www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Min vackra systerdotter

Inlägget publicerades den 2011-02-28 kl: 21:26:29
Kategori Dagboken, 7 kommentarer

Nu sitter jag hemma hos min syster! På Söndag ska min älskade systerdotter döpas och jag ska tillsammans med min syster sjunga på dopet! Kanske, men bara KANSKE så får ni se videoklipp på det sen ;)

Jag ber åter igen om ursäkt för min urkassa uppdatering, men nu är vi i piteå och jag vill spendera tid med min famil och min underbara vän Sofi <3

Fick 4 längder gardiner av syrran idag som jag ska få ge till Sofi och Christoffer. Der är typ rotting, sånna har Sofi pratat om att hon vill ha, så de kommer bli perfekt för dom! :)


Detta är min vackra systerdotter, Vilja! Min lilla prinsessa, min skönhet! Vist är hon väl vacker?

God morgon

Inlägget publicerades den 2011-02-27 kl: 08:55:29
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
God morgon :) Idag är jag sjukt trött men jag kan inte sova. Vaknade klockan 08.00 och kunde inte somna om. Lennart sover som en stock, mamma och brorsan också! Så här sitter jag i min ensamhet och vill bli lite piggare.

Middag hemma hos min pappa idag.

Vad har ni gjort i helgen?

Mina läsare :(

Inlägget publicerades den 2011-02-26 kl: 09:33:10
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Tråkigt att mina läsare försvinner och att jag nu bara har 90 läsare motför dom 250-350 som jag brukar ha! förstår ju att folk tycker det är tråkigt när jag knappt uppdaterar nu, men jag antar att ni som försvunnir hittar tillbaka så snart min uppdatering sätter fart igen! <3

Mycket

Inlägget publicerades den 2011-02-26 kl: 09:30:37
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Jag och Lennart har hunnit sova hos Sofi och Christoffer två dagar, vi har hunnit vara hos mamma, umgås med barnen och träffa en underbar kvinna som heter Marit som egentligen är en kompis till mamma.

Men med Marit har jag en mycket speciell relation och att fara till Piteå utan att träffa henne existerar inte. Däremot hoppas jag att alla förstår och har överseende med att jag kommer inte hinna träffa alla mina vänner jag har här, utan jag måste prioritera familjen i första hand!

Idag ska vi till Lennarts syster och käka middag och vi ska även sova där inatt. Nästa helg är de dop för då ska min älskade systerdotter döpas.

Det är mycket att stå i, mycket att hinna med, många att träffa och mycket att göra!

Dåligt med både bilder och inlägg

Inlägget publicerades den 2011-02-25 kl: 09:55:04
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Ber om ursäkt för lite dålig uppdatering! Har varit hos Sofi och Christoffer i Öjebyn två dagar. Dom har inget internet i sin nya lägenhet än :/ Men just nu är det viktigare för mig att umgås med näsra och kära än att uppdatera bloggen.

Inga bilder får ni än heller för att jag glömde min kamera hos Lennarts syster redan i tisdags :/ Så det har inte blivit mycket av att ta bilder :P

Jag mår i alla fall bra! <3

Piteå

Inlägget publicerades den 2011-02-22 kl: 23:12:40
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Nu sitter jag hemma hos min mamma i Piteå! Min fantatiska underbara mamma! <3 Vi var framme vid 07.00 imorse. En hel resa utan sömn, dessutom urkass sömn natten innan, så nu har jag iprincip varit vaken i två dygn.

Vi skulle ju inte fara till Piteå än egetligen men vi for tidigare än planerat för att överraska familjen! Mamma blev glad näör jag väckte henne vid sju imorse och gissa en gång om Sofie blev glad när jag överraskade henne. hon började typ grina och sa flera gånger om "Iiiiiida!!! Det känns som att jag drömmer" :) Tror att jag var saknad!

Har fått krama om underbara Benjamin också idag! Världens underbaraste uderbaring, som jag saknat honom! Nu har vi 2 veckor på oss att hinna träffa alla vi ska träffa, så om jag inte hört av mig till dig än så, lugn! Det kommer. Har så många att träffa och så mycket att göra. Barnen och familjen först! <3

Fick även träffa min UNDERBARA systerdotter för första gången idag! Herregud så vacker, mysig, snäll och fantastisk! Sen träffade vi Lennarts systerson för första gången! Var nog jordens mest lättroade prins. Vilken gobit <3

Skriver mer sen, just nu lär jag inte ha så mycket tid! Men jag lever :)

Föresten, resan tog SEXTON TIMMAR!!!!!! i en bil där värmen knappt funkar, när vi sen närmade oss Piteå var det 33 minus ute och i den iskalla bilden höll vi på att fullkomligt frysa fast i sätet! brrrr...

Hej! Ber om ursäkt för den urkassa uppfatt...

Inlägget publicerades den 2011-02-21 kl: 16:42:00
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Hej! Ber om ursäkt för den urkassa uppfattningen! Har varken tid eller ork idag! Men det får ni ha överseende med :) jag har hemsk huvudvärk idag :( Blä! Vad gör ni andra denna måndag? Kram

hej

Inlägget publicerades den 2011-02-21 kl: 12:20:15
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Bloggen förblir nog ouppdaterad ett par timmar frammåt. Har hur mycket som helst att göra idag. Sitter och käkar min lunch (rester från igår) vid datorn! :P

Cilla lik Laila!

Inlägget publicerades den 2011-02-21 kl: 00:08:54
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Kul att Big Brother har startat upp igen. ska inte skriva särskilt myckwt om det just nu, däremot vill jag bara påpeka att Cilla (en av BB -deltagarna) är väldigt lik Laila Bagge! Det var min första tanke när jag såg henne.


Gardiner

Inlägget publicerades den 2011-02-20 kl: 14:04:35
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Idag har jag tvättat upp det sista vi hade i tvättkorgen, ska även tvätta våra sängkläder sen! :) Men jag har rensat blad våra gardiner också för att jag har tänkt ge lite gardiner till bästa Sofi och Christoffer nu när dom ska få egen lägenhet. Jag har mycket snygga gardiner, men alla mina gardiner passar inte till våran inredning och därav används dom aldrig. Så därför har jag beslutat mig för att dom nog förmodligen kommer göra mer nytta hos Sofi och Christoffer som inte har nå gardiner ;)

Piteå, om några dagar kommer vi <3

Dag 30; Din favoritsång.

Inlägget publicerades den 2011-02-20 kl: 11:27:51
Kategori Dag 1-30, 3 kommentarer
Kör även dag 30 idag av två anledningar;
- Jag vill bli klar med listan nu!
- Jag missade att skriva igår.

Min favoritsång? Oj, det finns ju huuuur många som helst att välja på så istället vill jag nog nämna en låt/sång som jag har massa minnen till;..Den här låten sjöng min mamma för mig när jag skulle sova, om och om igen! Min mamma sjunger otroligt bra och har en sjukt vacker röst. När hon jobbade på ett dagis brukade hon sjunga den här låten för dagisbarnen och jag bad henne alltid sjunga den för mig.

Jag minns hur jag kunde lägga mig på ett extra mysigt sätt och jag kan rent av minnas känslan av den otroliga tryggheten! Min mamma, min vackra mamma <3

Dag 29; Vad har du lärt dig denna månaden?

Inlägget publicerades den 2011-02-20 kl: 11:21:53
Kategori Dag 1-30, 0 kommentarer
På grund av denna 30 dagars -lista? ... ingenting! I övrigt? Säkert massor men det är bara så svårt att komma på. Nämen fy, de här var verkligen ett tråkigt ämne att skriva om! Kan vi inte skriva nått roligare!? ;) Tror att den som sakapade den här listan fick lite dålig fantsi mot slutet... kanske?! eeehh...

Foppatofflor och nästan shorts!

Inlägget publicerades den 2011-02-20 kl: 03:49:53
Kategori Dagboken, 5 kommentarer
Nu är klockan snart 4 på morgonen och Sofie har precis gått hem ;) Vi har haf en trevlig kväll, surrat, spelat kort, ett melodifestivalen och låtit hundarna busa! Träffade grannen ute på kvällen och han skakade som vanligt lite på huvudet och undrade nog om jag var lite knäpp när jag i 15 minus går ute med mina foppatofflor. Han har väl mer eller mindre skakat på huvudet iprincip varje gång vi träffats eftersom jag faktikt använde mina foppatofflor nästan jämt när jag ska ut med hundarna på dom korta rastningarna runt parken eller så.

Idag undrade han nog lite extra mycket om man är normal när man kommer från norrland/norrbotten eftersom jag hade på mig ett par tunna byxor som mer eller mindre är som shorts :P Hade ju dragit ner dom så mycket det gick i benen för att de skulle bli så långa som möjligt. Skulle ju bara ut och möta Sofie och hann inte byta byxor.

Men där stod jag utan jacka, men "nästan shorts" och foppatofflor i dom hemska femton minusgraderna! ;)

Fopptofflor is the shit! ;)


inte mina på bilden!
mina har inte hål där framme utan är mer heltävkande. Från början var de sånt där "ludd" i mina skor, sen det har jag tvättat och sen tappat bort, åsså är mina röda :) Men dom är sååå sköna!

Tips - lär dig lite grunder!

Inlägget publicerades den 2011-02-19 kl: 02:13:47
Kategori Blogg & Design -tips, 4 kommentarer

Besökte just en blogg och hittade ett jätte bra inlägg som har med design att göra. Ett inlägg fullt av massa grunder som kan vara bra för er att ha koll på! Därför tänker jag nu tipsa er om det inlägget.

Pavlic.nu heter bloggen och tillhör Caroline! För att läsa inlägget jag skrivit om så klicka HÄR!

Där får du lära dig vad dom olika delarna i en design heter, då kommer du myyyycket lättare kunna göra enkla ändringar i din blogg :)

Finns de någon härligare känsla?

Inlägget publicerades den 2011-02-19 kl: 01:39:49
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 2 kommentarer
Finns de någon härligare känsla än när mensen försvinner, man är nyduchad och har fått raka sig.. lite här och där ;) Man känner sig som en ny människa och så fräsch! Det är så skönt när man sen ska sova och somna som en ny människa!

På tal om rakning så måste jag återigen tipsa er om RFSU´s produkter för rakning. OTROLIGT bra faktiskt! Jag har som aldrig gillat att använda raklödder för jag aldrig hittat nått som jag tycker är bra nog. Men denna Intim/Easy Shaving är riktigt bra! TESTA! :)

Finns att köpa på apoteket, vissa matvarubutiker och finns även att beställa på nätet!

JÄVLA DATOR, JÄVLA VIRUS, JÄVLA PHOTOSHOP :'(

Inlägget publicerades den 2011-02-19 kl: 00:35:47
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Jag är så fruktansvärt förbannat, lessen, frustrerad och jävlat ALLT just nu! Först och främst på grund av att mitt photoshop har fuckat upp sig, och som om inte det vore nog så har datorn också gjort det nu... och som om inte de vore nog så har även min externa hårddisk gjort detsamma. Där jag har alla mina bilder, mina designer, koder, dikter, och ALLT!

Ante och hans kompisar har suttit på nån sida (som jag inte minns namnet på) som orsakade att jag fick nått falsk antivirus-virus på både denna dator och min mini PC. Sen dess har min dator betett sig konstigt. Sen började hårddisken bli knasig, kom upp varnigsrutor på min hårddisk om att de är nått galet och att den ska formateras, sen började mitt photoshop och bli konstigt.

Photoshop använder jag dagligen, ofta och helatiden typ. Helt plötsligt så var ALLT som jag laddat in photoshop borta. Alla penslar, alla teckensnitt, alla saker... ALLT, ALLT, ALLT! Det har hänt en gång förut, då satte jag in allt igen. Men nu har den börjat tjorva ännumer. Jag kan öppna PS, men så fort jag börjar arbeta med nått så får den damp. Då kommer det upp tusen jävla internetsidor samtidigt, nå photoshop-internetsidor. Så fort jag stänger ner som aå kommer de upp ännufler nya. Ps, hänger sig och allt bara kruppar!

Ska försöka övertala min man att fixa allt imorgon (det har sina fördelar med att vara gift med en PC/IT -tekniker som jobbat med att reparera datorer i 8 år), formatera datorhelvetet, ladda in PS på nytt och formatera min externa hårddisk (hoppas att sakerna i disken går att spara). Sen får jag börja med timmarnas helvete att ladda in allt i Ps igen. Timmar, timmar, timmar att leta allt jag ska ha, timmar, timmar och åter timmar att ladda in allt. Installera allt på datorn och blablabla!

Hur som helt så kommer mitt designarbete att ligga nere några dagar framöver!

GRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅTER!

Vårdnadstvister!

Inlägget publicerades den 2011-02-18 kl: 21:29:18
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 3 kommentarer
jag har tänkt på en sak som kan få mig att må riktigt illa över hur vi människor kan funka. Alldeles för många vårdnadstvister handlar om föräldrarnas ego och inte om barnets bästa och barnets välmående. Istället skapar dom en tvist som snarare kan få barnet att må dåligt, känna sig sliten OCH KÄNNA SIG UTANFÖR!

Det jag menar är att alldeles för många vårdnadstvister handlar om föräldrar som inte kan ha en fungerande relation MED VARANDRA! Det kan handla om att man är bitter över hur det kunde bli som det blev, dom bygger en tvist på lögner, förvriden sanning, bittherhet, dålig självkänsla och framförallt dålig relation! Deras egna kanske brustna hjärtan sätter sprickor i barnets.

Det kan göra mig både arg och lessen hur man kan tvista "om barnets bästa" när det enda man i en sådan situation gör är att istället göra det värre för det barn vars "välmående" dom kämpar för blir sämre.

Att ett barn ska lida över en dålig relation mellan dom vuxna är i mina ögon rent ut sagt fördjävligt!

Nej, jag syftar inte på någon speciell i det här inlägget utan jag snackar generellt! Jag fick bara upp tanken i huvudet när jag stod i duschen!

Så till er som kanske känner er träffade;
En gång så kanske du och den människan du tvistar med älskade varandra, om inte annat så har ni fortfarande något gemensamt som ni båda älskar lika mycket och som förmodligen älskar er båda lika mycket tillbaka.

När hundarna vill ut!

Inlägget publicerades den 2011-02-18 kl: 20:02:11
Kategori Tindra och Bamse, 0 kommentarerSå här gör min ena hund när han behöver ut! Han lägger sig i hallen och väntar tills det är dags att gå ut. Och inte är det alltid så lätt att veta när han smitit iväg dit. Men som tur är så är han duktig nog att han piper lite om man missat att han gått dit och om man dröjer lite för länge med att märka det! :P

Tindra däremot, hon är duktig hon. Hon kommer hoppar upp med framtassarna i knät på en och säger *pip, piiiiip, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip* när det är dags ;)

Älskar mina sötnosar! <3


Simon! :)

Inlägget publicerades den 2011-02-18 kl: 19:15:15
Kategori Bilder, 1 kommentarer


Detta är min mans systerson, Simon! Sikken snygging va? :P
Hur som helst så är det jag som tagit denna bild, ville bara visa er den därför! En av många bilder som jag tagit och är nöjd med! :)

Min uuunderbara matta <3

Inlägget publicerades den 2011-02-18 kl: 15:16:39
Kategori Dagboken, 0 kommentarer


Min uuunderbara matta <3
Jag älskar den! Fast som vanligt då gör den sig inte till rättvisa på bild! :)
Kanske kommer en bild sen då ni får se mattan i helhet! Orkade inte göra de nu, hade lite ont om tid då jag har annat att göra nu :) Men vist är den fin min mjuka, älskade matta? :)

Min fina matta är på plats igen!

Inlägget publicerades den 2011-02-18 kl: 13:53:20
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Då har man precis kommit in efter en stunds promenad med Tindra, Linda och Lova! :) Idag har jag äntligen fått min matte tillbaka på vardagsrumsgolvet. tvättade upp den i badkaret (en ryamatta) och sen tog skiten tre dagar på sig att bli helt torr! Eller kanske var det fyra dagar till och med! Men nu är m in härliga, lila, fina, underbara matta på plats igen!

Ja Carolina, jag ska visa bild sen! Vet ju att du älskar lila och gillar min inredning :P hahaha

Nu, har jag en hel del att göra. Sen ska jag även rengöra våra toaletter idag. Dammsög och sådant igår. Nu är Tindra i alla fall trött, Bamse är med Lennart och Ante på Hasses studio och jag väntar på besök av en snubbe som ska kolla på min synth.

På tal om hundarna så har Bamse kissat inne idag! Han som aldrig kissar inne!! Men han har som blivit könsmogen nu så jag vet inte vad han fick för sig. Själcklart så valde han ju att kissa på mina gardin i köket så jag har plockat ner dom och ska slänga dom i tvätten! Charmerande hud man har va? ;)

Buskul

Inlägget publicerades den 2011-02-17 kl: 19:27:40
Kategori Tindra och Bamse, 1 kommentarerBamse och JohnJohn, idag!
Dom har varit i sån fart heeeela dagen! ;)

Dag 28; En bild på dig från förra året, och en från iår. Hur har du förändrats sen dess?

Inlägget publicerades den 2011-02-17 kl: 18:12:03
Kategori Dag 1-30, 0 kommentarerJag har i tortsett inte förändrasts något, det är väl i så fall hårfärgen ;)
...och min personliga utveckling!

JohnJohn och Bamse

Inlägget publicerades den 2011-02-17 kl: 13:01:33
Kategori Tindra och Bamse, 2 kommentarer
Nu är JohnJohn här och gissa en gång om både han och Bamse är lyckliga? ;) Dom har inte varit stilla en sekund. JohnJohn har tvättat bamses päls, tassar och öron och Bamse har tvättat Johnjohn :P Dom är rädd om varandra ;)

Nu turas dom om att bära på ett litet hundben :)

Jag är verkligen glad att Bamse har fått sig en hundkompis och jag hoppas verkligen att dom kommer fortsätta funka så bra ihop även när Bamse blir helt könsmogen, men de får vi väl försöka se till att dom gör.

Nu har jag satt på en tvättmaskin, jag håller på med lunchen och sedan ska jag dammsuga hallen. Efter det ska jag ta ut hundarna på lite lek eller en liten promenad :) UNDERBART!

Nått annat som är riktigt jävla underbart är att dom lovat vår i Motala om 10 dagar <3 JIPPIE! Fast vi har ju som redan haft vår mesta tiden från nyår, sen har de nu varit en vecka med snö och kallt.. brrr...

Sällskap av JohnJohn imorgon!

Inlägget publicerades den 2011-02-17 kl: 01:07:46
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Nu ska jag och mina små älsklingpälsklingar lämna datorn för en mysig stund i sängen. Idag har varit en jobbig dag då lite saker hänt, men ur allt negativt kommer något bra! :D

Imorgon ska jag ta ut JohnJohn för Sofie är i skolan, men jag tar nog med han hem till mig också en stund sen så han och Bamse får ha roligt ihop :) Tror nog inte att Sofie har nått emot att han får sällskap med oss istället för att vara ensam.

JohnJohn är ju Bamses bästa vän så Bamse mår säkerligen bra med sällskap av lillskiten :)

Kul ska de då bli <3

Sov gott nu!


Söta Sofie och JohnJohn, lånade bilden från Sofies facebook.. det hoppas jag att hon inte har nått emot ;) Är avis på hennes röda underbara hår också.. Vill också få så rött hår igen!

Dag 27; Varför gör du denna 30-dagars utmaning?

Inlägget publicerades den 2011-02-16 kl: 23:08:16
Kategori Dag 1-30, 0 kommentarer
Jag kände att min blogg hade börjat bli rätt torr och tråkig, så en sån här blogglista kändes som en akut lösning på min torka. Och så tänkte jag att de kunde vara kul för er att få läsa lite annat om mig som man kanske i vanliga fall inte brukar ta upp. Ni har ju faktiskt fått veta rätt mycket som ni inte viste :) När jag startade med denna lista så var det inte så många som hade just denna utan då fanns de en annan som var vanligare, men nu har alla den här också ;)

Just nu tycker jag mest att det är jobbigt och rätt tråkiga ämnen att skriva om, men jag håller ju på skapa en egen 30 dagars -lista som jag sedan ska göra. Med lite inspiration från denna lista och andra listor som snurrar på alla bloggar. Men ni får JÄTTE GÄRNA komma med förslag på vad den listan ska innehålla! Valet är erat ;)

VAD SKA MIN EGEN 30 DAGARS -LISTA INNEHÅLLA?

Bamse är nybadad

Inlägget publicerades den 2011-02-16 kl: 18:46:05
Kategori Tindra och Bamse, 1 kommentarer
Nästsan alla hundar får väl sina ryck när dom är nybadade, så även mina! ;) Här får ni nu se en video på Bamse 10 minuter efter han har badat..

Haha

Inlägget publicerades den 2011-02-16 kl: 18:02:42
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
jag och lennart kollade på den där snurrande ballerinan. Förut idag tyckte jag den snurrade åt höger, men nu snurrade den vänster. Samtidigt som den snurrande vänster för mig så snurrande den höger för han! haha

Åt vilket håll snurrar hon för dig?

Inlägget publicerades den 2011-02-16 kl: 12:16:56
Kategori Dagboken, 13 kommentarerHar ni sett den här bilden förr? Ganska rolig tyvker jag.. Ballerinan snurrar nämligen åt olika håll beroende på vem som tittar på den. Det handlar om vilken del av hjärnan man använder mest!

Snurrar hon åt vänster så innebär det att du använder vänster hjärnhalva mest, snurrar hon åt höger så använder du höger hjärnhalva mest.

Vänster; Kreaktivitet och sådant
Höger; Matematik och sådant

ÅT VILKET HÅLL SNURRR HON FÖR DIG?
Det konstiga är att den snurrar åt höger för mig, vilket innebär matematik och sådant. Jag är verkligen skitdålig på matte av många anledningar. Däremot är jag väldigt krektiv och arbetar gärna med händerna! Så för migg snurrar den fel :P

SNARK!

Inlägget publicerades den 2011-02-16 kl: 11:47:21
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Snark, snark, snark! Så rolig är min familj just nu! Alla ligger och sover, alla är på dåligt hummör och alla är omöjliga att få upp! jag ger fan upp nu, låt dom sova om så till imorgon för nu är jag ändå så sur så jag inte vill se dom för tillfället! JA, jag har nog fått en dålig start på dagen jag också. Disken som Lennart lovade att ta i förrgår fick jag ta delar av igår. Disken som Lennart lovade att ta igår står fortfarande kvar idag.. Och tro mig, den kommer få stå kvar om så till nästa vecka! Kanske lasta in disken i sovrummet åt han brevid han i sängen! ;) hahaha... nej, men de skulle kanske vara nått? :P

Nu låter det som att han aldrig gör nått, men det gör han! Det är en princip, lovar han mig att ta disken så får han fan lov att göra det!

SNARK, SNARK, SNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fixa min egen blogg!

Inlägget publicerades den 2011-02-16 kl: 02:54:07
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Tänk om man la ner ens hälften av den tiden man lägger ner på någon annans design, på sin egen! Jag lägger faktiskt ner mer tid och möda på andras designer och därav kommer min egen lite i kläm. Små detaljer som jag verkligen skulle vilja fixa men som jag aldrig får varken tid eller ork att fixa... dumma mig!

Det jag vill ändra;
- snyggare kommentarsrutor
- snygare i kommentarsfälten
- snyggare bildlänkar i menyn
- inläggen lite annorlunda
- lite andra ikoner lite här och var
- fixa till kring bilden på mig i min menyn
- eventuellt byta bakgrund och/eller header (är inte riktigt nöjd). Förslag?

Om ni har några synpunkter så kom gärna med dom :)

(om de under några dagar blir mer eller mindre rörigt här inne så vet ni varför)

Phineas och Ferb - Little Brothers

Inlägget publicerades den 2011-02-16 kl: 02:20:35
Kategori 0 kommentarer
Detta inlägg publiceras i sammarbete med disney XD och denna veckas klipp handlar om Phineas och Ferb. En helt klart rolig serie om dom busiga brorsorna som alltid hittar på nya äventyr och med en syster som alltid misslyckas med att sätta dit dom för deras föräldrar. Hon låter verkligen hela sitt liv handla om att sätta dit sina bröder.. Men just i det klipp som ni ska få se idag, så får ni se en otroligt gullig storesyster som sjunger om sina småbröder :')

Phineas och Ferb - Little Brothers


Vill du se andra roliga disneyklipp så kan du besöka Disney XD´s egna youtubekanal genom att klicka på loggan här nedanför! Vad vore livet utan underbara Disney? <3

Blodpudding som hundgodis

Inlägget publicerades den 2011-02-16 kl: 01:28:30
Kategori Tips till hundägare, 0 kommentarer

Skrev ju i förra inlägget att jag skulle skriva om det hundgodis jag använder, så här kommer det :) Jag använder blodpudding som jag torkar. Blodpudding smakar mycket och därav älskar hunarna det.

- gott
- snabbtuggat
- ljudlöst
- kladdlöst

...är viktiga egenskaper hos ett bra godis eftersom att om det är svårtuggat och man tränar i grupp så måste man som "stanna upp" för att hunden tuggar på en godis. Om den lever om så stör det kanske övriga. Klsddlöst är ju en härlig egenskap för dig som ska hålla i godiset och ha det i fickan. Varför det bör vara gott talar ju kanske för sig själv ;)

Så hur gör man då?
(jag hade en beskrivning på de här, men hittade en annan bloggare som hade samma beskrivning fast med bild och allt så jag lånar den istället. Det enda som skiljer är att jag brukar göra ca hälften så stora bitar eller ännu mindra ibland)

vill man ha hårdare bitar så kan man ha ugnen på 100* i 3-4 timmar :)

Vissa gör lite annorlunda med graderna och tiden i ugnen, men vill ni göra på annaorlunda sätt så kan ni söka på google hur man kan göra. Vissa har ugnen på 70* och har i blodpuddingstärningarna i 45 minuter. Men de har alltid funkat lika bra för mig att ha högre grader kortare tid. Vill man däremot ha den lite mer torkad så kan man ha ugnen pyttelite på glänt för att dra ut fukten. Men googla på "blodpudding hundgodis" eller något sånt så hittar du flera olika alternativ! :)

My day! :)

Inlägget publicerades den 2011-02-16 kl: 00:47:37
Kategori Tindra och Bamse, 0 kommentarer
Idag har varit en bra dag! En härlig dag trots den hemska kylan ute.. brrr! Jag har i alla fall startat dagen med en timmes promenad, jag har städat, tvättat och fixat här hemma och jag har hunnit ut med Sofie och JohnJohn. Sen kom Sofie och JohnJohn hit och kollade på en film med oss. Vi såg på Step Up 3. Faktiskt en bra film måste jag säga! Men ettan och tvåan var ju också bra, så självklart var trean det också.

Bamse och Tindra har varit otroligt nöjd med dagen efter promenad, lek och roligheter. Fast Tindra är faktiskt mest arg på JohnJohn än så länge :(

Jag som förresten trodde att jag hade slut hundgodis, men de hade jag tydligen inte. Hade kvar lite :) och på tal om hundgodiset som jag använder så kommer det ett tips om de sen i ett eget inlägg ;)
Dag 26; Din favorittid på året.

Inlägget publicerades den 2011-02-15 kl: 23:23:14
Kategori Dag 1-30, 0 kommentarer

Min favorittid på året är all den tiden som är fri från snö ;) Nej, men jag älskar våren, när snön börjar smälta/har smält, blommorna börjar komma, solen värmer sådär extra härligt efter en kall tråkig vinter. Våren och sommaren är mina årstider. Komiskt nog så är jag faktiskt född på våren också och enligt min egen teori så verkar de som att dom allra flesta gillar den årstid dom är född i bäst :)

GILLAR DU DEN ÅRSTDEN SOM DU ÄR FÖDD I BÄST?

Älskar vårens färger, när de gröna börjar komma och de fina blommorna tittar fram... åååååh! <3

Kääärlek!

Inlägget publicerades den 2011-02-15 kl: 17:04:06
Kategori Min man ♥, 1 kommentarer
Har skapat denna nya kategori nu, min man <3. Kommer lägga in inlägg riktade mot honom här. Lade in gårdagens inlägg om han i denna kategori :) då vet ni det!

Ska träffa Sofie och John-John

Inlägget publicerades den 2011-02-15 kl: 17:00:45
Kategori Tindra och Bamse, 1 kommentarer
Idag har jag varit på långpromenad med hundarna och Annelie, jag har städat, tvättat och gjort nytta och snart ska det käkas middag! :D Efter middagen ska jag och lilla Bamse träffa Sofie och John-John för lite roligt bus. Kanske passa på att träna lite, vem vet! jag har dock slut på hundgodis nu så han får lite matbitar eller kanske lite korvskivor istället ;)

Hur som helst så uppdaterar jag bloggen mer sen! <3

Lennart, min fantastiska make!

Inlägget publicerades den 2011-02-15 kl: 00:50:57
Kategori Min man ♥, 9 kommentarer
Idag vill jag ägna ett inlägg åt min fantastiska make, mer fantastisk än någon annan! Idag tar jag en paus från min dag 1-30 lista, en paus från bloggen och idag har jag så gått som tagit en paus från livet.

Jag har verkligen inte mått bra idag utan snarare så har allting kommit mot mig i en rasanda fart. Det ena negativa efter det andra! Varför ska alltid negativa saker komma allt på en gång?

Hur som helst så är det alla hjärtans dag idag, egentligen inget speciellt märkvärdigt, men för mig har min dag trots att jag mått skit större delen av dagen blivit någonting bra på grund av att den man jag delar mitt hem med, den man jag delar mitt liv med och den fantastiska man som jag kan dela mitt allt med har gjort min dag till något fantastiskt. Inga blommor och ingen choklad men den finaste presenten utav alla.. Ännu en dag i hans sällskap!

Han har verkligen fått mig att må bra efter en hel dags hellvete. Han har kramat mig när jag har gråtit i soffan, han har talat om för mig varför just jag är så fantastisk och han har gett mig kärlek! Herregud vad jag kan skatta mig lycklig. Vad är en bukett rosor i jämförelse med en vacker man som kan vända något dåligt till något bra? Vad är en ask med choklad när man har en fantastisk man som får en att vara glad?

Jag kan inte med ord beskriva den tacksamheten jag har till Lennart. Jag kan inte ens i närheten av beskriva hur mycket jag uppskattar och älskar honom.

Jag är glad att han står ut med mig, jag är glad att han så gärna tar mina brister för det faktum att få leva med mina fantastiska sidor också!

HERRE GUD, HERRE GUD (om du nu finns) TUSEN TACK FÖR ATT JAG OCH MIN MAN FICK FINNA VARANDRA OCH TUSEN TACK FÖR ATT MIN FANTASTISKA PRINS FINNS FÖR MIG!


KÄRLEK OCH EVIG LYCKA, GUBBEN MIN!

Bingolotto ikväll

Inlägget publicerades den 2011-02-13 kl: 17:36:13
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Idag har det inte blivit mycket uppdatering, men jag har tillbringat delar av dagen på lasarettet. Ingenting ni behöver oroa er för :) Sen har jag tvättat kläder och mest bara legat på grund av smärta i magen :(

Om lite drygt en och en halv timme så är det dags för bingolotto. Det blir lugnt och skönt och jag ska tända lite ljus hemma också :) Har blivit lite väl mycket bingolotto för mig på senaste, men helt ärligt så är de rätt togivande. Och ikväll lät de som att de skulle vara mycket sevärt på bingolotto så oavsett om jag hade haft lott eller inte så hade jag nog tittat idag :)

Hade egentligen planerat att byta lite vatten till fiskarna idag, men de får bli imorgon för jag orkar inte nu. Men imorgon ska jag fixa lite till dom små liven.Dag 25; Vad kan man hitta i din väska?

Inlägget publicerades den 2011-02-13 kl: 10:42:28
Kategori Dag 1-30, 3 kommentarer


Detta är min väska, och i den kan man hitta allt möjligt i vanliga fall. Tamponger, mobil, börs, skräp, bajspåsr, pennor, bok.. ja allt möjlig beroende på vart man ska eller hur sällan man rensar. Passade i alla fall på att slänga skräpet idag. Det som fanns i min väska var......En bingolott, en penna, min börs, massa skräp (gamla kvitton) och en hel drös med bajspåsar i olika färger. Rosa och svarta syns på bild men jag hade röda och lila också ;) Inte allt för mycket nödvändigt innehåll med andra ord.

Trött helatiden!

Inlägget publicerades den 2011-02-12 kl: 21:45:46
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Förstår inte vad det är med mig, jag är verkligen trött helatiden har dåligt med ork. Smärta i ryggen och har nu legat och frysit hela melodifestivalen under TVÅ täcken + mina kläder. Hur som helst så gillade jag Sanna Nielsen och Loreen bäst ikväll! :) Nej nu ska jag inta sängläge..

Hur söt får man bli?

Inlägget publicerades den 2011-02-12 kl: 18:49:01
Kategori Humor, 2 kommentarerhaha, ja vad ska man säga?
Att njuta av maten är ju alltid en fördel!

Myspys-time!

Inlägget publicerades den 2011-02-12 kl: 18:06:33
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Nu står maten i ugnen, min bok är utläst, hundarna har varit ute på lek och bus och hundarna har fått sina klor klippta! Nu ska jag ta och njuta av middagen, sedan ska jag plocka undan lite för att slutligen landa i soffan med ett saftglas och kolla på melodifestivalen! :) Vilka som tävlar kan du se HÄR!

Ha en fin kväll! 

fortsättning på inlägget om att ha katten på bordet!

Inlägget publicerades den 2011-02-12 kl: 16:23:02
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Jag spinner vidare lite på mitt förra inlägg gällande att låta katten vara på bordet. Jag anser att det är reltivt ohygieniskt att ha sina djur på bordet. Där ska man sen sitta och äta i all päls som katten lämnar efter sig. Klorna mot det snygga bordet som förstör bordets yta. För inte skulle jag ah ett gammalt fult bord för att ge mitt djur nöjet att kliva på bordet!

Skulle jag låta mina hund ligga på bordet så skulle nog folk börja fundera, men att ha katten på bordet, fönsterbrädan, byrån.. ja det är helt okej?

Självklart är det upp till var och en, jag bara relaterar till min egen åsikt nu och allas åsikter är naturligtvis lika mycket värda. Har bara tänkt på det ett X-antal gånger.

Många säger att en katt går ju inte att lära saker, är den på bordet så är den det. Men det är inte sant. Jag vet många som har lärt sin katt ett och annat, både sitt och ligg tillexempel. Min systers katt vet mycket väl att på bordet är man INTE! och det handlar nog om att min syster envist gång på gång har markerat tydligt att så är det!

Mina hundar vet inte heller rätt och fel om jag inte lär dom det. Vissa hundar har jätte svårt att lära sig vissa saker och att lära en katt är faktiskt inte alls omöjligt!


Hittade bilden på google!

Låter du din katt...

Inlägget publicerades den 2011-02-12 kl: 13:05:41
Kategori Dagboken, 9 kommentarer

Jag tycker det är äckligt att folk har sina katter på bordet! Det är som att jag skulle låta min hund vara där!? Katter och hundar ska inte vara på bordet eller på byrån! Vet egentligen inte ens varför jag skriver de här meningslösa inlägget :/


Vilken söt kisse-bäbis <3

Låter du din katt vara på bordet och/eller andra möbler?

Dag 24; Favoritrecept

Inlägget publicerades den 2011-02-12 kl: 12:57:48
Kategori Dag 1-30, 1 kommentarer
Sanningen är den att jag inte gillar att laga mat efter recept. Men om jag måste välja ett så blir det nog smördegsinbakad kassler... MUUUUMMS! <3500g Kassler
1 Creme freash
2 Creme bonjour
(vitlök och örter)
1 Pörjolök
1 förp. Smördegsplattor

* Ugnen på 225* över/under -värme.
* Skär kasslern i tärningar.
* Hacka pörjolöken.
* Blanda ihop Creme freashen och båda Creme bonjour i en bunke.
* Häll sedan i Kasslern och Pörjolöken i Creme -blandningen och böanda ihop allt.
* Ta en vanlig ugnsplåt (med högre kanter för det kan rinna lite) och rulla ut degen på. \______/
* Sätt sedan Creme/pörjolök/kassler -blandningen på degen du bakat ut i plåten.
* Baka in blandningen med deg, så det blir som en limpa!
* Sätt den i mitten av ugnen ca: 20-25 minuter (tills den fått en gyllenbrun färg)
* Servera med sallad. (går att äta med ris också, men jag föredrar enbart sallad)

"osyligt" högerklicksskydd till bloggen!

Inlägget publicerades den 2011-02-12 kl: 10:41:41
Kategori Blogg & Design -tips, 4 kommentarer
För vissa av er så har inte högerklicksskyddet med popup funkat. Det kan vara något annat i bloggens koder som "stör ut" det. Men här kommer en väääldigt simpel verssion av ett högerklicksskydd. Det syns inte och det ploppar inte upp nått, utan den gör bara så att högerklicka inte funkar.

Kopiera denna Kod;
<body oncontextmenu="return false">

Klistra in den under <head> i din kodmall. (Om det mot förmodan inte skulle funka så ersätt <body> med <body oncontextmenu="return false"> istället.)

Glöm inte att göra samma sak på alla kodmallarna. Framsida, arkivsida, kategorisida och inläggssida! Bläddra mellan de olika kodmallarna med hjälp av en "rullgardin" som finns i högra hörnet i kodmallen.
här får du en hjälpbild som beskriver;

Om du inte förstår eller om det inte funkar, så säg till så kan jag hjälpa dig! :)

Tävlanderna i andra deltävlingen av Melodifestivalen 2011

Inlägget publicerades den 2011-02-12 kl: 00:35:53
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Imorgon (Lördag den 12 Februari) klockan 20.00 sänds den andra deltävlingen av melodifestivalen på svt. Deltävling nummer ett sändes från Luleå och deltävling nummer två sänds ifrån Göteborg! Tävlanderna från Göteborg är; Brolle, Loreen, Babsan, Elisabeth Andreassen, Sanna Nielsen, The Moniker, Anniela och Christian Walz.


Följer du melodifestivalen?


Hur man gör en print screen!

Inlägget publicerades den 2011-02-11 kl: 23:40:47
Kategori Blogg & Design -tips, 4 kommentarer

Ja det är faktiskt väldigt många som inta kan det men som gärna skulle vilja kunna det. Hur man gör en print varierar lite från dator till dator men jag utgår ifrån min bärbara ovh från våran stationära. Men gör olika på dom båda och jag antar att det är dom vanligaste sätten.

På våran stationära dator så trycker man helt enkelt bara ner tanjenten som heter prt sc (på vissa heter den print screen).

På min bärbara håller man in knappen som heter fn och trycker sedan ner prt sc.

När man gjort detta så kan man gå in exempelvis i paint och klistra in. och *vipps* så har du din print screen där :) Svårare än så är det inte!

Innomhusaktiviteter med hunden när vädret är dåligt.

Inlägget publicerades den 2011-02-11 kl: 22:58:05
Kategori Tips till hundägare, 0 kommentarer
Roliga aktiveringslekar inomhus med din hund om vädret inte alls är roligt ute;

1. Ta en tom petflaska, sätt i godis i flaskan och visa hunden tydligt att det är godis du sätter i den. Låt sedan hunden försöka få ut godiset från flaskan genom att slå på flaskan, bita i flaskan och leka med flaskan. När hunden klarat av det med öppen flaska så kan du öka svårighetsgraden genom att sätta på korken lite lätt, bara så korken precis sitter. Sedan gör man det svårare och svårare genom att skruva åt korken hårdare och hårdare!

2. Göm godis lite varstans i hemmet. Bakom stolsben, i hörn, bakom någon kruka.. Låt hunden sedan hitta godiset. Man kan lätt visa hunden vad den ska göra genom att först låta den se vart du gömmer det och sedan uppmanar den att leta. Sedan är de ju bara att öka svårighetsgraden lite och tillsist kan hunden vara instängd i ett annat rum när du gömmer och sedan låter den söka. Givetvis kan man gömma en rolig leksak också!

3. Lär hunden roliga nya trix/konster. Eempel på sånna kan vara Vinka, rulla, vacker tass, skall, snurra, dansa.. Hur man lättast lär hunden olika saker är nog upp till var och en. Men sök gärna idéer till det på google.

4. Öva på saker hunden redan kan, den kan alltid bli bättre. Vardagliga saker som man ofta använder. Tillexempel Sitt, ligg, stanna.

5. Lek med hunden i mängder. Hunden och du får en närmare relation och den mår ju alltid bra av massa extra lek och mys.

6. Öva på kontakt. Att hunden alltid ska ta kontakt med dig och "fråga om lov". Ta en godis i vardera hand. sätt dig på golvet framför hunden. Knyt nävarna och stäck armarna framför dig, mot hunden. Säg ingenting! Låt hunden nu försöka få godisen från din hand men ge den abolut inte förens hunden sökt din ögonkontakt. När hunden kollat dig i ögonen och "frågat om lov" då ger du godisen. Dett kan man göra även med maten. Sätt ner maten, men låt inte hunden äta förens den get dig ögonkontakt. I början kan det vara en hundradels ögonkontakt, sedan drar man ut mer och mer på det så hunden kan kolla dig i ögonen hur länge som helst innan den får sin belöning.

7. Är din hund relativt bra på kommandot "stanna" så kan man alltid öva det lite extra. I hemmet finns de många väggar som hindrar din hund från att se dig, när du gått runt hörnet och sedan kommer tillbaka, sitter hunden då kvar där du bett den stanna? Om inte, så öva på det! Ta det steg för steg. Tillsist kan du be hunden stanna i köket och gå in i vardagsrummet i 5 minuter och sedan gå tillbaka till hunden och fortfarande är den kvar.Detta var bara några tankar och idéer :) Dela gärna med er av lite tips själva också så man får lite mer roliga grejer att tänka på.

Dag 23; Någonting jag vill ha

Inlägget publicerades den 2011-02-11 kl: 21:05:39
Kategori Dag 1-30, 2 kommentarer
Ja det var ju inte svårt! För tillfället hr vi som inga köksmöbler då vi planerar att köpa nya.. snart.. nångång! Så det jag just nu vill ha är dom köksmöbler jag i evigheternas evigheter har trånat efter.

När jag säger evigheternas evigheter så menar jag några månader ;) Hur som helst så har jag visat er bild på dom möblerna förr, men här kommer det en bild igen;


Skulle kunna tänka mig någon av dessa stolar också, men de är den här ovan jag har varit inriktad på helatiden;

Vilken stol det i slutänden blir, det får framtiden utvisa. Nackdelen med vitt är ju att det skitas ner snabbt, på den fronten är nog den gröna bättre. Men jag lixom älsar den vita med svarta fina blomrankor.

En annan köksgrupp jag skulle kunna tänka mig är denna simpla lilla;

Den är dock mörk och jag vill helst ha ljust. Men den är riktigt praktisk eftersom stolarna inte tar någon plats och det blir väldigt stilrent så :)

Annars finns även denna som jag tycker är rätt fin :)

Rätt litet och praktiskt. Men det jag riktat in mig på lägst är de översta och de lär förmodligen bli det i slutänden :) Det brukar ju vara så, de man fastar för först ;)

KaninisFinis <3

Inlägget publicerades den 2011-02-11 kl: 20:43:45
Kategori Tindra och Bamse, 1 kommentarer... hundarnas aktivering när vädret sviker ;) Herregud vad vi ka ha kul och jag säger JISSES vilken järngympa dom kan få med hjälp av sin favorit pipis, KaninisFinis! <3

Snöstorm

Inlägget publicerades den 2011-02-11 kl: 09:56:10
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Om det var dåligt väder igår så är det INGENTING mot vädret idag! HERREGUD VAD FRUKTANSVÄRT! Jag blir arg på riktigt när det är sånt här väder. Det blåder, är kallt och snöar. Lite snöstorm nästan.. brrr


Bild; google.se

Mina pluttisar!

Inlägget publicerades den 2011-02-10 kl: 19:03:02
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Idag är jag helt obeskrivligt trött och min rygg gör väldigt ont! Därav min frånvaro på bloggen! :/ Jag ska lägga mig i sängen och läsa nu så kanske jag somnar i tid sen! Så därför säger jag godnatt åt er redan nu om jag råkar somna! Sov gott.

Mina älsklingar Tindra och Bamse <3


Mina pluttisnuttar!

MASSA SNÖ :'(

Inlägget publicerades den 2011-02-10 kl: 16:13:06
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Fyfan, det har verkligen snöat hela dagen och ipricip all snö som hade försvunnit är nu tillbaka! Det är ju förfan depprimerande. Jag vill verkligen inte ha mer snö nu :'(

Så här såg det ut i förra veckan (igår var det ännu mindre snö än på bilderna nedan);

Så här ser de ut nu;Dag 22- Vad gör dig annorlunda ifrån alla andra?

Inlägget publicerades den 2011-02-10 kl: 16:05:01
Kategori Dag 1-30, 0 kommentarer
Vad som gör mig annorlunda och vad som gör mig unik är ju helt klart att jag är jag! Jag är mig själv, en högt egen person med precis lika många positiva och negativa egenskaper som vem som helst! Jag anser att alla är unik just på grund av att alla är så olika. Att vara unik är något bra!

Jag gillar inte uttrycket normal heller, det finns ingen som är normal för att om det finns det så finns det automatiskt dom som är onormal och det existerar inte. Ingen är normal, ingen är onormal, men ALLA är unik!

God morgon

Inlägget publicerades den 2011-02-10 kl: 09:48:08
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Vaknade rätt så tidigt idag men är faktiskt ganka trött, men jag valde ändå att inte sova bort hela dagen! Jag ska ta en dans med dammsugaren och skurmoppen före övriga i hushållet vaknar för jag tycker det är rätt skönt att få göra det på morgonen, helt för mig själv och helt i min egen takt och ordning! :)

Var ute med hundarna en stund för ett tag sen och blev riktigt besviken på den som skickat snön till Motala! Det bara måste vara någon från piteå som är less att ha snön där ;)

Jaja, förhoppningsvis så smälter eländet bort FORT!

Åter igen ber jag om ursäkt för jag blivit dålig med bilder! Ska skärpa mig. Lovar!

Min Onsdag

Inlägget publicerades den 2011-02-10 kl: 02:26:03
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Eftersom jag så dumt somnade på eftermiddagen av ren utmattning efter dagen så är jag inte det minsta trött nu. Idag har varit en lång dag och att jag var trött efter QB-testet som jag fick genomgå på morgonen är inte så konstigt.

Jag hade testet i syfte för min ADHD -utredning och det gjorde jag i Mjölby på morgonen. Det kom upp blåa cirklar, röda cirklar, blå fyrkanter och röda fyrkanter på en datorskärm. Varje gång som de kom två i rad av samma form och färg så skulle jag trycka på en knapp. Vist låter det enkelt, med tro mig, det var faktiskt inte så lätt. Det skiftade väldigt snabbt och jag som har svårt med koncentrationen ville nästan gråta av ren frustration och stress efteråt.

Sen var vi i alla fall till centrum i Mjölby och fikade lite och var in på en jätte fin present affär. Det var första gpngen jag var i Mjölby och ändå har vi bott i Motala 2,5 mil från Mjölby i 8 måader.

Sedan begav vi oss till Hazzes tatueringsstudio där jag fick mig mina två nya tatueringar idag, en på vardera hand och sedan har vi varit med hundarna på lite bus, vi här käkat, jag har sovit och jag har designat en blogg. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa bok nummer 6 i en bokserie. Jag har nu viljat läsa den bomen i 3 måader men den har alltid varit utlånad!

Design till Carolina

Inlägget publicerades den 2011-02-10 kl: 01:30:25
Kategori Designer av mig, 2 kommentarer

Nu har jag fått klar en design till Carolina som verkligen är hur nöjd som helst! Hon är verkligen supernöjd och visar verkligen hur mycket hon uppskattar mitt arbete! Carolina är helt klart en bra kund :) Kika in till henne för att se hennes underbara bloggdesign i en kombination av hennes egna favoritfärger och helt egna bilder!


(denna design är inspirerad av en design jag gjort förut till en kompis. Min kompis använder inte längre den designen och tyckte det var helt okej att vi gjorde en liknande. Den designen vi inspirerats av är DENNA!)

Dag 21; En bild på något som gör dig lycklig.

Inlägget publicerades den 2011-02-09 kl: 20:16:23
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Vad kan passa bättre idag än att visa mina två nya tatueringar som gör mig väldigt lycklig! Dom gör mig lycklig för att dom finns där, för dom nu är gjorda men framförallt det dom står för;


(tatueringarna är gjorda idag! Gjorda av HazzePulsetattoo)

För er i min släkt som nu ser dom här, säg inte till någon annan om dom för jag vill att min morfar och dom andra som inte hinner se dom här i bloggen ska få se dom när vi kommer till Piteå!

Hur som helst så är de här två tatueringar som jag med STOLTHET bär på mina händer! Betyder mycket och dom gör mig lycklig :)

Oj! jag fastnade..

Inlägget publicerades den 2011-02-09 kl: 02:03:19
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Har suttit och bloggdesignat nu och har totalt fastnat vid datorn. Jag som hade planerat en tidig kväll med tanke på att jag ska upp före tuppen! Men men, allt blir inte som planerat!

Nu däremot MÅSTE jag sova en stund! Fastnade i designen jag håller på med till en tjej som jag fått beställning av. Jag vill så ogärna sluta när jag väl börjat. Jag vill lixom göra klart allt direkt! Nu är jag då klar med allt förutom headern så den får jag göra imorgon!

SOV GOTT!

(ursäkta mina bildlösa tråkiga inlägg)

Hur man skapar en header med genomskinlig bakgrund i photoshop.

Inlägget publicerades den 2011-02-08 kl: 19:31:12
Kategori Blogg & Design -tips, 9 kommentarer
Detta inlägg är en uppgöljning på mitt förra inlägg om hur man gör så man kan ha en header med genomskinlig bakgrund på bloggen. Detta inlägg beskriver lite kort hur man gör så headern får genomskinlig bakgrund i photoshop. Det hjälper ju inte att ha inställningar på bloggen för att kunna ha en header med genomskinlig bakgrund om man inte har genomskinlig bakgrund i sin header!

Så här gör man;
KLICKA PÅ BILDERNA HÄR NEDAN SÅ DU KAN SE TETXTEN I DOM SOM BESKRIVER HUR MAN GÖR!När du följt instruktionerna på bilderna så sparar du din header i PNG. -format, annars funkar inte genomskinligheten! Sedan laddar du upp headern som vanligt (utgår från att du redan vet hur man gör det)

Hur man gör för att få bakgunden till hedern att kunna vara genomskinlig.

Inlägget publicerades den 2011-02-08 kl: 19:01:50
Kategori Blogg & Design -tips, 4 kommentarer
Ja, som jag nu lovat ett tag så ska jag försöka förklara till er hur ni gör som jag har, det vill säga genomskinlig bakgrund i min header. Anledningen till att jag har genomskinlig bakgrund i min header är att det blir så enkelt om man vill byta bakgrund på bloggen. Då byts de ju automatiskt även i headerns bakgrund.

Gör så här;

Nu har ni gjort klart i både stilmallen och kodmallen för att det ska funka. Nu gäller det att göra em header med genomskinlig bakgrund. Hur man gör bakgrunden genomskinlig kanske ni redan vet. Glöm inte att spara bilden i PNG format för annars funkar inte genomskinligheten i bilden.

När ni gjort eran header med genomskinlig bakgrund så laddar ni bara upp den och lägger den som vanligt i stilmallen där headern ska vara ;)

Vet du inte hur man gör bakgrunden i själva headern genomskinlig i photoshop så finns en beskrivning till det HÄR!

PÅMINNELSE TILL MIG SJÄLV!

Inlägget publicerades den 2011-02-08 kl: 11:04:18
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Har lovat ett par stycken att göra ett inlägg om hur man får bakgrunden bakom headern genomskinlig (så som jag har. Om jag skulle byta bakgrund på bloggen så blir ju bakgrunden bakom min header automatiskt densamma som bakgrunden jag väljer till bloggen). Ska göra ett inlägg om det idag! Hade tänkt göra de tidigare i veckan också men har glömt det hela tiden.. så nu påminner jag mig själv om att det ska göras!

Dag 20; Min favoritbok

Inlägget publicerades den 2011-02-08 kl: 10:59:46
Kategori Dag 1-30, 1 kommentarer
Den här dagens ämne passar ju bra eftersom att jag snart ska ta mig en cykeltur till bibblan! :) Jag ska låna några böcker så jag har nått att läsa och jag ska lämna igen 5 böcker som jag redan läst!

På grund av mina läs och skrivsvårigheter så läser jag bara relativt lättlästa böcker, ungdomsböcker och sådant. Men mina favoritböcker är ju dom gamla hederliga Kitty -böckerna som normalt folk läste när dom var 14 år, men som jag läser nu så fort jag har chansen och så fort jag hittar en av alla dessa hundratls Kitt -böckerna!

Jag tycker som är lagomt lättlästa, dom är spännande och man kan inte sluta läsa när man börjat!

Tidsinställt!

Inlägget publicerades den 2011-02-08 kl: 00:30:00
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Detta inlägg är tidsinställt och när de publiceras så antar jag att jag ligger i sängen och läser en bok. Anledningen till detta tidsinställda inlägg är dels att jag vill testa hur det funkar och dels på grund av att blogg.se kommer vara nerlagt från tolv inatt och ungefär en timme frammåt, det innebär att jag inte hinner skriva ett godnatt -inägg till er.. Då är det bra med tidsinställda inlägg ;)

Så, nu ligger jag som sagt med största sannorlikhet i sängen och läser och vill passa på att säga GOD NATT till er! Ha en riktigt fantastisk dröm om något du älskar inatt så hörs vi imorgon igen :)

Vad kostar en design?

Inlägget publicerades den 2011-02-07 kl: 20:10:39
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Fick en kommentar idag av någon som undrar vad en bloggdesign kostar, men du som skrev den kommentaren lämnade varken namn eller mejladress! Skriv gärna en kommentar till så jag kan svara dig i mejl.

"OJ, jag råkade skicka kommentaren innan jag hade skrivit vad jag skulle skriva.. Men jag undrar hur mycket det kostar ungefär att få en design?"

Dag 19; Smeknamn du har, och varför du har dom.

Inlägget publicerades den 2011-02-07 kl: 18:40:24
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

Tack och lov så har jag inte många smeknamn i dagsläget. Ida är ett kort och bra namn :P Däremot när jag var yngre så fick jag heta allt möjligt! haha..

Mini - För att jag alltid varit kort (då även liten på bredden eller vad man ska säga).
Tallen - Ja, på grund av mitt efternamn.
Kotten - Varför vet jag inte, de är de nog ingen annan heller som vet egentligen. Det bara blev så.
Idaho - På grund av mitt förnamn
IT- Ida Tallhed :)

I dagsläget har jag bara ett smeknamn utöver allt som man får heta här hemma (gumman, älskling och allt sånt) och det är Iddi. Det kallar nog mest min familj mig för. Förmodligen för det är kul att säga eller nått åt det hållet ;) Tror nog att det var mammas föredetta som började kalla mig för det.. och sen har det bara hängt med..

Kommer hem i eftermiddag!

Inlägget publicerades den 2011-02-07 kl: 10:13:18
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Nu blir jag borta till i eftermiddag, ska till Vrinnevisjukhuset i norrköping! Ha en fin dag!

Bingolotto

Inlägget publicerades den 2011-02-06 kl: 22:19:12
Kategori Humor, 4 kommentarer
Ingen vinst belv de på bingolotto ivkäll! :/ typiskt! Men det är ändå rätt rogivande och ta de lugnt och skönt framför bingolotto en söndag kväll. En typ av avkoppling som man behöver ibland!

Min och Lennarts konversation medans jag ser på bingolotto;
Lennart - Sänk ljudet!
Jag - VA?!
L - Jag sa SÄNK LJUDET!
(jag sänker ljudet lite)
L - Varför har du så jävla högt! Du hör inte ens vad man säger!
J - Men spelar man bingolotto så har jag automatiskt samlat på mig lite pensionärspoeng, då måste jag ju löpa linan ut och leka pensionär.. dom har väl alltid TV:n högt till bingolotto!
(Lennart skakar på huvudet och pratar med en kompis i skype och säger)
L - Hörde du min fru? Hon är ju förfan knäpp! hahaha

Dag 18; Min garderob

Inlägget publicerades den 2011-02-06 kl: 18:52:25
Kategori Dag 1-30, 0 kommentarer
... Är vit!

Haha, nej men jag antar att jag skulle haft en bild på min garderob med dess innehåll, men jag har haft fullt upp idag och har inte hunnit det! Men den är inte särskilt mycket att se ändå.

Min garderob är väldigt prydlig och det är aldrig kläder slängde hullerombuller förutom på den allra översta hyllplanet där jag bara släger in saker som är "onädiga att vika". Exempel på sånna saker är mysiga koftor, sjalar och boleros.

Min garderob är välorganiserad, färglad men relativt tom ändå! Jag har har inte överflöd av kläder och känner mig inte i behov av det heller! Min garderob består mer av sköna kläder än snygga (fast jag har ju så klart snygga kläder också).

Jag värderar inte mina kläder så högt och kommer nog aldrig i hela mitt fucking jävla lic köpa en tröja för 600-700kr bara för dess märke eller utseénde! NO WAY! Då köper jag hällre en skön tröja som dessutom är snygg för halva det priset. Jag köper inte nya kläder varje månad, jag köper inte nya väskor helatiden och jag köper inte nya skor jämt heller.. Det är sånna saker jag klarar av att prioritera bort för saker som hela familjen kan ha användning för. Behöver jag nytt så köper jag nytt, behöver jag inte nytt så köper jag inte nytt bara "för att".

I skoväg har jag 3 par! Ett par tennisskor/promenadskor som jag använder när jag är ute och går. Ett par vinterskor och ett par foppatofflor! Jag äger inga finskor och det är inte heller något jag prioriterar. Högklackade skor är förenat med pina och plågsam smärta i fötterna och jag prioriterar skor som jag mår bra av att gå i. Dessutom är högklackade skor i storlek 34 inte lätt att hitta och jag är ju inte särskillt intresserad av att köpa helller. När jag gick på balen så hade alla snygga skor under sin klänning. Jag tyckte det var dumt att plåga sig igenom e hel kväll i äckligt jobbiga skor (även om killen som bjöd med mig hade en mamma som absolut skulle ha mig att gå i fina skor) så istället hade jag ett par gympaskor under :P haha... när Jag gifte mig hade jag dock ett par söta ballerinaskor på mig, men även då vägrade jag ha osköna skor med klack! Inte för att nu ballerinaskorna heller var så köna.. men hällre det ;)

Hanväskor däremot är något jag älskar men ändå är jag lite för snål för att köpa sådant. Jag har aldrig köpt en hanväska själv utan har fått alla jag har av min syster och min mamma och när vi ändå är ingång och pratar om saker jag inte värderar så högt så kan jag ju passa på att nämna SMINK! Jag köper aldrig smink, 100kr (+) för en jävla ögonskugga.. Det är ju rena rama rånet! Har jag mycket pengar och väldigt gärna skulle vilja ha nått nytt så kan jag absolut tänka mig att köpa, men det ska inte ske offta. Jag har köpt en brunkräm och en maskara i hela mitt liv, övrigt smink jag äger har jag faktiskt fått i julklapp och födelsedags present av min familj. Det är jätte kul att ha, men så jävla dyrt att köpa ;)

Så vad köper jag hellre för att unna mig och familjen något? Jo, tillexempel en ny tavla, en matta, lite kläder åt lennarts son, lite fredagsmys ibland eller sånna saker. Jag köper hellre heminredning än annat tjej-tjaffs! Fast nu köper jag ju väldigt sällan heminredning heller, men jag skulle HÄLLRE göra det!

Oj, nu blev det ett långt inlägg här!
FÖRLÅT!

Att göra

Inlägget publicerades den 2011-02-06 kl: 13:41:25
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Vaknade rätt så tidigt i morse me har varit hur trött som helst, så nu har jag legat på soffan och vilat i en timme, det behövdes verkligen! Jag skulle nog med lätthet kunna vila en timme till, men jag vill ju inte sova bort hela dagen.

God natt

Inlägget publicerades den 2011-02-06 kl: 02:01:35
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Jag har påbörjat en design, kanske ska he ut den på tävling sen! Eller kanske göra en gratis till er att ta om ni vill.. ja vi får väl se! har då påbörjat en för kul skull! :) Nu ska jag ut med hundarna på en nattkiss, sen måste jag i duschen och värma magen.. Den gör ont! Misstänker ett för högt laktosintag idag :( *aj*

Sov gott!

Känns som att man redan hört alla bidrag!

Inlägget publicerades den 2011-02-05 kl: 21:34:19
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Känns verkligen som att alla låtar idag mer eller mindre var lik låtar som redan finns. De kändes lixom som att man redan hört alla låtar. Danny var helt klart bäst i alla fall. Men swingfly´s låt var verkligen jätte lik en annan låt, men jag kan inte komma på vad låten heter. Den låten jag tänker på sjunger dom också "bom, bom, bobom bom bom..." på samma sätt som han gör! ååååhhh.. måste komma på vilken låt jag menar..

Hur som helst så var Danny bäst och hans låt kommer förmodligen spelas sönder på radion :P

Swingfly´s låt påminner lite om blandannat denna låt (men det var inte den jag tänkte på först);

Melodifestivalen ikväll

Inlägget publicerades den 2011-02-05 kl: 18:58:49
Kategori Dagboken, 0 kommentarerJag ska naturligtvis se melodifestivalen ivkäll. Jag är ju som van att se melodifestivalen tillsammans med Sofi, men i år får jag klara mig utan henne ;)

Idag klockan 20.00 på 1:an sänds den första deltävlingen av melodifestivalen 2011. Den första deltävlingen sänds från Luleå och deltagarna idag är; Pernilla Andersson, Danny, Swingfly, Le Kid, Jonas Matsson, Rasmus Viberg, Jenny Silver och Dilba.

Storstädat balkongen igår

Inlägget publicerades den 2011-02-05 kl: 15:50:03
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Igår har jag vårstädat våran balkong och jag ljuger inte när jag säger att det tog mig fem timmar! Inte för att det var mycket skräp eller så på balkongen, uten av den enkla anledningen att jag städade ordentligt! Skrubbade väggar, golv, möbler, inglasningen m.m

Detta för att göra balkongen lite fräschare nu inför våren och sommaren. Nu råder rökförbud på balkongen så om det ska rökas så får det göras UTOMHUS! mycket på grund av Lennarts astma, jag vill ju att även han ska kunna nyttja våran balkong för det är ju inte tänkt att det ska vara ett inrökt litet rökrum. Det blir verkligen helt sjukt inrökt när man röker på en inglasning! huvva! Men nu luktar det inte askkopp längre utan de luktar härligt, vårigt! ;)


En liten del av balkongen. ca: halva balkongen syns inte på bild. På den andra halvan står en tyg garderob. Där gömmer vi saker som exempelvis tomflaskor/burkar som ska pantas. Man kan även hänga lite tvättkläder på tork där under våren/sommaren :)

Inte så mycket snö

Inlägget publicerades den 2011-02-05 kl: 15:39:17
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Nu är det inte allt för mycket snö kvar ute! :)
Tråkigt väder idag, men de kan jag köpa bara snön lovar att försvinna.
Dag 17; Någon du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför.

Inlägget publicerades den 2011-02-05 kl: 12:23:02
Kategori Dag 1-30, 0 kommentarer

Någon specifik person vet jag faktiskt inte, men jag skulle nog ha valt att byta liv med en svårt sjuk människa. En människa som hela livet fått göra allt under hjälp av andra, en människa som aldrig klarat sig själv och som ständigt behöver hjälp med att klä sig, äta, kanske röra sig och allt annat som hör en dag till. Varför skulle jag göra det? jo, för att ge denna människa en dag i full frihet och för att själv få känna på hur det känns att ständigt leva i någon annans händer. Men främst för att ge den sjuka en frisk, glad dag i full frihet.

Nummer två på min "byta-dag-med-lista" måste ju vara en kille! Jag skulle förmodligen ligga inne en hel dag och runka! ;) Vill veta hur det känns för dom, det är en erfarenhet som jag gärna skulle ha ;)

Gissa hundrasen!

Inlägget publicerades den 2011-02-05 kl: 11:58:27
Kategori 0 kommentarer

Då var det dags för er att gissa hundrasen igen! Även denna gång en "tvåvägskorsning".


Vilka två raser finns i denna hund?Förra gången var svaret: Schäfer och Gordonsetter

Total blackout

Inlägget publicerades den 2011-02-05 kl: 01:18:46
Kategori Humor, 1 kommentarer


hahahaha, jag skrattar nästan ihjäl mig!
*MOAHAHAHAHA*

Lite mer av lägenheten!

Inlägget publicerades den 2011-02-04 kl: 21:07:40
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Lovade ju er lite mer bilder av våran lägenhet så jag tänkte nu att ni skulle få se lite mer! :) Dock så gör ju verkligen inte bilderna lägenheten till rättvisa, de gör det aldrig.. det är mycket finare på riktigt och jag är faktiskt riktigt nöjd med våran lägenhet. Nu känns det som att jag har dom möbler och sånt som jag vill ha :) *glad*

Fortfarande så är det dock inte klart hemma. Vi ska hänga upp en tavla, en lackhylla i hallen ovanför expediten, en rund vit spegel i sovrummet och sen ska även min hörnhylla i smide hängas upp till vänster om fönstret i hörnet i sovrummet.. Att det inte är gjort än är att det är jävla betångväggar nästan överallt och vi behöver en borr! :P

Men ingen brottska.. de hinns! ;)Då börjar vi med hallen;

Antes rum;


Ja, ett lagomt dammigt tonårsrum ;) Här snackar vi inte om dammråttor, utan snarare dammbjörnar! hehe.. nej, men nästan ;) Rullgardinen har han över de vanliga gardinerna, dett för att få det mörkast möjligt.. haha


Lilla toaletten; (stora toaletten med dusch, tvättmaskin och lite av varje har jag inga bilder på än)
Köket;Julgranen i fönstret är undanplockad nu, den brukar få stå ett bra tag efter allt annat med julen är undanstökat.. det är för att jag bara råkar älska den ;)


Vardagsrummet;Tindra pryder soffan fint och bamse ligger som vanligt med någon rolig leksak på våran gigantiska sitt-kudde som förövrigt är skön som fan att ta en powrnap på ibland ;) Lägg också märke till att på sista bilden är det ett vitt skrivbord och kablarna är undanflyttade, tillskilnad från bild nummer 2 då det var ett svart skrivbord och en sjuhelvetes kabelhärva. Men vi har bytt skrivbort i vardagsrummet till det vita. Det gjorde vi 10 minuter efter jag hade tagit bilden på de svarta :P (nu mer står det svarta i sovrummet istället)


Sovrummet;


Romatiskt, mysigt och underbart! <3 Jag älskar vårat sovrum och är så sjukt nöjd med det! Mina nya gardiner, kuddar och mitt nya överkast gjorde verkligen susen! Sen ska en svart skitfin hörhylla i smide upp på väggen där till vänster om vänstret! :D En jätte stor sitt-kudde även här inne! Det är min mysiga läshörna! Brukar ha några svara kuddar i det hörnet för att det ska vara etra mysigt att ligga där och läsa eller powernapa! :)

Design till Caroline

Inlägget publicerades den 2011-02-04 kl: 17:17:22
Kategori Designer av mig, 2 kommentarer
Nu har jag gjort klart en design till Caroline - mamma till fem prinsessor. Designen blev i en härlig stil och helt klrart unik! Hon är nöjd, jag är nöjd! Kika in på hennes blogg för att se designan i helhet.

Lyfter på benet

Inlägget publicerades den 2011-02-04 kl: 14:14:22
Kategori Tindra och Bamse, 0 kommentarer

Nu ska jag ut med hundarna en snabbis :) Men jag säger då HERREJÄVLAR VAD DE BLÅSER! Risken finns ju att man fullkomligt blåser bort! brrr..Bamse har verkligen börjat bli en stor kille nu! Han växer så de knakar och han har börjar lyfta på benet när han kissar. Det började han ju med för två månader sen i och för sig, men ändå! Nu gör han det i alla fall helatiden ;) Han börjr bli en "vuxen" kille <3

Nytt i sovrummet

Inlägget publicerades den 2011-02-04 kl: 13:43:51
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

JAG ÄLSKAR REA!


Nya gardiner! Dom är superdupersnygga men bilden gör dom verkligen inte till rättivsa! dom måste ses och upplevas för att förstå hur snygga som är! *käääärlek*Övarkast, ävet det är så sjukt mycket snyggare i verkligheten!Nya sängkuddar :)

Dag 16; En till bild på dig själv.

Inlägget publicerades den 2011-02-04 kl: 13:10:25
Kategori Dag 1-30, 0 kommentarer


Hemsk bild, jag vet! Dock helt nytagen så den bjuder jag på :)

Lägenheten

Inlägget publicerades den 2011-02-04 kl: 12:55:44
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Idag ska jag nog bjuda er på lite fler lägenhetsbilder :) Det vill ni väl inte missa?

Dag 15; Sätt din mp3/ipod/annan musikspelare på shuffle, skriv ner de första 10 sångerna och vad dessa betyder för dig.

Inlägget publicerades den 2011-02-03 kl: 20:05:38
Kategori Dag 1-30, 4 kommentarer
Då var jag halvvägs på denna lista då! :) Dagens utmaning; Sätt din mp3/ipod/annan musikspelare på shuffle, skriv ner de första 10 sångerna och vad dessa betyder för dig.


1. Heart - Alone
Den låten är en sån låt som jag gillar att sjunga på och så brukade min mamma lyssna mycket på den när jag var yngre :)


2. Shakira - Waka Waka
Jadu, det är en låt jag hört mycket på radio. Är rätt less på den låten nu egentligen och jag brukar ju inte gilla Shakiras låtar. Men just denna har jag faktiskt lyssnat på en del :)


3. Lady Gaga - Bad romance
Det är en låt som jag faktiskt tycker om, men den börjar vara lite smått uttjatat nu. Men jag gillar låten ändå men brukar ofta söka den på youtube i nya "tappningar". Folk som sjunger den och gör om den lite till sitt eget. Det gillar jag :)


4. Britney Spears - Girl in the mirror.
Den låten lyssnade jag och mina vänner mycket på när den kom. Detn ger mig massa minnen om mina vänner och hur roligt vi hade ihop. Jag och Linnéa stod och mimade den i hennes rum, jag och Henrik stod i hans rum och sjöng den tillsammans och vi hade mycket roligt till den här låten jag och mina vänner :)


5. Geoff Moore - God bless the broken road
Det är en låt som jag fullkomligt älskar! Lyssnar på den ofta och sjunger den minst sagt lika ofta. Den berör mig verkligen på djupet! <3


6. Secret Service - Oh susie
Ja men vem älskar inte denna gamla goding? :)


7. Frida - Ja vill va som du
Frida är en människa som jag verkligen beundrar. En av mycket få artister som jag tycker står för något bra! Jag gillar hennes musik och hennes högt egna stil. Hon är en stjärna. Jag och min man gav faktiskt varandra våran första kyss till just en av hennes låtar, dunka mig gul och blå :)


8. Glenmark/Eriksson/Strömstedt - När vi gräver guld i USA
Den här låten är verkligen proppad med minnen! Jag och mina barndomsvänner lyssnade på denna låt JÄMT! När vi var små. Jag, Nicklas, Palle och Malin! Herregud vad vi lyssnade på denna låt och vrålade med.. haha <3


9. Hammerfall - Last man standing
Hammerfall har alltid varit ett favortband för mig. Jag var alldeles galen i dom när jag var 13-16 år. Lyssnade på dom helatiden och var alldeles galen i dom :) Hammerfall är bra och just denna låten spelar jag rätt ofta.


10. Andrew Spencer - Zombie
Denna låt gillar jag verkligen, självklart är ju alltid orginalet bäst men just nu spelas just denna verssion av Zombie ofta hemma hos oss. Den är lite poppigare och jag älskar den! :) Idag gick den i repeat i en hel jävla timme medans jag städade ;)

Sovit bort hela eftermiddagen

Inlägget publicerades den 2011-02-03 kl: 02:04:28
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Det har varit full fart hela dagen och jag har inte hunnit med någonting. Middagen fick bli på Mc.Donalds i brist på tid. Vi har varit och rantat runt överallt och uträttat massa ärenden. Sen kom jag hem, med enorm huvudvärk, och la mig för att vila men istället blev det att läsa en halvtimme före jag träffade Sofi och JohnJohn. Efter en stunds bus med dom så gick vi in och lilla jag slocknade på soffan för att vakna halv två! GRATTIS IDA, DU HAR PRECIS SOVIT BORT EN HEL EFTERMIDDAG OCH FÖRSTÖRT SÖMNEN FÖR DENNA NATT!

Imogron ska det också rantas hela dagen. Möte, bibblan, städa, fia, dona, hänga nya gardiner i sovrummet och blaaablablaaaa! Återstår att se vad man orkar!

Underbart!

Inlägget publicerades den 2011-02-02 kl: 13:52:25
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Nu är jag hemma efter en härlig promenad i det underbara vädret! Klarblå himmel och inte ett måln så långt ögat kan nå! Det är plusgrader och sol.. Gissa om jag njuter :)

Hundarna är nöjda och ligger tillsammans med husse i sängen och vilar! Själv ska jag precis käka lite lunch! HÄRLIGA HÄRLIGA VÅR! <3

Godmorgon

Inlägget publicerades den 2011-02-02 kl: 11:59:52
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Inatt har jag sovit lite oroligt och egentligen är jag skittrött, men när jag vaknade klockan 11.00 så kände jag INTE för att somna om. Hela dagen har ju redan gått känns de som.

Nu hade jag tänkt koppla mina hundar, ta dom på en promenad och sedan diska!

Dag 14; En bild på dig och din familj

Inlägget publicerades den 2011-02-02 kl: 11:49:07
Kategori Dag 1-30, 0 kommentarer


På denna bild ser ni mig, Lennrart och hans 4 barn. Tjejen till vänster är min "lillesyster" Emelie.

Detta är ett lyckligt minne!
Fina människaor!
En fantastisk dag!

Resultat i omrösningen

Inlägget publicerades den 2011-02-02 kl: 02:14:06
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
I omröstningen jag hade under "aktuellt" i min meny gällande vilken design som är snyggast så vann min nya design mot min gamla design! :) Här nedan ser ni resultatet;


Omröstningen gällde alltså designen som jag har på min sida nu eller DENNA!

Glöm inte att rösta i den nya omrösningen som har startat under "aktuellt" i min meny här på vänstr sida. Tack för att du deltar i mina omrösningar! :)

Lite av lägenheten

Inlägget publicerades den 2011-02-02 kl: 01:45:59
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Tänkte visa er lite av våran lägenhet, ska försöka ta mer bilder en annan gång så ni får bilder av hela läenheten :) Men nu får ni se lite av hallen, köket och vardagsrummet. Bättre och fler bilder kommer en annan dag.. kanske ett videoklipp rent av! vi får väl se :)

HALLEN:

KÖKET:
VARDAGSRUMMET:
MIN LÄSHÖRNA I SOVRUMMET:

Design till Sandra

Inlägget publicerades den 2011-02-02 kl: 01:15:51
Kategori Designer av mig, 0 kommentarer

Nu har jag precis gjort klart en design till Sandra :) Desigen är gjord efter hennes önskemål och hon är väldigt nöjd. Det känns kul att kunna göra andra nöjd över sina bloggar. Kika in till henne för att se designen i helhet.

Lite nytt

Inlägget publicerades den 2011-02-01 kl: 18:59:12
Kategori Dagboken, 5 kommentarer


En ny snygg jacka från granngården. Den var på superduper-rea! Jag behövde verkligen en ny jacka så då var det ju bara att passa på medans det var så bra pris! Kul med nått annat än helsvrt! Den är sjukt jävla skön och har precis allt det jag vill med en jacka; Färg, bröstfickorna och den är "prasslig". Den är dessutom lagomt varm!Man blir väl aldrig för gammal för att gilla rosa va? Dessutom är ju hellokitty ganska söt. Sängkläderna är vändbara. Ena sidan vit, med rosa mönster, andra sidan rosa med stor hello kitty på :) Även dessa på superduper-rea! :) Vi behövde nya sängkläder och jag råkar älska rosa.Två nya koppel! Ett var till Tindra och Bamse. Båda kopplerna är likadana. Dom kostade 10kr styck för det var typ utförsäljning av gamla sortimentet. Jag blev lycklig och köpte då varsitt åt dom, de behövdes :) Sen ska jag köpa nått halsband också. Tror dom ska få varsitt svart halsband eller eventuellt Tindra ett rosa och Bamse ett grönt.

Dag 13; En bild hemifrån

Inlägget publicerades den 2011-02-01 kl: 18:50:06
Kategori Dag 1-30, 0 kommentarer
Idag skulle jag publicera en bild hemifrån så då väljer jag att publicera en bild på min favoritlampa! :) Mycket färgglad och lyser så sjukt jävla mysigt när det är mörkt ute.

Lampan är inköpt på IKEA för 299kr om jag minns rätt.
Jag vet att  bilden är tagen lite snett.

Fejkar orgasm

Inlägget publicerades den 2011-02-01 kl: 11:03:59
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 0 kommentarer
Ett mejl jag fick inatt;
"Hej Ida! Jag och min kille brukar ha sex med varandra rätt ofta och vi har varit ihop i över ett år men jag har aldrig fått en orgasm tillsammans med honom och vill inte att han ska tro att han gör fel och därför brukar jag fejka. Jag känner mig inte så nöjd med det och brukar onanera rätt ofta men då känner mig mig dum och nästan otrogen. nu undrar jag hur jag ska lösa mitt problem :("Svar;
Jag tycker att en öppen kommunikation är väldigt viktig i ett förhållande och det enda sättet för dig att få honom att förstå ditt problem är ju att tala om det för honom. Kanske via honom hur han ska göra :) Om du fortsätter att fejka dina orgasmer så kommer han ju aldrig förstå att ni har ett problem. Nu har de ju redan gått över ett år sedan ni blev tillsammans, men fortfarande så är det inte försent att öppna samtalsämnet lite. Det är inte hemskt att prata om sex och hur man vill ha det :) Visa vad du vill, hur du vill så ska du se att de kommer gå bättre. Varken du eller han mår i slutänden bra av att du fejkar dig genom dina orgamser.

Gällande det med onani så är de absolut INTE som att vara otrogen! Jag kan förstå om du vill onanera och speciellt då du aldrig får orgasm annars, och även om du fick orgasm med din kille så är det väl klart man måste få ta hand om sig själv nångång ;)

Som sagt; Prata med han, visa han och fortsätt du att onanera ;)