www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Myspys!

Inlägget publicerades den 2013-04-30 kl: 08:28:26
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
I helgen var lennarts son och hans tjej här. Benjamin är en sån 13 åring som inte alls skäms över att visa kärlek till pappa. Han ber om kramar och sitter gärna och myser.
 
Han har kärleksfulla barn min make ;) vist är dom väl söta? Benne, hans tjej och Lennart <3
 

Loka likes old school!

Inlägget publicerades den 2013-04-26 kl: 11:59:00
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Idag fick jag besked om att min mobil kommit från reparationen! Så idag ska jag hämta den. Man känner sig mer eller mindre handikappad utan ;)

Jag har förresten färgat håret igen, det var på tiden! Har verkligen saknat min röda färg, tyvärr så bleks rött hår så snabbt så det ser nött och förjävligt ut om man inte fyller på färgen helatiden. Mitt hår har därför sett ut som ett skatbo under ett bra tag.. men nu känns de bättre :)


Nu har jag äntligen provat dom tre nya smakerna av loka som kommit. Lennart överraskade mig och hade köpt en igårkväll så jag hade en i kylen när jag vaknade. Och dagen innan blev jag överraskad med dom andra :) Ingen av dom var väl en favorit, men Lemon Pie var den godaste av dom!

Den med Chokladsmak var ingen höjdare alls.. Den påminde om chokladmilkshake i smaken och jag har aldrig gillat milkshake! Har du smakat någon av dom? vad tyckte du om dom?

Vilken loka eller ramlösa är din favoritsmak av alla som finns? :)

Ny soffa!

Inlägget publicerades den 2013-04-24 kl: 16:37:43
Kategori Dagboken, 3 kommentarer

Vi fyndade en ny soffa för ynka 750kr. Den är betydligt större än våran gamla. Skön och snygg dessutom! :) Och det roligaste av allt är att vi köpte den av en tjej som jag ofta gör designer åt. Hon beställer desiger av mig och jag köper hennes soffa ;) hehe

Tack för ett fint köp Carolina! Och det var kul att få se dig igen. Första gången vi sågs så köpte min kompis ett klösträd av dig till katten, andra gången så köper jag din soffa.. vad blir de nästa gång? ;) Umgås och ha trevligt hoppas jag <3

Fin va?

Dags att berätta lite..

Inlägget publicerades den 2013-04-24 kl: 16:25:00
Kategori Dagboken, Ida Tallhed, 5 kommentarer
Jag får ständigt frågor om hur jag mår, om jag lever och varför min blogg är så tyst. Och sanningen är att jag inte känt för att skriva som det är. Men nu börjar jag känna att det är dags att berätta lite!

Jag har under en längre tid haft en del kroppsliga besvär, ni kanske minns att jag skrev (i somras) om min yrsel och mina känselbortfall i benen? Problemen har fortsatt, blivit allt värre och kommer i perioder (så kallade skov) ganska ofta. Vad det beror på vet vi inte än.

Nästa månad ska jag göra en magnetröntken och efter det ska en utredning hos neurolog fortsätta. Läkarna har än så länge konstaterat att jag har någon typ av nervsjukdom.. vad? det är under utredning.

Jag har i perioder svårt att röra mig, svårt att orka, svårt att gå! Jag blir trött och utmattad och orkar helt enkelt inte driva min blogg. Sedan ju har mina "sjukdomsskov" blivit allt tätare och jag orkar inte längre gå mer än 20 minuter i sträck ens när jag är frisk mellan skoven.

Det här är nått som har känts väldigt jobbigt för mig och jag har helt enkelt inte orkat skriva om det. Fram tills nu har jag känt skam, jag har tyckt det varit pinsamt och skämmigt.

Allting har gått så fort och ovissheten är jobbig. Det är jobbigt att veta att nått är fel, men inte veta vad. Det är jobbigt att benen inte bär, att kroppen inte orkar, att tappa minnet, bli disträ och inte orka saker. Men nu har det gått ett bra tag sedan det värsta började och jag börjar lära mig att leva med det. Börjar lära mig att hitta alternativ för att orka saker och börjar mer eller mindre lära mig kroppens signaler på när det är nog!

Jag orkar inte längre bry mig om att folk glor för att jag går konstigt, att folk stirrar när jag går med rullatorn. Jag skämms inte längre för mitt problem... jag har inte valt det själv, jag kan bara välja att leva efter bästa förutsättning!

igår när jag läste kommentarer på min blogg så var det någon "mogen" människa som skrivit till mig hur patetiskt det måste se ut när jag går med en rullator. Personen som skrev det hade "hört" att jag går med en sån! Men vet du vad, det är inte hur jag går som är patetiskt, vilka hjälpmedel jag behöver för att gå... Det som är patetiskt är att folk verkligen hånar personer som är i en sån situation!

Jag behöver inte skämmas, det tog bara ett tag att inse det! Så nu vet ni det.. JA, jag går med rullator ibland när jag har det svårt med känsel i benen och det är verkligen skönt för att jag kan, när jag behöver det, sätta mig ner och vila benen, jag kan gå med stöd utan att ha Lennart att hålla i mig. Jag kan göra saker mer självständigt och då blir man gladare! :)

Men trots detta så mår jag bra, är glad och lika social med folk i min närhet, så länge jag inte blir för trött :) Jag umgås gärna med mina vänner omän det oftast blir dom som får besöka mig för att jag själv inte kan köra bil eller gå för långt. Men i det perioder när jag mår bättre i kroppen så tar jag alla chanser jag får att komma ut mer och fara bort mer och hälsa på! :)

Nu vet ni i alla fall litegrand om hur läget är och varför min blogg blir så tyst ibland. Och just nu orkar jag faktiskt inte beskriva saken något närmare än så här! Det tar bara massa onödig energi och det blir så negativ läsnng ju ;) Ni kommer säkert få veta mer allt eftersom!

Oavsett vad, så har jag en fin familj och ett liv som många skulle göra vad som helst för att få leva <3 Jag vill passa på att tacka min älskade man, Lennart, för allt han gör för mig, för att han älskar mig och hjälper mig, stöttar mig och finns för mig! *kärlek*

Här får ni lite egobilder :) Funderar på att byta profilbild, men vet inte till vilken! Vilken tycker du?

 

Kolla in ditt hem från googles kartor!

Inlägget publicerades den 2013-04-17 kl: 09:15:00
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Ganska häftigt dedär med googles kartor, när man kan skriva in en adress att gå till, zooma in kartan och kunna se hur det verkligen ser ut. Man kan gå runt på gartan med hjälp av muspekaren! Har ni testat det nångång?


Printade lite bilder på vårat hus. Så här ser det ut:
(vi äger inte huset, vi hyr det som vilken lägenhet som helst)Det här är naturen runt omkring:


Vill du testa och se om eran adress har lika tydliga bilder på kartan? Gör så här:
1. Gå in på google --> kartor [direktlänk]
2. Skriv in adressen du vill se i sökrutan.
3. Zooma in tills du kommer nog nära!

(vissa adresser kan man inte se på det här sättet, men dom allra flesta verkar funka)

Tack till..

Inlägget publicerades den 2013-04-16 kl: 21:52:00
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Ja, inte var det lika lätt och roligt att hålla bloggen igång utan mobilen ;) Men jag får väl tvinga mig till datorn ibland för att uppdatera! ;) Eller så kanske jag snor makens telefon till bloggning då och då? haha..

För er som missat det så är min mobil på lagning och då blir bloggen lidande eftersom det är mobilen som sitter på alla bilder och sånt! Jag har blivit bekväm med bloggandet från mobil. Det är både enklare och roligare då man kan blogga när exakt rätt stund faller sig på och när man än känner för det!

Hur som helst så har min handdammsugare kommit (den jag skrev om i ett tidigare inlägg). Det tackar jag min Moster, hennes Kent, min Morfar, min Mamma och hennes Eino för. Väldigt praktisk då man bara behöver hålla undan det lilla mellan dom större dammsugningarna!

Men i samband med att den kom så tvärdog min vanliga dammsugare! Det är ju lite typsikt eftersom att jag dagen innan talade om hur nöjd jag är med den. Den är skitbra och helt underbar... Jojjomensan, tills nästa gång jag ska starta den!

En såndär handdammsugare må vara praktisk, men till hela huset i alla lägen, nej!


Snäll som min mamma är så åker hon så klart och överraskar mig med en jättefin ny dammsugare! JÄTTEBRA.. Nog har jag en snäll mamma <3 Kanske ska jag vara glad att jag snart fyller år, då har man tur och får saker man behöver! ;) 


Men nu vill jag även passa på att tacka min fina, fantastiska lillebror som köpte mig en kudde som jag viljat ha! Nämligen en Høie DownFeel med Aloe Vera som jag skrev om i ett tidigare inlägg! Den är helt otroligt skön. Min nacke gör mindre ont, min huvudvärk har minskat och jag sover bättre för att jag sover skönare och slipper värken i nacken..Det är en såndär sak som jag vet att jag behöver, men aldrig prioriterar.. den är ju trots allt dyr för att vara en kudde tycker jag, en sån där sak som jag blir för snål för att unna mig. Men med världens bästa bror så fick jag mig en sån! Hade provat min mans sons kudde innan, och ville helst inte leva uten den ;) Men nu har jag en alldeles egen! <3

Tack Petter, du vet väl om att jag älskar dig? Att du är fantastisk, underbar och bäst!

Och icke att förglömma är väl att tacka min vän Sofi som köpte en sittpuff som jag önskat mig. Har en, men ville så gärna ha en till.. och nu har jag det! TACK <3

Blev faktiskt riktigt förvånad och överraskad
när jag fick veta att det var mig hon köpte den till när vi var på jysk.. haha.. och väldigt glad förståss! :)

Telefonen på lagning...

Inlägget publicerades den 2013-04-10 kl: 08:13:05
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Min mobiltelefon är inlämnad på reparation på grund av att den ville bli överhettad. Skärmen blev så varm så fingertopparna tillsist började ömma! Vid vanlig användning blev telefonen 57grader varm, när den var i laddaren kunde den gå förbi 65 grader..

Vid laddning blev den så varm så telefonen varnade om att laddningen avbryts för att telefonen är överhettad. Så det blev att lämna in den, så nu är jag utan mobil ett tag och därför lär det inte bli jättemycket bilder och sånt i mina inlägg, för att mobilkameran är nämligen den enda kameran jag har ;(

Så nu vet nu varför det kanske blir mindre bilder..

Födelsedagspresent

Inlägget publicerades den 2013-04-09 kl: 10:53:50
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Min mamma ringde igår och sa att jag kunde få köpa den där fina tv-bänken som jag ville ha! jag kunde få den i födelsedagspresent (fyller år 22 april) av henne, Eino, Morfar, Moster och Kent! och jag blev jätteglad!
 
Men så tog jag mig en funderare och kände att den vi har duger även om det inte är särskilt snyggt. Däremot så har jag stort behov av en del andra saker.
 
 
Så istället för den gudomliga tv-bänken så valde jag att köpa en hand/skaft -dammsugare. Den står alltid framme och är lätt att hålla undan lite smått med. Det kommer underlätta massor för mig och min kropp. Jag har pratat i över ett år om att jag vill ha en sån. Särskilt de senaste halvåret nör behovet verkligen funnits. Jag hsr läst mycket på internet oxh har valt en som inte är så tung. Då är de lättare för mig att använda den. Utöver detta så ska jag köpa mig en Höie DownFeel kudde med aloe vera. Den kudden är det bästa jag sovit med. Har nämligen provat mskens sons kudde... så det blir att dkaffa en sån själv! den kostar 599kr men just nu tills den 21 april finns den på kampanj 300kr :)
 
jag tror det är ett klokt beslut att istället välja saker som faktiskt är nödvändiga och som underlättar för mig och min situation. Som får mig att må bättre!
 
Men tack till min gulliga familj! Jag älskar er.. runt jorden och tillbaka :)
 

hur man får "senast från instagram" i menyn!

Inlägget publicerades den 2013-04-08 kl: 20:02:20
Kategori Blogg & Design -tips, 6 kommentarer
Nu är de väldigt många som skrivit till mig och frågat om hur jag gjort för att få in senaste bilderna från instagram i min meny. Så kanske är det dags att besvara eran funderinga i ett inlägg! :)


Innan ni börjar så kan jag tala om att de krävs att man har sina bilder öppna för att denna widget ska kunna funka. Det vill säga att ni har öppet så vem som helst kan följa er på instagram utan att ni ska godkänna ansökningar!

1. Gå in på Snap Widget
2. Fyll i formuläret som finns på sidan!
(bilden visar hur jag fyllde i formuläret för att det ska se ut som för mig)3. För att förhandsgranska hur det ser ut, tryck på, Preview.
4. När du är nöjd med utseendet på den så trycker du på den blå knappen, Get Widget.
5. Kopiera koden i rutan som kommer upp.

6. Gå nu till din kodmall och klistra in koden någonstans där du vill ha den.
(för att få den i menyn ska den vara någonstans under  <div id="side">)

TIPS; För att få den att passa in, med en rubrik, som övriga saker i menyn så ska koden se ut så här:

<div class="navheader">Senast på instagram</div>
<ul>
<center>
KLISTRA DIN KOD FRÅN SNAP WIDGET HÄR!
</center>
</ul>

Du kan givetvis bestämma själv vad rubriken ska vara, om du inte vill att det ska stå "senast på instagram" som i exemplet här ovanför. Med rubrik så menar jag precis som med andra menyrubriker; Sensate inlägg, kategorier, arkiv m.m

P.S

Du måste oftast spara kodmallen för att widgeten ska synas, ibland syns den nämligen inte om du bara förhandsgranskar kodmallen när du satt koden på plats!

Min lördag!

Inlägget publicerades den 2013-04-07 kl: 17:56:40
Kategori Dagboken, Vilja, Ebba och Thilia ♥, 0 kommentarer
Min lördag blev lång eftersom att jag vaknade otroligt tidigt (som jag skrev i förra inlägget) och inte kunde somna om en stund på förmiddagen som jag hade önskat.
 
Istället för att sova så for jag till syrran och spenderade tid med henne och mina fantastiska systerdöttrar. Vilja och jag ville vara snäll med "mamma" så vi städade och dammtorkade lite. Viljs fick en egen liten trasa att städa med. Hon nynnade på massa låtar *hmm hm hmm.. nana naa* torkade fint överallt och lät mig torka upp pölarna som blev av den dyngsura trasan.
 
Vilja torkade allt som var "smuschit" och det inkluderade hennes gossedjur och mammas laptopväska. Element, dörrar och golv fick sig också en omgång av Vilja. Jag lärde henne att doppa trasan i hinken, vrida ur den och sedan torka.
 
Syrran satt och skrattade härligt åt oss. Vilja gjorde precis som jag sa; doppa, vrida ur... men när moster Ida inte längre ser henne så passar hon på att doppa trasan igen så den är dyblöt. Det är ju roligare när det är blött!
 
mer vatten ville hon ha.. sötunge!
 
efter besök hos köra syster och hennes barn så for jag till makens syster. Där var lennart och sällskspade med dom och lite milkshake-drinkar! trevligt hade vi.. men jag var trött och hade en kropp som inte riktigt ville vara med :(
 
väl hemma så kollar jag mig i spegeln när jag borstade tänderna och insåg att mitt hår verkligen lever ett eget liv. Andra människor har lixom rakt ELLER lockigt hår.. jag har allt. Ibland rakt, ibland vågigt, krulligt, lockigt eller korkskruvar. Mitt hår lixom bestämmer själv.. speciellt nu på våren och sommaren. "Ida.. hon den där med rakt, lockigt, vågigt hår!" ;)
 
Avslutningsvis så vill jag bara tala om att TV bänken på bilden vill jag verkligen ha! Trots att den är på halva priset så har jag inte råd :( den kostar 1200kr nu och jag älskar den, men har man inte råd så har man inte...men önska, älska och vilja ha kan man ju ändå! ;)
 

Lapptäcke av svärmor!

Inlägget publicerades den 2013-04-06 kl: 05:36:19
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Jag har verkligen i evigheter viljat ha ett lapptäcke/överkast till min säng. Och igår när Lennart kom hem från käraste svärmor så hade han med sig ett.. Fick hennes! (antar att hon köpt nått nytt överkast, hon gillar att byta sånt och gardiner ofta).

Jag har aldrig varit förtjust i blått. Jag älskar turkost, men ogilklar blått! Men när det gäller lapptäcken/överkast så gör det sig absolut bäst i blåa eller rosa nyanser. Och just det här kändes helt underbart och helt rätt i blått! *sååå lycklig*

Fick även två vita prydnadskuddar till det. Jag ska ge er nån bild senare när sängen är bäddad. Fick ett par fina vita gardiner med några fina, diskreta och enkla blå blommor på också. Dom blir perfekt i sovrummet till överkastet!

Tidig morgon!

Inlägget publicerades den 2013-04-06 kl: 05:14:00
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Jag vaknade före f*n idag. Klockan var 03.05 när jag vaknade första vändan och hade tänkt kliva upp. Min första tanke när jag såg på klockan var; Så fan heller..

Jag vaknade igen, kollade klockan och insåg att den bara var 03.15! Det hade alltså gått bara TIO MINUTER! Men fy så "uschligt". Men nej nej, jag hade bestämt att somna om!

Sagt och gjort! Men när jag vaknade helt pigg och allert IGEN efter bara en liten stund så övervägde jag att ge upp. Klockan var då 03.30. Efter bara en stund till så insåg jag att jag var för pigg för att sova.. Så upp och hoppa.. Jag gjorde alltså morgon här hemma klockan 03.38 en lördag morgon!?

Men hey.. man hinner väl med mycket i livet om man vaknar tidigt och somnar sent? ;) Morgonpigg är jag, är alltid upp tidigt, har min egen stund på morgonen och jag gillar att vakna i tid. I normala fall så vaknar jag väl ungefär fem på morgonen. Det kan också kännas lite väl tidigt ibland, inte för att jag är trött, utan för att alla andra vaknar så mycket senare. Jag älskar att få lite egen tid på morgonen, men LITE egen tid och FLERA TIMMAR är ju stor skilnad ;) Men idag, 03.38, står jag i köket redo att göra frukost.. "Hej pensionärspoänget"... haha

Jag får verkligen en oerhörd stress om jag sover för länge, och med för länge menar jag efter 07.30. Jag är glad att det inte händer ofta. Jag blir stressad och de känns som att rutinerna hamnar i otakt. Kanske beror det på min ADHD (de 'extra' rutin, struktur -behovet). Egentligen är ju inte 09.00 heller särskilt sent, men för mig, i min värld så blir det så fel! Jag är ju van vid att vakna ca 05.00. Och är ju ganska rutinbunden med min diagnos, vill göra saker på rutin och funkar bäst av att ha rutiner kring vardagliga saker som att vakna, sova, äta.. Tappar jag sånna rutiner så blir allting så mycket svårare och jobbigare. Allting känns mer besvärligt och "fel". Det blir som en cirkel av stress..

Egentligen har jag inget livsviktigt att göra så tidigt på morgonen, men det är väl just det där med att få vara lite ensam, ladda batterierna för dagen, få sin egen slötid utan att bli störd av nått annat! Få tänka på enbart jag-mig-mitt. För två år sedan fanns det inte en chans i världen att jag frivilligt skulle vakna så här tidigt, de här är nått som kommit med operation och ändrad livsstil.

Men nånstans så hittade jag snabbt en rutin i att vakna tidigt efter min operation (gastric bypass - viktoperatiopn) och jag insåg för mig själv också hur mycket bättre jag mådde av att kliva upp och ha min egen stund. Mitt hummör blir bättre, stressen mindre och tiden känns mer tillräcklig. Att sova bort en halv dag existerar verkligen inte för mig nå mer! Synd bara att man inte insåg de när man var yngre och gilck skola.. haha

Vad tycker ni?

Inlägget publicerades den 2013-04-04 kl: 20:57:09
Kategori Blogg & Design -allmänt, Dagboken, 4 kommentarer
Provade byta bakgrund för ett tag för att se hur jag trivs, om inte annat så får jag väl byta tillbaka! Men de känns ganska mysigt att ha den här istället för vitt helatiden.. men samtidigt är man så van att se den gamla bakgrunden så man känner sig obekväm med allt annat man provar!

Byta bakgrund?

Inlägget publicerades den 2013-04-03 kl: 19:15:10
Kategori Blogg & Design -allmänt, Dagboken, 2 kommentarer
När jag skulle göra min bloggdesign så tog det otroligt lång tid innan jag verkligen ansträngde mig för att göra min egen design och bli helt nöjd med den. Jag är verkligen jättenöjd och får väldigt ofta possitiva reaktioner på den. Min bloggdesign är lite av mitt varumärke utåt - man känner igen den och vet att man varit där förr!

Idag satt jag och spekulerade i lite andra nyanser på en bakgrund, men hur jag än försöker så finns de inget jag trivs med likabra.. man kanske är för van att se den bakgrunden jag har bara!?

Jag vill ha en träbakgrund eftersom att det gör sig bäst till hela designen! men har n några förslag på bakgrunder? Skicka länkar eller ge era tips på bakgrund, färg på bakgrund... m.m

Dom här var jag inne på själv, men känner att det inte passa likabra.
Eller vad tycker ni?

Åka inlines vore nice!

Inlägget publicerades den 2013-04-03 kl: 17:07:01
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Nästan så man blir sugen att åka inlines när marken börjat komma fram ;) Cykla, sitta i kortärmat, åka inlines... hmm.. jag vill ha sommar!
 

Blogg.se VS Blogspot.com

Inlägget publicerades den 2013-04-03 kl: 16:00:00
Kategori Blogg & Design -allmänt, Dagboken, 4 kommentarer
Satt igår och kollade lite hur blogspot funkar. Jag har ju alltid hållt mig till designer på blogg.se och webblogg.se eftersom det är mer fritt kodat och dom flesta i bloggvärlden använder sig av det. Men just nu verkar det som att blogspot blir mer och mer populärt pågrund av att deras färdiga designmallar och enkla sätt att ändra i färger och sånt funkar för även den som "inget kan".

Jag hjälpte min kompis igår att få en finare header och jag ändrade lite i färgerna på hennes sida och fixade lite smått.. Fint blev det! Jag upptäckte också att blogspot har en funktion som jag verkligen saknar på bloggen, nämligen ett roligt system med "reaktioner". Du kan själv välja olika rekationer man ska ha i ett inlägg, där kan folk kryssa i vad dom tyckte om inlägget, på så sätt kan du få respons på det du skriver utan att folk behöver ta sig tid att kommentera.

(exemplet här ovanför kommer från min kompis blogg: T0lvtassar)

Jag tycker att det är ett bra sätt att få respons på sina inlägg, ett bra allternativ till "gilla knappar" utan att för den skull kräva att gillningen är kopplad till facebook. Jag tycker allmänt att allt för många funktioner på olika appar, bloggar och annat kräver facebook-sammankoppling!

Vilken bloggportal föredrar du och varför? Jag föredrar fortfarande blogg.se eftersom jag kan den sidan bäst, den känns mer fri i designkoderna också. Men hade jag inte den designkunskap jag har på den här sidan så hade jag nog faktiskt föredragit blogspot.

Så här blev min kompis blogg men hjälp av en ny header och lite enkla knapptryckningar för att redigera om färger, text och lite annat smått och gott!


Bloggen drivs av: Sofi Norén
Bloggen heter: T0lvTassar - www.t0lvtassar.blogspot.com
Bloggen handlar om: Hennes hundar, tävlingsresultat, träning.. hundlivet!


p.s
Ni har väl inte missat att även blogg.se nu ska komma med ett enklare design-redigerings-verktyg för dom som inte kan koda själv men ändå vill ändra detaljer på ett enkelt sätt? Du kommer kunna ändra bilder i din header, bakgrundsfärger och sådant med ett enkelt verktygsfält bara!
(...läs mer om det...)


Jag skulle verkligen önska att blogg.se hade en liknande responsfunktion som blogspot, eller att det fanns ett eget gilla-system i alla fall. Där antalet gillningar räknas på bloggen, precis som det finns en statestikräknare!

Diablo 3

Inlägget publicerades den 2013-04-03 kl: 12:39:00
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Undrar om de kanske är nån av mina läsare som brukar spela Diablo 3. Det vore ju kul att ha nån att spela med. Annars spelar jag ju bara ensam eller med min man och hans vänner.. det skulle ju vara kul att spela med någon utav er kanske?! :)
 

Lyxlunch!

Inlägget publicerades den 2013-04-02 kl: 13:24:42
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
lyxade med hemmagjord pizza till lunch idag.. den blev sjukt god :) och det finns så de räcker till middagen också.
 

Myser!

Inlägget publicerades den 2013-04-01 kl: 21:15:52
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Jag passar på att njuta med massa tända ljus medans kvällsrna fortfarande är mörka.. Snart är det sommar och är man bosatt i lilla Piteå så innebär det ljust dygnet runt.