www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Mamma och Vilja :)

Inlägget publicerades den 2011-06-29 kl: 16:05:40
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Här blir inte mycket bloggande :P Men så är det när man har fullt upp med annat! Bada, gå på stan, promenera, möten, fixa, dona, städa, göra roliga saker...

Hur som helst så får ni lov att stå ut ett tag till ;)

Bjuder på en bild av min mamma och min systerdotter, Vilja! <3

rastaurang, pub och midsommar :)

Inlägget publicerades den 2011-06-26 kl: 00:57:42
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Nu var det ett tag sen jag skrev. Man har som inte haft tid. Imorgon bär hemresan av. Men de blir att åka sent eftersom jag ska tima in ett möte i Stockholm på vägen hem. Med oss har vi Anna och hennes hund och två av Lennarts barn.

Tyvärr så lär ni inte få så mycket bilder av våran Piteåvistelse eftersom att min kamera oturligt nog har legat hemma hos mamma varje gång som jag tänkt ta med den :P Däremot lyckades jag ta en del kort under midsommar som vi firade med Lennarts syster :) En hel del bilder på hennes barn. Främst då Edwin, deras yngsta lilla sötnos :)

Ska fråga sen om hon tillåter mig att visa er bilderna :)

Idag har vi varit på restaurang med bästa morfar, mamma, moster och mosters Kent :) Riktigt gott. Efter det så gick vi ut på kalles (bar/pub) en stund. Träffade Conny, hans tjej och hans syster. Trevligt va det! Kom hem nyss typ.

Hur har eran midsommar helg varit?

Sällskap av Anna när vi åker hem :) *wiihoo*

Inlägget publicerades den 2011-06-20 kl: 21:59:41
Kategori Dagboken, 6 kommentarer
Idag har jag spenderat min dag med min underbara Sofi :) Har lånat hennes tvättmaksin för att tvätta Lite kläder oh för att tvätta mammas sängkläder och sådant så hon slipper det när hon kommer hem från stokholm. Inte så roligt att komma hem och få tvätta, städa och bädda rent de första man gör!

Jag har städat ordentligt här hemma för någon dag sen så imorgon är det bara att dammsuga, skura och småplocka lite! :) Ska bli så underbart att träffa mamma <3

Jag har dammtorkat överallt oh fixat här hemma. Då blir mamma glad.

Idag fick jag ett roligt besked. Jag får med mig sällskap hem till Motala den 26 Juni när vi åker. Min söta lilla böna Anna Löfgren ska följa med oss oh hälsa på! åååh.... det behöver jag verkligen just nu :) Självklar så följer lilla Mio med också. Bamse oh Mio blev nog bästisar idag. haha... kul för Hundarna med hunkompis oh ännu roligare för mig med sällskap <3 *älska*

Har även hunnit fynda en handväska för ynka sex kronor idag :) Och utöver det så har jag hinnit besöka Dahns grav. Det kändes skönt. Älskade Dahn...

Anna och Mio :)
 

Träffa vänner!

Inlägget publicerades den 2011-06-19 kl: 11:17:10
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Har gjort allt i min makt för att hinna med att träffa lite vänner. Men inte är de lätt att hinna det. Barnen i första hand oh Lennarts sjuka pappa så klart! Men trots det så hann jag träffa Sofi en dag, Sandra en annan dag oh Monica sent igår kväll. For från henne efter ett någongång. Idag är jag skittrött, men de är de värt efter ett par timmar med Monica <3

Hann ju inte träffa nästan någon förra gången vi var hit heller. Men sånt är livet.

Nu däremot så lär jag inte hinna med så myket fler vänner kan jag säga. För Lennart har inte hunnit med en enda än och ha måste ju okså få träffa någon kompis som han vill se.

Håller på med Lunch åt mig oh barnen nu :) Ha en kalasbra dag. Tråkiga Söndag!

Tatestiken sjunker!

Inlägget publicerades den 2011-06-18 kl: 12:59:08
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Snacka om att min statestik på bloggen sjunker nu medans man är så dålig på att uppdatera bloggen. jag hoppas att ni hittar tillbaka till bloggen sen när jag har mer tid igen. Tror dock att ni alla förstår mig.

Idag har vi varit på loppmarknaden i badhusparken som dom har här i piteå varje lördag under hela sommaren :) Ikväll ska jag nog ta mig tid att åka till Dahns grav oh bara vara en stund. <3

Ha en fin dag, nu ska jag umgås med min man, våra hundar oh barnen!

ursäkta att bokstaven C inta alltid skrivs ut där den ska, men den har blivit helknäpp och funkar inte alltid :P

Är i Piteå!

Inlägget publicerades den 2011-06-17 kl: 22:55:51
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Nu är vi i Piteå. Vi blev tvungna att fara hit relativt akut. Lennart ska på begravning på måndag eftersom hans farbror har gått bort och Lennarts pappa ligger jätte sjuk på sunderbyn. Vi kommer att vara borta ända fram tills kvällen den 27 juni.

Jag kommer inte att ha tid med att träffa mina vänner och sådant särskillt mycket nu eftersom barnen och familje går i första hand. Och så ska vi hjälpa att ordna saker för Lennarts pappa. Men de har ni nog förståelse för.

Sofi blev superduper lcykli när jag överraskande knakade på henne dörr oh sa "hej!" ;)

Nu ska jag försöka sova. Har gjort de hela eftermiddagen. huvudvärk som fan!

Fullt upp!

Inlägget publicerades den 2011-06-14 kl: 14:05:01
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Det har hänt en del saker och jag och Lennart har rätt så fullt upp just nu. Därför komme min blogg att förbli ganska ouppdaterad ett tag framöver. Det ber jag om ursäkt för. Men vill nu ha nått att läsa så kan jag ju be er kolla mina äldre inlägg, kolla runt i bloggen på olika kategorier eller så besöker ni någon av följande bloggar:

www.mizca.se 
www.designadinblogg.se
www.ladydahmer.se
www.skis.blogg.se
www.toook.blogg.se
www.enskitbra.blogg.se
www.carolajnastankar.se

Ha det fint! :)

Ni som skickat inloggning till era bloggar som jag har bett om för att jag ska fixa en del saker, det kommer dröja ett tag då andra akuta saker kommit emellan! Men ha gärna kvar dom lösenorden så jag kan fixa allt eftersom jag har tid. Men förmodligen så kommer det dröja tills den 28 Juni innan jag kan börja fixa med det igen.

Tyst idag! :/

Inlägget publicerades den 2011-06-13 kl: 22:49:09
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Har varit tyst och tråkig idag, men de finns en del orsaker till det. Kanske skriver mer imorgon men nu ska jag försöka sova. I TID förengångsskull :)

Gjorde om min underbara Sofis blogg förut :)

Promenad i värmen :)

Inlägget publicerades den 2011-06-12 kl: 18:43:11
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Det är inte ofta jag kommer ihåg att ta med mig kameran på promenaden. Det gjorde jag dock idag. Men SJÄLVKLART så har man tagit bilder i fel ljus och blablablaaa så ni får ha överseénde med att dom inte blev så bra!

Idag på promenaden mötte vi den stackars ensamma svanen igen :/


Mammas lilla gullghumla <3 Bamse ville inte alls vara med på bild idag!Insåg precis när jag laddade upp denna bild att de kanske är dags att plocka ögonbrynen. Men vem fan bryr sig? Vill jag ha dom buskiga så får dom väl vara buskiga.. hahaha

Pannkaka eller Ugnspannkaka?

Inlägget publicerades den 2011-06-12 kl: 15:11:34
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

Jag håller på att bli fullkomligt galen på min granne! Jag är absolut inte den som klagar men seriöst.. Hon poppar musik från morgon till kväll VARJE DAG! så högt att jag till och med hör signalen när någon skriver till henne på msn.. jaja, skitsmma! Störande är det faktiskt. Speciellt när de vibrerar i golvet när man har huvudvärk.

Jag har legat i mycket migrän på sista tiden å då är de skitjobbigt när hon spelar så högt som hon gör.

Min pollenalergi ha börjat bli jobbig. Fick ju en allergispruta i april som skulle räcka i tre månader frammåt, men nu har det gått två månader och den har redan börjat gå ur kroppen känns de som. Kan vara en bidragande orsak till min migrän. Näsan täpper och är mer jobbig och nu har ögonen börjat klia. Funderar på att ringa vårdcentralen i veckan och be om att få medicin. Tabletter eller en spruta till eftersom mina allergibesvär sitter hela sommaren!

Nu ska jag göra mat, pannkaka blir det i dag. Eller kanske ska man säga UGNSpannkaka så alla förstår :P Ganska komiskt. I norr där jag kommer ifrån heter det inte samma sak som här i söder.

Inte många knop!

Inlägget publicerades den 2011-06-11 kl: 22:47:16
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Idag har jag inte gjort många knop. Sovit, fixat med en design, kollat TV och bara varit. Har haft huvudvärk och varit totalt slut i hela kroppen. Nu ska jag lägga mig och fortsätta se filmen på trean :D Vi hörs typ imorgon..

Hjälp föräldrar att hitta sina försvunna barn!

Inlägget publicerades den 2011-06-10 kl: 21:15:48
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Klicka här för att
sprida widgeten

Sätt denna på din blogg också. För att få information om hur man gör så kan ni gå in på: http://www.bloggwidgets.com/forsvunna-barn/

Där finns beskrivning med bilder och allt på hur man gör! Sprid detta vidare!

Anmält han som kopierade en design av mig!

Inlägget publicerades den 2011-06-10 kl: 18:34:29
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Nu har jag i första hand lagt en anmälan till blogg.se om killen som kopierade en design av mig. Dom har kollat på saken och anser att jag har rätt. Killen bryter mot lagen om upphovsrätt och om designen inte tas bort så kommer dom hjälpa mig att ta ärendet vidare! :)

designen som killen kopierat är denna;
Klicka för att stänga bilden

"så där nu tog jag en annan bloggmall som jag fixade från en vänn
o satte lösenord på den så slut diskutearat"

Seriöst? tror han att jag ger mig utan bevis på att designmallen är borta? .. knappast!

Ungdom är något som unga människor har men...

Inlägget publicerades den 2011-06-10 kl: 02:53:15
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Ungdom är något som unga människor har men som bara gamla människor förstår att bruka. Ett citat ur filmen miffo som jag tycker är så sant.

SLUTA FÖR FAN ATT SNO DET JAG GÖR!!!

Inlägget publicerades den 2011-06-09 kl: 23:19:20
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Åter igen så kommer det här ett inlägg gällande mina designer! SLUTA FÖR FAN ATT SNO DE DESIGNER JAG GÖR! O ni fortsätter med detta så kommer jag att stänga ner min designverkstad helt och hållet. Jag har inte tänkt sälja unika designer till folk som ni sen ska sno designerna av. Det drabbar både mig och köparna!

Nu är jag uppriktigt förbannad. Jag har kontaktat människan ifråga och är inte designen raderad innan imorgon eftermiddag så kommer en anmälan på det att ske!

Från och med nu så kommer jag lägga in ett högerklicksskydd på ALLA dom designer jag gör för att i alla fall göra det lite svårare att sno de jag gjort.

Nej, jag är så jävla arg nu!

Ny tröja :)

Inlägget publicerades den 2011-06-09 kl: 23:14:13
Kategori Dagboken, 0 kommentarer


Fin va? :) Fick den tröjan av en tjej idag. Bilderna gör den inte till rättvisa.
men den är verkligen fin :) Den är så sval och skön också!

Vill ju ha nya gardiner!

Inlägget publicerades den 2011-06-09 kl: 22:42:54
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Satt på Ellos hemsida nyss och råkade kolla på gardiner! Fan.. man ska inte kolla på sånt man vill ha om man ändå inte har råd att köpa!!!!

Jag skulle behöva nya gardiner till mitt vardagsrum. I dagsläget har jag olika gardiner. Det är två fönster i vårat vardagsrum så därför behöver jag fyra längder. Men jag har inga gardiner som jag har fyra längder av. Tids nog så ska jag införskaffa det.

Jag älskar dom lila gardinerna jag har i vardagsrummet och funderar skarpt påa tt bara inhandla ett par till likadana. Men nog är de ju roligt med helt nya också ;)Dom randiga gardinerna högst upp älskar jag! Jag har ett par likadana fast i andra färger hemma. Dom är inte lika ljusa som dom där. Dom har jag alltid älskat. Så nu är jag ju dökär i dom randiga ni ser på bilden här uppe! ååhhh.... vill ha <3

Bamse var uttråkad inatt!

Inlägget publicerades den 2011-06-09 kl: 21:01:56
Kategori Tindra och Bamse, 1 kommentarer
Nu har jag storstädat iprincip ALLT i lägenheten. Det som återstår är att sätta rena påslakan och sådant i sängen. Fara och slänga skräpet som blivit nör jag rensat förrådet och rengöra ett skåp i köket. I övrigt är jag klar.

Igårkväll drog jag fram en jävla massa saker från låder och dyrligt i vardagsrummet för att ta fram de saker som jag ville ha framme. Imorse när jag vaknade så insåg jag att något inte var som de skulle med min hund.. utseéndemässigt alltså.

Ja, de är lilla Bamse som har varit i farten igen. Misstänker att han varit uttråkad under natten kaske för att när jag vaknade så var han alldeles grå/svart i pälsen på frambenen och i skägget. Sen insåg jag att min matta fått et svart fläck eftersom att Bamse tuggat sönder Lennarts svarta markeringspenna som han använder när han ritar.

hmm.. Jävla knashund!
Han var mer svart på riktigt än vad bilderna visar. speciellt i skägget. Han såg ju inte klok ut! Jag har i alla fall skrubbat bort de som gick. Man får då alltid ett gott leende eller två när man äger en Bamse :)

Fixa portfoliosidan nu :)

Inlägget publicerades den 2011-06-08 kl: 23:32:09
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

Klockan är nu halv tolv på natten och jag har precis avslutat städningen för idag! haha.. Jag har städat från morgon till kväll. Men ska de storstädas och rensas så ska det...

Imorgon har jag fortfarande mycket kvar. Återstår att se vad jag orkar för jag har sjukt ont i ryggen :(

Nu ska jag se till att fixa min portfoliosida så den får likadan design som denna :) Sen ska jag sova.

Beställt lite nytt :)

Inlägget publicerades den 2011-06-08 kl: 15:46:08
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Storstädning pågår!

Inlägget publicerades den 2011-06-08 kl: 15:19:26
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Jag har ju påbörjat en storstädning hemma. Fyfan.. man blir ju galet svettig av det, men de kan de ju vara värt för att få de rent hemma. Ibland måste man ju torka dörrar, lister och annat också! :)

I regel när jag städar på veckorna för att hålla fint hemma så torkar jag alltid fönsterbrädor, möbler och tavlor ibland. Det kan bli 1-3 gånger i veckan för att hålla undan lite. Men fy och skamm på mig eftersom jag inte torkat golvlister och dörrar sen i april :/ Eller jo, på taletten har jag det.. men ingen annanstans. Det var med andra ord minst sagt välbehövligt.

Dörrarna i våran lägenhet är så gammla så dom går som aldrig att få rena utan det är svarta märken lite här och var. Det är lite tråkigt, men skitsamma.. dom blir ju så rena som de går i alla fall :)

Igår var de storstädning av kök. Idag tog jag klädskrubben och hallen. Skulle behöva rensa lite grejer också men funderar på att t själva städningen först och rensa någon annan dag.. Men inte vet jag.. Det återstpr att se.

Hur som helst så ska jag forsätta nu. Blir att ta disken och torka av de sista jag hade kvar i köet sen igår :) Om jag orkar så blir det att ta toaletten sen!

Puuhh!

Fåglarna är GALNA!

Inlägget publicerades den 2011-06-08 kl: 14:07:32
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Fåglarna som bor på våran gård är totalt jävla galna! Måsarna har fått bäbbar och försvarar dom ordagrant med näbbar och klor. Igår kväll höll jag på bli pickad i skallen av en mås och för några dagar sen blev jag attackerad av nå svarta fåglar som ser ut som kråkor. dom är arga!

Nu när jag var ut på rastning med hundarna så hittade jag två döda måsbäbisar på baksidan av vårat hus på gångvägen :'( fyfan...

Ska ringa bovärden om det.. vet inte vem de är man kontaktar. Men det är inte så roligt att de dom. Dom brukar ju vara söta.. men nu är dom bara... döda :( huvva...

Konstiga drömmar?

Inlägget publicerades den 2011-06-08 kl: 13:30:53
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Jag drömmer verkligen sjukt konstiga, orimliga och jobbaiga römmar nu för tiden. Ofta drömmer jag mardrömmar. Men dom flesta drömmar jag drömmer är verkligen totalt jävla overkliga och orealistiska och knasiga.

som inatt tillexempel. Jag drömde att jag (och Lennart) hade en skult på några hundra kronor till en kille jag känner här i Motala som heter Cristoffer. Jag och Lennart hade verkligen inte råd att betala den hr skulden och istället så tvingades jag in i ett uppdrag av Cristoffer...

Mitt uppdrag blev att börja sjunga i kyrkookören. Jag skulle helt enkelt leda in kyrkan på hårdrock. Så kort och gått så var mitt uppdrag att inföpra hårdrocken i kyrkan istället för den musik dom spelar och sjunger nu?

Ja, som sagt.. en hel del konstiga drömmar! På nått sätt så är dom flesta drömmarna välldigt orealistiska, men dom känns så jävla verkliga när man vaknar för att känslorna kring det är så stora. Drömmer jag att jag blir slagen så kan jag på riktigt känna smärta i den stunden jag vaknar. Drömmer jag att jag gråter så händer det att jag gör de när jag vaknar...

Frågan är ju om detta är en biverkning på concertan jag äter? Jag har alltid drömt mycket och har alltid haft perioder med mardrömmar. Men jag drömmer mer, oftare och KONSTIGARE saker nu? WHY? Årstiden, sömnproblemen eller medicinen?

Det här med drömmar är ett ämne som faktiskt kan vara ganska intressent att prata om. Det finns så många olika verssioner på varför man drömmer de man gör och vad olika saker betyder hit och dit. Jag har väl min egen teori, men de kan jag ta en annan gång. Däremot vill jag berätta något jag faktiskt tror på...

Drömmer du i färg eller i svartvitt för de mesta? Jag drömmer ALLTID i färg. Har nog alldrig drömt i svartvitt. Jag frågar för det sägs att den som drömmer i färg är en kreaktiv och fantasifull människa. Medans den som drömmer i svartvitt är mer matematisk och har sämre fantasi.

Jag tror faktiskt på de där. Jag känner en tjej som ofta drömmer i svartvitt. Hon är verkligen matematisk. Matte är hennes starka sida medans kreaktiviteten, skapa saker och andra kreaktiva sidor inte alls är lika starka :)


(bilden är tagen på våran bodsdekoration när vi gifte oss)

Hej du analfabeta!

Inlägget publicerades den 2011-06-08 kl: 12:55:07
Kategori Humor, 2 kommentarerHahaha.. helt klockren va? :P
Höll ju på att dö i skratt här hemmea när jag såg denna bild! Men ett gått skratt förlänger livet om inte annat så kan de göra en dag roligare :)

Design till Mizca

Inlägget publicerades den 2011-06-07 kl: 21:42:37
Kategori Designer av mig, 7 kommentarer
Jag har ju glömt att visa er den designbeställningen jag fick från mizca. Vill ni se hennes fina design i en blandning av orange, gul och rosa? Ja men gå i så fall in på hennes sida och möt sommaren :)

Glöm inte att bläddra er längst ner på sidan där de även finns en footer (en header som avsludar sidan) som är hur fin som helst :)

Åskoväder och rädd hund :(

Inlägget publicerades den 2011-06-07 kl: 10:36:08
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Idag har jag migrän så ni lär inte höra så mycket från mig. Inatt när jag för engångsskull skulle somna i tid (vid 02.00.. de är i tid för mig då jag just nu har kraftiga sömnsvårigheter och somnar vid 05.00) så började åskoväders-helvetet! Tindra blev rädd och jag vill inte somna ifrån henne när hon är så rädd. så i vanlig ordning kunde jag gå och sova vid 05.00 då hade åskan slutat för ungefär 30-45 minuter sen men Tindra vr inte lugn förens vid 05.00.

Vaknade klockan 09.00 av åskan igen och har fått ha en rädd hund IGEN! Bamse är totalt obrydd.. tack och lov! Tindra är så rädd så hon kräks och skakar. Hon matvägrar och kan inte slappna av.

Så har hon inte alltid varit. Jag vet varför det blev så och kan berätta mer om det sen om ni ens vill veta?

Hur som helst så har de slutat åska nu och Tindra är lugnre.

Nu ska jag vila bort min huvudvärk
och sedan städa undan lite här hemma eftersom jag har hemma-möte klockan 14.00. Ska koka kaffe där vid kvart i två så det finns klart när mitt personliga ombud kommer :)

Avslutet av Big Brother 2011

Inlägget publicerades den 2011-06-06 kl: 21:36:34
Kategori Big Brother 2011, 2 kommentarer

För att avsluta min kategori Big Brother 2011 så måste jag ju berätta lite kring vinsten. Men ingen kan ju ha missat vem som vann.. eller? :) Simon Danielsson kammade hem segern och en halvmiljon kronor. Vilket jag ansåg var helt rätt och de glädjer mig.

Med tiden som har gått så har man ju ändrat åsikt helatiden, men Simon har jag faktiskt tyckt om helatiden :) Från början höll jag mest på Grukan, men de ändrades ganska snabbt. Simon höll jag inte på i början men jag tyckte om han helatiden ändå :)

Nu vill jag bjuda er på ett roligt klipp med Simon. Se och njut!


Ja som sagt, Simon fick en välfrötjänt vinst! och det är jag glad för! :)

Katerina Kazels som deltagit i Big Brother i år har fått skivkotrakt och helt ärligt så undrar jag VARFÖR!? :O Människan kan ju inte sjunga rent... vad har hon då att ge i branchen kring sång? :O

Såg även att hon sprutat in mängder med botox i läpparna efter det att hon fick lämna huset! Nog om det.. du hoppas vi på en säsong 2012 också :)

GRATTIS SIMON!

Blomman som aldrig vissnar!

Inlägget publicerades den 2011-06-06 kl: 17:18:46
Kategori Min man ♥, 2 kommentarer
Har väl glömt att visa er den fina blomman som jag fick av Lennart? Den blomman vissnar aldrig, men de gör inte kärleken vi har emellan oss heller <3Han har ritat den själv :) Visst är han väl duktig min älskade make?! <3
Jag älskar dig, Lennart! Du är bäst, vackrast och finast!

Tack Lova :)

Inlägget publicerades den 2011-06-06 kl: 01:19:54
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Nu har min envisa, dumma migrän bestämt sig för att komma på besök IGEN! så nu får ni ett sista inlägg för kvällen innan de är dags för mig att ta migrän medicin och sova. För nu gör huvudet så ont så jag mår illa och ser suddigt!

Med detta inlägg vill jag bara tacka min kompis dotter, Lova för den fina lilla blomman jag fick till min foppatoffla av henne förra veckan! <3 Fick med andra ord en söt liten blomma av en ännu sötare tjej! :) Tack Lova!

Den tillfälliga nödlösningen får hänga kvar ett tag till!

Inlägget publicerades den 2011-06-06 kl: 01:04:14
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Om glödlampan på toaletten går sönder så finns de ju alltid preliminära nödlösningar på problemet. Ett exempel på det kan ju vara en ficklampa.. Men om man inte äger någon ficklampa så funkar en grön, fin Ikea-lampa lika bra..Okej, de finns ingen dålig lösning på ett problem som nöden kräver, men när den tillfälliga lösningen har hängt med i en månads tid så börjar de kännas som att man är lite senil när man under den tiden har varit på affären sjutusen gånger men varje gång kommit hem UTAN glödlampa! hmm... Eller börjar man kanske trivas med den gröna porrbelysningen på toaletten? njaaa.. knappast!

Måste komma ihåg att köpa en glödlampa nästa gång! Så den tillfälliga nödlösningen får väl hänga kvar ett tag till då ;)

Frihanda ett träd när man inte ens kan rita!

Inlägget publicerades den 2011-06-06 kl: 00:56:15
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Ni ska veta att det är fan inte lätt att frihanda ett helt träd med färg och pensel på en vägg när man inte ens en gång kan rita snyggt :P Men måste nog ändå erkänna att jag är relativt nöjd och de duger åt mig :)

Har man inget att ha på väggen så skapar man sig något!Kanske inte snyggast i världen, men man ska inte klaga! För att vara värdelös på att rita och för att vara taget direkt ur huvudet så var de väl rätt okej ändå va? Lite dålig bild är det också men ni ser ju ändå :) *inte skratta*Efter man målat så ser man ut så här på den handen som är renast. hmm!?!? :P

Nytt på bloggen :)

Inlägget publicerades den 2011-06-05 kl: 14:24:37
Kategori Designer av mig, 5 kommentarer
Nu har jag ju som sagt varit väldigt tyst i två dagar. Det beror på att jag dels gjort klar en designbeställning men även på grund av att jag har fixat och trixat med min egen blogg för att jag ska känna mig helt nöjd! fortfarande är de småfix kvar att göra! Men ni kanske ser att de skett en liten förändning i min header. Och som om inte de vore nog så har jag även gjort det fint i form av en footer längst ner på min blogg.

Bläddra er längst ner på sidan så får ni se :)På kommentarssidan har det också skett en liten förändning. Blandannat så har jag gjort rutorna där man kommenterar lite annorlunda och dessutom har jag en lite annorlunda detalj i min footer på den sidan. Där har jag nämligen min lilla mask(ot) som tackar er för att ni kommenterar. Kika in där så får ni se :)Senare under dagen så kommer andra detaljer att komma på plats. Tillexempel så kommer jag under "info" i min meny lägga en länk till ett inlägg jag har med massa bilder från vårat bröllop och jag kommer även att lägga in en länk om ADHD där under info.

Rutan i min meny där man kan bildlänka mig är lite fel då rutan med koden till bildlänken i har blivit stor, det ska jag också fixa under dagen/kvällen!

Ser ni andra fel så säg gärna till! :) Hoppas ni ska trivas med det nya på min blogg! Har ni kanske tips och förslag på annat man kan göra/lägga till så är dessa förslag varmt välkommna.

Är de något ni inte gillar på min blogg? är det något som är svårt att hitta? ja men säg till :)

Ursäkta..

Inlägget publicerades den 2011-06-05 kl: 12:54:53
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Ursäkta att jag varit tyst ett tag nu. idag ät de städning och tvättning hemma. bloggar senare! =)

Nya pnslar till PS och försmå, passande jeans!

Inlägget publicerades den 2011-06-03 kl: 12:45:50
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Senare idag eller eventuellt imorgon så kommer jag att skriva ett inlägg till er och förklara hur man laddar in nya penslar i sitt photodhop. Jag kommer kanske ta mig tid att även visa er i ett inlägg hur man laddar in nya teckensnitt! :) Detta inlägg skriver jag mest för att påminna mig själv också!

Idag ska vara en fantastisk dag. Jag ska på den lilla festivalen som Bona folkhögskola håller i. Jag ska dit med Sofie. ROOOLIGT! Men för att göra dagen ännubättre så måste jag ju få skryta om att jag tydligen gått ner lite till i vikt :)

För högst 4 veckor sedan så provade jag ett par skitsnygga jeans som jag har. Men till min besvikelse så fattades det mellan 5-9cm i midjan för att kunna få stängt dom. Funkade inte ens om jag låg ner. Idag tänkte jag slänga iväg dom för de stör mig att ha så snygga byxor som bara ligger...

Men innan jag slängde dom så provade jag dom en, vad jag trode skulle bli, sista gång. Men till min stora förvåning så stängde jag mina byxor. Lite hårt sitter dom kring midjan men ändå var dom lätta att stänga. Woohooo! <3 Yabbadabbadoo!

Äntligen har jag fått ett veckoschema!

Inlägget publicerades den 2011-06-02 kl: 20:05:05
Kategori Dagboken, 8 kommentarer
Jag har väldigt länge pratat om att jag vill ha ett veckoschema. Mycket på grund av min ADHD och att jag på grund av den har lite svårt att planera och framförallt komma ihåg vad jag planerar.

Min tanke var att med hjälp av ett veckoschema så kan jag skriva upp vecka för vecka vad som ska göras och jag kan ha en månadskalender där jag skriver saker för längre fram i tiden än en vecka.

Idag har min älskling gjort ett veckoschema till mig som han har laminerat. När ytan är laminerad så kan man nämligen skriva med en whiteboardpenna och sen sudda ut. Den idén fick jag av underbara Mia :) Tack för tipset om ett veckoschema älskade, underbara Mia <3Fin va? :)
Där kan man ju skriva upp allt som måste göras. Samtal som ska ringas, möten, tvättider, när jag gjort vad för sysslor i hemmet eller egentligen vad som helst. För att vara väl förberedd för kommande vecka så kan jag på övrigt skriva upp vilka möten som kommer under nästkommande vecka. Under övrigt kan jag även skriva in tillexempel något jag ska göra under veckan men inte på någon speciell dag utan bara de görs någon av dagarna.

Jag har även tänkt göra ett kryss, ett hjärta, en blomma eller en stjärna på varje dag när jag har tagit min medicin så jag lätt kan kolla tillbaka om jag tagit medicinen om jag blir osäker.

Det här är en bra början och ett bra steg till att få lite mer ordning i min vardag.

På tal om medicinen så har dom igår, från och med idag, höjt min medicin ytterligare så jag numer har 54mg concerta och jag börjar faktiskt känna att jag når den effekt man är ute efter. Förutom att jag idag känt att jag på eftermiddagen vid 17.30 - 18.30 började dala lite. Det känns som att ungefär då börjar medcinen tappa sin effekt. Men dom har ju pratat om att eventuellt i så fall sätta in lite ritalin till eftermiddagen så jag har den effekten man vill uppnå från morgon till kväll.

Just nu känns de som att det verkligen går åt rätt håll! :)

Tusen tack älskling för att du gjorde en sån här till mig idag, du vet väl om att du är bäst? <3

Lite småändringar till Mizca :)

Inlägget publicerades den 2011-06-02 kl: 15:48:58
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Idag har jag hjälpt min kära bloggvän Mizca med lite detaljer i sin blogg. Eller ja, ganska mycket detaljer. Jag är ju lite småttt alergisk mot saker som inte ser bra ut.

Det hela började med att jag skulle fixa lite kommentarsregler till henne, men de slutade med att jag fixade det mesta. Färger, kommentarsrutor, kommentarsregler, ikoner, organiserade upp menyn och en massa annat!

Nu är de dags för mig att städa undan här hemma för att om en timme kommer Lennart hem och då vill jag gärna att det är fint hemma. Inte roligt att vara borta en hel dag och komma hem till en lägenhet som det ser ut som att det varit en terrorattack i  ;)

Kul att du blev nöjd Mizca.

Att inte tvinga in barnet i en könsroll!

Inlägget publicerades den 2011-06-01 kl: 23:59:49
Kategori Dagboken, 6 kommentarer
Såg just en video om den 5 månader gamla bäbisen Storm, vars föräldrar vägrar att berätta barnets kön. INGEN mer än föräldrarna själva vet vilket kön barnet har.

Dom har bestämt sig för att göra detta på grund av att dom inte vill tvinga in barnet i en könsidentitet/könsroll. Läkare och psykologer har sagt att det kan vara dirket skadligt för barnet som kan bli förvirrat och till och med utstött på grund av att han inte vet skilnaderna sen.

* ~ * ~ * ~ * ~ *
Se mer HÄR!
* ~ * ~ * ~ * ~ *

Vad tycker ni om detta? Bra/dåligt? Varför?

Jag personligen tycker att det är fel,
jag vill gärna tro att det är en kille eftersom jag tycker dragen i ansiktet känns så. Men skit samma. Jag tycker det är fel på grund av att trots att man låter barnet och alla runtomkring veta vilket kön barnet har så innebär inte det att man tvingat barnet att vara precis som "normen" för det könet är. Fortfarande kan h*n välja fritt vad och vem h*n vill vara.

Barnet har ett kön och tids nog förstår h*n det själv också, men det hindrar väl ändå inte från att bli det man vill. Låta barnet ha blått/rosa eller vad som helst. Låta barnet dansa balett eller spela hockey. Det hindrar inte barnet på något som helst sätt.

Jag tror inte att det är rätt metod att hålla könet ifrån sitt barn. Man kan på andra sätt lära sitt barn att förstå att man själv får välja vilken identitet man har. När de gäller just att låta barnen välja och att inte tvinga barnen in i en könsroll så tycker jag att Lady Dahmers blogg (grymt bra blogg) är ett bra exempel. Men hon har ju i alla fall inte hållt sina barns kön ifrån dom eller omvärlden!

Enligt mig är det rätt att låta sina barn välja själv, men det är fel att hålla dom ifrån medvetandet om vad dom har för kön! FEL..

Vad tycker du?

Lennart tar kanske illa upp?

Inlägget publicerades den 2011-06-01 kl: 21:04:41
Kategori Svar på tal, 3 kommentarer

Under tiden som jag skrev mitt förra inlägg till den anonyma människan som hade en del att ifrågaätta om min vänskap till mina närmaste så fick jag en anonym kommentar till från samma människa som nästan gör mig ännumer irriterad än den första. Så här kommer nu ett inlägg till kring denna människa som denna gång skrev följande: (läs förra kommentaren och mitt svar HÄR)Allvarligt talat? Du som har så mycket åsikter om saker och du som uppenbarligen själv verkar tro att du har kunskap gällande det du pratar om borde väl ändå veta att kärlek och vänskap är långt ifrån samma sak. Självklart igår det vänskap i en relation till den man är gift med men det jag menar är att man älskar väl människor runt omkring sig på helt olika sätt.

Jag älskar min mamma, men det kanske inte heller är okej?

Det är klart att min man inte tar illa upp.
Han vet ju att jag älskar han för den han är, för det han är och allt vi har. Men han är väl förfan vuxen och mogen nog att förstå att jag kan ha vänner av olika kön och att jag kan älska andra än han men på olika vis?

Jag älskade Dahn på samma sätt som jag älskar Sofi. Jag måste nog rätta mig lite, jag har inte slutat älska Dahn bara för att han inte lever så jag ÄLSKAR Dahn på samma sätt som jag ÄLSKAR MIN SOFI! Du vet, så som BÄSTA VÄNNER gör!

Men eftersom att jag är bisexuell så kanske det är fel att älska sofi också? Jag menar, Lennart kan ju ta illa upp? hahaha... nej, seriöst! Jag behöver inte ens förklara mig. Men för att besvara din fråga:

NEJ, Lennart tar inte illa upp för de är han, bara han, endast han som jag älskar på det viset man älskar sin man. Han förstår ju att man kan ha vänner också. När jag sa JA till honom i kyrkan så sa jag inte NEJ till att älska mina vänner.

Nu kommer inte jag besvara fler av dina patetiska kommentarer i mina inlägg. möjligvis i de inlägg du kommenterar. Men de återstår väl att se. haha..

Töntigt med "bästa vänner"!?

Inlägget publicerades den 2011-06-01 kl: 20:12:27
Kategori Svar på tal, 4 kommentarer
Fick faktiskt en relativt patetisk kommentar nyss som jag tänkte att jag bara måste få besvara i ett helt eget inlägg. Att den som skrivit kommentaren gjorde det anonymt förvånar mig inte det minsta eftersom de är så folk gör när dom inte törs ha åsikter annars... tydligen!När man är som du säger mellan 13 och 15 år så har man ofta bästa vänner, men det är inte alltid helt säkert att vänskapen i den åldern är riktigt densamma som när man blir lite äldre. Man värderar kanske vänskap på ett helt annat sätt ju mer tiden går.

När jag träffade Dahn så kände inte jag Sofi (nej, de är ingen försvarsmekanism om du tror det). Dahn var min bästa vän. Jag kunde säga allt åt han och vi kunde verkligen ha roligt på ett sätt som jag tycker är viktigt i en riktig vänskap. Jag vet också att om Dahn hade levt idag så hade vi fortfarande varit vänner och jag hade fortfarande värderat han på samma sätt som jag gjorde då. Men de hade ändå inte förändrat situationen på vad jag känner för Sofi.

Jag och Sofi lärde känna varandra efter Dahn tog bort sig och jag är helt övertygad om att även dom två hade älskat att vara med varandra.

egentligen tycker inte jag att jag ensengång har en skyldighet att försvara mig i det här patetiska "påhoppet" Att det är töntigt ha bästa vänner tycker jag är ett ännumer töntigt påstående. Det är skilnad att säga "min bästa vän" för att de låter bra i den personens öron och att säga "min bästa vän" när det verkligen är så man känner.

Hade Dahn levt så hade jag förmodligen sagt "mina bästa vänner" när jag pratade om dom två. Det är ju så jag känner! Jag säger vad jag känner och jag står för det jag känner.

Att du ensengång drar in Dahn i en sån här situation får faktiskt mig att ta illa upp av den enkla anledningen att han faktiskt inte lever. Det känns som att du ifrågasätter mitt sätt att se på vänskap och att duifrågasätter min vänskap till en väldigt nära och viktig person i mitt liv som jag faktiskt tvingats att förlora. Jag benäner fortfarande Dahn som min bästa vän för det var han! Jag benämner Sofi som min bästa vän för att det är hon.

Jag har många vänner som står mig nära, många vänner som jag värdesätter och många vänner som jag sldrig skulle vilja förlora. Men jag har få vänner som står mig så nära så jag skulle gråta om dom grät, få vänner som jag skulle kunna ge mitt eget liv för att rädda och jag har få vänner som jag älskar på ett sätt som är oförklarligt.

Om jag väljer att benämna mina vänner som väninnor, kompisar, polare, nära vänner eller bästa vänner.. det är mitt val! Jag vet att Sofi ser mig som sin bästa vän och tro mig.. de är ömsesidigt! En bästa vän är en känsla, inte någo man säger för att de är roligt. Hur kan det någonsin vara töntigt att älska en vän så mycket så man tycker att den människan är värd att benämnas som den bästa vännen man har?

Dahn var också en sån människa som Sofi är för mig och jag säger det igen, hade Dahn levt så hade han fortfarande varit en sån människa för mig, men de hade ändå inte förändrat det faktum att sofi också blivit det.

Men utifrån din kommentar att dömma så anser jag att du är en tjej mellan 13-15 år som tycker att det där med bästa vänner är lite roligt. Jag antar att det i din ålder är förbjudet att ha fler "bästa vänner" än en och jag antar att du själv inte ser vänskap på ett sånt sätt som jag gör det!

Jag vet vart jag har min Sofi och hon vet alla gånger själv också vilken plats hon har!Bloggutmaning - dig som vän!

Inlägget publicerades den 2011-06-01 kl: 17:46:33
Kategori Dagboken, 10 kommentarer
Har stått och diskat och tagit sju miljoner pauser då min ork ärväldigt liten just nu. Under tiden kom jag på en rolig bloggutmaning som jag tänkte ge er! :) Den handlar om hur du är som vän.

Gör så här;
1. Beskriv dig själv som vän. Hur är du som vän och hur är du som person gentemot dina vänner?
2. Beskriv hur du tror att dina vänner uppfattar dig som kompis och person gentemot dina vänner? Uppfattas du på samma sätt som du själv uppfattar dig som vän tror du?
3. Känner du personligen den personen som utmanade dig så ge en beskrivning av hur du uppfattar denna som vän!
4. Utmana 5 personer

Jag blev utmanad av: Mig själv eftersom de var jag som kom på utmaningen :P
Jag utmanar: Sofie, Sofi, Carolina, Mizca och Mia-Mari :)

Min beskrivning av mig som vän och person gentemot mina vänner:
Jag är nog en människa som många gånger bryr mig mer om mina vänner än mig själv. Jag vet inte om de är positivt eller negativt egentligen. Det kan nog vara bådeoch vill jag gärna tro även om jag egentligen vet att det inte är bra att göra så. Egentligen är ju JAG som person viktigare än nånting annat i mitt eget liv. eller alltså det är så de borde vara.

Jag är en bra vän som gärna tar hand om dom jag tycker om. Är rädd om mina vänner och vill göra allt för att dom ska må bra. Jag lyssnar gärna och ger gärna tips och råd på vad folk kan göra åt en situation dom befinner sig i  tyvärr är jag nog desto sämre på att själv ta åt mig av det jag råder andra till att göra.

Även om jag lyssnar, finns och ställer upp så är jag nog även tyvärr alldeles för snabb att avbryta folk när dom pratar. Så är jag nog alltid i största allmänhet även om jag i slutänden och i längden lyssnar väldigt bra och ger ett bra stöd.

Jag behandlar mina vänner som jag själv önskar att dom ska behandla mig.

Vill nog tillägga att jag är jääävligt bra på att tala om vad jag känner för dom mäniskorna jag känner något för. Jag är bra på att visa uppskattning, kärlek och omtanke. Jag säger vad jag känner och talar ofta om för mina vänner vad dom betyder! <3

Min beskrivning av hur jag tror mina vänner uppfattar mig som vän och person gentemot mina vänner:
Utifrån en väns perspektiv så är jag nog att dom tycker att jag är en rätt så skön människa att ventilera saker med just på grund av att jag ofta har bra och konkreta tips och råd att ge. Men samtidigt så tror jag att om man bara vill prata med mig för att ventilera och egentligen inte vill ha tips, åsikter och idéer, då kan jag nog uppfattas som ganska jobbig på grund av att jag gärna ger tipsen i alla fall.

Jag är en väldigt känslosam och nästan överkänslig människa och det tror jag också att folk kan tycka är lite jobbigt men trots de så tror jag att mina vänner ser mig en sn bra vän som verkligen gör allt jag kan för att mina vänner ska må bra.

Jag tror att människor ganska lätt får förtroende för mig (med all rätt) och jag tror och hoppas att mina vänner uppfattar mig på samma sätt som jag anser att jag själv är som kompis.

Jag har en tendesn att uttrycka mig på ett helt annat sätt än vad jag menar men mina kompisar förstår oftast att jag inte menar riktigt som jag säger. Jag ursäktar mig ofta och det tror jag nog att mina vänner tycker är en aning störande ;) På grund av min klumpighet hur jag ska försöka säga saker jag menar så blir de lätt att jag upprepar samma sak sjutusen gånger för att vara säker att det jag verkligen menar kommer fram på ett sätt som inte kan tolkas fel.. också väldigt störande tror jag ;)

Mina vänner uppskattar nog att jag ofta bekräftar hur fantastiska dom är och i långa loppet så är både jag och mina vänner nöjda med varandra! <3

Är du min kompis, tycker du som jag tror att mina vänner tycker om mig som vän?Jag vill möblera om!

Inlägget publicerades den 2011-06-01 kl: 13:34:34
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

Åååh, jag skulle så gärna vilja möblera om i vårat vardagsrum. Vi har redan provat alla tänkbara möbleringar men inget blir väl riktigt så bra som det är i dagsläget. Men jag kan ändå inte låtabli att tänka tanken på om man skulle prova nått annat ändå.

Jag gillar förnyelse och jag gillar att möblera. Men Lennart blir väl galen om jag tvingar han att dra alla möbler nitton varv runt lägenheten igen ;) haha...

Kanske helt enkelt får ta tag i saken själv när han inte är hemma ;) Eller vad tror ni?

Problemet är att vi i dagsläget måste ha TV:n på den plats där den står på grund av att vi inte har nog långa kablar för att ha den någonannanstans just nu. Tyvärr. Men så frot vi har det så har jag en möblering till jag vill prova :)

Nu ska jag bege mig mot lasarettet på möte hos psykiatrin för att få höja dosen på min ADHD -medicin. Tills dess så säger jag, Ha en fin dag!

Klickbara bilder:
  

(vi har bara en såndär jättestor sittkudde nu. Hade två på varandra innan för att i gamla lägenheten hade vi plats för båda men i denna rymdes bara den ena. Fortfarande så är de fula svarta skrivbordet för min dator en mycket tillfällig lösning. Den ska alltså inte stå där egentlien utan ska så snart som möjligt slängas åt h-vete.)

Tack för presenten Carolina!

Inlägget publicerades den 2011-06-01 kl: 10:45:09
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Denna dagen vill jag starta ett inlägg med att tacka Carolina Öhlund för den fantastiska present som jag fick med posten igår! :) Jag fick hem en lapp där de stod att jag hade ett paket från C.Öhlund att hämta ut.

Jag började själv att spekulera i vad det kunde vara och tanken slog mig att de kanske var det där jättefina smyckesträet so jag ville ha när jag såg hon hade köpt ett som hon sen inte skulle ha kvar. När jag sen hämtade paketet och öppnade det direkt i bilen, inte kunde jag ju vänta tills vi var hemma, så låg där det fina svarta smyckesträdet och min lycka och förtjusning var TOTAL! :)

Jag vill inte ha smyckesträdet till smycken, jag vill ha de som en vacker prydnad i mitt föster! För den är så snygg! Har alltid gillat sånna saker.

Roligt när man har så tacksamma bloggdesignsköpare så man får presenter!

Tusen, miljoner gånger tack Carolina. Den var helt underbar. Till och men snyggare live än på bild.

Igår fyllde Crolina år så jag måste passa på att gratulera också. Hoppas att din dag var mer än fantastisk och åter igen, TUSEN TACK för den fin presenten som jag fick på DIN födelsedag ;) Jag blev skitglad..