www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Promenaden väntar!

Inlägget publicerades den 2011-07-31 kl: 16:16:38
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Missade hundpromenaden med promenadsällskapet idag. Skulle ju tvätta, men missade det också på grund av den hemska migränen jag har haft idag. Nu är jag på bättringsvägen och har starka planer på att ta ut mina små troll på en härlig promenad eller cykeltur :)

Mitt internet strular så in i helvete och de är därför jag är så tyst om ni undrar :/

Jaja, promenaden väntar på att bli gjord! ha en fin dag, det ska jag ha i det fantastiska vädret! det är helt underbar ute just nu! myyyyyys <3

Min fantastiska syster <3

Inlägget publicerades den 2011-07-30 kl: 02:30:04
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Jag är glad :) Vet ni varför? Jo, för att min syster ska komma hit med min älskade systerdotter, Vilja. Dom kommer den 14 Augusti och stannar 5-6 dagar. Och jag längtar så mycket så jag nästan dör.

Jag trivs att bo här i Motala. Jag fullkomligt älskar Motala. Nått som däremot är jobbigt är att jag saknar min familj, min släkt och min bästa vän Sofi så oerhört mycket. Jag missar Viljas uppväxt.

Jag skapade en blogg till min syster i hemlighet för någon månad sen, mest som försök att tvinga min syster in i bloggvärlden så jag på så sätt kan följa Viljas liv i ord och bilder.. min systers liv också så klart. När bloggen var klar och hae en snygg design på plats så överlämnade jag inloggningen. Och vet ni vad, min syster ÄLSKAR DET :) *vilken tur*

Sist vi var i Piteå så var syrran utomlands tillsammans med sin man, Vilja och en annan familj som är deras vänner. Dom kom hem samma eftermiddag som vi åkte hem från Piteå. Jag är så glad att jag hann träffa Vilja en sväng i alla fall... en timme!

Tänk vilken fantastisk syster man har ändå. Dom hade rest i timmar från kroatien, åkt flyg, bil och haft en lång resa. Ändå tog hon en omväg hem BARA för att jag skulle få en chans att träffa Vilja. Hon åkte till stan där jag var hos mamma när hon egentligen skulle åt andra hållet <3

Jag är glad att jag har den familj jag har! Att dom älskar mig för den jag är, att dom ställer upp, finns där och gör saker för min skull. Jag är tacksam för att jag också kan finnas för deras skull. Vi finns för varandra.. på oliksa sätt men med samma gemenskap och samhörighet.

Jag och min syster är helt olika men min högsta önskan när jag var mellan 6-15år var att få bli som henne. Hon har alltid varit snygg, verbalt utvecklad, klok, mogen, moralisk och självständig. Hon har alltid varit någon jag sett upp till, som jag har skrytit om.

Jag har alltid förstått varför folk har tyckt om min syster. Men i dom åren mellan 6-15år så kunde jag inte för en sekund acceptera att mina vänner såg upp till henne på samma sätt som jag gjorde. Jag kunde ibland beskylla min syster för att hon var för "cool". Kunde be henne sluta.. ja de var ju praktiskt taget som att be henne sluta vara sig själv när mina vänner såg på. Jag fick för mig att mina kompisar skulle gilla henne bättre än mig annars. I dagsläget så vet jag ju så klart att det inte är så men det förstod jag inte då.

Syrran har förklarat för mig åtskillit med gånger att det inte är så, men jag förstod aldrig det. Jag var så less att höra mina vänner säga hur bra min syster var, hur mycket dom såg upp till henne, hur cool hon var och hur mycket dom önskade att ha en syster som henne. Jag visade aldrig min ilska till mina vänner, men irriterad var jag.. det var ju MIN SYSTER! MIN... INTE DERAS.

Förstå hur själviskt man ser på grejer ibland. Speciellt när man befinner sig i en känslig ålder. I dagsläget hade jag förmodligen bara blivit glad om mina vänner kände så. Jag hade med stolthet känt att "ja, vilken tur att jag faktiskt har en syster som henne. Det borde fler få äran att ha".

Jag kan verkligen skatta mig lycklig som faktiskt har en familj där jag kan ha så bra relationer till mina syskon. Tyvärr så är de många som bråkar med sina syskon livet ut för saker som egentligen inte ens är värda energin. Det finns vuxna syskon som aldrig kunnat prata med varandra sedan den dagen dom flyttat hemifrån, det finns många syskon som aldrig lärt sig att vara tacksamma till varandra. Syskon som hatar varandra för saker som egentligen inte betyder ett skit och det finns syskon som ALDRIG sagt till varandra att dom älskar varandra fast dom har en nära relation. Obegripligt!

Det här inlägget blir långt och kanske lite osammanhängande.. men jag skriver bara rakt upp och ner hur jag tänker och känner allt eftersom orden flödar.

Jag är tacksam för mina syskon!

Men för att få ett slut på de här inlägget så vill jag bara tala om att min syster är min stolthet. Jag minns en gång för många år sen. Jag gick i klass 7 på hortlaxskolan i Piteå. Vi fick varsin lapp i klassrummet där vi skulle skriva upp vem våran idol var och en motivering varför. Sen frågade läraren oss en och en vem vi valt.

ALLA hade valt en kändis. Briteny spears och allt vad dom heter. Alla förutom jag.. jag hade skrivit min syster! För det var ju henne jag såg upp till och det var ju hon som hjälpte mig att välja rätt vägar när jag själv inte förstod åt vilket håll jag skulle gå. Att hon har hjälpt mig välja väg innebär inte att hon tvingat mig in i en riktning utan snarare att hon har sagt kloka saker som fått mig själv att insé vad som kanske är mest rätt i vissa situationer.. så är det fortfarande ibland!

Min syster har aldrig tvingat mig att gå åt ett speciellt håll utan hon har låtit mig begå mina egna misstag men funnits där när det kanske gått snett i vissa situationer. Hon har väglett mig på ett sätt som ändå gett mig friheten att fatta mina egna beslut..

JAG ÄLSKAR DIG LINDA.
Du har alltid varit och du kommer alltid förbli en människa som jag ser upp till <3

Svenska humorserier!

Inlägget publicerades den 2011-07-30 kl: 01:02:51
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Jag bara älskar svenska humorserier och vill nu ha tips och förslag på alla roliga svenska serier ni kan komma på :) Här kommer ett litet kollage med några serier, men de ska finnas fler än så!


Hundpromenaden på söndag lockar :)

Inlägget publicerades den 2011-07-29 kl: 22:06:44
Kategori Tindra och Bamse, 0 kommentarer
Ikväll har kag varit på en cykeltur med hundarna, i övrig har min kväll varit oerhört stillsam. Nu är jag rastlös nå så fruktansvärt. Vad ska man göra åt de då? Typ inget antar jag.På söndag har jag tvättid mellan 12.00 - 17.00. Det brukar jag ha för det mesta.. näsan alltid! Det är lixom en rutin. Men jag har stark lust att faktiskt byta tvättdag även om jag verkligen behöver tvätta. För att på söndag kl 14.00 är de nämligen hundpromenad igen med promenadgruppen och de är ganska lockande :)

Men vi får väl se hur vi gör med det. Då får nog Bamse följa och Tindra får stanna hemma. Det är ett både bra och behövligt träningstillfälle för Bamse att vara bland andra hundar :)

Följ med på hundpromenad :)

Inlägget publicerades den 2011-07-28 kl: 23:04:56
Kategori Tips till hundägare, 0 kommentarer
Nu har mamma åkt, de gjorde hon redan tidigare på dagen. Et dygn med mamma är guld värt men det känns så lite :/ nästa gång hon kommer så blir de längre.

Idag har jag motionerat nästan ohälsasamt mycket känns det som, men samtidigt så känns de skönt. Har knappt suttit en minut idag. Vi körde mamma till linköping på förmiddagen och sen har jag cyklat nästan en mil. Hämtade hundarna, kom hem, promenerade två timmar m.m

Det har varit en strålande dag. Underbar.

Jag var på kvällskvisten och träffade en hel grupp med människor (och fyrbenta vänner)
. Hundkampens promenadsällskap. Promenerade i två timmar med gruppen. Utöver mig och Tindra så var det 13 andra hundar. Det var oerhört trevligt.

Bor du i motala? Då tycker jag du ska hänga med. Alla är välkommna, alla hundar också! Det är ett perfekt träningstillfälle. Träna sin hund bland andra hundar. SKITKUL! :)
* ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ *  DET ÄR GRATIS! * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ *

Torsdagar
18.30 med start från hamnparkeringen!
Söndagar 14.00 med start från rundradiomuseéts parkering i bondebacka :)

* ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ *  DET ÄR GRATIS! * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ *

Sömnen fuckas oavsett vad!

Inlägget publicerades den 2011-07-25 kl: 19:58:29
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Jag är så sjukt jävla trött. Lägger jag mig nu så vaknar jag mellan 23-02 på natten och kan inte somna om.. så är de alltid om jag lägger mig tidigare ä tolv på natten. Men är jag vaken nu och trotsar hur trött jag är, då kommer jag inte kunna somna förens fyra eller fem på natten ändå för att jag passerat min trötthet. Så är de alltid!

så oavsett vad så kommer sömnen under natten att fuckas.. så hur ska man göra! ååhhh... kanske lägger jag mig nu och vaknar jag så vaknar jag.. då får jag väl ligga i flera timmar å kämpa för att somna om :)

Imorgon är de kursdagen med Bamse.. känns lite nervöst men kul ändå :)


Bilden är från google

Mios olyckliga kärlek :')

Inlägget publicerades den 2011-07-25 kl: 18:57:01
Kategori Tindra och Bamse, 0 kommentarerRätt så charmig bild va? :) haha.. Det är Mio och Tindra. Bilden tog jag när Anna och barnen var här på besök. Mio blev väldigt kär i Tindra, dit Tindra gick, gick Mio ;) Han tyckte nog att Tindra var hans drömtjej ;)

Tindra gillade Mio, men inte riktigt på samma sätt. Så tyvärr var hans kärlek olycklig på det viset. "Du vet att jag gillar dig, men bara som kååååmpis du vet!" sa Tindra helatiden ;)

Nya designen är på plats :)

Inlägget publicerades den 2011-07-25 kl: 16:33:00
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Sådärja, nu är de nya uppe på bloggen, det återstår bara att se hur länge man känner sig nöjd och belåten med det ;) Tills nästa gång jag får massa beställningar och inser att jobbet jag gjort till dom är bättre? hmm.. jaja, men nu är det nytt här i alla fall och jag känner mig ganska nöjd trots att bredden på hela designen är ganska bred och folk med liten skärm och låg upplösning får säkerligen scroll nertill för att kunna se hela designen.. men de skiter jag i för tillfället :)

Lessnade ganska fort på min tidigare design, kanske blev lite för mycket färg i den så denna gång valde jag att ha de i färre färger. Svart, grått, rosa och orange :)

Är de någonting som ser galet eller konstigt ut så veka inte att säga till om det. Är inte riktigt nöjd med hur jag placerat texten med färger oh det i headern, men de finns tid att ändra en annan gång :)

Den gamla;


Såå... ut med det gamla och in med det nya :)

Snaaart kommer den nya designen :)

Inlägget publicerades den 2011-07-25 kl: 03:22:46
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Nu är jag snart klar med min design som fått ligga i flera dagar och bara vila. Så imorgon kommer den nog på plats :) Woohooo.. Känns skönt med lite nytt faktisk. Imorgon har jag en del att göra så de blir nog under kvällen. Tanken var att den skulle komm in redan nu under natten, men jag orkar inte hålla på mer nu. Ska försöka sova trots att jag inte alls är trött.

Att det har tagit tid har berott på bristande inspiration och för att jag haft andra designjobb under tiden! :)Bilden tog jag när vi var på kolmården :)
Vist är han/hon sööt? Nästan så man måste döööör lite..

Mitt internet vill inte som jag :(

Inlägget publicerades den 2011-07-24 kl: 12:09:10
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Mitt internet är CP :( Lär inte bli mycket datorsitt just nu. Tror att åskan har förstört sändningen i våran router för internet så mitt internet funkar inte. Bara ibland. KAn funka en minut och vara off i en timme.. JIPPI!? :(

Jaja, jag vet att min blogg är tråkigast i världen just nu, men det är väl skitsamma. Min blogglust är inte heller enorm eftersom jag fortfarande inte lyckats föra någon fin header, men de kommer de kommer... TIDS NOG! :P

Nu ska jag lägga mig i soffan och mögla en stund :)

Ha nu en skön söndag.

Halv sex på morgonen och jag är vaken fort...

Inlägget publicerades den 2011-07-23 kl: 05:33:18
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Halv sex på morgonen och jag är vaken fortfarande. Jag hade hoppats på att somna tidigt. Men nej! Åskan kom, orsakade strömavbrott, tindra rädd, lennart har ont, jag hade migrän.. Ja fyfan! Nu vill jag fan sova!

Planering är bra! :)

Inlägget publicerades den 2011-07-20 kl: 23:27:07
Kategori Dagboken, 7 kommentarer
Nu har jag lagt en beställning på två nödvändiga saker till mig själv :) Nämligen en loggbok, egentligen avsedd för elever som går skola, men jag vill ha den som en vannlig fick-almanacka. Och även ett veckoschema :) Det är välbehövligt..

Perfekt. Till en summa av 160kr så var det väl värt de :) Alla steg för att underlätta en mer eller mindre kaotisk vardag är ju bra :) 1-3 dagars leveranstid.. det är inte mycket.
Snart är de tre år sen vi gifte oss :)

Inlägget publicerades den 2011-07-20 kl: 23:00:08
Kategori Min man ♥, 1 kommentarer
Tänka sig att jag och min älskade make snart har varit gifta i tre hela år! Tiden går så fort och jag minns som igår den första kyssen, den första natten vi sov tillsammans och den första gången vi träffades. Jag minns som igår våra samtal dom första dagarna och jag minns allt vi gått igenom tillsammans!

Tre år kanske inte är så mycket om man ser på tiden vi har kvar av vårat gemensamma liv. Men tre år av fantastisk lycka är enormt glädjande <3

Gud vilken fantastisk make jag har! Vilken underbar prins jag hittat och vilket fantastiskt liv jag får med han vid min sida! Jag är lycklig <3Vill ni se bilder från vårat bröllop?
då kan ni klicka er in, HÄR! (tidigare inlägg från bloggen)

Världens bästa Roger och Carina! <3

Inlägget publicerades den 2011-07-20 kl: 22:40:59
Kategori Tindra och Bamse, 0 kommentarer
Nu är hundvakt fixat inför nästa vecka Onsdag morgon till Torsdag kväll :) för då får jag finfrämmande i allra högsta grad! :) Min mamma ska för första gången komma å se motala. Det blir ju bara en dag men ändå! Hon är i stockholm nu under sin semester nämligen. Fixade hundvakt av två anledningar:

1. Mammas kille är alergisk.
2. Jag kan visa mamma det hon vill utan att behöva tänka på om man får ta med hund eller inte och utan att behöva lämna dom ensam :)

Som vanligt så är det världens bästa Carina och Roger som ställer upp. Gud vilka fina människor! :) Har tyvärr ingen bild på dom så ni får se ansiktet på två fina människor med ett hjärta av guld.. Eller ja, två hjärtan för dom delar ju inte på ett ;) eller de beror väl på hur man ser det med tanke på att dom delat sina liv i 20 år.

Hur som helst... tack Carina och Roger.. ni är helt fantastiska!Vad förvånad Bamse ser ut :) haha .. har ni tänkt på förresten att Bamse har rest sitt ena öra :) Det såg jag redan när han var valp att han nog skulle göra. men han gjorde ju inte de... förens nu för nån månad sen. 1-2 månader sen reste han de på heltid ;) sötnosen min..

Ser så gulligt ut med ett hängande och ett stående.. <3

Älskar ju mina pluttisar och de känns lätt att lämna dom till Carina och Roger.. eller snarare, TRYGGT! Dels för dom är hundvan och dels för att mina hundar skriker i ren förtjusning när dom ser dom. Speciellt Bamse. Tindra piper så fort vi närmar oss och hon vet vart vi ska. hahaha...

Roger och Carina har en stor betydelse för mig. Vuxna förebilder på nära håll när man har sina egna 120 mil bort! Dom två människorna är kärlek <3 Kloka, charmiga, varma, välkommnande, öppna, glada, omhändertagande och omtänksamma!

TUSEN TACK FÖR ATT NI FINNS! VACKRA, UNDERBARA NI!

Min dag i en bild :)

Inlägget publicerades den 2011-07-20 kl: 21:31:08
Kategori Tatuering och Piercing, 0 kommentarer
Här kommen en bild som beskriver min eftermiddag idag ;)Den sitter på min lagomt svullna underarm. Höger :) Det är Hazze på Pulse Tattoo, Motala som har gjort den. Besök hans sida och kolla in hans galleri så får ni se mer han gjort. Tack för ett bra jobb Hazze... igen!

Gör min header - du får en design!

Inlägget publicerades den 2011-07-20 kl: 13:58:45
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Någon som känner för att prova göra en header till mig? i så fall så får ni hpjta till. Jag kan sånt själv men jag lyckas ju aldrig göra mig själv nöjd av någon anledning! Jag blir nöjd med alla andras helatiden.. men fan inte mina egna!

Jag har ju skapat en ny design i förrgår men vill inte lägga den på plats så länge jag inte har någon header att vara nöjd med. Så har du lust att prova göra en så säg till så ska jag mejla någon bild, text eller annat som jag vill ha med :) tills vidare så får jag försöka själv nångågng nu och då tills jag är nöjd.. om kanske 5 veckor ;)

Men som sagt, vill du prova... så säg till :)

Vi kan göra ett byte! Den som lyckas göra en header åt mig som jag faktiskt blir nöjd med får en gratis design av mig på sina egna önskemål :)

Känner du dig manad?

Nytt på gång :)

Inlägget publicerades den 2011-07-19 kl: 02:56:47
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Idag hade vi teori inför kursen och man lärde sig faktiskt en hel del :) Det var riktigt roligt. Kan knappt bärga mig för att se vad vi ska lära oss under praktiken för de är ju då de roligaste börjar.

För er som inte redan vet de så snackar jag om en hundkurs. Hundmöten och kommunikation :)

Jaja, inte blev det att visa er nå bilder från kolmården idag heller men bilduppladdningen segade som fan när jag hade tänkt göra en bildbomb, så jag gav upp! Däremot har jag påbörjat en ny design till mig. Återstår ju att se om man blir nog nöjd för att byta.

Hör och häpna.. denna gången kommer designen inte vara lika mycket rosa och det kommer inte vara lika mycket färg. Riksen finns att jag på grund av det kommer lessna fort. Men de återstår som sagt att se.

Nu ska jag krypa ner i sängen brevid min älskade make! <3

Mer okej att vara homosexuell som tjej?

Inlägget publicerades den 2011-07-18 kl: 15:02:12
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 4 kommentarer
Tänkte på en sak här en kväll.. Alltså alla dom där kanalerna som visar porr på nätterna visar alltid porr riktat mot hetrosexuella killar eller hetro/lesbiska tjejer. Det är alltid en kille och en tjej eller eventuellt två tjejer. Ja, i vissa fall till och med flera tjejer. Men det som faktiskt stör mig lite är att det visas ju aldrig porr för homosexuella killar.. VARFÖR?

Det var någon som sa till mig att de beror på att dom är en minoritet. WHAT!? Nej, de är dom väl inte. Det kanske handlar om att det inte är riktigt accepterat och därför har killar svårare att gå ut med det än vad tillexempel tjejer har. Dom är inge mer vad man kan kalla en "minoritet" än vad homosexuella tjejer är.

Alltså nu låter det som att jag ligger och tittar porr hela nätterna, men så är det inte. Men om man bläddrar förbi kanalerna så ser man ju att det är så.

Precis som att de skulle vara mer okej som tjej att vara homosexuell än som kille. På nått sätt så vill jag tycka att det är diskriminerande. Även homosexuella killar vill väl kunna slå igång en kanal med porr och se det dom intresseras av eller?

Fast på nått sätt så är det faktiskt mer accepterat i största allmänhet att tjejer är homosexuella än att killar är det. Jag blir väldigt irriterad på det. Varför ska det vara så? Om man är bög så har man genast tappat sin "image" och man ses som en utböling, en tönt och nästan som ett monster. Är man däremot lesbisk eller bisexuell som tjej så är man cool och helt fantastisk. Fan va häftigt lixom! ööhh.... ???

Tycker inte ni att det är lite fel? Vi lever lixom på år 2011 och i dagens samhälle tycker inte jag att det ska vara så. Jag tycker inte att en man ska ses som starkare och bättre än oss kvinnor men om man ser just till det här med sexuell läggning så verkar de som att de är så de ska vara eftersom en kille genast tappar sin styrka och image om han är homosexuell... nej fyfan!

Kanske får ni se bilder från kolmården imorgon :)

Inlägget publicerades den 2011-07-18 kl: 01:24:21
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Nu måste jag försöka sova. Imorgon har jag teoridag inför endagskursen jag ska gå med Bamse :) Men jag har massa anna att göra också..

Min blogg har stått lite still på sista tiden men jag har haft fullt upp med besök, kolmården, designjobb och allt möjligt däremellan :) I mån av tid så får ni se lite bilder från kolmården imorgon :)

Sen är jag spyless min design igen.. lessnade lite för fort denna gång. Men när jag får tid ska jag försöka fixa den lite. problemet är att de är skitsvårt att göra sig själv nöjd. Lyckas skitbra till andra men aldrig till mig själv :( Idéerna har jag bara när jag gör det till andra... WHY!?Design till syrran :)

Inlägget publicerades den 2011-07-16 kl: 18:11:44
Kategori Designer av mig, 5 kommentarer
Vill visa er min systers nya bloggdesign som jag gjot. har glömt att visa er den så jag visar den nu :) Grön, somrig och fin. Hon är nöjd och jag är nöjd. Nu ska jag ta tag i disken å sånt här hemma sen ska jag spendera kvällen med att göra en design till en som heter Malin. hon har stått på kölistan rätt länge men saker har kommit emellan.

Besök, möten, värk och annat. Men ikväll ska jag börja, helst hinna klart! :)

Vargbäbbar :)

Inlägget publicerades den 2011-07-16 kl: 17:49:45
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Jag har kommit fram till att vargungar är bland det sötste jag sett :) haha.. dom ser så goosigooos ut <3 Synd att de är just vargar, annars hade jag vandrat i skogen restan av mitt liv i jakten på den perfekta lilla vargungen att ta hem ;) Allvarligt... kolla på dom...

Detta är "min" lilla vargfamilj som jag vargnappade från google :)
Har döpt dom själv. haha! *stolt*

I brist på sömn så har jag lagt mig i soff...

Inlägget publicerades den 2011-07-16 kl: 02:51:58
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

I brist på sömn så har jag lagt mig i soffan tillsammans med bamse. Vi ligger och kollar på en film som går på kanal plus. Helt plötsligt så slog en tanke mig... Nämligen, hur många dagar har jag levt. Svaret är ca: 8485 dagar. De känns ganska lite.. Jag trodde de skulle vara betydligt fler för de känns så när man tänker att de är 365 dagar på ett år.. Jaja.. Hur som helst så ska jag försöka somna tillsammans med bamse i soffan nu. Tindra och min vackra man ligger redan sött och sover tillsammans i sängen. Lennart ligger på rygg och snarkar. Tindra ligger på rygg brevid med tassarna rakt upp i luften. Hoppas jag snart kan få ordning på sömnen igen! Men jag har i perioder svårt att sova.. Så har jag haft de hela mitt liv. De är trögt och störande. Hade tänkt åka med carina och roger för att spela minigolf imorgon men får jag inte sova något så måste jag nog skippa de så jag orkar med övriga rutiner imorgon.

Mosters lilla pingla <3

Inlägget publicerades den 2011-07-14 kl: 18:09:16
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Var in på min systers kompis blogg och fick se lite nya bilder på min systerdotter, Vilja! Sofie som har tagit bilderna är faktiskt en bra fotograf. Hennes blogg är bra tycker jag. En rolig blogg i en lagom kombination av bilder och text och INREDNING! :D Det gillas.

Kika in till Sofie! Som dessutom är Viljas gudmor :)

 
 
 
 

Jag trodde tvättmaskinen skulle explodera!

Inlägget publicerades den 2011-07-13 kl: 19:10:21
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Idag avbokade någon annan sin tvättid en timme efte tvttiden hade böjat så jag tänkte att jag nog hinner tvätta 4 maskiner i alla fall. Nä jag kom ner och skulle sätta tvätten på tork för att lasta i nästa varm med maskiner så möts jag av en äcklig, bränd, rökig doft i tvättstugan. När jag öppnar dörren till rummet där maskinerna centrifugerar så insåg jag att de glödde och blixtrade i den ena tvättmaskinen.

Det kom rök fån den när jag öppnade den sen. Jag var livrädd att maskinen skulle explodera! Jag hade iprincip varenda handuk vi äger i den maskinen och när dom kom ut så luktade dom ju jävlat APA.. fyfan! Men eftersom den ena maskinen var hel så satt jag in dom dit snabbt som attan.

hoppas, hoppas, hoppas! att dom inte är förstörda för då måste man köpa nytt sånt också :( fan!

Ska sklriva en lapp "TRASIG" på maskinen och ringa bovärden imorgon! Det var obehagligt.

Jaaa! Vi kom med :)

Inlägget publicerades den 2011-07-13 kl: 15:10:18
Kategori Tindra och Bamse, 0 kommentarer
Yes! Jag och Bamse kom med på endagskursen för hundmöten och kommunikation. Bamse har blivit lite jobbig vid hundmöten. Inte på grund av varken osäkerhet eller agg, utan för att han så gärna vill hälsa. Lite smått översocial kan man väl kanske säga :D

Jag har povat mycket olika men kände att denna endagskus kanske kan ge oss nånting. Det är egentligen två dagar. En dag med teori utan hund och en dag med hund och övningar som man sen kan ta med sig hem :) Det ser jag fram emot.

Nu lagar jag lite mat och har satt in blodpudding-godis i ugnen för hundarna. Deras favorit :)

Lilla prins-underbar!

Inlägget publicerades den 2011-07-13 kl: 14:36:01
Kategori Tindra och Bamse, 0 kommentarer
Fick en bild av Sofi idag som hon fotade på Bamse i slutet på februari/böjan på mars :) Min lilla sötsak! <3 Älskar ju min prins. Lilla prins-underbar! :)

Design till Carolina :)

Inlägget publicerades den 2011-07-13 kl: 14:09:29
Kategori Designer av mig, 2 kommentarer
Man har haft fullt upp nu i flera veckor och när man väl ska ta tag i skiten hemma så finns de ingen tvättid! *suck* Däremot har jag under natten fått klar designbeställningen till Carolina :) En design grundad på hennes önskemål och mina tips. I slutänden är de alltid kundens önskemål som är viktigast :)

Det var i alla fall en myyyycket nöjd Carolina som jag överlämnade denna design till :)En påminnelse till mina läsare; Ni hittar gratis bloggbakgrunder inne i min designverkstad! Uppdateras med nya bakgrunder med jämna mellanrum :) Nyaste bilderna kommer längst ner..

Tyke är återfunnen!

Inlägget publicerades den 2011-07-12 kl: 20:25:01
Kategori Övrigt om hundar, 0 kommentarer
Min mans systers hund, Tyke som tidigare idag försvann från djupviken i Piteå har nu hittats. Det var ett trevligt par som hade tagit in honom till sig. Gett han mat och vatten och sedan kontakta polisen. Eftersom Stina och Micke hade kontakt med polisen så fick dom numret till paret som tagit hand om honom så nu är Tyke åter igen hemma!Men i samband med detta inlägg så vill jag tipsa er alla om http://minxdesign.se som syr upp hundhalsband. Man får själv välja utseendet. Halsbanden kostar 250kr men de är inklusive frakt och sådant. På dessa halsband kan man skriva hundens namn, adress, telefonnummer eller vad man vill. Man kan skriva namn och lägga in roliga symboler på ovansidan och skriva telefonnummer på insidan om man vill. Möjligheterna är oändliga!

Kika in på sidan och beställ ett mycket snygg halsband till din hund! :)

BORTSPRUNGEN HUND - PITEÅ!

Inlägget publicerades den 2011-07-12 kl: 14:11:47
Kategori Övrigt om hundar, 1 kommentarer


Detta inlägg vill jag rikta främst till mina vänner och bekanta i Piteå! Min mans systers hund, Tyke försvann idag vid 13.00 i närheten av Ica -ankaret på djupviken i Piteå. Har ni sett honom så ring till Stina Jonsson på nummer; 070-5113232. Om ni får syn på honom så ta hand om han och ring till Stina! Tyke är en både snäll och social kille!

Det är en av valparna från min hund, Tindra´s första kull. Det är alltså en liten blandraskille. Stående öron! Färgerna i pälsen är ljus. Guld/beige/vit! Hör av er till Sina snarast om ni sett honom eller tror er ha sett honom. Det är helt okej att locka han till er med godis, leksaker eller vad som helst för att fånga in honom så han snabbast möjligt kan komma till rätta hos Stina igen!HAR DU SETT TYKE ELLER TROR DU DIG KAN HA SETT HONOM?
RING STINA JONSSON 070-5113232

Lyckan är total!

Inlägget publicerades den 2011-07-09 kl: 08:42:33
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Om ca 1-2 veckor ska malin, nisse och barnen komma på besök! Det har i alla fall varit min tanke eftersom de var så det var planerat.

Igår ringde malin och frågade vad jag gjorde. Jag som bara satt och pysslade lite med bloggdesign sa ju att jag inte gjorde något särskilt. När Malin då säger "Okej, men kan du komma ner och öppna porten!" så blev jag så förvånat överraskad så jag inte viste vart jag skulle ta vägen! :) Dom kom alltså tidigare än planerat.

Nu är dom på hotell eftersom Malin har hundalergi så kände dom att de var bäst så. Nu väntar jag bara att dom ska ringa så ska vi hitta på massa. Jag ska visa dom runt i denna vackra stad.. Motala :)

Älskade syster Malin <3

Maskeringstejp är bra för håliga väggar :)

Inlägget publicerades den 2011-07-08 kl: 16:01:22
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Har precis upptäckt att maskeringstejp är bra skit :) Har man vita eller eventuellt ljusbeiga eller någon annan ljus färg på tapeten så är maskeringstejpen bra att ha.

Vi hade några relativt stora, fula hål i vardagsrumsväggen efter den tidigare ägaren. Har löänge funderat om jag ska försöka hitta nått som kan passa att hänga upp för att dölja dom. Men jag har som inte hittat nått som jag vill ha just där. Av en ren slump så kom jag på att maskeringstejp kan vara bra...... Jodå! Den var perfekt. En liten strimma tejp som precis täcker hålet och *vipps* så är hålet knappt synligt :)

Ett annat alternativ om hålen är riktigt stora, de är att ta toapapper å trycka in (om man har vita väggar) så syns hålen knappt :)

Om du däremot själv ka borra hål i väggen så har jag ett myket bra tips till er. Skär ett kryss i tapeten och vik flikarna åt sidan, när ni sen ska flytta eller ta ner det ni har på väggen så är de väldigt enkelt att bara limma dit flikarna så hålen inte syns :)

Myssjuk fru! :)

Inlägget publicerades den 2011-07-07 kl: 20:58:16
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Nu har barnen och Anna åkt hem. Dom sitter på tåget som rullar norrut nu. Själv har vi kommit hem för en stund sen efter att ha kört dom till tågstationen i hallsberg. Det blev att åka från hallsberg för dom slipper tågbyten.

Jag är helt utmattad efter dessa veckor med totalt 0 planering. Jag som alltid har behov rutin, struktur och ordning har haft en lärorik vecka. Eller rättare sagt NÅGRA lärorika veckor. Man har tagit dagen som den har kommit och har gjort saker efter vädret. Både roligt och jobbigt. Självklart så har de roliga varit mest värt :)

Nu är de jätte tråkigt att dom åkt hem. Det enda som är skönt är att detta är min och Lennarts första ensamma kväll på 4 veckor och att jag från och med imorgon kan få lite rutin och ordning igen!

Nu ska jag duscha, äta och slå armarna om halsen på min make för att mysa, mysa och åter mysa! <3 Efterlängtat!

"varning för myssjuk fru!" ska jag nog skrika rakt ut före så han är välförberedd på riksen att bli söndermyst ;) hahaha ... nja, inte riktigt.. men nästan! :)

Min vackra, vackra man! <3

Komiskt

Inlägget publicerades den 2011-07-04 kl: 21:45:26
Kategori Humor, 1 kommentarer
Ganska komiskt. Går in på facebook och ska skumma igenom folks status lite. läser samma mening två statusar i rad. Var tvungen dubbelkolla flera gånger om jag såg fel. Tyckte de var komiskt. exakt samma mening, två olika personer, två statusar i rad! :P

Bildbomb från veckan som gått!

Inlägget publicerades den 2011-07-04 kl: 21:18:34
Kategori Bilder, 2 kommentarer

Här kommer en liten bildbomb från veckan som gått. Vi har badat, varit på bilutställning, haft roligt
och njutit i solen! Vi har haft en underbar vecka! :) Synd att kameran inte varit med överallt.

Eller ja.. synd och synd vettefan! Ni hade väl fått sjumiljoner bilder att titta på i så fall och de kanske till och med hade kunnat bli lite jobbigt? :P hahaha...

Gratis bakgrunder till er!

Inlägget publicerades den 2011-07-04 kl: 16:12:36
Kategori Blogg & Design -tips, 3 kommentarer
Har förresten lagt in en hel del nya gratis bakgrunder inne i min designverkstad. Det är bakgrunder som är fritt fram att låna som jag själv letat efter. Har gjort om dom i många olika färger och nyanser och önskas fler färger/nyanser så är det bara att säga till :)

--> Till designverkstan <--
--> Direkt till bakgrunderna <--

Klippt mig

Inlägget publicerades den 2011-07-04 kl: 16:07:58
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Kanske har jag glömt att säga att jag klippt mitt hår? Ni kan få en bättre bild nån annan gång för den här bilden är bara tagen med webkameran. skitdålig kvallité.. men vem bryr sig? :P

Min kamera!

Inlägget publicerades den 2011-07-04 kl: 15:48:44
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Eftersom att många verkar udra över vad jag har för kamera som tar så bra bilder så tänkte jag att de kanske är på tiden att tala om det för er alla? :) Jag har faktiskt bara en helt vanlig digitalkamera; Sony Cybershot DSC-H20.

Jag är verkligen nöjd med den kameran måste jag säga. Jag tänkte att om man en gång haft systemkamera så nöjer man sig aldrig med en vanlig digitalkamera igen. Men jag har ångrat mig. Min digitalkamera är superduper! :) Den har bra närbildsfunktion, bra zoom, bra upplösning, massor av roliga inställningar och även en riktigt bra autofunktion. Utöver det så filmar den även i HD kvallité :)

Jag kan varmt rekommendera er den kameran! Det är en bra kamera för även den "oerfarna" då den tar sjukt bra bilder på auto. Med andra ord bara starta och trycka av :) Om man sen vill ge sig på inställningar så har den mycket inställningar där du själv ställer in ISO, WB och allt där till. Personligen så kan jag inställnigarna men tycker att autofunktionen är så bra så jag tar iprincip ALLTID mina bilder med auto.Tråkigt väder!

Inlägget publicerades den 2011-07-04 kl: 13:05:21
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Idag är de måndag. Varmt, men relativt tråkigt väder. Ska klä mig nu sen ringa några samtal för att efter det ta en promenad till biblioteket och låna en bok. Boka tvättid ska jag också göra.

Huvva... känns som att man har mycket att göra nu och lägenheten ser förjävlig ut. På torsdagkväll åker barnen och Anna hem och då har jag designjobb att göra.

Vill inte att dom ska åka hem! Vill ha dom här för alltid, alltid, alltid!

Vackert!

Inlägget publicerades den 2011-07-04 kl: 01:40:10
Kategori Dagboken, 1 kommentarer


Vist är dom väl finast i världen?
En lycklig mommo med sitt underbara barnbarn <3
Min vackra mamma och min systerdotter, Vilja!
Jordens finaste, bästa och mysigaste tjej!

Bilder från Piteåresan

Inlägget publicerades den 2011-07-04 kl: 00:33:21
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Lite bilder från piteåresan, kanske uppdaterar detta inlägg med fler bilder en annan dag. Har inte riktigt tid nu och bilduppladdningen segar så förbannat :P Synd bara att kameran fick slut ström och att den var glömd hos mamma iprincip varje dag av piteå-vistelsen i övrigt :/Om din hund var en människa...

Inlägget publicerades den 2011-07-03 kl: 23:42:09
Kategori Övrigt om hundar, 1 kommentarer
Vad skulle han/hon jobba med då och varför?

För mig finns de många alternativ
, men jag tror jag kommit på de bästa yrkerna för både Tindra och Bamse. Vore kul om ni svarade ni också :)


Tindra: Hon skulle utan tvekan vara en högt ansatt psykolog med hög utbildning. På grund av att hon är förståede, klok och framförallt medveten på ett sätt som jag aldrig skådat hos en hund förut. Hon är smart, ordningsam, förstående, tröstande och kan ibland bli bestämd över hur saker borde göras.


Bamse: Han skulle förmodligen jobba med barn. Lekledare eller kanske någon som ordnar föreställningar med HUMOR FÖR BARN eller varför inte barn-programledare? Bamse gör busiga saker, får folk att skratta, älskar barn och barn älskar han. Bamse är klok och förståndig och skulle nog kombinera sin kloka sida med sin barnsligt roliga sida så ett arbete med barn skulle passa utmärkt. Bamses slogan skulle nog vara "Ett gott bamse-skratt med en mysig bamse-kram med jämna mellanrum förlänger livet".Så berätta.. vad skulle din hund jobba med?

En liten uppdate

Inlägget publicerades den 2011-07-03 kl: 11:27:07
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
känns som att jag har hur mycket som helst att ta igen sen när Anna och barnen har åkt hem. Men hälst av allt så vill jag bara att dom ska stanna kvar! När dom har åkt blir de STÄDNING, tvätta kläder och få allt i ordning igen. Kanske komma ikapp med bloggen lite? :P

Den 7 Juli åker dom hem. Ähh, jag övertalar dom att stanna här så lägger jag ner bloggen istället :P Nej, de kan jag inte göra.. övertala dom att stanna alltså, men det vore kul att ha dom här <3

Att bo så många hundar och så många personer i våran lägenhet är lite halvtrångt och framförallt SJUKT JÄVLA VARMT, men vad spelar de för roll? :)

Åskoväder igår, misstänker att de blir så även idag. Förövrigt så har vi haft strålande sol och iprincip helt vindstilla alla dagar sen vi kom hem. Vi har badat, hittat på roliga saker och ätit god mat. Vi har gått på stan, haft roliga hundaktiviteter och som en god kombination till all rörelse så har vi käkat chips och sett film :P

Som sagt, min blogg fortsätter i tråkig takt frammåt undertiden som vi har barnen och Anna här. Och dom åker som sagt den 7de :(