www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Dagens..

Inlägget publicerades den 2011-08-31 kl: 20:15:22
Kategori Designer av mig, 8 kommentarer

Idag har jag varit ute på en långpromenad och sen mest tagit det lugnt. Har ju även hunnit med att skapa ytterligare en design :) Den blev bra tycker jag.. Eller vad tycker du? :) För att se designen live så kika in till Jenny som nu är ägare av den.

Lennarts konstnärliga sida :)

Inlägget publicerades den 2011-08-31 kl: 18:54:32
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

I brist på annat intressant att skriva eller visa er så tänkte jag visa några teckningar som min man ritat dom senaste dagarna :) Själv kan jag då knappt dra ett sträck känns de som..

 
 
 

Design till Angelica :)

Inlägget publicerades den 2011-08-30 kl: 22:32:43
Kategori Designer av mig, 2 kommentarer

Denna eftermiddag har spenderats vid datorn och jag har slutfört ett designjobb till Angelica som faktiskt blev riktigt nöjd över sin nya design :) Kika gärna in till henne för att se designen live...

är du gravid eller bara nykter alkoholist?

Inlägget publicerades den 2011-08-30 kl: 18:05:30
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Har tänkt på en sak.. Varför tar folk alltid för givet att om man inte dricker alkohol när man är 23 år gammal så beror de på att man antingen är gravid eller att man haft ett alkoholmissbruk och alltså är en nykter alkoholist.

Jag har druckit alkohol i mitt liv, jag har aldrig varit alkoholist och jag har inte varit gravid i flera år heller ;) Det är bara så enkelt att jag inte finner något nöje i alkoholen. Vist har jag druckit nån enstaka gång även dom senaste åren. Dom senaste 4 åren har jag varit lite smått onykter två gånger och dom senaste månderna.. Kanske sista halvåret har jag inte druckit så mycket som en klunk alkohol.

Jag tycker det är skönt att åka på en fest och veta att jag kan sätta mig i bilen precis när jag vill och åka hem. Det är skönt att slippa vara bakis dagen efter och jag kan utan tvekan ha roligt i alla fall.

Dessutom äter jag concerta för min ADHD och får därför inte dricka alkohol om jag inte är utan min medicin tre dagar före och tre dagar efter ett alkoholintag på grund av risker för kraftig hjärtklappning och tydligen mer allvaliga saker. Jag personligen tycker inte att det är värt sex dagars helvete i mitt funktionshinder för en dags nöje om man ändå ska må skit dagen efter..

.. Jag har ju kul ändå! :)

Så till alla er som undrar; jag är varken gravid eller nykter alkoholist. Jag är bara bekväm i min nyktra situation. Sen är de också så att min mamma aldrig druckit särskilt mycket. Jag har tillexmpel bara sett henne onykter vid tre tillfällen och alla gånger har jag varit över 17 år gammal.. så kanske kommer de där ifrån, mitt totala ointresse av alkoholen. Mitt totala ointresse som jag haft de senaste åren.

Vill du beställa design?

Inlägget publicerades den 2011-08-29 kl: 15:16:37
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Till alla er som senaste tiden viljat lägga en designbeställning. Nu äör jag åter tillbaka i mitt designande och det är fritt tt lämna eran beställning. För mer info om hur det går till; läs på min designverkstad :)

Lyckan är total!

Inlägget publicerades den 2011-08-29 kl: 14:09:38
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Just i denna stund är jag totalt jävla överlycklig! <3 Kan skriva mer senare om varför. För just nu hinner jag inte. Tvättar kläder och städar som en tok. Samtidigt försöker jag hålla koll på en löpande tik och en brunstig Bamse :P Fast i och för sig så är det ett galler emellan dom. River någon gallret så lär jag ju höra det :P

Sen vill jag bara säga tack till Jeanette som är helt jävla underbar och hjälpsam!

VILL HA!

Inlägget publicerades den 2011-08-29 kl: 12:05:01
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

| älskar | älskar | älskar | älskar | älskar | älskar | älskar | älskar | älskar | älskar | älskar |

Vill så gruvligt, förbannt, jävla, oerhört mycket ha denna tröja!
Den kostar 299kr men ca: 350kr med frakt! Jag bara älskar den!

| älskar | älskar | älskar | älskar | älskar | älskar | älskar | älskar | älskar | älskar | älskar |

Tack syrran och grattis brorsan!

Inlägget publicerades den 2011-08-28 kl: 00:37:47
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Mitt i allt elände så måste jag ändå få skriva ett inlägg av ren glädje och tacksamhet till min syter för det fina grejer jag fått av henne innan jag åkte hem från Piteå. Bland annat en jätte fin turkos handväska/axelremsväska. Jag använder bara hanväskor i from av axelrem för att jag har en tendens att förlägga min väska på affären annars när jag blir så inne i allt annat.

Hemma hos syrran såg jag då denna fantastiska turkosa skapelse (som ni ska få bild på någon annan dag, orkar inte fota nu) och sa genast "men syrran.. de där är väl inte alls din dtil ;)" i ett försök att övertyga henne om hur mycket jag ville ha den.. Jodå! därifrån kom jag i ägo av den väskan.

På tåget hem hade jag dock dåligt samvete för de kändes som jag hade tvingat henne att ge den till mig. så jag skrev och frågade vad den kosta för jag kunde betala den. Men då visade det sig att det var ett loppisfynd för tio kronor ;) haha..

Ja inte var det bara väskan jag fick med mig, det var ett jäng fina sätt med sängkläder, vilket jag har stor brist på och utöver det även en påse med massa smink som hon inte använder. I denna sminkpåse hittade jag massor som jag länge viljat ha men inta har köpt. Jag har till den snåla typen som inte anser att smink är värt att köpa när de finns så mycket annat man kan göra och behöva för dom pengarna.

Allt smink jag äger har jag fått i födelsedagspresent, julklapp och annat. Det mesta från syrran faktiskt ;) Det är jag glad för. Nå nå, i denna påse fanns då en knallråsa ögonskugga, en knalligt tuskos, en jätte fin mörkbrun, en svart, en vit, en grå och massor där till.. Exakt precis de färger jag länge viljat ha! Även en exakt sån maskara som jag brukar använda. Lämpligt nog precis när min tagit slut :)

Jag sminkar mig dock väldigt sällan, men när man väl gör det så är de sååå roligt att ha färger man gillar och passar i. Men imorgon måste jag sminka mig.. bara för att jag har så fina färger nu. Tack vare min älskade syster!Vill även passa på att gratta min älskade, underbara, fantastiska lillebror till körkortet som han tog den 25 Augusti! Grattis brorsan.. äntligen var de även din tur! <3 Älskar dig!

Vila i frid!

Inlägget publicerades den 2011-08-27 kl: 12:37:17
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Jag har kommit hem till Motala igen. Massa möten, massa tider och sen är det så att min lilla Bamse inte mår så bra för tillfället. Jag orkar inte gå in mer på det just nu utan det kommer sen. Utöver det så här även min älskade farfar dött och jag mår inte så bra.

Av alla på min pappas sida av släkten så var farfar den enda som brydde sig. Hörde av sig, visade kärlek och faktiskt visade att jag existerade! jaja, hur som helst så fortsätter jag nog vara ganska tyst här ett tag. Har så mycket annat att tänka på.

Vila i frid älskade farfar <3

mycket nu!

Inlägget publicerades den 2011-08-24 kl: 12:15:26
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Oj, nu händer de mycket på en gång. Möten, samtal och grejer att fixa till höger och vänster! men de är ju som vanligt.. de händer inget på flera veckor, när man väl reser bort så kommer allt samtidigt så man får planera en tidigare hemresa!

jag saknar verkligen min underbara make där hemma också!

Vi får se när jag kommer hem, men förmodligen nångång under veckan som kommer.

Inga kläder.

Inlägget publicerades den 2011-08-22 kl: 10:59:48
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Åter igen till min piteåresa! Jag vet att många vänner och bekanta undrar hur länge jag ska vara här. Det blir förmodligen 12 dagar +- 2 dagar. Men eftersom denna resa var en mycket impulsiv ingivelse så har jag ju ingenting med mig. Varken plånbok, mobil eller kläder.

Min älskade make har dock packat lite och skickat med posten så de anländer väl om 1-2 dagar. Så därför har jag ingen mobil just nu så ni vet det.

Denna resa gjorde jag i behov av att bara njuta och roa mig. Slappna av och komma ifån livet lite.. eller vad man ska kalla det. Min man tyckte nog att de kunde vara skönt för mig att få komma och hälsa på alla lite  och så tyckte han nog att en resa hit passade perfekt när vi ändå var till Arlanda och skulle släppa av syrran och vilja! :)

Sprang iväg å köpte nå trosor igår, har lånat sofis sockar och christoffers tröja ;) hhahaha.. men snaaaart kommer lite av mitt eget ;) haha..

Nu ska jag se lite serier.. Andra avenyn blir det! <3

Stor impuls = flygresa till Piteå

Inlägget publicerades den 2011-08-21 kl: 23:34:06
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Idag skulle vi köra syrran och hennes dotter till stockholms flygplats eftersom dom skulle ta flyget hem. Med mycket stor impuls så hamnade jag på flyget också ;) Så nu sitter jag alltså hemma hos bästa Sofi på besök i PITEÅ! :)

Ja, ibland måste man få göra oväntade, roliga och konstiga impulser. Sofi blev då glad kan jag lova :) Min make saknar jag redan, de käns som om han är på andra sidan jordklotet.. som tur är så beskriver min känsla en skev bild av verkligheten eftersom han bara är 120 mil söderut.. hemma i motala.

Jaja, bloggen blir väl rätt så pausad ett tag till, men ni får stå ut.. jag behöver komma hem till norr för lite roligheter, kalaskul och buskul med mina vänner :) Ha det bra..

ADHD = Inpulsiva handlingar... hmmm... tänkas vad det kan betyda????? :O hahaha

Selena Gomez - Love you like a lovesong

Inlägget publicerades den 2011-08-20 kl: 09:49:28
Kategori Dagboken, 0 kommentarerJag gillar den här låten skarpt. Är inte direkt typiskt sånt jag lyssnar på annars men det är nått
jag fastnat för i låten :) Vad tycker ni om den?

De är ju typiskt... Min syster och min äls...

Inlägget publicerades den 2011-08-20 kl: 04:37:28
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

De är ju typiskt... Min syster och min älskade systerdotter, Vilja, är ju här. De var tänkt att dom skulle åka hem fredag den 19de men eftersom hon ville ha mer tid med mig så ändrade hon till söndag. Oturligt nog så blev jag sjuk torsdag natt och nu ligger jag verkligen jätte sjuk. Feber, halsont, förkyld och allt där emellan. På så sätt var de ju synd att syrran bokade om sin biljett för risken är ju stor att vilja också blir sjuk nu :( här har de förbrukats en glass varannan timme hela natten. Isglass! När jag väl sov ganska skönt så väckte hundarna mig och behövde ut.. Dom som aldrig brukar behöva ut på natten. Jaja.. Nu ligger jag här och snorar men hemsk huvudvärk och feber och ska försöka sova igen.. Hatar att vara sjuk!

Underbara dag! <3

Inlägget publicerades den 2011-08-18 kl: 23:00:39
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Idag har varit en fantastisk dag. Sol, värme, bus med Vilja, promenad, fin middag och mycket därtill :) Syrran har tatuerat sig idag så under tiden tog jag mig en långpromenad med Vilja i vagnen och hundarna i kopplet. Det var mycket mysigt. Lite bus på studion sen och när syrran blev klar så åkte vi rut på lite affärer.

Eftermiddagen spenderades på en av stans finaste restaurager. Vi käkade en fantastisk middag för att fira våran bröllopsdag som egentligen var igår.

Guud vad det är mysigt att ha syster och vilja här! <3 och det är helt fantastiskt att ha en så fin man som jag har! Han bjöd på fin middag idag och han fick en fin tavla av mig igår. En Ed hardy -tavla :) Lennart gillar sånna, det gör jag med så tids nog vill jag införskaffa många fler :)

Mer bilder kommer till veckan! :)


Bröllopsdag idag :)

Inlägget publicerades den 2011-08-17 kl: 22:38:46
Kategori Min man ♥, 3 kommentarer
Hinner med ett snabbt inlägg för att bevisa min existens... alltså, JA JAG LEVER ;) Men när man har besök hinner man inte med mycket bloggande, dator eller nått annat. Vi har varit i mjölby på stan, vi har varit till ikea, vi har varit till norrköping, vi har gjort lite av varje kan man säga :)

Imorgon ska syster tatuera sig, jag och vilja ska mysa, promenera och ha lite kvalitetstid undertiden :)

Idag har jag och min fantastiska make bröllopsdag! Tre fantastiska år som gifta. Imorgon blir det fin-restaurang eftersom de kom annat emellan idag. Men jag är så glad att ha han vid min sida! min fina, älskade, fantastiska <3

Nu måste jag släcka ner här eftersom åskan går :/Du och jag älskling! Den lyckan bilden visar, är den extrema lyckan jag känner. Du är det bästa jag har <3 Imorgon får vi en mysig eftermiddag på restaurang. Men alla dagar vid din sida är lycka, lyx och trygghet! Jag äslakr dig.. älskar, älskar, älskar dig!

Ändra profilbild och info - gratis design, sommarglädje

Inlägget publicerades den 2011-08-15 kl: 22:53:17
Kategori Gratis designer, 23 kommentarer
här kommer ett inlägg lite snabbt som beskriver för er som lånat min gratis design - sommarglädje, hur man ändrar info och profilbild. För er som inte förstår eller som vill ha hjälp med något annat så kommer jag vilja hjälpa er men just nu kan jag inte då min syster som sagt är på besök. Så de får bli om en vecka i så fall! :)1. logga in på bloggen, tryck på fliken skapa.
2. tryck på underfliken bild.
3. Bläddra efter bilden du vill ha på din dator.
4. Ändra bredden till 200.
5. Tryck på ladda upp.
(bilden nedan visar stegen jag förklarade här ovan)


6. Klicka på bilden
(bilden nedan visar)


7. Kopiera internetadressen till sidan du kommer till
(bilden nedan visar)


8. Backa ett steg, tryck på fliken design.
9. Tryck på underfliken kodmallar.
10. Bläddra dig ner till ganska precis under <div class="navheader"> Bakom bloggen </div>. Där ser ni en internetadress, ersätt den med adressen ni kopierade.
11. Tryck på spara och sedan är eran bild på plats :)
(bilden nedan visar)


12. Glöm inte att kopiera in internetadressen i alla kodmallar så profilbilden ändras överallt, vaet man än klickar i din blogg. bläddra mellan dom olika kodmallarna gör man där bilden nedan visar!

1. Gå på fliken design.
2. Gå på underfliken kodmallar.
3. Bläddra dig ner på ungefär samma ställa där man bytte profilbilden. Där ser du var du ska skriva din info.
4. Spara... och klart! :)
(bilden nedan visar)


5. Glöm inte att upprepa ändringarna i alla kodmallarna så infon blir din egen vart man än klickar sig runt i din blogg. Ändra mellan dom olika kodmallarna gör du som bilden nedan visar.har märkt att vissa får ett liiitet fel i sin deign när dom laddat upp den på sin blogg. Nämligen det som bilden här nedanför visar. (klicka på bilden för större bild, om ni inte ser felet riktigt på bilden nedan)

Som ni ser går inte linjen neråt så den ligger jäms med kanten som den ska. Att ändra det går fort och är oerhört enkelt. och nu ska jag förklara hur! :)

1. gå i på fliken design
2. gå på underfliken redigera stilmall.
3. Bläddra dig ner (bara en liten bit) till stället som heter #wrapper. Där ser ni att de står width: 865px; Det ska ni ändra till 863px istället.
4. Spara.. och klart :)
(bilden visar)


Hoppas ni förstått allt. Annars hjälper jag er självklat sen! :)

Nu rullar vi mot stockholm för att hämta m...

Inlägget publicerades den 2011-08-15 kl: 08:06:03
Kategori Dagboken, 4 kommentarer

Nu rullar vi mot stockholm för att hämta min systeryster och min kära, underbara systerdotter. Min lilla kråka, lilla skorpan. Ska pussa henne så hon blir alldeles överpussad. Kanske kommer de några sms inlägg i veckan men så mycket mer än så lär de inte bli.. Men om en vecka börjar jag blogga mer ordentligt igen. Ha en fin dag! :) de ska jag.

Förlåt mig för min tysthet! :/

Inlägget publicerades den 2011-08-15 kl: 00:52:55
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
har varit en aning tyst på sista tiden. Anledningen till det är att jag haft mycket annat att göra och tänka på. Bland annat så har jag skapat en del bloggdesigner. Bland annat denna;


Riktigt snygg blev den! Men hur som helst så kommer jag att fortsätta vara väldigt tyst en vecka framöver på grund av att min syster och hennes dotter kommer på besök. Dom skulle stanna måndag-fredag min blir här ända tills på söndag. Så då vet ni det!

Jag lovar er roligare inlägg efter det. Fler gratis designer och beskrivningar på hur man ändrar info och sådant i dom designer om jag redan skapat!

Ha en oerhört bra vecka! Det ska jag ha <3
God natt.

Gratis design - mystic sky

Inlägget publicerades den 2011-08-14 kl: 10:56:04
Kategori Gratis designer, 6 kommentarer
Har skapat ännu en till gratis design till den som är intresserad av det. Designen är gjord för att passa både kille som tjej och går i ett lite tuffare tema. Rött och svart. Designen har en rolig detalj i headern i form av en inforuta i dropdown -form. Håller man musen över info-lappen så droppar rutan ner.Är du intresserad av att använda denna design? i så fall kan du se den live och ladda ner den gratis på designa din blogg´s gratissida för designer. Direktlänk till denna design för nerladdning och en titt, finner du HÄR!

Ikväll har vi varit ut så brygget en sväng...

Inlägget publicerades den 2011-08-13 kl: 03:40:56
Kategori Dagboken, 4 kommentarer

Ikväll har vi varit ut så brygget en sväng. De var rätt dött där idag och de lilla som var vid liv dog nog när bandet började spela. Förskräckligt var det. Haha :) men vi hade rätt så trevligt ändå. Mötte en del udda människor som vanligt. Haha. Vi var till sibylla sen och åt. Sjukt vad otrevlig personal. Dom gav hasse fel mat. Min mat var kall. När vi sen sa att min mat var kall så blev dom irriterad och ansåg att de var mitt fel. Jag hade inte hämtat maten nog snabbt. Så tydligen är de mitt fel eftersom maten tydligen hinner bli kall när man går från bordet, hämtar maten och sätter sig och äter. Kanske borde jag ha sprungit. När dom gjorde om maten och jag fick den varm så ropade dom lite före de var klart för att jag inte skulle vara så seg?? Öhh? Hur som helst, maten höll sig varm sen under hela tiden jag åt. Undra om dom hade haft den andra stående ett tag? Den var verkligen kall. Sov gott :)

Gratis design - sommarglädje

Inlägget publicerades den 2011-08-12 kl: 14:18:18
Kategori Gratis designer, 18 kommentarer


Ni missar inte gratisdesignen jag lagt ut va?
Designen är gratis för er att låna. Det är en fin design i turkost och rosa, med mycket fina detaljer och unika, detaljerade och väldigt fina kommentarsrutor!

För att ladda ner designen så ska man följa instruktionerna på designadinblogg´s gratis design -sida. För att komma direkt till designen jag skapat så klicka er in HÄR! (Där finns även länk så ni kan se designen live)

Vilka kanaler..

Inlägget publicerades den 2011-08-12 kl: 12:03:22
Kategori Dagboken, 2 kommentarer


Jag skulle nog välja Disneychannel, SF-kanalen och kanske 3an :)

Nya glasögon

Inlägget publicerades den 2011-08-11 kl: 20:42:09
Kategori Dagboken, 2 kommentarer


Eller inte riktigt än, men snart ;) Jag ska beställa nya glasögon.. på måndag. Det blir dom på bilden här ovanför. Jag gillar inte att använda glasögon men dom som är sådär båglösa är så lätta. Dom är behagliga att använda. Så de blir dom. Jag har haft sånna förut och har även haft med båge.. men dom båglösa är sååå mycket behagligare :)

Gissa vad dom kostar med båge, glas, antireflexbehandling och det? :)

Gick och la mig rätt så tidigt idag. Läste...

Inlägget publicerades den 2011-08-10 kl: 23:21:40
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Gick och la mig rätt så tidigt idag. Läste ut en bok igår. Bok 1 av 5 i en bokserie. Har läst på den i några dagar. Skulle påbörja bok 2 och jag la mig. Ett kapitel blev två, tre, fyra... Och nu är boken utläst. Haha. Påbörjar bok tre :) men bara ett kapitel eller två :) sov gott.

Ge mig tips på riktigt bra bloggar!

Inlägget publicerades den 2011-08-10 kl: 13:57:34
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Ge mig nu tips på riktigt bra bloggar som är värd att följa! Vilka bloggar läser du och varför tycker du dessa bloggar är så bra? :) kom igen nu.. ge mig bloggtips!

Stöd och kärlek till dig!

Inlägget publicerades den 2011-08-10 kl: 13:22:46
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Idag har jag vaknat halv sju på morgonen. Suttit vid datorn större delen av dagen och i telefon med en vän till mig som råkat ut för en hel del tråkigheter. Stöd och kärlek till dig vännen. Oavsett vad som händer, vad som kan trycka ner en i hål.. så glöm inte att du är din egen härskare. Du är viktig, du ärvärd ett liv och du har betydelse! Låt ingen, ingen, ingen ta ditt liv ifrån dig. Det är okej att undra, grubbla, fundera, må dåligt.. så länge man inte låter det ta över..

Men du är stark och du klarar även de här! Det vet jag <3Idag har jag möte och tider att passa. I övrigt ska jag läsa, ta hand om mig själv, fixa lite med fotobok och bara göra ingenting! :)

Tindra, min lilla prinsessa :)

Inlägget publicerades den 2011-08-09 kl: 18:10:43
Kategori Tindra och Bamse, 0 kommentarer

Har kollat på massa gamla bilder igen och hittade massa fina bilder på min lilla prinsessa som jag tänkte dela med mig av :) Orkar inte visa alla.. för det är väldigt många. Väljer ut några slumpvis..

Pasta, ris eller potatis?

Inlägget publicerades den 2011-08-09 kl: 15:59:31
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Tänkte på en sak tidigare,
vad äter ni oftast och vad föredrar ni att äta om ni får välja själv...


Själv är jag ju utan tvekan en pasta människa. Jag skulle kunna leva på pasta...typ ;) Men de får jag inte.. För Lennart är mer för ris och potatis.. så här hemma blir de en blandad kompott. Fast äter jag själv så väljer jag självklart pasta för hela slanten ;)

Fotoböcker

Inlägget publicerades den 2011-08-09 kl: 12:19:58
Kategori Bilder, 3 kommentarer
Har hur många gånger som helst dom senaste dagarna haft massor i tankarna som vore både spännande och roligt att skriva om i bloggen. Men jag har bara inte tagit mig tid att göra det och nu kommer jag inte ens ihåg vad de var jag skulle skriva. Anledningen till min stillastående blogg är att jag sysslat med massa annat istället. Tillexempel så har jag påbörjat en fotobok från vårat bröllop, jag har fixat i ordning en design och jag har haft mycket tid ifrån datorn :)

Det kan verkligen ta lång tid att skapa en fotobok man ska bli nöjd med. Tyvärr så är dom snyggaste modellerna så jäkla dyra, men nu fick jag ett erbjudande att skapa en fotobok för enbart 49kr i fraktkostnad och därför har jag valt att skapa en bok med bilder från vårat bröllop. Men det är rätt svårt att sätta ihop allt så man blir nöjd.. Många bilder och svårt att lägga i en ordning som man vill ha dom.

Tids nog har jag planer på att skapa massor av fotoböcker.
- Ett hundliv, det vill säga härliga hundbilder
- Barnen, bilder på barnen så klart :)
- Mina bästa bilder, Dom bästa bilderna jag fotat främst i naturen.
- En hel del humor, bilder som verkligen får en att skratta. Bilder som kan få en att tänka på roliga minnen eller sånna bilder som man tagit oh minen på personen/hunden man fotat har varit nått att skratta åt ;)


Den här bilden är från i vintras och den gillar jag. Den är rätt häftig :)
Fotot taget av min fantastiska vän, Sofi :)

Jag har skapat några ikoner :)

Inlägget publicerades den 2011-08-07 kl: 23:12:47
Kategori Blogg & Design -tips, 28 kommentarer
Nu tror jag faktiskt att vi mer eller mindre har utrotat våra bananflugor i köket :) men från det ena till det andra så har jag ägnat större delen av dagen med att fixa i ordning en design, sen kom jag av mig med att skapa lite egna handritade ikoner som jag tänkte låta er ta del av. Men säg gärna till om ni lånar dom..

Jag skapade ikonerna för jag ville ha nå ikoner i slarvig stil, handritade lixom :)

Skapade även en tom ikonruta ifall ni vill rita dit nått eget.. om ni har nått annat ni vill ha i en sån ikon. Färgen jag har använt mig av och ritat symbolerna med är #FF0087

Tycker faktiskt dom är rätt så gulliga :)

Hur viktig är designen?

Inlägget publicerades den 2011-08-07 kl: 13:24:37
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Hur viktigt är det egentligen med en snygg design på en blogg? Personligen blir jag fruktansvärt imponerad av bloggare som har flera hundra läsare om dagen trots att dom har en orginaldesign. Imponerad blir jag nog av den enkla anledningen att jag tycker designen är ganska viktig.

Kanske är det för att jag själv skapar designer som de plötsligt blivit så viktigt? ja, itne vet jag. Men jag har så svårt att läsa en blogg med tråkig design.

Så, hur viktig är designen tycker du? och bara för kul skull, tipsa mig om en blogg som du anser har riktigt snygg design och gärna en som du tycker har riktigt ful design också :)

Vill ni inte att jag ska pulicera kommentaren där ni länkat snygg/ful design så skriv det så ser jag till att inte publicera det! Då är det med andra ord bara jag som ser det.

Bananflugor!

Inlägget publicerades den 2011-08-05 kl: 17:25:41
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Jo, sånna svärmar det av här hemma typ. Jag fick lite smått panik och undrade först hur fan dom har uppstått. Jag har ju för de mesta väldigt städat hemma.. men då fick jag höra att det inte beror på smuts.. utan att det dras med från andra länder i framförallt frukt och sånt. Så nu svärmar det av dom här hemma.

i tre dagar har jag haft bananfluge-fällare ute på bänken och i sopskåpet. Vinäger, vatten, diskmedel. Det funkar och hur många som helst dör. På en natt hade jag fångat säkert 30 stycken och köket var tomt. Men jag lät ändå fällorna finnas ute. Idag när jag vaknade var dom plötsligt oändliga igen och jag har åter fångat ett par stycken..

Men hur fan ska jag bli av med dom för gått är ju frågan! Eländiga, äckliga jävla flugjävlar.

Någon sa kokande vatten i diskhon, och hälla ner diskmedel där som får vara över natten utan att man häller nå vatten över det. Anledningen till det är att dom befintliga äggen (dom lägger ägg i rören) dör och på grund av diskmedlet så blir det såpass halt att inga andra ägg kan läggas.

All mat som slängs ska förslutas med påsar så man inte tillgodoser deras behov av mat. Fan de där med bananflugor är ju ett heltidsjobb... åååhhh!!

just nu känns de som om bananflugorna äger mig totalt. Illa när en bananfluga är smartare än man själv. haha

Tindra skrattar när jag ber henne sitta! ;)

Inlägget publicerades den 2011-08-05 kl: 15:22:27
Kategori Tindra och Bamse, 1 kommentarer
Blev en lång och härlig promenad med hundarna idag. Självklart så kom det en regnskur mitt i allt också.. Men lite vatten har ingen dött av :) Otruligt nog så kom jag mitt under broöppningen också :/Nånå, regnskuren var inte långvarig och vi fortsatte längs vätternpromenaden, hamnen och hade det såå mysigt :) Stannade till lite så jag kunde ta en bild eller två på dom. När jag kom hem och kollade på dom typ 10 bilderna jag hade tagit så fick jag mig ett gott skratt när jag såg en bild på Tindra.

Lite bilder jag fotat :)

Inlägget publicerades den 2011-08-04 kl: 17:20:02
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Satt ju igår och kollade igenom lite bilder jag har tagit. Jag lovade ju er att visa några så jag tänkte faktiskt hålla mitt löfte och visa er några bilder. Kommer förmodligen fler vid senare tillfälle :)

När liten blir stor :)

Inlägget publicerades den 2011-08-04 kl: 14:03:40
Kategori Tindra och Bamse, 0 kommentarer

Tänk vad tiden går fort. Jag tyckte det var nyss Bamse föddes och nu är han redan ett år gammal.
Här får ni massa bilder från dag ett till nu :) ååhh, min lilla bamseplutt ♥

Kollade igenom lite gamla bilder :)

Inlägget publicerades den 2011-08-03 kl: 20:24:40
Kategori Bilder, 0 kommentarer

Satt tidigare idag och kollade igenom lite gamla bilder jag har tagit och hittade ett par stycken :) Kanske hittar fler när jag fortsätter rota någon annan dag.Kan visa er några fler bilder imorgon kanke :) Nu ska jag läsa och försöka sova sen. Jag är helt utamttad!

Tips till dig som vill ha ett sopskåp med godare doft :)

Inlägget publicerades den 2011-08-02 kl: 17:40:12
Kategori Allmäna tips, 4 kommentarer
Tänkte dela med mig av ett bra tips för att få ett sopskåp som lukta lite bättre! :) Dessutom är mitt tips bakteridödande och det är ju ett plus i kanten! :)

Ta ett glas (behöver inte vara stort), häll fönsterputs i det, eller om ni har något annat som luktar starkt och spritigt. häll sedan på kanel (relativt mycket). Rör om, ställ i sopskåpet.

SKITBRA! :)

Rörigt på designverkstan!

Inlägget publicerades den 2011-08-02 kl: 13:27:46
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Vill be om ursäkt för röranmin designverkstad, men ombyggnad sker på den sidan så de tids nog ska bli snyggt och ska matcha min blogg :) men de får ta den tid det tar...

nu ska här städas och bäddas...

Morgonmys med hundarna är alltid uppskatta...

Inlägget publicerades den 2011-08-02 kl: 12:36:48
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

bild0016 (MMS)

Morgonmys med hundarna är alltid uppskattat. Eller morgon är väl fel benämning med tanke på vad klockan visar ;) men Lennart var ut med dom på morgonen och nu innan han for. Den här morgonen har jag bara suttit. Jag är obeskrivligt trött! Idag ska jag städa :) vad ska ni göra?

Så jävla less på bloggsvar/blogresponse!

Inlägget publicerades den 2011-08-01 kl: 21:00:27
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Åååh.. jag är så fruktansvärt less på bloggsvar, eller blogresponse som de heter numer! Det bara tjorvar. jag kommer nästan aldrig in på deras sida för att den är konstig och säger att webbsidan inte kan visas. Det är BARA på den sidan den gör så..

Det funkar mer sällan än det inte funkar! NEJ, FYFAN VA LESS JAG BLIR!

Är de någon som har en inbjudan till bloggfråga som har lust att ge en inbjudan till mig? <3
Det är ju typ samma sak, bara det att bloggfråga verkar funka betydligt bättre. Bloggsvar/blogresponse funkade också skitbra..INNAN DOM BYTTE namn och utseénde m.m på deras sida och deras frågelådor.

Nu är jag besviken :/

Men som sagt; använder du dig av bloggfråga eller något liknande (inte bloggsvar/blogresponse) och har en inbjudna kvar att ge bort så tages den tacksamt emot! min mejladress är idatallhed@hotmail.comDet står på deras sida att dom erbjuder oss bloggare ett lättare sätt att fråga och besvara frågor. Snabbt, gratis, smidit, enkelt! DET GÖR MIG BARA FÖRBANNAD! Jag har sett i min frågelåda att jag har två nya frågor. Det har tagit mig 2 dagar att försöka se dom frågorna och fortfarande har jag inte kommit åt dom. NU FÖRST har jag lyckas logga in, men väl inloggad så kan jag inte göra ett skit för att sidan är för DÅLIG och SEG! UR FUNKTION!

Skriv inte SNABBT om det tar två dagar eller mer. Skriv ite SMIDIGT när ingenting fukar.. ååååhhhhh! Man har väl varit arg för mindre eller?

Har du bloggsvar/blogresponse? Strular det lika mycket för dig?

Varit på PDOL (piteå dansar och ler) i år?

Inlägget publicerades den 2011-08-01 kl: 16:14:23
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Idag är jag verkligen hur trött som helst! Sov tre timmar inatt. Jag vaknade 08.30 i morse och var så jävla trött så jag tänkte försöka somna om, men då låg jag där och funderade och beslutade mig sen för att kliva upp. För då kanske jag somnar i tid ikväll? :)

Startade morgonen med en mysig promenad tillsammans med mina små troll och sen har jag mest bara tagit det lugnt. Nu har jag påbörjat disken och sen ska de bäddas rent, plockas undan och dammsugas.. huvva.. skittråkigt, men väääälbehövligt.

Jag är lite seg just nu och har mycket att göra så uppdateringarna kommer förmodligen vara både tråkiga och få dom kommande dagarna!

NÅGON AV MINA LÄSARE SOM VARIT PÅ PDOL (PITEÅ DANSAR OCH LER) I ÅR?
Berätta lite om eran helg i så fall. Hur många dagar var du in, hade du kul, vad var roligast/tråkigast/bäst/sämst? Vilka artister såg du? Vilka artister missade du som du ville se? var området större/mindra än vanligt? jamen berätta allt från pinsamma fyllegrejer till annat roligt.. Berätta nu för den nyfike ;)


Bilden är från hammerfallkonserten från PDOL -2008 :)
Ser ju min vän Sandra i vänstra hörnet längst fram (svart hår).. hehe <3