www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Att vara gift = tråkigt sexliv!

Inlägget publicerades den 2011-01-31 kl: 20:30:30
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 4 kommentarer
Jag har nu mer än en gång sen den dagen jag gifte mig fått frågor av vänner och andra om vårat sexliv. Det verkar som att folk tar för givet att från och med den dagen man har gift sig så har man världens tråkigaste sexliv. Missionären, mjukt och myspysgulligull!? Och som om inte de var nog så verkar folk ta för givet att när man varit tillsammans ett tag och när man gift sig, då har man sex mer sällan än andra!?

Det är en sak som kan irritera mig lite! Att man är gift hindrar ju inte en människa från att ha ett roligt, varierande sexliv med precis lika mycket sex som vem som helst.. ellerhur!?

Jodå, man älskar varandra och uttrycker det i sina samlag men de hindrar fortfarande inte oss från att ha sexlekar i precis lika rolig form som vem som helst! Vi kan också knulla för att vi känner för att just bara göra av med känsla av kåthet, likväl som vi kan älska med varandra för att vi bara älskar varandra så fruktansvärt mycket! Känner vi för att se på en porrfilm tillsammans så är väl inte det förbjudet för att vi är gift? Känner vi för att ha roliga lekar med hjälp av sexleksaker, oljor eller vad fan som helst så gör vi väl det oavsett om vi är gift? Känner vi för att variera våra ställningar i miljoner så kan vi väl göra det även om vi är gift? Oavsett om man varit tillsammans 1 dag eller 10 år så hindras man väl int från att ha sex varje dag om så önskas? ellerhur...

Förstår inte varför många verkar ta förgivet att ett sexliv är tråkigt bara för att man är gift och har stabilt förhållande sedan några år tillbaka!

Jag och Lennart har under våra år tillsammans ALDRIG någonsin behövt ha en diskussion om att något fattas, att de sker för sällan/ofta, att något är tråkigt eller att något är fel! Vi har ett otroligt bra sexliv som både han och jag är väldigt nöjd med och det finns hur många olika sätt som helst att variera ett sexliv på.. ÄVEN OM MAN ÄR GIFT!

Kanske tycker ni att detta inlägg blev för mycket informtion, men det skiter jag i!

Fick en kommentar om att det låter som att jag utgår ifrån att det är tråkigt att ha de mer "enformigt" och att de alltid måste vara tråkigt så.. Men det är inte riktigt det jag menar utan jag vill som bara spräcka "myten" om att de blir tråkigt i sexlivet när man är gift. Klart att vissa kanske är nöjda med en ställning och se varannan vecka medans andra inte är det.. Men poengen i hela det här inlägget ligger i att man faktiskt vist kan variera sig trots att man är gift! att man kan gilla precis samma saker som vem som helst i alla fall :)

Dag 12; När och varför började du blogga?

Inlägget publicerades den 2011-01-31 kl: 19:35:58
Kategori Dag 1-30, 0 kommentarer
Jag började blogga för flera år sen men det finns inte kvar i arkivet eftersom jag rensade min blogg September 2010. Att jag gjorde det berodde på att jag först slutade skriva på denna blogg av den enkla anledningen att jag skaffade ett webhotell och hade en riktig hemsida, men då jag tyckte det var roligare med bloggen som var lättare att designa så valde jag att flytta mitt domännamn till min blogg.se -blogg och ta bort mitt webhotell. I samma veva som detta så bestämde jag mig för att ta bort alla mina gamla inlägg och starta bloggen helt från början. Det kan jag dock ångra ibland eftersom jag då tog bort allt om vårt bröllop, hur det vr under nedräkning till bröllopet, förberedelserna inför det. Hur det var när jag började träffa Lennart, alla mina designtips jag hade innan, alla mina gamla gratisdesign -mallar och hur mycket annat som helst som jag hade!

Men, de är inget att hänga läpp för. Jag själv minns ju allt om vårat bröllop och kring det, men nu vet ju inte ni det! Hade även haft frågestunder kring det med bröllopet eftersom det var otroligt många som undrade saker kring det. Hur det kändes, vad familjen tyckte när man vr så ung och tog det beslutet m.m

Undrar ni något kring mitt bröllop eller annat så är det bara att hojta till! :)

Jag hade mycket i min sex och samlevnadskategori också på bloggen
innan den startades om och det är många dikter som gått förlorat.

Anledningen till att jag började blogga var för att jag upptäckte att allt fler hade sina bloggar och ville då prova själv. Jag har alltid tyckt om att skriva och jag vet att jag kan bidra med saker till andra genom att bara vara mig själv. Jag vet att folk kan inspireras av mig och det jag skriver! Jag började blogga för att få uttrycka mig mer offentligt. För att ha någonstans att bara allmänt skriva om sker som faller mig in!

Att jag fortsatt blogga beror delvis på det jag redan nämnde här ovan och även på massa andra saker som tillexempel att jag gillar att hålla på med bloggdesign, jag gillar att kunna skriva när jag vill, vad jag vill och det är ett enkelt sätt för min familj och mina vänner i Piteå att kunna hålla sig uppdaterade om vad som händer i mitt liv nu när jag bor så långt bort :)
Designer till Emmah och Malin

Inlägget publicerades den 2011-01-31 kl: 18:48:45
Kategori Designer av mig, 0 kommentarer

Kanske är de dags att ge er någon bild på nån ny design jag gjort? Här kommer i alla fall 2 designer jag gjort på sista tiden! :)

Den första är gjod till Emmah! Designen är till stor del gjord på fria händer, men givetvis efter hennes önskemål också. Det är en fin lila/grå design som Emmah är väldigt nöjd med. Kika in till henne för att se designen i helhet.'* ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ *

Den andra designen är gjord till Malin! Den är gjord helt efter hennes önskemål och hon var bestämd på hur hon ville ha den :) Det är bra att man vet vad man vill ju! Headern är helt och hållet bestämd av henne, jag vill sätta ett annat, snyggare och mer ovanligt teckensnitt och göra annorlunda, men eftersom hon ville ha det såhär, så blev det så! Kika in till henne för att se designen i helhet!

Disney musikvideo

Inlägget publicerades den 2011-01-31 kl: 18:26:04
Kategori 0 kommentarer
Detta inlägg publiceras i sammarbete med Disney XD! Denna veckas klipp är en musikvideo med disney. Musikvideon är av den kända låten I Gotta Feeling med Black Eyed Peas och denna disneymusikvideo kan få dig att dra på läpparna och visa ditt charmiga leende! :)Titta och njut ;)Vill du se fler roliga, klassiska, härliga och fantastiska disneyklipp så kan du ju besöka Disney XD´s alldeles egna youtube -kanal genom att klicka på loggan här nedanför;


Själv är jag ett stort fan av alla Disney -kanalerna, jag skulle typ gå under jorden om inte Disney -kanalerna fanns. Jag älskar dom roliga otecknade serierna väldigt mycket.

upptagen

Inlägget publicerades den 2011-01-31 kl: 15:42:16
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Goddag kära vänner! Har inte bloggat nått idag och de ber jag om ursäkt för, men de blir lite bloggning sen. Nu är jag lite upptagen då jag väntar på en tjej som ska komma hit och köpa min kamera. så ni får helt enkelt vänta med inlägg av mig idag ;)

Zombie

Inlägget publicerades den 2011-01-30 kl: 20:06:16
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Jag har inte tänkt sitta mer vid datorn för idag nu! :) Så nu säger jag godnatt och låter er lyssna på denna version av Zombie under kvällen;
Jag älskar den! Älskar även orginalet <3

Dag 11; Mitt första julminne.

Inlägget publicerades den 2011-01-30 kl: 19:47:17
Kategori Dag 1-30, 0 kommentarer
Det var en jul när jag var två år, hör och häpna!

Jag minns att vi var hemma hos min farmor och jag sa att jag tyckte tomten var knäpp för han aldrig rörde på munnen när han pratade :P Det är mitt första julminne.

Detta blev ett kort inlägg, men jag har inte mycket mer att säga om det ;)

Dag 10; Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg.

Inlägget publicerades den 2011-01-30 kl: 19:28:28
Kategori Dag 1-30, 0 kommentarer
Nu har Jenny åkt hem så nu tar jag mig ens tund vid datorn! Idag är jag helt slut och ska snart lägga mig i ett bad för att sedan bekanta mig med kudden ;) Nu kommer det två inlägg i rad på min dag 1-30 lista, alltså för både idag och igår som jag missade!

Om jag är arg, glad eller lessen så lyssnar jag nog faktiskt helst på lite lugn musik, sånt som jag gillar att sjunga, av den enkla anledningen att jag blir oerhört glad av att få sjunga eftersom de är ett stort intresse som jag har. Men när det kommer till musik i största allmänhet så funkar iprincip det mesta. Jag älskar hårdrock, älskar partyp-pop-pop och jag älskar lugn musik. Däremot så kan jag inte med HIOHOP-SKIT!

Men då detta inlägg handlar om musik man lyssnar på vid olika hummör så blir det att lägga in lite lugna låtar eftersom jag ofta sjunger just lugn musik när jag besitter en speciell känsla. Tilleempel om jag är arg lessen eller bara obeskrivligt super-glad! :)


Rascal Flatts - Bless The Broken Road


Rihanna - Love The Way You Lie (part.2)


Celine Dion - Goodbye´s


Cody Simpson - One


Miley Cyrus - When I Look At You


Moster i Thailand

Inlägget publicerades den 2011-01-29 kl: 00:46:04
Kategori Dagboken, 5 kommentarer
Just nu är min moster och hennes karl i Thailand och njuter i värmen! Hon skickade lite bilder till mig idag, man blir ju itne lite avis på hur underbart fint de är! Älskar verkligen den gröna färgen som vattnet utomlands har! <3

Fredag idag!

Inlägget publicerades den 2011-01-28 kl: 23:53:45
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Fredag idag, Jenny är här och jag fullkomligt älskar att ha henne här! :) Har varit off på bloggen nu men jag vill inte sitta här hela dagarna när jag har besök, nu ligger Jenny dock och sover så därför kikar jag in här en sväng! :)

På MÅNDAG kommer jag fortsätta med mina beställningsdesigner och om fler önskar beställa en bloggdesign så är det bara att kontakta mig.. Antingen via en kommentar eller också via något utan avlternatvien som finns i min dropdownmeny under "kontakt" :)

Ha en fin fredag kväll och en lika underbar lördag! <3


Jenny!

Dag 9; Något du varit stolt över de senaste dagarna.

Inlägget publicerades den 2011-01-28 kl: 23:48:47
Kategori Dag 1-30, 1 kommentarer
Det senaste dagarna har jag varit mycket stolt över att ha min man, den kärleken jag har äran att få dela med en så fin och underbar människa som honom. Jag är alltid stolt och väldigt lycklig, men nu har jag verkligen känt en oerhörd stolthet eller rättare sagt TACKSAMHET över att jag har allt det fantastiska jag faktiskt har!

Han finns där, han stöttar mig och han bara är den han är! Helt fantastisk på alla sätt och vis. Vacker, underbar och så otroligt jävla härlig! <3

Lennart är min prins!
*kälek*

Dag 8; Korta små mål för denna månaden, och varför?

Inlägget publicerades den 2011-01-28 kl: 00:16:08
Kategori Dag 1-30, 0 kommentarer
Det var en riktigt bra fråga! och helt ärligt kan jag inte svara på denna just nu. Eller hmmm... Ett av mina kortsiktiga mål just nu är att få ordning på min sömn!

Och att ha kul med Jenny i helgen!

Just nu är jag trött och allt är så rörigt, så jag kan inte säga mer än så. Det är bara rörigt i min hjärna i största allmänhet just nu! Men det är nog sen testerna tidigre idag. hahaha ...

Fortsättning på utredningen

Inlägget publicerades den 2011-01-27 kl: 16:20:25
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Nu har jag kommit hem efter en hel dag uppe på lassarettet. Vi har fortsatt med min utredning för min ADHD och han kunde deffentetivt konsttera att jag har konsentrationssvårigheter och att jag hft de svårt i skolan. Han konstaterade också att jag har svårt för huvdräkning och att jag sörs mycket av omgivningen. SANT!

Jag kan dock meddela att jag kände mig otroligt jävla oallmänbildad där jag satt is tolen och skulle svara på massa frågor. Vilek värdsdel vissa länder ligger, vilken huvudstad som finns vart, vem Martin Louther King var och massa andra saker.

På tal om Martin Louther King så var mitt svar: Jaa, men de var ju hans om uppfann electriciteten. Hans krev ner alla mina svar, men av hans min att dömma så förstod jag att mitt svar var fel! Givetvis ringde jag min älskade man direkt efter mötet och fick ju svar på vem hn egentligen var, de dumma är det att jag redan glömt det efter 20 minuter! Så då ringde jag mamma, hon svarade också och om jag inte mins fel så var han en frihetsbekämpare av något slag.

Hur som helst så var de jobbigt att sitta där och jag hade svårt att koncentrera mig. fick bygga lite puzzel, sätta ihop olika mönster av klossar i olika färger och sen fick jag göra nått IQ-liknande test. Fick även räkna lite huvusräkning, fick fylla i massa tecken och göra allt möjligt.

Eftersom jag fick vara där mellan 11.00 och 15.30 så tog de otroligt mycket krafter och just nu känner jag mig helt slut i huvudet, och att min ordförståelde är dålig fick jag också bekräftat när han läste upp olika ord som jag skulle förklara och när han sedan lästa upp olika ord på saker som jag sen skulle förklara vad dom ahde för sammanhang. Ett väldigt SIMPELT eempel är; Banan och Äpple och svaret blir givetvis att båda är frukter. Men sen kom de saker som var svårare för mig, tilleempel; Sav och Blod. Nu vet jag dock att svaret är att båda är en vätska.. men hade ingen aning om vad Sav var för nått innan :(

Nu ska jag ta och vila huvudet en stund innan jag ska försöka få en design gjord åt en tjej :)

Här är ett exempel på en av många grejer jag fått göra;

Inte just exakt denna, men liknande saker! :)

Jag har knappt sovit i natt. Jag bara vrid...

Inlägget publicerades den 2011-01-27 kl: 06:50:00
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Jag har knappt sovit i natt. Jag bara vrider och vänder mig mig och jag snurvlar och är täpp i näsan. Fy vad jobbigt. Måste upp snart för att gå till ett möte och sedan till ett annat möte! Fy fan... Hur ska jag orka! Kanske får vila lite i eftermiddag!

Ge mig förslsag då!

Inlägget publicerades den 2011-01-27 kl: 01:25:50
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
jag ska upp om 7 timmar men kan verkligen inte sova! Det är så jävla typiskt.. Jag vill vara trött, jag vill kunna sova, men jag kan inte! gaaah!

Påminner er om att jag håller på skappa en egen 30 -dagarslista och har själv bara kommit på 11 dagars ämnen men har inspirerats lite från de övriga 30- dagarslistorna som cirkulerar runt på bloggarna.. säg, vad tycker du att ska finnas med på listan, kom men vilka förslag som helst! Nu har du ju chansen att bestämma exakt va du vill läsa om i en blogg. Ge mig ett förslag eller 20, det är upp till dig! :)

Vad som helst, då menar jag vad som helst!
ska jag skriva om mina favorittrosor, lägga upp en bild på min TV, skriva om gröna elefanter eller om rostad lök.. ja, valet är ditt! :)

Imorgon!

Inlägget publicerades den 2011-01-26 kl: 22:12:41
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
imorgon har jag planer hela dagen! Vakna tidigt, sen på möte, sen på ett annat möte, sen ut med hundarna, sen laga mat och sen har jag lite deisgnarbete att göra.

På fredag kommer ju Jenny hit så de lär bli rätt så dåligt med inlägg under helgen!

Ska visa er två designer som jag gjort sen, men de orkar jag inte nu för jag är skit trött. Ska lägga mig och läsa och förhoppningsvis få somna i relativt god tid! :D

Sov gott!

Berätt något kul om er själv för mig så jag har nått att läsa imogron!

Lilla Lördag!

Inlägget publicerades den 2011-01-26 kl: 19:28:18
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
En sak jag undrar över är benämningen "lilla lördag". Idag är det Onsdag och där med "lilla lördag", men jag undrar varför de kallas så egentligen? Är det för att Onsdag är mitt i veckan och Lördag mitt i helgen, eller är de kanske för att ge helgalkisarna ännu en dag att supa till på? :P I alla fall så använder helgisarna gärna de uttrycket som anledning ;)

Vet du varför det kallas så?

brrr...

Inlägget publicerades den 2011-01-26 kl: 18:11:57
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Idag är de fan ruskit kallt ute, -10 men de känns som -30. Har alldeles nyss kommit in efter en stund ute med Sofi och Bamses bästis JohnJohn :)

Nu nalkas middag!

Välkommen!

Inlägget publicerades den 2011-01-26 kl: 14:37:56
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Jippie! Min statestik på bloggen har börjat öka igen så nu vill jag hälsa mina nya läsare välkommen! På min sida kommer ni kunna läsa om allt mellan himmel och jord! Har ni kanske tankar på vad ni vill läsa om, ja men tveka inte att kontakta mig då! Kontaktinformation hittar ni i min dropdownmeny här ovanför, i dropdownen kan ni läsa även om mig, mina hundar och lite av varje!

Hoppas ni ska trivas!

Mina minsta syskon :)

Inlägget publicerades den 2011-01-26 kl: 14:33:50
Kategori Dagboken, 1 kommentarer


Här är mina minska syskon. Oliver och Elliot!
Mina små änglar!

Jag och mina syskon.

Inlägget publicerades den 2011-01-26 kl: 13:14:05
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Efter önskemål från läsare så kommer här en bild på mig och mina två syskon som har samma mamma och pappa (har fler syskon som inte har samma av båda). Jag, Linda och Petter har samma mamma och pappa!

Själv tycker jag att Linda är mest lik mamma, jag är mest lik pappa och min lillebror är mest lik min moster. När vi var yngre fick jag och min syster ofta höra att vi var väldigt lika.


Ni får bestämma!

Inlägget publicerades den 2011-01-26 kl: 12:54:34
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Jag har börjat skapa en egen dag 1-30 lista som jag ska skriva efter den listan jag redan håller på med tar slut! Så jag tänkte att jag skulle fråga er vad ni skulle vilja läsa om i den listan ;) Givetvis kommer andra sen få kopiera min lista om dom vill det :)

Jag har kommit på 10 dagar själv så nu är det frittfram för er att välja 20 andra ämnen ;)

Dag 7; En bild på dina gummistövlar

Inlägget publicerades den 2011-01-26 kl: 11:17:30
Kategori Dag 1-30, 5 kommentarer
Jag äger inte ett par gummistövlar och har inte gjort de sen jag var barn. Har dock viljat ha ett par men men faktum är att jag får sjukt ont i fötterna av skor som täker mina fotknölar. Jag har hittat ETT par skor som är liiiite högre än till fotknölarna som jag inte får ont av. Sen har jag väl lite tjocka ben kanske :P

Att jag får ont beror på att jag sen jag var liten har haft ptoblem med hälsenan på ena foten och även fotknölarna.

Så jag visar er nu en bild på ett par olika gummistövlar som jag tycker är söta istället :)


VILKA AV DESSA GLLAR DU BÄST?

Nu har jag lagt mig för kvällen i hopp om ...

Inlägget publicerades den 2011-01-25 kl: 23:32:53
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Nu har jag lagt mig för kvällen i hopp om att somna tidigt. Eller i alla fall tidigt för att vara mig som i normala fall sommar mellan 3 på natten och 7 på morgonen för att sen sova 4 timmar eller nått :( men nu har jag tänkt försöka sova i någorlunda vid. Ligger och läser en stund nu efter ett härligt bad :) sov gött!

Mamma eller Pappa... eller kanske båda?

Inlägget publicerades den 2011-01-25 kl: 22:17:39
Kategori Dagboken, 4 kommentarer

Jag är faktiskt inte van att få höra att jag är lik min mamma, men nu har jag fått höra det av två bloggläsare så jag tänkte lägga upp en bild på mamma och en bild på pappa så får vi väl se vad ni tycker ;)

Dock så är den bilden på mamma ganska otydlig och den på pappa är inge bra. haha.. han lyfter upp min brorsa på bilde och därför ser de lite knasigt ut. men skit i det! hoppas på hitta lite bättre bilder nångång, men jag är faktiskt mest lik pappa egentligen..

Men av dessa bilder att dömma, vad tycker ni?


Fast jag är gärna lik min vackra mamma också <3

Fredag = Jenny

Inlägget publicerades den 2011-01-25 kl: 21:46:12
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
På fredag morgon kommer Jenny hit! Åååhh vad jag längtar, en hel helg is sällskap av henne. Det ska bli otroligt kul! :) Vad vi ska göra, det vet jag inte! Snacka skit, spela kort och förmodligen skratta så vi viker oss dubbel, de är i alla fall så de brukar vara! Så de ska vara ;) hahaa..

När jag säger snacka skit så menar jag ju natruligtvis inte bokstavligt!

See you on friday honey <3
 

Tindra vet vad spasmer är!

Inlägget publicerades den 2011-01-25 kl: 14:09:10
Kategori Tindra och Bamse, 7 kommentarer
När Sofi och Christoffer var här så lärde jag Tindra ett nytt trick ;) Har ju glömt att ladda upp det här åt er så jag gör väl det nu istället då! Här var vi under inlärning, nu kan hon det hur bra som helst :PAtt jag ens kom på det här tricket var för att när hon inte viste vad hon skulle göra så gjorde hon nästan sådär istället, så jag spann vidare på det lite ;)

Laktosfritt

Inlägget publicerades den 2011-01-25 kl: 13:57:04
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Har bestämt mig för att testa laktosfritt nu ett tag. Jag har länge misstänkt att jag är överkänslig mot laktos för jag får ont i magen ofta, kramper och mår illa. Och sen blir jag väldigt lös i magen vid för mycket intag av laktosprodukter. Ibland räcker det med ett glad mjölk och min mage är helt ur balans.

Mjöl skulle de också kunna vara, men jag tror med på laktosen jag. Så nu ska jag testa vara utan laktos och se hur det blir med magen då. Det är jobbigt att så ofta ha ont i magen och må illa.

Idag blir det till affären och införskaffa laktosfri mjölk och smör!

Dag 6; Vilken är din favorit-superhjälte, och varför?

Inlägget publicerades den 2011-01-25 kl: 13:52:01
Kategori Dag 1-30, 0 kommentarer
Ska man ha koll på alla superhjältar här i världen eller? i så fall kan jag ju medge att jag missat nått :P Stålmannen, Spindelmannen och .... ööhmm, Hulken är nog som jag kan namnet på ;)

Men om jag får göra det här inlägget mer personligt så måste jag nog säga att min morfar är min superhjälte av den enkla anledningen att det inte finns någon på jorden med den vänliga själen! Han ställer upp, han finns där i alla lägen och han visar verkligen hur mycket vi barnbarn betyder för han.

Han är snäll, hjälpsam med principfast och tydlig ändå. Han är precis den som jag önskar att jag blir när jag blir ädre!

Pigg, glad, omtänksam och storhjärtat!
Min morfar, min superhjälte! <3


Bröllopsbilder!

Inlägget publicerades den 2011-01-25 kl: 01:52:16
Kategori Bilder, 9 kommentarer

Jag har lovat en läsare att visa er lite bröllopsbilder, så här kommer några stycken i alla fall :)Nu får de räcka med bilder för den här gången. Ber om ursäkt för att bilderna är i total oårdning. Vissa bilder är lite suddiga och sånt! Men skit i det, vi hade en helt fantastisk dag som vi aldrig kommer glömma! Jag är världens lyckligaste fru till världens absolut finaste man!

Ååååh vilken känsla som sprids i kroppen när man tittar på bilderna.

VILKEN!?

Inlägget publicerades den 2011-01-24 kl: 23:04:34
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Blev något fel nyss när jag skulle skriva detta inlägg! Så nu skriver jag om det.

som ni ser så har min sida fått sin nya design på plats men nu behöver jag eran hjälp! VILKEN AV DOM ÄR SNYGGAST!? i min meny till vänster under "Aktuellt" kan du lägga din röst på vilken design som är snyggast! där kan du även välja att se bild på gamla designen!

Kommentera gärna här VARFÖR du röstat som du gjort! :)

håll ut...

Inlägget publicerades den 2011-01-24 kl: 20:53:26
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

...Nya designen blev klar igår, har bara inte orkat lägga in den än! Men den kommer ikväll ;)

Långpromenad och buuuus :)

Inlägget publicerades den 2011-01-24 kl: 20:36:58
Kategori Tindra och Bamse, 0 kommentarerIdag har jag varit på långpromenad med Tindra i det underbara vädret som vi haft. Det var lite blåsigt när jag kom ner mot vattnet men i övrigt var det oerhört skönt ute! Tindra hade i alla fall kul :)

Sen när jag kom hem så han jag knappt sätta mig så hörde Sofi av sig och då klädde vi på oss och gick ut med hundarna så dom fick busa. Bamse och John-John alltså.. Tindra fick vara hemma eftersom hon redan hade fått en långpromenad och dessutom höglöper hon och John-John blir galen och bara skriker efter henne om hon är i närheten.

Det blev i alla fall 1,5 timmes bus för våra småkryp och nu är alla glada och nöjda!

Dag 5; En bild från någonstans du har varit

Inlägget publicerades den 2011-01-24 kl: 12:40:11
Kategori Dag 1-30, 3 kommentarerDenna bild är från saltstömmen i Norge när jag och Lennart hade en bilsemester sommaren -09. Vi hade så otroligt jävla kul och mysigt tillsammans och den resan är oförglömlig! Därför valde jag denna bild <3

*minnen för livet*

Tindra i höglöp!

Inlägget publicerades den 2011-01-23 kl: 22:41:20
Kategori Tindra och Bamse, 4 kommentarer
Man får hålla hårt i hundarna nu, viktigt att hålla dom separerade! Bamse är som en hök på Tindra och Tindra är villig till vilken hund som helst just nu. Hon höglöper! Vilken tur att det är jag som bestämmer här och inte hundarna själv! Jag vet inte hur många gånger han viljat upp på tindra idag så jag har valt att ha dom i olika rum större delen av dagen idag och Tindra sover i den stora buren på nätterna nu.

Med största sannorlikhet kommer min nya design upp ivkäll och då ska ni få avgöre vilken design som är snyggast, den här eller den nya! :)


Bilden på hundarna är tagen för ca: 1 månad sen :)

Gaaaaah... blir gaaaaaalen!

Inlägget publicerades den 2011-01-23 kl: 20:11:07
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
döööööööööd åt den som uppfann "dålig fantasi!"..... varöfr ska jag alltid komma på massa bra ideér till alla andra men när jag ska göra nått till mig själv så blir allt bara skit? Själva bloggen blir super men jag blir aldrig nöjd med headern! ALDRIG!

funderade på att använda samma header i den nya som på den här, men de passar inte riktigt! Jag gillar ju denna blogg så kanske ska man helt enkelt skita i att byta design?

jävla fan! HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ursäkta mitt damp-anfall)

Dag 4; En ovana som du önskar att du inte hade

Inlägget publicerades den 2011-01-23 kl: 15:28:55
Kategori Dag 1-30, 8 kommentarer
Oj, jadu! Det finns nog många ovanor jag mer eller mindre önskar att jag inte hade. Exmpelvis att jag alltid är så envis och måste få "suga lite på karamellen" innan jag kan svälja min stolthet och erkänna at jag hade fel i någon situation. Måste dock erkänna att jag blivit bättre på den fronten :)

Men ett extremt exempel som fick både mig och min man att skratta lite var när vi för ca 2 år sen pratade om en restaurang som heter furuborg i Piteå. Jag sa "Ja men de är ju där i de gula huset precis brevid stepin" och Lennart säger till mig att det huset inte är gult, utan det är vitt! Jag fortsatte att säga emot för jag var bombsäker på att huset minsan var GULT!

Tillsist så säger jag "Ja men då åker vi väl dit och kollar då, så får du se vem som har rätt...". Sagt och gjort! Vi satte oss i bilen och for, den nästan en mils långa vägen, till andra sidan stan och väl där så var huset verkligen vitt precis som Lennart hade sagt. Men innan han ens han påpeka att han hade rätt så säger jag "Då har dom väl målat om huset då, för det var faktiskt gult förut"...

Lennart började skratta och jag satt i bilen och, som jag kallar det, sög lite på karamellen innan jag till sist sa "JAAA, jag hade fel älskling! förlåt!". Då brast vi båda i skratt kan jag säga!

Här är de väldigt "gula" huset vi pratade om ;)


Andra ovanor jag skulle kunna klarat mig utan är tillexempel att jag alltid säger "Men du då!" om Lennart eller någon annan påpekar ett fel jag gör. Om Lennart tillexempel säger "Snälla älskling, kan du sluta slänga dina kläder i hörnet på toan när du duschar" då känner jag mig lite för skyldig och säger i all hast "Men du då!" åsså rabblar jag istället upp nått som han alltid gör som är fel!

Även på den fronten har jag faktiskt blivit bättre eftersom just dom här två ovanorna är något jag verkligen försöker jobba med! :)

Så nu vet ni de ;)

Fel på statestiken

Inlägget publicerades den 2011-01-23 kl: 15:14:26
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Jag tror de är nå fel på min statestikräknare. Den på blogg.se alltså! enligt den hade jag enbart 6 läsare igår och enbart 4 läsare idag! Det kan inte stämma eftersom att jag har kommentarer från fler olika personer är vad statestiken säger att jag har haft på besök?! :O

Det var konstigt!

Så drastiskt kan väl inte min statestik ha sjunkit helt plötsligt?
Tjorvar statestikräknaren för er också?

Ny desin på G...kanske!

Inlägget publicerades den 2011-01-23 kl: 06:20:46
Kategori Dagboken, 9 kommentarer

Nu har jag en ny design på gång åt mig själv, Problemet är att jag ändå är väldigt fäst vid denna design, men samtidigt är jag ute efter något ljusare... tror jag! Framförallt så är jag ute efter att ha en dropdownmeny och en vanlig meny och det har jag nu skapat i en helt annan design.

Jag tror att jag kommer prova sätta in den nya designen och känna efter hur jag trivs med den och spara denna i en mapp i fall att jag vill sätta tillbaka den! :)

Den nya designen kommer nog upp någongång under veckan, men här kommer i alla fall en liiiiten glimt av den ;) Lite sådär lagomt retande bild. Avslöjar lite, men inte för mycket...


NYFIKNA?

Typiskt :/

Inlägget publicerades den 2011-01-23 kl: 00:44:30
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

Jag har sovit halva jävla eftermiddagen! Det får jag nog ångre nu eftersom jag verkligen inte är trött! Jag får helt enkelt göra en vändning genom att vara vekan inatt och lägga mig först imorgon kväll... Eller ikväll skulle man kunna säga med tanke på vad klockan är!

Kanske blir det att fiffla lite med en design under natten? Eller kanske blir det att städa lite smått här hemma, städa med sånt som inte stör någon annan, skrbba lite lister, rengöra skåpdörrar.. hmm, ja vi får se vad natten har att bjuda på :)

Tävling jag är med i :)

Inlägget publicerades den 2011-01-23 kl: 00:39:01
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 0 kommentarer

Jag hittade till en väldigt rolig tävling där man kan vinne dessa härliga produkter;

Jag menar.. vem får nog av roliga leksaker? Leksaker är alltid ett roligt sätt att "pigga upp" lite på! SJÄLVKLART vill jag vara med och tävla. Vill du också de så kan du gå in HÄR för att läsa om hur man deltar i tävlingen. Vill du inte ha dom själv så kanske de är en rolig present till någon? ;)

Tävlingen hålls av Alexandra i sammarbete med amorspilar.se

Runka med kompisar!

Inlägget publicerades den 2011-01-23 kl: 00:14:33
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 2 kommentarer
Idag slog en tanke mig när jag hörde några stycken sitta och prata. Samtalet handlade om att runka i sällskap med sina vänner! Jag har hört många gånger om killar som runkar tillsammans. Kanske ser porr eller bara i största allmänhet känner för att göra det och då gör dom det oavsett om dom har sällskap av sina killkompisar eller ej!

Jag kommer ihåg när jag var ygre och killara i klassen tävlade om vem som kunde spruta längst när dom satt i bastun efter idrotten. Detta var något dom gjorde efter varje idrottslektion en gång i veckan. Men inte bara då utan dom kunde även ses hemma hos någon efter skolan och sätta på en p-rulle och sitta där å dra i snasen samtidigt!

Jag vet att Lennart också berättade för mig om en gång när han var yngre när hans killkompisar hade suttit tillsammans och dragit i slangen.

Detta får mig att undra om de faktiskt är VÄLDIGT vanligt att killar i tonåren gör det? Däremot har jag ALDRIG hört talas om tjejer som brukar göra detsamma. Nog händer säkert det också, men förmodligen inte ens hälften så ofta som killar gör det och framförallt så pratar dom inte om det så öppet.

Varför vill man sitta med sina killkompisar och runka? haha

Svar från frågestunden

Inlägget publicerades den 2011-01-22 kl: 15:58:52
Kategori Frågor och Svar, 8 kommentarer

Vilken bok är den bästa du läst?
Jag är ju en sån där "tönt" som fortfarande älskar dom gamla Kitty -böckerna som man läste när man var 13-14 år ;) Jag tycker dom är spännande och bra. Tyvärr så säljs dom inte överallt längre :(

Vad heter den bästa filmen du sett?
Oj herregud, de var en mycket bra fråga. Tål ju att funderas på! Men så här spontant så säger jag nog A Walk To Remember. Annars så gillar jag verkligen svenska filmer, komedier och skräckisar!

Favoritfärg?
Jag har ingen specifik favoritfärg. Jag gillar alla knalliga färger förutom blått och rött. Men jag gillar tukost, grönt, rosa, gult, orange, lila.. Ja, som sagt; Knalliga färger ska det vara!

Favoritmat?
Jag måste nog vara tråkig och säga köttfärsås och mackaroner :) Annars är fiskbullar verkligen supergott!

Vad gör dig lyckligast?
Det som gör mig lyckligast är det faktum att jag har ett liv att vara stolt över. Det gör mig lycklig att jag har allt det jag har. En fin familj, min man, hans barn, våra hudar, en fin lägenhet.. Andra saker som gör mig väldigt lycklig är att se andras lycka. Se människor som strålar. Det gör mig lycklig att se andra må bra!

Varför började du blogga?
För att jag finner ett sort intresse i att skriva, förmedla och kunna bidra med något till andra. Jag vet att jag med mina kunskaper och erfarenheter av saker kan bidra med något till andra. Jag vet att det finns folk där ute som inspireras av mig och framförallt så är bloggen ett utmärkt ställe att dela sina åsikter kring saker!

Vad lyssnar på helst på för musik?
sån musik som går att sjunga till. Jag sjunger väldigt mycket.. närmare bestämt HELATIDEN! Till och med mina grannar hör mig ;) En granne sa till mig en gång "ska inte du gå hem och sammsuga" och när jag då undrade varför jag skulle göra de så säger hon "Jo, för att det är då du sjunger som mest och du sjunger som en ängel". haha (att jag sjunger extra mycket när jag dammsuger stämmer faktiskt, men gällande de med ängel så vettefan) 

Kan du spela något instrument?
Ja de kan jag faktiskt! Det allra mesta kan jag alltid ta fram någon melodi på. Jag har ett otroligt gehör. Kan lyssna på en låt och sedan ta fram det jag görde på ett instrument. Gitarr har jag dock alltid haft svårt för. Piano är det instrument jag gillar bäst. Jag kan inte läsa noter, har ingen aning om vad "C-moll, dur" och allt vad det nu heter är utan jag går helt på tonen jag hör.

Vilken är din favoritras och varför?
Jag gillar många hundraser och kan inte riktigt bestämma mig för en specifik ras. Men jag kan skriva upp några och varför just dom.
- Dobermann; Envis på sitt sätt men lätlärd när den släpper spärren. Stark, kraftig hund med mycket energi. Funkar bra för drag, lydnad, utställning och allt som jag tycker om. En mångsidig hund, en högt egen personlighet och utstrålning.. Och så är den väl oerhört vacker? En bra skyddshund och en fin hund att träna exempelvis IPO med.
- Schäfer; Fin hund både för sällskap och träning. Orkar mycket, mycket motor, mycket energi och en otrolig livsglädje. funkar bra för drag.
- Portuguesisk vattenhund; En hund som verkligen kan ge dig mycket glädje. Sällskaplig, oerhört social även utåt, arbetsvillig, levnadsglad. Funkar bra även den för drag, utställning, lydnad m.m
- Podengo Portuguese; En liten hund men oerhört fin! Kräver inte särskilt mycket men är med på allt. Social, lättlärd, öppen, trevlig, ganska tystlåten. En frisk hund och oerhört tillgiven. Funkar otroligt bra för lydnad, utställning och agillity men är väl ingen direkt "jättebra draghund". Eller de beror väl i och för sig på vad man tänkt att den ska dra ;)

Nu när jag skrev så kom de upp 7000 tankar i skallen men de blev virrigt när jag skulle skriva ner allt, känns som att jag missar poängen. Hundar jag där emot är lite mindre förtjust i är; Tax, Rottis och Golden.

Vad vill du få ut av hundägarskapet (sällskap, tävla osv.)?
Det beror helt och hållet på vilken hund man har. I dagsläget har jag Tindra och Bamse och det jag helst vill få ut av dom är sällskap och lydnad. Har planer på att skaffa tävlingslicens på hundarna och börja tävla med eventuellt bådatvå. Agillity är också något jag är väldigt sugen på.

I övrigt är jag väldigt intresserad av utställning, spår, drag och lydnad. Skulle vilja testa skydd också. (dock så behöver jag ju en renrasig hund för att utöva exempelvis utställningar).

Hur mycket tid lägger du ner på dina designs som du gör till folk?
Alldeles för mycket ;) Det beror på. Men i vissa fall tar en design säkert 9 timmar att göra. Det är väldigt varierande. Får jag fria händer går det alltid aningens fortare då de är mer på känsla än på krav. Just nu har jag haft in rätt mycket beställningar så det känns som att jag suttit och designat konstant i en vecka nu.

Fritidsintressen?
Bloggdesign, hund, sång, vänner, familj, bilar, skriva och läsa.

Vad gör du när du har tråkigt?
Sjunger, städar och jävlas med Lennart lite ;)

Vilka bloggar läser du?
Alla bloggar jag läser finns länkade i min meny till höger.

Favoritland & varför?
Jag vet inte, men jag skulle gärna besöka ett varmt land där det finns mycket att besöka. Många såkallade turistattraktioner.. eller heter de så? :P

Om du fick åka vart du ville vilket land och varför just ditt?
Samma svar som i frågan ovan.

Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Förmodligen skulle ma bli lite väl snål i ren schock över att man faktiskt vunnit dom. Jag skulle nog göra en hel del nödvändiga saker med dom pengarna och sen skulle jag gärna spara så mycket som möjligt!

Favoritdjur?
Hund, utan tvekan!

Hur gammal är du?
22, men jag fyller 23 i April.

Vilken klass går du?
Jag går ju inte skola, så ingen klass alls :)

Någon blogg du tycker är så bra så den borde höra till storbloggarna och få mer uppmärksamhet?
Absolut, utan tvekan, helt klart, naturligtvis LADY DAHMER! Vilken fantastisk människa! Hon är ärlig, realistisk ocj fullproppad med åsikter! Jag fullkomligt älskar hennes blogg och inspireras i livet av det hon skriver ibland. Hon skriver på ett roligt sätt, har fina bilder, bra åsikter och framförallt så behövs de fler som henne!

SJUKT BRA BLOGG!

Hur tillbringar du helst en fredagskväll?
Med familjen. Spela lite spel, se film och umgås... och lite godis har ingen dött av? ;)

Vad har du för framtidsplaner och så?
Plugga, utbilda mig, skaffa jobb. Jag vill vara lite hemlig på de här planet då jag har mycket tankar och lite speciella drömmar kring framtiden när det gäller yrke. Gällande livet i största allmänhet så är planen att gå ner i vikt, skaffa barn och fortsätta leva lyckligt med min fantastiska man!

Gör du headers själv?
Ja, det gör jag! Jag gör hela designer också. Till både mig själv och andra. Just den headern jag har nu är faktiskt gjord av Lady Dahmer! :)

Hur träffades du och din man?
Den frågan har jag redan besvarat en gång tidigare. Det är en lång historia så jag ska se om jag hittar de inlägget så kan jag länka det härifrån sen! :)

Hur många läsare har du per dag?
Varierar otroligt mycket men just nu ligger de på ca: 200 unika!

Hur länge har du designat folks bloggar och har du många kunder?
Jag har designat folks bloggar i ca ett år tror jag. Jag har en del återkommande kunder och med jämna mellanrum tippar det in nya kunder. Skulle gärna ha lite fler. Men jag är ju inte direkt runt och aktivt kommenterar andras bloggar utan dom kunderna jag har, har oftast hittat till min blogg via någon annan design jag gjort! :)

Dag 3; En bild du tagit som du anser är ”konstnärlig”

Inlägget publicerades den 2011-01-22 kl: 10:57:43
Kategori Dag 1-30, 8 kommentarer

Jag har tagit rätt många bilder som jag anser är konstnärliga, men dom allra flesta har jag redan visat sjutusen gånger i bloggen så därförtänkte jag visa er en bild som jag tog på min mans systerdotter i våras.


(bilden är INTE redigerad nått)

Har ju hur mycket bilder som helst på andra barn som jag är ännu mer nöjd med egentligen (ljusmässgt och kvallitémässigt alltså). Har även hur många bilder som helst på hundarna som är riktigt fina! Men just denna bild gillar jag ändå för att den flickan är bra framför kameran och för att den bara blev bra helt enkelt, frånsett lite dåligt ljus! Känns nästan lite som en bild för en "ellos-katalog" ;)

Vad tycker ni?

Inlägget publicerades den 2011-01-21 kl: 23:32:53
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Jag har suttit hela jävla eftermiddagen och designat! Har knappt fått en enda ledig stund, men snart är jag klar med arbetet för ikväll. Sen har jag en design kvar att göra sen är hela beställningslistan avbockad och jag får mer tid för bloggen!

Jag älskar min design, framförallt min nya header, men jag är ändå lite småsugen att skapa en ny. En som ha både dropdown och vanlig meny. En dropdown med translate, kontakt, info om mig och min kamera och hundarna, länkar och arkiv. Sen en vanlig meny med kategorier och lite annat smått och gått.

Vad tror ni om de?

Frågestund

Inlägget publicerades den 2011-01-21 kl: 16:26:24
Kategori Frågor och Svar, 17 kommentarer

eftersom att jag just nu är så upptagen med mitt designarbete så tänkte jag att i bloggens "stillhet" kunde vi ta en liten frågestund! Här är de fritt fram att fråga om PRECIS VAD DU VILL! Och självklart får du ställa flera frågor!

Alla frågor kommer att besvaras och svaren kommer upp imorgon!

Vad väntar du på... FRÅGA DÅ! ;)

Vacker utsikt

Inlägget publicerades den 2011-01-21 kl: 15:57:05
Kategori Tindra och Bamse, 1 kommentarer


(mobilbild)

Så här vackert är det nere vid hundbadet där jag tog mig en härlig promenad igår. Tindra träffade en liten valp på 13 veckor som heter Bella. Dom hade riktigt kul ihop :)

Dag 2; Betydelsen av ditt bloggnamn.

Inlägget publicerades den 2011-01-21 kl: 10:19:01
Kategori Dag 1-30, 5 kommentarer

Det finns inte särskilt mycket att skriva om här då mitt bloggnamn är mitt namn helt ekelt! Ida heter jag i förnamn och Tallhed heter jag i efternamn. åat efternamn är otroligt ovanligt då de egentligen är finskt men omgjort och direkt översatt till svenska, det i sin tur gör att vi är ensam med de namnet, våran släkt alltså!

Fördelen är ju att oavsett vart på internet man vill registrera sig så finns de ingen som heter IdaTallhed, så det namn man vill ha är aldrig upptaget. Sen finns de ju så klart nackdelar också!

Ha en fin dag!

Designbeställningar!

Inlägget publicerades den 2011-01-21 kl: 00:02:36
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Har suttit upptagen med designarbete hela eftermiddagen och kvällen! Har fått in rätt mycket beställningar nu :) Nu måste jag däremot sova, är helt slut i både rumpan och huvudet! <3

Fler som vill beställa bloggdesign? :)

Dag 1; Ett nytaget foto av dig och 10 intressanta fakta om dig själv.

Inlägget publicerades den 2011-01-20 kl: 15:18:01
Kategori Dag 1-30, 11 kommentarer- Jag har ett födelsemärke på mitt högra bröst, när jag ska köpa nya kläder så tänker jag att om man ser mitt födelsemärke så är tröjan för urringad.

- Jag är så mörkrädd så jag kan börja gråta om jag tvingas gå i mörkret själv.

- Jag är väldigt klok och har lätt att komma med goda råd till dom som behöver de, men desto sämre på att själv dra nytta av mina kunskaper.

- Det jobbigaste för mig när jag flyttade hemifrån var att jag plötsligt tvingades bli utan min godnatt puss och godnatt kram av mamma.

- Piercingar och tatueringar är de sexigaste som finns.

- Jag har storlek 34 på mina fötter.

- Jag var livrädd för hundar fram tills jag var 19 år.

- Jag avskyr att gå på stan.

- Människor som pratar enbart om sig själv och som ständigt avbryter en när man pratar, tar väldigt mycket energi av mig och de kan förstöra en hel dag för mig om jag tvingas umgås med en sådan bara 15-20 minuter.

- Jag har sedan jag var 12-13 år vetat att jag är bisexuell, jag har bara aldrig berättat de för folk och jag har valt att bara hålla tyst om det. Ärligt talat på grund av att jag varit rädd för folks reaktioner. Så till alla er som inte vet det; Så är det!

111

Inlägget publicerades den 2011-01-20 kl: 01:56:12
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Jag somnade tidigt som attan idag och nu kan jag inte somna om. Har legat vaken sedan 22.38 och vid 00.45 bestömde jag mig för att kliva upp e stund i hopp om att kunna somna på nytt snart igen!

"I år kommer vi uppleva 4 ovanliga datum. 1/1-11, 1/11-11, 11/1-11 11/11-11... Nu kommer det skumma! Ta dom två sista siffrorna i årtalet du är född och plussa dom med hur gammal du kommer bli i år" - koperade denna från en facebookstatus

Dag 1-30!

Inlägget publicerades den 2011-01-20 kl: 01:47:08
Kategori Dag 1-30, 1 kommentarer
Jaja, jag försöker mig väl på en sån här lista jag med! ;)
Lånade listan inne hos Sofi.

Dag 01-  Ett nytaget foto av dig och 10 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02- Betydelsen av ditt bloggnamn.
Dag 03- En bild du tagit som du anser är ”konstnärlig”
Dag 04- En ovana som du önskar att du inte hade
Dag 05- En bild från någonstans du har varit.
Dag 06- Vilken är din favorit-superhjälte, och varför?
Dag 07-  En bild på dina gummistövlar
Dag 08- Korta små mål för denna månaden, och varför?
Dag 09- Något du varit stolt över de senaste dagarna.
Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen eller arg.
Dag 11- Mitt första julminne.
Dag 12- När och varför började du blogga?
Dag 13- En bild hemifrån
Dag 14- En bild på dig och din familj
Dag 15 Sätt din mp3/ipod/annan musikspelare på shuffle, skriv ner de första 10 sångerna och vad dessa betyder för dig.
Dag 16- En till bild på dig själv.
Dag 17- Någon du skulle vilja byta liv med för en dag, och varför.
Dag 18- Min garderob
Dag 19- Smeknamn du har, och varför du har dom.
Dag 20- Min favoritbok
Dag 21- En bild på något som gör dig lycklig.
Dag 22- Vad gör dig annorlunda ifrån alla andra?
Dag 23- Någonting jag vill ha
Dag 24- Favoritrecept
Dag 25- Vad kan man hitta i din väska?
Dag 26- Din favorittid på året.
Dag 27- Varför gör du denna 30-dagars utmaning?
Dag 28- En bild på dig från förra året, och en från iår. Hur har du förändrats sen dess?
Dag 29- Vad har du lärt dig denna månaden?
Dag 30- Din favoritsång.

Motala

Inlägget publicerades den 2011-01-19 kl: 16:56:39
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Har precis kommit in efter en långpromenad med Tindra. Det har hunnit bli rätt så mäkt ute, men det är rätt skönt i det milda vädret! :) Googlade lite på Motala och hittade  några bilder! Motala är faktiskt en väldigt fin stad, men man måste uppleva den för att verkligen se de!
Avengers

Inlägget publicerades den 2011-01-19 kl: 14:05:15
Kategori 2 kommentarer
Detta inlägg publiceras i samarbete med Diseny XD. Denna veckas klipp är en trailer för den nya serien om världens mäktigaste hjältar, om ondska, om övernaturliga krafter! Det vill ni väl inte missa? Ni kommer med all säkerhet känna igen några av dom klassiska superhjältarna som ni får möta i serien!

Avengers - Ny serie på Disney XD


Vill ni se fler roliga disneyklipp så kan ni besöka Disney XD´s egna Youtube -kanal genom att klicka på bilden här nedanför. Där kan ni hitta allt möjligt som faller er in i smaken :)

Bitchblickat!

Inlägget publicerades den 2011-01-19 kl: 09:45:53
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Jag och min kompis satt och pratade i telefonen igårkväll och fick oss en liten fundering. Fins de någon tonårstjej (eller ja, killar också för den delen) som har ett normalt, välutvecklad ordförråd i åldrarna 12-16 år?

LOL, OMG, OFTA, VÅGA, HAN BA, DOM BA, VI BA!

Men till de roliga då.. Jenny är hemma hos sin mamma och där är en tjej i 14 års ålder som pratar om en händelse i skolan och ungefär så här lät det;

Ja men asså hon trodde typ att jag hade bitchblicka henne asså, å ja ba "Nä dä ha ja inte" å då bitchblicka hon mig ba. Assa lol. Ja ba sa till henne att ja inte alls hade bitchblickat..........

BITCHBLICKAT?
antar att de är att kolla på någon med en hatisk blick eller en överlägsen blick. Men då kan man väl säga det eller? hahaha...

Design till Anna

Inlägget publicerades den 2011-01-18 kl: 23:20:48
Kategori Designer av mig, 4 kommentarer
Idag har jag hjälpt Anna med hennes design, grunden för designen är gjord av henne själv men jag har hjälpt till en hel del! :) Så ett gemensamt arbete blev riktigt bra.

Jag har blandannat;
- Lagt en gul linje över hela bloggen
- Lagt en skugga bakom bloggen
- Gjort kommentarsrutor
- Fixat till headern
- Fixat till inläggens uppbyggnad lite

m.m

Vinnare av bloggsvarsinbjudningarna!

Inlägget publicerades den 2011-01-18 kl: 23:09:34
Kategori 0 kommentarer
Nu har min bloggsvarstävling dragit ut lite på tiden, hade tänkt utsé vinnare redan tidigare i eftermiddag, men eftersom jag suttit lite upptagen med designarbete så får vinnaren utses nu!

Dom tre som vunnit en bloggsvarsinbjudan av mig är;

Daniel
☆ Emma
☆ Julia

Ni som vunit, återkom till mig med era mejladresser så jag kan skicka eran inbjudan åt er.

När jag drog vinnaren så skrev jag namnen på små lappar, knövlade ihop dom och drog sedan tre lappar. Det blev mest rättvist så! :) GRATTIS till er som vann, hoppas ni finner mycket glädje i bloggsvar!

Trocadero

Inlägget publicerades den 2011-01-18 kl: 14:47:57
Kategori Dagboken, 18 kommentarer
Idag är jag sugen på att bloggdesigna lite igen, kansk sätter mig och gör en gratismall till er, kanske skapar en tävling eller kanske glädjer någon jag känner med en ny design.. vi får väl se! :D

Jag har precis vaknat efter att ha legat och vilat ett tag, man kan som säga att det var en välbehövd vila! Nu sitter jag här med min trocadero i handen! FYFAN VA GOTT!

Trocadero finns inte överallt i sverige av någon dum anledning.
Finns de där du bor?
Tycker du om trocadero?

Hjälpt Carolajna med ändringar i design

Inlägget publicerades den 2011-01-18 kl: 10:38:16
Kategori Designer av mig, 1 kommentarer
Igår, ända in på natten, satt jag och hjälpte Carolajna med hennes design. Såg till att hon fick den i ordning och har ändrat massa saker efter hennes önskemål:

FÖRE;


EFTER;


Det jag har ändrat är bland annat;
- breddat inläggen
- ändrat i dropdown -menyn
- fixat iordning menyn
- bytt bakgrund
- ändrat utseénde på inläggsrubrik, tid, datum, kategri, kommentarer
- ändrat kommentarsrutorna lite
- ändrat skrivfältet där man lämnar en kommentar
- bytt bilder i headern
- skrivit hennes bloggadress i headern

m.m

DENNA DESIGN ÄR INTE I GRUNDEN GJORD AV MIG UTAN JAG HAR BARA HJÄLPT TILL MED EN HEL MASSA DETALJER TILL BLOGGEN :)

hellooooo! :)

Inlägget publicerades den 2011-01-17 kl: 21:01:22
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Har haft besök av Annelie och Evelina nu i eftermiddag och nu har jag landat här för att fiffla lite med en tjejs design! Jag har inte haft så mycket tid för datorn nu men de ska de bli ändring på ;)

Vilken kategori på min blogg tycker ni bäst om?

Rösta på mig i veckans blogg!

Inlägget publicerades den 2011-01-17 kl: 20:51:45
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Hejsan! Gå gärna in HÄR och rösta på mig i veckansblogg -tävlingen! :)
Jag är nummer 2!

Städning

Inlägget publicerades den 2011-01-17 kl: 14:24:59
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Nu har jag precis kommit hem efter ett möte. Nu står städning och mat på schemat dom närmsta timmarna! Ta sig an lite tvätt och annat nödvändigt ont! :/

Yngel efter 5 dagar!

Inlägget publicerades den 2011-01-16 kl: 22:52:00
Kategori Dagboken, 4 kommentarer

haha.. helt otroligt! Vi köpte fiskar i tisdags och nu när jag tittade i akvariet så hade vi redan fått yngel! Det är inte så många, ca 6 stycken, så jag misstänker att dom ätit upp dom andra! Tyvärr så har ju fiskar en tendens att äta upp sina små barn. Vi får väl se om någon överlever eller inte! :)

haha, ganska kul! :)

Nu ska jag ta och avsluta det jag håller på med och lägga mig för att sova, ska på möte imorgon och jag vet inte riktigt vilken tid så jag får helt enkelt ställa klockan på 08.00 och kliva upp för att ringa om vilken tid jag har!

SOV GOTT!

Idag är jag mer eller mindre sängliggande....

Inlägget publicerades den 2011-01-16 kl: 15:28:54
Kategori Dagboken, 11 kommentarer

Idag är jag mer eller mindre sängliggande. Jag har kraftig huvudvärk och känner mig oerhört hängig. Orkar inte mycket idag. Kommer kanske in på bloggen ikväll men just nu har jag ingen ork för något alls. Ha en bra söndag!

Tindras 8 bäbbar!

Inlägget publicerades den 2011-01-16 kl: 02:55:33
Kategori Tindra och Bamse, 7 kommentarerDet här är vad min hund lyckats ådstakomma under sina löpar! Två kullar, 8 valpar, 4 bruna, 4 vita, 3 tikar, 5 hanar! :) Den vita valpen till höger är lilla Bamse som bor med oss fortfarande <3

Tindra är i löpen igen och de är dags för hennes tredje kull... hahaha .. nä, jag skojja bara! Det ska inte bli mer valpar för henne nu utan de räcker med dom 8 hon redan skapat! Vackra små bustroll.

Dom bruna valparna är 6 veckor på bilden. Dom vita är 4 veckor på bilden... tror jag! :)

Nu håller jag i Tindra hårt för nu ska de verkligen inte bli fler bäbbar! hur söta och underbara dom än må vara! haha.. Man kan gåtta sig lite i bilderna ibland och sen har vi ju lilla Bamse också <3

Gissa hundrasen!

Inlägget publicerades den 2011-01-15 kl: 19:16:54
Kategori 7 kommentarer

Då var de dags för er att gissa på hundrasen igen!

Hunden ni ser på bild har två raser i sig. VILKA!?Förra gången var svaret: Schäfer och Rottweiler

Bi och Homo -sexualitet

Inlägget publicerades den 2011-01-15 kl: 15:12:08
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 7 kommentarer
Nu när mina läsare verkar vara på hugget med det här att kommentera så tänkte jag att jag skulle ställa er en fråga. Faktiskt en fråga som kan vara både spännande och intressant att diskutera. Nämligen...Nu kommer givetvis mitt kommentarsfält få bli ett litet diskussionsforum för er som vill prata om det. Inte bara till mig utan till varandra också! Så kom igen nu.. Dela med er åt varandra av varandras åsikter coh var inte så rädd för att tycka!

Tack

Inlägget publicerades den 2011-01-15 kl: 14:57:08
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Jag vill tacka alla mina läsare för era snälla kommentarer och erat stöd i allt jag skriver, jag vill också tacka er för att ni äntligen börjat lämna lite kommentarer hos mig! :D Och jag vill även påminna er om min TÄVLING, där tre lyckliga personer går ur tävlingen som vinnare!

Älskar våren och sommaren

Inlägget publicerades den 2011-01-15 kl: 14:07:28
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Har precis varit ute med hundarna. Det har kommit massa snö, jag som hade hoppats på att våren snart skulle besöka oss! Jag älskar våren och sommaren! <3 När blommorna börjar komma fram och solen gassar... åååh!
Den elaka kommentaren från S!

Inlägget publicerades den 2011-01-15 kl: 12:50:27
Kategori Svar på tal, 10 kommentarer


Då Sandra, som skrev den elaka kommentaren åt mig
valde att anmäla min blogg till Abuse så stängdes min blogg ner tills inlägget jag hade skrivit förut var borta! Jag kontaktade då Abuse på nytt och frågade då om jag får skriva ut hennes namn och hemsida istället och det fick jag vist göra!

Hon hade ju hängt ut mig tidigare och när jag anmälde det så sa dom att de är inget dom kan göra något åt! (varför hon hängde ut mig ka ni läsa på dom två länkarna som kommer längre ner i detta inlägg)

Så here we go!
Sandra - motherhoods.se, lämnade en kommentar på min sida i början av januari. Det var en normal, vanlig och snäll kommentar, men de tycktes hon ha glömt bort eftersom hon fick för sig att man mycket väl kunde skriva en anonym kommentar med elakheter utna att jag skulle komma på vem det är... fel, fel, fel av henne!

Ni får gärna ha åsikter, både om mig, min blogg och allt som faller er in men de är väl bättre att kunna stå för dom åsikterna ni har eller? Jag undrar om inte ni har förstått vid de här laget att åsikter har vi alla rätt till.

Dock så undrar jag om man inte lämnat dagisfasonerna och att trycka ner andra människor när man är över 20 år gammal, när man har barn och påstår sig vara vuxen? Jaja, de får stå för henne i så fall!

Nu kan ni ju undra vad hon hade för anledning att göra så här mot mig och då kan jag svara på de också! Hon är en copycat som kopierar det folk skriver, kopierar designer och sedan säljer hon designerna vidare. Inte till en person utan till flera och tjänar alltså pengar flera gånger om på samma stulna design. Att jag skrivit om detta i min blogg innan (utan att hänga ut henne) har väl gjort henne upprörd helt enkelt.

Mer om det kan ni läsa HÄR och HÄR!

Tillbaka till kommentaren;
Det du skriver är inget som jag direkt tar åt mig av eftersom jag vet att det faktiskt inte stämmer. Jo, lite fet är jag allt, men absolut inte ful! Jag är en mycket vacker och unik människa med ett precis lika högt värde som alla andra. Men till skilnad från dig så står jag för vem JAG ÄR! Att vara vacker sitter inte i kilorna och om det gjorde de så skulle jag vara extramt vacker.. fler kilon att älska du vet ;) haha.. Nä men allvarligt, igen människa är ful, alla människor har sin charm, så även du!

Jag är en lagomt fet, mycket lycklig och oerhört snäll människa som faktiskt får dåligt samvete för nått så litet som att hänga ut en idiot i min blogg. Det där emot är tragiskt! Jag skulle inte för en sekund välja att bo i dina skor om jag ständigt måste känna pressen att trycka ner andra människor, ljuga, sätta mig över dom och ständigt lossas som att man aldrig gör fel! Så de du skrev i kommentaren åt mig är skit som du själv bör lukta på!

Det var allt från MIG! / Tjock och lycklig!

Angående den elaka kommentaren

Inlägget publicerades den 2011-01-15 kl: 07:07:38
Kategori Dagboken, 5 kommentarer
Hahaha.. nu är mitt förra inlägg raderat, men jag hann läsa alla era kommenterar, för att HON som skrev den elaka kommentaren anmälde mig och tyckte att jag "förtalade" henne! HAHA..

Vill ni veta vem hon som skriver sånt är? Jag kan ge er ledtrådar.. Samma människa som stjäl designer och säljer dom vidare, samma människa som kompierar folks inlägg för att själv vinna läsare! japp...

Mer om detta sen!

Glädje!

Inlägget publicerades den 2011-01-14 kl: 17:20:10
Kategori Bilder, 4 kommentarer


Detta är bilder på mina kompisars, Zandra och Jonas, barn. Noel är den ljuvligt söta pojken och Mira (deras dotter) syns bara på en bild! Dom här bilderna tycker jag verkligen att bara skriker ut massa lyckliga budskap!

Alex är knasig....eeehm....äcklig!

Inlägget publicerades den 2011-01-14 kl: 15:25:46
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Antes kompisar är ju inte riktigt normala! haha.. Dom är roliga och helt underbara....... för de mesta! Nu kom Alex in hit och står bara och glor! Jag vänder mig om "vad vill du, vad glo...oooaaaaa.... äckel!" Då stod han med pungen utanför byxan!? :O

hmmm ... Jag som hade hoppats på slippa drömma mardrömmar inatt :P


(bilden är från
google.se)

Mannen är gift och har barn!

Inlägget publicerades den 2011-01-14 kl: 14:44:02
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 4 kommentarer
Sitter inne på familjeliv och kollar runt lite. Hittade en tråd om otrohet. En kvinna och en man inledde en relation via jobbet, ett par veckor senare fick kvinnan reda på att mannen är gift och har barn! Mannens fru började misstänka att han var otrogen men han nekar. Kvinnan är nu kär i mannen och har dåligt samvete över de som skett och undrar nu om hon bör kontakta frun i situationen! HUR SKULLE DU HA GJORT om du hamnade i en så tragisk situation, är min fråga till er nu!?

Hon viste ju inte från början om att han var gift, då hade hon ju aldrig inlett något med han! Måste vara en hemskt jobbig situation!

Vad ska ni göra idag?

Inlägget publicerades den 2011-01-14 kl: 11:42:10
Kategori Dagboken, 4 kommentarer

Konstigt nog så är jag inte trött, trots att jag varit vaken över ett dygn! Nu har jag dammsugit lägenheten, diskat och satt igång en maskin med tvätt! Nu har jag planer på att plocka min ögonbryn och sedan promenera iväg till vårdcentralen så jag kan gå på apoteket!

VAD SKA NI GÖRA IDAG?

Carpe Diem

Inlägget publicerades den 2011-01-14 kl: 10:10:01
Kategori Dagboken, 4 kommentarer

Jag är med och tävlar om ett väggord inne hos p0lly :) Väggordet jag tävlar om är det latinska ordspråket "Carpe Diem" Som betyder "Fånga Dagen".


Vill du också vara med i tävlingen så är det bara att gå in HÄR!

Gilla min blogg på facebook

Inlägget publicerades den 2011-01-14 kl: 08:12:13
Kategori Dagboken, 9 kommentarer

Nu finns en ny bildlänk i min meny! Nämligen en facebook -gilla!
Gillar du min blogg? Ja, nu kan du gilla den på facebook.

Kissie i Bella och Tyra show

Inlägget publicerades den 2011-01-14 kl: 07:04:46
Kategori Dagboken, 5 kommentarer


Sitter och kollar på Bella och Tyra Show och har gjort de ett tag bra tag nu. Avsnittet med Kissie var helt klart de mest underhållande! Hon sitter inte still i stolen en sekund ens och hon säger emot sig själv konstant. Det är nästan synd om henne, nästan lite hemskt att man kan vara som hon är...

Se avsnittet med Kissie HÄR!

Tävla om bloggsvarsinbjudan!

Inlägget publicerades den 2011-01-14 kl: 01:32:49
Kategori 12 kommentarer

Jag har fått många förfrågningar om inbjudningar till bloggsvar! När man har bloggsvar så får man endast tre inbjudningar att ge bort och nu ska jag lotta ut mina tre inbjudningar till tre lyckliga vinnare! :)
 
Bloggsvar är det enklaste sättet för dina bloggläsare att ställa frågor till dig, och det enklaste sättet för dig att besvara dem. Alla dina bloggläsare kan även se vilka frågor du redan besvarat, så du slipper få samma fråga om och om igen. BloggSvar gör det enklelt för dig att kommunicera med dina läsare!


...ska du kopiera bilden här nedanför och texten under den och lägga in i ett inlägg på din blogg! Sedan lämnar du bara en kommentar till mig med länken till ditt inlägg :)
Tävlingen avslutas Tisdagen den 18 Janurai!

_________________________________________________________"Jag är med och tävlar om en bloggsvarsinbjudan inne hos Ida Tallhed! Tre vinnare kommer att dras och tävlingen avslutas Tisdagen den 18 Januari. Vill du också vara med i tävlingen så gå in HÄR!"  


ps; glöm intr att kolla så länkarna funkar. Mitt namn ska vara länkat till min blogg
och order HÄR ska vara länkat till det här inlägget.

Design till Ida

Inlägget publicerades den 2011-01-14 kl: 00:38:36
Kategori Designer av mig, 5 kommentarer
Nu har jag gjort ännu en design, denna gången till Ida! Designen är gjort efter hennes önskemål och vist blev resultatet bra! :) Hon är i alla fall nöjd och det är de viktigaste.

KIKA IN hos henne för att se designen i helhet!

Design till Katja

Inlägget publicerades den 2011-01-13 kl: 22:12:44
Kategori Designer av mig, 3 kommentarer
Idag gick Katja som vinnare ur en designtävling jag hade på bloggen! Nu finns designen på hennes sida och är omgjord lite efter hennes önskemål! Ändrade lite bakgrundsfärg och sånt :) Men hela designen är ju så klart gjord av mig, men svart bakgrund passade henne bättre än den rosa som var innan!

Kika in hos henne för att se resultatet i helhet.

Grattis!

Inlägget publicerades den 2011-01-13 kl: 18:05:10
Kategori 1 kommentarer


...Som är vinnaren i min designtävling! Gör så här:
- Kontakta mig via mejl.
- I mejlet kan du skicka bilder du vill ha och även säga vad du vill att det ska stå i din header.
- Vill du byta färg eller så på bakgrunden eller i länkar tillexempel så glöm inte att skriva det och vilken färg du i så fall önskar att få ha!
- Text om dig själv till menyn om du vill ha "om mig" där!
- Nåhot annat?

Är jag online på msn så kan vi ju prata där om du vill.
Min mejl och msn -adress är; idatallhed@hotmail.com

Grattis än en gång!

KIKA IN TILL KATJA FÖR ATT SE DESIGNEN!
http://lyckligaord.blogg.se/p.s; När jag drog en vinnare så skrev jag alla tävlandernas namn på olika lappar, knövlade ihop dom, skakade om dom och lät min man dra en lapp med ett namn på. Jag tyckte lottningen blev mest rättvis så.

Vinnare av designtävlingen...

Inlägget publicerades den 2011-01-13 kl: 16:17:37
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Jag skulle egentligen dra vinnare i min designtävling igår, men av olika anledningar så blev det inte så men en vinnare kommer att dras idag någongång under eftermiddagen! :)

Håll ut! ;)

Godmorgon

Inlägget publicerades den 2011-01-13 kl: 11:47:03
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Idag har jag vaknat väldigt tidigt och nu har jag gjort klar Idas design, nu återstår det bara att se om hon är nöjd eller inte! Idag har jag planerat en tripp til bibblan och jag orkar gå ända dit idag. Det är så jobbigt när de är så nedrans jävla halkit ute!

Mitt i mitt designarbete till Ida så fick ...

Inlägget publicerades den 2011-01-13 kl: 03:01:46
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Mitt i mitt designarbete till Ida så fick min dator för sig att tappa nät! Det jobbigaste av allt var att nätet vägrade komma tillbaka. Delar av arbetet hann jag inte spara så jag får väl göra om de imorgon! Designer blir i alla fall fin och jag både tror och hoppas att Ida kommer bli nöjd med den! Idag skulle jag ha dragit vinnaren i min design tävling men jag får göra de imorgon istället... Eller ja med tanke på vad klockan är så kanske man borde säga senare idag! :) nu ska jag försöka somna. Jag hatar att avsluta ett designarbete mitt i! Åhh...

Rosett ovanför rumpskåran!

Inlägget publicerades den 2011-01-12 kl: 23:09:20
Kategori Dagboken, 1 kommentarer


Måste verkligen säga att den rosetten ovanför "rumpskåran" var riktigt söt! ;)
Hennes rumpa var rätt söt den också ;) haha..

Jag diggar den rosetten.. en sån vill jag med ha nångång.

Gissa hundrasen!

Inlägget publicerades den 2011-01-12 kl: 14:37:39
Kategori 10 kommentarer

Jag har ju aldrig hunnit köra en sån här "gissa hundrasen" än så jag täkte vi skulle göra en sån! Vi kan börja med en ganska lätt. Först ut är denna hund:


Det är en blandras mellan två raser!
VILKA?

Jens hundartiklar

Inlägget publicerades den 2011-01-12 kl: 14:18:00
Kategori Tips till hundägare, 0 kommentarer
Här kommer ännu ett tips till er hundägare! i Piteå finns en hundbutik som heter Jens Hundartiklar, han har även en webshop, som är en oerhört bra butik. Han gör selar själv, även koppel och annat, men han säljer även sådant han inte gör själv. Det bästa är att han alltid är trevlig, har snabb leverans och har saker till bra priser!

Vill ni köpa lite nytt till hunden så är hans sida verkligen att rekommendera.


www.jenshundartiklar.com

Lite fler gamla bilder

Inlägget publicerades den 2011-01-12 kl: 14:07:24
Kategori Bilder, 5 kommentarer

Här kommer några fler bilder gamla bilder som jag har tagit.
Precis som jag lovade er i mitt förra
bildinlägg :)

Vill fylla på favoritblogg-listan

Inlägget publicerades den 2011-01-12 kl: 13:06:33
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Jag vill fylla på min lista över favoritbloggar och vill gärna få in lite förslag. Vilka är era favoribloggar och varför?

Jag föredrar att läsa bloggar som handlar om NÅGOT ANNAT ÄN MODE, KÄNDISAR, DAGENS OUTFIT, INRDNING. Jag vill läsa bloggar som handlar om allt annat än det. Har ni några förslag?

tjorvigt

Inlägget publicerades den 2011-01-12 kl: 13:01:21
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Den här morgonen har helt ägnats åt att fundera över ett problem som någon/några har med min blogg. Nämligen att den kan vara svår att kommentera. Då fick jag förslag om att de kan bero på hur min domän är pekad så jag försöker nu lösa de problemet och tro mig, de är mer än tjorvigt. Nu har jag mejlat loopia i hoppet om att få lite hjälp :) Kommer ett inlägg snart med dom bilderna jag försökte ladda upp i natt men misslyckades med.

Haha... Vad tjorvigt de blir när man inte ...

Inlägget publicerades den 2011-01-12 kl: 04:51:34
Kategori Dagboken, 9 kommentarer

Haha... Vad tjorvigt de blir när man inte kan bestämma sig för om man ska säga idag eller imorgon när klockan är vad den är. Upptäckte nu att jag skrev imorgon först och idag sen... De handlar alltså om samma dag. Idag/imorgon onsdag den 12.. Jag har en fråga till er: vad betyder tristess? Jag har jätte svårt för svåra ord. Jag har flera gånger stött på de ordet men glömmer alltid att ta reda på det.

Klockan är snart 5 på morgonen och jag kan...

Inlägget publicerades den 2011-01-12 kl: 04:47:12
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Klockan är snart 5 på morgonen och jag kan inte sova. Men jag har sovit allmänt dåligt nu en lång period. Egentligen ska jag till psykiatrin imorgon och göra ett QB-test, ett test som mäter koncentrationen. De är en viktig del i min utredning och hur smart är de att göra de när man inte har sovit något? Jag ska ringa dom direkt på morgonen och boka om min tid. Idag står de städning på schemat! De behövs verkligen städas här hemma.

Lite gamla bilder

Inlägget publicerades den 2011-01-12 kl: 03:00:57
Kategori Bilder, 2 kommentarer


Hade tänkt ladda upp lite gamla bilder jag tagit men efter jag laddat in dessa bilder så slutade bilduppladdningen att funka av någon anledning.. Så ni får se lite fler bilder sen, så fort det funkar igen! Dessa bilder är jag i alla fall väldigt nöjd med! :) Jag kan om jag vill ju... haha


Design till Emelisch

Inlägget publicerades den 2011-01-12 kl: 01:02:34
Kategori Designer av mig, 0 kommentarer
Idag har jag varit snäll och hjälpt Emelisch med hennes design som hon var missnöjd med. Hon ogillade sin header, sina färger och det allra mesta, de enda hon egentligen var nöjd med var själva formen. Det vill säga menyns form och storlek och samma md inläggen. Nu har jag i alla fall:

- Bytt header
- Bytt inläggets uppbyggnad (placering på datum, tid m.m).
- Bytt bakgrund
- Bytt färger på allt
- Bytt färg i menyn
- Gjort enkla men ack så söta kommentarsrutor
- Fixat fältet där man lämnar kommentar

och lite annat smått och gott efter hennes önskemål! :)


(tyvärr så glömde jag ju att ta en före -bild på designen i helhet men här nedan kan ni i alla fall se den gamla headern. Det är bara att klicka på miniatyrbilden för att se den i större format.)

God...öhh.. MORGON? :P

Inlägget publicerades den 2011-01-11 kl: 22:43:33
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Nu har jag vaknat efter 2 timmars sömn ungefär. Med tanke på dom 3 timmarna som jag lyckades sova inatt så var de välbehövd vila. Sofi och Christoffer har då tagit sig hem helskinnade och vi har nu fiskar i vårat akvarium!

Det ser ut som ett jäkla bombnedslag här hemma men inte har jag varken lust eller ork att fixa det utan får helt enkelt ta tag i skiten imorgon istället.

Mitt år 2010.

Inlägget publicerades den 2011-01-11 kl: 13:34:13
Kategori Dagboken, 9 kommentarer
När man tänker efter så har otroligt mycket hänt på ett år, livet förändras, man lär sig så mycket nytt och saker sker på både gått och ont! Mitt år har varit både händelserikt och fantastiskt ta bara det faktum att jag plötsligt bor 120 mil söder ut. Jag har ju drömt om det hela mitt liv. Att få flytta söder ut!

Men ska man skriva om allt som skett så får man ju skriva ihjäl sig så därför ska ni få ta del av litegrand.

MITT ÅR 2010
- Min syster har fått barn
- Vi har flyttat 120 mil
- Lennarts syster har fått barn
- Tindra har haft valpar två gånger.
- Bamse (en av valparna) har fått stanna hos oss.
- Lennarts son Andreas flyttade till oss
- Vi har hunnit byta lägenhet här i Motala. Från en tvåa till en trea.
Det komiska är att den nya lägenheten är vägg i vägg med den gamla ;)
- Jag fick igång min ADHD utredning och har fått bekräftat att jag har det.
Nu väntar jag bara på att utredningen ska bli helt klar och att jag ska få medicin.
- Sofi och Christoffer var här i samband med att vi flyttade och kom sedan hit
i December månad igen.
- Min syster och hennes kille var här i Augusti.
- Min mamma har träffat en kille i stockholm.
- Fick veta att pappa och hans tjej väntar ett till barn. En flicka denna gång.
- Jag och Lennart har firat våran 2åriga bröllopsdag.
- Vi har även firat våran 3 åriga förlovningsdag.
- Vi har skaffat oss en fiskakvarium.
- Jag har varit på en W.A.S.P konsert i Örebro.
- Min bästa vän har förlovat sig.
- Jag har haft en evig kamp mot mig själv när de gäller min ätstörning.
- Några av mina vänner har fått barn.
- Jag har gått upp 10 av dom 25 kilorna jag precis hade gått ner.
- Jag har fått erbjudande om att sjunga i ett band.
- Skaffade egen domän och webhotell och lade blogg.se åt sidan.
- Bloggen fick en omstart när jag dissade webhotellet och flyttade över mitt
domännamn till blogg.se -bloggen igen.
- Jag har lärt mig mycket om mig själv, mer än jag annars har gjort under ett år
eftersom min utredning för ADHD'n har gett mig svar på så mycket.
- Mitt kameraobjektiv gick sönder och blev borta typ hela sommaren på lagning.
- Jag har varit på tok för dålig att använda min kamera och bloggen
har därav blivit lite väl dåligt uppdaterad med bilder. Skärpning med det i år!

Nu orkar jag inte skriva upp mer, men det är mycket som har hänt och jag ser tillbaka på det här gångna året som ett mycket lärorikt och bra år. Tänk att när jag stod på nyårsafton och sa farväl till 2009 och välkommnade år 2010 så sa jag "Det här kommer bli ett jävligt lärorikt år men mycket händelser som kommer betyda mycket för min framtid, tror jag.." Tro mig, det har de varit! <3

Hejdå 2010 och välkommen 2011.
Detta år kommer nog bli händelserikt för min personliga utveckling.GOD FORTSÄTTNING KÄRA BLOGGLÄSARE!

De stör mig..

Inlägget publicerades den 2011-01-11 kl: 03:54:18
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Tro mig kära vänner! Ibland vill jag döda facebook´s gilla-knapp! Folk trycker ju på den som om dom lider av ett jävla gilla-syndrom! Det spelar fan ingen roll vad det man skriver handlar om så gillar folk statusen ändå!

"Fyfan vad ont jag har i ryggen idag..."
gilla - gilla - gilla - gilla

"Just nu känns det som att livet suger"
gilla - gilla - gilla - gilla(statusarna ovan är bara exempel)
Det stör mig att folk gillar allt man skriver utan att ens tänka efter vad dom läser! Det är som att ha en åsikt i ett ämne, man vet bara inte vilket ämne det gäller! Att gilla andras status.. ja, gärna! MEN MAN KAN VÄL FÖRFAN LÄSA STATUSEN INNAN MAN GILLAR DEN?

En annan sak som jag hatar ungefär lika mycket, de är när folk kommer in på bloggen och frågar något man precis skrivit om i inlägget dom kommenterar. Det vill säga "vad har du gjort idag?" när jag precis talat om vad jag gjort under dagen! Eller när folk frågar "vad har du för kamera?" när de står tydligt och klart med bild och allt i menyn! TITTA INNAN DU FRÅGAR!

Jag borde ha somnat för länge sen, säger nog godnatt nu :)

Åldersskilnader!

Inlägget publicerades den 2011-01-10 kl: 23:41:14
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 3 kommentarer
Skrev ju ett inlägg igår gällande det med ålderskilnad [se inlägget] och nu tänkte jag skriva mer kring det och även ge er min egen åsikt! :) Det skulle jag ju göra redan igår egentligen.

"Hejsan! Jag har kollat din blogg några gånger och gillar den:) och jag har en fråga till dig... Jag har en Kille, men vi är inte tillsammans. Vi är typ på G. Han är 18 år och jag är bara 14. Men jag är väldigt mogen av mig. Och dom flesta jag umgås med är 16-19. Och jag skulle vilja fråga dig om du tycker att det är för stor åldersskillnad? Han vill nämligen inte fortsätta med mig. På grund av att han är rädd för min ålder. Jag blir jätteglad för svar. Tack på förhand!"

Svar:
Jag anser att det handlar mer om den mentala mognaden
än själva åldern i sig. Det handlar om att kunna kompletera varandra på ett bra sätt och vara på samma nivå i livet. Det är inte alltid så självklart att man som 14 åring ligger på samma nivå som en 18 åring, men de är inte heller alltid så självklart att man inte gör det!

Alla har vi varit med om saker på både gott och ont som har format oss till dom vi är och att säga att en 18 åring med all säkerhet har mer livserfarenheter än en 14 åring är faktiskt fel.

Jag tycker absolut inte att ni ska haka upp er på dom 4 år som skiljer er emellan såvida NI känner att det funkar bra och att eran mentala mognad ligger på samma nivå.

Det som däremot är ett faktum är att det lagligt sett skiljer otroligt mycket på er två då han har laglig rätt till alkohol, krogen, sex och mycket därtill medans du som 14 åring inte har laglig rätt till något utav det. Det kan faktiskt bli rätt så jobbigt. På 4 år i den åldern som ni är så händer det otroligt mycket, naturligtvis så är de väldigt individuellt och väldigt basserat på hur man har levt och vilka uppväxtförhållanden man har haft, men i regel händer det mycket både med kroppen, hormoner, mognad och ansvar. 4år "är" betydligt mer i skilnad mellan någon som är 14 och 18 än mellan någon som är 22 och 26 tillexempel.

Själv är jag 22 år gammal och gift med en underbar man som är 15,5 år äldre än mig, det är dock inget varken vi eller våra nära lägger märke till då vi kompleterar varandra otroligt bra. Vi är på en jämn nivå och trots min låga ålder så har jag på många sätt en likvärdig livserfarenhet.. Nu tänker vissa av er säkert att det inte är möjligt.. Men tro mig, det är det! Att jag är mogen för min ålder vet jag, jag vet också att det beror på mina uppväxtförhållanden OCH min livserfarenhet. Hittar man en äldre/yngre kvinna eller man som man ändå är på samma nivå som så ser inte jag något hinder i det.

Men som sagt, jag tycker att åldern har mindre betydelse när man börjar vara över 18år. När man är 14 år så har man ju egentligen inte ens laglig rätt till samlag!

Tycker ni dock om varandra och tror själv att det kommer funka så tycker inte jag att andras åsikter ska påverka det ni känner för varandra. Det är trots allt NI som ska leva ihop inte alla andra! Vart du än vänder din fråga så kommer vissa tycka att det är helt okej, andra kommer att vara helt emot det och åsikter är det alltid någon som har!

Lycka till <3

(just nu är jag väldigt trött och vet inte om jag ens lyckas få fram de jag vill eller om jag ens har formulerat mig rätt.. men de får duga för den här gången)

Sätta hunden på KATTlåda!?

Inlägget publicerades den 2011-01-10 kl: 21:42:03
Kategori Övrigt om hundar, 3 kommentarer

Kollar in på kissies blogg och ser att mycket har hänt. Jag är absolut inget fan av henne och besöker INTE hennes blogg med jämna mellanrum då den gör mig mer arg än glad. Så även denna gång...

Kom in på bloggen av en ren slump då jag kyckades klicka på nån jäkla länk på en annan blogg. Hur som helst så ser jag att hon har skaffat en hund. Naturligtvis en söt liten chiwawa som alla andra "fina/glamorösa" människor vill ha. Men jag som hundägare höll jävlat på flyga i taket när jag läste hennes inlägg om att lära sin hund att gå på låda?

Hallå förhelvete... Det är en HUND!

"Tänkte, kan man inte lära min lilla Chloé att gå på kisslådan som katter?! Jag menar, hundar är ju mycket smartare än katter så det borde ju inte vara några problem...dessutom så hatar lilla Chloé att gå ut och hon vill inte ha på sig sina små rosa chiuaua-uggs som jag köpte henne.."

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta som upprör mig och gör mig både lessen och förbannad. Hur ska man kunna lära hunden att inte kissa inne hos folk om den är van att göra det hemma? Hur ska hunden få sin dagliga motion om ägaren är för lat eller för "fin" för att gå ut med den? Hunden behöver få sitt naturliga behov tillfredställt. Känna andra hundars lukter och den behöver sin motion.

Vist är en liten hund gulligt att ha? Men även den minsta Chiwawan kan vara som en stor jävla Grandis och oavsett hundens storlek så behöver den tillfredställa sina behov. Det vill säga lek, träning, promenader och allt där till.

Kan ärligt säga att jag ALDRIG skulle sälja en hund till någon som henne om jag hade valpar och hade läst hennes blogg någongång. ALDRIG! Jag skulle inte göra det av den enkla anledningen att hon till och med själv kallat sig "oseriös". En "oseriös" människa skulle inte jag riskera att sälja en valp till då den kräver betydligt mer än "oseriöst engagemang".

Alla vet väl att kissie kan skriva allt möjligt i sin blogg och göra sig dummare än hon är, men oavsett om hennes inlägg gällande hunden på lådan är allvarligt eller inte så skämtar man fan inte ens om det. Sen anser jag att när man väljer en hund så väljer man inte den rasen som ser gulligast ut, eller som är lättast att bära i väskan, eller som gör dig "stiligare".. då väljer man den rasen som passar dig och det du tänkt göra med din hund. Man väljer rasen efter det behov den har och det du har möjlighet och vilja att ge den.

Oavsett om hunden är liten eller inte så kan det vara en hund med temprament och som kräver en extra fast hand! Är man inte ens villig att springa ut med sin hund då ska man fan inte ha en hund heller!

Är det en valp så måste den ju ut helatiden! Så fort den ätit, druckit, busat eller lekt så ska den lilla sötnosen ut för att få en chans att pinka och bajsa ute istället för att av misstag göra det inne!

Jag är ARG!

Vad har jag med det här att göra.. kanske ingenting egentligen! Men det handlar förfan om en levande varelse som man ska ta hand om i alla väder, i rusk och vind! Det är ingen jävla accesoar! Det är en hund MED BEHOV!


(heter ju inte kattlåda för att de är avsett för hundar!)

Saknar er redan!

Inlägget publicerades den 2011-01-10 kl: 20:29:43
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Nu har Sofi och Christoffer lämnat Motala och sitter på tåget på väg mot Piteå igen. Det känns jätte tråkigt men jag är otroligt gld över att jag fått en hel månad tillsammans med dom! Det har varit jätte kul att ha dom här och dom har verkligen gjort mina dagar fantastiska.

Tråkigt för mig att dom åkt, men jag kan garantera er att det blir roligare så för er då jag lär uppdatera er mer igen! ;) Så dom man brukar säga "ur allt dåligt kommer något bra".

Nu ska jag ta mig ett glas dricka och sedan umgås lite med Andreas!


(Sofi och Christoffer på Sofis bal i somras)

Lady Dahmer, du är guld!

Inlägget publicerades den 2011-01-10 kl: 20:11:46
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Detta inlägg ägnas helt och hållet till den fantastiska och underbara bloggaren och designern vars blogg är både rolig, intressant och snygg. Hon skriver på ett så otroligt bra sätt och det är alltid spännande att titta in till henne.

Idag har hon hjälpt mig med lite ändringar i min design och har lyckats göra den till precis det jag vill ha den. Har länge viljat göra en mer stilren men ändå personlig header för det övriga upplägget i designen gillar jag faktiskt.

Detsamma tyckte hon.. Att nått måste göras åt min header och mina färger. Jag har haft besök i en månad och har inte haft varken tid eller ork till min egen design och jag är så sjukt dålig på att göra nått åt mig själv då jag blir alldeles för kräsen och tänker för mycket "krussidull".. Då dök Lady Dahmer upp och erbjöd sig helt själv att fixa till min design lite. Byta till en stilren header och en mer neutral färg än den skrikande rosa som jag hade innan.. och vist blev det fint?

MILJONER TACK TILL DIG!(glöm inte att kika in till henne HÄR!)

this is calld swedish morgonfrilla. Så här...

Inlägget publicerades den 2011-01-10 kl: 11:01:18
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

foto015 (MMS)

this is calld swedish morgonfrilla. Så här ser man ut om man somnar med blött hår! Haha. Someone is calling it knullruffs.

Mer om "den där bloggaren" som jag var arg på..

Inlägget publicerades den 2011-01-10 kl: 01:43:50
Kategori Dagboken, 15 kommentarer
Jag vet ju att jag sa att jag inte skulle skriva mer om den där bloggaren som jag var förbannad på, men vet du vad.. jag kan inte hålla det just nu :P Med hjälp av annan läsare har jag hittat annat hon också stulit. Vill bara varna er alla (ni som vet vem jag pratar om) att INTE köpa designer av henne. Hon tar över 200kr för designer som hon har stulit av andra!

Denna design är gjord av den underbara bloggaren och designern Tsukii.


Bilden nedanför är den bild som "denna tjej" kopierat av designaren här ovanför. Sen har hon sålt den för 250kr till en annan bloggare. Fy så jävla ruttet:

(har suddat ut namnet i headern då jag inte vill öppet i bloggen hänga ut henne.. fast egentligen borde man säga vem de är så fler slipper bli lurade).

Eran åsikt tack, borde ni få veta vem det är så ni vet att inte köpa design av henne?

Känner mig ju som en skvallertant just nu. Men jag tycker det är så sjukt jövla fel att stjäla andras designer!

Vad tycker ni är roligast att läsa om?

Inlägget publicerades den 2011-01-09 kl: 19:37:58
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Imorgon kväll pker Sofi och Christoffer hem så nu är timmarna tillsammans med dom räknade. Det känns tråkigt men dom måste ju hem. 1 månad har dom varit här och det har varit helt underbart! Andreas har kommit hem frp Piteå igår och de känns också helt underbart!

Kommer inte sitta mycket vid datorn nu förens imorgon kväll efter dom åkt, vill spendera min tid med dom. Men de förstår ni säkert!

Ska försöka lägga in ett inlägg ikväll angående det med ålderskilnad som jag skrev om i ett inlägg tidigare idag! Annars kommer det imorgon! Kul med så mycket visat intresse av er att vara med lite i diskussionerna!

Vad tycker ni är roligast att läsa om?

sofi och christoffer ligger och sover. Jag...

Inlägget publicerades den 2011-01-09 kl: 08:56:28
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

foto013 (MMS)

sofi och christoffer ligger och sover. Jag har varit vaken sen klockan 5 så jag och Bamse är på väg till sofie och johnjohn en stund :) ha en fin dag!

Astfalt och regn i januari!?

Inlägget publicerades den 2011-01-09 kl: 08:26:35
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Idag har vi 3 plusgrader ute, det är skönt! Att se asfalten ute på vintern är fktiskt något helt nytt för mig. Jag som är född och uppvuxen i Piteå är ju van meter-vis med snö. Här är det ändå relativt mycket snö, men asfalten är framme och de är plusgradigt ute! Det gillar jag.

Att de dessutom har regnat tre dagar sedan nyår är också något helt nytt för mig. Regn i Januari är inte direkt något man är van vid.. De däremot uppskattas inte fullt så mycket! haha

Vad tycker ni?

Inlägget publicerades den 2011-01-09 kl: 08:10:50
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 12 kommentarer

Fick en relationsfråga angående ålderskilnad idag.
Tjej 14år, Dejtar Kille 18. Rätt eller fel?

Hennes fråga lägger jag upp sen, då ska jag även svara på frågan!
Men vad tycker ni? är 4 år i den åldern för mycket eller inte?

Orsaken till att jag var arg på annan bloggare!

Inlägget publicerades den 2011-01-09 kl: 07:57:29
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Angående mitt arga inlägg sedan tidigare kommer jag med lite mer information här. Jag har inte tänkt vara alldeles för ingående och jag har INTE tänkt hänga ut personen i sig med namn och bloggadress då jag anser att personliga påhopp är fel.. Även om jag faktiskt har större anledning att hänga ut henne än vad hon hade att hänga ut mig!

Så här var det:
Jag hittade av en slump till en tjej som hade gjort en bloggdesign som saknade ägare. Jag frågade henne snällt om jag kunde få "ta hand" om den då jag tyckte den var riktigt fin. Det gjorde henne förbannad och där av hängde hoon ut mig på sin blogg som om jag vore en jävla idiot.

Sen surfade jag runt på lite olika bloggar för kul skull, precis som jag brukar, och plötslit kommer jag in på en blogg som är till stor del likadan som den bloggdesign som hon försöker "sälja" vidare. Jag skrev naturligtvis detta till tjejen som ägde den designen och sen skrev jag en kommentar till den andra tjejen igen. I den kommentaren så skrev jag bland annat att jag tycker det är fult gjort att hänga ut andra i sin blogg när man själv har stulit stora delar av den design man försöker sälja och när man dels färvränger kommentarer. Jag talade även om att jag själv ka göra designer men kände hällre för att fråga henne om hennes design än att göra en liknande själv men att jag just nu inte är intresserad ändå eftersom det inte ligger i mitt intresse att ha en kopierad idé!

Den kommentaren accepterade hon aldrig... nej, istället skrev hon en egen kommentar till sig själv i mitt namn och påstod att jag hade skrivit: Jag kan faktiskt göra designer själv. Faktum var bara att jag gillade just denna design oerhört mycket men kände lixom inte för att göra en likadan då det ser dummare ut! Sen är de så att jag inte ens tycker de är värt att betala för nått jag kan göra lika bra själv! haha. Och riktigt så hade jag faktiskt inte skrivit och dessutom hade hon tagit bort allt jag skrivit om att hennes design är till stor del kopierad av någon annan!

Att jag i överhuvudtaget skriver detta i min blogg är inte för att starta krig, de är heller inte för att hänga ut någon här utan helt enkelt bara för att hennes jävla läsare stormar in här och förmodligen undrar vad jag är för idiot, så därför publicerar jag detta för att ni helt enkelt ska ha min verssion också av detta!

Hur som helst så är de många som nu berättat för mig att hon i största allmänhet brukar kopiera saker av andra, inlägg, bilder, designer och lite av varje. Att hon sen inte själv vill stå för det är inte min huvudvärk! Det var nämligen en som skrev till mig att denna tjej de här handlar om brukar kopiera av andra och att det hänt ett flertal gånger att hon tar bort inlägg sen för hon blir påkommen eller något sådant. Men bara för att hon nu skapat ett till inlägg i sin blogg om att hon ALDRIG kopierat ett inlägg eller något, utan BARA inspireras av andra till de hon gör så tänkte jag visa er detta:

LÄS DETTA INLÄGG på Ladysylvias blogg och lägg märke till datumets publicering!
Kolla sedan denna print från tjejen detta inlägg handlar om:

(klicka på bilden för att se i större format)

Gällande bloggdesignen!
HÄR är designen hon vill sälja.
HÄR är designen som hon "tagit idén från".

Rätt lika va? Samma uppbyggnad av menyn, bilderna i headern på samma sätt, dropdown på samma ställe, likdan bakgrundsbild (bakgrundsbilden är dessutom gjord helt själv av den som äger designen hon kopierat delar från), samma typ av inläggsuppbyggnad. Men nu bryr jag mig inte mer om det.

Nu har jag sagt mitt och kommer lämna detta bakom mig för det är egentligen en bagatellsak, men med tanke på hur hon hängt ut mig i sin blogg så måst ju även jag få en chans att säga mitt och eftersom hon bara förvränger det man skriver till henne å raderar det för att sedan skriva egna kommentarer i mitt namn så är detta bästa sättet att nå ut till dom som klickar sig in hit.Uppdate kl: 15.19
Måste ju bara säga tack till denna tjej som orsakat att mitt läsarantal har stigit ;) Hon förlorade nog mer på kuppen än vd jag gjorde! :)

Åsikter

Inlägget publicerades den 2011-01-09 kl: 07:05:50
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Jag tycker det är viktigt att få ha åsikter om saker och jag tycker det är otroligt viktigt att låta andra ha sina åsikter oavsett om dom delas med mina egna eller inte. Att acceptera och respektera andra människors val, åsikter och drömmar är något man verkligen borde göra! Vist kan det vara svårt för alla nångång men det är en väldigt viktig kunskap och en otroligt god egenskap att kunna göra det!

Egenskapen att kunna respektera en annan människa är lika vacker som denna bild...

...om inte ännu vackrare!

Återkommer!

Inlägget publicerades den 2011-01-08 kl: 22:54:26
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Återkommer lite senare om den bloggaren jag var arg på och varför jag är det!
Orkar inte sitta här nu! Så jag tar det sen..

Grattis till er <3

Inlägget publicerades den 2011-01-08 kl: 22:50:33
Kategori Dagboken, 3 kommentarer


ARG!

Inlägget publicerades den 2011-01-07 kl: 23:23:58
Kategori Dagboken, 13 kommentarer
Just nu är jag rasande förbannad på en tjej inom bloggvärlden! Hänger ut andra (mig) i sin blogg som om jag vore en jävla idiot för jag frågade om hon hade lust att ge mig en design som saknar ägare so hon hade på sin blogg. Det tyckte hon var fördjävligt!

Sen såg jag att hon hade kopierat den designen av en annan bloggare så när jag skrev de till henne så raderade hon de jag hade skrivit och skrev en annan kommentar å postade i sin blogg som om de var jag som hade skrivit den! Bara för att jag ska värka ännumer korkad än jag är!

Jag ska visa er mer om de imorgon!

Mat som sätter fart på sexlivet!

Inlägget publicerades den 2011-01-06 kl: 22:46:21
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 8 kommentarer
Ostron - Gör dig våt
Zink och fosfor, som finns i ostron, sätter sprutt på de manliga testostreonet och gör kvinnan kåtare.

Mörk choklad - gör dig kåt
Choklad innehåller stämningshöjande och kärlvigande ämnen - ju mörkare desto effektivare.

Sparris - han får bånge
Potenshöjande! men varning för sparrissperma, som både smakar och luktar unket.

Kaffe - ni får  lust
Dopaminet i kaffe gör att vi får större sexuell lust. Det sägs att så lite som en halv kopp kaffe om dagen gör susen.

Parmesan - du blir peppad

Aminosyrorna histidin och fenylalanin som finns i denna ost både häjer humöret och dämpar stress.

Avokado - du blir fertil

E-vitamin och B6, alltså vitaminer som finns i avokado, är viktiga för sexdriften och för fertiliteten.

Frukt - ni luktar godare

Produktionen av östrogen  och testostreon ökar av färsk frukt. Även bildandet av ämnen som finns i slidsekretet påverkas och och det gör att vi luktar godare. Men överdosera inte! Frukt kan även ha en laxerande effekt.

Basilika - ni slappnar av
Det sägs att basilika ökar den sexuella lusten, men framför allt att de små bladen har en avstressande verkan.

Vitlök - han får erektion
Ger ökad blodcirkulation, som främjar förmågan att få stånd.Designtävling!

Inlägget publicerades den 2011-01-06 kl: 22:05:27
Kategori 8 kommentarer
Hallå kära vänner! Behöver du en ny bloggdesign? I så fall har du kommit rätt. Just nu har jag en design liggande som ska få sig en lycklig ägare. Alla bilder kommer givetvis bytas ut till de bilder du vill ha om du vill ha några bilder! Bakgrundsfägren kan givetvis ändras den med!

Allt du behöver göra är att skriva att du är med! Motivera gärna varför du vill vinna den!
Tävlingen avlutas den 12 Januari!

(klicka på bilden nedan eller HÄR för att komma till designen)


Är färre än 5 stycken med i tävlingen så kommer designen inte lottas ut denna gång utan då blir en till tävling om samma design startad! (men den risken är inte så stor!)

Kurtus Magnificus

Inlägget publicerades den 2011-01-06 kl: 14:55:43
Kategori Dagboken, 10 kommentarer
Tackar så mycket för din kommentar, men blir nyfiken och undrar vem du är? Har sett att du ganska aktivt kommenterat min vän Nadias blogg.. hmm?

Men tusen tack för din kommentar!

Förslag?

Inlägget publicerades den 2011-01-05 kl: 20:19:49
Kategori Dagboken, 7 kommentarer
Dagen idag har bestått av att vila, se tv, aktivera hundarna och sedan bara ta det lugnt! Sofi och Christoffer håller på att bada hundarna nu och jag ska snart ta mig ann den här nedrans disken!

Jag ska snart ha en tävling på bloggen, har ni nått förslag på vad man ska göra för att delta i tävlingen? Nått kul? kanske den som ritar bästa bilden av en hund i paint, eller nått annat roligt förslag?

Redaktionen viker ut sig i kamp mot sjuka ideal!

Inlägget publicerades den 2011-01-04 kl: 14:05:56
Kategori Dagboken, 9 kommentarer

Blir så lad när jag går in på aftonbladets hemsida och ser det här:Det här är alltså veckorevyns redaktion som viker ut sig i sin egen tidning i kampen mot det idéal som finns! Denna tidning måste jag nästan köpa denna vecka bara just därför! Så jäkla riktigt gjort!

57 procent av Veckorevyns läsare är missnöjda med sina kroppar, enligt tidningens egen undersökning. Så därför är målet med det senaste numret av veckorevyn "100 procent kroppsstålthet". Utöver redaktionens bilder på sig själva så finns en till överraskning i veckans nummer av veckorevyn. Sångerskan Molly Sandén är hårdretuscherad på omslaget, och den ”riktiga” Molly finns inne i tidningen, för att få läsarna att tänka till.

Mer sånt här vill vi ha i ungdomstidningarna!

Läs afotnbladets artikel om detta HÄR!

Fiskbullar

Inlägget publicerades den 2011-01-04 kl: 13:40:34
Kategori Dagboken, 4 kommentarer


Dom allra flesta gillar fisk men avskyr fiskbullar. Jag är dock helt tvärtom, jag avskyr fisk men älskar fiskbullar! :) Fiskbullar smakar inte fisk för då hade jag inte tyckt om det! Fisk ser dock så jävla gått ut så jag skulle så gärna vilja tycka om det, men de går bara inte hur mycket jag än testar!

Men tillbaka till ämnet:
Gillar du fiskbullar?
Vilken smak äter du helst?
Vad äter du helst till fiskbullar?
Vet du vad fiskbullar är gjort av?
(var glad om du inte vet det)

~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~

Mina egna svar på frågorna:
Jag älskar fiskbullar!
Äter helst fiskbullar i dillsås!
Ris!
Ja, tyvärr!

Bamses nyfunne vän! :)

Inlägget publicerades den 2011-01-04 kl: 02:40:29
Kategori Tindra och Bamse, 0 kommentarer

Idag har Bamse fått sig en ny kompis som heter John-John. En liten blandras men till största del dvärgpincher. En söt liten goding med mycket spring i benen! :) Bamse är i alla fall lycklig över sin nyfunna vän och när Sofie och J-J gick hemmåt så grät Bamse lite ;)

Idag har jag varit med Sofie och Kajsa (och självklart Socfi och Chistoffer också), vi har även hunnit med att spela spel, vara på långpromenad och göra massa annat skoj :)

Nu ropar sängen mitt namn och Dr.Sömn är på besök!


(bilden på J-J är lånad av Sofie, men själva phostoshoptrixet har jag gjort som snabbast)

Bonusbarn!

Inlägget publicerades den 2011-01-03 kl: 20:28:10
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 0 kommentarer
"bonusbarn?? snarare tvärtom!!! finns inget positivt med att bli bonusförälder....jag har valt min man men inte hans unge! och allt omkring denna......"

Jag tycker det låter lite smått hemskt. Vist finns de jobbiga situationer och vist finns de både för och nack -delar med även detta. Men jag kan inte förstå hur man kan resonera så här. Att man valt mannen men inte barnen, de tycker jag låter hemskt!

Om jag gifter mig med en man som har barn sedan tidigare så vet ju jag också vad detta innebär. Väljer man en man med barn så har man valt barnen också! Min mans barn är en del (en stor del) av min man, därav har jag valt hans barn!

Jag är glad att jag slipper ha en dålig bild av hur det är att ha bonusbarn!

Ge mig sommar nu!

Inlägget publicerades den 2011-01-02 kl: 22:00:04
Kategori Bilder, 3 kommentarer
(Bilder tagna av mig våren/sommaren 2010)

Lite bilder!

Inlägget publicerades den 2011-01-02 kl: 13:38:25
Kategori Tindra och Bamse, 3 kommentarer

Vi var ute och fotade lite idag så jag tänkte bjuda på några bilder på Tindra och Bamse :) Jag har ju varit lite lat på sista tiden med att ladda upp foton!Godnatt

Inlägget publicerades den 2011-01-02 kl: 01:58:48
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Jag sover oerhört dåligt på nätterna nu, hoppas på att få sova bättre inatt! Jag skulle verkligen behöva lite sömn :)  Tänkte dra igång en tävling snart. Förmodligen den 11 Januari! Så håll koll på det.

Nattinatti! :)Raket i trapphuset!

Inlägget publicerades den 2011-01-01 kl: 21:29:27
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Idag har varit en otroligt jobbig dag! Jag har varit allmänt seg och trött och har känt mig på taskit hummör. Men som tur är så är Sofi expert på att göra mig glad igen! :)

Om 10 minuter ska vi se en film som går på ettan. Har sett filmen två gånger förr men det skadar inte att se den igen :) Det är Patrik 1,5 som går på TV ikväll.

Tidigare idag stod de nå ungar ute på gården (barn 3-10 år gammla) och sköt raketer från ett träd. Christoffer kom in och sa det så jag gick genast ut fö att kolla och hade tänkt säga till dom. Men när jag kom hade dom gått. Sen gick jag ut på balkongen igen och ungarna gick in i trapphuset, sen kom dom utspringande i all världens fart.. då hör jag "wiiiiiiiiiPANG" från trapphuset... Ja! dom hade tänt en raket i trapphuset!

Jag blir så förbannad på föräldrar som kan låta sina barn mellan 3 och 10 år vara ute och tända raketer SJÄLV! helt utan uppsikt!

Tänk om någon kommit och gått i trapphuset? IDIOTI!
Eller om den minsta ungen i sällskapet inte hade hunnit springa ut!

FY och skam på dom vuxna som släpper ut sina barn på sånna äventyr själv!

Våren!?

Inlägget publicerades den 2011-01-01 kl: 11:41:36
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Har våren fått för sig att tjuvstarta? i så fall är jag överlycklig. Igår hade vi plusgrader och på eftermiddsgen till och med regn! Idag har vi också plusgradigt och det är underbart! :) Solen skiner..

Idag ska jag ta mig en promenad med hundarna i det fina vädret. Kanske ska man till bibblan och tillbaka i de härliga vädret? Så långt får dock inte Bamse gå så jag får väl ta ut han först, sen koppla Tindra och ta med henne på prommis till bibblan!

Var en trevlig nyårsafton igår måste jag säga. Dock så var det en som sköt en raket som for efter marken, rakt ut i mitten till parken där den eploderade så de flög både snö och raketglitter överallt. Sen råkade en skjuta en raket förbi en människa och rakt in i en vägg? :O Hur fan lyckas folk! Jag gillr inte att folk skjuter raketer och dricker alkohol samtidigt.. Ingen vidare smart kombination.

Nu ska jag duscha, sen väcka övriga i hushållet innan de blir en härlig promand!

Hoppas våren är här för att stanna (det betvivlar jag dock).