www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Mitt älskade bolltäcke!

Inlägget publicerades den 2014-02-16 kl: 20:54:00
Kategori ADHD, Dagboken, 1 kommentarer
 
Bästa täcket i världen. *kärlek* 
Första gången jag skulle prova det så var jag väldigt skeptisk, men jag ångrar inte för en sekund att jag provade det. Nu har jag snart haft mitt eget i ett år och det har verkligen gjort undervärk för min sömn. Mitt täcke väger ca: 10-12 kilo.
 
VAD ÄR ETT BOLLTÄCKE?
Täckerna är tänkt att öka din livskvalitét och har en lugnande effekt. Många användare med ångestproblematik upplever en förbättrad situation med hjälp av täcket. Täckerna kan även vara till fördel för personer som lever med kronisk värk och används ofta till äldre/pensionärer, personer med ångestproblematik, sömnsvårigheter och/eller ADHD för att öka deras kroppsmedvetenhet.
 
Ett bolltäcke är precis som det låter; Ett täcke fyllt med bollar! Det finns i olika vikter och med bollar i olika storlekar. Bolltäcket är rogivande, sinnesstimulerande och för väldigt många ger det en trygghetskänsla som ökar sömnens kvalitét och användarens hälsa. Bolltäcket stimulerar sinnena och hjälper till att öka kroppsmedvetenheten.
MissNekiya
Skriven den 2014-02-17 kl: 21:56:42 » http://nerdynekiya.blogspot.se
Jag föredrar kedjetäcke, bollarna gjorde det lite motsträvigt att vrida sig i sängen, medan kedjetäcket snarare guidade en rätt oavsett om man låg still eller ville ändra position. Som en personlig tränare i avslappning ungefär! Men jag förstår verkligen kärleken, jag har haft kedjetäcke i en vecka och har aldrig sovit bättre!
Svar: Ja alla är vi olika :) jag föredrog bolltäcket före kedjetäcket för att jag kände mig instängd och lixom lite trängd under kedjetäcket. Istälket för trygghet och lugn så kände jag stress och lite som sällskräck :/ tur att de finns alternativ. Visst är de väl underbart att kunna få kvalité på sömnen? <3 mirakeltäcket :)
Ida Tallhed