www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Bara för att min man är bäst i världen!

Inlägget publicerades den 2014-02-27 kl: 13:12:19
Kategori Dagboken, Min man ♥, 10 kommentarer
 
 

I'm a brown eyed girl!

Inlägget publicerades den 2014-02-23 kl: 15:35:00
Kategori Dagboken, 5 kommentarer
Jag har alltid viljat ha blåa ögon, men ju äldre jag blivit, desto mer nöjd känner jag mig med att dom är bruna. Så nej, jag skulle inte byta bort dom om jag fick. Jag skulle se konstig ut med nån annan ögonfärg tror jag.. Bruna ögon har jag, och bruna ögon vill jag att det förblir! Man blev väl klokare med åldern kanske.. haha ;)
 
Vilken ögonfärg har du, och skulle du byta till nått annat om du fick bestämma själv?
 

Vånter!

Inlägget publicerades den 2014-02-20 kl: 15:41:00
Kategori Dagboken, 1 kommentarer
Jag som inte alls gillar vintern när den är kall och man plumsar i meterdjup snö har faktiskt känt att denna vinter varit väldigt behaglig. Vi har haft varmt och till stor del max 7 minusgrader (någon enstaka riktigt kall dag). Känslan har lixom varit en blandning av vår och vinter.. alltså VÅNTER!
 
Jag älskar våren och början av sommaren, fram tills midsommar, som bäst. Jag älskar ju hela sommaren också, men jag trivs som bäst i slutet av våren och början på sommaren.
 
Så denna vårlika vinter har verkligen varit skön! <3
 

Bloggfrågesport - made by Ida ;)

Inlägget publicerades den 2014-02-20 kl: 01:46:00
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Det var väldigt länge sen jag hade så här svårt att somna. Vid den här tiden så brukar mina två bruna vara slutna för länge sen.
 
Mitt i mina ihärdiga försök till att somna så kom jag på en rolig idé som jag tänkte genomföra. Mest som en rolig lek att dela med sina bloggande vänner.
 
 
Så här går det till:
* Jag börjar att ställa, samt svara, på en fråga.
* Jag väljer EN person/bloggare som ska svara på
den frågan i sin blogg + en fråga dom själv ställer
och svarar på.
* Den personen i sin tur skickar dom två frågorna
vidare till EN person som i sin tur utökar med
ytterligare en fråga... (och så vidare)
 
So here we go!
 
1. Om du bara fick välja att läsa EN ENDA blogg av dom du brukar läsa - vilken skulle du då välja? (motivera gärna ditt svar)
 
Svar: Jag läser faktiskt inte så många bloggar, men fick jag bara läsa en så skulle mitt val bli Mizca's. Anledningen till det är att hennes blogg är väääldigt mångsidig. Den har innehåll av allt mellan himmel och jord. Hennes öppba och ärliga sätt att skriva gör det roligt och man blir verkligen inspirerad av hennes mångsidiga pyssel. Jag älskar hennes loppisintresse och får aldrig nog av hennes pyssliga idéer.
 
JAG SKICKAR BLOGGFRÅGESPORTEN VIDARE TILL: Mizca så klart!

Mitt älskade bolltäcke!

Inlägget publicerades den 2014-02-16 kl: 20:54:00
Kategori ADHD, Dagboken, 1 kommentarer
 
Bästa täcket i världen. *kärlek* 
Första gången jag skulle prova det så var jag väldigt skeptisk, men jag ångrar inte för en sekund att jag provade det. Nu har jag snart haft mitt eget i ett år och det har verkligen gjort undervärk för min sömn. Mitt täcke väger ca: 10-12 kilo.
 
VAD ÄR ETT BOLLTÄCKE?
Täckerna är tänkt att öka din livskvalitét och har en lugnande effekt. Många användare med ångestproblematik upplever en förbättrad situation med hjälp av täcket. Täckerna kan även vara till fördel för personer som lever med kronisk värk och används ofta till äldre/pensionärer, personer med ångestproblematik, sömnsvårigheter och/eller ADHD för att öka deras kroppsmedvetenhet.
 
Ett bolltäcke är precis som det låter; Ett täcke fyllt med bollar! Det finns i olika vikter och med bollar i olika storlekar. Bolltäcket är rogivande, sinnesstimulerande och för väldigt många ger det en trygghetskänsla som ökar sömnens kvalitét och användarens hälsa. Bolltäcket stimulerar sinnena och hjälper till att öka kroppsmedvetenheten.

Bloggare som bara bloggar?

Inlägget publicerades den 2014-02-16 kl: 13:14:19
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
 
Har tänkt på det här med bloggare som bara bloggar, och bloggare som faktiskt förmedlar! Vilken typ av blogg läser du helst?
 
Den som bloggar med 1-5 inlägg om dagen. Som handlar om egentligen ingenting, bara för att uppdatera med nånting till er, för att sen skriva kanske ETT genomtänkt, bra och intressant inlägg varannan/var tredje dag?
 
Eller den bloggaren som uppdaterar kanske varannan/var tredje dag med bara de inlägg som faktiskt är intressanta?
 
Rent allmänt så känns det som att alternativ ett är mer vanligt.. hur resonerar du?
 
Fast egentligen så kanske de där är en smaksak, för att det som intresserar den ena kanske inte intresserar den andra. Så de kanske är svårt att avgöra vad som är ett intressant inlägg egentligen.

Tänk på det..

Inlägget publicerades den 2014-02-14 kl: 12:52:42
Kategori Dagboken, 4 kommentarer


Det är aldrig försent att kämpa för det man tror på. Tänk på det varje gång du tror att du har misslyckats.
Fortsätter du bara att kämpa så har misslyckandet inte kommit in i bilden än! Det är bara du som kan
bestämma när du ska tillåta dig själv att misslyckas 

Min ängel till Mormor!

Inlägget publicerades den 2014-02-13 kl: 12:01:00
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Hela mitt liv har jag stundvis undrat hur livet var för min mormor innan hon blev som svårast sjuk i sin MS. När jag föddes så hade redan hennes sjukdom gått så långt, så jag har aldrig hört henne prata och aldrig sett henne gå. Men trots det så har jag alltid vetat att hon älskar mig och mina syskon. Hennes ögon sken som två solar när hon såg oss. Mormor har alltid känts som en av jordens lyckligaste människor trots den situationen hon var i. Levnadsglad och stark!

Igår var jag hos min mamma och då visade hon mig en liten film (utan ljud) som hon fått från en gammal vän till familjen. På filmen var detsmå videosnuttar på min mamma, moster, morfar och min mormor! Att hålla tårarna inne när man såg den filmen var omöjligt!

Det var första gången i mitt liv som jag har sett min mormor stå, gå och röra sig. Det var en kompott av blandade känslor man fick. Blandade känslor i allra högsta grad. Det var så vackert att få se! Hennes mungipor gick från ena sidan av ansiktet till andra (läs: hon log och skrattade) hela filmen igenom. Hon såg ut som en av dom lyckligaste människor jag någonsin har sett!Hon kämpade sig fram med svaga ben, ständigt med sitt leende. Moster gick armkrok med mormor så hon kunde gå ut för att kolla på sina pelargoner. Dom var och spelade minigolf och mormor kämpade för varje slag hon slog, morfar sprang och hämtade bollen åt henne. Mormor fick sin första rullstol och satt (fortfarande med sitt vackra leende) och kollade när morfar, mamma och moster simmade runt i bassängen.

Aldrig är det väl kul att bli sjuk, men en sak är då säker - min mormor kunde inte bli sjuk lyckligare! Två barn och en helt fantastisk make. Min morfar har alltid varit bra på att leva för dom båda två. Tagit med mormor på roliga grejer och har alltid hjälpt henne. Min mamma och min moster har alltid varit nära, ställt upp och med extrem kärlek gjort min mormors liv komplett.

KÄRLEK ~ LEÉNDE ~ SKRATT ~ GLÄDJE ~ LEVNADSGLÄJE ~ KÄMPE ~ STYRKA ~ LYCKA
Det är dom orden som beskriver min mormor som bäst!

Att se den här filmen var verkligen gripande, rörande och helt underbart. Jag grät av glädje att få se henne, Grät av känslorna för att se hur hon alltid log mot världen och livet även i det svåra stunderna. Men jag grät också av sorg, saknad och av alla känslor som är tänkbara. VERKLIGEN BLANDADE KÄNSLOR! Tanken på min mormor gör mig stark och får mig att önska att jag också alltid kunde le - vad det än gäller och hur svårt livet än må vara. Le i alla medgångar och le i alla motgångar!

Fick gömma mig inne på toaletten hos min mamma en stund för att torka mina tårar och samla mina känslor. Mormor var verkligen en fantastisk kämpe och kvinna. Nu är hon sedan många år tillbaka en fantastisk Ängel. För att inte tala om min fantastiskt underbara morfar. En "soldat" som skulle offra sitt eget liv för dom han älskar mest. Allt han är och allt han gör. Allt han alltid varit för min mormor.. DET ÄR KÄRLEK!  Jag älskar dig Morfar - Din och mormors styrka skapade våran familj! Du är en fantastisk pappa och morfar och du var en fantastisk man för mormor.. hon hade inte kunnat hitta någon bättre! Du lät hennes liv förbli en evig lycka. Tack för att du är den du är!


 MORMOR ANN-MARI 
Du är min skyddsängel och min inspiration till ett glädjefyllt liv!

Äntligen kom dom hem...

Inlägget publicerades den 2014-02-09 kl: 16:01:00
Kategori Dagboken, Vilja, Ebba och Thilia ♥, 1 kommentarer
Min syster, hennes make och deras barn kom hem från Thailand i fredags. Fyfan vad jag har hunnit sakna dom medans dom har haft en semster i en hel månad. Längtan efter franförallt Vilja och Ebba har varit plågsam..
 
 
.. det var så otroligt härligt att se deras glädje när jag kom och hälsade på i fredags. Det var krig om min uppnärksamhet och min famn. Men moster har ett knä åt dom var. Vi busade, skrattade, läste bok och jag blev lika full i pussar som dom blev. Vilja talade om att hon älskar mig, saknade mig och hon kallade mig för "lilla gumman" och strök mig på kinden <3 hehe
 
 
Ebba hon har börjat prata mycket mer under tiden dom varit borta. Tiden går fort när de gäller utveckling, men tiden går för långsamt när det gäller att sakna dom en månad ;)
 
 
Titta vilket fint armband jag fick av Vilja och Ebba.. det står "älskar moster" på det  *aaaw* Det andra armbandet fick jag av syrran + en del andra grejer :)
 
Jag älskar er! 

Härliga, underbara väder!

Inlägget publicerades den 2014-02-04 kl: 18:34:12
Kategori Dagboken, 2 kommentarer
Varit på Karlsbergs utomhusteater idag och grillat korv med Sofi och Christoffer. Har verkligen varit helt underbart väder idag. Sol och plusgrader, vårankänslor gjorde sig påminda och det var verkligen med 100% njutning man andades in av naturens luft idag :)
 
tack för en bra, härlig dag