www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Nytt år, nya erfarenheter!

Inlägget publicerades den 2012-12-31 kl: 13:33:33
Kategori Dagboken, 5 kommentarer
Nu är detta år snart passerat. Frågan är då; hur vill vi minnas det år som har gått? Vi kan se tillbaka på året som varit och jag lovar att ALLA kan se att vi mött året på både gott och ont! Sanningen är att det är lika viktigt att minnas från båda sidorna eftersom att allt vi möter, både dåligt och bra, medför lärdommar i positiv riktning.

Jag ser framemot det nya året och är både förväntansfull och redo för vad ett nytt år ska erbjuda. Vad kommer jag mötas av i år? Vilka vägar väljer jag att gå? Vilka människor har man vid sin sida och vilka människor möter man? Vad ska jag göra? Vad kommer ske? Alltid känns det lika spännande! :)

Jag kommer ta med mig minnet av även detta år i mitt bagage och göra en stormande härlig entre till det nya! Så ta vara på era sista timmar av detta år och skratta till det som är, det som varit och det som komma skall! Känn glädjen över allt ni lärt er och känn förväntningarna över det nya året.
 
Jag komemr ihåg att jag för ett år sedan skrev ett inlägg om nyårslöften. Jag skrev att det löfte jag ger mig själv är att lära mig att prioritera mig själv och det jag vill mer. Att se mig själv ur andras ögon och se mig själv som det viktigaste man har. Lära mig att säga nej och lära mig att inte alltid hjälpa alla andra i första hand!

Detta inlägg vill jag därför avsluta med att berätta för er att jag faktiskt lyckats bra med mitt löfte och att jag faktiskt tar mig själkv på större allvar. Jag har lättare att tycka om mig själv och det i sin tur gör det nog lättare för andra också :)

Detta års löfte blir att fortsätta i den riktningen för att bättre kan jag!

Vad har ni för tankar kring det år som gått och kring det året vi ska mötas av? Har ni nå nyårslöften? Höll du ditt förra löfte?

fick en kusin igår :)

Inlägget publicerades den 2012-12-25 kl: 07:49:30
Kategori 1 kommentarer
igår, på självaste julafton så fick jag mig en kusin! min farbror Oskar och hans tjej Jessica (även kallad Pipis) fick igår strax efter 13.00 sitt första barn. Det blev en liten flicka! tusen grattiskramar till er och tösen <3

snart ska även min yngsta farbror ha barn och jag får mig en kusin till ;) jag har i dagsläget på Pappas sida av släkten 9 kusiner och den 10nde på väg ;)

är det oss man kallar "tjocka släkten"? ;) pappa har fyra bröder. varav tre som är yngre än han själv och en som är äldre.

Ola, som är älst har sex barn, pappa som är.näst älst har sex barn. Oskar har igår fått sitt första, Emil som är näst yngst har två och Hasse som då är yngst (tre och ett halvt år äldre än jag) väntar sitt första barn :)

på mammas sida av släkten så har jag inga kusiner. mamma har bara ett syskon. Så på mammas sida är släkten mindre.

denna morgon spenderar jag med tända ljus framför våran TV. Den stunden på morgonen är hemskt uppskattad och en mysig start på dagen! dock så har vi fått magsjuka i familjen och det är såklart inte alls lika mysigt.


Hur har ni firat eran jul och vad kom tomten med till er i år? ;)

Min syster tyckte nog att jag var en "pain in the ass" ;)

Inlägget publicerades den 2012-12-19 kl: 23:00:13
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Idag har vi äntligen fått klart alla julklappar, skönt att ha det gjort! Men nu var det nått helt annat jag skulle skriva om..

.. Jag var med min syster för ett tag sedan, vi pratade om syskon och deras sätt att vara gentemot varandra när man är små. Syrran berättade hur fruktansvärt jobbig och efterhängsen jag alltid var. Samtidigt berättade jag hur fruktansvärt viktig hon var för mig och hur mycket jag såg upp till henne.

Det fick mig att tänka på hur mycket sättet att se på saker förändras, Hur mycket mer tacksam man är åt saker idag, som för många år sen kändes mer outhärdligt än gulligt. När vi var små så gjorde jag som min syster enbart för att jag ville vara lika bra som henne. Det var ju henne jag såg upp till. Minns så väl att jag tyckte sådär blanka svarta stenar man hittade ute var så fina.. Min syster tyckte att vita stenar var det finaste. Vad gör jag? Jo, jag byter åsikt. Det var VITA STENAR som gällde och inget annat.

Min syster samlade på porslinsdockor, ja då var det de som var grejen! Allt hon gjorde eller tyckte ville jag också göra och tycka. Jag förstår verkligen att min syster tyckte att jag var skitjobbig. Men det som är så roligt är ju att tiden förändrar alla sätt att se på saker. Nu ser ju min syster även hur otroligt gulligt det var att det var henne jag såg upp till. Att allt jag gjorde som hon gjorde var bara ren kärlek och inget annat.

Kommer ihåg en dag i skolan också när min lärare bad oss alla att skriva vem vi ser upp till och varför. Alla skrev om kändisar som Britney Spears och alla andra som då låg på top.. Inte jag! Jag skrev om min syster och varför jag tyckte hon var så bra och varför just hon var värd att se upp till!

Tror inte man kan beskriva hur viktig min syster alltid varit (och är) för mig. Hon har alltid ställt upp och har alltid viljat mitt bästa omän hon också haft sina elaka stunder som alla syskon har. När vi var små såg hon mig som en "pain in the ass" men det hon då såg som nått sjukt jävla jobbigt kan hon idag se som gulligt och kärleksfullt!

Tror att detta är ett vanligt förekommande fenomen i syskonvärlden, främst bland systrar! Linda, jag älskar dig och beundrar fortfarande saker hos dig som man önskar man hade lite mer av själv. Men jag lovar.. idag tycker jag som jag själv tycker och gör inte saker bara för att du gör så ;) liiiite mer självständig är man nog nu.. haha! Du är guld <3

Design till salu..

Inlägget publicerades den 2012-12-14 kl: 16:42:45
Kategori Designer av mig, 6 kommentarer

Har du frågor kring denna design så är du välkommen att kontakta mig i en kommentar eller genom att mejla mig på idatallhed@hotmail.com

Världens bästa moster!

Inlägget publicerades den 2012-12-12 kl: 16:48:15
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Kommer ihåg när jag var liten och det närmade sig jul. Min moster hade ingen julgran och jag tyckte så synd om henne för det. I min värld existerade det ju inte att hon förmodligen ingen ville ha, ALLA VILL HA JULGRAN! ;) Så jag sprang hem till oss (vi bodde grannar) och hämtade några julgranskulor och lite pynt och sedan smyckade jag ut hennes fönsterblommor för fulla muggar..

"åååh va fint du gjort gumman" var reaktionen! Jag var hemsk nöjd över att ha gjort henne så lycklig. Nu på efterhand när man själv är vuxen så förstår jag att hon förmodligen inte alls ville ha sina blommor pyntade, samtidigt så förstår jag att de måste gjort henne varm i kroppen av att jag visade henne min kärlek och omtanke ;) Snäll som min moster är, min fina och underbara moster, så pinade hon sig igenom den julen med pyntade blommor..

.. misstänker att lyckan var total när julen var över och blompyntet borta ;)

På tal om världens bästa moster så måste jag få passa på att berätta om hur tacksam jag är att alltid ha haft min moster så nära mig. Min moster har alltid funnits i min närhet, hon har alltid varit en viktig ådra till mitt hjärta och hon har alltid gett mig ett önskat, uppskattat och kärleksfullt stöd.

Hon lyssnar på mig, finns för mig och har varit en stor del av min uppväxt sen den dagen jag föddes. Jag är så tacksam att min moster ofta påminner mig om hur mycket hon älskar mig och att hon alltid varit noga med att tillföra både moral, styrka, självständighet och insikten av hur viktig respekten gentemot andra människor är. Hur viktigt det är att alltid kunna ge andra människor känslan av att man håller ett förtroende och aldrig bildar sig uppfattningar om saker utan att ha tagit erfarenhet av saken själv..

Jag älskar dig! <3

Två nöjda designägare! :)

Inlägget publicerades den 2012-12-10 kl: 11:11:00
Kategori Designer av mig, 2 kommentarer
Med lite ändringar efter köparens önskan så blev slutresultatet på den designen jag hade ute för försäljning väldigt fin :) Fin var den såklart redan innan också :) Så här blev det:


Kika in på Lottaz blogg HÄR!

Även en vän till mig har fått sig en ny design för ett tag sen, har bara glömt att visa den till er :) Anna blev väldigt nöjd hon också och det är ju det man vill.. att köparna ska bli nöjda! :) Har gjort många designer genom åren som jag inte visat till er, vissa designer som jag varit riktigt nöjd med.. men jag ids bara inte alltid visa allt :P


Kika in på Annas blogg HÄR!

En bloggdesign för dig?

Inlägget publicerades den 2012-12-08 kl: 23:14:00
Kategori Designer av mig, 2 kommentarer
Då jag märkt att efterfrågan på designer i mer naturnära färger, ljusa färger och i en "scrapbooking-stil" är stor så har jag valt att skapa en snygg design, unikt utformad med en header lagd mer på sidan istället för där uppe. I designen finns inforuta och en dropdown meny. i "sidoheadern" finns plats för en större bild som profilbild och flera småbilder.

Flikarna för startsidan och blogglovin följer med neråt när man skrollar ner på bloggen, detta för besökarnas enkelhet att lätt ta sig till startsidan och för att dom på en gång när dom hittar intresset för sin blogg enkelt ska kunna lägga till dig och följa din blogg på bloglovin.

Designen är utrustad med många fiffiga och snygga detaljer så som att pratbubblan i inläggen rör sig när man håller musen över den, flikarna för startsida och bloglovin trycks ut när musen är över dom m.m

Jag har tänkt mig 350kr eller högst bjudande för denna design! För mer info är det bara fråga :)

sugen på en ny bloggdesign? :)

Inlägget publicerades den 2012-12-01 kl: 19:17:00
Kategori Designer av mig, 5 kommentarer
Sugen på ny bloggdesign? har nyss gjort en annorlunda design som jag tänkte att skulle få sig en lycklig ägare. För mer info om designen och priset för den så kan du mejla mig på idatallhed@hotmail.com eller lämna en kommentar i detta inlägg :)