www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Underbara dag!

Inlägget publicerades den 2013-03-31 kl: 18:25:01
Kategori Dagboken, Tindra och Bamse, 0 kommentarer
Idag har jag och Tindra varit ute hela dagen. Jag har druckit te, läst en bok, njutit och mått underbart av vädret. Tindra har solat och vi varit och lekt nere vid isen..
 
Lilltösen min har även fått en omgång med furminatern, så nu är hon fin i pälsen och jag slipper massa hundhår överallt nu när det är sån period. Furminatern är ett toppenbra köp!
 
Min och Tindras dag har varit sååå mysig! Tindra, precis som jag, älskar våren.. hon vill vara ute helatiden nu. Det märks att det spritter vårkänslor i kroppen på henne med <3
 

Spela med mig om du vill! :)

Inlägget publicerades den 2013-03-30 kl: 10:23:00
Kategori Dagboken, 0 kommentarer

Bloggen, Facebook, instagram...

Inlägget publicerades den 2013-03-30 kl: 09:43:00
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
 
Jag gör faktiskt inte det :) Jag spenderar oftast den första timmen/timmarna helt i lugn och ro framför TVn och äter frukost. Men jag tror att majoriteten faktiskt kollar sånt via sin telefon kanske redan före dom kliver ur sängen?! När kollar du oftast dina sociala medier för första gången under en dag och vad kollar du flest gånger på en dag!? :)
 
Jag vaknar alltid nångång mellan 04.00 och 07.00 på morgonen. Oftast vid 05.00.. Jag kollar sällan in mitt network förens vid 07.30-08.30. facebook är helt klart det jag checkar in oftast.

Smörgåstårta :)

Inlägget publicerades den 2013-03-30 kl: 05:35:00
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Vi trotsade min feber och var till Stina och Micke igår för att dom bjöd på underbar middag ...
 
 
... väl värt smörgåstårtan, men febertempen när jag vaknade idag visade 39,8 :( inte alls så roligt! men vafaan.. jah fick ju god smörgåstårta <3 det äter man inte allt för ofta ;)
 
Tack för en trevlig middag och kväll Stina och Micke! Och erat engagemang i en hemmagjord smörgåstårta var välspenderad tid.. för fyyfaaasen så gott det var! <3

Får säga upp påskfirandet!

Inlägget publicerades den 2013-03-29 kl: 09:50:02
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Den här påsken var planerad på helt annat vis än den är/blir. Vi skulle egentligen fira påsk med syster, hennes man och deras barn och även vår barndomsvän hennes man och barn. Vi skulle vara hela morgondagen i storklinta, en skidanläggning som syrrans familj är delägare i. Men eftersom min feber vägrar ge sig så får vi lov att stanna hemma. Min mans son, Benjamin, hade ju sett så fram emot att få åka slalom..
 
Tänkte först att de nog är på grund av allergi som jag har feber eftersom jag ibland får det, speciellt med pollensäsongens ingång.. men jag inser med min svullna hals och mycket annat att jag faktiskt är sjuk :(
 
Så jag får träffa Syrran, Tommy, Malin, Nisse och barnen en annan gång och helt enkelt säga upp mig från påskfirande i år.. Bajsigt! Hoppas bara att det inte dröjer så länge innan vi får träffa Malin och hennes familj nästa gång. Blir inte så ofta med tanke på avståndet ..
 
Nu ska jag sova bort feber och huvudvärk.
 

Hur behåller du en babylen ansiktshy?!

Inlägget publicerades den 2013-03-27 kl: 00:29:47
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Jag får ofta komplimanger över min "babylena och fläckfria" hy. Men sanningen är att om jag inte smörjer mig med fet hudkräm typ jämt så blir jag jätte torr på  en gång..
 
 
Jag har provat miljarders jä*la hudkrämer som aldrug funkat. Men tillsist hittade jag den bästa krämen ever. Köper den på apoteket och egentligen är det en HANDKRÄM. Men jag smörjer ansiktet med den för det är den enda som hjälper.
 
Trots en så fet kräm så får jag aldrig finnar. Det däremot är ju ganska imponerande. Jag har kanske en finne per år.
 
Jag använder Aco rich care hand cream. Superduper bra är den. Och den luktar gott och trots käbslighet så irrerar det inte huden alls att det är parfymerat.
 
Vad är ditt bästa knep för att ibte bli torr i ansiktet?! Jag blir verkligen JÄTTE TORR om jag inte smörjer in mig typ jämt. men så länge jag smörjer så är min ansiktshy verkligen inte att klaga över egtersom jag faktiskt aldrig får finnar eller sånt..
 
Hur sköter du hyn i ansiktet? :)

Feber igen :(

Inlägget publicerades den 2013-03-26 kl: 20:13:14
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Vad behöver man för att överleva feber? ;) på min lista finner man BLAND ANNAT dom här fem sakerna:
 
 
(utan inbördes ordning)
1. Min sjukt underbara mysfilt som jag fyndade på rusta för 99kr!
2. Min älskade prinsessa Tindra som alltid vill mysa och värma mig när jag fryser.
3. Tända, mysiga ljus men i övrigt släckta lampor!
4. Mina tofflor som också fyndades på rusta, för 19kr!
5. Mitt nattlinne i tunt fleece tyg med "härr ugglis" på. Ett allmänt fult men ack så underbart skönt plagg! ångrar som fan att jag inte köpte två när dom såldes för 45kr för att dom skulle utgå ur sortiment. Ordinarie pris var 499kr..

Solfröken är nöjd med vädret!

Inlägget publicerades den 2013-03-25 kl: 12:21:00
Kategori Tindra och Bamse, 1 kommentarer
Idag är det strålande sol, varmt och underbart ute. Det har även min lilla sessa uppmärksammat...
 
 
Tindra älskar att ligga i solen. Fick hon bestämma så skulle solen lysa inomhus också. Idag visade tösen tydligt hur gärna hon ville ligga här ute när hon själv började hämta ut sina saker. En matkula i taget, nån leksak och lite annat..
 
Eftersom jag själv, TYVÄRR!, inte klarat solen med huvudvärken idag så tyckte jag att tösen kunde få vara ute hur mycket hon ville.
 
Tindra går aldrig hemifrån men när jag själv ibte är ute så får hon vara kopplad. Kopplet är långt nog för att hon sks kunns komma in till mig när hon vill... lär väl få tvinga in henne sen.
 
Men hon är lite rolig.. klart man vill vara ute, men bara om man får ligga ner och bara man får vara lat i solen! ;)

Hur länge har du följt med?

Inlägget publicerades den 2013-03-24 kl: 13:29:15
Kategori Dagboken, 7 kommentarer
Jag vill tacka er som trots mina svackor bara fortsätter kolla in här. Er som visar omtanke och till er som till och med tar er tid att mejla, skriva här på bloggen eller kontakta mig på annat vis bara för att tala om att ni saknar mig.
 
Ni kan verkligen glädja <3
 
 
Hur länge har du läst min blogg? jag började blogga när jag var runt 13-14 år. Men har som ni ser startat om sedan dess. Men hur länge har du följt med? är det nått särskilt inlägg du minns "sådär extra" och vsd får dig att minnas just det? :)
 
Berätta gärna lite om dina tankar kring min blogg och vad som fått dig att fasta här och vad som får dig att fortsätta läsa?
 
NI ÄR GULD VÄRDA OCH NI MOTIVERAR MIG TILL MYCKET <3

Lillsnuttan <3

Inlägget publicerades den 2013-03-23 kl: 16:14:00
Kategori Tindra och Bamse, 1 kommentarer

Börjar trivas med luggen :)

Inlägget publicerades den 2013-03-23 kl: 12:58:43
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Jag har klippt mitt eget hår för ett tag sen. Kände mig så missnöjd över att ha kort lugg, men ju mer tien går ju bättre känner jag att jag trivs faktiskt :)
 
Mitt hår har blivit i så dåligt skick sedan ett och ett halvt år tillbaka. jag har alltid annars fått så myckrt komplimanger för mitt tjocka och fina hår. Men efter min gastric bypass så blev min hårkvallité fruktansvärd.. så även hud och naglar.
 
Nagelbanden smulas sönder. Naglarna flagnar av i olika lager och mina händer och fötter torkar fan så dom spricker.
 
Så tillsist gick håret av 10cm och jag blev tvungen klippa ca 10cm till för att få bort det värsta och luggen blev jag tvungen att klippa kort för det såg fasen inte klokt ut som den hade gått av :(
 
Vitaminbrist tänker dom flesta nu va? Svar nej! det har vi kollat redan.. men nu ser håret bättre ut och i övrigt får jag fortsätta smörja in mig antar jag Däremot har jag vätskebrist trots allt jag dricker och det kanske har med det att göra ;)
 
Men håret ser i alla fall lite piggare ut nu :)
 

Mina fina ringar <3

Inlägget publicerades den 2013-03-23 kl: 09:00:00
Kategori Dagboken, Min man ♥, 0 kommentarer
Mina ringar, förlovnings och vigsel -ringarna, pryder äntligen mitt finger igen. I över ett års tid har dom varit alldeles förstora. Men när jag började landa i en vikt jag kände mig trivsam i så lämnade jag äntligen in dom för förminskning.
 
Men det är nästan så jag skulle övervägt att göra dom ytterligare en storlek  mindre för att kunna tappa nått litet kilo till utan att dom blir stora. just nu passar dom dom perfekt och jag är såååååå j*vla glad för det <3
 
Under tiden som dom varit förstora så har jag dagligen (av ren vana) känt mig så "naken" så jag känt efter ringar.a och för en sekund fått den där tvära panikkänslan "shit!!!! vars är dom?!" tills jag kommit på att dom varit förstora för fingret.. för alla fingrar faktiskt :(
 
 
men nu, nu har jag dom! min mamma var dessutom så snäll så HON betalade och hämtade ut dom till mig. Älskade mamma!

Nimbys med dom finaste!

Inlägget publicerades den 2013-03-23 kl: 00:28:53
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Idag har jag spenderat tid med min syster och henns barn på nimbys lekland. Dom två flickorna kan verkligen få mitt hjärta att le, min själ att värmas och mitt liv att kännas underbart <3 jag älskar er, Vilja och Ebba <3
 
 

Bloggintresset finns, men inte blogg-appen!

Inlägget publicerades den 2013-03-21 kl: 21:24:29
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Känner att jag mer och mer tänker på min blogg och intresset av att skriva i den igen blir större. Problemet är att jag tycker att blogg-appen till android är hemskt jävla dålig, vilket resulterar i att inläggen här blir lidandes!

Jag sitter hemskt sällan vid datorn, och om jag väl gör det så är det i designuppdrag eller andra kortare stunder, men jag får väl helt enkelt ändra på det ;)

Iphone har en mycket bättre app för blogg, det vet jag eftersom jag ägde en iphone innan.. Men jag är dock sjumiljoner gånger mer nöjd med den telefonen jag bytte till från min iphone. Men jag saknar verkligen den bättre blogg-appen!

Uppdatera facebook, instagram, eller vad som helst är så mycket lättare för att man gör det på några sekunder med bilder direkt från mobilen.

Göra fler gratismallar?

Inlägget publicerades den 2013-03-21 kl: 21:07:00
Kategori Dagboken, Gratis designer, 6 kommentarer


Äntligen ska eran ständigt återkommande fråga få sig ett svar!


Jag har funderat många gånger på att göra fler gratisdesigner eftersom att mina förra blev populära och uppskattade. Speciellt den översta som är en av dom mest visade designerna på designadinblogg's sida. Det är otroligt kul att kunna glädja andra med sin egen kunskap, kunna hjälpa andra att få en snyggare blogg även om dom kanske inte har råd att beställa designer som är personligt utformade för just han eller henne.

Mitt svar på frågan är trots det, NEJ!

eftersom jag vet att det är ett svar som inte kommer passera utan följdfrågor så kommer jag nu besvara en fråga som förmodligen skulle bli en vanlig följdfråga... varför?

Svaret är lätt; Jag är less på att folk tar åt sig äran för det grejer jag gör! Jag är inte en grinig och bitter människa, en designlogga är inte alltid viktig för mig och jag orkar inte ens påpeka det varje gång jag ser att dom tagit bort den. Men droppen är när jag kommer in på en blogg, vars ägare bett mig om hjälp att fixa till kommentarsbubblorna som hon inte fått ihop som dom ska vara efter att ha gjort lite ändringar i designen. När jag kommer in på bloggen så har hon ändrat i koderna men påstår sig vara skapare av designen från topp till tå. Hon "gör designer" till andra och talar om på sin blogg hur viktigt det är att oavsett hur mycket folk ändrar i hennes koder så är det HON som skapat grunden till layouten, därför ska hennes logga ändå finnas kvar.

Trots detta så tar hon bort min logga och skriver i sin design att hon gjort ALLT själv och hjälper även andra.

En barnslig grej kanske ni tycker? Ja, det är väl kanske det.. Men det är också den berömda "droppen som får bägaren att rinna över" för att jag totalt ska tappa intresset för att lägga ner min tid på att hjälpa folk när så många inte ens kan uppskatta det med att behålla min logga!

Känns tråkigt mot dom som faktiskt är tacksamma. Tråkigt mot dom som längtar efter fler gratismallar och tråkigt mot dom som till och med tar sig tid att komma in på min blogg och tacka för den fina designen, dom som tar sig tid att mejla eller till och med skriva tackinlägg på sina bloggar!

Jag tar gärna emot designbeställningar, men jag törs nästan garantera er att det inte blir fler gratismallar!


En väldigt populär detalj i designen här ovanför är kommentarsrutorna, Viket även är en populär grej som folk gärna tar och påstår sig själva ha gjort. Jag vill bara påpeka åt er att det var dom första riktigt snyggt utformade och unika kommentarsrutorna jag gjorde, dom tog mig därför sjukt jävla lång tid att få ordning på. Tänk på alla dom timmarna som jag la ner på att göra er glada, nästa gång du tar åt dig äran för en kod som tagit dig en minut att kopiera och klistra in.

Detsamma gäller mina egna kommentarsrutor, har MER ÄN EN GÅNG kommit in på bloggar som kopierat mina egna kommentarsrutor, som jag skapat och som jag gjort för att passa min egen design i både stil och form.

Jag hoppas att ni kan acceptera mitt val av att inte skapa gratisdesigner mer :) Och jag hoppas att ni som uppskattar det jag gör fortfarande lämnar kommentarer här ibland! Är så roligt att få dom, och framförallt så kanske det positiva tillsist gör att jag ändå gör en design till... vem vet? ;)

TACK TILL ER SOM VISAR ER UPPSKATTNING!