www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Årsdagen idag :'(

Inlägget publicerades den 2011-05-30 kl: 21:25:58
Kategori Dagboken, 8 kommentarerAtt tänka på det saker man gjort tillsammans kan få mig glad. Att tänka på hur vi möttes första gången, att tänka på när vi byggde en koja under ett träd. Att tänka på den gången när du stillastående ramlade med mopeden i diket och skrattade tills du grät, att tänka på när vi stal den där GB -gubben utanför GB i Öjebyn eller att tänka på den gången när vi satt i ett trapphus och skrattade en hel natt... All sånt kan få mig att le, men de får mig ändå inte att sluta sakna dig och den vänskapen vi hade.

vi har gjort många korkade saker tillsammans. Som att sno GB-gubben eller att kasta ägg på rutor. Men i dagsläget är jag väldigt glad över allt vi gjort tillsammans även om många av de grejerna vi gjort har varit mer eller mindra korkade och barnsliga!

Jag glädjs å den tiden vi hade tillsammans men jag gråter över den tiden vi har missat, som vi hade kunnat ha. Jag glädjs åt den fantastiska människa du var men jag gråter över att du själv inte förstod det!

Jag minns dina tårar, jag minns ditt leénde, jag minns ditt skratt och jag mins ditt ansikte. Jag minns det du sagt, jag minns de vi gjort och oavsett hur långt tiden går så kommer jag aldrig att glömma!

Tänker på dig, Dahn. Framförallt denna dag!
♥ Saknad ♥

Big Brother lurade svenska folket + deltagarna i huset!

Inlägget publicerades den 2011-05-30 kl: 19:08:04
Kategori Big Brother 2011, 2 kommentarer

Bättre sent än aldrig. Här kommer ett ill Big Brother -inlägg från mig. Igår var det livesändning, precis som alla andra söndagar. Två personer skulle lämna huset. Vilket jag trode skulle bli Peter och Sara. eller eventuellt Chrille och Sara.

chrille var först att få lämna huset och när andra namnet lästes upp och det var Peter så fick jag världens scock för jag var helt bombsäker på att det skulle vara Saras namn. Men när Peter kom ut så satte dom en svart tygpåse över huvudet på han och ledde han in i ett rum där Martin var. Alla i huset är helt ovetande om att Peter är i rummet med Martin och att Peter är i final. Det namn som egentligen stod på lappen var Sara eller Simon (Sra förstår ju vem som helst). Men varken Sara eller Simon vet om detta.

Imorgon kommer den av dom två som egentligen åkte ut i söndags att få lämna huset. Kul med lite överraskningar men samtidigt så blir jag förbannat eftersom att nu både Sara och Simon tror att dom i final fast en av dom (sara) kommer att få lämna imorgon för den egenligen åkte ut i söndgs. Det tycker jag är sjukt jävla taskit!

Bara därför hoppas jag att Big Brother nu har lurat svenska folket också och att alla 4 kommer få chansen att vinna hela Big Brother när finalen är på söndag!

Vad tycker du om BB´s sätt att lura deltagarna?

Här kan ni se själva hur dom lurades om ni missade det igår;

Lilla Lea :)

Inlägget publicerades den 2011-05-30 kl: 14:32:30
Kategori Dagboken, 5 kommentarer

Kanske är de dags att visa er min lillesyster? :)


Här var hon 54 minuter gammal! :)


Här är sötnosen 13 timmar gammal!


Här är tre av alla mina tusentals syskon ;) haha.. Det är Elliot, Oliver och lilla Lea <3

Lagen om upphovsrätt!

Inlägget publicerades den 2011-05-30 kl: 14:20:31
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Jag har fått mejl från en del som hävdar och visar att folk har stulit designer som jag har gjort! Detta gör mig både upprörd och förbannat. Nu senast fick jag veta att de var en tjej som har tagit, men jag får inte bloggaressen. Jag vill att ni ska vara medveten om att de jobb jag gör är skyddat av lagen om upphovsrätt. En design, en text, ett verk är skyddat från den dagen de skapas och upphovsrättens skydd upphör inte att gälla förens normalt sett 70 år efter upphovsmannens död.

I den här situationen handlar det alltså om dom designer som jag skapar. Jag behlver inte söka rätten till att få mina verk skyddat utan lagen om upphovsrätt skyddar mitt verk automatiskt. Att bryta mot denna lag genom att kopiera bilder, text, designer av mig eller andra kan leda till både dyra böter och fängelse i 2 år!

Ge fan i att sno dom designer jag gör. Om jag ser det och om jag får bloggadresser till dom som har stulit så kommer detta omedelbart att anmälas. Det kanske är värt att köpa en design för mellan 200-500kr istället för att stjäla en som med böter kanske kan kosta 20.000kr istället?

Ser ni någon som stulit en design av mig så uppskattas det att ni säger till mig om det!

Det är inte bara jag som blir lidandes av att andra kopierar, även dom som faktiskt beställt designer av mig blir lidandes av att ni kopierar designerna som är skapade till dom för att vara UNIK FÖR ENDAST DERAS BLOGG!

Var vänlig och respektera detta!

Att säga till sin mamma att man älskar henne!

Inlägget publicerades den 2011-05-30 kl: 13:47:04
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Jag har hört väldigt många, nästan ofärskämt många som berättar att dom ALDRIG sagt till sin mamma att dom älskar henne. Att dom aldrig hört från sin mamma att hon älskar dom. För mig är det helt schockerande! :O

Jag älskar min mamma helt obeskrivligt mycket, det gör väl dom flesta. Men varför berättar ni inte det för varandra? Finns de något finare än att kunna tala om för dom man älskar hur fruktansvärt mycket man faktiskt älskar varandra.

Jag skulle inte kunna tänka mig att leva utan att få höra från min mamma att hon älskar mig. Jag skulle häller inte kunna leva med att aldrig berätta för min mamma hur älskad hon är. Naturligtvis så vet hon det och självklart så vet även jag hur mycket hon älskar mig. Men trots det så tycker jag personligen att det är viktigt att man säger det ibland. Även en mamma behöver höra att hon är älskad av sina barn. Alla mammor tvivlar nog på sig själv i sin roll som mamma iböand. Kanske känner sig mer än otillräcklig många gånger.

Att älska varandra..man vet det, man ser det, man förstår det, man känner det.. men bekräftelse i form av ord behöver man också ibland.

Jag säger till min mamma OFTA hur mycket jag älskar henne. Jag skriver åt henne, ringer åt henne och ger henne brev i form av förklaringar på hur mycket hon betyder för mig. Men när jag pratar med mamma och mina vänner eller någon hör att jag avsutar med att säga att jag älskar henne, då blir folk näst in till förvånade och undrar hur jag kan säga så för att dom ALDRIG har gjort de till sin mamma? :/

Jag tror att jag skulle kunna skriva om det här i evigeter men ska försöka att inte göra det. Men men detta inlägg vill jag tala om att för mig är det helt ofattbart hur man kan älska en människa men inte vilja tala om det. Jag älskar min mamma och skriker de gärna högt så hela världen hör det. Jag älskar min man och skriker gärna det lika högt. Dom jag älskar talar jag gärna om det för. Uppskattning och bekräftelse behöver vi alla ha ibland!

Mamma, du är bäst i världen och jag älskar dig för den starka och vackra individ som du är! Du har lärt mig mycket här i livet och för mig är du ett ljus i mörkret. Du är min ledstjärna och den bild jag sätter på min himmel om hur en mamma ska vara!Igår var det morsdag, den enda dagen på året för väldigt många där man faktiskt säger till sin mamma att man älskar henne. För mig är det inte en "säg till din mamma att du älskar henne -dag" för mig är det som vilken dag som helst förutom att jag anser att min mamma med all rätt kan vara lite mer ledig och ta de lite mer lungt och bara ta hand om sig själv. Jag älskar min mamma alla dagar på året! <3

Hur mycket jag än skriver om min kärlek till min mamma så kommer orden aldrig räcka till det jag verkligen känner, men jag försöker gärna förklara det ofta!

Lillesyster

Inlägget publicerades den 2011-05-30 kl: 00:08:54
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Jag har glömt att berätta för er att jag idag, den 29 Maj har fått en lillesyster vid namn Lea! :) Då vet ni det! Nu ska jag ta och försöka sova så man orkar med morgondagen också! Sov gott...

En av mina många tatueringar!

Inlägget publicerades den 2011-05-29 kl: 03:09:54
Kategori Tatuering och Piercing, 0 kommentarer
Hittade en bild på en av mina tatueringar som ni kanske inte hunnit få se än? Det var i alla fall min tredje tatuering. Trode inte jag hade bild på den, men de hade jag vist :)


(ursäkta att bilden är tagen i en sned vinkel)

Den sitter på min högra överarm och har en viktig betydelse för mig! Jag gjorde denna tatuering i symbol för min mamma! Korset för att det är hon som gett mig tron på livet. Blodet i ögonen för att symbolisera vilken kämpe hon är. Hon kämpar för mig och mina syskon på ett obeskrivligt starkt sätt. Hon har nog gråtit blod många gånger för vår skull. Min mamma är min vägvisare <3

Jag älskar henne så sjukt mycket!

Nytt på sidan!

Inlägget publicerades den 2011-05-29 kl: 02:44:11
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Som ni kanske själva ser så har det skett en liten förändring på min sida! Jag kände för att testa byta design. Har trotsallt haft den förra väldigt länge och kände nu att jag ville testa nått annat. Skulle egentligen bara göra om headern, men de blev att ändra bakgrund och allt möjligt! Så vad tycker ni? Bättre/sämre? Motivera gärna svaret.

Så här var det innan:


Det finns inget svårare designarbete än designarbetet man gör till sig själv. Jag har så svårt att finna inspiration till mig själv och har så svårt att göra nått som känns som "jag". När man däremot jobbar åt andra så flödar fantasin och man blir mer nöjd med andras än sina egna.. för alla bra ideér får man när man gör någon annans blogg. haha

Jaja, får väl se hur vida jag kommer trivas med detta eller inte :) Men de känns nog som att jag kommer trivas. Gillat den glada, sommriga känslan över sidan nu och tyckte de kändes stilrent men välkommnande på nått vis.

ERA ÅSIKTER TACK!

Min systerdotter, Vilja!

Inlägget publicerades den 2011-05-28 kl: 17:30:04
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Design till Lennart :)

Inlägget publicerades den 2011-05-28 kl: 16:46:45
Kategori Designer av mig, 0 kommentarer
I natt satt jag och knåpade ihop en design till Lennart. Headern är basserad till 100% på hans egna önskemål. Han satt brevid mig medans jag jobbade på den :) Kul att min älskling också börjar blogga. Återstår väl att se hur länge det håller i sig ;) haha.. Kika in till mannen i mitt liv för att se designen live!

Trååååk!

Inlägget publicerades den 2011-05-28 kl: 16:42:33
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Idag har jag haft sjukt jävla tråkigt! har verkligen inte haft nått vettigt att göra. Jag har plockat undan, diskat och dammsugit. Sen har jag mest bara suttit och tråkat. Sminkade mig också mest för att jag hade tråkigt. Jag brukar ju som väldigt sällan sminka mig annars.. men vad fan skulle man annars hitta på? :/

Länkrensning!

Inlägget publicerades den 2011-05-28 kl: 02:59:07
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Klockan är mitt i natten men jag kan inte sova! Kan aldrig sova nu för tiden. Men de är väl på grund av många olika faktorer men främst på grund av att man varit sjuk ett bra tag. Jag har alltid svårt att sova om jag är täpp i näsan! :/

Fast jag har ju haft problem med sömnen i så många år jag bara kan minnas, men ofta så hänger sömnproblem ihop med ADHD. Så de förklarar väl saken!

Nu ber jag om ursäkt till alla er som funnits i min länklista "Jag läser", som du hittar i min dropdown meny. Men jag känner att det är ohållbart att ha typ 40 länkar i den! Den blir jobbigt lång för både mig själv och mina besökare. Därför ska jag nu ägna lite tid åt att rensa den! Att du plockats bort från listan innebär inte att jag slutat läsa din blogg ;) Kommer nu bara länka familj och utomstående bloggar för att länkar jag alla vänners bloggar så blir de alldeles för mycket!

Saknad ♥

Inlägget publicerades den 2011-05-27 kl: 17:41:33
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Min mamma, fantastisk som hon är, har idag varit och köpt en ängel och ett hjärta med texten saknad. Detta har hon gjort för att de på måndag är exakt sex år sedan min fantastiska vän Dahn valde att ta bort sig.

Varje år har jag varit vid hans grav. Tänd ljus, lämnat blommor eller lämnat någon betydelsefull grej där i ren saknad efter denna fantastiska människa som han var.

I år är första året som jag inte kommer kunna göra det på grund av att jag bor 120mil bort och då såg min mamma till att inhandla dessa grejer som hon sen kan åka dit för att lämna till honom från mig! Mamma, du är bäst!Just i slutet av denna månad, varje år, så blir de extra tungt. Jag tänker på allt det bra vi hade tillsammans och jag saknar den tid vi fick dela. Men även om jag inte vill tänka negativt så finns alltid den där extrema sorgen och undran om VARFÖR där! Tänker på han ofta, året runt, men just denna månad blir extra tung med extra många tårar.


Ännu ser jag dina tårar, ännu hör jag din röst, jag kommer ihåg ditt leende.

Nytt i designverkstaden!

Inlägget publicerades den 2011-05-27 kl: 16:00:16
Kategori Designer av mig, 0 kommentarer
Glöm inte att kolla in i min designverkstad med jämna mellanrum för att de kommer in nya färdiga designer till salu titt som tätt! Nu finns de nytt där! :)

(gällande BB-finalen) Något Big Brother -fan där ute...

Inlägget publicerades den 2011-05-26 kl: 20:55:35
Kategori Big Brother 2011, 11 kommentarer
... som kan besvara en fråga jag har?

Just nu är dom 5 deltagare i huset.
Martin, Sara, Simon, Peter och Christian. Det kommer vara tre stycken kvar under finalveckan som jag har förstått det. Innebär det att det är två som kommer få lämna på söndag eftersom det är väl sista liven på söndag innan final? Alltså det är finalvecka till veckan som kommer va?

Jag tror att Sara får lämna på söndag i alla fall. Men frågan är ju om de är två som ska lämna?

Jag vill i alla fall se att Simon vinner och att han sitter i final med Martin och Chrile :) Men är dom två att lämna på söndag så tror jag tyvärr att Chrille också blir den som lämnar med Sara.RÖSTA PÅ DEN DU VILL HA KVAR I HUSET!

Simon Danielsson
099-418 01
Samtalskostnad 5,70 kr + trafikavgift

Sara Jönsson
099-418 02
Samtalskostnad 5,70 kr + trafikavgift

Peter Orrmyr
099-418 03
Samtalskostnad 5,70 kr + trafikavgift

Christian Lundgren
099-418 04
Samtalskostnad 5,70 kr + trafikavgiftUppdaering kl: 22.10
Svaret på min fråga hittar ni HÄR om någon mer undrar! 

Freeze!

Inlägget publicerades den 2011-05-26 kl: 20:31:18
Kategori Big Brother 2011, 2 kommentarer
Skrev ju lite om Freeze -uppdraget som dom inne i Big Brother har haft under veckan. För varje dag som gått har det blivit svårare för deltagarna. Storebror har skickat in en naken kvinna och även deltagarnas familjemedlemmar har fått komma in. Det jobbiga är att det ändå är emot reglerna för deltagarna att röra sig! Idag när jag såg ett klipp på när Martins syster kom in i huset så började jag fan grina själv till och med.. Att han klarar av att fortsätta stå fryst.. det är fan starkt jobbat!

Martins syster kommer in i huset:


Saras syster kommer in i huset:


Peters ex-fru kommer in i huset:


Just Martins klipp var väldigt rörande tycker jag! <3

Vinnaren av en bloggsvarsinbjudan!

Inlägget publicerades den 2011-05-26 kl: 19:43:03
Kategori Tävlingar och Vinnare, 2 kommentarer
Nu är tävlingen om en bloggsvarsinbjudan avlutad! Tack till alla er som medverkat. Till er som inte har vunnit så kan ni ju alltid gå in till en Carolina och fråga snällt om ni kan få en inbjudning av henne för att ingen hade medverkat i hennes tävling så hon har tre inbjudningar att ge bort till tre behövande personer! :D Dom inbjudningarna måste ges bort före imorgon! Så skynda på!TILL VINNAREN: SKICKA DIN MEJLADRESS TILL MIG SNARAST för att jag har bara till imorgonbitti på mig
att ge dig inbjudningen! så jag behöver din mejl. Då kommer en inbjudan skickas till dig via ett mejl
från bloggsvar.

Nickys mamma näckar i BB -huset!

Inlägget publicerades den 2011-05-26 kl: 11:40:24
Kategori Big Brother 2011, 5 kommentarer

Ni minns Nicky -sthlm som var med i Big Brother men åkte ut veckan före Roza? Hur som helst så har väl kanske ingen missat just det jag tänkt skriva om. Det har ju skrivits en hel del om detta redan.

Nickys mamma Kristina Frantassieva blev anlitad av Big Brother som krokimodell och skulle därför gå runt naken i huset medans huset skulle stå helt stilla. Under denna vecka har dom haft ett uppdrag som går ut på att när en röst säger Freeze så ska alla deltagere stå blixtstilla och får inte under några omständigheter röra sig eller prata.

Med dagarna som gått så har deras stunder av Freeze blivit betydligt svårare. Blandannat så fick peter stå helt stilla medans han var i duschen, de jobbiga var att storebror bestämde sig för att förvändla hans varmvatten till kallvatten undertiden som han inte fick röra sig.

Hur som helst så var de ju Kristinas tur att besöka huset. Alla förutom Simon såg henne och alla i huset blev ju som små barn på nytt när dom pratade om den helnakna händelsen efteråt ;)

- Det är ju de närmaste sex vi kommit på 90 dagar! Säger Peter till dom andra.
Simon är lite smått besviken över att han missade det som skett och Peter skryter lite om de dom fått se åt simon och då säger han
- Hon var helt naken och man fick se ALLT! Hon var fräsch, en riktig playboy brud. Hon var väl runt 22 kanske!

Det ska bli väldigt roligt att få se vad deras reaktion blir när/om dom får veta på söndag att den nakna skönheten var Nickys mamma som förövrigt är 41 ;)

Jag tycker att hans mamma har väldigt fina ögon! Riktigt glansigt vackra. Jag skulle göra vad som helst för att fortfarande se ut som en 22 åring när jag är 41 ;)

»HÄR« kan ni läsa Nickys inlägg och åsikter om hans mammas nakna vistelse i huset. Länken går till hans blogg!Åhh vad värdelöst! Hatar att vara sjuk. Ha...

Inlägget publicerades den 2011-05-25 kl: 01:04:28
Kategori Dagboken, 8 kommentarer

Åhh vad värdelöst! Hatar att vara sjuk. Har legat i evigheter och försökt sova nu men de går inte. Min näsa är så täpp så jag knappt kan andas med munnen heller. De ligger och täpper i gången från näsan som går längst bak in i munnen :( 39 grader feber och jag verkligen hatar de här! Vill sova och behöver de verkligen!!!

Om alla företag tillverkade kondomer! ;)

Inlägget publicerades den 2011-05-24 kl: 22:36:35
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 7 kommentarer

Tänk om alla företag skulle tillverka kondomer ;) Det skulle kunna bli rätt kul, eller vad tror du?

Gevalia kondomer:
När du får oväntat besök

Nokia kondomer:
Connecting people

Lätta
kondomer:
När du bestämt dig

GB-glass
kondomer:
Jag o min Magnum

Always
kondomer:
En renare och torrare känsla

LÒreal
kondomer:
Because you´re worth it

OLW
kondomer:
Det är dax för fredags mys

Triss
kondomer:
Plötsligt händer det

McDonalds
kondomer:
Im lovin it

ComHem
kondomer:
Snabbt, stabilt och jättebra

Coca-Cola
kondomer:
Enjoy

MER
kondomer:
Älska mer

If
kondomer:
Don´t you worry bout a thing

ååh... jävla förkylningshelvete!

Inlägget publicerades den 2011-05-24 kl: 13:30:57
Kategori Dagboken, 13 kommentarer
I takt med att maken blir bättre så blir jag allt sämre. Att han blivit lite bättre innebär inte att han är frisk, men hans feber ligger i alla fall ite på 40 grader och han kan i alla fall andras till större delen av dagen!

Själv har jag fått 38,5 i feber (det är väldigt mycket för att vara jag eftersom min grundtemp är väldigt låg. Runt 36), näsan rinner och täpper om vartannat, huvudet håller på explodera och öronen slår lock! HATA, HATA, HATA att vara sjuk! Speciellt nu. Den här årstiden blir alltid extra jobbig att vara sjuk på eftersom det är så mycket pollen också.

Hur som helst så tyckte jag att Lennart kunde låta bli att smitta mig! ;) Men de jag önskar allra mest nu är att vi får bli friska snart så hundarna kan ta sig ut på lite aktivering. För inte orkar jag med någo sådant nu. Dåligt samvete får man också :(

Känner du dig manad att gå på långpromenad med mina hundar så är de vväl bara hojta till! ;) haha

Nu orkar jag inte sitta här nå mer..


Fotot är taget av min kompis Sofie i helgen :)

Tävling, bloggsvarinbjudan!

Inlägget publicerades den 2011-05-23 kl: 18:13:57
Kategori Tävlingar och Vinnare, 5 kommentarer

♥ Lägg in bilden här ovanför på din blogg och skriv "Jag är med och tävlar om en
bloggsvarsinbjudan inne hos www.idatallhed.se :) Var med och tävla du också!"
under bilden!

♥ Skriv en kommentar i detta inlägg att du är med och tävlar och skicka även länken
till ditt inlägg om tävlingen!

♥ Tävlingen avslutas Torsdag den 26 Maj!

VAD ÄR BLOGGSVAR?
Kanske vet du inte riktigt vad bloggsvar är, i så fall kan du läsa lite om det HÄR!

(vill bara tipsa er om att Carolina också har inbjudningar som lottas ut så vill ni ha chans på fler ställen än hos mig så besök även hennes tävling. Klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen)

Stackars älskling!

Inlägget publicerades den 2011-05-23 kl: 16:31:50
Kategori Min man ♥, 0 kommentarer
Tycker så synd om min älskade man som ligger med en hemsk förkylning. 40 graders feber med hosta och rinnig/täpp näsa. Hn har använt i snitt en och en halv toarulle om dagen för sin jobbiga näsa! Han sover helatiden och mår skitdåligt! :( Han har inte ens orkat äta.

Jag börjar också vara sjuk men än så länge har jag i alla fall ingen feber, men kroppen är väldigt skör i alla fall! Men mina små problem är lindriga mot för hans.

Jag har i alla fall tagit hand om min älskade. Gett han the, bäddat om honom, pussat han på pannan och strykt han över ryggen. Stackars älskling! :(

Älskar dig, Lennart Tallhed <3

Gurkan Gasi fick lämna BB.

Inlägget publicerades den 2011-05-22 kl: 23:18:18
Kategori Big Brother 2011, 2 kommentarer
I kvällens program av Big Brother fick Gurkan lämna, vilket jag både hoppades och trodde! Jag gillade Gurkan mycket från början. Han var ju helt klart roligast, säger roliga saker och är så korkad ibland så bara det i sig är ett nöje! Men på sista tiden har jag verkligen varit less på hans skitsnack och hans hummör och av den anledningen så glädjs jag lite åt att han fick lämna.

Sen Katerina åkte har huset blivit tråkigare. Jag gillade inte riktit henne heller.. bara ibland. Kanske dör en del av humorn nu igen? Kanske inte..

Nu hoppas jag att Simon vinner och att Christian eller Martin sitter i finalen med han. Från början gillade jag inte Chrille alls.. Men man ändrar sig ju under tiden som går!

Tänkte nu ge er lite bilder från Gurkans tid i huset! :)

Carina...

Inlägget publicerades den 2011-05-22 kl: 15:46:21
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
...Tack själv för promenaden senast, det var minst sagt lika trevligt för mig och jag hade tänkt att vi inom en snar framtid skulle kunna göra om det! :)

För er som inte vet det så är Carina en gammal granne till mig. Hon bodde i porten brevid våran när vi bodde i den förra lägenheten. Carina, Roger och deras lilla underbara Haidi! Carina och Roger är helt underbara och det var skönt att ha så trevliga grannar som dom. Lätta att prata med, lätta att ha och göra med och verkligen två människor med gnistan i ögat! ♥

Det är alltid otroligt uppskattat med en bra grannsämja. Allt blir så mycket roligare då! :)

Kram på er! ♥


♥ Lilla solstrålen Haidi ♥

MC-klubb och silikontuttar!

Inlägget publicerades den 2011-05-22 kl: 13:02:37
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Haha, ja min rubrik låter ju lite smått udda.. viste bara inte vad jag skulle skriva som rubrik. Men MC-klubb och silikontuttar kan vara en mycket kortfattad beskrivning av hur min gårdag såg ut ;)

Här kommer nu en lite mer utförlig beskrivning;
Igår kväll for vi i sällskap med Linda, Hazze, AC, Thorda och Angelie till MC-klubben Sleazy Riders Mc för lite barhäng. Lennart fick lite öl av Hazze men trots att det var Lennart som stod för öldrickandet av oss två så är det jag som känner mig bakis. Så är det nästan jämt. Kan bero på att jag inatt fick en kraftig migrän och det kan bero på att det var rätt mycket nya intryck för mig igår.

Det var sjukt trevligt måste jag säga och gissa engång om man trivs i den härliga miljön kring MC-gäng, garage och doften av härlig bensin i verkstaden ovanför! haha

För att komma till det med silikontuttar så fick jag ju äran att klämma på ett par sånna igår, jag måste ju stolt erkänna att det var rätt mysigt ;) Men vaffan, är man tuttfixerad så är man.. eller?

Nej men asså, jag ville som veta hur de kändes och frågade henne oförskämt efter vi hängt ett par timmar om jag inte fick känna. Vist fan fick jag göra det ;) Så nu är man den erfarenheten rikare.

Min dröm om att få A-kort och en härlig hojj kändes ju inte nå mer dämpad efter igår kan jag säga. Fyfan va najs.. tänk dig vinden som fladdrar i håret och höra det härliga ljudet. Tänk dig känslan. Ååhhh.. ge mig en hojj förfan!

När jag gått ner i vikt allt jag ska ner
.. Då ska jag också skaffa mig silikonbröst om brösten försvinner. På dom är de dock klämförbud för någon annan än Lennart... och mig själv då så klart :) Jag kommer ju inte göra annat än klämma på bröst hela dagarna! hahaha.. förmodligen inte Lennart heller som redan är en kläm-tok ;)

Jag gillar denna bild, den är så talande på nått sätt :)

(lånad bild från google)

Bamse är en olydig hund!

Inlägget publicerades den 2011-05-21 kl: 16:01:03
Kategori Tindra och Bamse, 3 kommentarer
Idag skulle jag äta fiskbullar till lunch, jag älskar fiskbullar i dillsås. Lennart däremot vill kräkas av bara lukten så därför passade jag på att tillaga de till lunch när han ändå var borta.

Jag stoppade min talrik på bordet och gick på toaletten. Bamse vet att man inte tar från bordet och han är faktiskt duktig att lyssna på det. Men tydligen så fanns de någon mer än jag som tyckte fiskbullarna var goda. Förmodligen så luktade dom för gått för att kunna motstås.

När jag kommer från toaletten så ligger bamse på soffan helt utslagen.. förmodligen väldigt mätt. Han är däremot ingen bra tjuv för att han hade lämnat dillsås-spår i hela skägget! ;) När jag säger helt utslgen så menar jag det verkligen, han låg på rygg med bena rakt upp och putade med magen :P

Så min uppätna lunch fick istället ersättas med ny lunch bestående av vitlöksbiffar och pasta.


Bilden är tagen av sofie igår! :)

I brist på annat!

Inlägget publicerades den 2011-05-21 kl: 14:01:48
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Tack Sofie för ett par härliga dagar i ditt sällskap :) Inte har vi haft så mycket att göra vissa stunder, men har man det inte så ser man till att ha det ;) Exempel på vad man kan göra om man är nog uttråkad kan ni ju se här;Ja, spela texas holdem kan man göra, men det vi gjorde när vi hade för tråkigt var helt enkelt att vända alla marker så dom blir i coola mönster istället för att ligga hullerombuller och hur som helst! ;)

Sen har vi även varit ute på promenad, kollat film och Sofie har hunnit fota mina hundar lite :) Men bilder på hundarna ska ni få i ett annat inlägg sen.

Gör dina blogginlägg mer lättsamma!

Inlägget publicerades den 2011-05-20 kl: 20:08:51
Kategori Blogg & Design -tips, 4 kommentarer
Tänkte ge er bloggare lite enkla, små tips till hur ni kan skriva era inlägg för att dom inte ska bli svåra, tråkiga och tröttsamma.

1. Styckeindela texten. det är alltid lättare att läsa en styckeindelad text för att om allt står bara rakt upp och ner utan några stycken så blir det tröttsamt för ögat och man kan fort lessna på att läsa och framförallt så tappar man lätt bort sig! För någon som har dyslexi som mig så är det extra jobbigt om texten inte är styckeindelad!

2. Börja varje stycke med några ord eller en mening i fet stil. För att då händer det något i texten och även då blir inläggen mer lättlästa och det blir inte lika tröttsamt för ögat.

3. Försök att använda någon bild i varje inlägg. Det gör ju inte alltid jag heller, men det blir ju helt klart trevligare så!

4. Använd punkt, frågetecken, kommatecken, utropstecken och liknande där det ska avändas istället för att skriva ett inlägg rakt upp och ner. Glöm inte att använda stor bokstav också när det ska vara stor bokstav!

5. Se till att det händer saker i texten. För att sammanfatta de jag skrivit om i detta inlägg så är själva poengen att det är lättare, soligare och mindre tröttsmt att läsa ett inlägg där det händer saker. Händer saker gör det ju när man styckeindelar, börjar styckerna med fet stil, lägger in bilder och om man tänker på att använda punkt/kommatecken/utropstäcken/frågetäcken där de ska användas helt enkelt!Bara för att förstärka det jag menar så ska jag nu skriva ett exempel på ett inlägg, på två olika sätt, så ni själva får se vad som är enklast att läsa! :)


Mitt namn är Ida Tallhed och jag är 23 år gammal. Jag bor i Motala tillsammans med min man sedan ungefär ett år tillbaka. I Augusti månad för 3 år sedan så tog vi ett stort steg i vårat liv, vi blev man och hunstru! Tillsammans har vi 2 hundar och en hel drös med akvariefiskar. Har du några djur?

På fritiden brukar vi tillsammans spendera tid med våra djur, se film och diskutera nya, coola tatueringsmotiv. Tatueringar och piercingar är ett gemensamt väldigt stort intresse som vi har. Vad är dina intressen? Har du några tatueringar eller piercingar?

Mitt namn är ida tallhed och jag är 23 år gammal jag bor i motala tillsammans med min man sedan ungefär ett år tillbaka i Augusti månad för 3 år sedan så tog vi ett stort steg i vårat liv vi blev man och hunstru tillsammans har vi 2 hundar och en hel drös med akvariefiskar har du några djur på fritiden brukar vi tillsammans spendera tid med våra djur se film och diskutera nya coola tatueringsmotiv tatueringar och piercingar är ett gemensamt väldigt stort intresse som vi har vad är dina intressen har du några tatueringar eller piercingar.Ken ring - Bryter tystnaden

Inlägget publicerades den 2011-05-19 kl: 20:39:53
Kategori Dagboken, 10 kommentarer
Jag gillar verkligen inte hiphop-musik men nu visade min underbara Sofi en låt till mig som jag bara måste gilla, mest på grund av texten. Herregud vad hemskt det är när det blir så som texten beskriver.

Som jag har förstått det så är denna låten sann och jag tycker det är så hemskt att många inte låter papporna vara pappa till sina barn. Tyvärr så händer sådant alldeles för ofta att även pappor som verkligen är en pappa med den roll han har ska ara tvungen att slitas ifrån sitt barn trots att även barnet vill vara med sin pappa.

Jag gråter i själen när jag måste se, höra eller veta sånt! Världen är bara för grym ibland! :'(

Lyssna på låten;

Ken ring - Bryter tystnaden

Bakgrunder till bloggen!

Inlägget publicerades den 2011-05-19 kl: 00:18:38
Kategori Blogg & Design -tips, 21 kommentarer
Tänkte faktiskt dela med mig av lite olika bloggbakgrunder till er. Det är gratis bakgrunder som jag själv hittat på nätet, men kanske är de någon som vill ha dom i alla fall? Det är fritt fram att låna.

  
  

  
  
  
  

  
  
  
 Ni får nöja er med dom här för denna gången, jag har mängder ;) vill ni ha dom i andra nyanser så säg till så kanske jag kan hjälpa dig att byta nyans på en bild :)UPPDATE: Fler bakgrunder finner ni inne i min designverkstad. Där finns de några fler än dom här att välja på. I menyn till vänster inne i designverkstan finns de olika kategorier. Där finns en kategori som heter "gratis bakgrunder" där finner ni dom :)

Nya bakgrunder där kommer lite allt eftersom. Tycker ni det finns för lite, så säg gärna till så kan jag uppdatera med fler. Säg gärna vad för typ av bakgrunder ni vill ha. Ljusa, mörka? Gröna, rosa, bruna, blåa? svaga mönster, starka mönster? ja vad är ni ute efter?

Nu ger jag upp!

Inlägget publicerades den 2011-05-18 kl: 20:10:22
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Ni får hålla koll på min blogg som vanligt för rätt vad det är så kanske de kommer ett inlägg i någon bättre stund. men just nu är allting väldigt jobbigt så jag kommer inte orka blogga som jag brukar just nu! Men stå ut.. de kommer nått inlägg ibland.

Kanske varje dag, kanske inte.. men fortsätt gärna läsa! Bloggdesignbeställningar tar jag GÄRNA EMOT SOM VANLIGT!

Dumhets-testet

Inlägget publicerades den 2011-05-18 kl: 16:05:16
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Jag borde plocka undan och jag borde göra lite nytta här hemma. Men jag orkar verkligen inte! Så i brist på annat så svarar jag på en värdelös lista och ger er äran att se hur korkad jag är ;)

(x) tuggummi har trillat ur munnen på  dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr
(x) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen
( ) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
(x) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
(x) du råkar göra sönder väldigt många saker(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
(/) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen

Summa:

0-5 woow, du är smart!
5-10 Du är inte så dum du, men lite dumhet kan vi nog se! :)
10-15 Dumheter är bra skit men under ytan kan man se något smart.
15-18 Du är lite smått dum du. Kanske till och med mer korkad än smart? ;)
18-22 Du är dummare än någon kunnat tro! Sök vård förfan!

Underbara dag!

Inlägget publicerades den 2011-05-18 kl: 10:13:14
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Godmorgon du underbara dag! :) Det var ett tag sen sist som jag hade en fullt så här bra dag! Idag är en sån dag när det känns som att inget kan förstöra den glädjen jag just nu känner. Solen skiner, det är varmt ute och jag ska ut på promenad med Sofie och John-John! vi ska stanna i stadsparken en stund och passivitetsträna hundarna lite! :)

Möte klockan 14.00 och sen ska jag bädda rent i sängen och vika in lite ren tvätt i skåpen!

Underbara, underbara dag! <3

Jävla puckon!

Inlägget publicerades den 2011-05-17 kl: 23:15:50
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Helt allvarligt.. hur kan man utsätta sina barn för nått sånt här egentligen? Jag tycker det är hemskt. Den som skrattar... den har SJUKT DÅLIG HUMOR! Det här är inte kul.. bara upprörande :( Jävla puckon..

Lova sjunger på talangjakt!

Inlägget publicerades den 2011-05-17 kl: 17:08:15
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Måste ju bara få visa er ett klipp på min kompis dotter som ställde upp i en talangjakt för barn i Söndags. Hon var nöjd med sin fjärdeplacering! :) Otroligt söt måste jag ju få säga! Vinnaren fick 2000kr i presentkort och en blomma. Men trots att Lova inte vann så var hon en vinnare i våra ögon <3 Sötnosen..

Lova - Popular (Eric Saade)


En bild på Lova och hennes mamma Linda :)

Fokuserar på att ta hand om mig själv!

Inlägget publicerades den 2011-05-17 kl: 15:42:59
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Nu har inte ni hört mycket av mig dom här dagarna! ber hemskt mycket om ursäkt för det. Men jag har verkligen behövt lite tid att ta hand om mig själv för att tränga mig genom den hårda marken, precis som maskrosen gör!

Idag har jag en dag som är en aning bättre än övriga dagar har varit just nu.

Mycket händer runt omkring, jag känner mig lite allmänt förvirrad i vad som sker och vad som är planerat för mig och min framtid via både ung resurs, psykiatrin, kommun, försäkringskassan och allt som hör till. Det tjorvar med min ansökan om aktivitetsersättning och det är bara mycket i största allmänhet.

Min ADHD medicin är än så länge i alldeles för låg dos, den ger mig varken från eller till så förhoppningsvis så ger dom mig en bättre dos när jag ska till psykiatrin imorgon. Hur jag sen ska ha råd att hämta ut den, de är en annan femma och det är ett problem som jag får ta när det kommer!

Jag kämpar på, jag står stark och jag gör det jag måste för att faktiskt må bra i mig själv. Det första man lägger åt sidan är självklart bloggen, så ni får lov att härda ut! :D

Hoppas eran dag blir lika fantastisk som min dag känns just nu! :)

Lördag

Inlägget publicerades den 2011-05-14 kl: 15:42:40
Kategori Dagboken, 5 kommentarer

Ha en riktigt trevlig Lördag allihopa! :) <3

Likt en maskros tränger jag mig ut genom marken!

Inlägget publicerades den 2011-05-14 kl: 11:30:31
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Oj vilken hemskt jobbig dag jag hade igår. Min dag bjöd på hur många motgångar som helst och dagen var bara allmänt jobbig. Jag var i pendlande hummör från den sekunden jag klev upp på morgonen. Efter det börjadde motgångarna möta mig. Men det är när man möter motgångarna som man blir starkare som människa.. Även om det var allt annat än vad jag just nu behöver..

Med glädje tar jag nya antetag idag och hoppas på en bättre dag. Det är jag värd, det förtjänar jag och det ska jag se till att ha... en bättre dag alltså!

Idag ska jag se TV, umgås med min fantastiska make och mina små doggisar :D

Jag vill avsluta detta inlägg med att tala om att jag är en maskros. Maskrosen är den enda blomman som är stark nog att tränga genom asfalt! Jag är stark. Likt en maskros tränger jag mig ut genom marken!

Tipsar er om näsduschen!

Inlägget publicerades den 2011-05-13 kl: 10:53:29
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
På tal om pollenallergi som jag skrev om i förra inlägget så måste jag få tipsa er om en näsdusch. Jag har ju problem med att näsan täpper och inte ens engång nässpray innehållande kortison vill hjälpa så därför bad min läkare mig att prova näsduschen på grund av att pollen och annan "smuts" har en tendens att fastna i näsan och då är näsduschen bra.

Detta provade jag såklart och de gör faktiskt stor skillad! För dig kanske de räcker att göra de en gång, men om man vill så kan den användas varje dag. Funkar äve när man är förkyld och täpp i näsan. Den kostar 58kr och finns på apoteket! Väl värd att prova tycker jag.

Jag använder den varannan dag ungefär. Den är heller inte "skadlig" för näsan på samma sätt som att ta nässpray :) Bra!

pollenallergin

Inlägget publicerades den 2011-05-13 kl: 10:47:15
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Vi har verkligen pollen i hela lägeheten! Det är så sjukt vart i luften ute så vi får ju ha fänstret öppen hela nätterna och dagarna för att inte dö här inne ;) Då kommer pollen in och nu (trots att det inte var läge sen jag städade) ligger det ett gult täcke med pollen på fönsterbrädorna, mitt datorbord och lite överallt.

Min näsa uppskattar inte detta pollentäcke kan jag säga! Men som tur är så är näsan det enda som är besvärligt i år. Jag tog ju en spruta mot pollenalergin i år. En såndär kortisonspruta som dom helst inte ger ut längre, men i och med alla besvär jag hade förra året trots att jag tog kortisonmedicin, nässpray, ögondroppar och smärtstillande så hade jag fortfarande problem. Därav tyckte dom väl att en spruta var aktuellt för mig i år. Och det tackar jag verkligen för.

Nu är de som sagt enbart näsan som täpper och jag nyser litegran. Och det är verkligen lite mot föregående år och ändå är de betydligt mer pollen nu. Men i år slipper jag klåda på kroppen, klåda och rinniga ögon och huvudvärk för att bihålorna totalt täpper igen. Slipper även smärtan jag fick i kroppen för att allergin orsakade en typ av feberreaktion och de sved överallt.

Så det jag nyser och snorar i år, är jag nog mer tacksam än missnöjd över! Fyfan va skönt det är. Nu sköljer jag igenom näsan med en typ av näsdusch/koksaltlösning varannan dag och det hjälper väldigt bra faktiskt.

Modelljobb och nära-döden-upplevelse!

Inlägget publicerades den 2011-05-12 kl: 21:51:15
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Ja detta har varit en minst sagt händelserik dag! På både gått och ont. Två minst sagt överraskande saker skedde. Moronen startade med ett samtal från en kille som heter Jimmy. Han talade om att han sett bilder på mig och tycker att jag har ett otroligt vackert ansikte. Mina ögon är tydligen helt fantastiska och mina ansiktsdrag är jävligt snygga... Okej!?

Hur som helst så ville han att jag skulle komma till modellhous i stockholm för att göra ett modelljobb för nå smink. Jag tackade nej till erbjudandet, men han ville ändå försöka igen. Men jag förklarade att det inte är min grej. Bakom kameran är en sak, men framför.. nej! Han sa att jag hemskt gärna fick ringa om jag ångrar mig.

Jobbet skulle i så fall ske om en månad och jag skulle bli sminkad och stylad innan. Jag lär inte ångra mig, för jag är inte bekväm framför en kamera! Men lite sådär småglad blir man ju faktiskt över att få den komplimangen! ;) Lennart har en snygg fru! DE DU! ;) Kollade faktiskt upp numret också och de gick verkligen till en modelargentur i stockholm. hahaha...Nästa grej som hände var när jag hade kört hem Jompan. Kommer vid en korsning och ska svänga ut. En lastbil kommer från höger och bakom den på fel sida av vägwn kommer en vit volvo körandes i all världens fart och svänger in framför mig, mot mig, på fel sida av vägen. EN CEMTIMETER ifrån att köra rakt in i mig. Följt av honom kommer då två polisbilar i samma veva som de kommer en till lastbil från vänster. Vi det laget så är jag inklämt mellan alla bilarna och när lastbilen ätligen fick stopp så var han en centimeter ifån att köra rakt in i polisbilen! Om han hade gjort det.. så hade jag varit mos idag. Mellan två lastbilar och polisbilar! huvva..

Jag fick PANIK! han tänka "nu dör jag, nu dör jag, nu dör jag..." Men det gjorde jag inte!

Nu läser jag i tidningen att denna livsfarliga biljakt orsakades av att denna privatperson hade kört med sin via, fula volvo på en gångväg! Det var tydligen värt att riskera Motala befolknings liv för! SHIT!

På kuppen så fastnade även en polisbil i refugen!Det var faktiskt en sjukt läskig upplevelse och tro mig, de var alltså ett fitthår ifrån att jag blev totalt mosad av lastbilar, polisbilar och gudarna vet allt. Tacka gudarna, tacka änglarna och tacka högre makter för att inget hände! <3

mina hundar myser i solen :)

Inlägget publicerades den 2011-05-12 kl: 15:14:52
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

foto010 (MMS)

mina hundar myser i solen :)

Just nu i BB -huset!

Inlägget publicerades den 2011-05-11 kl: 17:36:38
Kategori Big Brother 2011, 0 kommentarer

Deltagarna i Big Brother -huset har fått öppna en kebaberia under ledning av Gurkan. Tanken är att kebaben ska säljas tillsammans med husets singel Fest i hela huset. Köper man en signerad singel så får man kebaben på köpet.

Till sin hjälp har dom en Mini-Gurkan som springer mellan huset och folket utanför och levererar kebaben! :) Han är rätt gullig! hahaha

Så här såg de ut klockan 17.00 när kebaberian öppnade;


Örontatuerig

Inlägget publicerades den 2011-05-11 kl: 09:44:48
Kategori Tatuering och Piercing, 1 kommentarer

Jag har drömt om bloggesign och tatueringar hela natten nu. Kanske börjar det vara för mycket av det i min vardag? Tatueringar får man aldrig för många men de börjar vara lite mycket prat kring sånt nu. Dessutom håller jag på bygga en bloggdesign i tatueringstema.

Men på tal om tatuering så måste jag ju få visa den coola örontatueringen jag vill ha, men som jag aldrig kommer våga göra. Fyfan vilken smärta det måste vara.

Homosexuella par

Inlägget publicerades den 2011-05-11 kl: 09:40:32
Kategori Sex, Samlevnad och Relationer, 1 kommentarer
Jag har som tänkt på en sak. Jag träffade en tjej igår och vi stod och pratade om vart i Motala man bor. Jag sa att jag bor där jag bor nu men att jag bodde på Väster innan. Hon tlade då om att hon bor här, men även på Väster hos sin fru.

Jag tycker absolut inte att sånt är fel på nått sätt utan jag värderar den kärleken precis som min och Lennarts. Men trots att jag tycker så, så känns de som att man ger konstiga reakioner. Man blir ju lite förvånad av anledning att det inte händer så ofta att en annan tjej säger "min fru". Utan att tycka att det är fel så blir man lite förvånad. Man undrar hur man ska reagera och se ut för att man inte ska verka höra till dom som tycker det är fel. Detn tanken i sig gör nog att man ser rätt skum ut för att man inte vet hur man ska beté sig!

Fler som upplevt detta?

Hur som helst så är jag glad att kärlek av alla former finns.
Kärlek är fantastiskt.

Nystädat!

Inlägget publicerades den 2011-05-10 kl: 19:16:41
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Jag hade minsan lovat er före och efterbilder! Eftersom ni uppenbarligen tror att de inte kan vara stökit hemma hos oss. Men denna gången avr det faktiskt jättestökigt. Hudarna som flisat en leksak, disk och saker överallt. Vi har som varit ute rätt mycket de senaste dagarna och hemmet har om fått se ut som de ser ut på grund av det. Men idag har jag sett till att få ordning på allt :) Skönt!

Kolla får ni se vad stökigt vi också kan ha (ytterst sällan dock);
Så här brukar det se ut hos oss för de mesta (städat och fint);


Det ska egentligen inte vara två jättestora sittkuddar på varandra i vardagsrummet. Vi har en för mycket och har bara ingen annanstans att ha den för tillfället, så den ena ska säljas ;) Och som jag sagt förut, min dator ska inte stå där egentligen ;)

Bläääääääää

Inlägget publicerades den 2011-05-10 kl: 14:31:31
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Jag fattar inte hur vi kunnat låta de bli så här sjukt stökit denna gång! Mitt problem är att när det blir för mycket så lyckas jag inte organisera upp allt. Det blir så mycket och jag får svårt att hålla mig fokuserad. Istället bli puserna vid datorn alldeles för långa! Nu har jag tagit mgie n liten lunchpaus och sitter och äter upp köttfärsåsen sen middagn igår. Köttfärsås är det godaste som finns! Utan tvekan favoriten.

Avboka tvättsugan hade jag också tänkt göra. Men de gick inte för att självklart så var jag tvungen att tvätta ett överkast, ett täcke och en liten matta. Så de var lika bra att tvätta allt som behöver tvättas :P Nä, nu ska jag inte sitta här och muttra, utan jag ska käka färdigt och sedan fortsätta här hemma.

Ha en fantastisk Tisdag!

Bomben har slagit ner!

Inlägget publicerades den 2011-05-10 kl: 11:12:05
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Idag har jag äckligt jävla ont i mitt ben, fast de har jag haft dom senaste dagarna! Alla dessa tatueringar you know! Jag hade bokat tvättstugan idag från klockan 12.00 men jag pallar inte att springa i trapperna och Lennart ska tyvärr inte vara hemma idag så jag får helt enkelt boka om min tvättid.

Här hemma ser det ut som att bomben slagit ner. Och jag vet att dom flesta som känner mig och läser det bara rycker på axlarna och tänker "knappast" eftersom jag för de mesta tycker det är stökigt när ingen annan tycker det. Men idag är det faktiskt riktigt jävla stökigt!

Jag gillar inte att visa hur det ser ut hemma hos oss när det är stökigt, men jag ska nog faktiskt ta en bild denna gång så ni minsan får se att de inte alltid är så välstädat hemma hos mig heller. haha

För det mesta är det väl relativt städat här, men nu har jag haft å ont och Lennart har inte varit hemma så mycket så därför ar städningen blivit lidandes! Idag måste här stökas undan lite och sen har jag jobb att göra. En hel design och även att göra klart en header! :)

Ha en fin dag!

Tårarna sprtade rakt ut av smärtan!

Inlägget publicerades den 2011-05-09 kl: 19:17:41
Kategori Tatuering och Piercing, 4 kommentarer

Nu har jag gjort min sista tatuering för denna sommaren. Den gjordes igår och även den fick pryda mitt ben som Lennart ska få skapa sina verk på. Kanske lit ekorkat att aggera nåldyna tre dagar i red med bara ett litet mellanrum mellan alla tatueringar. Kan ju verkligen säga att den tatueringen jag fick igår är den värsta jag någonsin gjort!

Kan nog vara bland den värsta smärtan jag upplevt i hela mitt liv. Jag har suttit sju timmar i sträck och sex timmar i sträck utan problem ett flertal gånger. Men dom tre timmarna jag satt igår var så sjukt plågsamma så jag viste inte vart jag skulle ta vägen.

Där satt jag i stolen efter redan en och en halv timme och grinade som värsta tönten. Ja, du hörde alldeles rätt.. Jag bölade som en idiot. Tårarna verkligen spruta ut. Det började med att jag blev svimfärdig, sen kom tårarna. Lennrt frågade flera gåpnger om vi skulle sluta, men envis som jag är så gav jag mig fan på att fixa det. Jag grät i 1,5 timme, skakade som en tvättmaskin på hög centrifugering. Han frågade hur många gånger som helst om vi skulle sluta. Men NEJ! haha..

Tillslut fick Jompan hålla min hand och krama mig medans jag satt där och grinade, men klar blev den tillslut... många tårar senare. Tack för stödet Jompan och tusen tack till min älskade man för tatueringen <3

Bli inte skrämda nu, för så ont gör de faktiskt inte att tatuera sig egentligen. Men när man tatuerat samma ben med ytterst liten marginal mellan tatueringarna, tre dagar i rad... då gör det ont. Är huvudet dumt får kroppen lida.. Men jags säger då FYYYFAAAAN!

Tatueringen jag fick var då alltså Lennarts tredje tatuering och det är mig en ära att bära hans absolut första värk på min kropp. Kan inte vara lätt att hålla i en maskin om man aldrig gjort det förut. Imponernande faktiskt. dom allra flesta misslyckas ju FULLKOMLIGT första gången, men jag tycker att Lennart har lyckats bra med tanke på att det är hans första :D

  
Dag ett, Dag två och Dag tre :)

Vad vore jag utan dig?

Inlägget publicerades den 2011-05-09 kl: 13:19:43
Kategori Min man ♥, 1 kommentarer
Ja, vad vore livet utan min fantastika make. Utan min andra hälft så vore jag ju kort och gått bara halv! I natt vaknade jag i ren panik, skrek rakt ut, tårarna sprutade åt alla håll och kanter. dessa jävla mardrömmar tar fan knäcken på mig just nu! Men som tur är så fanns ju min underbara älskade där för mig. Han gjorde verkligen allt för att få mig lugn.

Jag känner mig alltid så trygg i famnen på Lennart. Han ger mig en sån lugnande känsla när allt är så jobbigt. Han får mig att le och gör mig så varm inombords!

Åååhh vad jag älskar dig, Lennart!

Katerina Kazelis

Inlägget publicerades den 2011-05-09 kl: 03:13:55
Kategori Big Brother 2011, 0 kommentarer
Idag var det Katerinas tur att lämna Big Brother -huset. På många sätt skönt men på andra sätt tråkigt. Man märkte efter Katerina hade åkt när man satte igång liven att stämningen i huset var en helt annan, man märkte att det vr en lugnare energi i huset. Det upplever jag som lite smått tråkigt på vissa sätt och amtidigt så tycker jag så synd om Katerina som verkligen känt sig mobbad i huset. Strongt av alla deltagare att verkligen stå ut där inne!

Skönt att slippa katerinas skrik. Skönt att slippa hennes tillgjorda skratt. skönt att slippa hennes sångröst ett tag ;) Däremot är det tråkigt att den mest omhändertagande människan i huset har lämnat. Tråkigt att den som det händer mest kring fick lämna. Tråkigt att inte få se henne dansa mer :P haha ...

Är dock glad att hon fått komma ut till som hon tycker om och där hon själv får känna sig omtyckt! <3

Måste också få säga att Katerina verkligen var snygg idag. Jätte fint sminkad! Har som gått i perioder när jag tyckt att hon varit snygg och inte. Men ikväll var hon verklign vrålsnygg! <3

Kolla hennes ögon, oerhört vackra!Dörrskylt i precis min smak!

Inlägget publicerades den 2011-05-09 kl: 02:43:40
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Denna kvällen skulle ägnas åt att skapa en bloggdesign till en vän. Men i vanlig ordning så bestämde sig blogg.se för att strula hela kvällen. Har fått in säkert TIO mejl och kommentarer från oroliga bloggare som undrat vad som hänt med deras bloggar. Inlägg som inte publicerats, delar av designer som låst sig och gudarna vet allt. Men det beror helt enkelt på att blogg.se förmodligen ahr en överbelastad sida för tillfället. Kan nu nämna att detta är TREDJE försöket att skriva detta inlägg men det är som sagt nå tjall på linjen så de har inte gått så bra.. hmmm!!

Men på grund av problemen med blogg.se som är nu så kunde jag helt enkelt inte bedriva min designverkstad idag. Så istället har jag ägnat delar av min kväll åt myspys med min man, hundarna, TV:n och även åt att skapa en ny dörrskylt till våran ytterdörr! :)

Jag som gillar krimskrams lyckades skapa en skylt som är i PRECIS MIN SMAK! :) Romatisk, vacker, glad och krimsig.. Kan det bli bättre? ;)

Läcka i akvariet!

Inlägget publicerades den 2011-05-07 kl: 21:40:51
Kategori Dagboken, 1 kommentarer


Hmmm.... Roligt!?!?!?!?! eeeh, NEJ!
Vårat akvarie har börjat läcka.. Lite, lite, lite! Man får torka några gånger om dagen! Har pratat med dom på djuraffären där vi köpte akvariet så vi skulle få ett nytt eftersom det är två års garanti. Så nu ahr vi fått ett låneakvarium istället.. Tills dom hunnit beställa hem ett nytt till oss. TYPISKT!

Jaja, tur dom är tillmötesgående i alla fall :)

Några av dom tatueringarna som jag har!

Inlägget publicerades den 2011-05-07 kl: 20:44:24
Kategori Tatuering och Piercing, 0 kommentarer
Nu när jag ändå är i stadiet med tatueringar så kan ni få se tre av mina andra miljarder tatueringar ;) haha.. jag har inte ens bild på alla mina... fy skäms Ida ;) Sen har jag ju som ett påbörjat armprojekt som ska bli en helarm, än så länge är det bara konturer, så de är inte ens intressant för er att se! ;)


Detta var min andra tatuering, den ville jag ha mest för att den är söt ;)


Detta var den 4:de tatueringen och den sitter på utsidan av vänster ben. Denna tatuering har en mycket värdefull betydelse för mig då den symboliserar mycket! Jag älskar att sjunga, jag är stjärnan i mitt eget liv, en stjärna för min bror som jag älskar och en för min syster som jag älskar. Det är dessutom min syster som ritat upp den. Notraden i bakgrunden är från låten gabriellas sång som spelades på min bästa väns begravning (han tog livet av sig för några år sen). Spelar man dom noterna på ett piano så kommer melodin från en speciell mening från den låten att ljuda.


Detta var min 6:de tatuering. Sitter på utsidan av höger ben :)

Sen har jag som sagt en hel drös till, men det var bara dom här jag hittade bild på. Tids nog får ni väl se mer. Berätta gärna om era tatueringar. Vad betyder dom för er?

Min dag och min nya tatuering. Gjord av min fantastiska make <3 (andra gadden han gjort)

Inlägget publicerades den 2011-05-07 kl: 20:04:01
Kategori Tatuering och Piercing, 1 kommentarer
Idag har det varit strålande väder ute! Riktigt jävla underbart. Linda har jobbat så Lova har varit på studion med Hasse idag, lika så vi! Linda hann i alla fall vara med en liten stund av dagen. Lova har mest umgåtts med mig och har själv berättat för hon som bor granne med studion att jag är hennes nya bästis ;)

Vi har grillat gått kött idag, men min matlust har inte varit på topp direkt :/ Sen jag började med concertan för min ADHD så har ingen mat smakat sådär riktigt gått. Lite tråkigt faktiskt. Men tydligen brukar det ge med sig efter ett par veckor.

Hur som helst så har jag åter igen aggerat nåldyna för min man. Andra tatueringen han gör och jag är faktiskt imponerad över hur bra det har gått med tanke på att han faktiskt inte hållt på förut! Jag är stolt över min make och känner mig hedrat att få bära hans två första verk! Den första gjordes igår och finns i ett tidigare inlägg och den andra gjordes idag.

Här kommer bilder från dagen :)

Hundarna älskar att ligga i solen, speciellt Tindra. så dom har njutit hela dagen. Dock så har dom fått gå in med jämna mellanrum för att Tindra tappar lite förstånd att dricka ju varmare de blir. Då tar jag in henne, svalkar henne och tvingar i henne lite vatten. Det är det som är jobbigt med sommaren.. Att man måste tvinga vatten i Tindra! :/ sådan matte, sådan hund... jag är likadan! Ju varmare det blir ju mer förlorar jag förstånd att dricka :P

Lova har haft en rolig dag! Hon har cyklat, njutit med hundarna som hon älskar (speciellt favoriten, Tindra). Hon har dansat och haft föreställning för mig medans jag blev tatuerad och hon har kläckt massa underbart roliga kommentarer ;)

Min söta "bästis".. hihi

Grilla imorgon!

Inlägget publicerades den 2011-05-07 kl: 01:42:00
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Nu ger jag mig vid datorn för idag! Ska lägga mig och försöka sova nu. Imorgon blir det grillning och annat skojsigt innan jag slutligen på kvällen ska sätta mig med lite designarbete igen. Har jobbat lite på en design till en kattuppfödning idag :) Hoppas det blir bra!

Grilla kött imorgon, det ser jag fram emot ;)Ha en underbar dag imorgon!
Sov gott :)

Min Älsklings första gadd

Inlägget publicerades den 2011-05-06 kl: 22:27:54
Kategori Tatuering och Piercing, 3 kommentarer
Jag överlät lite hud till min älskade man idag! Han har fått prova göra sin första tatuering någonsin :) För mig är det en ära att bära hans första tatuering på benet. Lika ärofyllt måste det vara för han.. Tänk när han tids nog kanske kan se tillbaka på min tatuering och se sin egen utveckling!


(ursäkta lite dålig bild)

Detta är INTE okej!

Inlägget publicerades den 2011-05-05 kl: 12:00:13
Kategori Tatuering och Piercing, 7 kommentarerJag som har rätt mycket erfarenheter kring det här med att pierca blir sjukt jävla förbannad när jag ser det här! Det är INTE okej och jag hoppas vid min gud att det där klarade av att läka bra, att hon slapp betala och att hon anmälde den som piercade på det viset! Sådär får det fan inte gå till.. Snacka om värdelös piercare!

Mer så här borde de ha gått till;

Från 400 till 145!

Inlägget publicerades den 2011-05-05 kl: 11:42:52
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Nu har jag rensat min vännerlista på facebook. Från 400 vänner till 145 ;) haha.. det kan man kalla för storstädning. Jag har tagit bort många som jag faktiskt har umgåtts med genom livet men jag vill som bara ha vänner på facebook som jag faktiskt pratar med där. Så ta det inte personligt om jag tagit bort dig!

Nu har jag påbörjat tvätten. Två maskiner av ca 6-8 maskiner är startade! Lär inte hinna klart idag för att klockan 16.00 ska jag till stan. Det är talangjakt i sång för vuxna i gallerian idag. Det vill jag bara inte missa :)

Synd bara att alla kläder inte ryms i en maskin ;)

Jäääääääsp!

Inlägget publicerades den 2011-05-05 kl: 02:36:19
Kategori Tindra och Bamse, 1 kommentarer


Hahahha.. Bamseplutten jäspar precis när mamma Ida ska ta kort <3

Lite bilder hemifrån!

Inlägget publicerades den 2011-05-05 kl: 02:25:17
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

Tids nog blir det andra köksmöbler ;) Förmodligen vitt. Kommer även bli någon matchande möbel som akvariet ska stå på :) Men de blir ett senare projekt! Det är inte brottom.
I vardagsrummet har vi en extrasäng om vi får besök :) dom oranga gardinerna ska tids nog bytas ut mot ett par likadana lila som är på utkanten. I gamla lägenheten behövde vi bara två längder så jag köpte så klart bara två. Ska så fort ekonomin tillåter köpa två till :) Öppna spisen är mysig, synd bara att de är eldningsförbud i den. Kartongen som sår för dörren till "sovrummet"/sovalkoven står bara där för at inte Bamse ska hoppa upp i sängen. Nu när Tindra ska löpa så blir han knasig och vill kissa på tindras plats i sängen? :/ Och det fula svarta datorbordet där min dator står är bara tillfälligt. ska köpa ett vitt bort man kan sjukta över soffan som är lätt att ta bort när man inte vill ha de framme. HATAR de svarta som är där nu!!! *morr* Och jaaaa... de är lite rörigt vid TV-bänken. Gillar inte riktigt att ha datorn där, men eftersom vi kopplat datorn till TV:n så vi kan se film så behöver det stå nära just nu.. tills vi skaffat andra kablar och sånt. Då våran lägenhet har väldigt dåligt me förvaring så tyckte jag att en expedit som TV-bänk blev perfekt. Då får man extra förvaringsmöjligheter :D

Hall, Toa, sovalkov får ni se en annan gång! Har inga bilder på de än! :/

ComHem suger balle

Inlägget publicerades den 2011-05-04 kl: 10:37:53
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Vårat internet fuckar upp sig med jämna mellanrum. Igår var en fuckdag. Jävla Com Hem -modem som suger balle! hur som heslt så hade jag faktiskt en trevlig kväll. Min kompis Sofie och Lennarts kompis Jompan var här.

Somnade väl fem eller sex imorse :O Idag är jag väääldigt trött.

Lite ändrade uppfattningar!

Inlägget publicerades den 2011-05-02 kl: 23:11:28
Kategori Big Brother 2011, 5 kommentarer
Jag känner att jag verkligen ändrat min uppfattning om deltagarna i BB-huset sedan sist jag skrev. Framförallt så tycker jag absolut INTE längre att Gurkan är en värdig vinnare. Jag tycker att han snackar åt helvete för mycket skit. Han gör dumma saker och gör typ allt för att få dom andra till hans sida. Tror han känner lite panik över att han inte har någon säker "pakt" med någon.

Sara tycker jag om, men hin är inte den som jag anser ska vinna. Jag gillar dock att hon är som hon är. Hon är en vacker kvinna som ibland faller in i en 15 årig killes tänk. Fiser högt, rapar och fnissar efteråt. haha.. okej, kanske inte allt för kul, men jag gillar att hon kan bjuda på sig själv lite.

Årets värdiga vinnare är helt klart SIMON! Han snackar inte skit och har till och med sagt rakt ut till en annan deltagare som snackade skit att "Jag är inte intresserad av att sncaka illa om någon annan och jag är inte ett dugg intresserad av att lyssna på det heller.." Det GILLAS!

HEJA SIMON!

Nu vill jag ha ut Madde. Sjukt tråkig människa!

Peter kör lite fult spel tycker jag. Varje torsdag när det är nominering så snackar han skit om Den han vill ha ut i hopp om att andra ska komma på att han nog har rätt och för att andra ska nominera samma person. Om man tänker på vem som nominerar vem så ser man att Peter, Martin och Sara ofta nominerar precis samma personer. Dom har någon "dold pakt" tror jag. Sen märker man att dom ofta planerar och pratar om nomineringar.. inte rakt ut eftersom det är förbjudet, men om man "läser mellan raderna" så förstår man det.

Simon Danielsson;

Peter är en bra fotograf

Inlägget publicerades den 2011-05-02 kl: 23:03:05
Kategori Big Brother 2011, 1 kommentarer
Peter Orrmyr i Big Brother är en jävligt bra fotograf tycker jag. När dom hade uppdraget i Big Brotherhuset att fota varandra så fick han aggera fotograf. Då nämndes också att han har en egen fotosida som jag genast blev tvungen att kolla upp. Hans bilder är ju faktskt helt fantastiska. Kolla in hans sida och portfolio HÄR!

Bilden är lånad från Peters Portfolio!

Vinnaren på tatueringsmässan!

Inlägget publicerades den 2011-05-02 kl: 22:27:57
Kategori Tatuering och Piercing, 0 kommentarer
Bland alla bilder som Lennart tog på folks tatueringar och sånt på tatueringsmässan så fanns det en bild på en tjej som har tatueringar över hela ryggen och rumpan. Så jävla snyggt med mycket tatueringar. Hon vann dessutom första priset på mässan för sin stora tatuering. Jag fastnade verkligen för den. Jag blir AVIS! åååhhh... vill också ha! Men jag förstår att hon vann faktiskt. Ni ska få se lite mer bilder på andra tatueringar i ett annat nlägg sen :)
Klickbara bilder
     
Klickbara bilder


Söta, underbara Linn!

Inlägget publicerades den 2011-05-02 kl: 21:39:48
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Jag och Lennart hämtade post från den gamla lägenheten igår, samtidigt som vi städade ur det sista. När vi gick igenom posten så fanns där ett litet brev där världens sötaste Linn hade skrivit "Glad Påsk Ida och Lelle" på kuvertet. Innuti låg en fin påskbild som linn hade ritat ;) <3

Kanske är det jag och Lennart i kycklingform?
Åååhh, älskade Linn. Saknar dig gullhumlan min.

Mensinläggen flödar!

Inlägget publicerades den 2011-05-02 kl: 17:11:07
Kategori Dagboken, 10 kommentarer
Ringde in akut till gyn idag för mina smärtor av mensen. Men det är ju helt normalt att ha mensvärk fick jag åter igen höra av samma jävla idiot till läkare. Normalt!? Är det normalt att ha så ont så man gråter, spyr eller inte kan sova? Knappast troligt va!? Det slutade i alla fall emd att jag svor!

"ska jag behöva krypa in här för att ni ska fatta hur jävla ont jag har? Jag har sjuktligt jävla ont!!!!" Till sist så insåg även han hur ont jag hade när han själv kände och kollade. När han även insåg att primoluten gett mig feber så fick jag tillsist medicin. Så nuuu borde värken ge med sig lite får vi hoppas!

Hur som helst så ser allt bra ut (skönt att veta) så problemet är nog mest att hormonerna rusar så snabbt när man går på primolut nor. Men det var skönt att veta och nu har jag fått smärtstillande.

Att jag sen blöder som en stucken gris... ja, det är en annan femma! Och som tur är så är det ju inte allt för långvarigt!

Åter igen ett lagomt trevligt Mensinlägg ;) Bara en äcklig bild som fattas va? *hahahahahhahaha* Nej, men mensinläggen flödar, ursäkta mig för det. Men det är så jobbigt! fyyyfaaaan!

En bild får ni, men ingen äcklig ;)

Mensverk och nya lya!

Inlägget publicerades den 2011-05-01 kl: 19:35:33
Kategori Dagboken, 8 kommentarer
Tänkte visa er lite bilder sen från tatueringsmässan som Lennart var på igår :D Men de gör jag sen, i ett annat inlägg för att jag har inte hunnit föra in dom i datorn än och snart kommer Sofi hit. Så de får bli sen ikväll, eventuellt under natten, eller imorgon.

Jag har otroligt mycket sömnproblem just nu och när jag väl somnat så drömmer jag mycket mardrömmar.

Nu har jag och Lennart städat ur den gamla lägenheten, ja.. ni hörde rätt! Vi har flyttat igen. Till en mindre lägenhet. I och med att Lennarts son inte längre bor hos oss och på grund av att vi inte riktigt har inkomst för att bo så stort så har vi helt enkelt skaffat oss en mindre lägenhet. Faktiskt bara en etta, med sovalkov. Men jag trivs. En mysig liten lägenhet, stort kök.. nästan större än köket vi hade i våran trea. Jag har bara valt att inte skriva ut det av en enkla anledningen att jag inte idats fota lägenheten än och jag vet hur ivriga ni läsare kan bli ibland ;)

Skönt att ha städat klart den gamla lägenheten eftetersom de faktiskt låg som en press över mig. Vi började flytta in i denna lägenhet för exakt en måna sen, vi har tagit de pö om pö allt eftersom våra dåliga ryggar har orkat.

Ni ska få se bilder, nångång när jag känner att jag ids!

Nu har jag fått lite saker som är Stellas, bland annat en fin cykelsele.. PREFKET! :) Då kan vi börja cykla mer på allvar jag och hon. Då har jag avrsin cykelsele till Tindra och Stella och kan kanske börja cykla med dom tillsammans!

Fick även lite leksaker som är Stellas, en bädd och lite annat smått och gott.

Nu ska jag ta hand om mig själv resten av kvällen, för min mensvärk är så extrem så jag spyr om jag anstärnger mig för mycket! men enligt läkaren så är ju det helt normalt... jävla idiot!

Däremot misstänker jag att mensverken är så kraftig för att jag använder hormonstimulerande medel som heter primolut nor å jag under en längre period haft problem med mensturation. Tabletterna hjälper mensen att komma igång ordentligt och vara mer "normal" om man säger så. Fast när det väl kommer igång så kommer det VERKLIGEN IGÅNG! Så jag antar att de skjutsar på smärtorna lite.

Trevligt samtalsämne va? ;) men ajg har inte tvingat er att läsa!

Återigen så blev det ett tråkigt bildlöst inlägg och e ber jag om ursäkt för. ska bli bättre snart. LOVAR! men det är när jag har lite mycket just nu runt omkring. Då blir bloggen lite lidande. Men det är ju klart.. ta rju hällre hand om mig själv än bloggen i första hand.

Ha en fin söndagkväll! :)

Alldeles för mycket!

Inlägget publicerades den 2011-05-01 kl: 12:39:02
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Inte fick jag något designarbete gjort igår. Jag är helt färdig på alla sätt och vis just nu. Min ork, min energi och allting är verkligen på botten. Motgångarna kommer flera åt gången, så är det alltid, medans det bra enbart kommer en sak åt gången.

En positiv tanke räcker inte en hel dag, men en negativ tanke kan förstöra en hel dag. Varför påverkas vi människor så mycket av det negativa som händer?

Hur som helst så lever jag, även om det är mycket runt omkring just nu. På tisdag början en sex veckor lång kurs på ung resurs som verkligen känns fel i tiden för mig. Det känns så fel så jag nästan spricker. Det bara är för mycket nu. Det är en bra och välbehövlig kurs.. de är det! jag ville det så gärna, men nu har situationen förändrats för det är alldeles för mycket annat som händer!

hur som helst å vet ni nu vrför min blogg är tråkig, dåligt uppdaterad och bildlös! Mina designer ligger rätt så stilla dom med. Men snart är jag nog på fötter igen! <3