www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Vätskebrist och nytt i hushållet :)

Inlägget publicerades den 2012-08-26 kl: 09:35:47
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Just nu känns det som att Resorb vätskeersättning är mitt levene :/ Inte fan är det gott, men tyvärr ett nödvändigt ont just nu. Jag har varit hos läkaren och kollat upp mina värden då jag nu en längre period inte mått så bra i kroppen. Har känt mig trött, svag och orkeslös. Jag har haft problem med att tappa känseln i framförallt vänster ben nån sekund ibland och därefter blivit skakig, yr och mått allmänt dåligt.

Proverna visar bra värden på allt förutom vätska och mineraler. Min tarm har för stor uppsugningsförmåga och det i sin tur har lett till uttorkning som det i sin tur orsakat blodtrycksfall.

Nu ska jag dricka 2 liter vätska plus 4 Resorb om dagen i två veckor tills det är dags att ta nya prover för att se hur det förändras eller hur vi ska gå vidare med problemet. Så just nu så är jag mest stilla liggande och orkar inte mycket alls :(Men för att prata om nått roligare så har vi skaffat oss nygamla köksmöbler. Vi köpte dom begagnade och jag måste verkligen säga att dom gjorde vårt kök otroligt mysigt. Det är ju verkligen en stil som jag förut skulle vägrat. Men nu gav jag med mig och ångrar det inte för fem öre :)Passade på att göra lite höstmysigt i köket också men lite mer höstiga lila och oranga färger :) Och har dessutom hängt upp kökslampan som jag fick av Lennart. Fick den och en del annat som bröllopspresent när vi den 17 augusti firade 4 årig bröllopsdag. Fick kläder och lite annat också :)Lennart har nu även hängt upp mina cherryblossom vägglampor ovanför sängen. Blev jätte mysigt! Ser betydligt mysigare ut på riktigt än vad bilden kan visa :)Har även skaffat denna fönsterlampa till sovrummet! Den fyndade jag för 15kr på loppisen :)Sist men inte minst så har även Tindra fått sig lite saker. Fick ju tillbaka lite pengar på skatten. Tindra har fått sig en ny hundbädd, en furminator, en tandskrapa, någon leksak och ett rött lysande/blinkande halsband nu när mörkret börjat tränga sig på.

Barnavdelningen VS XXXL

Inlägget publicerades den 2012-08-18 kl: 00:56:28
Kategori Min viktkamp! (Gastric Bypass), 5 kommentarer
Jag känner mig mäkta stolt över att faktiskt kunna ha en tröja köpt på barnavdelningen i storlek 170! Det är en jävla skilnad att kunna överväga vad barnavdelningen har för kläder jämtemot att gå in på en affär och efterfråga avdelningen för STORA kläder.

Idag provade jag ett par byxor också, i storlek 38! Innan hade jag storlek 52/54 på mina byxor. Gissa en gång om jag nu känner mig en aning stolt när jag kommer i en tröja från barnavdelningen också? ;)


Förresten så har ju Jenny åkt hem till Karlstad igen, hon åkte redan i tisdags. Men jag kan utan att ljuga tala om för er att vi har haft en sjukt kul vecka tillsammans. Vi har hunnit med allt från att tanka bilen för 21kr till att ta fram våran manliga sida!Erkänn att ni vill veta mer om bakomliggande orsaker till denna bild, eller snarare denna utstyrsel? Blir ni mer nyfikna om jag talar om att denna bild är tagen kring 04.45 på natten? ;) Jag ska berätta mer om detta och visa er mer om detta sen...

Bröllopsdag!

Inlägget publicerades den 2012-08-18 kl: 00:51:18
Kategori Min man ♥, 1 kommentarer
Idag har jag haft en oerhört bra dag tillsammans med min älskade man som jag förövrigt firat våran fjärde bröllopsdag med :) Vi har varit ut på en fin restaurang, vi har sett film och bara haft en allmänt myspysig rå-om-varandra-dag <3

För fyra år sedan så gifte vi oss, lika glad och lycklig är jag för det idag <3 Lennart, jag älskar dig oerhört mycket och är så sjukt glad att jag har dig!

Dagen till ära så hade jag idag på mig samma halsband som jag hade när vi gifte oss.


Min finaste Jenny <3

Inlägget publicerades den 2012-08-09 kl: 10:37:20
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Just nu har jag besök från självaste karlstad i värmland :) Min fina Jenny är här! Inte träffas vi så ofta med tanke på dom 105mil som skiljer oss åt. Henne delar jag det mesta med och många oerhört roliga minnen sen 9 år tillbaka. Hon kom hit i måndags och ska stanna tills på Tisdag så nu har vi i några dagar mest spenderat tiden med att prata om allt som fallit oss in, vi har varit på upptäcksfärd med bilen och vi har hälsat på hos Jan och Helene.

Tänk att det är 6 år sen hon flyttade från Piteå och att så mycket kan förändras på den tiden. Nya affärer öppnar, gamla affärer stänger, nya saker byggs och gamla saker rivs.

Hur som helst så är jag oerhört glad att ha min Jenny här, mindre glad att hon så snart ska rulla hemåt Värmland igen :/ Mina försök till övertalning om hur bra hon skulle bo här i norr har inte gett någon desto större effektiv verkan på snuttan, men jag tror knappast det dröjer 6 år tills nästa gång hon hälsar på ;)

Under dom två åren som jag och maken bodde i Motala så hade vi ju bara 16 mil emellan så då hann vi ju träffas oftare. Tror vi träffades två till tre gånger per år då i alla fall men nu var det ett år sedan sist och innan vi flyttade till motala så hade det tyvärr hunnit gå nästan 3 år innan jag träffade henne senast.

Hur som helst så ska jag nu spendera mina dagar väl tillsammans med henne och ta vara på dom få dagar man får eftersom man vet hur många dagar man får vara utan henne sen :/ Att prata med varandra över telefon och sånt är jätte kul, vi kan prata om hur mycket som helst i över en timme ibland, men ändå är det aldrig samma sak som att sitta brevid varandra och prata när man ses. Allting känns så mycket bättre när man kan umgås utan att det är telefoner och bara en jävla uppkoppling runt universum som står emellan :P

Jenny; du kommer alltid vara en människa som jag behöver <3 Puss

snabbuppdatering! :)

Inlägget publicerades den 2012-08-01 kl: 00:22:23
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Nu har det varit en rätt så tung period med mycket motgångar och tung energi i mitt liv, men vist har vi alla dom stunderna? :/ Hur som hälst så mår jag inte dåligt heller utan det har bara kännts allmänt segt och motsträvigt.

Idag har vi haft besök, vi har fixat i ordning Jontes nya dator och vi har möblerat vårat sovrum för att få bättre yta där inne :) PDOL är över (tack och lov) och min mobil är hel trots att den nästan kunnat brinna sönder av alla samtal under heögen och att jag dessutom råkat glömma den ute i ösregnet. Skalet blev dyngsurt, mobilen snustorr :)

Det lönar sig att ha ett heltäckande skydd ;)

Förresten; ett stort tack till älskade Sandra som så gulligt gav mig ett låsbart och fint medicinskåo helt gratis idag :) Det hade jag DEFFERNETIVT BEHOV AV JUST NU! Tusen tusen tack...