www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

stökat undan julen!

Inlägget publicerades den 2013-12-30 kl: 08:44:00
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Här hemma har jag stökat undan julpyntet, redan dagen efter julafton! Brukar annars vänta till dagen/dagarna efter nyår.
 
När stökar ni undan julpyntet hos er?
Och vad har ni fått i julklapp?
 

Julen har passerat!

Inlägget publicerades den 2013-12-25 kl: 12:03:23
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Då var julen över för denna gång! Oslagbart är det när man ser små barns sanna glädje över att få sina julklappar.. både Vilja och Ebba var så framnåt och kramiga med tomten. Jag trodde faktiskt att framförallt Vilja skulle bli mer rädd, men icke det!
 
Jag har fått världens bösta morgonrock av Lennart. Har öbskat en sån i 3 år faktiskt. En sån med handdukstyg så man kan ha den efter man duschat utan att få ludd överallt ;) är sååååå nöjd med den <3
 
Utöver det fick jag pengar och nå ljuslyktor. Och av svärmor och hennes gubbe har jag fått en runt liten etanoldriven eldstad. Den är uuuuunderbar :) fast det var egentligen ingen "julklapp" även om man kan se det som det ;)
 
Tack alla inblandade för en fantadtisk jul <3
 

Tindras julklädsel :)

Inlägget publicerades den 2013-12-24 kl: 02:01:00
Kategori Dagboken, Tindra och Bamse, 2 kommentarer
Även Tindra ska få vara fin denna julafton till ära :) spelat bingolottos uppesittarkväll och samtidigt fixat denna rosett till Tindra.. även husse hjälpte till :)
 
Vann en lott till nyårsbingot på min bingolott idag, så nu hoppas vi på bättre lycka på den då ;)
 
Sov gott och ha en fantastisk julafton <3

God Jul på er ❤

Inlägget publicerades den 2013-12-22 kl: 10:41:17
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
 

Ahlgrens bilar -fluff

Inlägget publicerades den 2013-12-15 kl: 18:34:00
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Smarrigt.. tror jag! Jag skulle verklugen vilja testa Ahlgrens bilar -fluff, eller grädde om ni hällre vill kalla det så (som jag vill).
 
Grädde med smak av Ahlgrens bilar, det klingar som en fin melodi i mina öron i alla fall. Marängtårta med grädden emellan och bär ovanpå locket <3
 
Har du testat denna grädde?
 
* 3 dl vispgrädde
* 60 gram Ahlgrens bilar

Klipp bilarna i mindre bitar, jag delade på bilarna på mitten. Värm grädden försiktigt och blanda ner bilarna, låt detta smälta på svag värme, de får absolut inte koka. 

Låt blandningen bli helt kallt i kylskåpet, helst över natten. 
Vispa upp till en lite mer fluffigare konsistens. Späd mer mer grädde om krämen är för tjock.

Borta "bra", men hemma bäst!

Inlägget publicerades den 2013-12-14 kl: 12:27:00
Kategori Dagboken, Min man ♥, 3 kommentarer
Efter tolv nätter utan min man så fik jag ÄNTLIGEN hem honom igen.. i Torsdags :) Min andra hälft är både trött och sliten efter sin sjukhusvistelse och operationen som han fick genomgå akut. Det är förståeligt. Men även om jag saknat honom så måste man ju ändå säga att han varit på rätt ställe, med tanke på hur han mått och besvären han haft. Så man kan väl säga; Borta "bra", men hemma bäst!

Nu får jag rå om min käraste och se till att han mår bra. Hjälpa han med allt som han behöver hjälp med 

Även om jag inte njuter av situationen så njuter jag varje minut i hans närhet och att jag får se honom varje dag. Och dom här dagarna, sen i Torsdags, har vi mest bara sett film tillsammans och haft en hel massa egen och värdefull tid tillsammans.

Lennart har tagit över min plats i soffan och jag har valt att sova på en madrass på golvet ;) Soffan är skönare för han nu än vad sängen är och där kan han ju se TV när han har svårt att sova. Jag vill inte sova för långt ifrån honom om han skulle behöva mig på natten.. Madrassen på golvet funkar utmärkt 

Jag har annars sovit dessa tolv nätter i soffan, mest för att inte få för stor plats för mig själv.. En hel dubbelsäng! Då blir man ju bara sömnlös för att den tomma platsen efter maken märks så mycket mer :/ Soffan har varit mitt näste medans Lennarts älsta son har "stulit" i vårat sovrum. Han har ju så snällt varit här med mig medans Lennart har varit borta, trots att han annars har lägenhet! 
TACK!

Skönt för Mattias att fått komma hem till sitt eget igen 
och vi glädjs allihopa åt att vi har fått hem vår Lennart - Make, pappa, son, bror, svärson, svåger, morbror, husse.... Ja, kärt barn har många namn 

(Bild från förra året - Mina älsklingar <3)

Idas älskling check in

Inlägget publicerades den 2013-12-10 kl: 15:58:00
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Hej på er alla å framförallt på min fru Ida. Älskar dig mitt hjärta! tråkigt med att jag fick åka in å akut operera mig. Puss puss, ska försöka orka se film nu.

Julkalendern - Barna Hedenhös uppfinner julen!

Inlägget publicerades den 2013-12-10 kl: 12:31:07
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Vad tycker ni om årets julkalender? Någon mer än jag som är "barnslig" och följer den? Jag tycker faktiskt att den är bra. Den är rolig och framförallt så kan jag tycka att det är kul att den inte är så religöst inriktad och strävar mot det som enligt bibeln är orsaken bakom julen.

Måste ju älska avsnittet när dom skulle handla på ica, och framförallt det avsnittet när Björn Gustavsson var med och skulle göra en inspektion på museét. Han är ju för härlig! 

Vad tycker ni om årets julkalender?
Barna Hedenhös uppfinner julen - Julkalendern 2013
 
 

Pysselsugen!

Inlägget publicerades den 2013-12-09 kl: 19:39:00
Kategori Dagboken, 4 kommentarer
Sitter här och saknar min man. Varje minut utan honom känns som en hel evighet. Hoppas att han kommer hem snart 
 
Jag älskar dig gubben 
 
Från det ena till det andra.. Hittade precis ett pyssel jag skulle vilja göra! Ganska snyggt va? Kan inte ni ge mig massa pysseltips så jag har nått att sysselsätta hjärnan med?
 

Tindra och Ben är min komiska guldgruva..

Inlägget publicerades den 2013-12-08 kl: 20:13:50
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
 

Fler kanaler är väl aldrig fel?

Inlägget publicerades den 2013-12-03 kl: 17:03:34
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Sitter du, precis som jag, allt för ofta och bläddrar mellan TVkanalerna i hopp om att hitta något att se på? Man kollar på de vanliga kanalerna som svt, tv3, tv4 och kanal 5 men hittar ingenting som man vill se på just då.. Då kan jag verkligen rekommendera er att utöka utbudet av era kanaler!

Jag såg på Canal Digital att dom just nu erbjuder tre fria månader när man tecknar deras familjepaket. Då har man 68 kanaler att bläddra mellan och man lär med all säkerhet hitta något lämpligt att se på. En fin julklapp till sig själv/hela familjen :) Och den här årstiden så visas det ju alltid så mysiga familjefilmer och julfilmer 

instagram, inredning, pyssel...

Inlägget publicerades den 2013-12-02 kl: 09:56:47
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Ge mig gärna tips på instagramanvändare att följa som lägger upp bilder på inredning, pyssel, inredningspyssel, kreativt skapande och liknande :) älskar att följa sånna instagrams.
 
SÅ TIPSA MIG NU! :)