www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Borta "bra", men hemma bäst!

Inlägget publicerades den 2013-12-14 kl: 12:27:00
Kategori Dagboken, Min man ♥, 3 kommentarer
Efter tolv nätter utan min man så fik jag ÄNTLIGEN hem honom igen.. i Torsdags :) Min andra hälft är både trött och sliten efter sin sjukhusvistelse och operationen som han fick genomgå akut. Det är förståeligt. Men även om jag saknat honom så måste man ju ändå säga att han varit på rätt ställe, med tanke på hur han mått och besvären han haft. Så man kan väl säga; Borta "bra", men hemma bäst!

Nu får jag rå om min käraste och se till att han mår bra. Hjälpa han med allt som han behöver hjälp med 

Även om jag inte njuter av situationen så njuter jag varje minut i hans närhet och att jag får se honom varje dag. Och dom här dagarna, sen i Torsdags, har vi mest bara sett film tillsammans och haft en hel massa egen och värdefull tid tillsammans.

Lennart har tagit över min plats i soffan och jag har valt att sova på en madrass på golvet ;) Soffan är skönare för han nu än vad sängen är och där kan han ju se TV när han har svårt att sova. Jag vill inte sova för långt ifrån honom om han skulle behöva mig på natten.. Madrassen på golvet funkar utmärkt 

Jag har annars sovit dessa tolv nätter i soffan, mest för att inte få för stor plats för mig själv.. En hel dubbelsäng! Då blir man ju bara sömnlös för att den tomma platsen efter maken märks så mycket mer :/ Soffan har varit mitt näste medans Lennarts älsta son har "stulit" i vårat sovrum. Han har ju så snällt varit här med mig medans Lennart har varit borta, trots att han annars har lägenhet! 
TACK!

Skönt för Mattias att fått komma hem till sitt eget igen 
och vi glädjs allihopa åt att vi har fått hem vår Lennart - Make, pappa, son, bror, svärson, svåger, morbror, husse.... Ja, kärt barn har många namn 

(Bild från förra året - Mina älsklingar <3)
Mizca
Skriven den 2013-12-14 kl: 13:39:36 » http://www.mizca.se
Åh, du är en underbar fru :D
Svar: Tack :) lennart delar den åsikten med dig, vilken jävla tur va? ;)
Ida Tallhed
Johanna Lausing
Skriven den 2013-12-15 kl: 11:33:11 » http://lausingdesign.blogg.se/
Instagram widgeten fungerade inte för mig... Kan du hjälpa mig?
Johanna
Skriven den 2013-12-15 kl: 18:14:30 » http://johannalausing.blogg.se
Hur får man så att bilderna ligger ner? Som dina?