www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Utredningen är klar!

Inlägget publicerades den 2011-04-26 kl: 01:04:45
Kategori ADHD, 3 kommentarer
har suttit hela eftermiddagen och försökt jobba ikapp mig med de designbeställningar jag har fått in och hamnat efter med. Imorgon får jag slutföra den designen jag påbörjade nu i eftermiddags.

I torsdags så kom min fantastiska, älskade, underbara vän Jenny hit från Karlstad och hälsade på. Passande nog till min födelsedag som var den 22 April, det vill säga fredagen! Det var verkligen trevligt att ha henne här. Tyvärr så går det för länge mellan gångerna. Hur som helst så fyllde jag som sagt år och i precent fick jag pengar av Jenny så jag och Lennart kunde följa med henne hem till Karlstad och fira hennes pojkväns födelsedag som var på söndagen. Vi åkte dit Lördag förmiddag och idag kom vi hem.

Det har varit en bra helg och en välbehövlig paus från livet nu när man varit upp till Karlstad.

Denna veckan som gått har varit fantastisk och förjävlig på samma gång. Det dåliga har jag i överhuvudtaget inte tänkt gå in på, för de förstör bara den fantastiska stämningen i mitt inlägg ;)

Det bra däremot är att jag fyllt år, Jenny har varit här, vi har varit där, jag har fått en TV-bänk och sist men absolut inte minst; MIN ADHD UTREDNING ÄR ÄNTLIGEN KLAR! Japp, ni läste rätt. ÄNTLIGEN är det helt klart. 10 månader senare. Från och med imorgon kommer jag att få mediciner då min utredning visar på mycket grav ADHD. Det är såp mycket böandade känslor i allt det här men jag tror nog att det är mer positivt än något annat. Jag ska skriva lite mer kring detta imorgon, fråga gärna om ni undrar något :)
Anna
Skriven den 2011-04-26 kl: 11:20:54 »
Är så glad för din skull vännen, måste kännas underbart att allt är klart nu! <3
Malin
Skriven den 2011-04-26 kl: 20:24:11 » http://loveisbeaty.webblogg.se/
Hej Ida!

Hur långt har du kommit med min design? har du fått in pengarna? kram
Cina
Skriven den 2011-10-26 kl: 13:07:00 »
Haha, välkommen i ADHD-klubben gumman. Kan det vara därför jag älskar dig, för lika barn leka bäst. Fick min diagnos när jag var typ 34 år, innan det hade inte en enda människa ens nämnt det och jag själv inte fattat det. Men nu vet jag, och det underlättar!Miljarder kramar och krya på dig gumman...