www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Sötaste trollisen i världen!

Inlägget publicerades den 2011-11-27 kl: 18:32:37
Kategori Dagboken, 7 kommentarer

Min systers dotter, Vilja, är den sötaste på jorden! Så snäll, lättsam och glad ..

Moster älskar värkligen dig så obeskrivligt mycket! Söta, älskade trollunge, busfrö, charmis och gullis!

Här får ni en bild på en glad liten skit som fått sig en chokladbit, då blir man lycklig ;) *älska*

Underbart med hundarna som promenadsällskap!

Inlägget publicerades den 2011-11-27 kl: 13:49:33
Kategori Tindra och Bamse, 3 kommentarer
Oj, känns som att jag har haft hur mycket som helst i tankarna idag som hade kunna vara av värde att skriva i bloggen, som kanske skulle intressera många. Men just nu ids jag inte.

Däremot vill jag bara tala om att denna dag är precis så underbar som jag kände på mig att den skulle bli. Jag är på strålande hummör trots förkylningar och enbart två timmar sömn. Fortfarande lite svårt med maten men har i alla fall fått i mig rätt bra med mat som tur är.

Kom alldeles nyss in från en lång och skön promenad med hundarna. Kändes lite motigt och trist med promenad idag men när jag väl kom ut så var de ju hur skönt som helst. Tänkte mig att gå minst 20 minuter och en långis i eftermiddag men när jag väl var ute så blev det en timme.

Syrran bakar bullar inför Viljas kalas, Lennart har sovit som en stock till klockan kvart över ett (?!?!?!?!) och Vilja ligger och vilar. Vädret är grått men värmen är PERFEKT när man är ute :)

Avslutningsvis så gick jag och släppte hundarna lösa på en stor inhängnad plan för att låta dom springa lösa utan minsta lilla risk för att någon av dom skulle få ett il och springa fram till någon om de skulle komma nån. Och så tränade jag även lite hinderhoppning med Bamse eftersom jag tror att agillity är något som Bamse skulle vara oerhört duktig på och framförallt så tror jag att han skulle älska det. Han var faktiskt duktig. Planen är att gå agillitykurs med lillkillen frammåt i tiden men först lite småträning på egen hand för att se hans intresse :)

Nu är de dags för en frukt, lite Viljamys eftersom hon vaknar när som helst och sedan bara sitta en stund. Förhoppningsvis så får jag med mig syran ut på en 30 minuters promenad sen annars blir de nog lite träning på syrrans bakgård med hundarna!

Tråkigt med alla bildlösa inlägg, men har inte min externa hårddisk till hands, den är nerpackad och framförallt så sitter jag vid syrrans dator! Ha en UNDERBAR DAG! <3

Värdefull morgonstund :)

Inlägget publicerades den 2011-11-27 kl: 08:40:57
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Sen jag har gjort min operation så har jag insett att morgonstunden för sig själv är väldigt värdefull faktiskt. Jag förstår verkligen varför exempelvis många föräldrar kliver upp före sina barn på morgonen även om de innebär att vakna fem på morgonen för att ha en timme med egen tid.

När vi sovit hos Sofi och Christoffer så har jag inte kunnat unna mig den tiden (menar inget negativt mot dom) på grund av att dom bara har en etta där de inte finns möjlighet att vara ifred och gå iväg i annat rum på morgonen. Men nu är vi hos syrran.

Min morgonrutin är så uppskattad och aldrig innan min operation så har jag kunnat uppskatta morgontiden som jag gör nu. Jag kliver upp vid 07.00 klär på mig, tar medicinen tar ut hundarna på 10-15 minuter, släpper in dom till en sovande husse igen, går i köket för att ta min frukost och sen sätter jag mig i fotöljen och äter den i lugn och ro oftast till total tystnad utan TV eller nånting annat.. Det är så skönt.

Ja, jag brukar oftast duscha på morgonen antingen före jag ens klär mig eller så precis efter frukosten. Och så tar jag medicinen före jag går ut.. dricker den med lite juice för att orka promenera en stund om än det sällan blir mer än högst 20 minuter den första vändan!

Jaja, nu ska jag morgonmysa med Vilja och syrran som precis vaknade efter en lång sovmorgon, pigan var trött idag :)

Gud vad jag känner mig lycklig idag!

Dåliga dagar är också bra!

Inlägget publicerades den 2011-11-27 kl: 00:57:07
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Usch, idag har inte varit någon höjdare och bättre dagar har man haft! Men en viktig grej som jag faktiskt har lärt mig i mitt liv är att även dåliga dagar är mer än väl behövda om än dom är rätt så oönskade. Dåliga dagar lär oss viktiga saker, stärker tron till oss själva och härdar oss inför hanteringen av kommande motgångar.

Dåliga dagar lär oss att förstå andra, lär oss saker om oss själva och dom lär oss att hitta andra sätt att se på situationer ur kanske bättre synvinklar.

Nu låter jag kanske helt "överpositiv" men sanningen är den att det är ett faktum att motgångarna faktiskt bygger en människa med mycket positiva egenskaper. Inte är det alltid lätt att se i stundens elände men det är också viktigt att kunna blicka tillbaka för att inse de positiva som just "den gångens elände" medförde för annars är det svårt att hitta förståndet, styrkan och förståelsen för varför det är värt att resa sig, varför de bringar mer lycka att se de positiva och på vilket sätt man kan döva en smärta, en sorg, en dålig erfarenhet genom att bekämpa "bakterierna" med "penselin".

Nu tror ni nog att något hemskt har hänt, men just idag är det inte så! Idag har min dag varit lite jobbig på grund av illamående, förkylning och annat som i sin tur orsakat att jag inte kunnat äta. Har där med varit energilös och hängig, grinig och tråkig och utan överdrift så har de känts som att min hjärna släpats i en tunn tråd två meter bakom mig på backen.. Inget har kopplat med andra ord ;)

Nu mår jag bättre efter Alvedon och ett lyckat försök att få i mig frukt. Som vanligt ligger jag på kvällen och reflekterar över dagen...

... Nått som alla borde göra! Vänd de dåliga till nått bra, det bra till stålthet och hela dagen till tacksamhet åt livet, åt sig själv och alla runt omkring! Jag lovar, det får en faktiskt att må bättre i längden och att uppskatta sig själv och andra på flera högre nivåer ;)

Just nu berömmer jag mig själv varje dag för lyckandet med vikten och det gör också allt så mycket roligare och stoltheten växer... För FYFAN vad jag gör det bra ;)

Skulle kunna skriva i evigheter men då orkar väl ingen läsa så avslutningsvis vill jag säga att jag känner på mig att morgondagen kommer kännas underbar, vet inte varför men allt bara talar så inom mig och jag känner mig så glad just i detta ögonblick av någon anledning :)

Sist men inte minst, någon gång i veckan (förmodligen någon gång mellan torsdag och söndag) kommer vi att bl i vår egen lägenhet och tro mig kära vänner... Det är såååå efterlängtat! Återfå alla sina dagliga rutiner, sitt eget lugn och sina egna saker!

Är hos syrran sista dagarna innan flytt, på torsdag blir min fina systerdotter ett helt år stor :) <3

Tack till alla er också som stöttar mig med kommentarer om vikten, operation, mina designer och allt annat :)

Sov gott!Tyckte denna bild passade till de här inlägget och då kan jag ju tillägga att jag fick denna fina present av min älskade make för ett tag sen.. snällt av honom. Jag har önskat mig sånna saker och jag älskar att bli överraskad positivt med nån fin och betydelsefull present ibland :)

Glöm inte att det är för oss solen går upp! För mig, för dig, för livet!

Julpynt på bloggen :)

Inlägget publicerades den 2011-11-22 kl: 20:16:49
Kategori Dagboken, 5 kommentarer
Ni har inte missat mitt lilla julpynt på sidan va? :) Känns som att jag åtminstone kan ge er lite pynt och sånt nu när bloggen för övrigt står still.

Snart får vi äntligen flytta in i lägenheten och det ska bli sååå skönt. Komma i ordning, slappna av och bara vara ett tag före jag ska plocka upp de här med bloggandet igen!

Förövrigt så blev jag ju sjuk igen efter jag precis trode jag skulle bli frisk, de är fan värre nu än från början. Men även det blir nog bättre sen. Nu ska jag inte maa in massa tråkiga inlägg som ädå inte intresserar er så ni får helt enkelt härda ut tills vi flyttat in och sånt om inte något mer intressant händer innan dess :)

Snabbuppdatering :)

Inlägget publicerades den 2011-11-19 kl: 19:11:51
Kategori Dagboken, 6 kommentarer
Jag har varit sjuk och förkyld ett tag nu, började känna mig frisk igen och *PANG* så är plötsligt både jag, Sofi och Lennart krassliga igen.. hur jävla otur får man ha? :/

För övrigt så hade vi en skön och lugn kväll igår i sällskap med Lennarts underbara son Andreas och hans tjej Emma! Vi såg film, snackade och tog de allmänt lugnt bara.

Just nu glor Sofi, Christoffer och Lennart på en tråkig hockeymatch så jag tog tillfället i akt och skriva lite här för att sedan avsluta en febrig kväll med en varm dusch och lite honungsmelon efter det.

Lite bilder och sånt :)

Inlägget publicerades den 2011-11-16 kl: 18:06:44
Kategori Min viktkamp! (Gastric Bypass), 13 kommentarer
Usch, nu har man haft en jobbig period när de gäller saker kring operationen och vikten. Inte alls nå tankar om att man ångrar operationen eller så, men de är så påfrestande och jobbigt närvikten står helt still under en längre period .. om man nu kan kalla en och en halv till två veckor för lång period. Men de känns så länge när man vet att många går ner flera kilo i veckan i början. Det blir lixom plötsligt svårt att tänka på att alla är olika individer.

En tröst i allt är väl när Sofi tillexempel talade om för mig att hon ser en förändring nästan för varje gång vi träffas om de gått mer än tre dagar mellan gångerna vi setts. Så uppenbarligen så sker en minskning och en förändring rent kroppsligt men vikten avslöjar abslut inte förändringen de minsta lilla.

Kanske är de så att kroppen omfördelar. Och nu när man börjat komma igång mer med promenader och sånt så omfördelar väl kroppen fettet och sånt. Men när vågen står still så känns de jobbigt och hopplöst, men skam den som ger sig ;)

Jaja.. däremot känns de jävligt skönt att ha fysisk ork att promenera och röra sig igen utan att ha ont i hela magen. Däremot har jag ett av operationssåren som helatiden bråkar med mig och spricker upp lite å blöder då och då. Men annars känns de underbart att kunna promenera igen!

Idag har vi långpromenerat och ska snart ut en liten vända till :) Ville bara ge er ett livstäcken.. och så vill jag visa er några bilder som en kompis tagit på mig förra veckan. Men jag visar bara några, orar inte visa alla för det varmååånga!

Hon ska vid ett senare tillfälle ta mer bilder då jag har med mig båda hundarna så jag får lite bilder tillsammans med dom också :) Mina små guldkorn..Terese som tagit bilderna har en hemsida som ni kan besöka: www.TSphotos.se

känner mig nöjd över att mitt ansikte kommit fram mer nu när man minskat lite i vikt och sånt. Dubbelhakan blir mindre och mindre och nu har man snart enbart EN haka och inte två ;) UNDERBART!!

All min tid går till mig själv!

Inlägget publicerades den 2011-11-12 kl: 01:47:09
Kategori Dagboken, 9 kommentarer
Det märks ju verkligen att man har flyttat till Piteå igen ;) Dels på grund av att bloggen för tillfället uppdateras typ varannan till var fjärde dag istället för varje dag och dels för att alla vill ses samtidigt.

Man har mycket tid med vänner och familj att ta igen, men de folk glömmer bort tror jag är att dom inte är ensam om att vilja träffas och ta igen tid utan alla hör av sig som i en bomb på samma gång. Då blir jag lätt stressad för jag med så gärna vill träffa alla. Men nu bor man ju här och man kommer hinna ses. Om inte denna vecka, eller nästa vecka så finns de tid för alla nu när man bor här.

Just nu så fokuserar jag på så mycket annat. Jag bor för tillfället på Sofi och Christoffers soffa. Jag vet att många tänker att jag lägger all tid och eergi på Sofi nu men jag vill att ni ska veta att sanningen är den att jag snarare lägger all tid och energi nu på att få allt i ordning.

Det är ganska stressande och jobbigt att vi inte har vår egen lägenhet än, men samtidigt är de så skönt att vara hos Sofi. All min tid lägger jag på mig själv, men umgängestid och stöd av Sofi.

Jag har varit mycket piggare dom senaste dagarna och har promenerat en hel del. Är så skönt att man kommit igång med de nu när man slutat ha så ont. Vågen står still men ändå känns de som att man minskat i cenimeter. Men de är väl så, kroppen fördelar om och muskler byggs ;)

Sofi följer ju så gärna med på promenaderna, påminner mig om mina mattider om jag råkar glömmav mig en minut eller nått och hon är så underbar att ha vid sin sida.

Jag längtar till inflyttning i VÅRAT så man kanske får landa mer på riktigt och så energin räcker till att träffa alla som man vill träffa och som vill träffa oss. För nu går energin till rutiner, promenader och fokus på allt runt omkring det. Min tid på mig själv och alla förändringar är viktig, behövlig och just nu en stor prioritering!

Om det är någon tröst för mina vänner så har jag inte ens hunnit träffa alla i min närmaste släkt än. Jag har inte glömt er utan har bara valt att prioritera att bli frisk efter operation, de känns som att jag nästan är där! Så pigg man kan bli.. UNDERBART!

Nu ska jag sova efter ett långt inlägg! <3
Sussa sött...

p.s - Krya på dig älskling, så tråkigt när du är krasslig. Älskar dig mitt vackra hjärta!

Lite nya saker :)

Inlägget publicerades den 2011-11-08 kl: 23:03:47
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Åh så underbart skönt att jag börjar känna mig mer pigg och i ordning igen! Igår var jag barnvakt till syrrans flicka och vi tog en långpromenad med vagnen tillsammans med hundarna, Sofi och Christoffer :) Från stan till Öjebyn. Det gick faktiskt bra!

Tänk att så "få" kilo mindre kan få en att känna sig så mycket gladare och lättare. Nu är det ett tag sen jag vägde mig och då hae jag tappat 15kg så jag antar att de kanske är lite mer nu, men jag vill inte väga mig helatiden. 15 kilo ä ju egentligen riktigt mycket men de låter så lite mot för alla dom kilorna som man ska gå ner. Men jag känner mig glad :)

Idag har jag promenerat igen, jag har haft en bra dag tillsammans med älskling och sofi och Christoffer. Vi har gått på stan, vi har haft de trevligt och jag har fått en ny tröja och en ny jacka av Lennart som tyckte att jag var mycket väl värd det :)

Sov hos Sofi och Christoffer inatt. Lennart skulle hämt mig på kvällen efter vi hade umgåtts klart eftersom jag gick till Öjebyn, men då ringde jag och sa att han inte behövde det.Bilden på min nya jacka gör absolut inte den till rättvisa. Den är grymt mycket snyggare på riktigt och framförallt så är den inte röd utan snarare mörkrosa med svaga men snygga mönster på. Min nya tröja har jag ingen bild på, men den är svart i grunden med massa "färgstänk" över hela tröjan i vitt, rosa och lila.

Underbart att ha en ny jacka! Den sitter dock väldigt tight just nu, men jag tänkte att då kan jag fortsätta krympa utan att jackan kommer kännas åt helvete för stor och jag lär kunna ha jackan hela vintern även om den blir lite för stor. Åååh vad lycklig jag är som ÄNTLIGEN fått en rosa jacka. Att den dessutom kostade 400kr istället för 600kr var ju bara ännu bättre :)

Utöver det så har vi inhandlat julklappar till barnen och ett köksbord av min kompis Anna och en jävligt snygg knallgrön sittpuff till hallen som jag ska förvara hundsaker i. Koppel, bajspåsar och jackor typ :) (bildens färg stämmer inte riktigt, den är betydligt mer klargrön)

Idol - fredagsfinal 5

Inlägget publicerades den 2011-11-06 kl: 21:13:09
Kategori Idol 2011, 3 kommentarer
Har inte skrivit mycket alls om Idol i år, men man har haft så mycket viktigare saker att tänka på. Däremot så måste jag säga att jag är besviken över hur dåligt Mollys framträdande var i fredags! Verkligen de sämsta hon gjort hittills.

Moa däremot är ju den som helt klart gjorde det bäst i fredags och hennes låt är verkligen helt fantastisk. Tycker den är sjukt jävla bra!

Och till alla er som klagar över andré. Jag tycker inte heller att han är en artist men jag måste verkligen säga att det är så sjukt bra gjort att han sjungit trots magsjuka, lunginflammation och allt annat och trots det tagit sig vidare! Det är starkt, modigt och skitbra! Förstår ni hur svårt de är att sjunga när man mår illa, när man är sjuk eller har ont i kroppen?

Annars så är nog mina favoriter hittills; Molly och Robin.
Dock så har ju Amanda F ett scenspråk som är av världsklass.

Moa Lignell med henes egenskrivna låt: When I Held Ya (Fredagsfinal 5, Idol 2011)


- Vad tycker ni om Moas låt?
- Vem är eran favorit i Idol 2011?
- Vem tror ni vinner och varför?
- Vem tycker ni minst om i Idol 2011?

En bra dag trots väldigt få timmars sömn

Inlägget publicerades den 2011-11-05 kl: 22:58:48
Kategori Dagboken, 1 kommentarer

I natt har jag sovit hos Sofi och Christoffer. Var där hela eftermiddagen, Körde hem Lennart till mamma och åkte tillbaka till Sofi. Sedan ides jag inte köra hem så jag sov där istället. Sov dock sjukt dåligt eftersom jag somnade halv fyra ?!?! Jag som alltid somnar typ jätte tidigt nu för tiden..

Hade ställt klockan på halv åtta för att kliva upp och äta frukost och sedan hämta upp Lennart, hans son och hans sons styvpappa för att köra Benne till innebandytuneringen.. Men ni kan ju ge er på att klockan inte ringde eftersom jag hade ställt in del fel. KLANRIGT!

När Sofi då väckte mig så var de bara att skynda sig så in i helvete. Och naturligtvis bara för man snabbast möjligt vill komma in till stan för att inte Benne skulle bli sen så blir man stoppad i en poliskontroll också. Man fick blåsa, dom kolla bilen och på grund av min pupillförändring som man kan få av exempelvis concerta så hade jag mina bevispapper för att jag har medicinen redo :) Det gick bra och jag fick snart åka vidare med en "trevlig dag" -hälsning från den vänliga polisen.

Bennes lag kom tvåa på hela tuneringen och dom van två av tre matcher :)

På kvällen kom Ante och hans underbart söta tjej Emma hit på besök också. Vi har snackat skit, skojat och sett film. Åhh vad dom underbara barnen har varit saknade. Det är så underbart att se dom och ha vetskapen om att vi snart har vår lägenhet och vi snart kan ha dom sovande hos oss också <3

Ante blev nästan försvånad över min viktminsking också. Det är alltid kul när skilnad börjar visas. Och på tal om viktminsking så kom jag idag i ett par byxor som senast för en vecka sedan inte gick att stänga.. Inte ens i närheten av att kunna stängas <3 och hur underbart är nte det då?

Hunnit vara till Lennarts syster och fira hans systerdotter Linn som fyllde 8 år har vi också hunnit med. Shit va tiden går fort. Linn var nog bara 3,5 år gammal när vi träffades och nu är hon ÅTTA! 

Många verkar ha tagit illa upp...

Inlägget publicerades den 2011-11-04 kl: 11:14:56
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Har märkt att det är rätt så många som tagit illa upp över våran flytt från Motala tillbaka till Piteå. Folk i Motala alltså! Så nu kommer här en liten förklaring för jag känner mig rätt så missförstådd.

Det var planerat att vi skulle flytta hem till Piteå igen den 19 december men på grund av att jag redan tre dagar efter jag kom hem från operationen åkte in på lasarettet igen för inläggning med en blödning i buken och med en tarm som låg i kläm så kände jag att de var jobbigt att ha min oroliga familj så långt bort.

Jag har stor del av tiden sedan min operation mått väldigt dåligt. Illamående, kräkningar och hemsk huvudvärk om än jag faktiskt nu är på bättringsvägen.

Jag och Lennart beslutade oss tillsammans för att flytta hem tidigare för att jag skulle få komma hem till tryggheten av min familj, för att jag skulle kunna få stöd och hjälp av dom i min vardag nu när de är jobbigt och för mig. Me även för att slippa dra ett tungt släp med bilden i snö, halka och äckligt väder.

Vi har inte valt att bara lämna allt och sticka ifrån våra vänner där utan vi har valt att i detta läge se till min hälsa i första hand. Jag personligen tycker att det är relativt trångsynt att inte kunna förstå det beslute även om jag förstår att vissa blir lessen, mår dåligt och tycker det är jobbigt at vi flyttat och att det blev så mycket tvärare än det innan var planerat.

Igår var också en sån dag då jag mådde skitdåligt och jag lovar att det var skönt att kunna ha familjen nära och få stöd i sina känslor. Det handlar absolut inte om att vi VILL göra någon besviken eller att vi VILLE vara elak mot någon genom att berätta att vi ska flytta tidigare bara tre dagar före vi flyttade. Vi kunde inte säga de tidigare än så eftersom vi själv inte viste de tidigare än så. Vi ville inte såra någon men tyvärr så blev de så på kuppen eftersom att jag inte mår bra m.m

Om dom som faktiskt tagit illa upp på kuppen väljer att inte förstå det så är de deras förlust. Jag kan inte annat än be om ursäkt att det blev som det blev och att flytten kom mer snart än planerat.

FÖRLÅT om ni känner er sårad och övergiven, förlåt om de kom så hastigt! Men ibland måste man välja tvära kurvor i livet för att själv kunna må bra! <3

Vi kommer tillbaka ill Motala så snart ekonomin tillåter. Vi ska hälsa på och hämta lite grejer som vi fortfarande inte fått med oss. Vi ses ju då! :)

Viljas nya kläder :)

Inlägget publicerades den 2011-11-02 kl: 19:17:03
Kategori Dagboken, 4 kommentarer

Idag köpte jag och Lennart nya kläder till vilja :) varma och mysiga kläder för hösten.. Ett par ljusrosa byxor och en fin tröja i ljus grönt :) perfekt passform :)

Spruckit upp...

Inlägget publicerades den 2011-11-02 kl: 00:19:22
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
hmm.. insåg när jag gick på toa att anledningen till att de svidigt som fan på min mage tidigare beror på att ett av mina operationssår plötsligt spruckit upp igen ?!! :O hmm.. nu är de tejpat så de kan läka igen.. men de är väl jävla typiskt va!? :(

Barnvaktande och minus på vågen!

Inlägget publicerades den 2011-11-01 kl: 19:42:40
Kategori Dagboken, 4 kommentarer

Idag har jag fått plocka mina agraffer (metallstygnen över operationssåren) och de känns skönt att ha fått de gjort. Men eftersom min kropp gett alergiska utslag mot agraffera så gjorde de rätt så ont att plocka bort dom. Men nu är det gjort och man överlevde de också ;)

Vet att jag tråkigt nog inte uppdaterat min blogg så mycket, men man har inte riktigt hunit eller orkat när man precis kommit hem till piteå, familjen och vännerna. Igår och idag har vi varit barnvakt till syrrans flicka och imorgon är det dags för barnvaktning igen :)

Idag har jag dock inte mått riktigt på top. Har varit trött, hängig och haft en del ont. Men vi hoppas på en bättre dag imorgon.

Men för att komma till nått annat positivt så visar min våg nu att jag tappat 15 kilo sen den dagen jag började med måltidsersättningen två veckor före operationen. Trots att jag hittills inte varit nog pigg för massa promenader så tycker jag att det är en sjuhelvetes bra start!

Igår var jag faktiskt ute och gick en liten stund tillsammans med hundarna och maken och mår man bättre imorgon så blir de promenad då med! <3 Känns skönt att trots allt bli piggare och piggare så man får komma igång med motionen mer ordentligt och PÅ RIKTIGT!

Nu ska jag se lite TV och sedan sova! <3

Här kommer lite bilder i taskig kvallité, men skitsamma.. de är underbara motiv i alla fall ;)


Min systerdotter Vilja är en busunge <3 Sötaste busan i världen.


Detta bedårande ansiktsuttryck är en del av Viljas vardag. Man ska härma henne när hon gör så och det är så roligt så hon nästan skrattar ihjäl sig! <3


Efter man åkt på en förkylning och suttit och nästan somnat mellan tuggorna i middagsbordet så somnar man i Lennarts famn på två sekunder! Men de är skönt att sova lite <3


Avslutningsvis kommer en bild på Tindra som för tillfället ligger och myser med mig. Bmse myser mest med Vilja just nu. Dom har som funit varandra dom två <3 Nu säger jag godnatt till er för nu ska jag och Tindra myspysa vidare.