www.idatallhed.blogg.se - Angel Wing Heart

Malin och Nisse - Tack!

Inlägget publicerades den 2014-07-14 kl: 21:45:00
Kategori Dagboken, 7 kommentarer
Jag har spenderat 5 dagar i Gällivare hos min lossassyrra, hennes man och deras barn. Jag är glad att jag följde med dom dit när dom erbjöd mig att komma. Jag har verkligen haft det så underbart.
 
Tänk vad mycket man har att vara tacksam för. Dom hämtade upp mig på vägen hem från deras bilsemester och skulle betala tåget hem. 
 
När jag väl skulle hem så hade det hunnit bli strul med tågavgångarna och istället kör min älskade man 30 mil för att hämta mig och sedan alla 30 mil hem igen. Hur underbar är han inte? <3
 
Jag har inte (frånsett en begravning jag sjöng på och åkte hem direkt) varit i Gällivare på snart 8 år! Det var rätt så kul att se allt igen. Besöka platserna man har härliga minnen av från barndomen och framförallt få vara med Malin, Nisse, Wilma, Måns och Jack!
 
Jag vet inte vad jag skulle vara utan dom!
 
Jag är så tacksam för den här semestertrippen och känner att jag verkligen mådde bra av det. Bara de faktum att jag vågade fara utan min stöttepelare till make! Utan att veta hur jag skulle klara det fysiskt. Jag bara struntade i att låta oron ta över. Jag gav mig fan på att följa med och helt enkelt handskas med problemen som eventuellt kunde uppkomma fysiskt.
 
5 dagar av aktivitet, nostalgiska minnen och framförallt glädje och kärlek! Jag lär leva på det här länge. Underbart är inte ord nog för hur jag känt.
 
Att träffa Vera och Lasse (Malins föräldrar) som även dom är familj för mig.. det var ett otroligt efterlängtat möte. Dom har alltid funnits i mitt liv. Var och varannan dag har vi spenderat tid ihop under min uppväxt. 
 
För 6 år sedan, när jag och Lennart gifte oss, de är sist jag träffade dom!
 
Det jobbigaste och tråkigaste med flytten från Gällivare till Piteå när jag var 11 år, var att inte när jag vill kunna spendera tid med den delen av, för mig, min familj!
 
Äntligen fick jag möjlighet att träffa dom. Prata i telefonen med varandra är aldrig samma känsla som den där magiska kramen! 
 
Jag älskar er! Tack för att ni gav mig ännu en minnesvärd semestertripp och mycket glädje. För 3 (eller om det var 4) år sen så bjöd dom med oss på Kolmården. En resa jag alltid vilja uppleva, en resa som jag och Lennart tillsammans med dom, tack vare dom, fick dela med dom jag älskar! <3
 
Jag är så glad! Jag kommer alltid att älska Malin som den syster som hon alltid varit för mig.