www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Älskar våran soffa!

Inlägget publicerades den 2013-05-12 kl: 00:24:28
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
 
Nu har jag äntligen lyckats hitta en bild på vår gamla soffa också. Och jag måste verkligen säga att den nya är både snyggare och mer rymlig. Den är nänligen dubbelt så djup och nästan en meter längre.. Men bara nästan!
 
Och inte nog med att den är snygg och rymlig mot för den gamla.. Den grymt skön också :) för ynka sjuhundrafemtio kroner fick vi rätt mycket soffa <3
 
Jag verkligen ÄLSKAR våran soffa :)
 
Carolina
Skriven den 2013-05-12 kl: 00:41:08 » http://www.carolajnastankar.se
Vad kul att du trivs med soffan, den hamna hos rätt köpare :-) Vi har stornjutit av våran idag, legat åt varsitt håll å ändå haft en massa plats över.
Svar: Precis så känner vi med denna. Innan var det trångt att ens sitta normalt tre personer i den. Nu kan vi lätt sitta tre pers utan att de blir oskönt. När vi är ensam kan vi ligga utan att trängas och vill man mysa så ryms man att skeda utan att riskera att en av oss faller till golvet ;) haha. Härligt att ni med är nöjd. Jag är glad att vi fick köpa eran. Den är som skapt för vårat vardagsrum. Den går in precis på den lilla väggen där vi har soffan :)
Och jag e så glad att lennart också är så nöjd! Han ogillade verklugen vpr gamla soffa för att den inte var så djup som han ville. Den här är precis så djup som han ville ha ju :)

Tack för ett bra köp! Det var värt att ge er 750kr (+50 i "drix")... Den hade varit värd mer med vetskapen om hur mycket jag älskar den. Hehe..

Jag har tvättat klädseln i maskinen nu. Trädde fodralen lver kuddarna medans de var lite fuktigt så de skulle forma sig bättre. Och den blev som ännu finare då. För att den blir mer "tight" igen och därav mindre nersutten typ. Å kuddarna blev pluffsigare och mindre "missformade".

Och framförallt; jag fick bort alla eventuella rester av katthår (för allergin). Tänkte att de kunde vara smart så här i pollensäsong att ta bort även från soffan utifall att den är bidragande orsak.. Även om jag egentligen inte var så allergisk mot den mer än dag 1. Men med allt annat så kanske de skulle kunna vara bidragande till mer allergi.

Förlåt... Skrev en hel novell här ju.. Hahaha
Ida Tallhed