www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

På senaste...

Inlägget publicerades den 2013-08-31 kl: 07:01:17
Kategori Dagboken, Tindra och Bamse, Vilja, Ebba och Thilia ♥, 11 kommentarer
 
Spenderat mycket tid med syrran och hennes barn, ätit middag där och haft allmänt uppskattad kvallitetstid med dom. Jag har slutat bita på naglarna, nu är dom så pass långa att man kan se dom från insidav av fingrarna till och med. Annars har jag aldrig haft naglar alls, bitit tills det var omöjligt att bita eller ens klösa mer. Fick sår och öppa fingertoppar. Dukade upp för en mysig frukost igår, med tända ljus och till och med wienerbröd till efterrätt. Efterrätt på frukosten är verkligen en lyx jag aldrig haft förr, men nångång får man väl?! ;) Tända ljus börjar bli en mysig vardag nu när hösten kommit! Tindra har fått en bilbältessele för att åka lite tryggare i bilen. Ökad säkerhet! Sist men inte minst, jag har upptäckt hur barnsligt kul det är att fylla i bilderna i målarböcker, framförallt så är det bra träning för mina händer,  fingrar och handleder. Köpte en målarbok för någradagarsen. En sån har inte jag haft i min ägo sen jag var liten.
 
Det var lite bilder och text som beskriver lite av den senaste tiden i mitt liv :)

Design till Carolina!

Inlägget publicerades den 2013-08-26 kl: 11:25:51
Kategori Dagboken, Designer av mig, 1 kommentarer
Har suttit och fixat och trixat med en designbeställning från Carolina!
Kika in hos henne för att se resultatet.
 
 

One year, Lennart <3 Ida

Inlägget publicerades den 2013-08-23 kl: 17:18:00
Kategori Dagboken, Min man ♥, 0 kommentarer
Tror faktiskt inte att jag nångång visat er bild på presenten jag fick av Lennat för fyra år sen. Det året vi firade ett år som gifta. Nästan hela sommaren så satt han ute, tillsammans med grannen, och skapade denna fina smyckesask och det fina halsbandet helt själv. Ja, han har till och med tvinnat läderbandet själv <3
 
Varje gång jag kom dit så tog han istället fram en kniv han samtidigt höll på tillverka. Jag var helt ovetande fram tills bröllopsdagen när jag fick det.
 
En fin present, en vacker tanke och många timmars arbete för att på detta fina vis tala om att han älskar mig.
 
Det är verkligen en present jag aldrig glömmer och det betyder så mycket för mig. Det ligger mycket kärlek bakom detta smycke och den tillhörande asken :) Tack älskling! Du är det bästa... jag ÄLSKAR DIG!
 
 

Bröllopsdag!

Inlägget publicerades den 2013-08-17 kl: 13:39:27
Kategori Dagboken, Min man ♥, 3 kommentarer
Idag har jag och min man äran att fira vår femte bröllopsdag! Idag är det exakt fem år sedan vi förklarades som man och hustru. Jag är så oerhört glad att få dela mig själv med honom, tacksam att han vill vara en del av HELA mig. Lennart, jag älskar dig och är övertygad om att du vet och förstår det. Tack för allt du är, allt du gör och all värme du skänker till mitt hjärta och min själ. Tack för att du visar att du älskar mig, att du ler mot mig med glittrande ögon och för att du finns för mig och vår familj! Du är guld ♥
 
 

Bästa Jenny!

Inlägget publicerades den 2013-08-17 kl: 11:55:08
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Tiden går fort när man har roligt. Jenny har spenderat sin semester här hos mig, hon har varit här i nästan tre veckor. Nu är hon hemma i Värmland igen och vi får åter nöja oss med våra samtal, sms och mms tills nästa gång vi ses. Tänk att vi redan har känt varandra i 10 år.. tack för att du värmer min själ och alltid får mig att skratta ♥ Jag saknar dig redan hjärtat!
 
 
 

Tindras lilla hus!

Inlägget publicerades den 2013-08-16 kl: 14:57:45
Kategori Dagboken, Tindra och Bamse, 2 kommentarer
Kolla vilket fint hundhus Tindra har fått av mamma! :) i den får hon sova om natten istället för i våran säng. Första natten fick vi hänvisa henne ditt ett par gånger, men hon brukar lära sig snabbt så snart förstår hon nog att det är där hon ska sova och inte i våran säng! :)

Men hon trivs då där.. Tack mamma <3
 
 

Städning pågår!

Inlägget publicerades den 2013-08-15 kl: 12:33:29
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Nu mina kära vänner så pågår det städning här hemma. Har inte hållt i en dammsugare på flera veckor nu eftersom kroppen inte varit vad den borde. Nu har jag haft ett par bättre dagar och idag mår jag så bra så det till och med känns kul att städa! Maken får en vilodag för här ska frugan dundra fram med snabeldraken, moppen och trasan i högsta hugg :) ja allt jag bara orkar och kan... underbart att känna glädje när man ska städa, blir så mycket roligare då!
 

Min mobil..

Inlägget publicerades den 2013-08-04 kl: 09:38:11
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
.. är tillbaka! gud så skönt att ha den i sin ägo igen :) hoppas bara att den bestämt sig för att inte strula den här gången.

Mitt-i-natten-nöje med den bästa!

Inlägget publicerades den 2013-08-01 kl: 10:00:29
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Det är inte lätt att vara lika fantastiskt snygga som vi.... mitt i natten med sällskap av öl, cider, karaoke och skratt tills tårarna sprutat! ;) Min Jenny ♥