www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

mina fyra mest besökta sidor

Inlägget publicerades den 2013-09-25 kl: 12:04:00
Kategori Dagboken, 8 kommentarer
Enligt min surfplatta så är följande internetsidor mina mest besökta (utan inbördes ordning). Vilka är dina fyra mest besökta internetsidor? :)
 
 
 
Google är helt enkelt "din bästa vän". Smart, snabbtänkt och har svar på förbaskat mycket. Det är bra när man vill kolla upp allt från telefonnummer, butikers öppettider till tips på pyssel, inspiration och mängder med humor.
 
Blogg.se är ju en självklarhet, behöver jag säga mer?
 
Mizca är ju en pysslig, färgstark och rolig människa. Finns alltid nått att läsa och hennes färgstarka, öpnna och fina personlighet sprider verkligen glädje och en unik prägel på alla blogginlägg.
 
Carolina är en tjej jag haft kontakt med på internet i nått år nu, jag hjälper henne med design och jag gillar att kika in på hennes innehållsrika blogg. Och så älskar jag att se alla fina fynd hon gör (OFTA GÖR) på tradera. Det finns dagar när hon haft betydligt mer än ett traderafynd i brevlådan samtidigt ;)

#hashtags #på #instagram

Inlägget publicerades den 2013-09-23 kl: 09:52:54
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
En grej som verkligen kan störa mig är instagrambilder som innehåller hastags i miljoner. Okej med ett par stycken som är relaterade till bilden men när det är 30 hashtags och typ två av dom har med bilden att göra så kan jag bli galen. Mer än hälften av allt man skrollar förbi är hashtags.
 
Använder tu mycket hashtags?
Stör du dig på nått som gäller instagram?