www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Överraskningsfirande för min man!

Inlägget publicerades den 2012-06-24 kl: 20:07:20
Kategori Min man ♥, 0 kommentarer
Nu var det ett tag sen jag ens var inne på bloggen och jag ser att jag har en hel del olästa kommentarer som jag får ta och svara på allt eftersom. Bättre sent än aldrigt.. right? :)

Så vad har då hänt på senaste? Jo, det har varit överraskningsplaner, midsommarfirande och massa annat roligt så jag kan ju börja berätta om överraskningsplanerna och midsommar.

I Oktober fyller ju min man 40 år.
Han som är svårast i världen att överraska fick sig minsann trots allt en fet överraskning på midsommarafton. Planeringen med ledning av mig, Stina (lennarts syster) och hennes man Micke gick ju som smort.

Lennart har i evigheter drömt om att få sig en stor fin grill av märket weber.
Vi hade tillsammans bestämt att gå ihop så många som möjligt för att kunna köpa han en sån i 40 årspresent. Men vem vill ha en grill i oktober när man istället kan få den på midsommar och kunna använda den hela sommaren? När vi bestämde oss för att ge han grillen tidigt så bestämde vi även att göra en liten överraskningsfest för han i samma veva så vi bjöd hit en del personer som Lennart inte alls hade väntat sig :)

Att vi skulle grilla med hans syster, hennes man och min kompis Viktoria det viste han,
men att hans barn, Malin och Pär, HP, Pia och en del andra skulle komma hit... Det hade han inte en aning om :)

Micke lurade i väg Lennart till Luleå över dagen för att köpa nå delar till mickes bil, under tiden ställde vi i ordning allt här ute och tog hit allt folk, när han sen kom hem så väntade den glada överraskningen på gården. Grillen, lite andra presenter och ett gäng glada människor!

Det blev verkligen lyckat!

Trots att det är 4 månader kvar till han fyller år så sa han själv att det inte hade kunnat bli bättre. Självklart ska det bjudas på fika och kanske någon större fest eller kanske familjemiddag när han väl fyller år. Men vad det blir har vi ju en del tid på oss att planera :)


Under midsommarfirandet och firandet av min älskling
så fick min kompis hund, Zvinto för sig att vila lite... i sandlådan av alla ställen. Även min mans son har ju en golden, dock en valp, som älskar att ligga i sandlådan ;)


Dagen efter midsommar så fick ju jag en liten present av Lennart också.
Nämligen två nya solstolar så jag kunde göra det lite mysigare på altanen :) Och mysigt blev det i allra högsta grad.


Lennart Tallhed, jag älskar dig mest i världen! <3
Du är underbar, fantastisk och älskvärd på alla sätt och vis!

Finfrämmande!

Inlägget publicerades den 2012-06-10 kl: 17:40:52
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
I helgen har Malin, Nisse och barnen varit här. Vi har hunnit med en hel del trots att det bara regnat iprincip. Förutom då i går på dagen som tur va! Vi har varit på stan, på badhusparkens loppis, på havsbadets lekpark och på Nimbyslekland. Vi har även varit hos syrran och grillat :)

Igår fick jag dessutom blommor av dom! <3

Jag har verkligen uppskattat att få ha min Malin hos oss och jag hoppas med hela mitt hjärta att det inte dröjer för långt tills nästa gång! LOVE YOU!

Säg hej till den nya familjemedlemmen :)

Inlägget publicerades den 2012-06-04 kl: 01:14:13
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Nu har vi då fått igång vårat internet igen som har varit ur funktion. Måste verkligen säga att man njuter av att bo större så alla barnen också ryms och dessutom kan ta hem sina kompisar utan att det känns för trångt :) I helgen har vi haft fullt hus då tre av lennarts barn varit här + deras två kusiner :) Men trots mycket folk så har vi rymts bra allihopa :)

Idag har vi dessutom fått en ny familjemedlem. Den tillhör dock inte mig och Lennart, utan den tillhör min mans son; Andreas :) Men då Andreas inte längre hade någonstans att ha den så sa vi att han självklart får ha den hos oss. Så idag flyttade lillis in.

Andreas har bott mycket hos oss nu sen vi fick större men idag sover han hos sin mamma. Det är verkligen kul att barnen också trivs bättre nu när boytan är nästan dubbelt så stor :)

Säg hej till Murvan. Till mitt försvar så är det Antes namnval eftersom det är hans bejbis ;)