Killar kanske inte står i timmar och fixar sig för att vi ska tycka om dom, dom kanske helt enkelt är sig själv och tycker att vi får ta dom som dom är eller inte ta dom alls. Varöfr funkar inte vi kvinnor lite mer så över lag?

Det blev ett långt inlägg nu.PS. Nu står det i inomparentes "ungefär så stod det" på några ställen i min text. Det är på grund av att det inte är tillåtet att ta en text rakt av som den var skriven, därför har jag ändrat uppbyggnad på meningarna för att det inte ska räknas som "direkt kopierat". Från allra första början hade jag kopierat texten för att jag tyckte det var sjysstare än att länka till personens inlägg, men på grund av att vissa människor är bittrare än andra så har jag valt att göra så här istället för att hänga ut någon i min blogg. jag är inte ute efter att en annan människa ska hängas ut som om deras åsikter är fel. Ett tycke är aldrig fel. Jag ville mest skriva om detta för att de är intressant att åsikterna är så olika även om varken dennes eller min åsikt är rätt eller fel.

Hur man lägger till/tar bort en länk bland länkarna i menyn på bloggen!

Inlägget publicerades den 2011-04-13 kl: 01:00:48
Kategori Blogg & Design -tips, 2 kommentarer
Alltid svårt att komma på en kortfattad men beskrivande rubrik till sånna här inlägg. Hur som helst så är det inte alla som har så stor koll på hur man lägger in nya länkar bland länkarna i menyn på bloggen, eller hur man tar bort dom som redan finns där, så här kommer en snabb, simpel förklaring på hur man gör det!

1. När du är inloggad på bloggen så trycker du på fliken Skapa.
2. Välj "underfliken" Länk.
3. Fyll i sökadressen, börja alltid med http://
4. Skriv vad länkens namn ska vara, alltså de den kommer heta bland länkarna i menyn sen.
5. Tryck på skapa länk.

Här kommer även en bild som förklarar;

(klicka på bilden för större format)


Om du vill ta bort någon länk som redan finns där så går du på fliken Arkiv --> Länkar --> markerar dom länkar du ska ta bort --> trycker på knappen "ta bort" längst ner.

Ida´s designverkstad

Inlägget publicerades den 2011-04-12 kl: 22:59:40
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Nu har jag skapat mig en designsida som jag kallar för Ida´s designverkstad. Som ni kan se under fliken "design" i min dropdownmeny så finns det en länk så ni kan hitta dit. Kika gärna in där!

Kortisonspruta!

Inlägget publicerades den 2011-04-12 kl: 15:31:20
Kategori Dagboken, 5 kommentarer
Idag är jag lycklig, trots att smärtan fortfarande är hemsk! Men jag vet ju att jag snart har en bättre period igen och jag vet ju att dom bra perioderna till största del är längre än dom dåliga. För er som inte förstår det så menar jag smärtan i min rygg och nacke.

Varför jag är så glad idag är för att läkaren från vårdcentralen precis ringde och talade om för mig att i år kommer jag få en kortisonspruta mot min pollenalergi istället för at behlva knapra 2-5 tbletter om dagen + ögondroppar och nässpray. Det känns jävligt skönt faktiskt.

Dom brukar inte ge kortisonsprutor nu för tiden. Det är YTTERST SÄLLAN! eftersom att kortison inte är sådär väldigt bra för kroppen precis. Men eftersom dom andra medecinerna inte hjälper för mig så kommer jag ändå bli tvungen att äta kortisontabletter och då tyckte dom väl att jag lika gärna kunde få en spruta som räcker 3 månader istället för att behöva äta tabletterna heltiden. Det känns ganska skönt faktiskt.

Förra året var ett jobbigt år och då fick jag ju nte mina kortisontabletter utan fick istället medicin som inte hjälpte mig. Var in på akuten vid 2-3 tillfällen med igensvält öga och sjukt dålig andning. Fick andas från en stor jävla "gas-tub" och inhalera mediciner. Det är väl därför dom kommit på att kotisontabletter eller kortisonspruta i år är det bästa alternativet. I piteå fick jag ju kortisontabletterna varje pollen-period för där var det redan provat att inget annat riktigt ville funka. men när vi flyttade till Motala så ville dom "prova det själva också", och nu är det provat!

Det vart ett onödigt långt meddelande för ett litet ändamål ;)

Jag som hatar att ta sprutor, men hällre de än tusentals jävla tabletter!

Portfolio

Inlägget publicerades den 2011-04-10 kl: 16:56:34
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Idag ägnar jag tiden åt att fixa en separat design/portfolio -sida så allt om design blir mer samlat. Det blir lättare så för både min och eran skull :) Mina kunder kommer lättare hitta de dom söker! =)

Otroligt rolig kväll!

Inlägget publicerades den 2011-04-10 kl: 11:32:55
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Godmorgon kära vänner, eller ska jag kanske säga goddag!? :) Igår kväll hade jag en helt fantastisk kväll. Tjejfest hos en kompis dör både Hasse och Lennart också var med, men bland alla dessa tjejer så kände dom sig nog ganska ensam. Men vad gör det, vi hade ju kul som fan!

Det var faktiskt jävligt länge sen jag hade så otroligt kul som vi hade. Hos Linda fanns även en tjej som heter Annika och den människan förll mig pang bom i smaken och vi fann varandra på bara några sekunder. Otroligt mysig människa med precis samma humor som jag. Vi hade otroligt kul tillsammans. Rolig prick det där.

Beviset på hur kul vi allihopa hade hos Linda igår är väl att jag skrattat mig till huvudvärk och värk i smilegroparna! hahahah.. vem säger att man inte kan ha lika kul nykter som onykter? :) Lekte sanning och konka gjorde vi också och tro mig, vi garvade så vi nästan låg dubbelvikta ibland! hahahah

Sent hemma gjorde att de blev en sen morgon att kliva upp, men vad gör det sådär nångång ibland!?

Imorgon är det tvättstugan som gäller.

Grattis i efterskott Linda, och tack för en otroligt trevlig kväll! <3

Rött hår!

Inlägget publicerades den 2011-04-09 kl: 16:28:39
Kategori Dagboken, 11 kommentarer

Mitt hår är just nu kopparfärgat och jag ser nästan ut som en rosthög! :P jag skulle verkligen vilja färga mitt hår sådär knallrött igen, fast ännumer knallrött nu än då! Har aldrig lyckats få det sådär lysande rött som jag vill ha! Hur som helst så kommer det här några bilder på mig i det röda nyanser jag haft, följt av en bild på min kompis sofie som har den nyansen på håret som jag VILL HA!Mitt hår har lixom varit väldigt ojämt vid vissa färgningar. Speciellt första gången jag färgade (det är bilden högst upp till höger). Jag vill ha de knalligt, jämt och fint! Skulle gärna vilja prova rosa också ;)

Time to go!

Inlägget publicerades den 2011-04-09 kl: 15:59:41
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Nu ska vi snart bege oss mot två vänner åt oss som bjudit dit oss på lite fest! Men före det så vill jag bjuda på två webcam bilder i URKASS kvallité! Men roligare det än totalt bildlöst!

Ha en fin lördag kväll!Pollen

Inlägget publicerades den 2011-04-09 kl: 14:08:57
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Det märks verkligen att våren är här! Det är helt underbart i sig för att jag älskar våren. Snön är helt borta, det har börjat komma vårblommor, solen skiner och vädret är bara helt fantastikt. Det som däremot är mindra fantastiskt är min jävla pollenalergi! *snurvel, snurvel, snurvel*

Simon är full!

Inlägget publicerades den 2011-04-09 kl: 00:16:48
Kategori Big Brother 2011, 2 kommentarerHhahaha, jag hade bra jävla kul när jag såg Simons fylla för nån vecka sen! <3

De nominerade denna vecka är..

Inlägget publicerades den 2011-04-08 kl: 23:50:28
Kategori Big Brother 2011, 3 kommentarer
Denna vecka är Patrik och Rodney nominerade i Big Brother -huset! Jag både hoppas, tror och känner mig rätt övertygad om att Patrik får åka. Jag tycker att Patrik är väldigt tråkig och jag tycker att han är ytlig! Ytlig är väl dock dom allra föesta där inne. Men jag gillar helt enkelt inte patrik!

Vem TROR du att åker ut på söndag?
Vem HOPPAS du att åker ut på söndag?

Hund

Inlägget publicerades den 2011-04-08 kl: 11:16:37
Kategori Övrigt om hundar, 9 kommentarer
Har du hund? vad har du för hund? vad anser du att är viktigt att tänka på när man skaffar hund och väljer ras? Föredrar du renrasigt eller blandras?

God natt

Inlägget publicerades den 2011-04-06 kl: 23:14:06
Kategori Min man ♥, 3 kommentarer
Idag är jag helt slut i kroppen, det har varit mycket aktivitet och mycket att göra på sista tiden, kommer vara fortsatt mycket att göra ca 2 veckor frammåt! Så om ni undrar varför jag är så tyst så vet ni varför :)

Nu lockar sängen och därför ska jag slå av datorn för idag :)
SOV GOTT!ÄLSKLING!
Du är en fantastisk människa och jag älskar allt som är du! jag älskar allt du gör och allt du är.
Jag är så glad att du finns och jag är så lycklig som har dig! Du är finast!

Det finns bara en som du, det finns bara en människa som dundrat rakt in i mitt hjärta, det finns
bara en som jag kan älska på det här viset... och det är du!

Tack för alla vackra stunder du ger mig, tack för att du ville dela mitt liv med mig
och helt enkelt.. TACK FÖR ATT DU FINNS!

VACKRA, UNDERBARA MÄNNISKA!
MIN MAN, MIN KÄRLEK!

Vinnaren i designtävlingen!

Inlägget publicerades den 2011-04-06 kl: 19:06:49
Kategori Tävlingar och Vinnare, 6 kommentarer


Tråkigt nog så kan inte alla vinna en tävling och det är så himla tråkigt när man inte vinner. Men håll utkik efter fler tävlingar om bloggdesigner på min blogg för att rätt som de är så dyker det upp en tävling till! Som tack till alla som deltagit i min tävling så kommer här länkar till era bloggar;
Sara - http://rosamaffia.blogg.se/
Emma -
http://elmarafoto.blogg.se/
Cornelia - http://corneliashus.blogg.se/
Mikaela - http://therightsideofwrong.blogg.se/
Isabella - http://bellalotta.blogg.se/
Fredrika - http://ffredrikaaa.blogg.se/
Amanda - http://aamandaaslife.blogg.se/
Terese - http://tessilove.blogg.se/
Mizca - http://mizca.se/
Julia - http://brunettjuliia.blogg.se/
Emelie - http://emeliegrahn.blogg.se/
Frida - http://fridaahlstrom.blogg.se/

TILL VINNAREN; Mejla mig hur du skulle vilja att din blogg ska se ut, mejla bilder och eventuell text till headern. Mejla om det är någon särskilt färg eller något annat särskilt önskemål du har. Kontakta mig inom tre dagar (alltså innan 19.00 den 9 april), annars går vinsten vidare till den jag drog som tvåa :) mejla mig gör du på; idatallhed@hotmail.com

På grund av att jag för tillfaller är utan...

Inlägget publicerades den 2011-04-05 kl: 00:22:34
Kategori Dagboken, 4 kommentarer

På grund av att jag för tillfaller är utan dator så finns de risk att min tävling om en ny bloggdesign skjuts fram en dag eller två! Egentligen skulle vinnare utses imorgon. Så fram tills jag stoppar tävlingen så finns de fortfarande möjlighet att delta. För att komma till tävlingen på finns de länk till den under aktuellt som finns i min meny till vänster, högst upp! Förlåt att de drar ut på tiden och lycka till i tävlingen! Nu ser jag tv innan de är dags att sova! Fick förresten en present av underbara sofi och johnjohn idag! Varsitt flexikoppel till Tindra och Bamse! Tusen tack bästa du :)

Jag har förtillfället ingen dator då den ä...

Inlägget publicerades den 2011-04-04 kl: 20:29:04
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Jag har förtillfället ingen dator då den är på ett annat ställe så därför kommer inte jag att finnas på bloggen de närmsta 1-2 dygnen. Bara så ni vet det. Nu är sofi på väg hit en stund så vi ska väl se tv och snacka skit typ :) ha en fin kväll :)

Vad anser du? - sexlivet!

Inlägget publicerades den 2011-04-04 kl: 00:38:14
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 11 kommentarer

Jag vet att många av er är för fega för att svara på mina frågor, men kom ihåg att ni kan svara på dom anonymt! Jag frågar mest av nyfikenhet och för att åsikterna i situationen är väldigt olika. Personligen så tycker jag faktiskt att det är viktigt att ha ett bra sexliv i ett förhållande, men sen vad som är ett bra sexliv är ju väldigt olika beroende på vad man tycker om. Jag anser att ett bra sexliv är varierande, överraskande och initsiativtagande (för att förklara det med korta ord och inte avslöja för mycket vad jag personligen gillar). Jag vet hur jag tänker, men har svårt att förklara det! :) Dela gärna med dig av din åsikt. Om du inte vill besvra båda frågorna, så besvara gärna en i alla fall :)

Fullt upp!

Inlägget publicerades den 2011-04-02 kl: 18:39:31
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Jag ber som sagt så hemskt mycket om ursäkt för att jag är väldigt off härifrån, men under tiden som jag är lite off så har ju ni min tävling att delta i om ni vill :) Tävlingen om en helt ny bloggdesign som du själv väljer utseénde på :)

Jag och Lennart har lite fullt upp just nu, varför får ni veta en annan gång. Kanske nästa vecka nångång!, ja vi får väl se! :) Idag är det härlig lördag, men härligt väder. Även om solen inte alls har synats idag så är de trots det 11 grader varmt ute!

Ha en underbar kväll! nu ska jag se tv, fixa en sak, äta och leka lite med mina hundar! <3

Fotoshopppade en bild på min syster, hennes man och deras dotter inatt :) Jag saknar er och älskar er.

Tagit bort gratis designmallarna!

Inlägget publicerades den 2011-04-01 kl: 02:06:27
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Dags för mig att säga godnatt nu, men först vill jag bara göra er uppmärksammad på att jag tagit bort min kategori för gratis designmallar. Anledningen till detta är att det finns alldeles för många idioter där ute som tycker det är okej att ta gratismallarna, göra om dom liiiiite, liiite grand och sedan sälja dom till någon annan! Och det tycker inte jag är okej. Nu är det ingen som tagit just mina, men jag har sett upprepade gånger att andra blivit utsatta. Jag vill gärna behålla mina mallar för mig själv och om det är någon som ska sälja mina designer så är det jag!

Så hädanefter finns INGA gratismallar att tas från min blogg. Vill inte riskera att nån idiot snor och tar åt sig hela äran för arbete som jag lägger ner flera timmar på!

Nu är det dags att sova! I helgen kan de hända att jag inte kommer finnas tillgänglig på bloggen så mycket eftersom att vi har lite annat att göra :)

Sov gott <3