www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Fin och "levande" design till salu! (såld)

Inlägget publicerades den 2013-10-18 kl: 14:24:00
Kategori Blogg & Design -allmänt, Dagboken, Designer av mig, 2 kommentarer
Fin design i chabbychick-stil med rosor och unikt utformade kommentarsrutor. En sidomeny och en dropdownmeny. Även ikoner som matchar designen finns (bloglovin, facebook, instagram...). Nu prissänkt från 450kr till 350kr. Designen säljes endast till EN person. Först till kvarn gäller.

Bakgrund byter man lätt när/om man vill! Jag hjälper självklart till att sätta in bilderna till headern som ni vill ha och jag kan även hjälpa er att få in koderna på eran blogg om ni inte kan/vill göra det själv! Kontakta mig för frågor eller funderingar. Antingen i en kommentar här eller på min mejl: idatallhed@hotmail.com
 
 

Mosters hjärtan ♥

Inlägget publicerades den 2013-10-17 kl: 11:31:00
Kategori Dagboken, Vilja, Ebba och Thilia ♥, 0 kommentarer
 

gilla bilder på instagram..

Inlägget publicerades den 2013-10-07 kl: 19:32:12
Kategori Dagboken, 3 kommentarer
Att dubbelklicka på bilderna från instagram för att gilla dom, har gett mig problem.. jag går in på en blogg, dubbelklickar på en bild och undrar varför i hela friden det inte vill fungera! Provar igen, kommer på mig själv med att det bara funkar på Instagram.
 
På facebook gör jag samma sak. Att man aldrig lär sig ;)
 
 

Tyst kärlek är lika värdefull!

Inlägget publicerades den 2013-10-06 kl: 20:13:32
Kategori Dagboken, 0 kommentarer
Suttit och pratat med svärmor idag medans lennart har hjälpt hennes man att bygga ihop en förrådsboda. Vi kom in på samtalsämnet kärlek. Gåvan att älska någon på riktigt. Att uppskatta varandra, älska allt man har!
 
När hon berättade om ett speciellt "moment" så blir jag verkligen berörd. Man ser i hela hennes uttryck, hennes sätt att berätta, att han är hennes kärlek!
 
"Han kommer hem från jobbet, ibland slumrar han till i fotöljen några minuter. När han vaknar så sträcker han ut sin hand till min och kollar med ett leende in i mina ögon och jag vet att vi båda tänker och känner samma sak. Tyst kärlek är lika värdefull!"
 
Och visst har hon rätt! Det är inte orden som gör kärleken! Sann kärlek behöver inte ord för att kännas, den finns där :) självklart ska man ju tala om att man älskar sin man och kunna delge sina känslor med ord också. Men även tystnaden, det man gör och hur man ser på varandra kan få två hjärtan att tala samma språk.
 
Alla har väl dom stunderna, jag och Lennart också så klart! Men när jag och Lennarts mamma satt och pratade om kärlek idag och hon berättade om just dom tysta stunderna så känner jag verkligen det hon känner. Hennes ögon glittrade och hela hennes kropp log :)
 
Det är så himla fint när man ser äldre par som fortfarande lyser i varandras närhet. Gamla pensionärer som håller handen på affären, ger varandra kärleksfulla blickar och kramar. Så vackert :)
 
Åh avslutningsvis vill jag säga; Lennart, min älskade man - du är den finaste <3
 

En moster, två systerdöttrar!

Inlägget publicerades den 2013-10-02 kl: 16:01:35
Kategori Dagboken, Vilja, Ebba och Thilia ♥, 9 kommentarer
För några dagar sen så fick jag en present av mina systerdöttrar! Smycket föreställer mig och dom! En moster som alltid finns där, vill vara nära, stötta, hjälpa och värna om dom två finaste i världen. Det smycket betyder mycket för mig! <3 Tack mina små älsklingar.
 Vilja och Ebba Roslin, JAG ÄLSKAR ER! 
 
Ni är det finaste jag vet och för er skulle jag göra vad som helst. Om ni känner glädje så gör jag det också, om ni känner sorg så gör jag det med. Om ni gråter så ska jag torka era tårar och alltid hålla min famn öppen. Ni kommer ALDRIG, ALDRIG NÅGONSIN ATT BEHÖVA TVIVLA PÅ ATT JAG ÄLSKAR ER!