www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Kort uppdatering :)

Inlägget publicerades den 2012-03-30 kl: 15:10:49
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Här sitter jag vid vardagsrumsdatorn och väntar på att Victoria ska komma hem så vi kan umgås lite :) Det är lite smått jobbigt att sitta vid datorn som har våran enorma TV som skärm, men det är för att vi ser film och sånt via denna dator.

Idag har jag hunnit med en promenad, prata en jävla massa i telefon och lite allmänt smått och gott. Hade träff med hundtröffen egentligen, men unnade mig själv en dag i lite mer slow-tempo för snart ska jag och Tindra ut och gå lite till... hem till Victoria.

Vad har ni för planer med eran helg?

Feta människor måste stå för sin övervikt genom att vara olycklig och missnöjd!?!?!?!?!

Inlägget publicerades den 2012-03-30 kl: 01:26:24
Kategori Big Brother 2012, 11 kommentarer
Har suttit en stund och kollat på big brother live eftersom dom har fest ikväll. Samtidigt så läser jag i chatten där minst 90% av kommentarerna handlar om Hanna "Hulda" Pettersson och hennes vikt. Hon är fet, äcklig och det är tydligt absoluta själ att hata en människa. Har man övervikt så är man hatad.

Det värsta var när en kille skriver att om man ser ut som Hulda så måste man kunna insé att man är fet, man måste kunna stå för det och fatta varför folk tycker hon är äcklig. Det fick mig verkligen att tända på alla cylindrar. På vilket sätt har Hulda INTE stått för sin övervikt?

Hulda har aldrig sagt att hon är smal, heller aldrig att hon inte är det. Men samhället är så fruktansvärt jävla ytligt uppbyggt och av någon anledning så anser folk att en människa med övervikt borde inte vistas i TV, dom borde inte vara lyckliga och dom borde inte ha ett självförtroende. Sammhället har byggt upp bilden av att överviktiga människor ÄR olyckliga. Vad spelar de för roll om man säger "hej, mitt namn är Hulda och jag är överviktig" eller inte? Ofta en smal människa skulle säga "hej mitt namn är Lena och jag är smal och därmen lycklig"?

Varför ska en överviktig människa behöva "stå för" sin vikt mer än andra ska behöva stå för sina brister? Vi har väl trots allt samma värde i alla fall? och förresten behöver inte en övervikt vara en "brist". Jag tror att man i regel är medveten om sin övervikt och man behöver knappast 7 miljoner människor som trycker ner en på grund av det. Låt förfan människan vara lycklig <3

Hulda är en glad, social, frammåt och väldigt karismatisk tjej, vilket jag anser har större betydelse än om man är smal, botoxbesprutad och har luftkuddar under tröjan. Sen när innebär en lycklig överviktig människa en förnekelse av sitt utseende? Och sen när tappade den överviktige sin rätt att ha en charm?

Jag som själv haft 40kg mer på kroppen än vad jag har idag har under tiden i min förändring gång på gång fått möta all ytlighet. Plötsligt blir man snygg, rolig och uppskattad. Nej, fyfan vad irriterad jag blir på människor som lägger energi på att hata människor för hur dom ser ut?

Vad säger det egentligen om människorna själv? Vilket tomrum i sitt eget liv känner dom ett behov av att fylla genom att ödsla hat på någon annans vikt, svagheter eller utseénde? HEJA HULDA SOM VISAR VÄRLDEN ATT ÖVERVIKTIGA MÄNNISKOR OCKSÅ KAN VARA GLADA OCH KARISMATISKA!

Det är uppenbart att TV visar sånna människor för sällan! Övervikt är inte äckligt, men människor som ordkräks en massa hat mot människor för sånna saker... det är ÄCKLIGT!

YTA, YTA, och åter YTA... Det är vad dagens samhälle bygger på!Hulda är vacker för att hon med naturlig charm och lycka har en personlighet och utstrålning. Hon behöver inte följa samhällets storm för att vara snygg. Hällre en hulda än tio ytliga tjejer som inte vågar vara sig själv i risk att bli illa omtyckt då. YOU GO GIRL!

Tindras nya kofta :)

Inlägget publicerades den 2012-03-28 kl: 18:32:29
Kategori Tindra och Bamse, 2 kommentarer
Idag har jag skottat konstant i säkert två timmar hemma hos Tomas och Carro då jag har byggt en kojja och massa gångar åt barnen ute på deras gård :) Är dock trött som fan nu och skulle säkert kunna sova ett helt år känns det som :)

Igår fick Tindra en ny kofta. Hon blev då sötast i världen.. eller nä, för man kan inte bli nått man redan är! <3 Min lilla snyggis :) Vi fortsätter med våran fotträning och hon är ju riktigt duktig min lilla sessa.

Fotträningen gör framsteg :)

Inlägget publicerades den 2012-03-27 kl: 00:07:46
Kategori Tindra och Bamse, 0 kommentarer
Idag har jag och Tindrat tränat lite fot enligt lydnadsreglerna. Tindra är verkligen duktig och lär sig fort. Vi har kommit en bra bit på vägen i just fotträningen idag och vi hoppas på fler framsteg nästa gång och framförallt så hoppas vi på att momentet sitter klockrent snart så går vi vidare till nästa lydnadsmoment. Vem vet, kanske hamnar Tindra på lydnadsplanen med mig tids nog? ;)

Det var inte planen från början, men börjar mer och mer känna att de kanske vore kul ;) Tävling eller inte så är det kul att träna in momenten så hon kan dom. Har ju tränat på det en del med Hera och en del framförallt med Max och lite med Bamse också. Men Tindra har alltid varit så fin och enkel och så lättsam på nått sätt.. Hon har mest varit myskorven som fått andra delar men inte så mycket just lydnad i tävlingssyftet utan mer lixom vardagslydnad... Men nu är de hennes tur att få träningen. Kanske för att tävla, kanske bara för den roliga sakens skull :) Den som lever får se? ;)

Min duktiga tjej <3

Två långpromenader och Pollenalergi :/

Inlägget publicerades den 2012-03-27 kl: 00:00:23
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Idag har jag hunnit med en hel del trots att jag sovit mycket tidigt på dagen. Jag har hunnit städa, byta gardiner i ett rum och dessutom även TVÅ långpromenader :) en med Victoria och en med hundgruppen.

Jag är hemskt sliten och trött nu sen några dagar tillbaka och kom på idag (med hjälp av Sofi och Eva) att de är på grund av pollenalergin. Innan kroppen vant sig vid skiten för i år så blir man trött, hängig och ibland till och med febrig eller undertempad.. Jobbigt :/ Samma sak varje år. Men medicinerna hjälper ju i alla fall lite. Nu ska jag försöka somna efter att ha syndat ett glas dricka och en liiiiten smakbit på Lennarts wienerbröd. Sov gott.<3

Vad är bäst för hunden?

Inlägget publicerades den 2012-03-25 kl: 15:09:00
Kategori Övrigt om hundar, 3 kommentarer
Hittade en bild på en hund som inte har några framben, finns en hel del bilder på hundar med det problemet. Min fråga till er nu är; Tycker ni det är okej? Förtjänar hunden trots det att leva vidare eller skulle hunden må bättre av att få somna in?

            
Jag tycker att det är ganska hemskt faktiskt och tycker nog att hunden förlorat schansen till vad ett bra och riktigt liv för en hund är, därför tycker jag att den hunden skulle må bättre av att få somna in och sväva på dom rosa molnen istället :/

Knalliga hårfärger!

Inlägget publicerades den 2012-03-21 kl: 23:55:57
Kategori Dagboken, 7 kommentarer

funderar på att prova nått orange eller rosa nästa gång jag färgar mitt hår. Men vem vet, kanske slutar det med färgen jag trivts bäst med hittills..min älskade röda som jag har nu! :) Men dessa färger hittade jag och tycker dom är vågade och roliga.. me love! :)

vågat, men ack så kul! Jag gillar knalliga hårfärger, jag menar... de går ju att ändra sig ;)

Jag är mest inne på alternativ 1, 3 eller 5 :) Men kanske blir det den rosa nästa gång. Ja, vi får väl se.. det är då liknande alternativ 3 jag har nu.

Stolt över mig själv!

Inlägget publicerades den 2012-03-21 kl: 22:46:16
Kategori Min viktkamp! (Gastric Bypass), 1 kommentarer
Idag när jag var på hundträffen så tog Terese massa bilder och jag hann som vanligt börja gruva mig för att komma med på bild och som vanligt se ut som ett stort monster som av misstag hamnat där ;P När jag väl får se att en bild på mig kommit upp på facebook så fick jag ju en smärre schock... jag var lixom inte lika monsterstor som jag brukat vara...

ibland hinner inte hjärnan med i viktens förändringar på samma sätt som man kanske tror att man faktiskt gör. Och att se bilden på mig själv idag kändes mer roligt än päst :) Annars har jag alltid känt en obehagskänsla och känt mig mer eller mindre äcklig om jag själv inte valt ut en viss bild att visa.

Bilderna till vänster (med lila tröja) är tagen för några månader sedan, medans bilden till höger är tagen idag. Skilnaden är mycket sötrre än jag hade föreställt mig och då har man dessutom ytterkläder i form av teckbyxor och jacka på den högra bilden! :)Måste bara vara lite stolt över mig själv! HEJA HEJA! Och på tal om allt med vikten så har jag nått min nästa milstolpe idag, som jag nu kämpat för i evigheter känns de som. Nu har jag 15 kilo kvar tills jag nått mitt slutmål!

Vänner som inte visar intresse!

Inlägget publicerades den 2012-03-21 kl: 20:39:09
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Tänkte tidigare idag på de där med vänner! När vi flyttade från Piteå till motala så var det många som beklagade sig över hur tråkigt det var... "ska du lämna mig här!? buhu, buhu, buhu"... När man väl hade flyttat så var de inte många som påstod sig må dåligt över att man skulle flytta som ens hörde av sig.

Sen kom man till piteå och hälsade på och då var det plötsligt tvunget att ses för annars skulle dom ju inte överleva. Väl hemma i Motala igen så hörde man inte av vissa en gång ens...

Nu när vi åter igen bor hemma i Piteå så kan jag på en hand räkna dom vänner som varit och hälsat på eller ensengagerat sig i att ses och umgås. Jag har en del bra vänner, jag är nöjd med dom jag har.. men vist är det väl en tråkig insikt att förstå vilka som kanske egentligen inte har brytt sig som man trodde innan man flyttade iväg.

Nej, jag säger bara en sak; hällre några toppenvänner än många bottenvänner! :)

Tack till alla mina vänner som är där på riktigt <3 På ett sätt är jag glad över att vara denna erfarenheten rikare, tänk så mycket tid jag kunnat slösa på dom annars? ;)

jag blev den intensiva rödluvan igen... öhh?! ;P

Inlägget publicerades den 2012-03-21 kl: 20:29:57
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
I skrivande stund sitter jag nu och myser i min varma gosiga mysdress, som förövrigt är lika röd som mitt hår, efter att ha varit ute hela eftermiddagen tillsammans med hundsällskapet "hundträffen" :) Tindra är trött, jag har huvudvärk men är på helt strålande hummör :)

Idag har min älskling färgat mitt hår så jag har återfått den röda intensiva färgen. Tur att man har en man som kan de där med hårfärgning och som dessutom var den snälla som köpte färgen åt mig :)

Älskade Lennart <3

Inlägget publicerades den 2012-03-17 kl: 22:41:16
Kategori Dagboken, 8 kommentarer

20120317_015355 (MMS)

Har varit bortdkämd nu av min man ;) först fick jag en jättefin och bra vårjacka som inte är för varm och inte för kall, sen fick jag nya skor och idag hårfäg ;) Skorna är jag sjukt nöjd med! Jag kan prova skor i timmar innan jag hittar nått som duger men denna gång gick vi in på teamsportia i helt sndra ärenden men lennart tog fram ett par skor och bad mig prova dom. "det skulle jag sldrig ha gjort" säger jag med skorna på fötterna, för de var dom mest gudomliga skor jag någonsin haft på mig! Det slutade med att jag fick dom av han nu isället för att han ska ge mig.nått annat kanske mindre behövande när jag fyller år nästa månad. 800kr gav vi på rea med ett orginalpris på 1900kr. Skorna är framtagen för personer som behöver extra stadga och den är framtagen för löpning och långa promensder. Vilket passar nig perfekt nu när jag planerar intervallträning in för sommaren :) I am sooooooo happy! Är glad att jag har en man som stöttar mig i kampen om min vikt och som köper såååå bra och fina skor till mig i present när jag som mest behövde det! Tuuusen tack älskling för allt! Älskade underbara du <3

Det är fan inte okej...

Inlägget publicerades den 2012-03-17 kl: 21:12:43
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Har tänkt på en sak som får mig att känna en typ av smärta för andra människor. Jag tycker att det är okej att skämta, vara rolig och att ha roligt. Det är okej att skämta MED andra människor och ibland kan det till och med vara okej att skämta OM andra människor, så länge människan man skämtar om och åt förstår att det är ett skämt och så länge det faktiskt är på en sån nivå att man verkligen förstår att det är i ett syfte att vara skojjigt. På ett sånt plan som i regel kanske inte någon skule ta illa upp av eller som man åtminstone vet att just denna människa inte skulle ta illa upp av.

Men för att komma till saken så känner jag att många människor har svårt att begripa vad som faktiskt är okej. Många människor har svårt att läsa av en situation och förstå när man gått över gränsen eller förstå att människan man skämtar om faktiskt inte alls kan se det roliga i situationen!

Det är verkligen inte okej att skämta om en människa så till den milda grad att det faktiskt kan bekosta en annan människa ett obehag, ett dåligt mående eller tårar!

Jag kan inte förstå hur en människa kan skämta om en annan människa, samtidigt se att människan tar så illa upp så han/hon gråter men trots det fortsätta och ansé att det bara är "ett roligt skämt lixom".

Var med om en sån situation nu i dagarna och det slutade med att jag var så förbannad att människan inte förstod hur illa h*n gjorde den andra så jag skrek och i ren ilska hävde ur mig vilket jävla as och arsel personen var! Redan från det första ordet så förstod en människa med lite vett att det inte är okej att skämta om sånna saker till någon i överhuvudtaget!

Jag visade tydligt att det här är långt över mina gränser och framförallt långt över den andra personens gränser. "ser du inte ditt jävla as att du gör en annan människa illa. Var gärna ett arsel, men var det mot dom som inte förtjänar bättre. Var ett arsel var som helst, men i min närhet är det fan inte okej att göra en annan människa illa och fövänta sig att jag bara ska stå och se på..."

Det resulterade i att jag blev kallad för kossa, men helt ärligt så rör det mig inte ryggen för att jag vet bättre än att lyssna på den skiten. Och framförallt så fanns det någon annan där som hade stått ut med betydligt mer och faktiskt på riktigt mådde dåligt och hade en absolut skälig anledning till det!

Jävla idioter finns det för allt, för alla situationer!

Ta hand om varandra, ta hand om dina medmänniskor, det är trotsallt människorna som du möter som delar världen tillsammans med dig! Skämta gärna med folk, åt folk med gör det aldrig på en annan människas bekostnad!

Frågar er om mobiltelefoner!

Inlägget publicerades den 2012-03-14 kl: 12:21:44
Kategori Dagboken, 9 kommentarer
Vad har ni för mobiltelefon, är ni nöjd med den och om inte; vad skulle ni hällre vilja ha? Varför är du nöjd/inte nöjd med din telefon och avd är det du efterträvar i en fullbordad mobil? Vilken telefon skulle du aldrig kunna tänka dig att ha och varför? Vilket märke på en telefon föredrar du och varför?

Frågar er lite av ren nyfikenhet!

Enligt en lista jag hittat på nätet
så är detta dom tio populäraste mobilerna:
1. Samsung GT-i9100 Galaxy S II
2. Apple iPhone 4 16GB
3. HTC Sensation
4. Sony Ericsson Xperia Neo
5. ZTE Blade
6. Sony Ericsson Xperia Arc
7. Samsung GT-S5570 Galaxy Mini
8. Sony Ericsson Xperia X8
9. HTC Wildfire S
10. Motorola Defy
Men tydligen så hade inte samsung galaxy note släppts då och nu ska alltså den och även nyare iphone 4s vara med högt på listan. Har du provat en eller flera av dessa mobiler på listan?

Det förvånar mig att Nokia inte verkar finnas med på listan alls!

Rodney Da Silva tillbaka till Big Brother!

Inlägget publicerades den 2012-03-11 kl: 22:52:22
Kategori Big Brother 2012, 5 kommentarer
Kvällens big brother bjuder på överraskningar har det stått på sidan och har de sagts under programmets gång idag! Att Hannah W skulle lämna var inte alls överraskande, de hade jag räknat ut för några dagar sen redan!

Lennart sa till mig att hans vilda gissning är att Rodney Da Silva från förra året skulle få en ny chans att komma in. Men jag sa bestämt NEJ eftersom en tidigare deltagare inte kan delta igen..

.. Det sjuka är att Lennart som ALLTID hade rätt i sin gissning!

Lennart är en jävel på att gissa när man planerat överraskningar, köpt presenter eller vad fasen de än gäller. Nu är alltså Rodney inne i huset och har chans att stanna kvar, det avgör tittarna! Rösta gör man på BigBrother.se - HÄR!När Rodney åkte ut ur big brother förra året så var det hemskt mycket skriverier om att dom trodde att utröstningen var fejkad för att produktionen ville ha ut honom. Nu ska han alltså få en ny chans! Vad är era tankar om saken? Var hans omröstning uppgjord? Är han värd att få en chans till? Vill ni se han i big brother i år igen?

Personligen så tror jag att omrösningen var uppgjord, jag tror också att många vill ha honom kvar i huset nu. Han har en natt i huset nu och sedan meddelas resultatet för hur tittarna bestämt. Ska han få stanna eller inte?

Något som fick mig att fundera var att man i omröstningen INTE kan se hur resultatet är just nu. Hur många som röstat JA respektive NEJ. På alla andra omröstningar på bigbrother.se så brukar man kunna se resultaten. Man kan inte heller se något kommentarsfält, vilket ger produktionen möjlighet att mörka situationen om dom vill det!

Jag tror att han kommer få stanna och framförallt så hoppas jag det! Rodney är the mindfucker himself och är därmed sjukt jävla underhållande att titta på. Att Hannah Widerstedt fått lämna huset däremot är mest skönt ;)

Bara jag som märkt hur mycket Hannah lägger på dig en roll när hon är mer medveten om att folk tittar? Tillexempel på alla livesänddningar och sånt! Hon blir en tusen gånger värre människa som gör sig till ett tusen gånger större objekt så fort det är livesändning. Jaja, ute med Hannah.. inne med Roddan! ;) woohoo!

Kija blev kåt innan hon eller någon annan han blinka! Rodney är inte sen på noterna och har redan sagt att Kija är hans första val ;) haha.. detta kan bli intressant!

Glöm inte att rösta kvar Roddan nu!
http://www.bigbrother.se/1.2568125/2012/03/11/du_bestammer_om_han_stannar

Sover, sover och åter sover!

Inlägget publicerades den 2012-03-08 kl: 16:51:34
Kategori Dagboken, 2 kommentarer

Ja min blogg står lite still nu men de är för att jag sover en hel del. Jag behöver verkligen de nu när jag är sjuk.

Febern pendlar upp åt 40 grader ibland och hostan river sönder halsen på mig :/ men snart är jag nog på fötter igen! Vi ses då! ;)

Hanna W - sponsrad med 325.000kr

Inlägget publicerades den 2012-03-07 kl: 05:19:58
Kategori Big Brother 2012, 1 kommentarer
Jag tycker att det är lite synd att Big Brother sponsrar vissa människor för att vara med. Från början när Big Brother började sändas så var det alltid bara massa helt random människor som ingen viste vem det var sedan innan. Då handlade Big Brother om att kämpa för vinsten. Men nu för tiden är Big Brother mer en kamp om kändisskap, eller rättare sagt MER kändisskap eftersom att hälften av dom kan kännas igen sen tidigare.

För ett par dagar sen, eller kanske en vecka sen, så satt tillexempel Hanna W och försa sig om att hon har blivit sponsrad med 325.00 kroner av produktionen för att vara med. Förra året fanns samma diskussion då det sedan visade sig att 90% av deltagarna var sponsrade. När BB upptäckte vad Hanna satt och pratade om så¨bröt dom 24/7 och skyllde på tekniska problem.

Nästasn varje gång dom bryter 24/7 funktionen och skyller på tekniska problem så är de för att Hanna W alldeles för impulsivt har pratat om saker dom inte får. Som exempelvis produktionen, vad produktionen lovade henne om hon var med m.m

Vist hade det varit roligare att se människor som faktikst inte blev sponsrade för att delta, eller människor man inte alls sett med anknytning till TV eller kändisvärlden innan?

Hanna W - Bloggare
Kija - Proffertionell och känd dansare och modell som även dansat med exempelvis E-type
Jimmy - Känd från TV innan
Juliana - Deltagit i bland annat "pengarna på bordet"
Marcelo - Modell
Camilla - Gammal Zlitz modell och stor egenföretagare
Sipan - Rappartist som rappat med olika kända artister

Och sen finns de säkert mer. Men jag tycker att det är lite tråkigt när det är så. Eller vad tycker ni om saken och vad är era tankar?

Anna Anka skapar doft tamponger.. eller? ;)

Inlägget publicerades den 2012-03-06 kl: 08:17:55
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Jag har verkligen drömt en hel del udda drömmar på sista tiden. Framförallt en hel del mardrömmar. Men den här natten till skilnad från andra nätter så drömde jag ingen mardröm, utan bara en helt udda jävla konstig dröm. Får nog skylla på att jag har mens.

Jag hade skickat Lennart på affären för att köpa ett paket tamponger till mig. Väl på affären så var tydligen jag också med. När vi då står där så ser vi en förpackning tamponger som som heter "a peach flavour". Det stod några män brevid oss som skapat tampongen "OB" men som tyckte att Euroshoppers tampong med doft av peach var en riktigt bra idé. Dom skulle kopiera den idén.

Dom pratade om att skaparna av euroshopper var från england men jag protesterade och sa att det var svenskt. Och just dernna tampong med doft ovh mjukgörande "salva" av peach hade faktiskt.... håll i er... ANNA ANKA skapat! ;)

Ja, de är en lite smått udda dröm. Tamponger med doft kanske inte vore en dum idé? kanske skulle man känna sig lite fräschare när man ha mens då? Ett bra mjukgörande doft-ämne som återför PH-värdet i underlivet kanske?

Men varför just Anna Anka? ;P

Värt att tilläggaz var dock att tompongen var jätte oskön för den var gjord av nylontråd. Sånt där blått, glansigt rep.

Nu får de fan vara nog :(

Inlägget publicerades den 2012-03-05 kl: 12:47:30
Kategori Dagboken, 4 kommentarer

Det är fan helt sjukt hur dåligt immunförsvar jag har sen operationen, blir sjuk ofta och nu igen! Har åkt på världens dunderförkylning, feber, hosta och sprängande öron :( men som en räddare i nöden när Lennart är i Luleå så kom min morfar med nässpray så jag åtminstone kan andas.

Starta morgonen med 39 graders feber var verkligen ingen höjdare!

Men de är många i min omgivning som ligger sjuk så de är kanske inte konstigt att man själv blir de också. Men nu får detta fan vara den sista förkylningen på länge. Jag är så less och känner mig så hindrad att lyckas med vikten och allt när jag helatiden måste ligga sjuk :(

Ja, jag ser svullen å hemsk ut i ansiktet av denna jävla förkylning!

Krya på mig ;)

Småbarns brutala ärlighet är underbar ibland!

Inlägget publicerades den 2012-03-04 kl: 23:06:10
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Min lillebror Elliot är tre och ett halvt år gammal och varje gång man träffar han så får man sig ett gott skratt. Han har alltid någon rolig kommentar eller knasiga funderingar.

Det kan vara allt från hur roligt de vore om alla säger som dom gör i Finland "korilla, pingvini, kissa". So
Altså betyder Jay vad de låter som; gorilla, pingvin och katt.

Elliot har kommit på att det är så dom pratar med varandra i Finland, det är allt dom säger från morgon till kväll. Och de vore väl kul om vi också gjorde så här? ;)

Men för att komma till saken med det här inlägget så var jag hos pappa igår eftersom han fyllde år. Satt i köket med mina småsyskon då Elliot kollar på mig fundersamt och frågar "Idaaa, vem har tagit en bit av din mage så den har blivit mindre?"

Hans egna teori på saken var att de måste ha varit tomten, han hade tagit pappas skägg också för han behövde riktiga delar eftersom han var fejk förra året.

Det fick mig verkligen att skratta men framförallt så är det glädjande att till och med han som är ett litet barn faktiskt kan se skilnaden i min viktkamp. Någon i hans ålder skulle ju aldrig säga en sån sak för att bara vara snäll eller stärka en att kämpa vidare. Han frågar ju för att han verkligen ser en förändring och undrar.

Elliot kan verkligen säga saker som får en att skratta, le och skapa minnen! Han är så frammåt, glad, busig och kärleksfull också.

Förra gången jag var hos pappa så pratade Elliot och hans mamma (vi har inte samma mamma) om hur man gör om någon främmande människa erbjuder skjuts. Elliot tyckte att då ska man bli glad för dom kanske känner kompisen som Elliot är på väg till. När han sen förstod att Jana menade att han inte får åka med främmande människor så vände hon på de lite och frågade hur han alltså ska göra om personen skulle erbjuda godis om han åkte med..

.. Elliot älskar godis så de är klart han åker med då! Annars är man ju dum ;)

Ja, han har sina ideér. Likväl som min ännu yngre bror Oliver som är övertygad om att "pajdurmäään" lägger ägg med "små små pajdurmäään" i ;) det vill säga spiderman.

Med detta glada inlägg säger jag god natt <3

Åhh, vad jag älskar mina bröder!

(Elliot på bilden. Stolt över att nyss ha tappat sin tand. Han har då sitt stolta cool-uttryck i ansiktet) älskade, älskade lillebror! I love you

Följer ni Big Brother?

Inlägget publicerades den 2012-03-02 kl: 21:31:46
Kategori Big Brother 2012, 5 kommentarer
Är de någon utav mina trogna läsare som följer Big Brother i år? Kan ni inte dela med er av era åsiker? Vem borde lämna? vem tycker ni mest om? vad har varit roligast i år? ja men dela med er av vad ni vill :)

Beställa bloggdesign!

Inlägget publicerades den 2012-03-02 kl: 21:25:46
Kategori Designer av mig, 6 kommentarer
JUST NU ÄR DET OKEJ ATT BÖRJA BESTÄLLA ERA DESIGNER AV MIG IGEN, Jag kommer dock aldrig att göra fler en två designer per vecka! Ni får mejla mig och beskriva hur ni villa ha, jag mejlar tillbaka vad det skulle kosta och vilken köplats ni har om ni godkänner kostnaden. Mejlar mig gör ni på: idatallhed@hotmail.com

Det är okej att mejla mig för fler fuderingar!

Inom dom närmaste dagarna kommer det mest troligt upp en design till salu här på sidan i liknande tema/stil som den jag har :)