www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Paus ett tag till..

Inlägget publicerades den 2013-02-21 kl: 21:19:00
Kategori Dagboken, 5 kommentarer
På grund av dålig ork och många omständigheter så är och förblir min blogg ouppdaterad ett tag framöver. Men ha tålamod... de kanske bara smäller till så kommer det massa energi igen. Mer om varför en annan gång kanske...



Tack till alla er som fortsätter kolla in, till alla er som saknar mig här. Tack till er som stöttar mig och gillar min blogg! Tack till alla som förtjänar det ;)

Kram

Frågor och svar om MIN design!

Inlägget publicerades den 2013-02-07 kl: 11:11:00
Kategori Dagboken, 5 kommentarer
Jag får ofta frågor kring min bloggdesign! Så jag tänkte en gång för alla skriva ett inlägg med dom vanligaste frågorna samt svar på dessa.. So, here we go!

* Vem har gjort din design?
Svar; Jag har gjort den själv! Att göra design till sig själv är svårast tycker jag, man är lixom mer kreaktiv till andra och sätter gärna sin egen design åt sidan.. men till slut lyckades jag skapa precis det jag ville ha till mig själv också :)

* Jag vill ha en likadan design som dig, kan du göra en till mig?
Svar; Jätte kul att ni gillar min design men hela poängen med en unik design är ju att den är unik och skapad för just en person! Så en likadan design gör jag inte till någon annan :)

* Din design är så snygg, kan du berätta hur man gör en sån?
Svar; Att göra en design är inte ett litet jobb, det tar ofantligt många timmar och skulle ta ännu längre att förklara allt ;) Men ett tips är att kika in på DesignaDinBlogg så kan du lära dig massor!

* Hur gör man likadana kommentarsrutor som dig?
Svar; Åter igen... Min design är personlig och även kommentarsrutorna har jag skapat själv och i samma stil som övriga delar i bloggen. Allt för att det ska passa ihop och bli enhetligt, unikt och snyggt! Mina kommentarsrutor är alltså mina! Hur man gör skulle jag gärna förklara, men jag har verkligen inte ork för sånna inlägg just nu. Men steg ett är att man skapar en kommentarsruta i exempelvis photoshop, precis som man vill att den ska se ut. Sedan delar man den på tre. En top, en mitt och en botten... Sedan kommer det som är jobbigt, nämligen att lyckas koda in det i stilmallen så delarna passar varandra :)

Kanske kan jag förklara detta lite mer ingående vid annat tillfälle :)

* Hur gör jag för att få in dina rosor och blad m.m som är längst ner på din blogg så de passar i min?
Svar; Vet inte ens om jag behöver upprepa mig igen? Men hur som helst... Även min footer med rosor och dyrligt är mitt, skapat av mig, skapat för mig! Detta gäller även min bloglovinikon och ALLTING ni hittar på min blogg, så vida jag inte gjort ett inlägg där jag skrivit att det är fritt att kopiera just det som finns i inlägget... Exempelvis som detta inlägg :)

* Hur ändrar man profilbild och infon i gratismallen "sommarglädje" som du gjort?
Svar; (jag vet att frågan inte hör till ämnet om min bloggdesign, men det är en vanlig fråga som jag ändå vill besvara). Jag får hundratals mejl om detta och jag hinner verkligen inte hjälpa er alla! Får så många mejl att jag inte ens har ork att besvara alla :/ *sorry* Bland kommentarerna där ni hämtade designen finns det en direktlänk till mitt inlägg om hur man ändrar det! Det är länkat till inlägget säkert 10 gånger, men folk tycks missa de ändå :( Så här får ni länken igen. >>HÄR!<<  inloggningen på blogg.se ser lite annorlunda ut nu motför när inlägget skapades, men med lite logiskt tänkande så tror jag alla listar ut det ändå, för koderna är exakt samma ändå :)

Så nu vill jag upprepa det jag sagt vid något tidigare tillfälle i bloggen!
Allt material på min blogg (och andras bloggar så klart) är skyddat av lagen om upphovsrätt. Allting som finns i min design är mitt, allting som står i mina inlägg är min text! Vill ni kopiera nått utöver det jag skrivit att ni får kopiera så ber ni om min tillåtelse.

Om man bryter mot lagen om upphovsrätt kan man bli dömd och straffad till fängelse och/eller böter. Jag skulle uppskatta om ni kunde respektera detta!

Jag har redan vid FLERA tillfällen stött ihop med folk som tagit delar av min blogg till sin. Vanligtvis min footer, nedre delen av kommentarsrutan och min bloglovinikon! Detta har givetvis direkt påpekats och personen har fått ta bort materialet. Vid ett tillfälle var personen ifråga såpass envis om att behålla mina bloggdelar som jag har ägande rätt på så hennes blogg helt enkelt spärrades :/

Jag tycker att hela charmen med en design är just dess unika utformning! Vill ni att jag skapar en design till er så får ni i så fall höra av er för fler frågor.. men snälla; låt min egen design förbli min :)

Gällande andra designer jag skapat, inklusiva dom som jag har ute som gratismallar, så gäller regeln att min designlogga ska finnas kvar. Det är "mitt varumärke" likväl som att en dolce och gabbana -väska har sin logga på varan, eller som att en adidaströja har ett tryck med adidas på. Fortsätter folk ta bort länkarna och fortsätter folk att stjäla mina designer så kommer jag helt sluta att hjälpa andra! Jag kämpar i timmar och sliter min tid för eran skull, för att hjälpa er att få en fin blogg. Om jag lägger ut en gratis mall som jag kämpat med i timmar så förutsätter jag att tackan åtminstona kan vara att låta mig få äran för jobbet också... inte att ni tar bort min logga och tar åt er själva för det arbetet som jag gjorde :)

Ta mig inte som en surkärring nu! <3

Åter igen! tack till alla er som gillar min design. Och förlåt till alla hundratals som fortfarande läser på min blogg dagligen TROTS att jag typ aldrig skriver nu för tiden! Mer om varför det blivit så får jag berätta om en annan gång.

Puss och kram <3

Denna vackra men hatade snö!

Inlägget publicerades den 2013-02-01 kl: 11:05:00
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Idag e det jag, Lennart, som har fått tillåtelse att skriva en rad på min frus blogg.

Varför denna rubrik ?
Säger bara en sak; snö får finnas 1 vecka per år (Jul) annars får det fan vara bar mark. mycket finare me grön gräsmatta och +20 grader varmt. 
 
Vet att jag bor i fel del av värden, men va fan.. Skulle nog vart en brunbjörn som sover hela den långa vitern ;) Så om det nu är som vissa tror, att man föds på nytt, till "nästa liv"SNÄLLA gör mig till en björn.

Puss på min vackra fru