www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Mmuumsigt... mättande!

Inlägget publicerades den 2013-11-30 kl: 17:20:20
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Efter mängder av mitt lördagsgodis så vill jag inte äta mer i överhuvudtaget den kommande veckan.. känns de som ;)
 
(Lånad bild)

Grattis på födelsedagen, Vilja!

Inlägget publicerades den 2013-11-29 kl: 11:18:00
Kategori Dagboken, Vilja, Ebba och Thilia ♥, 1 kommentarer
Grattis på tre årsdagen min lilla skatt <3 mosters lilla tjej blir tre år stor idag!
 
 

Börjar gilla det nya allt mer..

Inlägget publicerades den 2013-11-29 kl: 08:19:40
Kategori Blogg & Design -allmänt, Dagboken, 3 kommentarer
Kollar in på min blogg ofta! Mest för att överblicka om jag verkligen gillar det nya eller inte.. och mina ögon börjar faktiskt vänja sig och nu känns de helatiden mer och mer rätt :) men jag har inte fått respons från många av er, dom få som sagt nått har varit väldigt positiva.. men finns de ingen mer som har åsikter.. den gamla eller den nya designen? Vad är bättre, vad är sämre? Det är trots allt 200 personer som klickat sig in här så någon borde väl ha en åsikt va? :)
 
Ha en fin helg allihopa! Idag fyller min systerdotter 3 år så jag ska dit och gratta henne <3
 

Nya designen på plats..

Inlägget publicerades den 2013-11-27 kl: 19:25:00
Kategori Dagboken, Designer av mig, 2 kommentarer
Jag är inte helt sker på om jag är riktigt nöjd eller inte.. Har svårt att bestämma mig för om jag gillar den till 100% eller om den gamla kändes bättre! Men kanske är det bara en vanesak, jag har ju trots allt haft min andra i nått år nu.. Så därför vänder jag mig till er och frågar om den nya eller den gamla är bättre? 
Lägg märke till att jag satt in senaste nytt på instagram uppe i headern! På så sätt så byts mina headerbilder ut helatiden! :) Coolt va? Så varje gång jag uppdaterar instagram så ersätts en av dom gamla headerbilderna mot den nya..

Har börjat på en ny design :)

Inlägget publicerades den 2013-11-25 kl: 23:37:00
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
- "en liten aptitretare" ;)
 

Lite nytt på Sofis blogspot!

Inlägget publicerades den 2013-11-17 kl: 10:56:00
Kategori Dagboken, Designer av mig, 2 kommentarer
Fixade i ordning lite på Sofis blogg igår.. Kände att den behövde piffas till. Och nu blev den så mycket finare trots att det enda jag egentligen gjorde var att byta temat och göra en snyggare header + färger och bytte teckensnitt! :) Blogspot är verkligen inte min grej, eller nått som jag är särskilt bra på.. Men jag har planer på att lära mig mer med tiden! Nu har jag lärt mig hur man sätter in en dropdownmeny i blogspot då jag hjlpt en annan tjej med det.

Men Sofis blogg blev verkligen sjukt mycket snyggare än den var innan (det var jag som fixade förra gången också). Den blev mer clean och stilren. Framförallt så var de dags att byta header då hennes hund gått från "valp till icke valp" ;)

Så vad tycks?

 
 

Porträtt av mina systerdöttrar!

Inlägget publicerades den 2013-11-15 kl: 06:11:00
Kategori Dagboken, Vilja, Ebba och Thilia ♥, 1 kommentarer
Det är verkligen helt otroligt vad vissa människor kan skapa med en penna! Måste få tacka dig, Tone, för det fantastiska arbetet med dessa porträtt på mina systerdöttrar.. som jag gav min syster och hennes man i tidig julklapp.
 
 
Kan verkligen tipsa er att beställa en teckning av henne! Fantastisk tjej men enorma färdigheter. Bra kontakt och stort engagemang i sin kund! ✴underbart✴
 
 
Vad tycker ni, blev dom inte helt underbart fantastiska?

Ska jag byta design eller inte? sälja min gamla eller inte?

Inlägget publicerades den 2013-11-13 kl: 07:59:00
Kategori Blogg & Design -allmänt, Dagboken, 2 kommentarer
Jag har planer på att eventuellt byta bloggdesign på min blogg. Har nämligen fått mig en liten idé, som jag inte har en susning om ifall jag lyckas med eller inte. Men när jag väl har en tanke så brukar jag inte ge mig före jag har lyckats med de jag vill.
 
Jag har en liten tanke om mina bilder, mer säger jag inte just nu. Den som väntar på nått gott.. får fortsätta vänta ett tag till 😂
 
Där i mot har jag inte en susning om var jag ska placera bilderna, hur jag ska placera dom eller egentligen vet jag inget annat än just den där specialtanken jag har..
 
Nu vill jag ha eran hjälp:
✴ Hur tycker ni att min design ska se ut ⁉
 
Ni får tänka helt fritt och ge mig tips och idéer. Färger? Ljust / mörkt? bredare bloggdel än nu? samma design med nytt i headern bara? helt ny design? Behålla samma kommentarsrutor? Behålla mina alfapetbokstäver?
 
Hur går era tankar, Hur vill ni att det ska se ut här inne⁉
 
Samtidigt som jag är sugen på något nytt så har ju min design blivit lite av mitt varumärke utåt. Min design är ju lite speciell och unik. Man har luxom blivit lite av "ett" ihop med sin design. Den enda designen jag gjort till mig själv och faktiskt varit riktigt nöjd med. Folk käbber igen min blogg för min design och jag fåt ständigt komplimanger för den. Men samtidigt känner jag att blogglusten kanske kommer tillbaka om jag får något nytt hit. SÅ KOM IGEN NU; BERÄTTA VAD NI TYCKER!
 
Har ibland funderat på om jag kanske  till och med skulle sälja min nuvarande design. Efterfrågan på den har varit enorm. Blev erbjuden nästan 1000kr för den en gång. Så tanken har gått i att eventuellt ha budgivning på den och sälja den.. men de är lite som att Findus skulle sälja sin logga till ICA, va?

Ny logga!

Inlägget publicerades den 2013-11-13 kl: 07:08:35
Kategori Blogg & Design -allmänt, Dagboken, 1 kommentarer
Nu har jag gjort en- ny designlogga, kände att den gamla var både ful, tråkig och såg lixom så "ofärdig" ut. Så nu gjirde jag en ny! Vad tycker ni? Bättre va? ;)
 
Nya:
https://cdn3.cdnme.se/495134/6-3/picsart_1384321387940_52831455e087c3672b23e23e.jpg
 
Gamla:

Design till salu!

Inlägget publicerades den 2013-11-10 kl: 20:07:00
Kategori Dagboken, Designer av mig, 5 kommentarer
Någon som är sugen på en ny, ljus och härlig design?
Dropdownmeny, sidomeny, info, profilbild, plats för två bilder i headern, en footer, namnlogga i slutet av varje inlägg, fina kommentarsrutor...
 

(kontakta mig i en kommentar eller på idatallhed@hotmail.com för att köpa den eller om ni har frågor)
PRIS: 350kr
 

Min nya telefon levererar...

Inlägget publicerades den 2013-11-09 kl: 01:22:00
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
...ÖVER FÖRVÄNTAN!
 
Har ju glömt att berätta om min nya mobil. Min gamla fick ju lämnas in på rep för samma fel tre gånger. När den kom tillbaka tredje gången så fortsatte den tjorva i samma bana redan efter tio minuter från att jag startat den. Samma fel fast ännumer påtagligt.. kul!? *Inte ett dugg*
 
Jag lämnsde in den en fjärde gång och fick då reklamera den. Fick tillbaka 4100kr att köpa ny för, vilket var mer än jag trodde jag skulle få. Telefonen hade jag trots allt haft i ett och ett halvt år.. nästan två. Dock så spenderade den väl totalt 10 veckor på rep :/
 
Jag älskar samsung och älskade ju min lur, så länge den inte tjorvade. Trots det så var jag vågad och bytte märke :)
 
Han som reklamerade telefonen var förvånad, han hade ALDRIG NÅGONSIN behövt reklamera en samsung. Skicka på rep en, kanske två gånger, JA.. men reklamera den för att samma fel kvarstått, ALDRIG. Men nångång ska väl vara första.
 
Så från en samsung galaxy note (ettan), till en LG G2..
 
 
 
Jag är så sjukt jävla nöjd och har inte för en sekund ångrat mitt val. Oerhört tacksam och bra batteritid (dubbelt så bra som på Noten), sjukt mycket roligare tema och färg -inställningar för tanjentbordet, sms, menyer och allt i största allmänhet. Jag har 32 sidor med emoji symboler inbyggt i telefonen och slipper ha en app för det vid sidan av (även om det inte är viktigt). Den har skitbra planeringsfunktioner, den blir inte varm vud användning och för att inte tala om kameran som levererar långt över vad man förväntar sig av en mobil. Sjukt bra och skarpa bilder! 💕 💛 🌷 🌼 💜 💋 Love my phone! 📱
 
 

Tar emot beställningar trots min tystnad :)

Inlägget publicerades den 2013-11-04 kl: 20:06:00
Kategori Dagboken, Designer av mig, 2 kommentarer
Ni får ursäkta min tystnad här, har som tappat glöden till allt bloggskrivande! Men jag lever och förhoppningsvis är det kanske inte en tystnad som varar för evigt..

Jag tar fortfarande emot designbeställningar om så önskas, bara så ni vet :)